Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2015-04-18, 12:59   #3601
soniuska
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie Kwietniowe 2015! cz. XVII

Sunny u mnie tylko rozki zostaly i je M przywiozl.
soniuska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 13:01   #3602
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Hanka20 Pokaż wiadomość
No bo jeszcze masz parę dni do terminu wcześniej też tak miałam a teraz pytanie zmieniło treść

Witam sie ze szpitala jestem czwarty raz na patologii juz po ktg czekam na badanie ciekawe czy coś tam się rusza choć wątpię bo skurczy nie odczuwam.
wątpię - dotychczas o dokładny termin spytała mnie tylko kuzynka i nasza dobra znajoma resztas się nie wychyla - i dobrze
daj znać jak ktg

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 13:02   #3603
sunny_eyes
Zakorzenienie

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51084974]
Dobry jest jak na bombie tatusiowie siedzą. W ogole moj od porodu o sobie nonstopgada per tatus i czasem mamwrazenie ze chetnie by mi cycka odcial i sam karmil.[/QUOTE]
Zawsze może spróbować dać swojego, w końcu sutki, ale tak żeby je trochę zmasakrować
Cytat:
Napisane przez soniuska Pokaż wiadomość
Sunny u mnie tylko rozki zostaly i je M przywiozl.
No my wzięliśmy rożki, sandwicze i jakieś w kartoniku, ale te już tak za mną chodziły...
sunny_eyes jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 13:08   #3604
kar0ola
Rozeznanie

Ale ciuchutko tutaj dzisiaj ja musze się zebrać i iść do sklepu.... nie wiem jak mam to zrobić jak ledwie z łozka sie podnosze przez tą cholerną rwe a mąż w pracy od 8 juz, zapewne do 1 w nocy i jutro tak samo :/
NIENAWIDZE WEEKENDOW !
kar0ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 13:08   #3605
cashmere
Zakorzenienie

Hej!

za nami kiepska noc. Malego meczy brzuszek Znowu placze, zmykam

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 13:14   #3606
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Majka232 Pokaż wiadomość

Zazdroszczę emocji. Dobrze to wspominam. Oczekiwanie, potem jak synka mi pokazali i ten błogi spokój ducha po. Bylam taka szczęśliwa i mega spokojna. Trudno to wytłumaczyć. Może tak czuję bo wiem że wiecej tego nie poczuje
nigdy nie mow nigdy

ale masz racje, dla mnie to tez piekne uczucie (pomijac pierwsza dobre- nastepnym razem do kieszeni spakuje ketonal )

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

Cytat:
Napisane przez rosarioV Pokaż wiadomość
Hej noc z leksza ciężka. .. zasnelam po 3 nie miałam jak się ułożyć tak mnie bolały plecy. Dziś nadal bolą jak na razie od rana trochę słabiej i mam parcie na dwojeczke mam w dziurce takie uczucie jakby mi się chciało kupke cały czas. Leże i odpoczywam bo Tż dzisiaj 70 km od domu w ogóle nie chciał dziś do pracy jechać ale go wywalilam niech się coś rozwinie bo to jest męczące :/!

Gossip snilas mi się nie pamietam o co dokładnie chodzilo ale przez prawie cały sen byłyśmy razem haha
a ty mi sie snilas!
ze rodzilysmy razem i bylysmy przedostatnie i jeszcze ktoras po nas zostala, nie pamietam ktora, chyba Karola zamykala liste (soryy kochana, to tylko sen ) i wpisywalas sie za mnie na liste tych ktore urodzily, odhaczylysmy sie i bylysmy mega szczesliwe ze to juz po

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 13:14   #3607
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kar0ola Pokaż wiadomość
Hejo!

U nas nic ciekawego. Noc przespana chociaz tyle dobrego
Snilo mi się, ze Madzixx urodziła

Ja jestem juz 4 dni po terminie, porodu nadal ani widu ani słychu..

Gossip ta pierwsza bluza i narzutka są super
A ja tu myślałam że już coś się dzieje u Ciebie kurde teraz tak codziennie będziemy się dopingowac.

Cytat:
Niech się coś ruszy

A nas mały wczoraj nastraszyl tymi bólami obecnie nic mnie nie boli posprzatalam mieszkanie odkurzylam i pomylam podlogi... nie mam co robić a nie będę trzeci raz kurzy scierac
No niech się ruszy kurde!!!!
Ja też miałam w planach ze dziś popiore firanki jeszcze i poprasuje a tu klops. Ale jedno pocieszenie ze wyjdę juz z synkiem z szpitala

Cytat:
Kciuki czekam na wiadomość

GOSSIP zabiję Cię za ten sklep ! ja narazie mam przerwe w kupowaniu, ostatnio wydałam troche przez internet do tego kupiłam torebke za 200 e
ale ten sweterek śliczny, kurde ciekawe jak z materiałem no i nie wiem ktory kolor wybrac
ta bluza tez mi się podoba, chociaz ja takich rzeczy nie nosze, ale na spacerek czemu nie
http://netmoda.pl/product-pol-2826-S...00-J-BRAZ.html
http://netmoda.pl/product-pol-4044-B...7CT-BIALY.html
Dzięki kochana!

Sklep net moda znam na Facebook się ogłaszają. Fajne ciuchy ma też fasardi śliczne sukienki na lato tylko jakoś boje się zamawiać bez mierzenia.

Jestem juz po badaniu nic się nie zmieniło od czwartku. Wody dalej w normie i czyste, łożysko II/III stopien dzidziuś jest na pewno chłopakiem bo jak to pani dr powiedziała jajeczka konkretne widać
okazuje się ze nie będę miała podłączanej oxy tylko będę miała badanie OCT w poniedziałek. To jest cos takiego ze dożylnie podają oxy ale nie w celu wywołania tylko żeby sprawdzić czy łożysko jest wydolne i czy wszystko ok z dzieckiem. Kurde a ja juz się nastawilam na wywoływanie. ..

Nasz Filipek jest z nami od 19.04
Hanka20 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2015-04-18, 13:18   #3608
MaŁa_Sylwia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez violka848 Pokaż wiadomość
Może jeszcze poczujesz jak się córeczki zachce
Po jakim czasie mozna wziąć prysznic? Po pionizacji?
ja w pierwszej dobie po pionizacji mialam jeszcze opartunek wiec sie tylko umylam mokrym recznikiem (przetarlam w sumie) a w drugiej juz normalnie poszlam, choc troche ciezko bylo. zalezy kiedy opartunek sciagna

---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:15 ----------

[1=71253839b04673f7804766e 160d807ea33c37805_6578f48 49ccb9;51082683]mnie w domu dopadlo, na szczescie,bo gdzie w szpitalu bym kapusniak na dojarce kisila? a teraz Mala, Majka juz macie miekkie w miare piersi do nastepnego karmienia? Moja znow spi, od 7mej i malo na sniadanie zjadla, odskakiwala mi
chociaz az samo jej ciurkalo
[/QUOTE]
w domu juz roznie, przewaznie sa w miare miekkie, ale jas je co 2-2,5 godz, jak no spi 3 godz to juz czuje ze sie cycki twarde robia.

---------- Dopisano o 14:18 ---------- Poprzedni post napisano o 14:17 ----------

Cytat:

A jak tam zabiegi rollerem zrobiłaś juz drugi?
no cos ty, jade nim co 2-3 dni to juz troche za mna tzta az otrzesnlo jak zobaczyl jak skora po wygladai mowi, ze jak moge to robic
ale coz.. chcesz byc piekna- cierp

To łaskotanie w brzuchu, którego nigdy się nie zapomni,

przybrało ludzką postać ...
JAŚ

MaŁa_Sylwia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 13:21   #3609
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
wątpię - dotychczas o dokładny termin spytała mnie tylko kuzynka i nasza dobra znajoma resztas się nie wychyla - i dobrze
daj znać jak ktg
Ktg dobre jeden skurcz się zapisał...

Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Hej!

Kurcze współczuję nas tez to niebawem czeka

---------- Dopisano o 14:21 ---------- Poprzedni post napisano o 14:18 ----------

Cytat:
Napisane przez MaŁa_Sylwia Pokaż wiadomość

[/COLOR]
no cos ty, jade nim co 2-3 dni to juz troche za mna tzta az otrzesnlo jak zobaczyl jak skora po wygladai mowi, ze jak moge to robic
ale coz.. chcesz byc piekna- cierp
No to widzę hardcore z Ciebie! Podeszlas do tematu bardzo konkretnie

Stary 2015-04-18, 13:33   #3610
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
Daje mamusi pospac pieknie spi

---------- Dopisano o 10:18 ---------- Poprzedni post napisano o 10:15 ----------

Nie nosilam i nie bede nosila, brzuch wygląda nieźle i niech pracuje sam
Zapomniałam sie wam pochwalić, ze zamówilas orbitreka, będzie jaaazda
oo to się bierzesz z grubej rury widzę!-Mi szkoda miejsca na orbitreka:/
Ale dziś zaczęłam ćwiczyć. Sprawdziłam czy mam rozstęp mięśnia prostego (nie mam ) więc można zaczynać Narazie na lajcie-muszę poszperać na necie za fajnymi ćwiczeniami

Cytat:
Oooo jak mój składał komode dla synka to takie kur..wy leciały że strach do pokoju było wchodzić. .. faceci chyba tak muszą bo inaczej nie złożą / naprawia czegoś
oj znam to skądkś

Cytat:
Napisane przez gossip_girl21 Pokaż wiadomość
hahah skąd ja to znam...
A nei daj Bóg im coś wtedy powiedzieć, wtrącić się to je.bn.ie wszystkim i powie rób sama jak umiesz...
Ja to mam pierd.olca na punkcie tego żeby było prosto, więc jak powiem że jest krzywo to mój dostaje kur.wicy z prędkością światła i rzuca wszystko w piz.du

Cytat:
Poszeparałam w necie i znalazłam fajny sklep internetowy http://netmoda.pl/ ceny spoko i ubrania bardzo fajne
póki co znalazłam 4 rzeczy tylko jak to zamówić żeby to dotarło do niemiec... chyba szwagierce zostawie do zamówienia i ona mi tu wyśle
co myslicie?
http://netmoda.pl/product-pol-4043-B...CT-GRANAT.html
http://netmoda.pl/product-pol-4348-N...NAT-SZARY.html
http://netmoda.pl/product-pol-4278-B...BIAL-SZAR.html
http://netmoda.pl/product-pol-4250-S...01-2-GRAF.html

Zarąbisty sklep! Jak się doprowadzę do jakiegoś wyglądu to się obkupię. A narzutkę na pewno kupię! Mam z urodzinek jakies 450zł na siebie to będzie co kupować

Cytat:
Spoko ja wypracowanego stylu nie mam jak mi sie cos podoba to kupuje ma być praktyczne i wygodne

chociaz pasowaloby sie zacząć ubierać jak matka a nie nastolatka
ja też tak mam i nie zamierzam zmieniać. Jak chce na dziewczęco to się tak ubieram a jak na poważnie to i taki ciuchy mam w szafie.

Cytat:
Hej!

Biedactwo.
Ja się poważnie zastanawiam czy mojej nie szkodzą kropelki D+K. Jak podowałam samą D to kupy były przy każdym karmieniu. A odkąd zaczęłam podwać w jednym specyfiku to Mała ciągle się pręży, przez sen kwili i kup prawie nie robi. Dziś podałam tylko D i były już 2 z czego jedna po pachy:P. ZObaczymy jak będzie do końca dnia i jutro. Bo wiem że czasem dzieci źle reagują na te łączone kropelki. Czasem trzeba podwać dwa oddzielne (nawet jedno po drugim ale oddzielnie).
Koperco jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 13:35   #3611
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
A ja tu myślałam że już coś się dzieje u Ciebie kurde teraz tak codziennie będziemy się dopingowac.

Ja też miałam w planach ze dziś popiore firanki jeszcze i poprasuje a tu klops. Ale jedno pocieszenie ze wyjdę juz z synkiem z szpitala

Dzięki kochana!

Sklep net moda znam na Facebook się ogłaszają. Fajne ciuchy ma też fasardi śliczne sukienki na lato tylko jakoś boje się zamawiać bez mierzenia.

Jestem juz po badaniu nic się nie zmieniło od czwartku. Wody dalej w normie i czyste, łożysko II/III stopien dzidziuś jest na pewno chłopakiem bo jak to pani dr powiedziała jajeczka konkretne widać
okazuje się ze nie będę miała podłączanej oxy tylko będę miała badanie OCT w poniedziałek. To jest cos takiego ze dożylnie podają oxy ale nie w celu wywołania tylko żeby sprawdzić czy łożysko jest wydolne i czy wszystko ok z dzieckiem. Kurde a ja juz się nastawilam na wywoływanie. ..
A co dalej po tym badaniu wiadomo?

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Dzis moj maluszek konczy 4 tygodnie! A mial sie urodzic 3 dni temu wg. TP

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 13:38   #3612
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:

---------- Dopisano o 14:35 ---------- Poprzedni post napisano o 14:34 ----------

Nie wiem póki co każą czekać oby do poniedziałku samo się zaczęło

Stary 2015-04-18, 13:39   #3613
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:

Jak to szybko zleciało!!!

A ja dziś wystawiłam na allegro wszystkie moje ciążówki - nie mogę na nie patrzeć:P:P Zobaczymy czy pójdą-przydałaby się dodatkowa kaska
Stary 2015-04-18, 13:41   #3614
kar0ola
Rozeznanie

Cytat:
nigdy nie mow nigdy

ale masz racje, dla mnie to tez piekne uczucie (pomijac pierwsza dobre- nastepnym razem do kieszeni spakuje ketonal )

---------- Dopisano o 14:14 ---------- Poprzedni post napisano o 14:10 ----------

a ty mi sie snilas!
ze rodzilysmy razem i bylysmy przedostatnie i jeszcze ktoras po nas zostala, nie pamietam ktora, chyba Karola zamykala liste (soryy kochana, to tylko sen ) i wpisywalas sie za mnie na liste tych ktore urodzily, odhaczylysmy sie i bylysmy mega szczesliwe ze to juz po
o nie.....:P aczkolwiek mała bedzie z nami na 100 % w nasteonym tygodniu to wątpie zeby wszystkie zdązyły sie wypakowac

tak w ogole to byłyby jaja jakby wszystkie kwietniówki wypakowały się przed 26 hehe

Cytat:
Hej!

oby mu przeszło szybciutko

Cytat:

Dzięki kochana!

haha ja wstałam i od razu "Hanka rodzi ?!" ale patrze u Ciebie tez spokojna noc..
Fajne ze chociaz masz jakies badanie w poniedziałek, u mnie dopiero we wtorek decyzja czy czekamy jeszcze dwa dni (a ze to niemcy to na bank powiedza ze czekamy :/) ale pocieszam się , ze od wtorku byczek hahaha
kar0ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 14:16   #3615
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
GOSSIP zabiję Cię za ten sklep ! ja narazie mam przerwe w kupowaniu, ostatnio wydałam troche przez internet do tego kupiłam torebke za 200 e
ale ten sweterek śliczny, kurde ciekawe jak z materiałem no i nie wiem ktory kolor wybrac
ta bluza tez mi się podoba, chociaz ja takich rzeczy nie nosze, ale na spacerek czemu nie
200e za torebkę ?! Tż by mnie z domu wywalił na bank

Matko laski ale miałam akcje w sklepie jasna dupa!

Kupowaliśmy grila elektrycznego i czekalismy bo ostatni z wystawy żeby nam do pudełka zapakowali duszno w sklepie jak pieron porozbierałam sie i nic... zaczyna mi sie nagle robić ciemno przed oczami słabo a tam nawet nie ma gdzie dupska posadzić.... to kucam po chwili lepiej wstaje przeszliśmy kawałeczek znów to znów kucam, podeszlismy prawie do same kasy znów mi słabo i to już na maxa kucam znów tż poleciał do lodówki po cole napiłam się odpoczęłam i przeszło.... kurde wystaszyłam się nie na żarty... Mąż tez wystraszony.... kurde i weź tu się rusz gdziekolwiek.... nie pójde już sama nawet na śmietnik! za żadne skarby świata i pewnie mąż tez mi sie pozwoli samej nigdzie chodzić....
Mówie Wam masakra.... ludzie patrzyli na mnie a ja kufa kucam na środku sklepu i czekam czy sie wy.pi.erd.ol.e czy mi przejdzie.....

---------- Dopisano o 15:16 ---------- Poprzedni post napisano o 15:15 ----------

Cytat:

tak w ogole to byłyby jaja jakby wszystkie kwietniówki wypakowały się przed 26 hehe

Nie da sie bo u mnie po 7 dniach dopiero wywołują....

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Nasz skarb 26.04.2015
gossip_girl21 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-18, 14:39   #3616
kordelka85
BAN stały

Cytat:
Trzymam ogromne kciuki!

---------- Dopisano o 06:58 ---------- Poprzedni post napisano o 06:56 ----------

Ile?!
Mi sie marzy tak 4 godz ciagiem w nocy przesac, ale 7,5?! Dawaj to mleko
Hipp comfort

---------- Dopisano o 15:39 ---------- Poprzedni post napisano o 15:37 ----------

Cytat:
Napisane przez sunny_eyes Pokaż wiadomość
Dla mnie nadal jest to wielorazowe i od kupki czyli ble :p

Rybcia najpierw sie nakrecalas na porod, teraz na wyjście do domu... spokojnie bo sie wykonczysz psychicznie, będzie dobrze

Oj a mowilam ze jak cos to hipp jest w lidlu i to mleko byśmy dawali malemu bo zawsze pod reka ale skoro niedobre...
Dla dziecka to nie jest nie dobre, bo jeszcze się nie zna na smakach, je bo głodne.
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 14:40   #3617
gossip_girl21
Zakorzenienie

Kupilismy młodej buciki 3-6mc
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC00945.jpg (76,3 KB, 23 załadowań)

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-04-18, 14:48   #3618
kordelka85
BAN stały

Cytat:
A ja czekam aż mi sie truskawki rozmroza dzis bedzie koktajl z truskawek i kiwi
Mi maz kupił hiszpańskie

---------- Dopisano o 15:48 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ----------

Cytat:
Ja muszę starszemu kupić bo ma tylko gumowce
kordelka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 14:50   #3619
Koperco
Zakorzenienie

Cytat:
śliczne!!

Ja w ramach czyszczenia lodówki zrobiłam 3 różne obiady (każdy jadł co innego)- śmieje się sama z siebie że nam się w du.pach poprzewracało:P:P
Stary 2015-04-18, 14:50   #3620
soniuska
Zakorzenienie

Haniu kciuki niech sie cos ruszy to oct to taka proba oxy? Moze dzien pozniej oxy podlacza.

Sunny sorbet bym chciala..mniam

Cashmere i gratki 4tyg!

Koperco oby to byly kropelki.
Stary 2015-04-18, 15:02   #3621
violka848
Zakorzenienie

W końcu dokończyłam pokoik :P wrzucam fotki - nadrobię pewnie wieczorem bo za godImageUploadedByWizaz Forum1429365562.830563.jpgImageUploadedByWizaz Forum1429365593.571443.jpgzinkę wyjeżdżamy. Czekam tylko jeszcze na poduszkę na fotel i maskotę żyrafkę.
Stary 2015-04-18, 15:03   #3622
violka848
Zakorzenienie

ImageUploadedByWizaz Forum1429365793.081290.jpg
Stary 2015-04-18, 15:05   #3623
Hanka20
Zakorzenienie

Cytat:

haha ja wstałam i od razu "Hanka rodzi ?!" ale patrze u Ciebie tez spokojna noc..
Fajne ze chociaz masz jakies badanie w poniedziałek, u mnie dopiero we wtorek decyzja czy czekamy jeszcze dwa dni (a ze to niemcy to na bank powiedza ze czekamy :/) ale pocieszam się , ze od wtorku byczek hahaha
No to mamy teraz te same rozterki z rana haha
Trzymam kciuki za Ciebie żeby się samo rozwinęło

Ja Wam powiem ze chciało mi się płakać jak powiedzieli ze juz zostaje bo dotarło do mnie ze pewien etap w życiu dobiegł końca i teraz jak wrócę do domku to już wszystko będzie inaczej. Ale z drugiej strony ciesze się ze jestem na obserwacji i jeśli się zacznie idę dwa piętra wyżej i rodzimy

GOSSIP no to miałaś przejścia w tym sklepie :/ nie byłaś głodna ? Mi się słabo robi jak mało zjem lub dłuższą przerwę mam w jedzeniu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2015-04-18, 15:06   #3624
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
W końcu dokończyłam pokoik :P wrzucam fotki - nadrobię pewnie wieczorem bo za godZałącznik 5963126Załącznik 5963127zinkę wyjeżdżamy. Czekam tylko jeszcze na poduszkę na fotel i maskotę żyrafkę.

Bez jaj... jak z katalogu oszołamia!!! gratulacje! piękny!
pytanie jedno mam jak widzę takie pokoiki... udało się to zrobić tanim kosztem czy nie?
Ja o takim mogę pomarzyć nawet będąc za granicą...

A mój mąż chyba dziś bd spał w garażu w nowym aucie

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-04-18, 15:07   #3625
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
W końcu dokończyłam pokoik :P wrzucam fotki - nadrobię pewnie wieczorem bo za godZałącznik 5963126Załącznik 5963127zinkę wyjeżdżamy. Czekam tylko jeszcze na poduszkę na fotel i maskotę żyrafkę.
super Kochana Wam to wyszło

Gossip kupiliście auto?

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 15:08   #3626
soniuska
Zakorzenienie

Violka
Stary 2015-04-18, 15:10   #3627
rybcia2309
Wtajemniczenie

Dziękuję kciuki pomogly
rybcia2309 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2015-04-18, 15:10   #3628
gossip_girl21
Zakorzenienie

Cytat:
Ja Wam powiem ze chciało mi się płakać jak powiedzieli ze juz zostaje bo dotarło do mnie ze pewien etap w życiu dobiegł końca i teraz jak wrócę do domku to już wszystko będzie inaczej. Ale z drugiej strony ciesze się ze jestem na obserwacji i jeśli się zacznie idę dwa piętra wyżej i rodzimy
GOSSIP no to miałaś przejścia w tym sklepie :/ nie byłaś głodna ? Mi się słabo robi jak mało zjem lub dłuższą przerwę mam w jedzeniu.
Mam podobne rozterki... że coś sie kończy ale coś sie zaczyna....
Choć już nie bd tak samo

Nie wlasnie chyba z gorąca.... bo duszno tak jak pieron było ;(

Cytat:
super Kochana Wam to wyszło

Gossip kupiliście auto?
Od brata męża 4 lata młodsze od naszego i sprawniejsze, ale trzeba bylo zwłaszcza przy małym dziecku....

Nasz skarb 26.04.2015
Stary 2015-04-18, 15:14   #3629
Hanka20
Zakorzenienie

VIOLKA super pokoik naprawdę baardzo mi się podoba!!!

---------- Dopisano o 16:13 ---------- Poprzedni post napisano o 16:11 ----------

SONIA no powiedzmy ze taka próba oxy ja nie wiem na czym to dokładnie polega. Obym nie dotrwala do tego poniedziałku i nie musiała się przekonywać o tym.

---------- Dopisano o 16:14 ---------- Poprzedni post napisano o 16:13 ----------

Cytat:
Napisane przez rybcia2309 Pokaż wiadomość
Dziękuję kciuki pomogly
Wychodzicie do domu? Super!

Stary 2015-04-18, 15:30   #3630
rosarioV
Zakorzenienie

Cytat:
Łał przesliczny! !!!!!

Wstałam, pospalam półtorej godzinki i obiad robie bo Tż za pół godzinki w domku będzie
Napisałam maila do faceta od naklejek bo niby w pon wysłał a jeszcze nie doszły. .. a listem poleconym priorytetowym poszło i w ogóle do 17 miała przyjść jasa z zusu za marzec i czekam wczoraj i ani na koncie i ani przez listonosza :/ w poniedziałek jak dam rade się przejde do zusu i dowiem co i jak : pala:

Razem: 21.05.2010
Ślubujemy: 21.10.2017
rosarioV jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości