![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie lutowe 2015 - cz. 5
Ah mowie wam masakra.. Gdyby nie wszystko przed świętami to jeszcze jakoś by to było. Może Pozwolą za Sr zapłacić po 20 stym to będę po wypłacie męża to damy rade
![]() Ehhh chyba się umowie do któregoś z tych szpitalnych lekarzy... ![]() Po południu zapytam co Mezulek sądzi i zdzwonimy się umówić Oby był termin ![]() Nie będę się denerwować na zapas ![]()
#3602 |
Zakorzenienie
|
jeszcze wam sie tylko pochwale,jak mnie moja corcia rozczula
od jakiegos czasu przybiega do mnie,odkrywa mi brzuch-tuli sie do niego,przyklada buzke caluje albo glaska i mowi lubie Cie dzidziusiu ![]() to jest mega slodkie,plakac mi sie chce bo wiecie,wszyscy mnie starsza jak bedzie mi ciezko-i mowia,ale bedzie zazdrosna,ale masz przerabane no kurde wiem ze bedzie trudno,ale czemu z gory mi chca wmówić ze bedzie tragedia? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Konto usunięte
|
aga ja bym poszła do innego lekarza na to pomiarowe
wiem że to kupa kasy ale warto iść dla swojego spokoju Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
Aga no i dobre podejscie masz,nie ma co sie denerwowac na zapas,choc wiem ze po takiej wizycie czuje sie niedosyt
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
Buu córcia Kochana, na pewno to musi słodko wyglądać
![]() Powodzenia z tym pisaniem pracy aj No i miłego dnia ![]() Aga noo oby tylko terminy były bo kurde dostać się do niektórych lekarzy to koszmar ![]()
#3606 | |
Konto usunięte
|
kasia najgorsze co możesz zrobić toprzestać jeść
insulina przeciez nie jest zła ona tylko pomoże małemu bo nie będzie narażony na cukier Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 ---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ---------- Cytat:
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ale nie wiem czy isc do poleconej przez niego babki - wiem,ze jest dobra i dokladna czy isc tu kolo mojego domu do kliniki gdzie przyjmuja lekarze, ze szpitala w ktorym bede rodzic ![]() bo to ,ze pojdziemy to bezdyskusyjnie ![]() Cytat:
![]() Juz ze mnie schodzi ![]() tyle wiem,ze serducho Mlodego bije 150 :P i ze dupka w dol, i ze glowa z lewej, a nogi mi wbija w prawe zebra:P
![]() |
#3608 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() bo ludzie to pały :P:P:P ja w ramach relaksu wstawiam pranie mlodego i poprasuje wczorajsze, bo jest suche ![]()
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
Czemu ta pogoda jest taka ciężka?
![]() A muszę się ogarnąć, pranie pościągać Młodej. I do fryzjera dzisiaj, a później zakupy z mężem, ehh niby fajnie a będę padnięta znowu ![]()
#3611 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Buu słodko z tą Twoją córą ![]() ![]() a odnośnie neonatologów itd to chyba jest tak, że dziecko i tak jest zawsze badane przez pediatrę/neonatologa, ale w niektórych przypadkach do porodu wzywany jest dodatkowo zespół neonatologiczny - wczoraj oglądałam "Porody" i własnie wezwany był zespół neonatologiczny, bo u bo u babeczki minęło 18h od chwili odejścia wód i podobno taka procedura, że jak mija więcej niż 18h to przy porodzie musi być dodatkowa ekipa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Aga pewnie, że Cię wpuszczę. Wskakuj razem będziemy głośniej wyć może ktoś nas usłyszy i ulży naszym ciężkim losom w dniu dzisiejszym (wspólczuję wizyty). Przeważnie jem co 2 h dziś odczekam 3 żeby ten pierdzielony cukier ze śniadania opadł.
![]() |
#3613 |
Zakorzenienie
|
a mi pogoda ok służy dzis
![]() ja sie wlasnie wzielam za prasowanie ![]() ![]() ale niewygodnie tak :/
#3614 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Dziwnie jest z tą insuliną, że organizm się tak jakoś przyzwyczaja. Ale to chyba u większości osób, bo jak rozmawiam z dziewczynami, które ja przyjmują to też zwiększają dawki. Dobrze, że już niedługo poród. Mlebi, będziemy potem jeść na potęgę! Komu się należy jak nie nam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | ||||||
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() ![]() Lui, ja też miałam koszmarna noc. Nie zliczę ile razy musiałam latać do łazienki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Madzia, gratuluję 34 tygodnia ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
Olcia- tak , ide do innego, moj gin mi tez kazal
zreszta chce wiedziec,czy wszystko ok jak dzis zobaczylam tylko jego tylek ![]()
#3617 |
Konto usunięte
|
mi teściowa ma upiec pyszne ciasto zaraz jak urodze
nawet jak czekolady nie będę mogła że względu na kp to będę mogła jeść ciasto albo nawet paluszki:p nie wiem jak ludzie z cukrzyca dają radę. bardzo im współczuję Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |
Zakorzenienie
|
Aaaaaa Lui, powodzenia na dzisiejszej wizycie!
![]() ---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zadomowienie
|
Aga - współczuję wizyty. Też bym się wkurzyła!
Kasiulka - jak widzisz nie jesteś sama w walce z cukrami. Kurczę, przeżyć tę diabetolog jutro! Mlebi - Ty ciasto teściowej, ja tort. Oj, najemy się ![]() Buu - faktycznie, lekarz mówił coś o neonatologu i kimś jeszcze, czyli pewnie zespół neonatologiczny. Fajnie, że córeczka czeka na rodzeństwo! Myślę, że wcale nie musi mieć potem problemów z zazdrością. Fajnie będzie ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 |
Zakorzenienie
|
Poskładałam chociaż rzeczy Młodej, nie wiem jak my się zmieścimy w tym pokoju, Młoda będzie miała dla siebie tylko komode, jedną szuflade już mam zawaloną chemią.. podkłady, waciki płyny itp...
Dwie następne miały być na ciuszki a czwarta miała być na kocyki, ręczniki itp. Gdzie po tych dwóch praniach już jedną całą zawaliłam ciuszkami i kawałek drugiej a tam jeszcze ponad połowa prania została ![]() Ja jestem ciekawa jak moja Córa leży.. czuje jak mi coś wypycha w pachwiny i po jednej i po drugiej stronie... w prawe żebro mnie czymś też wypycha a koło pępka ma chyba plecy , kręgosłup czy coś bo takie twarde...
#3621 | |
Zadomowienie
|
Madzia pomyśl, że częsć kocyków i ręczników będzie w użyciu, więc nie bedą wymagały szuflady, większość kosmetyków też
![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:11 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3622 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3623 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz u mnie w komodzie dwie szuflady mam całe zapełnione ciuchami, trzecia, zapełnia się kosmetykami....no i jeszcze w trzeciej są robocze ciuchy mojego meża. Pozwolił sobie tam położyć... Mówię mu wczoraj, ze ma to szybko zniknąć, bo jak dziecko przyjdzie na świat to mają tam byc tylko rzeczy dla dziecka. Wyśmiał mnie tylko i tyle. Powiedział, ze mówię tak dziwnie "dziecko przyjdzie na świat". ![]() ![]() Edytowane przez Ollllciaaa Czas edycji: 2014-12-15 o 11:20 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 | ||||||||||
Zadomowienie
|
Witam was dziewczynki po weekendzie
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Asia- ja jestem bankowcem, księgową, prowadzę KPR w firmie męża i nie tylko, piszę wnioski o dotacje z unii tak więc rozkręcać firmę możecie. ![]() |
||||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Konto usunięte
|
a możesz coś słodkiego czy nic? jakieś ciasto jesz jak nie jesteś w ciąży?
Wysyłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Wtajemniczenie
|
Aga co za frajer z tego lekarza
![]() ![]() Kasiulka nie łam się ![]() Mało tego jak pozwoliłam sibie na perniczki to już w ogóle cukier jest ok, bo nie myślę ciągle o słodyczach i jedzeniu imcukier wtedy jest ok. Dasz radę kochana ![]() A ja chcę namówić męża, żebyśmy jutro nagrali na wizycie płytę z usg ![]() ![]() Ale kurde no muszę mieć takie nagranie, toż to pamiątka na całe życie... A teraz idę układać w szufladzie Małej, bo wczoraj kupiłam organizery ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 |
Zakorzenienie
|
Ewa, podasz nazwę tego spirytusu co kupowałaś z apteki?
Ciekawe czy w aptece mają juz taki gotowy spirytus rozcieńczony z wodą... ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Asia, fajny pomysł z tą płytką. Mi gin nagrał filmik w 13 tc. Za tydzień jak będze mi robił usg pomiarowe, chciałabym, aby też mi nagrał ![]() Ajjjj, zeby tylko Mały z nami współpracował :/. Bo jeżeli nie to znowu wyjdę rozczarowana... |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jak miałam tą szarlotkę, to zjadłam mini kawałeczek pierwszego dnia i cukier 137 ![]()
27.07.2008 r. Olcia 01.02.2015 r. Kamilek ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Kasiulka22 Czas edycji: 2014-12-15 o 11:39 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zadomowienie
|
Mi Gin nagrywa niemal co wizytę. Nie płacę za to dodatkowo. Mam już zgromadzonych 5 filmików
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Raczkowanie
|
Witam dziewczyny po weekendzie
![]() Nie nadrabiam... Pierniczki upieczone i polukrowane ![]() ![]() ![]() Dzisiaj przejrzałam wszystko co mam dla Małego i stwierdziłam, że brakuje mi tylko kosmetyków, pampków i wózka, więc nie jest źle.
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:22.