Poużalajmy Się Nad Sobą.... - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe wyliczanki

Notka

Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-08-03, 16:51   #3601
Bianka19
Raczkowanie

Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....

Jak fajnie, że ten wątek powstał i dziś mi wpadł w oko, bo mam takiego doła...znowu chodzi o wygląd:
jestem wysoka(181cm:, mam krzywe zęby i nie stać mnie na aparat,bladą twarz w kształcie gruszki dodatkowo czarne brwi i brązowe włosy(wyglądam niczym z rodziny Adamsów) i ten długi nos i wąskie usta,mam takie ostre rysy twarzy, że mi się ży... chce.
I dodatkowo zamiast robić się ładniejsza to brzydne w oczach....(a dopiero skończe 20 lat)...jak ja siebie nie lubie.
Cała jestem do d...
i do tego mam egzamin,(((
Bianka19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-03, 17:07   #3602
Mrowkasz
Raczkowanie

Unhappy Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....

Cuż napisze, skoro mi piszą że od kilku tygodni nie napisałam wiadomości. Jedyny wątek w którym, mam coś do powiedzenia... MAM DOŁAAAA skończyłam studia, jestem już Panią mgr, w sierpniu biore śłub z moim ukochanym Misiem no i... tu się zaczyna. ON pracuje za granicą bo mimo tego że ma 2 kierunki studiów nie może znajść pracy w polsce. Ja też szukam i nie moge znajść - mieszkam w okolicy gdzie ciężko coś znajść bez znajomości i szlak mnie trafia jak to wiedze. I wszyscy wkoła mają prace tylko JA jestem jakąś niedorajdą (((
Mrowkasz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-03, 19:08   #3603
bess
Zakorzenienie

pociesz sie ze nie tylko w twojej okolicy tak jest.w tym kraju tak jest w wiekszosci okolic:/
bess jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-03, 19:58   #3604
KATESIA
Zakorzenienie

GG do KATESIA

RUDA zdróweczka

16.10.2009-start
79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55

KATESIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-03, 19:58   #3605
NieWskaZaNa
Zadomowienie

Bianka19 napewno nie jest tak źle jak opisujesz . Każda wizażanka jest śliczna i tu nie ma co dyskutować

Mrowkasz mogę tylko powiedzieć że będzie dobrze. Troszke wiary i napewno się wszystko ułoży

nie przysyłajcie próśb o retusz zdjęć
NieWskaZaNa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-03, 20:53   #3606
Marigold19
🦄

Bianka, ja też zawsze się uważam za brzydulę, mam pełno kompleksów... a podobno kluczem do sukcesu jest uwierzyć w siebie

12.03.2023 r.- 12.06.2023 r.
Marigold19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-03, 21:04   #3607
emilqa
Raczkowanie

GG do emilqa

to teraz kolej na mnie.

jestem na diecie od trzech dni, nic nie jem,

a dzisiaj przyszlam do domu zjadłam trzy ogromne ciastka, dowaliłam kabanosem i trzema kanapkami z serem i pomidorem, i to wszzsytko popiłam mlekiem....
jestem na siebie zła
i teraz jest mi niedobrze, czuje sie gruba i jestem gruba, nienawidze swoich ud
i trzesącego sie brzucha jak biegne do autobusu.

nienawidze swoich odstajacych fałd, ktore sa wszedzie,
mam celulitis i opadajace posladki.
oprocz tego opadły mi piersi i odstaja na boki
i mam rozstepy na calym ciele!!!

poza tym tez mi sie nie ukladaja wlosy, i generalnie wygladam jak przygłup.

dostalam dzis okres w kinie i nie mialam sie czym poratować!!

ogolnie to wkurza mnie to ze nie mam ladnej figury i ze nie moge wlozyc spodni rurek, a tak bym chciala!!!mam za krotkie nogi i za duza dupe ogolnie to Boze jaka ja jestem fatalna!!!!

to by bylo chyba na tyle....

DZIEKUJE ZE POWSTAŁ TEN WĄTEK.
emilqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-03, 21:49   #3608
NieWskaZaNa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez emilqa
to teraz kolej na mnie.

jestem na diecie od trzech dni, nic nie jem,

a dzisiaj przyszlam do domu zjadłam trzy ogromne ciastka, dowaliłam kabanosem i trzema kanapkami z serem i pomidorem, i to wszzsytko popiłam mlekiem....
jestem na siebie zła

poza tym tez mi sie nie ukladaja wlosy, i generalnie wygladam jak przygłup.

dostalam dzis okres w kinie i nie mialam sie czym poratować!!

ogolnie to wkurza mnie to ze nie mam ladnej figury i ze nie moge wlozyc spodni rurek, a tak bym chciala!!!mam za krotkie nogi i za duza dupe ogolnie to Boze jaka ja jestem fatalna!!!!

nie przysyłajcie próśb o retusz zdjęć
NieWskaZaNa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-04, 09:56   #3609
margaa
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez NieWskaZaNa
Bianka19 napewno nie jest tak źle jak opisujesz . Każda wizażanka jest śliczna i tu nie ma co dyskutować
to prawda uważam że kazda dziewczyna jest ladna na swój sposób wystaczy tylko dba c o siebie ja też myslałam tak jak ty to wszystko wina facetów ktorzy doprowadzają nas do takiego stanu że czujemy sie brzydkie i niepotrzebne bedzie dobrze tak jak wizazanki radził wiecej wiary ja własnie staram sie tak myślec buziaki dla wszystkich

margaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-06, 21:28   #3610
*Ancia*
Rozeznanie

Rozplakalam sie. Bo zawsze cos nie idzie po mojej mysli.

Dzisiaj, po dlugiej walce o kolonie (przekrety z hotelem, autokarem, etc.) dowiedzialam sie ze w miastach i panstwach przez ktore jade sa powodzie a w samej Bulgarii znaczne ochlodzenie i duzo opadow Zawsze tak jest, zawsze. Zawsze cos nie tak jak powinno

Ide dopakowac troche dlugich rzeczy ... Wyjezdzam pojutrze A mialo byc tak pieknie.

*Ancia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-06, 21:44   #3611
Monikita
Raczkowanie

GG do Monikita

Uzadlila mnie dzis osa 2 razy.W brzuszek i szyje.Swedzi mnie to jak cholera ale boje sie to drapac.Okaladalm to occetm zadnej opuchlizny nie mam ale boje sie ze cos mi sie moze stac bo tyle sie slyszy
Monikita jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-08-06, 21:59   #3612
sorceress
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez *Ancia*
Rozplakalam sie. Bo zawsze cos nie idzie po mojej mysli.

Dzisiaj, po dlugiej walce o kolonie (przekrety z hotelem, autokarem, etc.) dowiedzialam sie ze w miastach i panstwach przez ktore jade sa powodzie a w samej Bulgarii znaczne ochlodzenie i duzo opadow Zawsze tak jest, zawsze. Zawsze cos nie tak jak powinno

Ide dopakowac troche dlugich rzeczy ... Wyjezdzam pojutrze A mialo byc tak pieknie.
Wiem jak to jest. Mi też często się tak zdarza
Bądź dobrej myśli! Zanim dotrzesz do Bułgarii to się tam rozpogodzi!
Życzę bardzo udanego wyjazdu

"Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard
sorceress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-06, 22:02   #3613
sorceress
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Monikita
Uzadlila mnie dzis osa 2 razy.W brzuszek i szyje.Swedzi mnie to jak cholera ale boje sie to drapac.Okaladalm to occetm zadnej opuchlizny nie mam ale boje sie ze cos mi sie moze stac bo tyle sie slyszy
Ojej, absolutnie nie drap! Jeśli do tej pory nie spuchło, to znaczy że nie jesteś uczulona.

"Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard
sorceress jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-06, 22:06   #3614
paulinka_vel_paulinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez emilqa
jestem na siebie zła

co by się nie powtarzać podpisuje się pod tymi słowami, czuję dokładnie to samo...
Stary 2006-08-06, 22:45   #3615
bess
Zakorzenienie

paulinka wez ty mnie dziewczyno nie denewruj!!uciekaj mi stad raz dwa

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-08-06, 23:04   #3616
kama98
Zadomowienie

o właśnie to wątek dla mnie

Ostatnio mam takiego doła spowodowanego moim wyglądem ze cos okropnego... przytyłam strasznie, jeszcze tyle w życiu nie ważyłam, całe moje posladki i uda sa w rozstępach i potwornym celulicie, mam okropne uda, i tłuszcz nad kolanami, pozatym odkąd przestałam brac hormony, moja twarz wysiana jest milionem drobnych pryszczy. Poprostu ostatnio patrzec na siebie nie moge.
Jak spie to mój brzychol tak sie marszczy, że nie moge spac w takiej pozycji jakiej mi kiedys było najwygodniej, bo niestety teraz nie jest

Ze złych rzeczy mogę jeszcze dodać, że mój drugi dół jest spowodowany tym, że miałam iśc w wakacje do pracy,a nie poszłam z lenistwa A jak dziś policzyłam wszystkie rachunki to sie rozpłakałam bo chyba bedziemy jeśc suchy chleb z wodą....

W kwietniu mamy z TŻ sie pobrać, wiec do kwietnia zapowiada sie ostre zacisniecie pasa (może schudne ) bo trzeba oszczędzać.

A najbardzieje mnie wkurza, że zamiast wziąść sie w garść, (i nie składać sobie obietnic z których i tak nic nie wychodzi) to ja sie tylko urzalam nad sobą i płacze po kontach.... wrrrr

Przydał by mi sie kubeł zimnej wody i chociaż to wiem, to jakoś oprócz słomianego zapału to nie wiele moge ze sobą zrobić.
Stary 2006-08-07, 00:08   #3617
Juda
Zakorzenienie

GG do Juda

Idealny wątek dla mnie...
Leżałam chora w domu u TŻ bo jego rodzice wyjechali, on sie mną opiekował, przynosił ciepłe herbatki kawki itd...
jedzonko do łóżeczka...
normalnie bajka gdyby nie to że moja mama ma złe dni i kazała mi przyjechać do domu bo jej sięnudzi i jest jej smutno

I tak sielanka leżenia wygodnie się skończyła.
Ja pokłóciłam się z mamą która o wszystko zaczęła sięczepiać...
TŻ wrócił do domu zły że sam musi siedzieć a ja jestem zła że sama spać musze

jestem głodna, katar z nosa mi leci, mam ochotę na cościepłego do picia a nie ma mi kto zrobić i w ogóle jestem obrażona na świat...
nawet głupia tv -> viva mnie męczy i puszcza blog27...

nic tylko umierać
a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana.
A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje...

Juda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-07, 00:10   #3618
Juda
Zakorzenienie

GG do Juda

A!
I mnie też wkurza to że nie mam zaparcia i chęci do odchudzania!
I że tonami mogłabym zjadać pizze na cienkim cieście i że właśnie jestem głodna i zjadłabym wszystkoooo...
I wkurza mnie że nie mogę schudnąć, że jestem gruba, że nie mogę ubierać łądnych sukienek, obcisłych jeansów i że tyję jak świnia do utuczenia
a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana.
A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje...

Juda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-07, 00:50   #3619
valanthe
Raczkowanie

Ahhhhhh....
jestem gruuuuuuuuubaaaaaaaaa.... ...
nie mogę schudnąć, tyle razy już próbowałam, ciągle pożeram jak słoń, nie umiem wytrwać, ledwo udało mi sie uniknąć bulimii (a może jeszcze się nie udało...), mam siebie dość
nienawidzę swojego wyglądu, mam niską samoocenę, jestem nieśmiała z tego powodu, jestem zła i sfrustrowana, bo miałam schudnąć w wakacje i jak zwykle mi nie wyszło bo ciągle się obżeram,
nie mogę ubrać się jak chce, ciągle coś musze tuszować, wstydzę się siebie, wstydzę się wyjść z domu, wstydzę się pokazać ludziom na oczy, w ogóle czuję się beznadziejnie, wszystkie ubrania są na mnie za małe i ciągle tyję,
nic mi się nie udaje, czuję się jak w bagnie
nigdy nie znajde męża i bede starą panną
mało kto o mnie nie pamięta, zawsze ja muszę wykazać inicjatywę,
nie mogę spać po nocach
jestem brzydka
nie wiem co chcę robić w życiu
a w dodatku bolą mnie mięsnie i szczypie szyja!!!!
po prostu MASAKRA!!!!

ekhem...dziękuję za uwagę....
valanthe jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-08-07, 12:29   #3620
Monikita
Raczkowanie

GG do Monikita

Cytat:
Napisane przez valanthe
Ahhhhhh....
jestem gruuuuuuuuubaaaaaaaaa.... ...
nie mogę schudnąć, tyle razy już próbowałam, ciągle pożeram jak słoń, nie umiem wytrwać, ledwo udało mi sie uniknąć bulimii (a może jeszcze się nie udało...), mam siebie dość
nienawidzę swojego wyglądu, mam niską samoocenę, jestem nieśmiała z tego powodu, jestem zła i sfrustrowana, bo miałam schudnąć w wakacje i jak zwykle mi nie wyszło bo ciągle się obżeram,
nie mogę ubrać się jak chce, ciągle coś musze tuszować, wstydzę się siebie, wstydzę się wyjść z domu, wstydzę się pokazać ludziom na oczy, w ogóle czuję się beznadziejnie, wszystkie ubrania są na mnie za małe i ciągle tyję,
nic mi się nie udaje, czuję się jak w bagnie
nigdy nie znajde męża i bede starą panną
mało kto o mnie nie pamięta, zawsze ja muszę wykazać inicjatywę,
nie mogę spać po nocach
jestem brzydka
nie wiem co chcę robić w życiu
a w dodatku bolą mnie mięsnie i szczypie szyja!!!!
po prostu MASAKRA!!!!

ekhem...dziękuję za uwagę....

Oprocz tego co napisalas o bulimii(hmmm chociaz tez pare razy wymiotowlam ale to nie jest bulimia),bolach miesni i szczyoaniu szyi to cala reszta pasuje do mnie.Jestesmy juz 2 ktore siebie nie akceptuja.Zauwazylam ze na tym watku jest wiele dziewczyn ktore uwazaja ze sa grube i brzydkie ja tez sie do takjich zaliczam.Jestem ciekawa czemy sie tak dzieje ze tak zle o sobie myslimy.Czy to ludzie nam mowia ze takie jestesmy, czy tv i gazety wszedzie pokazuja chude piekne laski za ktorymi sie faceci uganiaja.I tylko one sie licza na tym cholernym swiecie a kto od tego wizerunku odstaje jest nikim.Ijak tu uwierzy ze jest sie pieknym i cudownym kazdy na swoj sposob
Stary 2006-08-07, 12:36   #3621
paulinka_vel_paulinka
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Monikita
Oprocz tego co napisalas o bulimii(hmmm chociaz tez pare razy wymiotowlam ale to nie jest bulimia),bolach miesni i szczyoaniu szyi to cala reszta pasuje do mnie.Jestesmy juz 2 ktore siebie nie akceptuja.Zauwazylam ze na tym watku jest wiele dziewczyn ktore uwazaja ze sa grube i brzydkie ja tez sie do takjich zaliczam.Jestem ciekawa czemy sie tak dzieje ze tak zle o sobie myslimy.Czy to ludzie nam mowia ze takie jestesmy, czy tv i gazety wszedzie pokazuja chude piekne laski za ktorymi sie faceci uganiaja.I tylko one sie licza na tym cholernym swiecie a kto od tego wizerunku odstaje jest nikim.Ijak tu uwierzy ze jest sie pieknym i cudownym kazdy na swoj sposob
ja też nie akceptuje siebie, w szkole koledzy mi brdzo dokuczli teksty typu "dupa jak chałupa" były na porządku dziennym, co najśmieszniejsze wcale taka gruba wtedy nie byłam bo nosiłam rozmiar mniej więcej 38...chyba od tego się zaczeło. Teraz nienawidze swojego ciała i tak je krzywdze głodówkami i atakami obrżarstwa naprzemian... jak to łatwo znienawidzić siebie przez głupote kilku kolegów...zmarnować sobie 3 lata...o ile nie więcej...
Stary 2006-08-07, 13:05   #3622
bess
Zakorzenienie

no dobra jak wszyscy to babcia tez
tez sie nie akceptuje tyle ze dla odmiany swojego chudego ciala:P
chudych raczek ,chudych nozek,ostrych rysow twarzy,cery z ktora nie moge sobie poradzic mimo swego starczego wieku
i w ogole od ladnych paru miesiecy czuje sie taka BLEEEEEEEEEEEEEE
ale coz poradze,nie mam na to wplywu co najwyzej moge zamknac sie w skorupie i zamykam
Stary 2006-08-07, 13:17   #3623
citrine
Raczkowanie

GG do citrine

przyłączam się. wątek w sam raz na taki dzień.
tez jestem za chuda i mnie szlag trafia jak słysze teksty" ty anoreksje chyba masz, patyczaku, szkielecie" itp. Nie mam anorekji... Co ja na to poradze że tak wyglądam i przytyć nie potrafię?!?
Poza tym przyjaciele traktuja mnie jak przedmiot.Wyżalić, pogadac i do zobaczenia bo impreza. Jakbym była potrzebna tylko wtedy kiedy oni maja problem, a kiedy ja miałam problem to usłyszałam od mojej najlepszej przyjaciółki(?) "na pewno masz przyjaciół którzy ci pomagaja wyjśc z takich dołków".Czuje się jak rzecz. A jak jej wczoraj wygarnęlam to wszytsk oto teraz mam wyrzuty sumienia, że przesadzam. że wymyślam. Ale chyba normalnie tak nie jest?
w ogóle czuję się brzydka, beznadziejna i nieciekawa.
pocieszam się tylko tym że za chwilę zaczną sie studia i nowe znajomości. mam nadzieję że lepsze.
też straciłam 6 lat przez docinki kolegów i teraz wybitnie żałuje że takim idiotom dalam się wpędzić w komplesy z którymi dziś nie mogę sobie poradzić.
pozdrawiam
citrine jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-08-07, 13:22   #3624
bess
Zakorzenienie

citrine,zapraszam na watek dla chudzinek
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=119213
Stary 2006-08-07, 14:36   #3625
Monikita
Raczkowanie

GG do Monikita

Piszecie ze chude dziewczyny tez przezywaja i maja kompleksy.Chudym byc nie dobrze grubym takze.Co za swiat
Stary 2006-08-07, 17:29   #3626
beat@
Zakorzenienie

GG do beat@ Send a message via Skype™ to beat@

może ja tylko sobie popłaczę bo już na nic więcej siły dziś nie mam:c ry:

Patrycja 28.06.2014

beat@ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-07, 17:56   #3627
coca_cola
Wtajemniczenie

wlasnie kloce sie z kolezanka, zdalam sobie sprawe, ze jestem gruba i nie potrafie przestac z jedzeniem.. smutno mi.
coca_cola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-07, 20:04   #3628
bini6
Wtajemniczenie

Dziewczyny musze sie wygadac dzisiaj mam jakis zly dzien wszystko mi leci z rak jestem rozkojarzona bylam dzisiaj na trzeciej wizycie u psychologa i zastanawiam sie czy on mi tak naprawde pomaga i czy pomoze nadal chociaz po trzeciej wizycie moze trudno to stwwierdzic czy pomoze nie wiem nie znam sie na tym wogole czuje ze nie jestem nikomu nie potrzebna
bini6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-07, 20:34   #3629
valanthe
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Monikita
Ciekawe czy kiedyś kobiety miały tak niskie mniemanie o sobie?
Widzę że wiele dziewczyn (tak jak my) kompletnie siebie nie akceptuje, uważa się za za grube. Ja wiem że jestem za gruba, choć wiem też że nie otyła, że wyglądam mniej więcej noramalnie. Ale 'normalne' osoby uchodzą za za grube, idealne są tylko super szczupłe figury...i właśnie za takimi facet łatwiej się obejrzy niż za 'normalną' czy pulchną...taka jest prawda
Właśnie nie mogę uwierzyć że jestem ładna na swój sposob, skoro widzę że tak srasznie odstaję, ważę za dużo itd itp etc....
a z kolei te za chude też są wyśmiewane...wariactwo na tym świecie...

a tak do tematu
rozdrapałam pryszcza na wardze, oh my god jak ja wyglądam...
w dodatku muszę kompa wyłączyć bo burza
valanthe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-08-07, 20:40   #3630
KATESIA
Zakorzenienie

GG do KATESIA

Cytat:
Napisane przez beat@
może ja tylko sobie popłaczę bo już na nic więcej siły dziś nie mam:c ry:

a ja nie bede płakac- ale powiem tylko tyle- w moim domu króluje grypa jelitowa

16.10.2009-start
79,8-> 78,2 ->76,8 ........do 55

KATESIA jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe wyliczanki

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości