Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-01-11, 13:20   #3601
blackberry89
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz.IX

Cytat:
Napisane przez gosiak0512 Pokaż wiadomość
CASMERE miałam wrażenie że jej przeszkadzam wręcz, pytam o witaminy dla ciężarnych bo zapomniałam które biorę to ta mi pokazuje z łachą na półkę której nie widzę bo okienko małe, pytam o balneum to samo mówię że nie to a inne to z pretensją że nie ma! odwróciłam sie i wyszłam.. a w ogóle to miałam wrażenie że po 3 drinkach tam stoi taką gadkę miała..
Nie kumam takich ludzi. to jest jednak praca z klientem skoro nie potrafi byc cierpliwa to niech pracę zmieni...
Pawcio 13.04.2015
blackberry89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 13:23   #3602
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość

Nie zakładaj od razu że to ospa, a nawet jak tak że się zaraziłaś. No i przede wszystkim na wszelki wypadek unikaj kontaktu z nim.
Wiem, ale ciężko nie panikować w takiej sytuacji ;/ Jakbym nie była w ciąży to co innego...

Cytat:
Napisane przez blackberry89 Pokaż wiadomość
No najlepiej tez myj szklanki przed użyciem jeszcze raz i ręce myj dużo i dokładnie. I jak tylko pojawi sie możliwość to uciekaj z tamtad.

Ja sie bawilam właśnie z Pawelkiem latarką i kopał w światełko. Tz sie śmiał az i polecam wam bo podobno dzidzia juz ma otwarte oczka :-D
Kubeczek mam swój i umyty Ciekawe, co mu jest

Moja mała o tej porze śpi ale jak jest wieczór to zauważyłam, że odpowiada jak się delikatnie stuka w brzuszek Wczoraj się tak bawiłam, a jak przestawałam pukać to cała się obracała jakby szukała, co się tam dzieje

Cytat:
CASMERE miałam wrażenie że jej przeszkadzam wręcz, pytam o witaminy dla ciężarnych bo zapomniałam które biorę to ta mi pokazuje z łachą na półkę której nie widzę bo okienko małe, pytam o balneum to samo mówię że nie to a inne to z pretensją że nie ma! odwróciłam sie i wyszłam.. a w ogóle to miałam wrażenie że po 3 drinkach tam stoi taką gadkę miała..
Może była Ja też lubię miłe panie za kasą ale z drugiej strony bardzo się cieszę, że nie muszę wykonywać ich pracy, bo nie cierpię kontaktu z człowiekiem i pewnie bym była jeszcze gorsza ;>
Pavlinecka_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 13:30   #3603
violka848
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pavlinecka_21 Pokaż wiadomość
Nie wiem, zawieźliśmy go wczoraj na pogotowie, a lekarz powiedział, żeby czekać do poniedziałku ( lekarze za mało im płacą...) bo on nie wie co to. My myśleliśmy, ze to jakaś silna reakcja alergiczna, ale to nie schodzi po lekach i do jutra nie wiemy, co to A TŻet pojechal na pogrzeb na cały dzień i nie mam gdzie się dziś podziać

Doczytałam, ze jak to ospa, to po 27 tygodniu dziecku nic nie grozi, a ja mam 27 tydzien, wiec moze nic sie jej nie stanie...
Tto może idź z bratem jutro do lekarza i razem wejdziecie i Cię przyjmie i nie będziesz się martwić

Cytat:
no właśnie gorączki nie ma, ale wygląda źle i ma gardło bardzo bolące więc to też to ospy nie pasuje. Aj, będę teraz się denerwować nie potrzebnie. Na wszelki wielki siedzimy w oddzielnych pokojach zamknięci i dajemy znac na fejsie kiedy ktore idzie do kuchni, zeby sie nie spotkac :P
Hhehe ostrożność nie zaszkodzi

Cytat:
No najlepiej tez myj szklanki przed użyciem jeszcze raz i ręce myj dużo i dokładnie. I jak tylko pojawi sie możliwość to uciekaj z tamtad.

Ja sie bawilam właśnie z Pawelkiem latarką i kopał w światełko. Tz sie śmiał az i polecam wam bo podobno dzidzia juz ma otwarte oczka :-D
Też o tym czytałam ale jeszcze nie wypróbowałam
Stary 2015-01-11, 13:35   #3604
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lekkaatletka Pokaż wiadomość
Jak ciala ketonowe ujemne to ok
Ja na poczatku ciazy mialam dodatnie i zaczelam pozniej jesc kolacje i przeszlo.

Wstalam o 8.30 bo we wtorek jade na glukoze i musze sie przestawic na wczesniejsze wstawanie. W ogole nie moge.spac, ciagle mnie cos boli i niewygodnie mi..
Widzę że prawdopodobnie będziemy glukozowac razem zastanawiam się jeszcze czy dam rade od razu po glukozie na usg iść i czy da rade małego zbadać jak wypije tyle slodkiego :/

Ay dziś z Tż do 12:30 zalegalismy ja wstałam z wyra, zrobiłam kawki i sobie sniadanko pozmywalam starlam blaty i luzziiikk teraz leże i pije kawke a potem tylko ziemniaczki bo wczoraj mama mi gulasz ugotowala więc obiad jest
Troszkę sięartwie czy to zatrucie nie zaszkodziło jakoś młodemu bo słabiej się rusza od dwóch dni i już tam nie szaleje :/ może wyprobuje metode z latarką

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 13:38   #3605
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, ale ciężko nie panikować w takiej sytuacji ;/ Jakbym nie była w ciąży to co innego...
Wiem...
Miałam podobną sytuacją, tylko w sumie jeszcze może gorzej bo na samym początku ciąży, jak synek koleżanki z pracy miał ospę. Też się bałam że przeniesie to na mnie, ale było ok.

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 13:40   #3606
gosiak0512
Zakorzenienie

BLACKBERRY tak samo pomyślałam jak wyszłam z apteki..

PAVLINECKA ja pracuję z klientem i no niestety nawet jak się humoru nie ma to trzeba być miłym i uśmiechniętym ale najwyraźniej niektórych to przerasta..

zamówienie z apteki też przyklepane i zamówione wzięłam: balneum do kąpieli, balneum krem, linomag *3, maść maltan, espumisan, frida, podkłady na łózko * 10, termometr, witaminy na kolejne 2 miesiące dla siebie

gosiak0512 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 13:46   #3607
blackberry89
Zakorzenienie

Cytat:
BLACKBERRY tak samo pomyślałam jak wyszłam z apteki..

PAVLINECKA ja pracuję z klientem i no niestety nawet jak się humoru nie ma to trzeba być miłym i uśmiechniętym ale najwyraźniej niektórych to przerasta..

zamówienie z apteki też przyklepane i zamówione wzięłam: balneum do kąpieli, balneum krem, linomag *3, maść maltan, espumisan, frida, podkłady na łózko * 10, termometr, witaminy na kolejne 2 miesiące dla siebie
Tez pracuje z klientem i wiem jak jest...
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-01-11, 13:55   #3608
Nati_kk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Hej laseczki ja też dałam po spaniu ojj u nas dalej ponuro i wieje i grad zaczął padać, pies tylko jednego sika zrobił i się bal chodzić bo hałasy na podwórku.

Sonia nie możesz denerwować się takimi pierdołami : głaszcze: - to tylko kurtka pomyśl - dziewczyny dobrze podpowiedziały najlepiej w kumpku coś wyrwać - ja póki co mieszczę się w swoją bez problemu , tylko pasek z tylu musiałam zapiąć bo się sam rozpina
Poduchy też niemam póki co, dopiero jakoś plecy mnie zaczynają boleć i się wiercę cuągle zmieniając pozycje, ale niewiem czy ta poducha by mi pomogła właśnie hmm spróbuje z normalnymi poduszkami wpierw.

Ja też mam jakąś nianię ale niewiem nawet czy jeszcze działa bo to po brata dzieciach, tak to bym nie kupowała , bo w bloku to zbędny wydatek mi się wydaje.

U nas pewnie tylko pod kościołem zbierają ale się nie wybieram, może coś zalicytuję. W tamtym roku kupiłam takie ozdóbki wielkanocne kogutka i kurkę hehe ręcznie robione.
Ja tam do bloku kupiłam,bo chcę żeby mały we własnym pokoiku od początku spał

Wymienię

Razem od 08.07.2009
Zaręczeni 17.09.2011
Ślubujemy 06.09.2014

Nati_kk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 13:55   #3609
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Rozumiem można mieć zły dzień ale niestety choć nie wiem co by się działo dla klienta trzeba być miłym. U mnie też wieje niesamowicie a na polu lodowisko masakra więcej już nie wychodzę. Mało spałam w nocy bo zaczynam mieć schizy, ze mi tak dużo jeszcze z wyprawki brakuje ;/ Szkoda, ze do pracy nie chodzę bo bym sie czymś zajęła a tak to świruje.

Tez chciałam wrzucić do puszki ale nie było nikogo pod kościołem a po mieście zbyt slisko zeby szukać ludków z puszką. Dlatego przegladam aukcje WOSP na allegro. Nawet kocyki Minky są, może cos fajnego upatrzę dla maluszka
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 13:59   #3610
blackberry89
Zakorzenienie

Jejku tez sie schizuje ze mam malo z wyprawki. I chce zrobic przemeblowanie pokoiku ale nie mam sensownego pomyslu niestety... I ogólnie cos bym dodała do tego pokoiku zeby był bardziej dzieciecy ale nie mam pomyslu.
Pawcio 13.04.2015
Stary 2015-01-11, 14:00   #3611
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Nati_kk Pokaż wiadomość
Ja tam do bloku kupiłam,bo chcę żeby mały we własnym pokoiku od początku spał

Ja planuje tak samo,ale niani nie kupuje

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 14:05   #3612
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Hej

Ale sobie pospałam mam nadzieję, że mój brat nie zaraża, bo dalej nie wiadomo, czy to ospa, czy nie, a ja nigdy nie miałam ale już ma to od 3 dni, więc jak miałam się zarazić to pewnie już po ptokach ;/

U mnie doszła ta wichura, zalało mi pokój ofc, a teraz nie mam nawet jak wyjść a chciałam wrzucić pieniążka do puszki

Piszecie o poduszkach - mi moją koleżanka w lumpku za 15 zł wyczaiła Także nie wykosztowałam się za bardzo a szczerze mówiąc teraz z moimi plecami i tak mi nie pomaga. A pod brzuch nic nie podkładam, bo mi zwyczajnie nie wygodnie....
Mam nadzieje ze to nie ospa i sie nie zarazilas bedzie dobrze
nie martw sie na zapas ;*

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Hej laseczki ja też dałam po spaniu ojj u nas dalej ponuro i wieje i grad zaczął padać, pies tylko jednego sika zrobił i się bal chodzić bo hałasy na podwórku.

Sonia nie możesz denerwować się takimi pierdołami : głaszcze: - to tylko kurtka pomyśl - dziewczyny dobrze podpowiedziały najlepiej w kumpku coś wyrwać - ja póki co mieszczę się w swoją bez problemu , tylko pasek z tylu musiałam zapiąć bo się sam rozpina
Poduchy też niemam póki co, dopiero jakoś plecy mnie zaczynają boleć i się wiercę cuągle zmieniając pozycje, ale niewiem czy ta poducha by mi pomogła właśnie hmm spróbuje z normalnymi poduszkami wpierw.

Ja też mam jakąś nianię ale niewiem nawet czy jeszcze działa bo to po brata dzieciach, tak to bym nie kupowała , bo w bloku to zbędny wydatek mi się wydaje.

U nas pewnie tylko pod kościołem zbierają ale się nie wybieram, może coś zalicytuję. W tamtym roku kupiłam takie ozdóbki wielkanocne kogutka i kurkę hehe ręcznie robione.

dzieki Ci bardzo
;*

Cytat:
Ja od mamy wezmę tez sie juz ledwo dopinam mam ze 2cm luzu. Mama nosi 44 chyba ale trudno ważne ze ciepło a przez 3miesiace niecałe to sie przemecze. Po porodzie bede sie stroic ;-)

Pavlinecka a brat napewno ma ospe?

kochana ale mi rwkawy wisza jakies 5cm..:/ glownie o to chodzi w tych wiekszych kurtkach..bo to jak wygladam to trudno
ale ja nic zrobic nie moge

Cytat:
PAVLINECKA nie denerwuj się na zapas na pewno będzie dobrze. Lekarze mają jakieś specyfiki i w razie co coś wymyślą

Zamówienie z allegro skompletowane i zamówione
teraz apteka
no to jest zamowionko i apteczne widze tez juz
Faaajnie ;-*

Bylismy w kosciele i w tesco i aptece. Kupilam soboe znow witaminy bo sie skonczyly i magnezin dwa opakowanka.
Kupilismy dwa male proszki lovela bo sie oplacalo-byly w tesco po 21zl. i plyn do plukania -25zl..pijemy kawe i jemy ciacho
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 14:12   #3613
gosiak0512
Zakorzenienie

Ja sie pocieszam ze po dzisiejszych zakupach to mam prawie wszystko jak by co. Tak na start to mi koszul do szpitala tylko brakuje, a ogolem to komplet poscieli, rozek, mata i kocyk z podusia.

Nianie mam bo mieszkamy w domu pietrowym wiec przydatna

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

SONIA super ze zakupy udane

Stary 2015-01-11, 14:29   #3614
siempre
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja sie pocieszam ze po dzisiejszych zakupach to mam prawie wszystko jak by co. Tak na start to mi koszul do szpitala tylko brakuje, a ogolem to komplet poscieli, rozek, mata i kocyk z podusia.

---------- Dopisano o 14:12 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Zazdroszczę, że już wszystko masz ja nawet w połowie wyprawki nie jestem;/ buu
siempre jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-01-11, 14:31   #3615
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Wiem...
Miałam podobną sytuacją, tylko w sumie jeszcze może gorzej bo na samym początku ciąży, jak synek koleżanki z pracy miał ospę. Też się bałam że przeniesie to na mnie, ale było ok.
U mnie na początku też w pracy ospa panowała ( może w naszym regionie takie wysypy?) ale jakoś wtedy mniej się bałam, niż mieć żywy przypadek w domu :P

Cytat:

Cytat:
Tez pracuje z klientem i wiem jak jest...
I ja was podziwiam i nie mówię tego bo tak mi się wydaje, tylko dla mnie praca z klientem ( a pracowałam tak tylko pół roku) była bardzo wyczerpująca psychicznie i zawsze doceniam panie w sklepach, w bankach itp. ale jeśli są niemiłe i jędzowate to też nie mogę oprzeć się wrażeniu, że nikt im nie kazał iść do takiej pracy....

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość

Tez chciałam wrzucić do puszki ale nie było nikogo pod kościołem a po mieście zbyt slisko zeby szukać ludków z puszką. Dlatego przegladam aukcje WOSP na allegro. Nawet kocyki Minky są, może cos fajnego upatrzę dla maluszka
A ja wpłaciłam im na konto po prostu

Cytat:
Jejku tez sie schizuje ze mam malo z wyprawki. I chce zrobic przemeblowanie pokoiku ale nie mam sensownego pomyslu niestety... I ogólnie cos bym dodała do tego pokoiku zeby był bardziej dzieciecy ale nie mam pomyslu.
Ja jeszcze nawet nie wiem, gdzie mogłabym mieć pokoik :P i to mnie schizuje, że nie zdążymy wszystkiego urządzić na czas...

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Mam nadzieje ze to nie ospa i sie nie zarazilas bedzie dobrze
nie martw sie na zapas ;*

kochana ale mi rwkawy wisza jakies 5cm..:/ glownie o to chodzi w tych wiekszych kurtkach..bo to jak wygladam to trudno
ale ja nic zrobic nie moge

Kupilismy dwa male proszki lovela bo sie oplacalo-byly w tesco po 21zl. i plyn do plukania -25zl..pijemy kawe i jemy ciacho
Współczuje, mi ten płaszczyk z Reserved kupiony we wrześniu jest jeszcze dobry, i na jakieś 10 cm w brzuchu starczy, a później nie wiem, w TŻeta kurtkę się wbiję i już

Ale ciemno u mnie ;/ jakby burza szła i ten wiatr błee
Stary 2015-01-11, 14:36   #3616
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:

O to juz niewiele mega!!!
Zazdrocha

Cytat:
U mnie na początku też w pracy ospa panowała ( może w naszym regionie takie wysypy?) ale jakoś wtedy mniej się bałam, niż mieć żywy przypadek w domu :P

I ja was podziwiam i nie mówię tego bo tak mi się wydaje, tylko dla mnie praca z klientem ( a pracowałam tak tylko pół roku) była bardzo wyczerpująca psychicznie i zawsze doceniam panie w sklepach, w bankach itp. ale jeśli są niemiłe i jędzowate to też nie mogę oprzeć się wrażeniu, że nikt im nie kazał iść do takiej pracy....

A ja wpłaciłam im na konto po prostu

Ja jeszcze nawet nie wiem, gdzie mogłabym mieć pokoik :P i to mnie schizuje, że nie zdążymy wszystkiego urządzić na czas...

Współczuje, mi ten płaszczyk z Reserved kupiony we wrześniu jest jeszcze dobry, i na jakieś 10 cm w brzuchu starczy, a później nie wiem, w TŻeta kurtkę się wbiję i już

Ale ciemno u mnie ;/ jakby burza szła i ten wiatr błee
ja zamarzam na dworze masakra .
Kaprys sie boi bo slychac wosp
Jutro musze pazurki ogarnac nowe
Stary 2015-01-11, 14:37   #3617
gosiak0512
Zakorzenienie

PAVLINECZKA bo praca z klientem ogolem jest ciezka, a sa tacy co przychodza sie wyzyc na tej kasjerce i grunt to sie nie dac ale w cywilizowany sposob

SIEMPRE spokojniejsza jestem ze w razie co juz wsio bedzie w domu.

Stary 2015-01-11, 14:42   #3618
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez siempre Pokaż wiadomość
Zazdroszczę, że już wszystko masz ja nawet w połowie wyprawki nie jestem;/ buu
Ja dopiero na początku ale takim początku początku

Stary 2015-01-11, 14:45   #3619
soniuska
Zakorzenienie

Ja jeszcze mam troche do kupienia
.ale juz blizej niz dalej chyba

Kurde marza mi sie grzeski bez polewy i chyba bede musiala po tskie isc..ale twraz nie mam sily po spacerze z Kaprysem
Stary 2015-01-11, 14:45   #3620
FlightlessBird
Zakorzenienie

Mąż już pojechał po ciacho a ja gotowa czekam na gości z dzieciakami nasza kocina pewnie przed nimi ucieknie

Stary 2015-01-11, 14:48   #3621
rosarioV
Zakorzenienie

Domek ogarnięty obiadek zeobiony i pozmywane i zjedzone i wkurzylam się na Tż i sama posprzatalam kuwete kotom a to jego zadanie jest... wkurzawkurza mnie bo sprząta raz dziennie albo nawet co półtora dnia a są dwa koty i trzeva sprzątać ją ze dwa razy dziennie bo śmierdzi. .. ale mu nie przegadasz :/ powiedziałam mu rano że ma sprzatnac no sie wnet na mnie obraził przecież wczoraj popoludniu miały sprzatane to sie wkurzylam i sprzatnelam a pół worka było więc dużo. .. ja za to mam zmywac naczynia i jak wieczorem kotom nie posprzata i znowu ja to jego naczynia zostawie niech sam pozmywa wnerwil mnie...

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Ja jeszcze mam troche do kupienia
.ale juz blizej niz dalej chyba

Kurde marza mi sie grzeski bez polewy i chyba bede musiala po tskie isc..ale twraz nie mam sily po spacerze z Kaprysem
Zjadlabym grzeska "dziel na 6"

Stary 2015-01-11, 14:50   #3622
gosiak0512
Zakorzenienie

A ja grzeje wlasnie pomidorowa i szukam koszul na allegro. Ktoras kupowala? Cos mozecie polecic?

Stary 2015-01-11, 14:51   #3623
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Mąż już pojechał po ciacho a ja gotowa czekam na gości z dzieciakami nasza kocina pewnie przed nimi ucieknie
Hehe to milego

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Domek ogarnięty obiadek zeobiony i pozmywane i zjedzone i wkurzylam się na Tż i sama posprzatalam kuwete kotom a to jego zadanie jest... wkurzawkurza mnie bo sprząta raz dziennie albo nawet co półtora dnia a są dwa koty i trzeva sprzątać ją ze dwa razy dziennie bo śmierdzi. .. ale mu nie przegadasz :/ powiedziałam mu rano że ma sprzatnac no sie wnet na mnie obraził przecież wczoraj popoludniu miały sprzatane to sie wkurzylam i sprzatnelam a pół worka było więc dużo. .. ja za to mam zmywac naczynia i jak wieczorem kotom nie posprzata i znowu ja to jego naczynia zostawie niech sam pozmywa wnerwil mnie...

---------- Dopisano o 14:48 ---------- Poprzedni post napisano o 14:46 ----------

Zjadlabym grzeska "dziel na 6"
grgr:/

No ja uwielbiam ale tylko te bez polewy

---------- Dopisano o 14:51 ---------- Poprzedni post napisano o 14:50 ----------

Cytat:
A ja grzeje wlasnie pomidorowa i szukam koszul na allegro. Ktoras kupowala? Cos mozecie polecic?
Ja jeszcze nie kupowalam
Stary 2015-01-11, 14:56   #3624
Pavlinecka_21
Zakorzenienie

Ja ciągle liczę, że koszulę wygrzebię w lumpku, tylko jak iść w taką pogodę?

Idę oglądać władcę pierścieni ;P i malować pazury, miłego dnia
Stary 2015-01-11, 15:04   #3625
gosiak0512
Zakorzenienie

Ja mam dwie, jedna na porod i jedna zwykla, a chce jeszcze dwie bo chyba teraz zaczne juz w nich spac bo i tak w majtkach spie a gora od pizamy za mala bo brzuch sciaga i pepko widac.

Stary 2015-01-11, 15:05   #3626
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Ja mam dwie, jedna na porod i jedna zwykla, a chce jeszcze dwie bo chyba teraz zaczne juz w nich spac bo i tak w majtkach spie a gora od pizamy za mala bo brzuch sciaga i pepko widac.
Hehe ja jeszcze daje rade alesypiam tez w koszulkach M ktore ms takie domowe
Stary 2015-01-11, 15:08   #3627
FlightlessBird
Zakorzenienie

Ja sypiam w topach + długie spodnie chociaz teraz przygarnelam bluzę TZ,bo chlodniej jakos w domu.

Zaluje,ze nie kupilam koszuli w biedronce ost jak byla na wyprzedaży za 15zl A taka dobra gatunkowo Teraz juz na pewno jej nie bedzie

Stary 2015-01-11, 15:08   #3628
gosiak0512
Zakorzenienie

No moja pilka sie rozrosla konkretnie

Stary 2015-01-11, 15:19   #3629
soniuska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
Ja sypiam w topach + długie spodnie chociaz teraz przygarnelam bluzę TZ,bo chlodniej jakos w domu.

Zaluje,ze nie kupilam koszuli w biedronce ost jak byla na wyprzedaży za 15zl A taka dobra gatunkowo Teraz juz na pewno jej nie bedzie

hehe a widzisz
Tez tak czasem mam

Cytat:
No moja pilka sie rozrosla konkretnie
Ja qlqsnie musze mega portki naciagnac bo brzucha juz nie zakrywaja pizamki

---------- Dopisano o 15:19 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ----------

Cytat:
Ja ciągle liczę, że koszulę wygrzebię w lumpku, tylko jak iść w taką pogodę?

Idę oglądać władcę pierścieni ;P i malować pazury, miłego dnia
Milego relaksu

Ja zaraz ogarne obiadek ale spac mi sie zachcialo. Kaprysek spi pod koldra
Stary 2015-01-11, 15:29   #3630
FlightlessBird
Zakorzenienie

Ja juz sie wkurzylam na sąsiadów. Z rana wystawili na klatkę stol a teraz maz wrócił i mi mówi,ze na na stole juz stoi popielniczka a w niej pety Czyli maja gości i jak zwykle będą ćmić na klatce A jutro z rana przywita nas na klatce wspanialy zapach fajek i popielniczka pelna petów Sorry ale jak ja mam palących gości to pala na balkonie, ewentualnie w łazience. Ale nie smrodzą innym pod drzwiami

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości