Listopad- Grudzień 2014- część V :-) - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2014-10-04, 08:42   #3601
LolaMontez
Wtajemniczenie

Dot.: Listopad- Grudzień 2014- część V :-)

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Ech, teżety i ich hormony
My w sumie w nocy mieliśmy spięcie, bo przed snem zapowiedział mi, że jego rodzice przywiozą nam łóżeczko, a ja miałam nadzieję, że przyjedzie sam ojciec. Po tym, jak ostatnio na imprezie rodzinnej teściowa orzekła przy stole, że ludzie z tatuażami wywodzą się z marginesu - i tu skinęła na mnie - w ogóle nie mam ochoty z nią rozmawiać

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

[/COLOR]A! Takie PS Jeżeli macie w otoczeniu małe dzieci - swoje lub czyjeś - możecie zajrzeć na mojego bloga - do wygrania coś i dla chłopca, i dla dziewczynki
O matko co za baba, wyszłabym z domu, żeby jej nie oglądać albo ewidentne dała do zrozumienia ze jej u siebie nie chce

Edytowane przez LolaMontez
Czas edycji: 2014-10-04 o 08:46
LolaMontez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 08:47   #3602
My Sweet Little Precious
Zadomowienie

KASIA zdasz na pewno!
Stary 2014-10-04, 08:47   #3603
sloneczko_1201
Zadomowienie

Futbolowa na twoją teściową to mi słów brakuje. Ja bym chyba wogóle nie utrzymywała z taką kobietą kontaktów. Jak można być tak wyrachowanym i zimnym człowiekiem!!

Razem możemy więcej...
sloneczko_1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 08:48   #3604
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Futbolowa Pokaż wiadomość
Ech, teżety i ich hormony
My w sumie w nocy mieliśmy spięcie, bo przed snem zapowiedział mi, że jego rodzice przywiozą nam łóżeczko, a ja miałam nadzieję, że przyjedzie sam ojciec. Po tym, jak ostatnio na imprezie rodzinnej teściowa orzekła przy stole, że ludzie z tatuażami wywodzą się z marginesu - i tu skinęła na mnie - w ogóle nie mam ochoty z nią rozmawiać

W Częstochowie rześko i chłodno, ale słońce świeci pięknie. Dlatego pierwszy raz od miesięcy wybierzemy się na spacer do miasta

---------- Dopisano o 09:33 ---------- Poprzedni post napisano o 09:33 ----------

A! Takie PS Jeżeli macie w otoczeniu małe dzieci - swoje lub czyjeś - możecie zajrzeć na mojego bloga - do wygrania coś i dla chłopca, i dla dziewczynki
haha jak ja kocham te wiejskie mądrosci xD Moja tesciowa tez czasem jak zarzuci tekstem to nie wiadomo czy sie smiac czy plakac oO ale ja jej zazwyczaj cos odpowiem...
anuszka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 08:51   #3605
Indra83
Wtajemniczenie

Futbolowa, brak słów na teściową, a TŻ nic nie reaguje, czy juz też wpuszcza jednym uchem, a drugim wypuszcza?

Sweet, pierz póki ładna pogoda, mnie czeka prasowanie, ale wiecznie co innego robię, wczoraj prasowałam nasze normalne ubrania, muszę w poniedziałek zacząć (co poniedziałek mam taki plan)

Muszę zrobić zamówienie w gemini, bo nie zdążę i torbę spakować chociaż to co mam.
Stary 2014-10-04, 08:52   #3606
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez fiorella22 Pokaż wiadomość
nieeee, bedzie chlopczyk

---------- Dopisano o 20:45 ---------- Poprzedni post napisano o 20:43 ----------

jaka tu cisza i spokoj

my wrocilismy ze spaceru obkupieni w warzywa i owoce.
Przez to siedzenie w domu nie wiedzialam ze na dworze jest tak cieplo- wiekszosc na krotki rekaw chodzi ubrana.
nie wiem co ja sobie wkrecilam ;/ jakies pomysly na uniwersalne europejskie imiona? Bo my do Alexandra nie jestesmy w 100% przekonani...

w ogole to mialam dzis w nocy skurcze krzyzowe, tzn nie wiem czy to skurcz, bo skurcz trzyma puszcza i znowu... a to pare minut trzymalo ;/ moze po tym zelazie xD

Edytowane przez anuszka21
Czas edycji: 2014-10-04 o 08:56
Stary 2014-10-04, 08:54   #3607
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość
A ja szukam leżaczka- bujaczka w okolicach 200zł ( mama sponsoruje) , macie jakieś doświadczenie/ rady?

Póki co mam parę typów, jak zawsze nie będę potrafiła się zdecydować

http://allegro.pl/fisher-price-lezac...632092409.html

http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-...655791425.html

http://allegro.pl/fisher-price-fotel...639484922.html

http://allegro.pl/lezaczek-bujaczek-...634425453.html

czy lepiej jakiegoś fishera kupić czy obojętne to? Przy Antośce nie miałam ale myślę, że teraz może być przydatny szczególnie w kuchni jak będę gotować itp. Z Antośką wjeżdżałam wózkiem ale wyjście z kuchni miałam w ten sposób zablokowane a teraz we 3 tam się nie zmieścimy z naszą furą

acha i czy te leżaczki mają tę leżącą pozycję na tyle płaską, żeby noworodek tam leżał?

begie ja mam leżaczek-bujaczek fischer price kiedyś widzieliśmy u koleżanki i bardzo nam się spodobal i wiedzieliśmy, ze kupimy ale co ważne!!!! jest do 18 kg, wiec potem można zamienic na krzesełko dla dziecka. kolezanka miała tez taki do 13kg ? czy jeszcze mniej i był problem, bo dziecko szybko wyrosło i chciała sprzedać i nie mogla, bo każdy chciał większy zakres wagi, wiec to chyba cenna uwaga mamy zielony z lwem i opcja wibracji.

Kasia powodzenia na egzaminie! trzymam kciuki!

wczoraj już się nie odezwałam, bo prasowanie mnie pochlonelo! z 4 godziny mi zajelo, a potem padlam na twarz ze zmeczenia i niemal od razu usnelam. nie wiedziałam, ze to takie wykanczajace ale pieluchy poprasowane i czesc ubranek najmniejszych. dziś chyba powtorka - żeby reszte poprasować i TZ koszule i szlafroki dla mnie do szpitala,zeby były gotowe.

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2014-10-04, 08:56   #3608
Keithlyn
Zadomowienie

A u mnie słoneczko wyszło Begie u ciebie też ??
Pogoda na pranie !!

Kasia

Sweet Jak masz pogode to korzystaj, Ja już pranie zrobiłam dla ma małej potem jeszcze się wywietrzy materacyk

Co to miejsc intymnych moja też jakoś dziwnie wygląda, opuchnięta także łącze się z Wami w bólu
A mi się ostatnio tak sexu chce że szok nie poznaje siebie
Tylko się boje.. nie wiem czy możemy...

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość
nie wiem co ja sobie wkrecilam ;/ jakies pomysly na uniwersalne europejskie imiona? Bo my do Alexandra nie jestesmy w 100% przekonani...
Max

Keithlyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 09:02   #3609
anuszka21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Keithlyn Pokaż wiadomość

Pogoda na pranie !!

Kasia

Sweet Jak masz pogode to korzystaj, Ja już pranie zrobiłam dla ma małej potem jeszcze się wywietrzy materacyk

Co to miejsc intymnych moja też jakoś dziwnie wygląda, opuchnięta także łącze się z Wami w bólu

---------- Dopisano o 09:56 ---------- Poprzedni post napisano o 09:54 ----------

Max
troche jak dla psa ;p
Stary 2014-10-04, 09:03   #3610
Keithlyn
Zadomowienie

Anuszka no trochę tak ale Maxymilian już brzmi dostojniej

Stary 2014-10-04, 09:11   #3611
LolaMontez
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez anuszka21 Pokaż wiadomość

w ogole to mialam dzis w nocy skurcze krzyzowe, tzn nie wiem czy to skurcz, bo skurcz trzyma puszcza i znowu... a to pare minut trzymalo ;/ moze po tym zelazie xD
Uniwersalne imie dla Europy i nie tylko zawsze dla mnie to będzie Filip , jak byłam młoda (czyli dawno temu) to podobał mi sie Ryan Phillippe i zawsze myślałam ze philippe to imie

Edytowane przez LolaMontez
Czas edycji: 2014-10-04 o 09:13
LolaMontez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 09:11   #3612
martha330
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Keithlyn Pokaż wiadomość

Pogoda na pranie !!

