|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Sens pomocy ubogim na własne życzenie, czyli "Szlachetna Paczka" cz. II
O proszę, odpowiedzieli mi
![]() ![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Konto usunięte
|
zdjęcia zakończonego remontu? e?
https://www.facebook.com/49059789103...type=3&theater ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- co to jest i te butelki po alkoholu wtf? https://www.facebook.com/49059789103...type=3&theater ---------- Dopisano o 20:34 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- jakie tutaj soczyste hejty leco https://www.facebook.com/49059789103...type=3&theater |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Konto usunięte
|
Idę o zakład, że za kilka miesięcy już tak pięknie tam nie będzie. Jak ktoś nie potrafi dziecku rzeczy uprać, to sorry, ale nie wierzę w utrzymywanie porządku w domu i szanowanie rzeczy, które się w dodatku za darmo dostało.
Edytowane przez 201803290936 Czas edycji: 2014-12-17 o 19:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Konto usunięte
|
masakra. podpisuje sie pod wszystkimi komentarzami tych ludzi...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |
O RLY?
|
Cytat:
"Jest mi bardzo smutno kiedy czytam komentarze takie jak poniżej,trzy piękne,młode i szczęśliwe dziewczyny i mam nadzieję,inteligentne również,a wysuwają opinie byc może krzywdzące i tak już skopaną przez los rodzinę,po raptem trzech zdjęciach w ich mniemaniu rodzina ta jest patologiczna...bo co,bo widac puste dwie butelki na zdjęciu,być może któreś z rodziców je znalazło aby sprzedać,pomyślałyście w ten sposób?Widzicie brud i syf,cieszcie się,że miałyście wspaniałą rodzinę,która wskazała Wam wzorce zachowań,jak dbać o siebie i przestrzeń wokół Was,jednak w tej rodzinie takich wzorców niestety zabrakło,,,zamiast pomóc,wbijacie im jeszcze szpilę,proszę,przynajmnie j zamilczcie..." Sorry, nie wiedziałam, że do tego, że trzeba posprzątać potrzebne są specjalne wzorce. *Pan obrońca
https://www.youtube.com/watch?v=gX6bDyRSLPI Living zagranico juz 30 months. I zapomniec polski language ![]() Edytowane przez aer Czas edycji: 2014-12-17 o 19:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Konto usunięte
|
tzn jeśli chodzi o kilka rodzin. bo kilka rodzin faktycznie wyglada skromnie i biednie. ale skromnie i biednie a nie "alkohol pety i brud"
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
![]()
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3608 |
Konto usunięte
|
aer no ktoś wytkną chyba nawet bo coś było z odebraniem dzieci tej rodzinie...
a z resztą... |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Zanim wystukalam to na tablecie juz prawie strona postow powstala, nie nadazam, wlaczam kompa :d Edytowane przez kaludia91 Czas edycji: 2014-12-17 o 19:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3611 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
Co tu się dzieje, Matko jakie akcje odwala ta SZP. Żal z tym usuwaniem i banowaniem ludzi
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Raczkowanie
|
Przepraszam, że to napiszę, ale nie mogę wytrzymać (piszę poważnie). Razem z darami niektórzy beneficjenci powinni dostawać wielki zapas prezerwatyw.
I wykupiony/załatwiony pakiet wizyt u psychologa.
zonk! Edytowane przez Motylek Truskawkowy Czas edycji: 2014-12-17 o 20:21 Powód: dopisek |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Konto usunięte
|
nie wierze w uzywanie prezerwatyw. przez nich w sensie.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Dzięki za linka, padłam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3616 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja piernicze jaki grzyb https://www.facebook.com/49059789103...type=3&theater chyba dachu nie mają i im wszystko po ścianach spływa
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2014-12-17 o 20:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Rozeznanie
|
Nie, to nie prezerwatywy. Panowi domu mowiac wprost stanie i kolejne dziecko, taki osobnik nie bedzie zawracal sobie glowy prezerwatywa.
Zreszta, kolezanka z biednej czesci PL opowiadala mi sytuacje, w ktorej matka poszla do stodoly, facet za nia. W stodole im sie spodobalo i poczeli dziecko nr 7. Rodzina taka jak z paczki, grzyb, brud, pracy brak, ale nie maja co robic to robia dzieci. Oczywiscie nie wiem, na ile ta historia jest prawdziwa, ale znajac biedne wsie w PL jest to mozliwe. Wiec nie tyle prezerwatywy co podwiazanie jajowodow, tak, okaleczenie i zbrodnia, krzyczace niespolodzone zarodki, ale czy skazywanie dzieci na nedze i bide jest normalne? Pokaze te zdjecia moim znajomym w Polsce, ktorzy oburzaja sie na Barnevernet w Norwegii - tak, to slynna instutucja porywajaca dzieci biednym Polakom . |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Konto usunięte
|
ja nie rozumiem. nie kumam. ja ktak mozna zyc. no jak.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
wy tu o prezerwatywie czy podwiązaniu jajowodów, a jak jednej takiej podwiązali to wielka afera była i chyba nawet odszkodowanie dostała, choć lekarze chcieli dobrze dla przyszłych dzieci.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3620 |
Konto usunięte
|
nie wiem. pewnych rzeczy nigdy nie zrozumiem. naprawdę. staram się ale jakoś przechodzi to moje pojecie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
tym uczczę tysięczny post. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Co do tego, co napisałam, czy tak nie byłoby lepiej? Wtedy ta pomoc naprawdę miałaby sens. Pakiet wyznaczonych, obowiązkowych spotkań z psychologiem dla rodziców.
![]() |
#3623 |
Zasiedzenie
|
Opieka społeczna najchętniej zabrałaby Dzieci do domu dziecka i rodzin zastępczych , Sąd dał jednakże Rodzinie ostatnią szansę na dalsze bycie razem.
Jak dla mnie to powinni te dzieci odbierać jedno po drugim. Jak można pozwalać, żeby dorastały w takim syfie i brudzie. No ale może nie mam serca.
#3624 |
Rozeznanie
|
[QUOTE=dominikmeller25;493 84124]wy tu o prezerwatywie czy podwiązaniu jajowodów, a jak jednej takiej podwiązali to wielka afera była i chyba nawet odszkodowanie dostała, choć lekarze chcieli dobrze dla przyszłych dzieci.[/QUOTE
wlasnie. podobno 12 letnia corka tej pani nie wiedziala, do czego sluzy miotla - matka i ojciec niepelnosprawni umyslowo. To o czyms swiadczy. No ale biedna pani okaleczona i kolejnego dziaciatka powinac nie moze. Ok, steryzlizacja jest okaleczeniem, ale no kurde, tyle biedy i nedzy, ile jeszcze? dzieciaki nie sa winne. Te zdjecia z linkow drabineczki sa po prostu wstrzasajace. Nie wierze ze w doroslym zyciu te dzieci nie beda mialy okaleczonej psychiki i jakby nigdy nic zaczna chodzic do pracy, robic zakupy, prowadzic dzieci do przedszkola i chodzic do np.urzedow (skoro nigdy nie mialy wypranych ciuchow, ale tatus od remontow butelki skad ma?). Gdzie byl MOPS? dlaczego te dzieci tam mieszkaja? |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:19 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Właśnie miałam to napisać, jak tak to siedzą czytają jak jakieś ninja a jak się pojawiają linki na pw to nagle wszyscy ręce do góry. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zasiedzenie
|
Drogie panie nie komentujmy. Tylko poprostu pomozmy badzmy ludzmi zycie jest tak krodkie. ( krodkie :P )
Może po prostu nie oceniajmy...jak jest każdy widzi, po co komentarze ze brud, syf i bałagan....trzeba pomoc i tyle i na tym sie skupmy (+ serduszka) ![]() Ja nie chcę linku, wierzę wam na słowo ![]()
#3627 | |
wańka wstańka
|
Cytat:
Spotkania z psychologiem mają sens tylko wówczas, gdy ktos chce z nich skorzystać i widzi w nich sens. Podobnie z antykoncepcją. Ludzie powinni iec wybór, jak równiez powinni ponosić za te wybor konsekwencje. Znałam rodziny żyjące w róznych warunkach. MOim zdaniem dzieci, z niektórych zdjęć tu pokazanych, powinny zostać od rau umieszczone w rodzinie zastępczej lub domowym pogotowiu opiekuńczym, do czasu znalezienia stałego miejsca pobytu. To nie sa godne warunki. Remont, remontem, ale te dzieci potrzebują więcej niż kafelek i sensownej podłogi.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 | |
Wredny kotecek
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Konto usunięte
|
dla mnie to jest gorzej niz przerazajace
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
wańka wstańka
|
Że tak zapytam: nigdy nie widziałyście takiej biedy w realu ?
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:36.