![]() |
#3601 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie grudniowe 2015 cz.7
Sylwoha trzymaj się dziewczyno z Tomaszem
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Co do prasowania to chodzi o rzeczy Malego? Tak jak dziewczyny pisza, możesz na siedząco robić podchody, albo Tz wynająć do tego. Trzymajcie się w dwupaku, myślę, że jeszcze dacie radę, ze to jeszcze nie już ![]() Cytat:
![]() Albo dobra, powiedz jak zrobilas? ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
Wiem wiem ze prasowanie na siedzaco mozna ale lekarz pow ze lezec nie siedzoec :p ale spoko dam rade jakos
Mujer- zywe to nie bylo lekko zarozowione tylko :p ale juz spoko- tylko na dwa machy papierem zobaczylam cokolwiek Sylwuska torby nie moglam znalezc haha :p A prasowanie dzeczy malego jasne, moje sie naturalnie na mnie prasuja- wypelniam kazdy kawalek |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
Pół dnia spędziłam nad kiblem - tak się skończyło zachłanne jedzenie pieczonych jabłek. Migrenę pokonałam apapem. Tż stwierdził że nie może patrzeć na to jak się męczę, ciekawe co powie na widok pierwszych konkret skurczy
![]() ![]()
#3605 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Idz się lamowac niech na zdrowie będzie ![]() A ja właśnie skończyłam małemu szafę robić ![]() Zobaczcie ![]() Na Dolnej rurce są większe rzeczy ; ) też niedługo będę robić 3-6 hihi ![]() A kot na dokładkę Taśma na pudełku była smaczna hahaha
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
Mnie w pracy takie klucia lapaly w dole. Chyba podobnie miałam w pierwszej ciąży. Nie wiem co to jest i co to znaczy, ale czasem aż mnie zegnie. Eh. Jeszcze tylko 2 tygodnie pracy mi zostały - tak sie cieszę
![]() Moja koleżanka dalej bardzo cierpi po cesarce ![]() ![]()
![]() ![]() Edytowane przez halwaya Czas edycji: 2015-10-08 o 03:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3607 |
Zadomowienie
|
Witam się w czwartek. Mąż wstawał do pracy o 5, ja się obudziłam i już nie mogłam usnąć. Wczoraj depilowałam nogi (które wyglądały jakby nie były depilowane przez pół roku, a minęło raptem półtora tygodnia) i rano mnie strasznie swędziały. Na dodatek Młody dostał jakiegoś adhd, zaczął się wiercić i na dokładkę miał czkawkę.
U nas rano -2 stopnie. Brr. Zimno. Dobrze, że nie muszę wyłazić. Zaraz wracam pod kołdrę i spróbuję się zdrzemnąć, bo jeśli mi się nie uda, to koło południa głowę mi rozsadzi...
#3608 | |
Zadomowienie
|
Dzień dobry!
A mnie obudził pogulaszowy zapaszek od TZ-a :/ masakra! Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Raczkowanie
|
dzień dobry
![]() ach ci faceci budziliby tylko mój też zbierając się d pracy... i jeszcze marudzi że się nie wyspał ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3610 |
Zakorzenienie
|
A ja sama sie osttanio budze przed budzikiem tz. Dzis 4.45 alr zasnelam.pozniej. i snily mi sie seksy.... i to takie ostre z derekiem z chirurgow
![]() Milegoo dnia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
Zakorzenienie
|
Mi się też głupoty śnią. Dziś to w ogóle cuda nad cudami...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() ![]() Siku obudziło i już wiem że nie usne. Ale nie ma tragedii ![]()
#3613 |
Zadomowienie
|
u mnie w nocy walki z migrena ciag dalszy no masakra jakas o 23 bralam jeszcze raz ciepla kapiel bo to mi troche pomaga zazylam apap i zasnelam to znowu o 2 w nocy obudzilam sie z koszmarnym bolem glowy wzielam zimny oklad pomeczylam sie i zasnelam o 4 rano oklad przestal dzialas zaczelam chodzic po domu po otwieralam okna ale wkoncu sie poddalam i zazylam apap spalam do 8 :/ a teraz czuje ze troche mnie jeszcze cmi ale mam nadzieje ze przestanie
Czy orientujecie sie jaka dawka apapu dziennie jest dopuszczalna ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3614 |
Zakorzenienie
|
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Zakorzenienie
|
Sylwoha doczytałam, że plamienie ustało- cieszę się
![]() Dzień dobry ![]() U mnie chyba standardem III trym.zostanie wstawanie 3 razy w nocy ![]() W ogóle ostatnio w nocy strasznie się pocić zaczęłam ![]() Miałam dziś sprzątać, ale zobaczę co z tego wyjdzie. Ogarnę się trochę i wezmę się za przygotowanie wszystkiego do sałatki, żebym jutro tylko na gotowo zrobiła ![]() Zastanawiam się ostatnio jak się ma moja szyjka, bo przez ostatnie dwa dni ciągle twardy brzuch miałam. Chyba czas zamówić te koszule, żebym później tylko torbę mogła spakować ![]() ---------- Dopisano o 08:21 ---------- Poprzedni post napisano o 08:19 ---------- ![]() ![]() Oczywiście wyobraził sobie jak odkurzacz wciąga dziecko ![]()
#3616 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
Limonka ja jak mnie glowa od zatok bolala i zab na dokladke to bralam apap co 4h. Ale mialam taka faze dwa dbi tylko. No nie dalo rady inaczej bo wymiotowac mi sie chcialo z tego bolu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 |
Zakorzenienie
|
Aniqa ja jeszcze ani jednej koszuli nie mam,nawet w nocy plan obmyśliłam ze skoro mam jedną nowa i użyta tylko w szpitalu to mogę zrobić sobie z niej taka do karmienia przecież...
![]() ![]() Od nocy mam w prawej dziurce od nosa krew i same strzępy krwi,nie mogłam w nocy oddychać a jeszcze małemu się ostatnio moje pozycję nie podobają i jak tylko źle się uloze to budzi się i rąbie równo w to miejsce gdzie mu źle ![]() Idę na śniadanie powoli ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3619 |
Zakorzenienie
|
Na te skrzepy dobra jest sól morska w sprayu (ja akurat mam Prenalen Katar ale to jeden czort), pod warunkiem że nie masz świeżej krwi bo wtedy bardziej leci
![]() |
#3620 |
Zadomowienie
|
Ja w ciągu doby zazylam 5tabletek ale już i tak brałam w momencie kiedy czułam ze juz więcej nie wytrzymam mam nadzieje ze małej nie zaszkodziłam tylko:/
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj oglądałam na all, ale jakoś weny nie miałam do takich zakupów ![]()
![]() |
#3622 |
Zadomowienie
|
Witam sie w 31 tygodniu. Leci ten czas.
Co za noce, budze sie na siku i nie ma przepros trzeba kilka razy w nocy wstać. Od lezenia na boku zaczęły mnie trochę boleć biodra. Ale zimno na dworze, brrr Współczuję Wam bólu i zawrotow głowy, 1 trymestr też mi dał tym popalic. |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Trzymam kciuki, zeby to świństwo szybko Ci przeszło ![]() ![]() ![]() Cytat:
Kurczę ją cały czas nad ta torba się zastanawiam i ciężko mi wyobrazić sobie różnice między 40 l a 50 l i dalej jej nie zamówiłam ;/ Cytat:
Dzień dobry ;* Ja w nocy obudziłam się o 4 i mogłam już wstawac, poszłam do toalety i spanie odeszło całkiem, ale jakoś się pokrecilam i zasnelam, o 8 przyszedł Mąż z pracy, to się obudzilam, rozmawiałam z nim chwilę i chciałam poleżeć aż zaś nie, no i sama jeszcze pół godz się zdrzemnelam ![]() ![]() I idę cos jeść, chyba wiem po kim moja Córka ma wiercenie się jak się poloze, Maz zanim zaśnie to z 15 razy pozycje zmienia, Ona chyba tak samo, Wiercipieta moja :Love: Dzisiaj chcę dokończyć trochę sprzątania, bo wczoraj stanęło tylko na toalecie a dziś muszę z łazienką zrobić porządek, bo tyle kurzu, no i o 13 budzę Tz i mamy jechać oglądać Mercedesa dla Małej ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3624 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() To wrzucę tutaj fragment notatki z cotygodniowych informacji: Problemy ze snem mogą teraz narastać. Brzuch jest już na tyle duży, że może być Ci ciężko znaleźć komfortową pozycję do spania. Aktywność dziecka często wzmaga się podczas Twojego odpoczynku, co może utrudniać zaśnięcie, a częstsze skurcze łydek przerywają sen. Ponadto naciskająca na pęcherz macica zmusza Cię to częstszych wizyt w toalecie. To wszystko sprawia, że w ciągu dnia możesz czuć się zmęczona i niewyspana. Staraj się dużo wypoczywać i jeśli przyjdzie Ci na to ochota, ucinać sobie drzemki w ciągu dnia. Czyli kolorowo już chyba nie będzie ![]() A w ogóle od jakiegoś czasu mam takie ssanie na wieczór, że często muszę zjeść dwie duże bułki ![]() I jeszcze w nocy mnie głód dopada! Ale wtedy ewentualnie herbatnika zjem, albo plasterek wędliny i jakiegoś soku się napiję... Takim sposobem niedługo w drzwiach się nie zmieszczę ![]()
![]() |
#3625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale ten mój gin jest niesłowny ![]() ![]() Edytowane przez ogolnie Czas edycji: 2015-10-08 o 08:13 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3626 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() To może poczytaj jakie ma jedna i druga wymiary ![]() ![]() Tak jak Ci pisałam ja miałam ze sobą tą 40l na wakacjach i wydaje mi się, że miałam więcej rzeczy niż wezmę do szpitala, więc myślę, że spokojnie się zmieszczę ![]() Powodzenia na zakupach! ![]()
![]() |
#3627 |
Zadomowienie
|
Jestem za*ebista
![]() ![]() ![]() Byłam dziś w labo na pobraniu krwi. Czułam się po nim ok, więc powolutku zaczęłam iść po schodach, by na parterze opłacić za badanie. I jak nigdy nie było problem tak dziś słabo mi się zrobiło... ![]() ![]() ![]() brawo ja ![]()
![]() |
#3628 |
Zadomowienie
|
Aniqa nooo z tym apetytem to masz rację. Też czesciej czuje głód;/
A dziś miałam taki koszmarny sen że aż do tej pory mnie wstrząsa ;( bleeee nienawidzę jak mnie męczą koszmary;( ehh muszę iść załatwić jedna sprawę na miasto a taaaaak mi sie nie chce... |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() A wieczorem muszę zjeść, bo tak jak piszesz w nocy mnie głód dopada, pisałam Wam ostatnio, ze w niedzielę o 3 w nocy musiałam wstać i jadłam normalnie kanapkę, bo nie mogłam usnąć i potem jak ręka odjal, zasnelam, a wcześniejszy posiłek było po 17, więc to za długo widocznie było dla mojego Glodomora ![]() Cytat:
![]() U mnie właśnie, jeśli chodzi o sprzątanie to najwięcej wysiłku to lazienki mnie kosztuja, bo mam jasne i tam wszędzie kurz widać ;/ Nie dziękuję ![]() Wysłane z mojego LG-D802 przy użyciu Tapatalka |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3630 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja mama mówiła, że dzieciaki w brzuchu są dobrze chronione, bo często zdarza się, że przywożą kobietę ciężarną, która spadła ze schodów, a dziecku nic nie jest. Mimo to musimy na siebie bardzo uważać teraz. My jak byliśmy w galerii na zakupach w sobotę to dwa razy prąd wysiadł i schody nie działały i musiałam zasuwać sama góra-dół i było mi mega ciężko... i też miałam zawroty głowy. Dobrze, że w domu schodów nie mam. Cytat:
Zresztą co noc mi się głupoty śnią... Dziewczyny w klubie jedna fotka z sesji, bo jedną dostałam wcześniej ![]() Jeśli dziś odbierzemy zdjęcia to pewnie jutro Wam wrzucę więcej ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:47.