|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Raczkowanie
|
Dot.: Poużalajmy Się Nad Sobą....
Jak fajnie, że ten wątek powstał i dziś mi wpadł w oko, bo mam takiego doła...znowu chodzi o wygląd:
jestem wysoka(181cm: ![]() ![]() ![]() I dodatkowo zamiast robić się ładniejsza to brzydne w oczach....(a dopiero skończe 20 lat)...jak ja siebie nie lubie. Cała jestem do d... i do tego mam egzamin, ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Raczkowanie
|
![]()
Cuż napisze, skoro mi piszą że od kilku tygodni nie napisałam wiadomości. Jedyny wątek w którym, mam coś do powiedzenia... MAM DOŁAAAA skończyłam studia, jestem już Panią mgr, w sierpniu biore śłub z moim ukochanym Misiem no i... tu się zaczyna. ON pracuje za granicą bo mimo tego że ma 2 kierunki studiów nie może znajść pracy w polsce. Ja też szukam i nie moge znajść - mieszkam w okolicy gdzie ciężko coś znajść bez znajomości i szlak mnie trafia jak to wiedze. I wszyscy wkoła mają prace tylko JA jestem jakąś niedorajdą
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
pociesz sie ze nie tylko w twojej okolicy tak jest.w tym kraju tak jest w wiekszosci okolic:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
RUDA zdróweczka
![]() ![]() ![]()
#3605 |
Zadomowienie
|
Bianka19 napewno nie jest tak źle jak opisujesz
![]() ![]() ![]() ![]() Mrowkasz mogę tylko powiedzieć że będzie dobrze. Troszke wiary i napewno się wszystko ułoży ![]() ![]()
#3606 |
🦄
|
Bianka, ja też zawsze się uważam za brzydulę, mam pełno kompleksów... a podobno kluczem do sukcesu jest uwierzyć w siebie
![]()
#3607 |
Raczkowanie
|
to teraz kolej na mnie.
jestem na diecie od trzech dni, nic nie jem, a dzisiaj przyszlam do domu zjadłam trzy ogromne ciastka, dowaliłam kabanosem i trzema kanapkami z serem i pomidorem, i to wszzsytko popiłam mlekiem.... jestem na siebie zła i teraz jest mi niedobrze, czuje sie gruba i jestem gruba, nienawidze swoich ud i trzesącego sie brzucha jak biegne do autobusu. nienawidze swoich odstajacych fałd, ktore sa wszedzie, mam celulitis i opadajace posladki. oprocz tego opadły mi piersi i odstaja na boki i mam rozstepy na calym ciele!!! poza tym tez mi sie nie ukladaja wlosy, i generalnie wygladam jak przygłup. dostalam dzis okres w kinie i nie mialam sie czym poratować!! ogolnie to wkurza mnie to ze nie mam ladnej figury i ze nie moge wlozyc spodni rurek, a tak bym chciala!!!mam za krotkie nogi i za duza dupe ogolnie to Boze jaka ja jestem fatalna!!!! to by bylo chyba na tyle.... DZIEKUJE ZE POWSTAŁ TEN WĄTEK. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3608 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3609 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3610 |
Rozeznanie
|
Rozplakalam sie. Bo zawsze cos nie idzie po mojej mysli.
Dzisiaj, po dlugiej walce o kolonie (przekrety z hotelem, autokarem, etc.) dowiedzialam sie ze w miastach i panstwach przez ktore jade sa powodzie a w samej Bulgarii znaczne ochlodzenie i duzo opadow ![]() ![]() Ide dopakowac troche dlugich rzeczy ... Wyjezdzam pojutrze ![]()
![]() |
#3611 |
Raczkowanie
|
Uzadlila mnie dzis osa 2 razy.W brzuszek i szyje.Swedzi mnie to jak cholera ale boje sie to drapac.Okaladalm to occetm zadnej opuchlizny nie mam ale boje sie ze cos mi sie moze stac bo tyle sie slyszy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() Bądź dobrej myśli! Zanim dotrzesz do Bułgarii to się tam rozpogodzi! Życzę bardzo udanego wyjazdu ![]()
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
"Jeśli możesz kłaść się spać każdej nocy ze świadomością, że w ciągu dnia dałeś z siebie wszystko, sukces Cię znajdzie." Russell L. Mason "Największym błędem jaki możesz zrobić w życiu jest ciągle obawianie się, że popełnisz błąd." Elbert Hubbard |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
paulinka wez ty mnie dziewczyno nie denewruj!!uciekaj mi stad raz dwa
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Zadomowienie
|
o właśnie to wątek dla mnie
![]() Ostatnio mam takiego doła spowodowanego moim wyglądem ze cos okropnego... przytyłam strasznie, jeszcze tyle w życiu nie ważyłam, całe moje posladki i uda sa w rozstępach i potwornym celulicie, mam okropne uda, i tłuszcz nad kolanami, pozatym odkąd przestałam brac hormony, moja twarz wysiana jest milionem drobnych pryszczy. Poprostu ostatnio patrzec na siebie nie moge. Jak spie to mój brzychol tak sie marszczy, że nie moge spac w takiej pozycji jakiej mi kiedys było najwygodniej, bo niestety teraz nie jest ![]() Ze złych rzeczy mogę jeszcze dodać, że mój drugi dół jest spowodowany tym, że miałam iśc w wakacje do pracy,a nie poszłam z lenistwa ![]() ![]() W kwietniu mamy z TŻ sie pobrać, wiec do kwietnia zapowiada sie ostre zacisniecie pasa (może schudne ![]() A najbardzieje mnie wkurza, że zamiast wziąść sie w garść, (i nie składać sobie obietnic z których i tak nic nie wychodzi) to ja sie tylko urzalam nad sobą i płacze po kontach.... wrrrr Przydał by mi sie kubeł zimnej wody i chociaż to wiem, to jakoś oprócz słomianego zapału to nie wiele moge ze sobą zrobić.
#3617 |
Zakorzenienie
|
Idealny wątek dla mnie...
Leżałam chora w domu u TŻ bo jego rodzice wyjechali, on sie mną opiekował, przynosił ciepłe herbatki kawki itd... jedzonko do łóżeczka... normalnie bajka gdyby nie to że moja mama ma złe dni i kazała mi przyjechać do domu bo jej sięnudzi i jest jej smutno ![]() I tak sielanka leżenia wygodnie się skończyła. Ja pokłóciłam się z mamą która o wszystko zaczęła sięczepiać... TŻ wrócił do domu zły że sam musi siedzieć a ja jestem zła że sama spać musze ![]() jestem głodna, katar z nosa mi leci, mam ochotę na cościepłego do picia a nie ma mi kto zrobić i w ogóle jestem obrażona na świat... nawet głupia tv -> viva mnie męczy i puszcza blog27... nic tylko umierać ![]()
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
A!
I mnie też wkurza to że nie mam zaparcia i chęci do odchudzania! I że tonami mogłabym zjadać pizze na cienkim cieście i że właśnie jestem głodna i zjadłabym wszystkoooo... I wkurza mnie że nie mogę schudnąć, że jestem gruba, że nie mogę ubierać łądnych sukienek, obcisłych jeansów i że tyję jak świnia do utuczenia
Jak kocha, to jest naiwna, a jak nie kocha, to jest zimna. Jeśli jest sama, to znaczy, że nikt jej nie chciał, a jeśli jest z kimś, to znaczy, że cwana. A gdy dostaje furii to jej się tylko tak zdaje... |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Raczkowanie
|
Ahhhhhh....
jestem gruuuuuuuuubaaaaaaaaa.... ... nie mogę schudnąć, tyle razy już próbowałam, ciągle pożeram jak słoń, nie umiem wytrwać, ledwo udało mi sie uniknąć bulimii (a może jeszcze się nie udało...), mam siebie dość ![]() nienawidzę swojego wyglądu, mam niską samoocenę, jestem nieśmiała z tego powodu, jestem zła i sfrustrowana, bo miałam schudnąć w wakacje i jak zwykle mi nie wyszło bo ciągle się obżeram, nie mogę ubrać się jak chce, ciągle coś musze tuszować, wstydzę się siebie, wstydzę się wyjść z domu, wstydzę się pokazać ludziom na oczy, w ogóle czuję się beznadziejnie, wszystkie ubrania są na mnie za małe i ciągle tyję, nic mi się nie udaje, czuję się jak w bagnie nigdy nie znajde męża i bede starą panną ![]() mało kto o mnie nie pamięta, zawsze ja muszę wykazać inicjatywę, nie mogę spać po nocach jestem brzydka nie wiem co chcę robić w życiu a w dodatku bolą mnie mięsnie i szczypie szyja!!!! po prostu MASAKRA!!!! ekhem...dziękuję za uwagę.... |
![]() ![]() |
![]() |
#3620 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Oprocz tego co napisalas o bulimii(hmmm chociaz tez pare razy wymiotowlam ale to nie jest bulimia),bolach miesni i szczyoaniu szyi to cala reszta pasuje do mnie.Jestesmy juz 2 ktore siebie nie akceptuja.Zauwazylam ze na tym watku jest wiele dziewczyn ktore uwazaja ze sa grube i brzydkie ja tez sie do takjich zaliczam.Jestem ciekawa czemy sie tak dzieje ze tak zle o sobie myslimy.Czy to ludzie nam mowia ze takie jestesmy, czy tv i gazety wszedzie pokazuja chude piekne laski za ktorymi sie faceci uganiaja.I tylko one sie licza na tym cholernym swiecie a kto od tego wizerunku odstaje jest nikim.Ijak tu uwierzy ze jest sie pieknym i cudownym kazdy na swoj sposob ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
no dobra jak wszyscy to babcia tez
![]() tez sie nie akceptuje tyle ze dla odmiany swojego chudego ciala:P chudych raczek ,chudych nozek,ostrych rysow twarzy,cery z ktora nie moge sobie poradzic mimo swego starczego wieku ![]() i w ogole od ladnych paru miesiecy czuje sie taka BLEEEEEEEEEEEEEE ale coz poradze,nie mam na to wplywu co najwyzej moge zamknac sie w skorupie i zamykam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Raczkowanie
|
przyłączam się. wątek w sam raz na taki dzień.
tez jestem za chuda i mnie szlag trafia jak słysze teksty" ty anoreksje chyba masz, patyczaku, szkielecie" itp. Nie mam anorekji... Co ja na to poradze że tak wyglądam i przytyć nie potrafię?!? Poza tym przyjaciele traktuja mnie jak przedmiot.Wyżalić, pogadac i do zobaczenia bo impreza. Jakbym była potrzebna tylko wtedy kiedy oni maja problem, a kiedy ja miałam problem to usłyszałam od mojej najlepszej przyjaciółki(?) "na pewno masz przyjaciół którzy ci pomagaja wyjśc z takich dołków".Czuje się jak rzecz. A jak jej wczoraj wygarnęlam to wszytsk oto teraz mam wyrzuty sumienia, że przesadzam. że wymyślam. Ale chyba normalnie tak nie jest? w ogóle czuję się brzydka, beznadziejna i nieciekawa. pocieszam się tylko tym że za chwilę zaczną sie studia i nowe znajomości. mam nadzieję że lepsze. też straciłam 6 lat przez docinki kolegów i teraz wybitnie żałuje że takim idiotom dalam się wpędzić w komplesy z którymi dziś nie mogę sobie poradzić. pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Zakorzenienie
|
citrine,zapraszam na watek dla chudzinek
![]() http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=119213 |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Raczkowanie
|
Piszecie ze chude dziewczyny tez przezywaja i maja kompleksy.Chudym byc nie dobrze grubym takze.Co za swiat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Wtajemniczenie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3628 |
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny musze sie wygadac dzisiaj mam jakis zly dzien wszystko mi leci z rak jestem rozkojarzona bylam dzisiaj na trzeciej wizycie u psychologa i zastanawiam sie czy on mi tak naprawde pomaga i czy pomoze nadal chociaz po trzeciej wizycie moze trudno to stwwierdzic czy pomoze nie wiem nie znam sie na tym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Widzę że wiele dziewczyn (tak jak my) kompletnie siebie nie akceptuje, uważa się za za grube. Ja wiem że jestem za gruba, choć wiem też że nie otyła, że wyglądam mniej więcej noramalnie. Ale 'normalne' osoby uchodzą za za grube, idealne są tylko super szczupłe figury...i właśnie za takimi facet łatwiej się obejrzy niż za 'normalną' czy pulchną...taka jest prawda ![]() Właśnie nie mogę uwierzyć że jestem ładna na swój sposob, skoro widzę że tak srasznie odstaję, ważę za dużo itd itp etc.... a z kolei te za chude też są wyśmiewane...wariactwo na tym świecie... a tak do tematu rozdrapałam pryszcza na wardze, oh my god jak ja wyglądam... w dodatku muszę kompa wyłączyć bo burza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a ja nie bede płakac- ale powiem tylko tyle- w moim domu króluje grypa jelitowa ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:22.