Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23 - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-01-16, 08:39   #3601
Opiumalfa
Zakorzenienie

Dot.: Moje Panie, to nie żarty - sezon ślubny już otwarty! PM2014 cz.23

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
poprosiłam koleżankę, żeby mi zrobiła Z tego co pamiętam to chyba Opium sama robiła podobne

ja robilam wieszaki metoda decoupage

---------- Dopisano o 09:39 ---------- Poprzedni post napisano o 09:38 ----------

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
U mnie pierwsze efekty były po 3 miesiącach - więc się naczekałam niemało... Mnie tez to wkurzało, ale co zrobić. Jakbym miała worek pieniędzy to bym sobie odessała co nieco i problem z głowy
3 miesiace? matko, ide sie chlastac
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 08:46   #3602
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Opiumalfa Pokaż wiadomość

3 miesiace? matko, ide sie chlastac
Jak 5 lat nie ruszałam tylko książki i studia, to organizm był w takim szoku, że się podnieść nie mógł przez 3 miesiące

TŻ wypatrzył sobie takie butki do ślubu http://wojas.pl/produkt/12823 W sobotę pójdziemy, jak będą w sklepie to mierzymy i może kupujemy

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 08:47   #3603
asia1206
Raczkowanie

Połowę nadrobiłam do reszty wrócę za chwilę
Wczoraj zaczęłam myśleć o swoich zębach które pozostawiają wiele do życzenia i umówiłam się do dentysty na poniedziałek-mam martwą jedynkę która o ton jest ciemniejsza od reszty i chcę coś z tym zrobić przed ślubem-siedziałam wieczorem nad kosztorysem wesela i jakieś 3 tys.uda nam się przeznaczyć na -w poniedziałek dowiem się jakie mam opcje
Witam nowe dziewczyny na wątku
Co do składania życzeń to ja chcę pod Kościołem od osób z zawiadomienia a pozostałe na sali ze wzg.na ''koperty'' i to,że nasz wodzirej ma to zainicjować
Co jeszcze-aha mój M ma pracę w której noszenie obrączki codziennie nie wchodzi w grę ze wzg.na zniszczenie i pomyślałam,że kupię mu ''gps'' z jakiejś imitacji gdyż on chce nosić ale nie niszczyć...
ok wracam do nardabiania

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 08:53   #3604
misia880
Zakorzenienie

przeleciałam wszystko

U nas pod kościołem składają życzenia osoby, które nie idą na wesele. Reszta Gości składa po przybyciu PM na sale przed obiad itp. najpierw jest sto lat -potem rzucanie kieliszkiem i zyczenia

któras z Was-- nie pamietam któa kupiła przepiękną bielizne !!!
ja się musze rozejrzeć... ale sama nie wiem jaki stanik ponieważ w sukni nie mam ramiączek i zastanawiam się czy stanika nie wszyć do sukni ( o ile się da nie wiem )

Witam Nowe PM

zamówiłam zaproszenia !!!

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 08:56   #3605
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
dziewczyny które chcecie mieć składane życzenia pod kościołem - a co w przypadku drugiego ślubu zaraz po was?
Ten ślub będzie przecież w kościele a nie przed. My wychodzimy, stajemy z boku, goście z drugiego ślubu wchodzą do kościoła, nikt się nie miesza, nikt na nikogo nie wchodzi. Życzenia będą składane jak już tamten ślub się zacznie, a jeśli będzie chwila przerwy to przecież nikt z tamtych gości nie będzie mi się pchał między nogi

Cytat:
a gdzie takie kupilas?? i jaki odcien?
http://allegro.pl/ponczochy-japonki-...829904464.html
Ten szew może nie jest zbyt estetyczny ale chowa się w bucie i go nie widać w ogóle.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 08:58   #3606
ysia
Zadomowienie

100 dni
Dzisiaj albo jutro idziemy z Warszawiakiem na kolacje studniówkową. Nawet kupiłam specjalnie kreacje

Profil FB
https://www.facebook.com/whitepointeshoes
ysia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 09:04   #3607
Opiumalfa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość

http://allegro.pl/ponczochy-japonki-...829904464.html
Ten szew może nie jest zbyt estetyczny ale chowa się w bucie i go nie widać w ogóle.
dzieki! a ten kolor bezowy jak ciemny jest?
no i to jest 15 den, ja bym ewentualnie brala 7 den ale takich nie robia bez palcow :/
Opiumalfa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 09:08   #3608
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
ja tez sie wkurzam. nigdy w zyciu sie nie odchudzalam, a teraz cwicze prawie codziennie, uwazam na to co jem i wczoraj mialam 0,5 kg mniej a dzis rano spowrotem 0,5 kg wiecej. Jak to mozliwe? Denerwuje mnie to
Opiumalfa! U mnie też spadek wagi zaczął się pomiędzy 2 a 3 miesiącem ćwiczeń. Najpierw były wahania góra ,dół a potem po drugim miesiącu nagle z 59 spadło na 55,5kg. Natomiast efekty wizualne były już wcześniej widoczne- tak było 2 lata temu teraz mam + 2 kg na wadze do tego spadku i też wracam już do ćwiczeń bo sierpień tuż tuż a pasuje mi sięujędrnić .Bo z moim robieniem wszystkiego na ostatnią chwilę to mogę się wdniu ślubu obudzić,że nie najlpeiej wyglądam a moja sukienka raczej nie wybacza żadnej fałdki
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 09:15   #3609
swiat_katarzyny
Zadomowienie

U mnie pod kościołem nie ma żadnego placyku, jest zaraz przy ulicy, dlatego zazęło mnie to przerażać, bo mam ślub przede mną, a więc nie mielibyśmy nawet jak do kościoła wejść
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 09:16   #3610
ysia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez 21klaudyna Pokaż wiadomość
Opiumalfa! U mnie też spadek wagi zaczął się pomiędzy 2 a 3 miesiącem ćwiczeń. Najpierw były wahania góra ,dół a potem po drugim miesiącu nagle z 59 spadło na 55,5kg. Natomiast efekty wizualne były już wcześniej widoczne- tak było 2 lata temu teraz mam + 2 kg na wadze do tego spadku i też wracam już do ćwiczeń bo sierpień tuż tuż a pasuje mi sięujędrnić .Bo z moim robieniem wszystkiego na ostatnią chwilę to mogę się wdniu ślubu obudzić,że nie najlpeiej wyglądam a moja sukienka raczej nie wybacza żadnej fałdki
Na początku przy ćwiczeniach nie ma spadku wagi, a nawet może być wzrost bo osoba małoaktywna fizyczne ma więcej tłuszczu niż masy mięśniowej. Tłuszcz warzy mniej , więc jeżeli go spalamy i zamieniamy na mięśnie (które są cięższe) waga stoi albo idzie w górę. Więc nie waga, a centymetr i efekty będę widoczne niemal od razu i jest radość

Profil FB
Stary 2014-01-16, 09:18   #3611
enzunio
BAN stały

Cytat:
ja zawsze chciałam mieć 4, ale nasz wzór, z ściętymi bokami taki cienki źle wyglądał, więc wziełam 5 chociaż też mam bardzo cienkie palce

a mi sie własnie wydaje że im cieńsze tym bardziej będą przeszkadzać, nawet przy uściskach dloni... chyba im cieńszy paseczek tym sie bardziej wżyna - takie mam zdanie

o tooooo
dziewczyny czy do mojej sali pasowałyby takie ozdoby?
podoba wam się w ogóle takie coś?

nie wiem jak w waszych stronach, ale u mnie daje sie (jako znajomy) na wesele z poprawinami już 500 zł/400zł. Wydaje mi się że na zagraniczny ślub to troche mało... ale to zależy czy idziesz sama i jaki jest charakter wesela

dziewczyny które chcecie mieć składane życzenia pod kościołem - a co w przypadku drugiego ślubu zaraz po was?

Ja mam ślub w sierpniu i wybieram się z gołymi nogami na wszelki wypadek wezme ze soba na sale rajstopy, ale nie przewiduje raczej sytuacji bym po nie siegneła (oczywiście cieliste)
Pasuje i bardzo mi się podoba

Według mnie nie mało, bo jedzie sama

Cytat:
Napisane przez asia1206 Pokaż wiadomość
Połowę nadrobiłam do reszty wrócę za chwilę
Wczoraj zaczęłam myśleć o swoich zębach które pozostawiają wiele do życzenia i umówiłam się do dentysty na poniedziałek-mam martwą jedynkę która o ton jest ciemniejsza od reszty i chcę coś z tym zrobić przed ślubem-siedziałam wieczorem nad kosztorysem wesela i jakieś 3 tys.uda nam się przeznaczyć na -w poniedziałek dowiem się jakie mam opcje
Witam nowe dziewczyny na wątku
Co do składania życzeń to ja chcę pod Kościołem od osób z zawiadomienia a pozostałe na sali ze wzg.na ''koperty'' i to,że nasz wodzirej ma to zainicjować
Co jeszcze-aha mój M ma pracę w której noszenie obrączki codziennie nie wchodzi w grę ze wzg.na zniszczenie i pomyślałam,że kupię mu ''gps'' z jakiejś imitacji gdyż on chce nosić ale nie niszczyć...
ok wracam do nardabiania
Mój w pracy w ogóle nie może nosić biżuterii, ale ja podejrzewam, że w ogóle nie będę nosić obrączki
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 09:18   #3612
ysia
Zadomowienie

Cytat:
U mnie pod kościołem nie ma żadnego placyku, jest zaraz przy ulicy, dlatego zazęło mnie to przerażać, bo mam ślub przede mną, a więc nie mielibyśmy nawet jak do kościoła wejść
A niema nieopodal jakiegoś placyku? Ja tak będę miała z kościelnym, że wyjście jest na ulice, ale po drugiej stronie ulicy jest placyk przed Sądem Najwyższym i tak podobno idą pary i goście i są składane życzenia.

Opiumalfa
, ty masz chyba ślub z motywem podróży? Jak zobaczyłam te zaproszenia od razu pomyślałam o Tobie

Profil FB

Edytowane przez ysia
Czas edycji: 2014-01-16 o 09:30
Stary 2014-01-16, 09:25   #3613
moniczka_90
Zakorzenienie

Dziewczyny mam pytanie, makijaż i fryzurę ślubną (w dniu ślubu i potem innego dnia na sesję) będzie mi wykonywała koleżanka z pracy i teraz pytanie ile jej dać w podzięce ? Wiem, ze obce Panny Młode które się do niej zgłaszają dają minimum 200 zł, mi oczywiście powiedziała, ze nic nie chce ale nie mogę jej nic nie dać Na początku myślałam o 100 zł + butelka np. Martini ale potem doszłam do wniosku, że ona bardzo rzadko pije alkohol i może po prostu dać jej 150 zł ?
moniczka_90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 09:26   #3614
hjarta
Raczkowanie

Stwierdziłam, że po prostu Wam pokaże dwa rodzaje obrączek, nad którymi myślimy. Podobają się nam z żółtego złota, dlatego oba rodzaje właśnie takie są, dajcie znać proszę które wg Was ładniejsze, bo musimy wybrać niedługo

1. to są 5mm

obr1.jpg

2. to są 4mm

obr2.jpg
hjarta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 09:26   #3615
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Za rowniutenkie 100 dni będę czesana o tej porze a moja piękna suknia już będzie na mnie czekała!!

To już tak blisko!

2015 - 38

Edytowane przez mala_czarna_21
Czas edycji: 2014-01-16 o 09:28
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 09:27   #3616
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez ysia Pokaż wiadomość
A niema nieopodal jakiegoś placyku? Ja tak będę miała z kościelnym, że wyjście jest na ulice, ale po drugiej stronie ulicy jest placyk przed Sądem Najwyższym i tak podobno idą pary i goście i są składane życzenia.
jest przystanek autobusowy
jestem przerażona waszymi wypowiedziami
a co jeśli wcześniejsza para też będzie chciała mieć zyczenia pod kościołem i będzie miała nas gdzieś?
Stary 2014-01-16, 09:30   #3617
21klaudyna
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość
Za rowniutenkie 100 dni będę czesana o tej porze a moja piękna suknia już będzie na mnie czekała!!

To już tak blisko!
Gratuluje !
Moja droga zdradz mi gdzie zamawiasz placki i tort?
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00

"Zestarzej się przy mnie
Najlepsze dopiero się zdarzy"
21klaudyna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 09:30   #3618
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez hjarta Pokaż wiadomość
Stwierdziłam, że po prostu Wam pokaże dwa rodzaje obrączek, nad którymi myślimy. Podobają się nam z żółtego złota, dlatego oba rodzaje właśnie takie są, dajcie znać proszę które wg Was ładniejsze, bo musimy wybrać niedługo
szczerze mówiąc żadne z tych nie przypadły mi do gustu ale jakbym już musiała wybierać to chyba bym wybrała 2
Stary 2014-01-16, 09:30   #3619
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez moniczka_90 Pokaż wiadomość
Dziewczyny mam pytanie, makijaż i fryzurę ślubną (w dniu ślubu i potem innego dnia na sesję) będzie mi wykonywała koleżanka z pracy i teraz pytanie ile jej dać w podzięce ? Wiem, ze obce Panny Młode które się do niej zgłaszają dają minimum 200 zł, mi oczywiście powiedziała, ze nic nie chce ale nie mogę jej nic nie dać Na początku myślałam o 100 zł + butelka np. Martini ale potem doszłam do wniosku, że ona bardzo rzadko pije alkohol i może po prostu dać jej 150 zł ?
Powiem tak...
sama zajmuje się makijażem i maluje czasem różne kobiety, z tym, że bardziej wykorzystuja to moje koleżanki, wiec zarobek mam niewielki, bo biore tylko kase za koszty materiałów czyli 5 zł na poczatku gdy to rozkręcałam to było ok, ale teraz każda 18, wesele, sylwester to jest: Kasiaaaaa..... i no nie biore kasy bo to moje bliskie koleżanki, ale wkurza mnie to niesamowicie, bo jednak godzine mi to zajmuje, mogłabym w tym czasie zrobić coś innego, lub po prostu zrobić go komus kto mi zapłaci.
Także zapłać jej 150 zł, a nawet gdyby sie bardzo wypierała, toi tak wciskaj - ja sie bym wypierała
Stary 2014-01-16, 09:32   #3620
ParisParisienne
Rozeznanie

Hej Nie bylo mnie u Was chwilke a tu tyle do nadrabiania....
Witam nowe PM

Jako ze jestem w zwiazku z Francuzem i sama organizuje pol-fr wesele i slub i juz troszke jestem na watku, to pozwolcie, ze sie wypowiem

Varga przede wszystkim gratuluje odwagi! Ja w zyciu bym sie nie porwala na organizacje tak duzego wesela w tak krotkim czasie. Uwazam, ze jest to bardzo karkolomne zwlaszcza, ze macie miec wiecej gosci z Francji, jak z Polski.

Moje pierwsze pytanie: czy Ben mowi po polsku? Bo jesli nie, to sadze ze do slubu koscielnego bedzie potrzebowac ksiedza francuskojezycznego. Po za tym wszelkie formalnosci moga zabrac Wam wiecej czasu niz sie spodziewasz! Juz pomijam takie szczegoly jak kurs przedmalzenski, ale same formalnosci cywilne trwaja dosc dlugo!
Chyba o tym nie pomyslalas??

Ja organizuje slub cywilny we Francji, 3 miesiace wczesniej, a koscielny + wesele w Polsce. Jest to bardzo dobre rozwiazanie zwlaszcza, ze sporo gosci nie bedzie moglo przyjechac do Polski, no i oczywiscie wzgledy formalne... lepiej jest dla mnie jako Polski wziac tam slub i tez juz koscielny bedzie na spokojnie...
Cywilny bedzie organizowany po fr, a koscielny po pol Wesle duze, na jakies 160 os, profesjonalny zespol, bez durnych zabaw oczepinowych... Wszystko sie da!
Co do pomyslu z orkiestra symfoniczna to przemysl to 5 razy. Potrzebujes od razu o wiele wiecej miejsca!! Na dwa zespoly!! Plus naglosnienie, akustyka... Zreszta... Twoja sprawa

Bardzo hojne z Waszej strony, ze kupujecie bilety lotnicze gosciom. Tylko upewnijcie sie, ze te osoby do Was dojada, bo inaczej Ty wydasz 1000 zl na bilet, a ktos jednak sie nie pojawi.

Cytat:
Napisane przez Varga Pokaż wiadomość
Sama się uczeszę i umaluję, także to odpada
jesli jestes pewna swoich zdolnosci, to super ale jesli nie, to radze jednak zamowic chociaz profesjonalny makijaz. Masz wygladac pieknie caly dzien i noc, do tego zdjecia.... To zupelnie inny makijaz....
Wlosy podobnie.

Cytat:
Proszę o kilka rad

1. Warto kupić obrączki w Yes?
2. Co zrobić z prezentami? Benj mówi, że u niego jest tradycja dawania listy prezentów, które znajdują się w jednym sklepie, ludzie płacą za dany prezent i następnie prezenty są dostarczane po weselu. Natomiast w Polsce daje się zwykle kopertę. Czy będzie bardzo głupio jeśli polskim gościom również dam listę prezentów i poszukam sklepu, w którym można płacić przelewem?
3. Przed podaniem tortu powinno się podać migdały w karmelu. Myślicie, że można podać migdały oraz krówki (jako takie polskie cukierki )?
4. Jaki alkohol? Wino, wódka, szampan i coś jeszcze? Może kilka butelek whisky/burbona?

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:28 ----------

1. Yes jest niezly, ale dosc drogi
2.Moim zdanie to totalnie bez sensu: lista prezentow dla polskich gosci. Rozumiem, ze mieszkacie w Polsce? Zatem wyobrazasz sobie obsluge sklepu internetowego polskiego dla gosci z Francji? Co innego gdybyscie robili wszystko we Francji, albo chociaz cywilny...
3. Troszke dziwne. Ja bym nie robila czegos takiego. Wszelkie slodkosci bym zostawila na "slodkim stole", a tort tradycjnie krojony przez mlodych, bez krowkowego wstepu
4.Zalezy jak planujesz... mozesz zrobic barek ze kolorowymi alko, na powitanie sampan, a wodka na stole... ja tak robie

Borze, dziewczyny, nie zjedzcie mnie, mam kolejne pytanie.
Wklejacie zdjęcia bielizny- nałożycie ją pod suknię czy po prostu w czasie nocy poślubnej? Bo tak się zastanawiam... Przecież po całym dniu w bieliźnie, nie będzie ona świeża i pachnąca.
To akurat logiczne, ze ta wlasciwa bielizne zakladasz pozniej

Cytat:
B. ma szukać parafii, w której nie będzie problemu, by ślub poprowadził ksiądz z "zewnątrz".

Sala jest wolna 2 maja, wszystkie pokoje w hotelu również, postaramy się zarezerwować też na 3 maja.
Bardzo szybki teramin...
Szczerze mowiac, to wydajesz mi sie troche oderwana od rzeczywistosci... To wszystko wydaje mi sie dosc nieprzemyslane i chaotyczne. Znacie sie krotko, nie wiadomo czy wszyscy goscie dopisza, czas nagli...
Skonsultuj z goscmi ile czasu chca zostac w Polsce i ile czasu potem im poswiecisz.

Ahhh jeszcze jest duzo rzeczy, ktore mi sie przewinelo przez glowe jak czytalam Twoje wpisy, ale juz nie pamietam W razie czego jestem i sluze pomoca!
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 09:36   #3621
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
dziewczyny czy do mojej sali pasowałyby takie ozdoby?
http://www.aljo.pl/gallery/4b71e3b639709.jpg
podoba wam się w ogóle takie coś?

nie wiem jak w waszych stronach, ale u mnie daje sie (jako znajomy) na wesele z poprawinami już 500 zł/400zł. Wydaje mi się że na zagraniczny ślub to troche mało... ale to zależy czy idziesz sama i jaki jest charakter wesela
Co do dekoracji, to takie jak dla mnie świąteczne.

100 euro to jest koło 400-500 złotych, a ja właściwie gdzieś czytałam, że za granicą to się właśnie daje kwoty bardziej symboliczne. Zresztą, powinno się dać tyle, na ile człowieka stać. Trudno, jak się Młodzi obrażą za zbyt małą kopertę (a do tego trzeba doliczyć chociaż koszty transportu) to są buraki.
Cytat:
ja tez sie wkurzam. nigdy w zyciu sie nie odchudzalam, a teraz cwicze prawie codziennie, uwazam na to co jem i wczoraj mialam 0,5 kg mniej a dzis rano spowrotem 0,5 kg wiecej. Jak to mozliwe? Denerwuje mnie to
Moim skromnym zdaniem oraz niedoświadczonym, bo się jeszcze nie odchudzałam, ważenie się codziennie jest stratą czasu, choćby dlatego, że wachnięcia wagi o 0,5 kg są w ciagu doby z tego co się orientuję akceptowalne.

Cytat:
a co jeśli wcześniejsza para też będzie chciała mieć zyczenia pod kościołem i będzie miała nas gdzieś?
Wyślecie świadka przodem z misją poproszenia samolubów, żeby udostępnili Wam wejście
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 09:39   #3622
ysia
Zadomowienie

Cytat:
A wiesz w jakim odstępie są śluby i czy ktoś jest przed wami? Bo może jest przed wami i po was jakaś luka że spokojnie się zmieścicie. Nie znasz nikogo kto wam wcześniej brał ślub żeby wam coś doradził? Na pewno to się da jakoś rozwiązać ! Nawiasem mówiąc, pokazałam Twoją salę Warszawiakowi to był oczarowany i teraz jak mówię że coś ktoś z forum napisał to mnie pyta "Ta od tej sali?"

moniczka_90 macie śnieg? Będzie śnieżny ślub? I czy udało wam się to przyjęcie ogarnąć na spokojnie. Ja bym dała tej koleżance np. 100zł i bombonierkę albo jakieś czekoladki, na pewno się ucieszy

Profil FB
Stary 2014-01-16, 09:41   #3623
KasiaK_080290
Zadomowienie

hjarta dla mnie te 2 ładniejsze

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 09:42   #3624
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
dzieki! a ten kolor bezowy jak ciemny jest?
no i to jest 15 den, ja bym ewentualnie brala 7 den ale takich nie robia bez palcow :/
Jest dość jasny. Ja mam jasną karnację, jak u córki młynarza Jak nałożyłam te pończochy to skóra leciutko zmieniła koloryt, mam takie kropeczki na nogach tam gdzie mieszki włosowe i wszystko się fajnie wyrównało. Dają naturalny koloryt. Zamówiłam na próbę, będę domawiać jeszcze ze 2 pary.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 09:47   #3625
Kishlaczkowa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kroooliczek89 Pokaż wiadomość
Chyba znalazłam tzn bardzo podobny

http://butterfly-dodatkislubne.pl/we...ami-p-379.html

Ten który mi się tak spodobał, co prawda miał ten brzeg zrobiony cały z kryształków. Ale krój taki jak ten. W sumie za tą kasę mógłby być
Widzisz! Szkoda dawać 250, jak tutaj jest tani A jeśli chcesz więcej kryształków t możesz dokleić, lub ich spytać czy jest możliwość doczepienie przez nich

Cytat:
ja robilam wieszaki metoda decoupage
Kochana, a gdzie kupiłaś wieszaki? Ja chciałam siostrę poprosić

Cytat:
100 dni
Dzisiaj albo jutro idziemy z Warszawiakiem na kolacje studniówkową. Nawet kupiłam specjalnie kreacje
Świętujcie!!!

Cytat:
Napisane przez mala_czarna_21 Pokaż wiadomość

To już tak blisko!
Coraz bliżej Wasz ślub, coraz bliżej Wasz ślub...!

Cytat:
moniczka_90 macie śnieg? Będzie śnieżny ślub? I czy udało wam się to przyjęcie ogarnąć na spokojnie. Ja bym dała tej koleżance np. 100zł i bombonierkę albo jakieś czekoladki, na pewno się ucieszy
Także bym tak zrobiła
Kurcze - biały ślub. BAJKA!

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 09:48   #3626
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
A wiesz w jakim odstępie są śluby i czy ktoś jest przed wami? Bo może jest przed wami i po was jakaś luka że spokojnie się zmieścicie. Nie znasz nikogo kto wam wcześniej brał ślub żeby wam coś doradził? Na pewno to się da jakoś rozwiązać ! Nawiasem mówiąc, pokazałam Twoją salę Warszawiakowi to był oczarowany i teraz jak mówię że coś ktoś z forum napisał to mnie pyta "Ta od tej sali?"
haha pozdrów ode mnie serdecznie Warszawiaka

ślub jest o 16, my mamy o 17, także żadnej luki nie ma... tam jest tak malutko miejsca przy tym kościele, że jak sa wesela na 120 osób to czesto ludzie się nie mieszczą przy kościele gdy PM wychodzi z kościoła, a co dopiero w momencie gdy zjadą się dwa takie wesela? Hipotetycznie - o 16:50 skończy się ślub, o 16:55 zakończa sypanie ich kwiatami pod kościołem, i życzenia - dla 100 osob to już 30 minut, nawet gdyby składali je tylko znajomi ktrzy nie idą na wesele to jest 15 minut conajmniej, a my na 17
Stary 2014-01-16, 09:49   #3627
Kishlaczkowa
Zadomowienie

I dziewczęta z 16.08...

! 7 miesięcy !

"Nie wierzę takim obrońcom przyrody,
u których miłość do przyrody przeniknięta jest
nienawiścią do człowieka."

Kishlaczkowa jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-01-16, 09:50   #3628
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dziewczyny w klubie w wątku offtopowym zostawiłam zapytanie do was

---------- Dopisano o 10:50 ---------- Poprzedni post napisano o 10:49 ----------

Cytat:
Napisane przez Kishlaczkowa Pokaż wiadomość
I dziewczęta z 16.08...

! 7 miesięcy !

: jupi:
Stary 2014-01-16, 09:51   #3629
asia1206
Raczkowanie

Co do rajstop w sprayu to jakiś czas temu oglądałam filmik na you tube i dziewczyna pokazywała jak to zrobić i to działa raczej na zasadzie samoopalacza który przy kąpieli się od razu zmywa-ja za takie coś dziękuję-nie daj bosz będzie mi gorąco się spoci i wszystko zacznie spływać i brudzić mi suknie-dla mnie zdecydowane nie

Nasze kochane serduszko
asia1206 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-01-16, 09:51   #3630
moniczka_90
Zakorzenienie

Cytat:
Powiem tak...
sama zajmuje się makijażem i maluje czasem różne kobiety, z tym, że bardziej wykorzystuja to moje koleżanki, wiec zarobek mam niewielki, bo biore tylko kase za koszty materiałów czyli 5 zł na poczatku gdy to rozkręcałam to było ok, ale teraz każda 18, wesele, sylwester to jest: Kasiaaaaa..... i no nie biore kasy bo to moje bliskie koleżanki, ale wkurza mnie to niesamowicie, bo jednak godzine mi to zajmuje, mogłabym w tym czasie zrobić coś innego, lub po prostu zrobić go komus kto mi zapłaci.
Także zapłać jej 150 zł, a nawet gdyby sie bardzo wypierała, toi tak wciskaj - ja sie bym wypierała
czyli dam jej 150 zł, ona się tym na prawdę zajmuje profesjonalnie, maluje laski do teledysków i np. wczoraj malowała dziewczyny w Ekipy z Warszawy na jakąś sesje więc na prawdę mówimy o profesjonalnym makijażu profesjonalnymi kosmetykami, przedyskutuję to jeszcze z moją świadkową (procujemy też razem) ale pewnie skończy się na 150 zł dziękuję

Cytat:
moniczka_90 macie śnieg? Będzie śnieżny ślub? I czy udało wam się to przyjęcie ogarnąć na spokojnie.
Nie mamy śniegu i modlę się że by nie było !! ehh jeszcze 8 dni, chociaż na sesję też by mogło nie być więc jeszcze 10 dni bez śniegu i będę szczęśliwa ! Potem może być nawet epoka lodowcowa A co do przyjęcia to chyba tak, chociaż zorganizować przyjęcie w ok. 10 dni to wiesz... wyjdzie w trakcie o czym zapomnieliśmy, o czym nie pomyśleliśmy itp. Dlatego stresuję się trochę tym przyjęciem
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości