Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV ! - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-12-09, 10:53   #3601
dorot_qa
Zakorzenienie

Dot.: Coraz bliżej Święta!-Kochamy Święta Bożego Narodzenia cz. IV !

U mnie tez zniknął śnieg i pada deszcz, a już sie cieszylam... mialam nadzieje, że ostanie się do urodzin

Nie lubię poniedzialkow...

razem 31.12.2007
zaręczeni 12.08.2014
ślub 19.09.2015

2015
książki 17
filmy 54

2016
książki 8
filmy 63
dorot_qa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 11:20   #3602
wikajaga
Zadomowienie

http://www.youtube.com/watch?v=rmV_5lRLDic

Odliczam do kolejnych świąt BN..
wikajaga jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 11:21   #3603
8malina8
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez lexie Pokaż wiadomość
Też jestem ciekawa

Pogoda u mnie jest ohydna! Wieje wiatr, a przez okno widzę masę szarych, ciężkich chmur (mieszkam na 6 piętrze więc widok mam na niebo ). Głowa mnie boli, spać się chce, a muszę spłodzić pracę zaliczeniową na jedne zajęcia. Dobrze, że krótka ta praca
Dobrze Cię rozumiem , mieszkam na 10 piętrze i trochę mi brakuje widoku ośnieżonych drzew , ulic i domów.Widzimy tylko niebo

A ja byłam z mężem w sobotę u chrześnicy na mikołaja i w powrotnej drodze wstąpiliśmy do biedronki , oczywiście nie obyło się bez zakupów ozdób świątecznych kupiliśmy łańcuchy dwa po 4 zł/szt , bombki złote i takie brokatowe płatki śniegowe w czwartek będą dowiezione do tesco nowe ozdoby i się wybieramy rzecz jasna
Z mężem umawialiśmy się , że nie kupujemy sobie prezentów na mikołaja tylko na gwiazdkę ale będąc na zakupach zobaczyłam w sklepie takie małe autka resoraki (4,99zł) i kupiłam mu granatowego WV z nr. 08 (dzień jego ur. i jednoczesnie dzień w którym zaczęlismy się spotykać) Był tak szczęśliwy , że bawił się tym jak mały chłopiec a ja miałam ubaw
23.12.2012r - zaręczyny
31.08.2013r - ślub
8malina8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 11:23   #3604
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Napisane przez sugarfreeee Pokaż wiadomość
ja sobie spojrzałam na prognozę na 16 dni...no i w Wigilię śniegu nie będzie :sciana:

Już mam wszystkie prezenty dla najbliższych, w weekend planuję upiec pierniczki, zaraz chyba się wezmę za pakowanie prezentów, może zdążę choć jeden zapakować przed wyjściem do pracy
Ja staram się nie załamywać prognozami - wczoraj, według prognozy 16-dniowej, temperatura na wigilię miała wynosić 5 stopni, oczywiście śniegu ani grama Teraz pokazują już lekki śnieg na 23 grudnia, a temperatura dzień później - 1 stopień
Chyba też będę piec w weekend pierniczki (z babcią )

Cytat:
Ja w ogóle nie widzę nigdzie w sklepach ładnych choinek, poza tą jedną jedyną w Auchan, ale okazało się, że tam mieli jedną sztukę wystawioną na sklepie, a do kupienia już nie

Tą którą kupiłam odsyłam, pewnie jutro lub pojutrze pojedzie. Składaliśmy ją wczoraj z TŻtem, usiłując upchnąć do pudła...

Teraz muszę znaleźć jakąś inną, no cóż.

Pogoda u mnie jest ohydna! Wieje wiatr, a przez okno widzę masę szarych, ciężkich chmur (mieszkam na 6 piętrze więc widok mam na niebo ). Głowa mnie boli, spać się chce, a muszę spłodzić pracę zaliczeniową na jedne zajęcia. Dobrze, że krótka ta praca
Ja mogę polecić "moją" choinkę z czystym sumieniem
A co do pakowania - nie mam zielonego pojęcia, jak oni upchnęli to moje drzewo do tego pudła Po złożeniu ledwo zmieściliśmy do niego 2 części, 3 za nic nie chciała wleźć

Ciągle pada...

Wymiana zapachowa
martyna_tina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 11:34   #3605
martaw_mw
Rozeznanie

U mnie też cały czas pada... Ja pierniki będę piekła w tygodniu, bo w weekend mamy mieć gości z rodzinki, z którymi nie będziemy się widzieć w święta. Chce już trochę świątecznie zrobić dla nich
martaw_mw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 11:43   #3606
sugarfreeee
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mika93 Pokaż wiadomość
Powiadasz Sugar ze śniegu nie będzie? No to nawet nie mam wymówki żeby sobie na gwiazdkę śniegowce kupić
Tak piszą, cholera

Cytat:
Napisane przez dorot_qa Pokaż wiadomość
U mnie tez zniknął śnieg i pada deszcz, a już sie cieszylam... mialam nadzieje, że ostanie się do urodzin

Nie lubię poniedzialkow...

Ja też, ogólnie mi ponuro dziś:/

Cytat:
Napisane przez martyna_tina Pokaż wiadomość
Ja staram się nie załamywać prognozami - wczoraj, według prognozy 16-dniowej, temperatura na wigilię miała wynosić 5 stopni, oczywiście śniegu ani grama Teraz pokazują już lekki śnieg na 23 grudnia, a temperatura dzień później - 1 stopień
Chyba też będę piec w weekend pierniczki (z babcią )

A co do pakowania - nie mam zielonego pojęcia, jak oni upchnęli to moje drzewo do tego pudła Po złożeniu ledwo zmieściliśmy do niego 2 części, 3 za nic nie chciała wleźć

Ciągle pada...
Ja też w weekend piękę...bo chłop ma kawalerski, ja jadę do rodziców, bo nie chcę spać sama w domu

sugarfreeee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 11:46   #3607
Moniika95
Zakorzenienie

Wiecie gdzie dostanę tania (do 100zł) golarkę męską?

18.08.2012 razem
14.02.2015 zaręczeni
Moniika95 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-12-09, 11:55   #3608
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:

Ciągle pada...
Zastanawiam się nad "Twoją" choinką Tylko wydaje mi się, że ona chyba podrożała jeszcze, a i tak była już droga... Chyba, że to ja źle pamiętam ile kosztowała wcześniej.

My ją składaliśmy etapami, tzn koronami i każdą kolejną obwiązywaliśmy ciasno sznurkiem żeby się nie rozkładała.

Ja nawet byłam skłonna zostawić tą choinkę, przyzwyczaiłam się do niej, poukładałam ją sobie trochę Ale okazało się, że jest niestety krzywa. Tzn mnie się wydawało, że ona stoi krzywo bo ją byle jak wsadziłam w stojak, ale niestety, okazało się, że gwint w dolnej części jest krzywo umieszczony i nie na siły by tą choinkę wyprostować. Więc choinka dziś już czeka na wysłanie, pewnie jutro wyjedzie.

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Moniika95 Pokaż wiadomość
Wiecie gdzie dostanę tania (do 100zł) golarkę męską?
Odradzam Ci kupowanie taniej golarki, naprawdę. One kiepsko tną, mam wrażenie. Nie warto kupować na 100 zl czegoś, co będzie mało użyteczne... Exowi kiedyś kupowałam taką golarkę i tak porównywałam, porównywałam... Zamierzałam kupić za jakieś 200 zl, skończyłam na zakupie za 400
Lexie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 12:08   #3609
Emocja20
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez bella719 Pokaż wiadomość
Ja kupiłam już dzisiaj część prezentu mojej mamie -portfel z mohito
Jeszcze bedę kupować szlafrok, znalazłam już fajną ofertę ale zastanawiam się nad kolorem...http://allegro.pl/gruby-cieply-szlaf...748988439.html
Co myślicie? Ja sie skłaniam ku 8., 10. lub 13.
Zielony i czerwony jest gites

Cytat:
Napisane przez Hikaru Pokaż wiadomość
Przeglądam kweja, a tam:

i tak mi się z naszym wątkiem skojarzyło
dokładnie jakbym czytała o sobie

Cytat:
Napisane przez dariah4 Pokaż wiadomość
Też kocham tą piosenkę Mam zamiar ją sobie zgrać i słuchać w trakcie jazdy do domu na święta

Jaka lipa z tej pogody, u mnie kałuże w wielkości jezior straszą na dworze Ale w sumie fajnie, że Mikołajki i weekend był magiczny Jest poniedziałek, więc tradycyjnie ogarniam mieszkanie w rytm świątecznych przebojów - nawet mi się o dziwo chce
Body Express:4
TURBO:16
SzokTrening: 6
Skalpel II: 17
Total Fitness/Total Fitness TCh: 7/2
Biegam od 09.08.2013 - 150 min
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 12:39   #3610
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
Tak piszą, cholera

Ja też, ogólnie mi ponuro dziś:/

Ja też w weekend piękę...bo chłop ma kawalerski, ja jadę do rodziców, bo nie chcę spać sama w domu
Czyżbyś miała lęki, tak jak ja i kilka delikwentek tutaj? Ja przyzwyczaiłam się do samotnych nocy, ale mieszkam w bloku. W chałupie pewnie bym nie zasnęła

Cytat:
Zastanawiam się nad "Twoją" choinką Tylko wydaje mi się, że ona chyba podrożała jeszcze, a i tak była już droga... Chyba, że to ja źle pamiętam ile kosztowała wcześniej.

My ją składaliśmy etapami, tzn koronami i każdą kolejną obwiązywaliśmy ciasno sznurkiem żeby się nie rozkładała.

Ja nawet byłam skłonna zostawić tą choinkę, przyzwyczaiłam się do niej, poukładałam ją sobie trochę Ale okazało się, że jest niestety krzywa. Tzn mnie się wydawało, że ona stoi krzywo bo ją byle jak wsadziłam w stojak, ale niestety, okazało się, że gwint w dolnej części jest krzywo umieszczony i nie na siły by tą choinkę wyprostować. Więc choinka dziś już czeka na wysłanie, pewnie jutro wyjedzie.
Właśnie zajrzałam na allegro - ja kupiłam w takiej samej cenie, w jakie jest aktualnie Zaznaczam, że mówię o wysokości 2,25m - nie mam pojęcia, jak jest z ceną tej mniejszej
Cytat:
Napisane przez Emocja20 Pokaż wiadomość
Też kocham tą piosenkę Mam zamiar ją sobie zgrać i słuchać w trakcie jazdy do domu na święta

Jaka lipa z tej pogody, u mnie kałuże w wielkości jezior straszą na dworze Ale w sumie fajnie, że Mikołajki i weekend był magiczny Jest poniedziałek, więc tradycyjnie ogarniam mieszkanie w rytm świątecznych przebojów - nawet mi się o dziwo chce
I ja, i ja! Bardzo klimatyczna jest
Na temat kałuż się nie wypowiadam - za chwilę muszę iść z psem, a zapodziałam gdzieś kalosze

Wymiana zapachowa
Stary 2013-12-09, 13:10   #3611
Emocja20
Zadomowienie

U moich rodziców na 22.12 pokazuje śnieg, oby to była prawda!
Body Express:4
TURBO:16
SzokTrening: 6
Skalpel II: 17
Total Fitness/Total Fitness TCh: 7/2
Biegam od 09.08.2013 - 150 min
Emocja20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-12-09, 13:33   #3612
wioleta20
Zakorzenienie

U mnie 24 ma byc +4
wioleta20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 13:41   #3613
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Właśnie zajrzałam na allegro - ja kupiłam w takiej samej cenie, w jakie jest aktualnie Zaznaczam, że mówię o wysokości 2,25m - nie mam pojęcia, jak jest z ceną tej mniejszej
A, no to może mi się wydawało
Przypomnisz mi który to był sprzedający? TŻ mówi, że jak mnie ma to drzewko uszczęśliwić to powinnam się zdecydować i tyle, te 50 zl w jedną czy w drugą stronę to już nie taka wielka różnica. Więc się poważnie zastanawiam, nie jestem tylko pewno wysokości. Wolałabym 225 jak Twoja, tylko boję się, że może być bardzo szeroka (tak wyglądała na zdjęciach ), a ja mam zamiar ją postawić w takim miejscu, że może zacząć wtedy przeszkadzać w przemieszczaniu się po salonie
Stary 2013-12-09, 15:01   #3614
martuha20
Rozeznanie

u mnie tez deszcz i po pieknym sniegu ani sladu kupilam sobie i TZ swiateczne skarpety i juz mamy na sobie. kupilam tez ledowego balwanka w biedronce. slodki jest!
prezent wyslany, ale w kolejce na poczcie sie nastalam

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Maniaczka Yankee Candle

Jestem kierowcą
martuha20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 15:14   #3615
wioleta20
Zakorzenienie

http://www5.zippyshare.com/v/5808949...7ZxWI.facebook
Super remix
wioleta20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 16:16   #3616
Sniezna Dama
Raczkowanie

dwa dni temu zakupilam dekoracje swiateczna ;dzis rowniez i juz mna trzesie by isc jutro.. tyle pieknych rzeczy widzialam. mam obsesje. jutro lub pojutrze wstawie zdjecia moich zakupow.
Sniezna Dama jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 16:23   #3617
allmode
Wtajemniczenie

A ja zrobiłam sobie drzewko, uszyłam niepełnosprytnego reniferka i wyszyłam szopkę. Jutro obfotografuję. I chyba koniec ozdób w tym roku.
allmode jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 16:24   #3618
martyna_tina
Bang Bang Bang

Cytat:
A, no to może mi się wydawało
Przypomnisz mi który to był sprzedający? TŻ mówi, że jak mnie ma to drzewko uszczęśliwić to powinnam się zdecydować i tyle, te 50 zl w jedną czy w drugą stronę to już nie taka wielka różnica. Więc się poważnie zastanawiam, nie jestem tylko pewno wysokości. Wolałabym 225 jak Twoja, tylko boję się, że może być bardzo szeroka (tak wyglądała na zdjęciach ), a ja mam zamiar ją postawić w takim miejscu, że może zacząć wtedy przeszkadzać w przemieszczaniu się po salonie
Sprzedający to virpol Co do szerokości - według parametrów na aukcji, maksymalna szerokość to jakieś 140cm (ale to chyba musiałabyś prostować wszystkie gałązki maksymalnie do poziomu), ja naszej po rozłożeniu nie mierzyłam, ale moim zdaniem minimum 1m to na bank miała

Wymiana zapachowa
Stary 2013-12-09, 16:43   #3619
IwonaMazury
Rozeznanie

DZIEKUJĘ SUGARFREEEE I MARTYNA_TINA ZA KARTKI WŁAŚNIE DZIŚ DOSTALIŚMY ZAGATKOWA KARTKA SUPER POMYSŁ JESZCZE RAZ DZIĘKI
IwonaMazury jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 18:53   #3620
martaw_mw
Rozeznanie

Moje dekoracje na ten rok:
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg dekoracje.jpg (77,3 KB, 104 załadowań)
martaw_mw jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 18:56   #3621
bella719
Rozeznanie

Brałyscie kiedyś choinkę od rmf fm? Ja dowiedziałam się o tej akcji "choinki pod choinkę" 3 lata temu i od tej pory co roku bierzemy od nich cudne drzewko U mnie będą już w czwartek

http://www.rmf.fm/f/choinki-2013.html
bella719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 19:00   #3622
IwonaMazury
Rozeznanie

Zapomniałam wam powiedzieć że wszystko się udało i przywiozłam tatę do domu . Dzięki dziewczyny za wsparcie
Stary 2013-12-09, 19:21   #3623
Alioth
Raczkowanie

Hej dziewczyny! W tym roku wkrecilam sie w atmosfere swiat jak nigdy To dlatego ze organizuje po raz pierwszy, w sumie bedzie nas 5.
Problem jest taki ze nie posiadam w domu zadnych dekoracji (oprocz swiatelek) ani nawet wystarczajaco duzo naczyn
Prezenty juz prawie kupione, potrzebuje jeszcze tylko jeden. Dolaczam zdjecia bizuterii, jedne kolczyki dla mnie a drugie dla mamy. Jeszcze do mnie nie przyszly Zastanawiam sie nad swetrem dla TZ.
Zrobilam jadlospis na pierwsze 3 dni, lista zakupow ma dwie strony. Ups. No i budzet sie konczy. Wiec dekoracje mam zaplanowane ciasteczka + plastry pomarancza + szyszki + sniezynki na szydelku. Wersja dla poczatkujacych:
http://accordingtomatt.blogspot.co.uk/p/blog-page.html
Ale za to bede miala zywa choinke. Nie moge sie jej doczekac, bedzie pierwszy raz.
Ja mam gwarancje ze nie bedzie sniegu, mieszkam w Londynie
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg original_pink-opal-earrings.jpg (60,8 KB, 25 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg original_silver-buttercup-longstem-earrings.jpg (77,8 KB, 24 załadowań)

Edytowane przez Alioth
Czas edycji: 2013-12-09 o 19:23
Alioth jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-09, 19:24   #3624
Nimfa20
Elwirka-Elmirka :D

Cytat:
Napisane przez wikajaga Pokaż wiadomość
Cham jak zwykle wymiata.
Nimfa, czemu on sie tak nazywa??
No bo to cham

Jak był mały, zwał się Filemon. Z czasem zaczął wskakiwać na szafki i m.in. na szafkę w kuchni. Krzyczałam na niego, a ten nic. Później schodził, ale jak wyszłam na chwilę, to znowu wskakiwał. Kiedyś krzyknęłam 'chamie' ! - chciałam wyrazić jakoś jego bezczelność i lekceważenie mojej osoby . Później bardzo często tak na niego krzyczałam, jak psocił, aż któregoś razu gdzieś się schował, bo nabroił. Krzyknęłam: chamie! - a ten przybiegł w podskokach mrucząc I tak się to zaczęło Ojciec woła na niego Bandyta

Cytat:
Napisane przez DiamanteNegro Pokaż wiadomość

Nimfowy Cham wymiata
Cytat:
Napisane przez asik1503 Pokaż wiadomość
Cham wymiata
Nimfa20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 19:38   #3625
karolinaaa92
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez allmode Pokaż wiadomość
Jak wczoraj cudnie śnieg sypał. Było tak bielutko
A potem zaczęło lać i dziś po śniegu ani śladu.
U mnie w weekend było biało, a dzisiaj deszcz wszystko zniszczył.

Cytat:
ja sobie spojrzałam na prognozę na 16 dni...no i w Wigilię śniegu nie będzie :sciana:

Mikołajki udane. Wczoraj byliśmy z TŻem i znajomymi jeszcze na kręglach, a dzisiaj już BB. Jakoś przez tę pogodę przestałam się cieszyć świętami...

♥ i że Cię nie opuszczę... - 18.05.2019

karolinaaa92 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 19:51   #3626
Cytruskowa6
Zakorzenienie

Nimfa, Twój kot jest mega!
Stary 2013-12-09, 19:57   #3627
asik1503
Zakorzenienie

Nimfa nie no ja uwielbiam tego Twojego białego Chama ma kotek charakterek
22.08.18
IG
asik1503 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-12-09, 20:00   #3628
IwonaMazury
Rozeznanie

u mnie śniegu mega mogę wysłać bo aż za dużo i mrozek się trzyma
Stary 2013-12-09, 20:01   #3629
bella719
Rozeznanie

Włąśnie wyjęłam ze skrzynki barwniki
bella719 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-12-09, 20:13   #3630
Lexie
Przyjaciel wizaz.pl

Cytat:
Napisane przez Alioth Pokaż wiadomość
Prezenty juz prawie kupione, potrzebuje jeszcze tylko jeden. Dolaczam zdjecia bizuterii, jedne kolczyki dla mnie a drugie dla mamy. Jeszcze do mnie nie przyszly Zastanawiam sie nad swetrem dla TZ.
Bardzo ładne te kolczyki, gdzie kupiłaś?

---------- Dopisano o 21:13 ---------- Poprzedni post napisano o 21:12 ----------

Cytat:
Napisane przez martaw_mw Pokaż wiadomość
Moje dekoracje na ten rok:
Fajne

Muszę pomyśleć o czymś u mnie
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości