|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3601 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Wystarczająco Dobre Panie Domu - część II
Cytat:
też lubię taie ciuchy, kocham moją małą czarną z Promodu z fikuśnym dekoltem i skórzaną lamówką, też ją założę na Wigilię a te prezenty to sobie nawzajem kupujecie razem czy robicie sobie niespodziankę?
|
|
|
|
|
#3602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
). ![]() Ja chyba sobie zegarka zapragnę. ![]() ---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Słonko wróciło!
|
|
|
#3603 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Ja ostatnio na allegro zamówiłam bez mierzenia, takie luźniejsze, bo po ciąży mam brzuszek. ---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3604 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3605 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jakbyś mogła zmierzyć jej długość byłabym wdzięczna Rozumiem,że ta koronka jest podszyta beżowym materiałem?Może się przelecę i poszukam stacjonarnie. |
|
|
|
|
#3606 |
|
Konto usunięte
|
Zapakowaliśmy wszystkie prezenty
a później poszliśmy na spacer, było bardzo fajnie,dotleniliśmy się i w ogóle nawet chce mi się jutro iść do pracy jak wiem,że to jeszcze tylko dwa dni i tyleeee wolnego |
|
|
|
#3607 |
|
Zakorzenienie
|
Bardzo ładnie się układa.
![]() Sama nie mam płaskiego brzucha, a ona fajnie luźno (ale nie za luźno) opada poniżej biustu, a do tego jest lekko taliowana, więc nie wygląda się jak w worku. Długość idealna - nogi widać. Rany, ale połaziliśmy dzisiaj! Co prawda dla siebie nic nie kupiliśmy, ale.. fajnie było. A nie.. nabiliśmy kuleczkowe lampki i mimo, że bez choinki to jednak mamy świąteczny nastrój w salonie. ![]() Poza tym brakuje nam jednego drobiazgu dla najbliższych i jesteśmy gotowi na obdarowywanie. ![]() Lubię niedzielny wieczór.. zwłaszcza jak nie muszę jutro wstawać do pracy!
|
|
#3608 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A mogłabyś zmierzyć długość?? ja jestem z tych wyższych i nie mogę nosić zbyt krótkich,najlepiej ciut przed kolano....może zaryzykuję w ciemno i zamówię
|
|
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam rozmiar 40 (cycki mi w 38 nie weszły jak zwykle) U mnie tak na oko patrząc (przyłożyłam przed lustrem) kończy się jakieś 10 cm przed kolanem, jak nie wcześniej - dla mnie idealnie, bo na co jak na co, ale na nogi to ja narzekać nie mogę.
Edytowane przez ijaa Czas edycji: 2014-12-21 o 22:57 |
|
|
|
|
#3610 |
|
Zakorzenienie
|
Mi TŻ część przentu kupił o dziwo w Croppie nie mam żadnej kurtki na zimę - mam same plaszczyki bo do pracy głównie w spódnicach,sukienkach chodze. A na codzien czasem czy na wyjazd na narty kurtka się przyda i kupilił mi kurtkę w Croppie, od razu ładna bluzkę body, czapke i rękawiczki sobie wybralam
![]() W tym miesącu poszalam z wydatkami - na prezenty dość sporo poszło i trochę rzeczy dla siebie ![]() Kupiliśmy dziś choinke wracając od rodzicow TZ, tylko stojak z zeszlego roku nie nadaje się pod obecną choinkę :/ I jutro musimy nowy zorganizwać
|
#3611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W ogole rozpoczynam poranną zmianę wątkową. Dziś już urlop, ale zostałam uszczęsliwiona poranną wycieczką z babcią do okulisty. Ma na 7:15!!! O tej porze bym wychodziła z domu do pracy. A tak teraz z 15-20 minut muszę do niej jechać aby potem wrócić się prawie do domu (no dobra, okulista jest w połowie drogi między mną a babcią)... Za 10 minut muszę wyjść... Pewnie jak wróce to pójdę spać ![]() Wczoraj poszaleliśmy w Ikei. Kupilismy sobie piękny stojak na kwiaty i bezowy len na zasłonki do sypialni. I resztkę prezentów. I mamy też zagwozdkę co robić z dzieciakami siostry TŻa. Syn (2 lata) ma urodziny 25 więc oczywistym jest że prezent dostanie, syn (13 lat) jest chrześniakiem TŻa i TŻ chciał mu sprezentować model samolotu (młody uwielbia wszystko co z lotnictwem a koło nas jest fajny sklep). Córka (14 lat) w głównym prezencie przyjeżdża do nas po świętach, ale chcielismy jej kupić wielką skrzynkę jabłek pod choinkę (jest jabłkożerna i już jej kiedyś taką skrzynkę obiecaliśmy). A wczoraj siostra do TŻa mówi "dzieciaki zbierają na nowe telefony, daj im lepiej kasę". I niby problem rozwiązany, ale jakoś tak dziwnie, inni będą coś znajdować pod choinką a im dać kasę???? Kasę zwykle daje się jakoś na uboczu, ale się zastanawiamy czy kupić te prezenty czy dać tę kasę ale spakowac jak wielki prezent? Edytowane przez Miss Saeki Czas edycji: 2014-12-22 o 05:42 |
|
|
|
|
#3612 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
Zbieram się do pracy. Pogoda koszmarna. Ciągle pada i wieje
|
#3613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja nie lubię dawania kasy na świeta, wolę mieć i dawać prezenty... a często rodzice mówią "dziecko zbiera na telefon" a potem tego telefonu i tak nie ma, albo kupują sobie rodzice zresztą większość teraz bierze telefony w jakimś mixie czy coś... no nie wiem,ja bym im dała po 50 zł na jakąś inną okazję, a teraz prezenty
|
|
|
|
|
#3614 |
|
Komplikatorka
|
Dziewczynki życzę Wam wesołych i rodzinnych świąt
|
#3615 |
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
nie chcę znów być chora na Święta |
|
|
|
#3616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Kasa owszem albo to bardziej nastolatkom albo dzieciom dorosłym - takie osoby zazwyczaj wiedzą co sobie kupić, a mały brzdąc z upominku pod choinką bardziej się ucieszy, a kwestię kasy nie bardzo zrozumie. Oj Kochana.. kuruj się! Polecam mój standardowy zestaw ratunkowy. Wieczorem kilka herbat z sokiem malinowym, sol (wypity na raz) wyciśnięty z kilku cytryn, polopiryna i do łóżka. Nie raz mnie taki zestaw postawił na nogi i nie dopuścił do rozwinięcia się choroby. Ja właśnie dopijam kawkę, posiedzę chwilę i ruszam do działania. Sypialnię chcę odgruzować, a później mam kilka rzeczy do załatwienia.
|
|
|
#3617 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ostatnio ten 13-latek na urodziny dostał od nas kasę (też dostaliśmy przeciek że zbiera na zegarek) i faktycznie sobie kupił ten zegarek. |
||
|
|
|
#3618 |
|
Wtajemniczenie
|
Miss, w takim razie dalabym kase
![]() Wlasnie ulepilam ok 100 ruskich pierogow Dosc sprawnie poszlo, juz sie wszystkie ladnie mroza. Teraz czas na pierniczki...
|
|
|
|
#3619 |
|
Blond forever!
|
Hej dziewczyny
![]() U nas weekend sprzątająco-lenichujący Mieliśmy poświętować trochę (rocznicę itp), ale TŻ się przeziębił, więc żeby się na Święta nie rozłożył zostaliśmy w sobotę w domu. W niedzielę zakupy (dość sprawne) i goście - TŻta kuzyn z żoną, przywieźli pierniczki do dekorowania ![]() Prezenty już mamy kupione, część jeszcze do odebrania i zrobienia (np wywołanie zdjęć do ramek), ale zdążymy ze wszystkim ![]() Nie mamy jedynie prezentu dla kuzyna i jego żony, wypompowaliśmy się z pomysłów, a chcieliśmy jakiś drobiazg kupić...
|
|
#3620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale bym zjadła ruskich! ![]() U mnie jednak nastąpiła zmiana planów. Najpierw wyszłam pozałatwiać kilka rzeczy - w dwie godziny ze wszystkim co potrzebowałam się uwinęłam, a teraz wróciłam do domu i mogę na spokojnie działać właściwie do wieczora. Widziałam się na chwilę z Mamusią i tej okazji zabieram się zaraz za pyszny kawałek sernika.
|
|
|
#3621 |
|
Wtajemniczenie
|
W ogole zrobilam farsz z philadelphia a nie z normalnym bialym serem (nie ma tu takiego). I powiem Wam, ze... super! Bardzo przyjemna konsystencja farszu, pycha.
Pierniczki tez juz niemal zrobione, poszlo szybko bo ja lubie je grube jutro bede ozdabiac po pracy, a dzis juz lece spac bo jutro nie dam rady jutro ustac na nogach...
|
|
|
|
#3622 |
|
Konto usunięte
|
Dziewczyny! dzwonili do mnie z tego miejsca gdzie aplikowałam na początku grudnia, myślałam że to z wynikiem rekrutacji (miał być przed świętami
) a tu okazało się, że z innego działu, zwolniło im się miejsce i szukają kogoś na stanowisko młodszego specjalisty (lepszy etat niż ten na który kandydowałam) z pytaniem czy chciałabym przyjść jutro(!!!!) na rozmowę z szefową działu powiedziałam, że aplikowałam do nich też na inne stanowisko i czy to nie koliduje ale Pani powiedziała, że nie, że to idzie dwutorowo |
|
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trzymam kciuki Kochana z całych sił. Swoją drogą, sporo rekrutacji tam mają.
|
|
|
#3624 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
zdaje się że potrzebują kogoś na już i jak zwykle najpierw korzystają z bazy cv a później dopiero ewentualnie robią rekruatcję zewnętrzną kurde no teraz to chyba musi się udać co nie?
|
|
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie.. do trzech razy sztuka, więc teraz musi się udać.
|
|
|
#3626 |
|
Zakorzenienie
|
Kash to trzymam kciuki.
Sent from my iPad using Tapatalk |
|
|
|
#3627 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Niestety dla mnie za krótka, znów kasa zaoszczędzona
|
|
|
|
|
#3628 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pytanie na jak długo.
|
|
|
#3629 |
|
Zakorzenienie
|
Akna - długośc mojej 104 od ramienia więc chyba wydatek się szykuje
Mój rozmiar to 42, bo w 40 mi cycki za bardzo opinało a na brzuchu było ok. ![]() Kash bardzo mocno trzymam kciuki
|
#3630 |
|
Zakorzenienie
|
Kash trzymamy kciuki
powodzenia Ja dzisiaj zrobiłam śledzie w śmietanie i rybę po grecku... i już mam prawie wszystko na święta jeszcze tylko barszczyk jutro ugotuję, a w wigilię wrzucę do gotowania uszka i pierogi A pod choinką tżta położył prezent... oczywiście dla psa, a nie dla żony kupił mu jakieś smakołyki wczoraj na zakupach |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:48.

też lubię taie ciuchy, kocham moją małą czarną z Promodu z fikuśnym dekoltem i skórzaną lamówką, też ją założę na Wigilię

a później poszliśmy na spacer, było bardzo fajnie,dotleniliśmy się i w ogóle 

nie chcę znów być chora na Święta
Dosc sprawnie poszlo, juz sie wszystkie ladnie mroza. Teraz czas na pierniczki...

Ale bym zjadła ruskich!
Swoją drogą, sporo rekrutacji tam mają.