Kasia

Max

Keithlyn u mnie tez wszytsko opuchnięte i takie jakby mocno ukrwione, czy jak
w dodatku moje tabletki sa tak wielkie, ze ledwo mogę je aplikować

hahahaha!

mnie imie Aleksander bardzo się podoba! gdyby był synek to wlasnie Jan albo Aleksander

martha330 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 09:14   #3613
sloneczko_1201
Zadomowienie

Anuszka ja też właśnie pomyślałam o Filipie, albo Oskar tylko w Szwecji piszą przez C.

Kurcze spuchły mi paluchy, a myślałam, że mnie to ominie...

Razem możemy więcej...
sloneczko_1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 09:22   #3614
Indra83
Wtajemniczenie

Mikołaj?

Znajomi chcieli nazwać synka Franciszek, ale w Niemczech była tylko możliwośc rejestracji imienia Franz i zmienili
Stary 2014-10-04, 09:31   #3615
Kostka09
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Frau Gizela Pokaż wiadomość
Indra, nie wiem, co sobie myśli. Może wcale. A może ja mam za duże oczekiwania i chcę empatii od niego odrobinę
Kobieta to ma wymagania...tez o tym czasem marze...

Cytat:
Napisane przez czekoladka21 Pokaż wiadomość
Kostka z czego robocie pieczonki?
Mam kociołek wiec może tez zrobie
Mamy taki zamykany kociolek i na dno ida liscie kapusty a jako wklad kartofle, kielbasa, boczek - lepszy troche tlustrzy, pieprz, sol, zielona pietruszka wszystko dobrze wymieszane i do gara i na gore tez liscie kapusty, zamykamy i na ogien i ok. 30-40 minut, jak pachnie to juz jest dobre do tego brat i tzet piwko ale ja lubie kefir albo zsiadle wiejskie mleko

Cytat:
Napisane przez Indra83 Pokaż wiadomość
Futbolowa, brak słów na teściową, a TŻ nic nie reaguje, czy juz też wpuszcza jednym uchem, a drugim wypuszcza?
Muszę zrobić zamówienie w gemini, bo nie zdążę i torbę spakować chociaż to co mam.
Zgadzam sie Futbolowa chyba bym nie gadala z ta baba, totalny brak kultury, obycia....brak wszystkiego

Indra - ja tez robie 2 zamowienie na gemini i nie moge sie zebrac, jeszcze czekam na koleznke i po niedzieli chyba zloże....
A j musze jeszcze kupic:przewijak, pileuchy tetrowe, lozeczko, materac...w poniedzialek finalizuje zakupy bo ilez mozna zwlekac...

Tzet dzisiaj do krakowa pojechal z pracy a ja ide pod prysznic i zbieram sie slonce coraz wyzej w koncu i na slask zawitalo
Kostka09 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 09:31   #3616
Keithlyn
Zadomowienie

Aleksander bardzo ładnie Oskar też !!

Idę coś po ogarniać w domu...

Jakoś tęskni mi się za TŻ.. hormony mi szaleją
4 h i będzie w domu

Stary 2014-10-04, 09:34   #3617
chmielinka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sloneczko_1201 Pokaż wiadomość
Anuszka ja też właśnie pomyślałam o Filipie, albo Oskar tylko w Szwecji piszą przez C.

Kurcze spuchły mi paluchy, a myślałam, że mnie to ominie...
Moje palce jeszcze sie trzymają w formie i właśnie jeszcze po cichu liczę na to ze tak zostanie i nie będę się musiała rozstawac z obrączka.
Chociaż w pierwszej ciazy to tak spuchlam ze moje palce wygladaly jak parówki

Franuś
chmielinka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 09:34   #3618
Keithlyn
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kostka09 Pokaż wiadomość

Mamy taki zamykany kociolek i na dno ida liscie kapusty a jako wklad kartofle, kielbasa, boczek - lepszy troche tlustrzy, pieprz, sol, zielona pietruszka wszystko dobrze wymieszane i do gara i na gore tez liscie kapusty, zamykamy i na ogien i ok. 30-40 minut, jak pachnie to juz jest dobre do tego brat i tzet piwko ale ja lubie kefir albo zsiadle wiejskie mleko
O mniam mniam ! Jadłam ostatnio u babci jakieś 2 tyg temu i tak samo robimy , pychota z kefirkiem !

Stary 2014-10-04, 09:35   #3619
Kasia427
Wtajemniczenie

Mi właśnie dużo osób mówi, że imię wybrałam takie, że wszędzie na świecie jest zupełnie normalne i uniwersalne, a tylko w Polsce budzi skrajne emocje

Futbolowa teściowa wymiata Moja teściowa nie raz też coś palnęła, ale jakoś chyba tak nieświadomie, za to teść mój szanowny uwielbia mi wypominać z jakiej rodziny pochodzę i że powinnam Bogu dziękować, że jego syn mnie "wybrał" hahahah ... bo gdyby nie on, to co by ze mnie było... NIC... a jego żona w sumie historię z dzieciństwa ma identyczną jak ja, ale o tym się już nie pamięta, co nie...?!

U mnie pogoda piękna, ciepło, słonko daje czadu, aż mi szkoda, że nie pojadę z chłopakami i mężem nad morze na spacer, tylko muszę do tego Koszalina jechać... a wrócę dopiero wieczorem, bo mam jeszcze wykłady do 19.15...

Idę sobie jeszcze pazury pomalować...
Stary 2014-10-04, 10:02   #3620
Indra83
Wtajemniczenie

Kasiu, to co z ciebie za niziny społeczne, że masz szczescie,że ksiązę z bajki ciebie właśnie wybrał?

Czasem się cieszę, że nie mam teściowej, to znaczy mam, ale pewnie nawet by mnie nie poznała na ulicy, a od TZ by na flaszke chciała.

My dziś mamy ze Stasiem lenia, oglądamy bajkę DonChichot i w piżamach chodzimy jeszcze

Ja już pazurów nie maluję, tylko bezbarwną odżywką, bo resztki czerwonego i tak mi się wżarły na stopach w płytkę i czekam aż odrosną, bo taki dziwny kolor mają.
Stary 2014-10-04, 10:14   #3621
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

Cytat:

Zgadzam sie Futbolowa chyba bym nie gadala z ta baba, totalny brak kultury, obycia....brak wszystkiego

Indra - ja tez robie 2 zamowienie na gemini i nie moge sie zebrac, jeszcze czekam na koleznke i po niedzieli chyba zloże....
A j musze jeszcze kupic:przewijak, pileuchy tetrowe, lozeczko, materac...w poniedzialek finalizuje zakupy bo ilez mozna zwlekac...

Tzet dzisiaj do krakowa pojechal z pracy a ja ide pod prysznic i zbieram sie slonce coraz wyzej w koncu i na slask zawitalo

A ziemniaki w skorupkach? Kiedyś jadlam takie z ogniska-pycha.
Ja robilam na urodziny córki kociołek,tylko mieso ,boczek,cebula,papryka,zi emniaki.

O tez muszę w końcu zmyć resztki lakieru i odzywka jakaś pomaluje

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 10:23   #3622
Kasia427
Wtajemniczenie

Cytat:
Kasiu, to co z ciebie za niziny społeczne, że masz szczescie,że ksiązę z bajki ciebie właśnie wybrał?

Czasem się cieszę, że nie mam teściowej, to znaczy mam, ale pewnie nawet by mnie nie poznała na ulicy, a od TZ by na flaszke chciała.

My dziś mamy ze Stasiem lenia, oglądamy bajkę DonChichot i w piżamach chodzimy jeszcze

Ja już pazurów nie maluję, tylko bezbarwną odżywką, bo resztki czerwonego i tak mi się wżarły na stopach w płytkę i czekam aż odrosną, bo taki dziwny kolor mają.
Heheh no totalne niziny, doliny i doły ;P a tesc uwaza sie za króla conajmniej... wiesz, 4 kadencje jest burmistrzem, to nie ma to tamto, nie ma co dyskutowac nawet bo ja nie jestem jego poziom ;P powinnam mu dziękować że pozwolił synkowi się ze mną ożenić... a nie! Przecież w ciąży już byłam, to nie wypadało
Stary 2014-10-04, 10:25   #3623
Monian
Zakorzenienie

Futbolowa a Twój mąż w ogóle nie reaguje na takie zachowanie swojej mamusi w stosunku do Ciebie?
Monian jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 10:29   #3624
Kasia427
Wtajemniczenie

Tez mnie wkurza, jak po czerwonym lakierze odbarwia się płytka paznokcia.. powinno się jakąś bazę kłaść pod spód, a mi się nigdy nie chce
Teraz maluję na jaśniejsze kolory.. beże, kremy, jasne brązy itd...

---------- Dopisano o 11:29 ---------- Poprzedni post napisano o 11:25 ----------

Monian mój teść jest na tyle cwany, że zawsze mi dogryza jak męża nie ma w pobliżu i nie słyszy... a ja pozniej powtarzam mezowi, maz zezwie tescia, a on sie wypiera ze ja musialam cos zle zrozumiec ze nie o to mu chodzilo...
Stary 2014-10-04, 10:59   #3625
eclariss
Rozeznanie

A mnie męczy totalna bezsenność.. kładłam się wczoraj spać przed 2..wstawałam z 3 razy siku i od 8 już nie śpię i najlepsze jest to że wcale nie chce mi się spać..

Normalnie czuję jakiś wewnętrzny spokój
Stary 2014-10-04, 11:36   #3626
Zanet84
Zakorzenienie

Cytat:

mi się tak kiedyś zielony wgryzł, na szczęście już większość odrosło, bo dość dziwnie to wyglądalo ;]

---------- Dopisano o 12:36 ---------- Poprzedni post napisano o 12:34 ----------

Futbolowa, jak czytam o Twojej teściowej to aż mnie krew zalewa...co za bezczelne babsko ! zero instynktu samozachowawczego.... takich ludzi to trzeba olewać....

Gratuluję nowych tygodni

I ja się witam w 36 tc

u mnie dziś piękna pogoda, słoneczko, błękitne niebo, lekki wiaterek.....a my jedziemy na 16 urodziny kuzynki

Edytowane przez Zanet84
Czas edycji: 2014-10-04 o 11:37
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 11:49   #3627
siobhan1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez begie13 Pokaż wiadomość
o takie?
http://img04.allegroimg.pl/photos/or.../48/4653774852

lepiej w garze czy w pralce?
Mnie lepiej wyszło w pralce, bo bardziej równomirnie. Te co pokazałaś to są do gotowania a ja wzięłam takie na 60st. Wyszło super i nic nie farbuje w praniu.
http://m.allegro.pl/barwnik-do-tkani...599401490.html
siobhan1 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2014-10-04, 12:03   #3628
Zanet84
Zakorzenienie

ja uciekam, zajrzę pewnie wieczorkiem
miłego dnia Wam życzę
Zanet84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 12:18   #3629
czekoladka21
Zakorzenienie

GG do czekoladka21

I u nas sa przebłyski słońca
zadzwonię do bratowej i sie przejdziemy na kawke z Werką

miłego popołudnia

Dominika 04.11.2014
czekoladka21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2014-10-04, 12:19   #3630
esti87
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez siobhan1 Pokaż wiadomość
Pochwalę się, a co mi tam ��
super wyglada ten kacik

Cytat:
Napisane przez szybkawolna Pokaż wiadomość
a ja powiem Wam moje traumatyczne spotrzezenie po zobaczeniu Bozenki dzis przed lustrem.....
ona poprostu wyglada jakby ja wyruchało stado murzynow ....
jak byla w miare taka ze tak powiem zbita i wygladala w miare estetycznie to to teraz wyglada jak idz i nie wracaj i co wiecej ino tam jeszcze nasrac i gorzej byc nie moze ...
rozeszla sie chyba na wszystkie mozliwe strony ... z zewnatrz tak to wyglada ... ale w srodku znowu wydaje mi sie ze jest ciasniej bo jak doktorek wklada ten wziernik o boli i czuje mega ucisk ...
generalnie psycha mi klekla i stwierdzam ze moje CIPKA juz nigdy nie bedzie wygladac tak ladnie jak u Pan z pornoli ... i zwalniam sie z funkcji sex
buahahaha..pokonalas mnie.. U Pan z pornoli to one sa tez po liftingu..
Cytat:
Napisane przez Frau Gizela Pokaż wiadomość
Jest siódma rano a ja już zdążyłam zanosić się od płaczu usłyszeć że jestem zmierzła o on to musi wszystko znosić.
ajj Ci niereformowalni tzci..nic a nic nas nie rozumieja..usmiechnij sie kochana

moj twierdzi,ze ja powinnam non stop w ciazy byc bo nie denerwuje sie na niego,nie krzycze,focham tylko kulturalnie mu dogryzam..

Cytat:
Napisane przez Aleaa_ Pokaż wiadomość
Witam sie weekendowo. Obudzil mnie taki bol zeba, ze niedlugo tynk chyba zaczne gryzc. Jak na zlosc musial rozbolec w sobote...
Ja dzis zegnam gosci i wracam do Was normalnie
podajmy sobie rece Aleaa..w nocy mnie rozbolal i myslalam,ze to od czekolady i slodkiego ktorego wczoraj gore wsunelam..rano patrze a tam dziura jak Berlin
ktoras byla u dentysty teraz w ciazy plombowac albo cus?prawda to,ze tylko za plombe sie placi i znieczulenie..reszte ciezarne maja za free?

Cytat:
Ja jutro zaczynam 37 tc... I musze chyba spakowac w koncu torbe
Wczoraj mnie tez wkurzyl tzet ale porzadnie, bylismy w Pubie ze znajomymi... ale moze to sprawa tego, ze oni wszyscy po piwie byli a ja trzezwa wiec inaczej patrze na pewne rzeczy....

zaraz jade odwiedzic kolezanki w stajni a potem do rodzicow i dzisiaj robimy pieczonki pierwsze tej jesieni
Pieczonki to ten kociolek?pierwsze co slysze..hmm..
Cytat:
Mikołaj?

Znajomi chcieli nazwać synka Franciszek, ale w Niemczech była tylko możliwośc rejestracji imienia Franz i zmienili
hehe..Indra,ja o takiej formie imienia Franciszek nawet nie bralam pod uwage..tz tez pokrecil glowa..powiedzial,ze raz usluyszy jak ktos do synusia sie tak zwraca i opieprzy

u mnie tez dzis trochu cieplej i slonecznie sie zrobilo.posprzatalam i padam..obiad dzis robi tz..z racji tego,ze juz dobrze sie czuje wyslalam jego na zakupy i do apteki.kazalam mu kupic ta lewatywe w razie czego i pare rzeczy dla malego i spytany przez farmaceutke tak sie zakrecil,ze jej powiedzial,ze ta lewatywa ma byc dla dziecka.. babka uswiadomila go,ze nie wolno i sie zmieszal..nie wzial wcale..to sobie pomyslala jacy rodzice wyrodni..juz dziecku przeczyszczenie funduja.. wczoraj ogarnelam girlande nad lozeczko..przyszly tez literki od kolezanki ale nie mialam weny jak je zamocowac..dzis piore wysciolke z tego kosza mojzesza,jutro zamontuje i tak bym byla na finiszu..aaa..jeszcze z nosidelka musze pokrowiec przeprac..i czekam z zacisnietymi nogami..

Czekoladka a jak Ty sie czujesz..cos wspominalas,ze zaczyna Cie niepokoic..moze nie powinnas tak szalec na mopieaa..i jakbys dala rade to wklej foto tego dresiku ktory masz na wyjscie dla malej..
Kasia 3 mamy kciuki..dasz rade..a potem obalimy szampana..
Tiera nie zazdroszcze przezyc z pierwszego porodu
Futbolowa ta Twoja tesciowa tez z piekla.. moj ojciec o takich czarownicach mowi,z etrzeba im tyke do du..i do kapusty..niech tam strasza
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 10708193_705075582901743_991149690_n.jpg (41,2 KB, 30 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 10723451_794678640594936_375777638_n.jpg (64,9 KB, 30 załadowań)

Edytowane przez esti87
Czas edycji: 2014-10-04 o 12:22
esti87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości