|
Notka |
|
Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
1. Michał Krekora - przyjmuje w Prima-Med na Matejki 7, chodzę do niego aktualnie, prowadzi moją ciążę tu są opinie: http://www.znanylekarz.pl/michal-krekora/ginekolog/lodz 2. Mariusz Grzesiak - przyjmuje w Diasonie na Radwańskiej tu opinie: http://www.znanylekarz.pl/mariusz-gr...ginekolog/lodz
![]() |
#3603 |
Raczkowanie
|
Czy może któraż wizażanka z LUBLINA ma tel do Pani Hanny Stelmaszewskiej -Patyry? To pilne!
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Przyczajenie
|
Dot.: Łódź - dr Maria Brzozowska
Witam,
akurat trafiłam na Twój post bo chciałam również poczytać opinie o tej Pani dr. Wiesz, każdy ma inne zdanie, najlepiej się samemu wybrać i przekonać. Ja powiem tak - byłam dzisiaj u Niej pierwszy raz. Zrobiła na mnie pozytywne wrażenie. Jak na lekarza umie słuchać, wszystko tłumaczy, doradza i czuję że mi pomoże. Nie dość że jest ginekologiem-położnikiem to jeszcze na dodatek endokrynologiem co w moim przypadku jest bardzo ważne ponieważ możliwe że mam coś z hormonami. W sierpniu badania i kolejna wizyta u Pani doktor ![]() Polecam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
Ja wiem że każdy wyraża swoje opinię i każdy może danego lekarza odebrać inaczej. DŁugo czekałaś na wizytę? Bo z tego co się orientuje pani doktor przyjmuje raz w tygodniu....
---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ---------- Właśnie się dowiedziałam że pani doktor mimo że przychodnia ma umowę z nfz to w danej przychodni przyjmuje prywatnie więc moje pytania są już nie aktualne....
#3606 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
ja bylam u doktor Hosiawy z polecenia kolezanki (wczesniej chodzilam do dr Baligi-Palki, ale niestety zapisac sie do niej na wizyte graniczy z cudem ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Rozeznanie
|
Cześć, dziewczyny
![]() Nigdy jeszcze nie byłam u ginekologa, a chciałabym w końcu skorzystać z jego usług. Mieszkam w warszawie, bo tu studiuję, ale zameldowana jestem gdzie indziej. Jeżeli chodzi o jakiekolwiek zapisy do lekarza to nie mam pojęcia o tym, bo z usług lekarskich ostatnio korzystałam jak miałam jeakieś 14 lat i jeszce mi to mamusia załatwiała ![]() No i teraz zastanawiam się, czy jak pójdę do przychodni Nfz to zapisując się na wizytę jakich dokumentów potrzebuję, czy jeżeli jestem studentką to wystarczy legtymacja? Czy to muszą być jakieś zaświadczenia? No sama nie wiem. |
![]() ![]() |
![]() |
#3608 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
#3609 |
Rozeznanie
|
I to tyle?
![]() Dzięki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
Tylko tyle
![]()
#3611 |
Rozeznanie
|
białe książeczki? a co to?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Zakorzenienie
|
#3613 |
Rozeznanie
|
Witam Wszystkich.
Chciałabym zadać pytanie kobietom z Dębicy. Czy znacie dobrego ginekologa? Chciałabym iść na moją pierwszą wizytę,jestem jeszcze dziewicą i strasznie się boje. Czytałam trochę opinii na necie i dowiedziałam się,że kobiety ginekolog nie są zbyt fajne...acha i żeby wziął mało pieniędzy za wizytę,albo w ogóle żeby nie był prywatny. Byłabym bardzio wdzięczna za odpowiedź. Z góry dziękuje i pozdrawiam. Edytowane przez Roksana3 Czas edycji: 2012-06-27 o 10:49 |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
POZNAŃ
dr. Bruszewski przyjmuje prywatnie na grunwaldzkiej. Ale myślę ze nawet za kasę warto, położna w recepcji przemiła kawkę zrobi pogada, wywiad i ogólnie na wiele pytań, również zna odpowiedzi udzieli ich nawet przez tel. Sam doktor uśmiechnięty, miły i bardzo bardzo delikatny używa najmniejszych przyrządów aby nic nie bolało, pracuje na nowoczesnym sprzęcie, wszędzie ma kamerki i same możemy obserwować jak wyglądamy w środku on powoli na spokojnie opisuje co gdzie jest jak powinno być itd itp. bardzo cierpliwy odpowie na wszelkie pytania, po badaniu zapyta czy planujemy ciąże czy zapisać antykoncepcje, dopasowuje ja do naszych potrzeb. ja płaciłam za wizytę pierwsza badanie ogólne+usg+cytologia 150zł myślę, ze raz w roku to warto, bo w tej cenie możemy w każdej chwili podejść do recepcji po recepty, przez telefon możemy się skontaktować z lekarzem w razie jakiś problemów, bez zbędnych pouczeń i komentarzy też przepiszą tabletkę 72po(akurat jak siedziałam w poczekalni to jedna dziewczyna się po taka zgłosiła) jeżeli jakimś dziewczynom by na tym zależało. miałam poprzednich gin na NFZ i nie mogłam się do nich przemóc badania były bolesne stresujące, lekarze średnio zaangażowani a tu wyszłam z uśmiechem na ustach, zero stresu, wstydu na prawdę aż w szoku byłam. Bardzo polecam również na pierwsza wizytę dla dziewczyn które są zestresowane tym faktem, jakbym mogła cofnąć czas nie poszłabym do tej lekarki u której byłam i mnie potraktowała bardzo źle miałam długo uraz ale teraz znikł po tej wizycie
Kiedy łamiesz zasady, łam je mocno i na dobre. ![]() Edytowane przez karola991 Czas edycji: 2012-06-28 o 07:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zadomowienie
|
Super wątek bardzo przydatny
![]()
![]() |
#3616 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ---------- KRAKÓW dr. Tomasz Homa -polecam- niestety z tego co wiem nie przyjmuje na nfz- wiele razy uniknęłam operacji dzięki niemu, fantastyczny, spokojny, rzeczowy, delikatny. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Raczkowanie
|
we Wrocławiu dr Świdrak, bardzo porządny i bezproblemowy, radze umawiac się prywatnie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ginekolog Poznań NFZ
moja siostra jest z Poznania i chodzi do dr Piotra Bruszewskiego
|
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
Wodzisław Śląski- dr Rutkowski. (najlepiej iść prywatnie, a nie do szpitala ) . naprawdę fantastyczny mężczyzna. Już starszy, ale z poczuciem humoru. Wizyty totalnie bez stresu, odpowie na wszystkie pytania.
Gliwice- podobno świetny jest dr Arabski, choć ja osobiscie nie byłam, ale moje koleżanki były zadowolone ![]()
![]() |
#3620 |
Raczkowanie
|
Ginekolog Szczecin ?
Dziewczyny
![]() od dwóch tygodni mam dziwne bóle wraz z pieczeniem w strefie intymnej, ostatnio nawet jak wychodzę z toalety, to ból się pojawia... Nie jestem ze Szczecina, tu wynajmuje pokój, szukam ginekologa, który przyjąłby mnie jak najszybciej ![]() Mam tylko dowód osobisty i książeczkę ubezpieczenia dla członka rodziny pracownika... proszę o pomoc ![]() Wiecie może, gdzie mogą mnie przyjąć? PS.Używam maści CLOTRIMAZOLUM i lacibios femina ale ból powraca...
Studentka Bezpieczeństwa wewnętrznego ![]() Wym: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=792082 Edytowane przez SlodkaIstotka Czas edycji: 2012-07-05 o 17:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#3621 |
Raczkowanie
|
Dot.: Ginekolog Szczecin ?
W przychodni na ul Szafera terminy są króciutkie. Ja tam chodzę, do tej pory nie czekałam na wizytę dłużej niż 4 dni. Tylko konieczny dowód ubezpieczenia, no ale masz
![]() ![]()
#3622 |
Przyczajenie
|
USTROŃ/CIESZYN- dr Joanna Swakoń
Świetna kobitka, wysoka kultura osobista, przy tym poczucie humoru i jakiś taki luz i pewność-dzięki nim nie ma stresiku na fotelu ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Przyczajenie
|
Słupsk
dr Tomasz Konefka podstawowe badanie 80 zł, usg przezpochwowe 80 zł, cytologia 30zł. Szybko zdiagnozował u mnie endometriozę i w ciągu 2 miesięcy zoperował torbiel jajnika, w każdej chwili mogę się z nim skontaktować, jeśli mam jakieś wątpliwości (operację miałam niedawno). Potrafi uspokoić, ale też wszystko dokładnie tłumaczy. Szczerze polecam |
![]() ![]() |
![]() |
#3624 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Raczkowanie
|
Dot.: Dr Agnieszka Zawiejska - ginekolog w Poznaniu- polecacie?
Z Poznania znam tylko dr Bruszewskiego z tych lepszych, ale adresu nie pamiętam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Rozeznanie
|
![]()
Witajcie
Zastanawiam się czy w Warszawie istnieją gabinety/kliniki ginekologiczne o nieco wyższym standardzie zarówno pod względem wyposażenia jak i kompentencji. Czy możecie polecić gabinet w którym będzie można skorzystać z prysznica przed wizytą? Będę również bardzo wdzięczna za polecenie dobrych kobiet-ginekologów, które są uprzejme i delikatne. |
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Luksusowy gabinet ginekologiczny w Warszawie - istnieje taki?
Cytat:
milion pincet razy chyba bylo podawanych ginekologow w Wawie wyszukiwarka i troche czasu tylko trza
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 |
Rozeznanie
|
Dot.: Luksusowy gabinet ginekologiczny w Warszawie - istnieje taki?
Ostatecznie zapisałam się do pani Anny Świątek, ma super opinie w internecie, czy któraś z was była u niej?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Przyczajenie
|
Fajnie, że trafiłaś do Melitusa i do Pani Agnieszki. Ja też po wielu nieudanych próbach trafiłam wreszcie do niej i bardzo jestem zadowolona. W ogóle klinika jest bardzo fajna- XXI wiek. Bardzo polecam bo jednak dobry lekarz do którego ma się zaufanie to podstawa.
Z czystym sumieniem mogę polecić panią doktor Agnieszkę Maździarz. Przyjmuje w Melitusie. Korzystam w tej klinice z różnych usług i niedawno zdecydowałam się również na ginekologa. Jakoś nie mogłam wcześniej znaleźć takiego, który by mi odpowiadał w 100% i skakałam tak od jednego do drugiego, aż trafiłam na doktor Agnieszkę i teraz już nie zamierzam zmieniać ![]() W Melitusie przyjmuje też profesor Grzegorz Jakiel, jeśli ktoś woli ginekologa-mężczyznę - o nim też słyszałam same pozytywy. Jest dodatkowo andrologiem, więc w końcu i mężczyźni mają do kogo się wybrać ze swoimi problemami ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
Czekałam może z niecały miesiąc. O jakiej Ty przychodni mówisz? Ja jak najbardziej nie byłam prywatnie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.