![]() |
#3601 |
Raczkowanie
|
Dot.: Rozstanie z facetem XXXIII
Ivy_rose
takie wiadomości słucha się najlepiej ![]() faeria też tęsknie za człowiekiem którego poznałam na samym początku a nie za tym którym jest teraz. Teraz nie szanuje ani siebie ani nikogo w koło. Pokazał w końcu swoją prawdziwą twarz, cieszę się z tego że utrzymuje swoję postanowienie w związku z nie odzywaniem się do niego.Chociaż czasem bywa bardzo ciężko, szczególnie po pijaku
#3602 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Poza tym miałam trochę odwrotnie, jak byłam z moim pierwszym, miałam czasem ukłucie chwilowe "a jak by to było z kimś innym?" Timotei! Mam takich historii na pęczki! Edytowane przez Ivy_rose Czas edycji: 2015-09-14 o 20:45 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
she-wolf
|
tak, tylko w moim przypadku ten człowiek chyba nawet się nie zmienił, po prostu nigdy nie istniał... udawał przede mną kogoś, kto nie istnieje...
zastanawiam się, co takiego zrobiłam, aby na to zasłużyć... potraktował mnie jak zabawkę, a ja bym mu nieba uchyliła... ![]() a teraz świetnie się bawi, imprezuje, pije... wyjeżdża tu i tam, w miejsca, które planowaliśmy jechać RAZEM... bawi się z różnymi laskami... nie ogarnę się dzisiaj, chyba poryczę się pierwszy raz od miesiąca ![]()
![]() |
#3604 |
Raczkowanie
|
Ivy_rose
lubię o takich historiach słyszeć,dzięki nim dostaję kopniaka. I zaczynam wierzyć w to że mi także się uda. faeria Płacz czasem pomaga, wyzbywasz się tych wszystkich negatywnych emocji z organizmu. Niestety tylko na chwile Jak to u was jest z nastrojem ? Też jest taki zmienny ? Rano mam ochotę leżeć krzyżem i wyć żeby ten człowiek wrócił, a w trakcie dnia przechodzi. Tylko najgorzej jest znowu rano i tak w koło ;/
Lepiej kochać, a potem płakać. Następna bzdura. Wierzcie mi, wcale nie lepiej. Nie pokazujcie mi raju, żeby potem go spalić. Edytowane przez timotei Czas edycji: 2015-09-14 o 21:00 |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 | |
she-wolf
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
she-wolf
|
dziewczyny, a jak to jest, Waszym zdaniem? bo zauważyłam taką zależność, że im więcej zapominamy o sobie, poświęcamy się tylko i wyłącznie dla tej drugiej osoby, tym potem najgorzej my na tym wychodzimy, cierpimy, a ona i tak ma nas w d...
zastanawiam się, jakie są Wasze myśli/odczucia związane z tą kwestią
![]() |
#3608 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Podziwiam Was dziewczyny za to,ze pijecie w takich chwilach.. Ja nie mogę pić,bo wtedy mi się załącza 'miłość' i ciągnie mnie żeby napisać,zadzwonić wyżalić się mu itd.. Więc mi nie wskazane pić.. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Raczkowanie
|
Ja właśnie leżę i ryczę.. Przypomniałam sobie, jak niewiele ponad dwa tygodnie temu w miejscu, w którym teraz śpię, zobaczyłam smsy do innej i mój świat się zawalił.
Teraz jeszcze to mieszkanie samej.. A dodatkowo dzisiaj do mnie dzwonił i popłakałam się z nerwów na mieście podczas tej rozmowy, a później cały dzień chodziłam rozdygotana.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Raczkowanie
|
a ja nie mam pojecia co robic. widzialam sie z nim w sobote zeby mu oddac materac dmuchany. on mnie zobaczyl, od razu sie usmiechnal, byl taki szczesliwy, radosny. a ja i moj glupio mozg dostalismy strzala jakiegos i koniec, zaczelam robic afere nie wiem o co. w ten weekend ma wolny dom, jade do niego. umowiismy sie. ale boje sie tego troche. nie wiem co z tego wyjdzie. mamy znow kontakt, pisalismy dzis. pozniej przestal mi odpisywac i ja glupia zamiast dac spokoj, znow napisalam. a on "wlasnie dlatego nie chce z Toba byc, jesyes meczaca" ze go gniote psychicznie itp. stwoeirdzam ze do czwartku wieczor ja pierwsza NIE NAPISZE. nie ma opcji. tylko to tak cholernie wkurza... wiem ze on mnie nadal kocha, chce ze mna byc a gada tak tylko po to zeby mnie wkurzyc. bo oboje chcemy do siebie wrocic ale oboje jestesmy zbyt uparci zeby cos zrobic w tym kierunku. tzn no w sobote moglo sie ulozyc ale ja muslaam cos odwalic.. widzialam po nim ze chce mnie przytulic, zreszta sam to potem powiedzial, jak juz sie pozegnalismy. to czemu tego nie zrobil?!?!?! chociaz ja tez chcaialam a zamiast tego zrobilam afere
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Wtajemniczenie
|
A ja nie chce mieć z nim kontaktu. Na fb wyłączyłam obserwowanie jego profilu. Usunęłam wszędzie konwersacje z nim. Wieczory staram się sobie czymś zająć. Jest dobrze. Najprawde lepiej niż myślałam, że będzie
![]()
#3612 |
Raczkowanie
|
A ja nie potrafię całkowicie się od niego odciąć, bo jest i był moim przyjacielem. Straciłam faceta, czy przyjaciela też muszę?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Raczkowanie
|
U mnie porannek jak zwykle do ****, śnił mi się przez cała noc. Nie znoszę tego, wtedy znów przychodzi tak chęć odezwania się do niego. Tylko po co ? Skoro on mnie już nie chce i ma ją
![]() Esia_90 ile jesteś już od rozstania ? Z tego co pamiętam chyba miałaś najdłuższy staż bycia z exem DarkAmazing zerwij ten kontakt, widzisz że nie daje Ci on nic.Tylko jeszcze bardziej się pogrążasz. Pierwsza strona naszego wątku, punkt 3 ŚWIĘTE SŁOWA !!
Lepiej kochać, a potem płakać. Następna bzdura. Wierzcie mi, wcale nie lepiej. Nie pokazujcie mi raju, żeby potem go spalić. Edytowane przez timotei Czas edycji: 2015-09-15 o 09:01 |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 |
Raczkowanie
|
Jeśli się kogoś kocha, kochało to nie ma szans by pozbyć się go z głowy(serca). Zawsze gdzieś tam będzie.. Niestety tracąc miłość tracisz i przyjaciela bo to dla obu stron bardzo bolesne...Chyba że po jakimś czasie zaprzyjaźnicie się na nowo.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Nie depcze krokusów
|
Zawodowy psycholog pisze takie herezje?
![]() |
#3618 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() |
#3619 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Od końca kwietnia jakoś. Już parę miesięcy minęło. Mi jest łatwiej bo tak naprawdę to od listopada zeszłego roku już coraz mniej rozmawialiśmy i się spotykaliśmy. Pod koniec widywaliśmy się na pare h może co 2 tygodnie. Zawsze kończyło się to kłótnią.
![]() |
#3620 | |||
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:55 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
Nie powiem Ci,że to szybko mija, ale w końcu wraz z upływem czasu wszystko się poukłada. Jestem tego najlepszym przykładem ![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Cytat:
|
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
she-wolf
|
też pousuwałam z nim wszystkie rozmowy, usunęłam z obserwowanych na facebooku, jednak facebook to najwyraźniej rzecz złośliwa, bo jak na złość widzę jego... twarz w czacie oraz teoretycznie losowych znajomych po lewej... nie ma sposobu, by to usunąć, prawda?
![]() dzisiaj chyba mi trochę lepiej, tak poza tym
![]() |
#3622 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Wtajemniczenie
|
Łatwo tak myśleć, ale w toksycznym związku rzeczywistość wygląda innaczej.
#3624 | |
she-wolf
|
Cytat:
![]() jak obydwie strony się starają, obydwu stronom zależy... to zupełnie inna kwestia ![]() ![]() znowu mam ochotę palnąć się w łeb ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
wieeeeem, ale tak ciężko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Nie mogę znieść widoku jego uśmiechniętej twarzy... To wszystko przywołuje wspomnienia. ![]() Ale tak się nie stanie. On już nie jest mój. ![]() I źle się trzymam, bardzo źle. Wróciłam do stanu, który miałam zaraz po zerwaniu - cała się trzęsę, boli mnie brzuch, nic nie mogę zjeść, płaczę. No więc wcale nie jest lepiej... Jestem idiotką, bo zaraz po tym jak powiedział "hej", to schowałam głowę w kolana i się poryczałam. Nie wytrzymałam, nie poradziłam sobie z tym, że go zobaczyłam... To tylko znacznie pogorszyło mój stan... Jest okropnie, dziewczyny, nie daję rady, naprawdę... ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak mi przykro ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3628 | |
she-wolf
|
Cytat:
mocno się trzymaj!!! ![]() ![]()
![]() Edytowane przez faeria Czas edycji: 2015-09-15 o 10:18 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Przyczajenie
|
Hej, pewnie nikt nie pamięta mojej historii, ale co tam przypomnę się i zamelduję co u mnie.
Czas leczy rany i to jest naszą szansą, widzę to po sobie. Mój stan 1,5 miesiąca temu, a dziś to dwa inne światy. Oczywiście nie jest kolorowo, ale jakoś ten czarno-biały obraz powoli, powoli napełnia się barwami. Ja też musiałem mieć konfrontację z moją byłą nrzcza. w celu oddania wszystkich rzeczy i wiadomo, że nie było to łatwe, tym bardziej,że miała czelność je odbierać z nowym 'kochanie' ![]() Cóż, jakoś mniej tego bólu, łez w ostatnich tygodniach, chyba się uczę żyć na nowo. Staram się wyjść przy weekendzie na jakieś disco wraz z kolegami, choć trochę ciężko mi się tam odnaleźć po tak długiej nieobecności w tych klimatach. Udało mi się porozmawiać z dziewczynami, na fazce bo na fazce ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Raczkowanie
|
Hussle, ja to wogóle nie rozumiem po co ludzie decydują się oświadczać/przyjmować pierścionki zareczać się skoro nie czują tego, nie kochają dostatecznie mocno .....
Nie pojmuję tego. Ide na miasto z koleżanką na kawę. Powoli zaczynam wychodzić do ludzi. Ale ciężko jest ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:14.