Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec 2014 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-11-07, 21:23   #3601
Emilia 25
404 Not Found

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Emilia bardzo się cieszę i gratuluję synka

Dziewczyny to nic pilnego i nie pali się kolorowych snów Kochane

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Cytat:
Napisane przez JJJustynAAA Pokaż wiadomość
Emilia wizyta mega dluga ale widze ze sie oplacalo. Super ze z bobasem ok. No i gratuluje chlopa

Wysłane z mojego LG-P700 przy użyciu Tapatalka
Cytat:
Napisane przez niegrzeczna88 Pokaż wiadomość
uwielbiam czytać takie wspaniałe wiadomości gratuluje udanej wizyty!
Dzięki dziewczyny.
Stary 2013-11-07, 21:40   #3602
asiulka_22
Zakorzenienie

Dot.: Chociaż małe Nasze brzuszki, szybko rosną w nich Maluszki. Mamusie maj-czerwiec

Emilia 25 >> Gratuluje chłopaka!! p. s a miałaś jakieś przeczucia odnoście płci?
w którym tyg, jesteś ? bo na 1 stronie cie nie znalazłam:/
czyli teraz miałąś to badani połówkowe tak?
czyli reasumując: prenatalne to jets : kość nos. przezierność- tak? i rutynowo je robią podczas usg miedzy 11-13 tyg, jak sa jakies jakies nieprawidłowosci kierują na dalsze badania /w tym pappa/ , a połówkowe to od 18 tyg,?
kurcze przepraszam za zamieszanie, ale mam mętlik....
========================= ====
aa a i dzisiaj zaczęliśmy 2 trymestr!!
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-07, 21:48   #3603
Emilia 25
404 Not Found

Cytat:
Napisane przez asiulka_22 Pokaż wiadomość
Emilia 25 >> Gratuluje chłopaka!! p. s a miałaś jakieś przeczucia odnoście płci?
w którym tyg, jesteś ? bo na 1 stronie cie nie znalazłam:/
czyli teraz miałąś to badani połówkowe tak?
czyli reasumując: prenatalne to jets : kość nos. przezierność- tak? i rutynowo je robią podczas usg miedzy 11-13 tyg, jak sa jakies jakies nieprawidłowosci kierują na dalsze badania /w tym pappa/ , a połówkowe to od 18 tyg,?
kurcze przepraszam za zamieszanie, ale mam mętlik....
========================= ====
aa a i dzisiaj zaczęliśmy 2 trymestr!!
Ja miałam to genetyczne 11-13 tydzień, a dokładnie dziś mam 12 tydzień 6 dzień, czyli jutro zaczynamy 14 tydzień.
Przeczucie miałam że raczej dziewczynka, ale z tyłu głowy chodził mi chłopak.
Bada się przezierność karkową, kość nosową, bicie i tempo bicia serca, ogląda się organy, kręgosłup, stopy. No wszystko. Wyklucza się prawdopodobieństwo wad genetycznych.
Moja pani doktor powiedziała, że mamy się zastanowić czy robić pappa, ale chyba nie będziemy skoro wszystko wygląda ok.
Stary 2013-11-07, 22:07   #3604
Pallas Ril
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosius91 Pokaż wiadomość
Odezwe sie jutro - ide spac. Wrocilam poł godziny temu.
Gosiuś... strasznie się zaniepokoiłam.. wracasz z wizyty i taka smutna buźka.. Co się stało?
Stary 2013-11-08, 06:28   #3605
asiulka_22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Emilia 25 Pokaż wiadomość
Ja miałam to genetyczne 11-13 tydzień, a dokładnie dziś mam 12 tydzień 6 dzień, czyli jutro zaczynamy 14 tydzień.

Bada się przezierność karkową, kość nosową, bicie i tempo bicia serca, ogląda się organy, kręgosłup, stopy. No wszystko. Wyklucza się prawdopodobieństwo wad genetycznych. .
...hmm a to nie jest na tych koljnych badaniach w pózniejszych tyg ??
to ja w takim razie/ w 11 tyg/ miałam tylko: kość nosowa, przezierność kark. serce też słuchał jak bije...... i tyle. kolejna wizyta 20.

---------- Dopisano o 07:28 ---------- Poprzedni post napisano o 07:27 ----------

gosius91 - czekamy na wieści, jak wstaniesz daj znać
asiulka_22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 06:33   #3606
BieniekI
Raczkowanie

No
Cytat:
Haaallooo, tu ciezarna z poczekalni pisze -.-' Nudzi mi sie. Malo co mnie baby nie zjadly tutaj tak naskoczyly wiedzmy na mnie, za to ze weszlam trzecia do rejestracji a dopiero przyszlam... Jestem 12sta w kolecje, weszla teraz 3 osoba, takze sobie posiedze troche. Jeeeeeeeeeejku, same staruszki siedza, zadnej ciezarnej nie ma z kim zamienic slowa. TZ w aucie czeka i spi :p Bo mu sie do domu nie oplaca jechac.. Takze cierpliwosc to moje drugie imie
Ja byłam w ciąży zagrożonej i nawet kiedy już brzuch był widoczny to nikt nie chciał przepuszczać w kolejce do labu.Raz tylko jak już byłam na ostatnich nogach to się wrylam na bezczelnego.W końcu dzidzia najważniejsza...
BieniekI jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 06:51   #3607
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
pisałyście o promocjach w tesco -jak by co też jestem zorientowana co i jak bo tam właśnie pracuje
to jakby co, to dawaj znać

Gosius - zaniepokoiłaś mnie

carolyna86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 06:52   #3608
paulka0212
Wtajemniczenie

Witam się mamusie z rana, jeszcze w łóżeczku ale zaraz wstaję się szykować bo jedziemy na weekend do męża rodziny. Nie chce mi się no ale trzeba :P

Tak więc życzę udanych wizyt i trzymam kciuki mocno za wszystkie wizyty!
Nie skrobcie za dużo mamuśki

Buziaki

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

03.09.2011 - Szczęśliwa mężatka

24.09.2013 3w1

13.05.2014 Najszczęśliwsza Mama pod słońcem

Zosia 2645g 52cm 10pkt
Ania 2475 50cm 10pkt

paulka0212 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 07:05   #3609
martuszka0
Rozeznanie

Witam się mamuśki z rana

Cytat:
Dziękuję Kochane za wszystkie kciuki i dobre myśli.

Wszystko pięknie. I... na 70% chłopak.
Kość nosowa piękna, serduszko bije idealnie, wszystkie organy w najlepszym porządku, kręgosłup, żołądeczek, mózg, uszy, rączki, nóżki. Przezierność. Hihhi, Młody oczywiście nie chciał się pokazać. Chodziłam na spacerki (sztuk dwie po 20 minut ), skakałam, przekręcałam się na bok, różne inne cuda i pukanie w brzuszek (nieprzyjemne).
A młody wiece co? Założył sobie (na serio) rączki pod główkę i sobie leży i nie chce się pokazać, wyluzowany na maksa. Pani doktor powiedziała, że raczej się nie spodziewa, tak jak patrzy żeby coś było nie tak, ale musimy sprawdzić.
I w końcu pani doktor prawie krzyknęła z radości: jest! o to nam chodziło! I przezierność zbadana i jest cudownie. Pani doktor nam pogratulowała pięknego dzieciątka. Łącznie pędziliśmy tam dwie godziny. Dziewczyna która była po mnie, weszła podczas jednego z moich spacerków i w 20 minut była po badaniu.
Cieszę się bardzo, jestem mega wzruszona, zmęczona i przeszczęśliwa.
Super, że wszystko dobrze i tak szybko płeć? u mnie na tych badania nie było w ogóle mowy o płci... Może w środę coś będzie widać? to już końcówka 16t będzie
Cytat:
Napisane przez pomarancza24 Pokaż wiadomość
TRZYMAJCIE JUTRO KCUKI O 10 IDZIEMY Z TZ NA PRENATALNE
Dobranoc

gosius wszystko ok?

Ja dziś do internisty idę, a wieczorem z mężem lecimy mieszkanko oglądać
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 07:07   #3610
lolitka888
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość

a ja ogólnie powariowałam, właśnie zjadłam cały słoik dżemu truskawkowego łyżeczką :O
Cały słoik dżemu?prrr szalooona! !

Cytat:
Napisane przez paulka0212 Pokaż wiadomość
Zjadła bym

Mąż w pracy więc w końcu się wyśpię :P
Mam dziś straszne parcie na pęcherz.... pójdę do wc poleci kilka kropelek i już też tak macie?
Ja jak już ide to sikam porządnieMoże zapalenie pęcherza Ci się rozwija?żurawinki podjedz na wszelki wypadek!

Cytat:
Napisane przez martuszka0 Pokaż wiadomość
a ja albo sobie wmawiam, że to dziecko się rusza, albo w kiszkach mi coś jeździ... hihi
Na pewno to rozpoznaszMi co chwile się coś przelewało w brzuszku, a jak się Bąbelek poruszył to przypuszczałam,że to On a później jak znowu to już wiedziałamWczoraj Rybka była ruchliwa najbardziej odkąd ją czuje

Cytat:
Napisane przez kasian86 Pokaż wiadomość
Polecam Ci nowy serial "Originals" o pierwotnych z TVD
OooKtoś tu ogląda The Vampire Diaries,bo że Fame to doczytałam
Musze wlasnie sciagnac ten originals bo Klausa lubie;p

Carolyna
Wspaniałe wieści i gratulacje synusia!!!
Gosia Co jest?
Gosiaczku Myślę o Tobie..
Nikuś Co się stało?bo też nigdzie nie moge znaleźć..

Trzymam kciuki za kolejne wizyty

Edytowane przez lolitka888
Czas edycji: 2013-11-08 o 07:08
lolitka888 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 07:11   #3611
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolitka888 Pokaż wiadomość
Carolyna Wspaniałe wieści i gratulacje synusia!!!
dzięki, ale coś ci się pomerdało chyba

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-08, 07:18   #3612
Nikii89
Zakorzenienie

Martuszka napisałam mu „list” ponieważ jak chcę poważnie pogadać to on nigdy nie ma czasu. Napisałam wszystko co mnie boli, to że w końcu trzeba podjąć decyzję co do przeprowadzki stąd, że moi dziadkowie czekają na Naszą odpowiedź a on nie ma czasu o tym pogadać, że ostatnio było kilka sytuacji co w wychowaniu dziecka nie stanął po mojej stronie tylko po stronie swoich rodziców itp. Myślałam że przeczyta, coś do niego dotrze, porozmawiamy itp. Niestety przeliczyłam się – BO ON NIE MA CZASU NA PIERDOŁY !! Praca najważniejsza – BO TRZEBA ZARABIAĆ NA RODZINĘ ;/ to jego słowa .

Kasian o północy Oskar był strasznie rozpalony 38,5 po podaniu syropu gorączka spadła i jak na razie jest wszystko OK.
Coś kiedyś słyszałam o tej grypie bostońskiej tu można poczytać coś o niej http://canpolbabies.com/pl/porady/porada/users/14/2269

Fame tak mamy klub do którego może z czasem dołączyć każda która jest w miarę aktywna i już jakiś czas z Nami

Gosiu co się stałoo???

Emilia to się cieszę że wizyta OK. i po cichu już gratuluję chłopaka
Zazdroszczę że poznałaś płeć u Nas powiedział że nic nie widać , bo maluszek miał nóżki skrzyżowane.
Chciałam już dodać na 1str tą informację ale widzę że Cię tam nie ma ….

Pomarańcza

Asiulka gratuluje II trymestru J
Mi też sprawdzał kręgosłup u dzidzi, na kolejnej wizycie tej połówkowej sprawdza czy nie ma rozszczepu , czy jest żołądek, wątroba itp. Czy nie ma wodogłowia itp.

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

No i dzien dobry
Jestem nie wyspana bo Oskar o północy obudził się rozpalony , wylądował u Nas a i tak większość czasu się wiercił nim zasnął. Jak na razie gorączki brak , ale nie chce nic jeść
A mnie coś głowa boli ... ;/
Stary 2013-11-08, 07:18   #3613
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

dzień dobry
pierwszy raz wstałam pierwsza niż moja córcia
ale pewnie lada chwila się obudzi..
dziś znowu deszczowy dzień,depresji można dostać

ale dziś wypłata, więc humor będzie lepszy, bo jedziemy na zakuuupy

czy mogę zostać dopisana do listy, nie wiem do kogo z tym pisać do Hope czy Nikii?

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
to jakby co, to dawaj znać
oki jasne jestem na bieżąco, mimo że na l4
jakby któraś była zainteresowana to od 8-9 listopada zabawki -50%( za każde wydane 10zł wracają 5 zł w bonach do wykorzystania w tesco) my dziś z mężem jedziemy już kupić Igusi coś na święta, taka okazja rzadko się zdarza

gosius odezwij się, martwimy się

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 07:19   #3614
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Dziękuję Kochane za wszystkie kciuki i dobre myśli.

Kość nosowa piękna, serduszko bije idealnie, wszystkie organy w najlepszym porządku, kręgosłup, żołądeczek, mózg, uszy, rączki, nóżki. Przezierność. Hihhi, Młody oczywiście nie chciał się pokazać. Chodziłam na spacerki (sztuk dwie po 20 minut ), skakałam, przekręcałam się na bok, różne inne cuda i pukanie w brzuszek (nieprzyjemne).
A młody wiece co? Założył sobie (na serio) rączki pod główkę i sobie leży i nie chce się pokazać, wyluzowany na maksa. Pani doktor powiedziała, że raczej się nie spodziewa, tak jak patrzy żeby coś było nie tak, ale musimy sprawdzić.
I w końcu pani doktor prawie krzyknęła z radości: jest! o to nam chodziło! I przezierność zbadana i jest cudownie. Pani doktor nam pogratulowała pięknego dzieciątka. Łącznie pędziliśmy tam dwie godziny. Dziewczyna która była po mnie, weszła podczas jednego z moich spacerków i w 20 minut była po badaniu.
Cieszę się bardzo, jestem mega wzruszona, zmęczona i przeszczęśliwa.
Super gratuluję Ci i bardzo się ciesze z dobrych wieści

Cytat:
Odezwe sie jutro - ide spac. Wrocilam poł godziny temu.
Gosius nie możesz nas straszyć tak... daj koniecznie znać co i jak...

Cytat:

OooKtoś tu ogląda The Vampire Diaries,bo że Fame to doczytałam
Musze wlasnie sciagnac ten originals bo Klausa lubie;p
No ja oglądam, ale w sumie teraz to już bardziej z przyzwyczajenia kiedyś byłam zakochana w Damonie teraz
a Originalsy na prawdę mnie zainteresowały
Ja w ogóle dużo seriali oglądam i staram się być na bieżąco: Walking Dead, Revenge, Supernatural, White Collar, TVD, Originals, Pretty Little Liars nie pytajcie kiedy to oglądam, bo sama nie wiem
I większość niestety z przyzwyczajenia, czekam tylko na Walking Dead i na Originals własnie
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 07:21   #3615
lolitka888
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez carolyna86 Pokaż wiadomość
dzięki, ale coś ci się pomerdało chyba
heh racjaza wcześnie wstałam chyba
To do Emilki miało być:p ale widzisz,przepowiedziałam Ci chłopaka

Kasian ja to wole Stefcia i Jeremiego mmmmm Alarica też bym przytuliła w sumie:P hehe

Nikusia Masakra..Co za tekst! Może faktycznie jest tak zestresowany robotą i zarabianiem..no ale bez przesady. Ty sie nie mozesz denerwować a On zamiast łagodzić sprawy to je jeszcze podsyca.;/
U mnie zawsze listy skutkują..kurde..nie wiem co Ci poradzićprzykre to w ciul jest co On wyrabia..

Edytowane przez lolitka888
Czas edycji: 2013-11-08 o 07:25

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-11-08, 07:23   #3616
kasian86
Zakorzenienie

GG do kasian86

Cytat:
Napisane przez Nikii89 Pokaż wiadomość
Kasian o północy Oskar był strasznie rozpalony 38,5 po podaniu syropu gorączka spadła i jak na razie jest wszystko OK.
Coś kiedyś słyszałam o tej grypie bostońskiej tu można poczytać coś o niej http://canpolbabies.com/pl/porady/porada/users/14/2269
Nikii to mam nadzieje, ze ten dzień będzie lepszy niż noc kochana zdrówka dla Oskara i dziękuję za link

Współczuję sytuacji z TŻ, mam nadzieję, że się dogadacie na dniach, tzn, że on jednak znajdzie czas na to...

Cytat:

czy mogę zostać dopisana do listy, nie wiem do kogo z tym pisać do Hope czy Nikii?

oki jasne jestem na bieżąco, mimo że na l4
jakby któraś była zainteresowana to od 8-9 listopada zabawki -50%( za każde wydane 10zł wracają 5 zł w bonach do wykorzystania w tesco) my dziś z mężem jedziemy już kupić Igusi coś na święta, taka okazja rzadko się zdarza
Kurcze a my już zamówiliśmy Hance prezenty przez neta

Napisz do Nikii
kasian86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 07:26   #3617
kasiab91
Zakorzenienie

Dzień dobry...

Emilka - gratuluję i po cichu zazdroszczę synka

gosius - nie strasz

Wiecie co wczoraj wieczorem poczułam Bąbelka Tak jakby się odbił od ściany brzuszka mojego Cudowne to było!! I chcę jeszcze!!

Nikii - dla Oskarka, żeby mu szybko przeszło
MAMA- 03.05.2014
http://www.suwaczki.com/tickers/ex2btv73n5x6okj5.png

kasiab91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 07:29   #3618
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
heh racjaza wcześnie wstałam chyba
To do Emilki miało być:p ale widzisz,przepowiedziałam Ci chłopaka
jak się sprawdzi to będą jaja - dosłownie i w przenośni

Stary 2013-11-08, 07:34   #3619
Nikii89
Zakorzenienie

Niegrzeczna napisz mi na PW swoje dane na pierwszej stronie możesz zobaczyć co jest podawane

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-11-08, 07:35   #3620
kaorlak
Zadomowienie

Dzień dobry!

Emilia gratuluję udanej wizyty i syneczka

Gosius co się stało? Martwię się Kochana!

Cytat:
Napisane przez kasiab91 Pokaż wiadomość
Dzień dobry...

Emilka - gratuluję i po cichu zazdroszczę synka

gosius - nie strasz

Niki zdrówka dla Oskarka

Wiecie co wczoraj wieczorem poczułam Bąbelka Tak jakby się odbił od ściany brzuszka mojego Cudowne to było!! I chcę jeszcze!!

Nikii - dla Oskarka, żeby mu szybko przeszło
To cudownie!

---------- Dopisano o 08:35 ---------- Poprzedni post napisano o 08:34 ----------

Niki zdrówka dla Oskarka!
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 07:41   #3621
niegrzeczna88
Wtajemniczenie

no i wstała nasza pannica
więc pewnie będe dopiero jak będzie kolejna drzemka, nie piszcie za dużo

Cytat:

Kurcze a my już zamówiliśmy Hance prezenty przez neta

Napisz do Nikii
a co zamówiliście ? my nie mamy pomysłu co kupić naszej, może troche zgapię od Ciebie jeśli można
Cytat:
Niegrzeczna napisz mi na PW swoje dane na pierwszej stronie możesz zobaczyć co jest podawane
oki już wysyłam

doczytałam o Oskarku , oby mu przeszło
Cytat:

cudownie

IGA

Maja

niegrzeczna88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 07:45   #3622
lolitka888
Rozeznanie

Cytat:

Cudownie! No to własnie takie uczucie jakby rybka chciala wyskoczyć Teraz będzie coraz wiecej tegoMój już dzisiaj dał o sobie znać To jest takie wspaniałe,że za każdym razem mam ochote Wam o tym pisać heh

Właśnie jem śniadanko bułeczke z rzodkiewską i żółtym serkiem,ale już nie z takim apetytem,bo miałam niespodzianke w przedpokoju w postaci sraki od mojego psa
Stary 2013-11-08, 07:46   #3623
Nikii89
Zakorzenienie

Kasiab gratuluję poczucia bąbelka

REKLAMA
Stary 2013-11-08, 07:48   #3624
kasiab91
Zakorzenienie

Muszę na zakupy się wybrac, a deszcz pada

Oj tak to cudowne uczucie... Wcześniej też chyba już czułam maluszka, ale jakoś nie chciałam zapeszac...

Co dziś na obiadek macie mamuśki?
Mi się chce barszczyku czerwonego, a na drugie rybkę usmażę i surówkę z kiszonej strzelę.

Moja teściowa ma dziś urodziny, zupełnie nie wiemy co jej kupic...
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-11-08, 07:50   #3625
kaorlak
Zadomowienie

Widziałyście, że mamusie LIPCOWE się pojawiły? Chyba też chcą się rozbić
kaorlak jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 07:51   #3626
martuszka0
Rozeznanie

Cytat:
Martuszka napisałam mu „list” ponieważ jak chcę poważnie pogadać to on nigdy nie ma czasu. Napisałam wszystko co mnie boli, to że w końcu trzeba podjąć decyzję co do przeprowadzki stąd, że moi dziadkowie czekają na Naszą odpowiedź a on nie ma czasu o tym pogadać, że ostatnio było kilka sytuacji co w wychowaniu dziecka nie stanął po mojej stronie tylko po stronie swoich rodziców itp. Myślałam że przeczyta, coś do niego dotrze, porozmawiamy itp. Niestety przeliczyłam się – BO ON NIE MA CZASU NA PIERDOŁY !! Praca najważniejsza – BO TRZEBA ZARABIAĆ NA RODZINĘ ;/ to jego słowa .

---------- Dopisano o 08:18 ---------- Poprzedni post napisano o 08:16 ----------

No i dzien dobry
Jestem nie wyspana bo Oskar o północy obudził się rozpalony , wylądował u Nas a i tak większość czasu się wiercił nim zasnął. Jak na razie gorączki brak , ale nie chce nic jeść
A mnie coś głowa boli ... ;/
A może on musi troche pomysleć, zanim podejmie rozmowę z Tobą... Nie wiem jak Twój mąż pracuje, ale może w ten dłuższy weekend pogadacie skoro będzie miał więcej czasu... Mam nadzieję, że uda Wam się pogadać i będziesz spokojniejsza!!

Nie dziwię się, że Oskar jeść nie chce. Ja jak jestem chora to też apetytu nie mam. Zdrówka dla synusia

Nikii dasz mi namiar do klubu?
martuszka0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 07:52   #3627
carolyna86
Zakorzenienie

Cytat:
Moja teściowa ma dziś urodziny, zupełnie nie wiemy co jej kupic...
może storczyka albo książkę - to moje sprawdzone prezenty dla teściówki

REKLAMA
Stary 2013-11-08, 07:53   #3628
madziuuula
Zakorzenienie

GG do madziuuula

Cytat:
I oczywiście znów mnie wkurzył TŻ , swoją drogą przeczytał co mu napisałam i wiecie co ?? zero reakcji
Ojej Trzymam kciuki żebyscie sie jednak dogadali, teraz trochę wolnego jest, to moze wyluzuje z ta pracą...

Zdrówka dla Oskarka

Cytat:
Mnie dziś siostra poinformowała, że u nas w mieście panuje jakaś "grypa bostońska", że dzieci dostają gorączki, anginy i jakiejś wysypki że koledzy z klasy jej synka mieli jutro po lekcjach Krzysiu do mnie przychodzi, mam nadzieję, że mi zarazy nie przyniesie
Ojej straszna choroba, strasznie ewaluuje
W ogóle te wszystkie dzieciece choroby sa dziwne Nasz młody prawdopodobnie miał miał żołądkowa ale tylko cała noc wymiotował potem oki. Myśleliśmy że stanęla mu osłonka pomarańczy i to dlatego, byliśmy u rodziny a na nastepny dzień prababka, dziadek, ciotka się pochorwali. A potem u innej rodziny io tam tez dwie osoby No ale nie wiedzielismy że to to, nas tylko brzuch bolał plus mdłości ale u mnie to normalka to co mam myśleć

Cytat:
No tak znam ten bol tyle ze Hania nie chce nic ogladac a walic rekoma w klawiature albo siadac na tym komputerze (doslownie) nie wiem skad taki pomysl, moze podslyszala jak ktos mowil: co robisz? Siedze na kompie
To ma Hania pomysły Mój tylko uderza łapkami

Cytat:
Super I gratulacje prawdopodobnie synka

Cytat:
Super

Gosius troszkę nie fair wobec nasz sie zachowujesz, wiesz że cieżarnych nie wolno denerwować ??

Przez Tż nie spałam od 12 do 3 bo nawijaliśmy jak głupki w łożku Dobrze, że się położyłam o 21
I kupiłam sobie Claudie bo tam 50 trików Perfekcyjnej Pani Domu, coby mąż był zadowolony Tylko pół godziny rozmyślałam jak ona składa to prześcieradło z gumką, ja nie wiem, moje ma chyba więcej rogów, no nie opanuje tego

Mieliśmy wypisywać dzisiaj młodego ze żłobka ale poczekamy jeszcze tydzień do wizyty u ginka, tzn zaprowadzę Olafa dwa dni jak będzie Tż a potem jedzie na szkolenie to młody zostanie w domu przecież sama siedzieć nie będę

[COLOR=Green]Nasza wielka miłość na maleńkich nóżkach
Marianek i Rysiu
madziuuula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-11-08, 07:54   #3629
kasiab91
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaorlak Pokaż wiadomość
Widziałyście, że mamusie LIPCOWE się pojawiły? Chyba też chcą się rozbić
Właśnie tam zajrzałam. No są czerwcowe jako jedne to i lipcowe się pojawiają. Czyli jednak można rozbijac miesiące
MAMA- 03.05.2014

Stary 2013-11-08, 08:05   #3630
gosius91
Zakorzenienie

Hej Kobietki, nie martwcie sie. Jak tylko odpale kompa to napisze wiecej, bo z tel to za dlugo by mi zeszlo.

Zaręczyny 19.05.2012
Ślub 08.06.2013

Milenka - 15.04.2014
(tp. 07.05.2014)

Cieszmy się z małych rzeczy, bo wzór na szczęście w nich zapisany jest!
gosius91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości