|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Jeszcze trzy lub dwa miesiące i już będą nasze brzdące. MAMY LIPCOWE 2014, częś
Cytat:
![]() U mnie ten ból nie jest w ogóle zależny od oddychania, także widocznie Bejbik faktycznie uciska mi nerw ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
malwiska, u mnie to też właśnie nie jest pierwszy raz, ale na ostatniej wizycie u ginki zapomniałam o to zapytać
![]() ![]()
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
mamaya i simka dzieki za odp., to duzo mozna tego brac
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
rybka, magnez jest o tyle bezpieczny, że jego nadmiar jest wypłukiwany przez organizm. Chociaż przemagnezowić się można
![]() ![]()
![]() |
#3607 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
A w ogóle wszystkim dziękujemy za gratki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Idę spać, jutro rano ba wizytę, już cała podekscytowana jestem bo ostatnia wizyta była ponad 3 tyg temu... a ostatnie usg w szpitalu czyli 1,5 miesiąca temu ![]() ![]() ![]() ![]() Dobranoc! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() zdradź jaki termometr wybrałaś?mi dziś przyszła paka z niańką, termometrem i innymi gadżetami ale dopiero jutro przetestuje jak zakupie baterie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zakorzenienie
|
i like it, ja wybrałam jeden z firmy Tech - Med
![]() ![]()
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
Cześć
![]() U nas szpital ![]() Ja dziś przeleżałam większość dnia, bo ciągle mnie brzuch pobolewal. Na szczęście już w piątek wizyta, potem byle do końca remontu i powoli mogę rodzic:P Zaraz synio uśnie to usiade do kompa i normalnie poczytam. Póki co odnośnie termometru, to pierwszy raz w akcji używałam naszego bezodwykowego cardio line i jest ok ![]()
#3611 |
Rozeznanie
|
mamaya brałam go też pod uwagę ale przeważył fakt posiadania 2 jak dotąd niezawodnych produktów microlife w domu
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() skąd ja to znam ![]() Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zadomowienie
|
I like it, joanna miałam odpisać w kwestii hemoroidow.. na ostatniej wizycie pytałam gina czy jest jakiś sposób żeby ustrzec się hemoroidow podczas/po porodzie. No i odpowiedz mnie zawiodła.. powiedział że nie ma skutecznego sposobu.. wspominał właśnie o jakichś czopkach, ale mówił ze przy porodzie to wszystko pic na wodę. Asi to nie dotyczy bo cc ale mnie nie napawa to optymizmem, bo hemoroidy to rzecz którą najgorzej wspominam po 1 porodzie. ..
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Przyczajenie
|
hej dziewcztnki!!dawno nic nie pisalam ale podczytywalam..u nas ok..dzidzius rosnie pomalutku,lekarz uspokaja,ze taka jego uroda bo ja tez jestem malutka..mam nadz.ze bedzie mial chociaz 2,5kg.bo do 11 lipca ma jeszcze czas..chyba zeby przestal rosnac to cesarka wczesniej..oby nie..w czwartek mam wizyte to sie okaze..malenki ruchliwy i ma tyle sily ze jak kopnie to mi lzy.w.oczach staja..ale uwielbiam te kopniaki
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
Witam się z rana nie śpiąc już kilka godzin
![]() Czekam na 8:00, żeby pójść na badania... sabcia, trzymam zatem kciuki za kolejną wizytę ![]() Ciekawe jest to, że teraz dziecko poniżej 2,5 kg to hipotrofik. Ja sie urodziłam z wagą 2380 g w terminie i było powiedziane, ze taka moja uroda po prostu ![]() Wydaje mi sie, a wręcz jestem pewna, ze gdyby lekarze nie fiksowali sie tak, ze dziecko za małe/za duże to wiele z tych "problematycznych" ciąż przebiegałaby przede wszystkim dużo spokojniej z korzyścią dla Malucha ![]()
![]() 13.06.2014 rok - najszczęśliwszy piątek ![]() Edytowane przez mamaya Czas edycji: 2014-06-04 o 03:59 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
Witam sie porannie 4 rano jak milo
![]() mamaya widze ty tez w trybie czuwania ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Wtajemniczenie
|
Wpadam tylko cześć powiedzieć
![]() Bo budzik wyrwał mnie bezlitosnie ze snu ![]() Czas wstawać bo brykam na KTG a wcześniej trzeba uderzyć bo wiadomo co dziś Obama zablokuje? ![]() Mały mi kanał okupuje i mnie nasówa konkretne, ehh może zmieni zdanie i przesunie łepetynke ![]() Miłego dnia ![]()
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ![]() ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Raczkowanie
|
Czesc Dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() Moze panikuje, ale boje sie o moje Malenstwo i wole juz tutaj lezec pod kontrola niz sama w domu ![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
Witam z rana... ale mi się nie chce wstawać... pisze jeszcze z łóżka.
Simka mi też ostatnio córeczka zaczela gmerac na dole, nie wiem czy to główką czy się przekrecila... ale jak tak dalej pójdzie to mi wyjdzie szybciej. Karolinek dobrze ze jesteś w szpitalu, bo tak dodatkowe nerwy. ![]() Wysłane z mojego GT-S7560 przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Wtajemniczenie
|
[QUOTE=Karolinek_;46742674]Czesc Dziewczynki
![]() ![]() ![]() ![]() Moze panikuje, ale boje sie o moje Malenstwo i wole juz tutaj lezec pod kontrola niz sama w domu ![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka[/QUOTE Dobrze że jesteś pod kontrolą nie ma co się stresować( wiem łatwo powiedzieć) ale stres może skurcze wzmaga ![]() Odpoczywaj niedługo dzidzia już będzie z wami który tc u ciebie?? Bo od 35 to już tak spoko jest bo płucka jak się rozwiną to dzidzi już niewiele zagraża malwiska no właśnie mi też dokucza ostatnio ![]() ![]() Ale pocieszam się że już nedługo A on jest wybitny wiercioch ![]()
[COLOR="Blue"]Skończyłem ROK!!!!: ![]() ,, Ty masz juz ROK -I tysiąc lat masz i więcej. Początkiem i końcem świata jest Twoje malutkie serce. Ty jesteś jabłkiem i drzewem, Obłokiem, gwiazdą, rozumem.-Przez ciebie to, czego nie wiem, Już umiem. Kocham |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Zakorzenienie
|
Witam się w 37 tc
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
Ja chcę znać konkretną datę i godzinę
![]() ![]() Karolinek, no i dobrze, że jesteś w szpitalu pod stałą opieką ![]() Nie zgodzę sie tylko z simką, że od 35 tc to już luzik. Minimum 36 tc skończone, wtedy można spokojnie rodzić ![]() Ale pod opieką lekarzy nie ma sie czego obawiać ![]()
![]() |
#3623 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 |
Raczkowanie
|
Polowa 35 tygodnia
![]() ![]() Wysłane z mojego HTC Desire S przy użyciu Tapatalka |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Wtajemniczenie
|
Fame to już niedługo
![]() Coraz bardziej sobie uświadamiam że idzie godz 0 ![]() Karolinek no to żeby te półtora tyg dotrzymać byłoby idealnie bo do końca 36 te pęcherzyki się rozwijaja.. Odpoczywaj dużo i nie denerwuj się ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
karolinekwytrzymaj jeszcze troszke i bedzie super
famea ty sie nie zdziw jak do terminu dobijesz ![]() simka mnie juz tez spojenie nawala czuje jak mi sie kosci rozchodza, chyba mam juz skurcze b-h. Kurcze zestresowalam sie zauwazylam pewien problem u siebie, bo tz robi mi masaz krocza a to boli i tak jakby szczypalo i co ja wtedy robie wstrzymuje oddech i nie potrafie sie rozluznic zaciskam miesnie. A co bedzie jak bede przec dziecko bol bedzie stokroc wiekszy i to od takiego dzialania sie bedzie cofalo. Teraz tz bedzie mnie masowal codziennie i musze popracowac nad oddechem i jakos sie sprobowac rozluznic. |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Rozeznanie
|
Witam z kolejki u diabetologa
Celebrinea kurcze ale was spotyka przygód, trzymam kciuki za Jagodke oby w piatek była już z Wami Ja od jakis 2 tygodni zauważyłam bardzo intensywne ciemnienie obwodek a nawet piersi, ciemnej linii nie mam w ogole na brzuchu. Wczoraj miałam kiepska noc, co chwile twardnial brzuch o do tego Młoda chyba chciała się obrócić bo rozpychala się na caly brzuch, już miałam budzić tz i jechac do szpitala ale rano wszystko się uspokoiło. Karolinek a w jakim szpitalu jestes? Ja dziś zaczynam odliczanie 14 dni zostało, zaczynam odczuwać niepokój |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dzień dobry! |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Fame ja też się podłączam ... może skype ![]() Zapomniałam , że zaczęłam 9 miesiąc ![]() ![]() Rybka co do magnezu to ja mam Asmag B i ma 300 mg magnezu + 20 mg jonów magnezu + 0,25 mg pirydoksyny chlorowodorku ![]() ![]() Karolinek ![]() ![]() ![]() A tak w ogóle to Dzień Dobry ![]() ![]()
LAURA ![]() Czekam na Ciebie z utęsknieniem, wśród tych miesięcy, dni i nocy przyjdziesz na świat z wielkim krzykiem by każdy poznał dzień narodzin. Miłością tą największą zrodzisz się w bólu swej matki, by wynagrodzić Jej czekanie i życia niedostatki. |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.