DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Ginekologia

Notka

Ginekologia Miejsce, w którym rozmawiamy o ginekologii. Tutaj znajdziesz pytania i odpowiedzi związane ze zdrowiem intymnym kobiety. Rozmawiamy np. o antykoncepcji.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-06-17, 17:51   #3601
lianeska
Zakorzenienie

Dot.: DOBRY GINEKOLOG - kogo polecamy

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
nie słyszałam,ale też z łodzi jestem i chętnie się dowiem. póki co moja wyszukiwarka wizaż nie działa i nic w nią wpisać nie mogę a też szukam gina z łodzi, starsze posty są ale są już baaardzo stare... nowe info by się przydało!
http://forum.gazeta.pl/forum/f,18090...ginekolog.html tu poszukaj, moze akurat znajdziesz

ℒℴѵℯ ..
lianeska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 11:21   #3602
agasobo
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martha330 Pokaż wiadomość
nie słyszałam,ale też z łodzi jestem i chętnie się dowiem. póki co moja wyszukiwarka wizaż nie działa i nic w nią wpisać nie mogę a też szukam gina z łodzi, starsze posty są ale są już baaardzo stare... nowe info by się przydało!
ja z Łodzi mogę Ci polecić 2 lekarzy:

1. Michał Krekora - przyjmuje w Prima-Med na Matejki 7, chodzę do niego aktualnie, prowadzi moją ciążę
tu są opinie: http://www.znanylekarz.pl/michal-krekora/ginekolog/lodz
2. Mariusz Grzesiak - przyjmuje w Diasonie na Radwańskiej
tu opinie: http://www.znanylekarz.pl/mariusz-gr...ginekolog/lodz

Antek 18.11.2012
agasobo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-18, 14:41   #3603
Promyczek87
Raczkowanie

Czy może któraż wizażanka z LUBLINA ma tel do Pani Hanny Stelmaszewskiej -Patyry? To pilne!
Promyczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 12:26   #3604
aya86
Przyczajenie

Dot.: Łódź - dr Maria Brzozowska

Witam,
akurat trafiłam na Twój post bo chciałam również poczytać opinie o tej Pani dr. Wiesz, każdy ma inne zdanie, najlepiej się samemu wybrać i przekonać.
Ja powiem tak - byłam dzisiaj u Niej pierwszy raz. Zrobiła na mnie pozytywne wrażenie. Jak na lekarza umie słuchać, wszystko tłumaczy, doradza i czuję że mi pomoże. Nie dość że jest ginekologiem-położnikiem to jeszcze na dodatek endokrynologiem co w moim przypadku jest bardzo ważne ponieważ możliwe że mam coś z hormonami. W sierpniu badania i kolejna wizyta u Pani doktor
Polecam.
aya86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-19, 15:25   #3605
Angel_00
Zakorzenienie

Ja wiem że każdy wyraża swoje opinię i każdy może danego lekarza odebrać inaczej. DŁugo czekałaś na wizytę? Bo z tego co się orientuje pani doktor przyjmuje raz w tygodniu....

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Właśnie się dowiedziałam że pani doktor mimo że przychodnia ma umowę z nfz to w danej przychodni przyjmuje prywatnie więc moje pytania są już nie aktualne....

Angel_00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-20, 17:47   #3606
white orchid
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez octodontoidea Pokaż wiadomość
Czy ktoś ma jakieś doświadczenia z ginekologami w Medicover w Krakowie? Konkretenie p. Tomaszewska i p. Hosiawa ?

ja bylam u doktor Hosiawy z polecenia kolezanki (wczesniej chodzilam do dr Baligi-Palki, ale niestety zapisac sie do niej na wizyte graniczy z cudem choc jest swietna i godna polecenia). u dr Hosiawy na razie bylam tylko raz, ale mam bardzo pozytywne wrażenia. zleciła wszystkie potrzebne badania, udzieliła wyczerpujących informacji, moglam pytac o wszystko, a wizyta przebiegla w bardzo milej atmosferze. jako, ze jednak latwiej u niej z terminami niz u dr Baligi to mam zamiar poki co zostac przy niej mam nadzieje, ze dalej bedzie tak jak na mojej pierwszej wizycie
white orchid jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-23, 11:02   #3607
paulinka_47
Rozeznanie

Cześć, dziewczyny Mam pytanie organizacyjne.
Nigdy jeszcze nie byłam u ginekologa, a chciałabym w końcu skorzystać z jego usług. Mieszkam w warszawie, bo tu studiuję, ale zameldowana jestem gdzie indziej. Jeżeli chodzi o jakiekolwiek zapisy do lekarza to nie mam pojęcia o tym, bo z usług lekarskich ostatnio korzystałam jak miałam jeakieś 14 lat i jeszce mi to mamusia załatwiała Od tamtej pory jakoś obywało się bez lekarza, poza stomatologiem, ofc.

No i teraz zastanawiam się, czy jak pójdę do przychodni Nfz to zapisując się na wizytę jakich dokumentów potrzebuję, czy jeżeli jestem studentką to wystarczy legtymacja? Czy to muszą być jakieś zaświadczenia? No sama nie wiem.
paulinka_47 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-06-23, 11:04   #3608
Frutti
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez paulinka_47 Pokaż wiadomość
Cześć, dziewczyny Mam pytanie organizacyjne.
Nigdy jeszcze nie byłam u ginekologa, a chciałabym w końcu skorzystać z jego usług. Mieszkam w warszawie, bo tu studiuję, ale zameldowana jestem gdzie indziej. Jeżeli chodzi o jakiekolwiek zapisy do lekarza to nie mam pojęcia o tym, bo z usług lekarskich ostatnio korzystałam jak miałam jeakieś 14 lat i jeszce mi to mamusia załatwiała Od tamtej pory jakoś obywało się bez lekarza, poza stomatologiem, ofc.

No i teraz zastanawiam się, czy jak pójdę do przychodni Nfz to zapisując się na wizytę jakich dokumentów potrzebuję, czy jeżeli jestem studentką to wystarczy legtymacja? Czy to muszą być jakieś zaświadczenia? No sama nie wiem.
Potrzebujesz jedynie dowodu, że jesteś ubezpieczona, książeczka albo nfztowska karta.
Stary 2012-06-23, 15:01   #3609
paulinka_47
Rozeznanie

I to tyle?
Dzięki
Stary 2012-06-23, 15:14   #3610
Frutti
Zakorzenienie

Cytat:
I to tyle?
Dzięki
Tylko tyle nawet białe książeczki są już zbędne.
Stary 2012-06-23, 17:00   #3611
paulinka_47
Rozeznanie

białe książeczki? a co to?
Stary 2012-06-23, 21:06   #3612
Frutti
Zakorzenienie

Cytat:
białe książeczki? a co to?
Biała zwykła książeczka rumowska...
Stary 2012-06-27, 10:23   #3613
Roksana3
Rozeznanie

Witam Wszystkich.
Chciałabym zadać pytanie kobietom z Dębicy. Czy znacie dobrego ginekologa? Chciałabym iść na moją pierwszą wizytę,jestem jeszcze dziewicą i strasznie się boje. Czytałam trochę opinii na necie i dowiedziałam się,że kobiety ginekolog nie są zbyt fajne...acha i żeby wziął mało pieniędzy za wizytę,albo w ogóle żeby nie był prywatny. Byłabym bardzio wdzięczna za odpowiedź. Z góry dziękuje i pozdrawiam.

Edytowane przez Roksana3
Czas edycji: 2012-06-27 o 10:49
Roksana3 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 07:45   #3614
karola991
Zakorzenienie

POZNAŃ

dr. Bruszewski przyjmuje prywatnie na grunwaldzkiej.
Ale myślę ze nawet za kasę warto, położna w recepcji przemiła kawkę zrobi pogada, wywiad i ogólnie na wiele pytań, również zna odpowiedzi udzieli ich nawet przez tel.
Sam doktor uśmiechnięty, miły i bardzo bardzo delikatny używa najmniejszych przyrządów aby nic nie bolało, pracuje na nowoczesnym sprzęcie, wszędzie ma kamerki i same możemy obserwować jak wyglądamy w środku on powoli na spokojnie opisuje co gdzie jest jak powinno być itd itp. bardzo cierpliwy odpowie na wszelkie pytania, po badaniu zapyta czy planujemy ciąże czy zapisać antykoncepcje, dopasowuje ja do naszych potrzeb. ja płaciłam za wizytę pierwsza badanie ogólne+usg+cytologia 150zł myślę, ze raz w roku to warto, bo w tej cenie możemy w każdej chwili podejść do recepcji po recepty, przez telefon możemy się skontaktować z lekarzem w razie jakiś problemów, bez zbędnych pouczeń i komentarzy też przepiszą tabletkę 72po(akurat jak siedziałam w poczekalni to jedna dziewczyna się po taka zgłosiła) jeżeli jakimś dziewczynom by na tym zależało.
miałam poprzednich gin na NFZ i nie mogłam się do nich przemóc badania były bolesne stresujące, lekarze średnio zaangażowani a tu wyszłam z uśmiechem na ustach, zero stresu, wstydu na prawdę aż w szoku byłam. Bardzo polecam również na pierwsza wizytę dla dziewczyn które są zestresowane tym faktem, jakbym mogła cofnąć czas nie poszłabym do tej lekarki u której byłam i mnie potraktowała bardzo źle miałam długo uraz ale teraz znikł po tej wizycie

Edytowane przez karola991
Czas edycji: 2012-06-28 o 07:46
karola991 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-06-28, 07:51   #3615
matryca3
Zadomowienie

Super wątek bardzo przydatny a znacie w Krakowie jakiegoś dobrego giekologa na NFZ?? bo ja brdza często chodze po wypisanie tabletek i płacic za wizyte i za recepte to troche duzo...

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-06-28, 15:36   #3616
miss_salt
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez matryca3 Pokaż wiadomość
Super wątek bardzo przydatny a znacie w Krakowie jakiegoś dobrego giekologa na NFZ?? bo ja brdza często chodze po wypisanie tabletek i płacic za wizyte i za recepte to troche duzo...
Podpinam się

---------- Dopisano o 16:36 ---------- Poprzedni post napisano o 15:55 ----------

KRAKÓW

dr. Tomasz Homa -polecam- niestety z tego co wiem nie przyjmuje na nfz- wiele razy uniknęłam operacji dzięki niemu, fantastyczny, spokojny, rzeczowy, delikatny.
miss_salt jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 12:20   #3617
wandseku
Raczkowanie

we Wrocławiu dr Świdrak, bardzo porządny i bezproblemowy, radze umawiac się prywatnie
wandseku jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-03, 12:47   #3618
wandseku
Raczkowanie

Dot.: Ginekolog Poznań NFZ

moja siostra jest z Poznania i chodzi do dr Piotra Bruszewskiego
Stary 2012-07-04, 13:55   #3619
iixi
Zakorzenienie

Wodzisław Śląski- dr Rutkowski. (najlepiej iść prywatnie, a nie do szpitala ) . naprawdę fantastyczny mężczyzna. Już starszy, ale z poczuciem humoru. Wizyty totalnie bez stresu, odpowie na wszystkie pytania.

Gliwice- podobno świetny jest dr Arabski, choć ja osobiscie nie byłam, ale moje koleżanki były zadowolone

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-07-05, 17:24   #3620
SlodkaIstotka
Raczkowanie

Ginekolog Szczecin ?

Dziewczyny
od dwóch tygodni mam dziwne bóle wraz z pieczeniem w strefie intymnej, ostatnio nawet jak wychodzę z toalety, to ból się pojawia...
Nie jestem ze Szczecina, tu wynajmuje pokój, szukam ginekologa, który przyjąłby mnie jak najszybciej
Mam tylko dowód osobisty i książeczkę ubezpieczenia dla członka rodziny pracownika... proszę o pomoc
Wiecie może, gdzie mogą mnie przyjąć?
PS.Używam maści CLOTRIMAZOLUM i lacibios femina ale ból powraca...

Edytowane przez SlodkaIstotka
Czas edycji: 2012-07-05 o 17:53
SlodkaIstotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-06, 07:25   #3621
Halari
Raczkowanie

Dot.: Ginekolog Szczecin ?

W przychodni na ul Szafera terminy są króciutkie. Ja tam chodzę, do tej pory nie czekałam na wizytę dłużej niż 4 dni. Tylko konieczny dowód ubezpieczenia, no ale masz Ja chodzę do dr. Wojniak, nawet fajna, konkretna i świetny specjalista Minusem jest to, że nie ma USG w gabinecie i w razie czego wysyła do innego lekarza, ale też nie czeka się długo.

Zapuszczam!
11.09.2011 - 64 cm
Halari jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 08:55   #3622
STYLarium
Przyczajenie

USTROŃ/CIESZYN- dr Joanna Swakoń
Świetna kobitka, wysoka kultura osobista, przy tym poczucie humoru i jakiś taki luz i pewność-dzięki nim nie ma stresiku na fotelu
STYLarium jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-07, 17:35   #3623
Lilyana
Przyczajenie

Słupsk
dr Tomasz Konefka

podstawowe badanie 80 zł, usg przezpochwowe 80 zł, cytologia 30zł.

Szybko zdiagnozował u mnie endometriozę i w ciągu 2 miesięcy zoperował torbiel jajnika, w każdej chwili mogę się z nim skontaktować, jeśli mam jakieś wątpliwości (operację miałam niedawno).

Potrafi uspokoić, ale też wszystko dokładnie tłumaczy.

Szczerze polecam
Lilyana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 07:25   #3624
girl.of.glass
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez matryca3 Pokaż wiadomość
up
girl.of.glass jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-09, 17:25   #3625
wandseku
Raczkowanie

Dot.: Dr Agnieszka Zawiejska - ginekolog w Poznaniu- polecacie?

Z Poznania znam tylko dr Bruszewskiego z tych lepszych, ale adresu nie pamiętam
Stary 2012-07-10, 15:13   #3626
Selavie
Rozeznanie

Exclamation Luksusowy gabinet ginekologiczny w Warszawie - istnieje taki?

Witajcie

Zastanawiam się czy w Warszawie istnieją gabinety/kliniki ginekologiczne o nieco wyższym standardzie zarówno pod względem wyposażenia jak i kompentencji. Czy możecie polecić gabinet w którym będzie można skorzystać z prysznica przed wizytą? Będę również bardzo wdzięczna za polecenie dobrych kobiet-ginekologów, które są uprzejme i delikatne.
Selavie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-10, 15:59   #3627
lianeska
Zakorzenienie

Dot.: Luksusowy gabinet ginekologiczny w Warszawie - istnieje taki?

Cytat:
Napisane przez Selavie Pokaż wiadomość
Witajcie

Zastanawiam się czy w Warszawie istnieją gabinety/kliniki ginekologiczne o nieco wyższym standardzie zarówno pod względem wyposażenia jak i kompentencji. Czy możecie polecić gabinet w którym będzie można skorzystać z prysznica przed wizytą? Będę również bardzo wdzięczna za polecenie dobrych kobiet-ginekologów, które są uprzejme i delikatne.

milion pincet razy chyba bylo podawanych ginekologow w Wawie wyszukiwarka i troche czasu tylko trza

ℒℴѵℯ ..
lianeska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-07-10, 16:55   #3628
Selavie
Rozeznanie

Dot.: Luksusowy gabinet ginekologiczny w Warszawie - istnieje taki?

Ostatecznie zapisałam się do pani Anny Świątek, ma super opinie w internecie, czy któraś z was była u niej?
Selavie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 07:45   #3629
viniasa
Przyczajenie

Fajnie, że trafiłaś do Melitusa i do Pani Agnieszki. Ja też po wielu nieudanych próbach trafiłam wreszcie do niej i bardzo jestem zadowolona. W ogóle klinika jest bardzo fajna- XXI wiek. Bardzo polecam bo jednak dobry lekarz do którego ma się zaufanie to podstawa.

Z czystym sumieniem mogę polecić panią doktor Agnieszkę Maździarz. Przyjmuje w Melitusie. Korzystam w tej klinice z różnych usług i niedawno zdecydowałam się również na ginekologa. Jakoś nie mogłam wcześniej znaleźć takiego, który by mi odpowiadał w 100% i skakałam tak od jednego do drugiego, aż trafiłam na doktor Agnieszkę i teraz już nie zamierzam zmieniać
W Melitusie przyjmuje też profesor Grzegorz Jakiel, jeśli ktoś woli ginekologa-mężczyznę - o nim też słyszałam same pozytywy. Jest dodatkowo andrologiem, więc w końcu i mężczyźni mają do kogo się wybrać ze swoimi problemami [/QUOTE]
viniasa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-07-11, 09:08   #3630
aya86
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Angel_00 Pokaż wiadomość
Ja wiem że każdy wyraża swoje opinię i każdy może danego lekarza odebrać inaczej. DŁugo czekałaś na wizytę? Bo z tego co się orientuje pani doktor przyjmuje raz w tygodniu....

---------- Dopisano o 16:25 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Właśnie się dowiedziałam że pani doktor mimo że przychodnia ma umowę z nfz to w danej przychodni przyjmuje prywatnie więc moje pytania są już nie aktualne....

Czekałam może z niecały miesiąc.
O jakiej Ty przychodni mówisz? Ja jak najbardziej nie byłam prywatnie...
aya86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Ginekologia

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości