![]() |
#3601 | |
Konto usunięte
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXI
Cytat:
Tak się nie da. Natomiast da się wprowadzić pewne "lżejsze" zmiany, jeśli ta druga osoba chce się zmienić. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Rozeznanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Zadomowienie
|
Tatty Teddy chodziło mi o tę wypowiedź
![]() Cytat:
![]() |
#3604 |
Raczkowanie
|
Nie podobało mi się, że mój były facet źle wyrażał się o poprzednich kobietach - obgadywał je, wyzywał.. krytykował..
teraz wiem, że pewnie o mnie będzie też źle mówił i doszukiwał się na siłę złych cech. przykre niestety... jednak jeśli facet źle mówi o byłych to poważny sygnał alarmowo-ostrzegawczy |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zadomowienie
|
Mój nigdy nie mówił nic wulgarnego, nie obrażał, ale generalnie zawsze przedstawiał siebie w roli biednego, porzuconego.... Bo trafiał cały czas na nieodpowiednie kobiety itd.... Może i trafiał, a może po prostu ja pierwsza miałam tyle cierpliwości do niego
![]()
#3606 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 16:28 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ---------- A ja się spotykałam z takim jednym ,,pokrzywdzonym", dobrze, że byłam ostrożna i się okazało wiecie co? Że działał na kilka frontów jednocześnie |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Raczkowanie
|
A mi dzisiaj też do d**y, mam nadzieje, ze to przez ta pogodę albo zblizajazy się okres.... Bo juz myślałam, ze się wyleczylam a tu dzisiaj cały dzień o nim myślę, tesknie i pierwszy raz od miesiąca się rozpłakałam... A tak było dobrze....
![]() ![]()
#3608 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny, proszę się nie dołować.. mi zawsze w trudnych chwilach ukojenie dawało czytanie książek i gazet
![]() yy a te liczniki, które macie w podpisach ustawione są jakoś automatycznie, czy codziennie zmieniacie liczbę dni ręcznie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:39 ---------- Poprzedni post napisano o 17:38 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:40 ---------- Poprzedni post napisano o 17:39 ---------- Dziewczyyyyyyyynyyyyyyyy polećcie jakiegoś filma, ale takiego co w głowie zostaje na długo, ja ostatnio trafiam na same beznadziejne ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | ||
Rozeznanie
|
Cytat:
Wraca jakoś w ostatnim tygodniu lipca.. Jeszcze tyyyle czekania ![]() Cytat:
Wgl on przez te dziewczyny był zdania, że nie zasługuje na nikogo, że jest zerem i nikt nigdy z nim nie bd chciał być itp. I też przez to wydaje się mi, że woli być sam bo pomimo, że nigdy go nie zraniłam to on się chyba tego boi, że mogę to zrobić.. Ale to tylko taki mój domysł, a co mu naprawdę w głowie siedzi to nikt nie wie, podejrzewam, że nawet on sam ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wiesz co, też tak myślę i zgadzam się z tym co napisałaś. Spoko, dziewczyna może mu się podobać, ale czy trzeba od razu myśleć o niej jak o potencjalnej dziewczynie? Zresztą przyznam Wam się, że pisałam z nim ponad 2 godziny. I wiecie co, jest mi dobrze. Pisaliśmy jak dawniej, wytłumaczyliśmy sobie wszystko do końca. Czuję, że on żałuje że tak szybko z tamtą zaczął, ale teraz nie wiem jak się wycofać. Bo myśli sobie, że co mu w sobie szkodzi spróbować? Wiem, że w sierpniu wybiera się z nią, z jego kumplem i jego dziewczyną na zwiedzanie Warszawy. No cóż, ja się takich atrakcji niestety nie doczekałam ![]() Ach, pokręcone to wszystko, totalnie tego nie pojmuję ![]() A i jak zaproponowałam, że może tak po przyjacielsku pójdziemy kiedyś na imprezę to w moim mieście się pomyśli, w sumie czemu nie, ale w jego mieście już nie ![]() I dziewczyny, zabijcie mnie. Spotykam się się z nim we wtorek, czysto przyjacielsko. Kurde, nie wiem czy dobrze robię ![]() Edytowane przez taka_zolza Czas edycji: 2014-07-12 o 17:06 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
#3613 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No nie wiem, przemyślę to jeszcze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | ||
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Raczkowanie
|
Facet to takie duże dziecko...
mi jest przykro, że związek się rozpadł, ale jednak brak było szans na jakiś pozytywny rozwój... facet MUSI być pracowity, zaradny, uczciwy.. mieć zasady, których się trzyma i szanować swoją kobietę.. dbać o nią.. o tak mnie natchnęło ![]() mam tylko nadzieję, że EX nie odwiedzi mnie w domu.. mama zna okrojoną wersję powodu naszego rozstania.. wstyd mi było przyznać jak on właściwie żyje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Piszę tak bo sama nigdy nie mówiłam wszystkiego o Ex, nie chciałabym żeby mimo wszystko czuł się nie komfortowo gdybyśmy kiedyś mieli wpadać do siebie na przyjacielskie spotkania. On zresztą też nic nikomu nie mówi o powodach rozstania. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A co do spotkania to ja jestem za. Mi to pomogło. Jeśli czujesz, że chcesz tego-zrób to. ![]()
![]() |
#3620 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
![]() ![]() Mam nadzieję, że wszystkie które musimy, będziemy z czasem konsekwentne i niezłomne.
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Raczkowanie
|
moja przyjaciółka powiedziała mi, że dzięki temu rozstaniu będę silniejsza i pewniejsza siebie.. że nie warto swojego życia uzależniać od obecności faceta.. ona jest szczęśliwą singielką.. i jest dla mnie wzorem.
bez faceta też można być szczęśliwą.. można pojechać gdzie się chce, kupić sobie co nam się podoba ![]() przekonuję sama siebie, że teraz odetchnę niestety mój związek był patologiczny i teraz czuję ile mi życia zabierał.. wtedy mi się tak nie wydawało, że coś mi umyka, ale teraz to widzę |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Znając siebie to pewnie i się z nim spotkam. Kurcze, gorsze katusze przeżywam na serio wtedy, gdy nic nie wiem, a jak już wiem to staram się być silna mimo wszystko. Kurcze, zresztą kiedyś mogę żałować, że się nie spotkałam. Najwyżej pocierpię ten trochę ponad miesiąc, później zdecydowanie nie będę miała czasu na rozpaczanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Rozeznanie
|
Bycie singielką jest super, jak sobie przypomnę te teksty niektórych moich ex:
- Nie Aneta, nie będziesz tego robić - Nie Aneta, co pomyślą moi rodzice - Nie Aneta, jesteś moją dziewczyną i ja będę decydować co jest słuszne a co nie No ku.wa! |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
niestety, ja z moim wcześniejszym EX też miałam takie przeboje.. ![]() a teraz mam w nosie.. ubieram się jak mam ochotę.. robię co chcę i wydaję pieniądze na to co ja chcę. nigdy więcej nie pozwolę by facet decydował za mnie ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() - Jak pójdziesz na tą sesję to ja wyjdę i więcej nie wrócę!!!! - Ach tak? - A tak!!! - Nooooo...To kiedy wychodzisz? ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Raczkowanie
|
w moim życiu dużo się teraz dzieje..
rozstanie.. zwolnienie z pracy - będę się starała iść na studia.. 3. stopnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zadomowienie
|
ja chyba sie zauroczyłam takim gościem,którego znam tylko z widzenia niestety, nikt go nie zna,nie wiem jak sie nazywa, ale dawno tak mi nikt nie wpadł w oko ,on jest taki ładny
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
Wysłane z aplikacji , za błędy przepraszam
---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Przepraszam , czytałam wasz wątek i kliknelam przez przypadek wyslij i usunąć nie mogę tego pustego komentarza Wysłane z aplikacji , za błędy przepraszam
#3629 |
Konto usunięte
|
Pytanie z innej beczki - jak odzyskać pieniądze? Zostawiłam mojej byłej współlokatorce mój internet z Orange, miała mi oddawać za niego 50 zł miesięcznie. Od maja mi nie zapłaciła. Oprócz tego, każda z nas płaciła po 150 zł kaucji. Dziewczyna, która wprowadziła się po mnie dała 150 zł, żebym mogła odzyskać swoją część kaucji. I ta od internetu miała mi tą kasę oddać, ale nie ma przy sobie, ale nie ma teraz, ale to, ale tamto. Dałam jej czas do 14 lipca, i nie zapowiada się, żeby mi oddała kasę. Ja jej mówię, że muszą kupić to to i to, i tamto a ona "a ja muszę zapłacić pokój".
no ale co mnie to obchodzi? mogła mi oddać od razu i oddawać po 50 zł, a teraz jej się uzbierało 300 zł... co ja mam zrobić dziewczyny? nie odbiera telefonu, zablokowała mnie na fb. i jeszcze z bylej pracy zamiast 390 zł pensji dostałam 150... genialnie Edytowane przez 201803111829 Czas edycji: 2014-07-13 o 09:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | ||
sissy that walk
|
Cytat:
A ta koleżanka jakichś rodziców ma, rodzeństwo? Jak nie policja, to możesz np. odnaleźć ich na fb (jeśli mają...) i powiedzieć jej, że zwrócisz się do nich o spłatę. Może poczucie obciachu ją ruszy.
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:39.