Łóżkowe "wpadki" - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Seks

Notka

Seks Tutaj porozmawiasz o seksie. Masz pytania związane z życiem seksualnym lub szukasz porady? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, dodaj opinię.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-01-05, 20:26   #3601
ciri15
Ekspert od Dupy Strony

Dot.: Łóżkowe "wpadki"

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Czasem to naprawdę mam wrażenie, że niektórzy nadużywają skrótu TŻ. Spotkanie się dwa razy na (nieudany) seks i już TŻ, no nieźle.
Dokładnie to samo pomyślałam.
Wydaje mi się że długoletniego związku nie kończy się po 2 nieudanych seksach.

---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ----------

Cytat:
Napisane przez elskede Pokaż wiadomość
Ostatnio zrobilam lodzika, moj sie tak rozkoszowal chwila ze sperma na swoim brzuchu, a tu nagle do pokoju wchodzi moj tata z pytaniem: "cukiereczka", jeszcze tak szybkiego mojego faceta nie widzialam, w momencie naciagnal spodnie, koszulke i udawal, ze siedzi przy kompie, oczywiscie upapral sperma cala koszulke, tata sie zawstydzil bo sie domyslil co sie dzialo, ja plakalam ze smiechu, moj zawstydzony nie wiedzial jak sie potem z moimi rodzicami na wieczor pozegnac, smiech na sali byl.
Masz bardzo wyluzowanego tatę.
U mnie to by był cichy dzień. I do śmiechu by mi nie było.

ciri15 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-06, 12:49   #3602
kotka1990
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Dotka90 Pokaż wiadomość
Czasem to naprawdę mam wrażenie, że niektórzy nadużywają skrótu TŻ. Spotkanie się dwa razy na (nieudany) seks i już TŻ, no nieźle.
Moge napisac ze to mój były Tż gdyż wtedy był dla mnie częscią mojego życia i nie wyobrażałam sobie ze sie rozstaniemy ale cóż stalo sie inaczej. A
jeśli ci tak bardzo zalezy to napisze całośc byliśmy razem rok i dosyc późno odważyliśmy sie na sex po zatym to jak twierdził nie był jego pierwszy raz wiec wiedział co robi. po zatym znaliśmy sie na tyle długo zeby znac swoje ciała a potem zdecydowaliśmy sie spróbowac ok za pierwszym razem sie nie udało pomyslałam ok oboje jestesmy zestresowani to nic ale drugim razem było tak samo... a nie rozstaliśmy sie z powodu sexu tylko z powodu jego zdrady o czym dowedziałam sie przypadkiem ale to nie jest post o życiowych rozstaniach tylko o łózkowych wpadkach wiec sądziłam ze to nie istotne, ale skoro ci to przeszkadza to masz poczytaj sobie:P a pozatym nie spotykaliśmy sie na sex i tylko na to... mieliśmy dużo ciekawsze zajęcia ale to już nie istotne...

Edytowane przez kotka1990
Czas edycji: 2011-01-06 o 13:07
kotka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 11:31   #3603
dy_cha
Przyczajenie

...

Edytowane przez dy_cha
Czas edycji: 2011-01-08 o 15:28
dy_cha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 14:40   #3604
Querez
BAN stały

Cytat:
Napisane przez dy_cha Pokaż wiadomość
Nasze wpadki, to były serio wpadki... 3 miesiace pod rząd zawiodła nam gumka...

raz u niego w domku.. ok 2 raz na weselu jego siostry... 12 w nocy oczepiny my myk myk do pokoju gosci i nauczeni doswiadczeniem luby sprawdza gumke wszystko ok... konczy wychodzi pełnia szczescia... ups... gdzie gumka?? ano zsuneła sie...

A 3 ostatni raz... u mnie w domu piatek wieczor rodzice u ciotki samochodem pojechali a nam gumka pekla i co tu zrobic jak juz znalezlismy gina wolnego to sciagnij nstarszych na juz do domu?? Mamus, bo Adam musi jechac do banku wplacic kase bo mu o polnocy odsetki nalicza... Udało sie
Czy wy w ogóle zakładacie gumkę właściwie ? Na suchego penisa i z pustym pęcherzykiem (bez powietrza) na nasienie.
Querez jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 19:05   #3605
dy_cha
Przyczajenie

...

Edytowane przez dy_cha
Czas edycji: 2011-01-08 o 15:28
Stary 2011-01-07, 19:50   #3606
elskede
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez ciri15 Pokaż wiadomość
Masz bardzo wyluzowanego tatę.
U mnie to by był cichy dzień. I do śmiechu by mi nie było.
chociaż nauczył się, że nie wchodzi się do pokoju bez pukania

elskede jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 22:23   #3607
Dotka90
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kotka1990 Pokaż wiadomość
Moge napisac ze to mój były Tż gdyż wtedy był dla mnie częscią mojego życia i nie wyobrażałam sobie ze sie rozstaniemy ale cóż stalo sie inaczej. A
jeśli ci tak bardzo zalezy to napisze całośc byliśmy razem rok i dosyc późno odważyliśmy sie na sex po zatym to jak twierdził nie był jego pierwszy raz wiec wiedział co robi. po zatym znaliśmy sie na tyle długo zeby znac swoje ciała a potem zdecydowaliśmy sie spróbowac ok za pierwszym razem sie nie udało pomyslałam ok oboje jestesmy zestresowani to nic ale drugim razem było tak samo... a nie rozstaliśmy sie z powodu sexu tylko z powodu jego zdrady o czym dowedziałam sie przypadkiem ale to nie jest post o życiowych rozstaniach tylko o łózkowych wpadkach wiec sądziłam ze to nie istotne, ale skoro ci to przeszkadza to masz poczytaj sobie:P a pozatym nie spotykaliśmy sie na sex i tylko na to... mieliśmy dużo ciekawsze zajęcia ale to już nie istotne...
Bynajmniej mi nie zależy i szczerze mówiąc nawet mi się nie chciało tego czytać
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-01-07, 22:41   #3608
cerveza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dy_cha Pokaż wiadomość
Nasze wpadki, to były serio wpadki... 3 miesiace pod rząd zawiodła nam gumka...

raz u niego w domku.. ok 2 raz na weselu jego siostry... 12 w nocy oczepiny my myk myk do pokoju gosci i nauczeni doswiadczeniem luby sprawdza gumke wszystko ok... konczy wychodzi pełnia szczescia... ups... gdzie gumka?? ano zsuneła sie...

A 3 ostatni raz... u mnie w domu piatek wieczor rodzice u ciotki samochodem pojechali a nam gumka pekla i co tu zrobic jak juz znalezlismy gina wolnego to sciagnij nstarszych na juz do domu?? Mamus, bo Adam musi jechac do banku wplacic kase bo mu o polnocy odsetki nalicza... Udało sie
serio? seksić się na czyimś weselu? nie da rady się powstrzymać?

Dla mnie abstrakcja.
cerveza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-07, 23:05   #3609
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cerveza Pokaż wiadomość
serio? seksić się na czyimś weselu? nie da rady się powstrzymać?

Dla mnie abstrakcja.
a mnie bardziej dziwi to, ze w pokoju gosci weselnych Nie chcialabym byc tym gosciem, w ktorego pokoju, na jego lozku....
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-08, 11:28   #3610
dy_cha
Przyczajenie

...

Edytowane przez dy_cha
Czas edycji: 2011-01-08 o 15:27
Stary 2011-01-08, 21:39   #3611
ciasteczkoowypotwor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez klarrra Pokaż wiadomość
Normalnie pękam ze smiechu czytając wasze historie!!!
Moja wpadka była z gatunku horrorów. Otóż będąc studentką mieszkałam na stancji. Pewnego popołudnia kochałam się z moim ówczesnym chłopakiem, on mnie w pewnym momencie obrócił na bok, tak, ze leżałam twarzą do ściany. Tyle, że gdy otworzyłam oczy zobaczyłam na tej ścianie tuz obok mojej twarzy ogromnego kosmatego pajaka, a pajaków boje się najbardziej na świecie. Zaczęłam krzyczeć tak, że on ze mnie wyskoczył jak oparzony, ja z łóżka, a właściciel domu przybiegł pod drzwi pytając czy nic mi się nie stało i czy w czymś pomóc!
Hahaha, ostatnio miałam podobną sytuację

Leżymy sobie już nadzy w łóżku, on mnie tam tego po szyi itd, po czym patrzę na sufit i co ? PAJĄK !
Zaczęłam histerycznie piszczeć, mimo że nie było najmniejszego prawdopodobieństwa,żeby ten pająk zbliżył się do mnie choćby o centymetr ... I tekst miesiąca, który mój TŻ wypomina mi do teraz "K. Nie dotkniesz mnie dopóki ta paskuda stąd nie zniknie!" a widząc,że zabiera się do tego gołymi ręcami dorzuciłam "nooo,kochany. teraz to już mnie na pewno nie dotkniesz!"

Przez 15 minut go uspokajałam,żeby przestał się śmiać i żebyśmy mogli kontynuować ;p
ciasteczkoowypotwor jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-09, 16:13   #3612
30128d4098f00e9b8565e1b01a10bd578c02c712
Konto usunięte

Może nie tyle wpadka, co śmieszna sytuacja. Leżymy sobie na łóżku, tuż po... a TŻ patrzy się na swojego.. Przyjaciela, który "miał już dość", zaraz na mnie i tak co chwilę... W pewnym momencie patrzy się na niego i mówi :" Is he alive??!! WAKE UP!! WAKE UP!!!". Jeszcze ta jego bezradna mina

A z takich typowych wpadek, to przyjście współlokatorek "w trakcie", a ja otwieram cała czerwona, po kilku minutach i z bananem na twarzy. Poza tym zaliczenie głową o szafkę, uderzenia we wszelkie części ciała, zwalenie rzeczy z to norma. NAwet kiedyś zebrało mu się na amory w trakcie mojego gotowania i... się trochę rozgotował obiadek

Kiedyś nocowałam u niego, jego mama nie miała o tym pojęcia i wpada rano do pokoju, ja wtedy się przebudziłam i widziałam, że weszła. Zmyłam się na chwilę do siebie a potem słyszę" X. mama się pytała dlaczego na śniadanie z nami nie zostałaś?"
30128d4098f00e9b8565e1b01a10bd578c02c712 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 14:45   #3613
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Hm...

No moj facet wlasnie wrocil od lekarza... wybilam mu bark podczas seksu.
Czuje sie winna ale nie moge przestac sie smiac ))

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
hecate jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 20:48   #3614
Moon91
Zakorzenienie

to cos Ty biedakowi zrobila
You allure me
I am the blind sky
You are the starlight
Feeding a flame
Through the shade of midnight"

Kuba
Moon91 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-10, 21:09   #3615
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez ciasteczkoowypotwor Pokaż wiadomość
a widząc,że zabiera się do tego gołymi ręcami dorzuciłam "nooo,kochany. teraz to już mnie na pewno nie dotkniesz!"
Hahaha rozumiem Cie doskonale Z moim facetem seksowny prysznic chce brac, lape klade na scianie a moje kochanie mowi spokojnie 'baby, be careful' wiec ja na co mam byc careful, patrze a moja reka z 2 cm obok pajaka sporych rozmiarow. Rozdarlam jape a on sie prawie posikal ze smiechu.

---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ----------

Cytat:
Napisane przez Moon91 Pokaż wiadomość
to cos Ty biedakowi zrobila
Ja? Mam ponoc bardzo mocne reakcje podczas orgazmu. No i podobno silne miesnie nog, no ja nie poradze, ze lubie seks oralny. Bardzo.

Zdiagnozowali mu dislocation of the left shoulder and/or torn rotator cuff muscles. Musi isc na przeswietlenie i usg... Nastukany jest pieknie prochami mocnymi... Zal mi go ale mam napady smiechu tez. Matka sie mnie pyta 'co Ty mu zrobilas? bilas go?' odpowiedzialam, ze urazu doznal podczas seksu i matula tez sie ma z czego posmiac.
A jego juz kilka dni tak bolalo nim sie wybral do lekarza... wczoraj wieczorem zmeczony byl, obolaly i nieco wstawiony. Ja go probuje kusic niczym jaka rusalka a moj chlop odpowiada
'no! I'm baking!'. Bulki wygraly... a ja prawie padlam z tej odpowiedzi i miny.

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2011-01-10, 21:10   #3616
ciasteczkoowypotwor
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Hahaha rozumiem Cie doskonale Z moim facetem seksowny prysznic chce brac, lape klade na scianie a moje kochanie mowi spokojnie 'baby, be careful' wiec ja na co mam byc careful, patrze a moja reka z 2 cm obok pajaka sporych rozmiarow. Rozdarlam jape a on sie prawie posikal ze smiechu.
Hmmm ... Podobno sikanie pod prysznicem jest bardzo eko i trendy ;d

Life with Ciacho.
Stary 2011-01-10, 21:16   #3617
hecate
Zakorzenienie

GG do hecate

Cytat:
Napisane przez ciasteczkoowypotwor Pokaż wiadomość
Hmmm ... Podobno sikanie pod prysznicem jest bardzo eko i trendy ;d
mmm seksi No ale maly byl problem bo on jeszcze nie byl 'pod' prysznicem. Wiec sikanie po lazienkowej podlodze pewnie nie jest juz trendi

Corey 15.04.12

Mudvayne - Happy?
Stary 2011-01-10, 21:19   #3618
ciasteczkoowypotwor
Rozeznanie

No tak, to już zasadniczo jest problem

Coś ucichło tutaj, żadnych nowych wpadek ? ;p

Life with Ciacho.
Stary 2011-01-10, 23:25   #3619
Fruchtgeele
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez hecate Pokaż wiadomość
Hm...

No moj facet wlasnie wrocil od lekarza... wybilam mu bark podczas seksu.
Czuje sie winna ale nie moge przestac sie smiac ))
Kurde, ja mojemu szczęki mało nie wybiłam ostatnio, tak mi dobrze zrobił, że jak mu wywaliłam z kości łonowej w szczenę, to se chłopaczyna wargę rozciął od środka i tą taką błonkę na górze między dziąsłem a wargą naderwał.
Fruchtgeele jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-01-11, 11:27   #3620
la beaute
Zakorzenienie

Tz się zawsze ze mnie śmieje, ze kiedyś mu zduszę głowę bo podczas, gdy mnie pieści oralnie i już praktycznie szczytuje to tak mocno zaciskam nogi (oczywiscie ja tego w tym momencie nie czuje taki odruch bezwarunkowy :p ) no i zaciskam mu głowę
Stary 2011-01-11, 17:07   #3621
Vivelo
Przyczajenie

Też miewałem wpadki... jak większość, ale z tego co pamiętam to 2 były najlepsze :P

1) Moja Ex spała u mnie w mieszkaniu, a że mamuśka straszliwie się bała o to żeby w tak młodym wieku nie zostać babcią, zabroniła nam razem spać. Wstałem o jakiejś 6 rano i zakradłem się do mojego pokoju w którym spała moja ex i zaczeliśmy się nakręcać, zdjeliśmy z siebie ubrania i nagle moja kochana mamuśka weszła do pokoju bez pukania ;D czego nigdy nie robiła, poczym wyszła niby żeby zapukać ale gdy spojrzałem na drzwi widziałem wciąż mała szparkę ;D ... Chyba była aż za bardzo ciekawa co się działo! :P
2) Z moją teraźniejszą dziewczyną stwierdziliśmy, że mamy ochotę na peeting :P aczkolwiek nie taki w domu a gdzieś w plenerze ;P... a, że moja dziewczyna nie mogła iść sama bo przyjechał do niej brat cioteczny (13lat) to zabraliśmy go ze sobą :P wcześniej spotkaliśmy moich kolegów i poprosiliśmy ich, żeby go chwile przypilnowali bo my musimy "udać się na rozmowę" schowaliśmy się przy drzewku oparci o murek :P staliśmy już nadzy i nagle słyszymy z prawej strony tekst: "Ej to wy?" ja nie wiele wiedząc co robic odpowiedziałem "tak", poczym usłyszałem na odejście tajemniczej osoby słowa: "Juz nigdy więcej nie przyjdę tu się wysikać" okazało się, że to był jej brat ;D tak zaczeliśmy się śmiać, że nie kontynuowaliśmy zabawy a wróciliśmy do znajomych z ogromnym uśmiechem na twarzy
Vivelo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 19:20   #3622
Lili_anna
Raczkowanie

Świetny wątek
Czytam czytam i przestać nie mogę.
A teraz coś ode mnie.
Jak był początek mojego związku z TŻ to rzadko się widywaliśmy, więc ochota była duża. Pojechaliśmy wieczorem nad takie "dzikie" jeziorko, gdzie mało osbó jest w ciągu dnia, to kto w nocy tam pojedzie? No i małe pieszczoty, myziania ja bez stanika a tu nagle na wprost samochodu TŻ inny samochód na długich światłach a ja bez stanika, a mój facet krzyczy : Niunia, bluzke weź i daje mi ją.. a ja w dół. Do dziś nie wiem, czy ktoś widział moje piersi;p
Druga akcja: Mieliśmy z TŻ-em tydzien horrorów, oglądaliśmy wszystkie możliwe no i jakoś w międzyczasie pojechaliśmy do lasu, zatrzymaliśmy się na takiej wąskiej dróżce i zaczynamy akcje, zaczyna być gorąco a mój TŻ "Niunia pełnia jest..." a ja "weź mnie nie strasz..." i całujemy się dalej gdy nagle słysze jakby wycie wilka, czy jakiegoś psa, ja już taka schiza ale nic, bawimy się dalej a tu nagle "coś" koło auta przebiegło Nawet TŻ się wystraszył, z przyjemności nici bo ubraliśmy się i pojechaliśmy do domu.
No i sytuacja sprzed miesiąca.
Pojechaliśmy na małe zakupy do CH no i chodzimy, chodzimy, chodzimy a TŻ co chwilę, że ma ochotę na mnie, tu się przytula tu coś... No to ja mówię, że w H&M fajne przebieralnie są, bo zamknąć się można od środka. Idziemy do teogo H&M, jesteśmy w przebieralni, to ja rękę w spodnie mojego i zaczynam się bawić, on szczęśliwy, ja z bananem na papie i mówi mi, że zaraz dojdzie to ja szybko klękam i paszczę otwieram, a on że nie bo "mało tego będzie" a ja, że nie bo po co, będzie mokro w majtkach i ogólnie a on, że wsiąknie i będzie git To ja spoko... Doszedł, zapiął spodnie a tu taaaaka wieeeelka PLAMA, z chwili na chwilę większa... Wychodzimy ze sklepu a ja mu mówię, że widać to strasznie.. To poszedł do jakiegoś sklepu i na szybko kupił bokserki i nowe spodnie a potem poszedł do łazienki... Normalnie płakałam ze śmiechu jak się kurtką zasłaniał i te portki na szybko wybierał
Lili_anna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 21:12   #3623
Madaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lili_anna Pokaż wiadomość
Świetny wątek
Czytam czytam i przestać nie mogę.
A teraz coś ode mnie.
Jak był początek mojego związku z TŻ to rzadko się widywaliśmy, więc ochota była duża. Pojechaliśmy wieczorem nad takie "dzikie" jeziorko, gdzie mało osbó jest w ciągu dnia, to kto w nocy tam pojedzie? No i małe pieszczoty, myziania ja bez stanika a tu nagle na wprost samochodu TŻ inny samochód na długich światłach a ja bez stanika, a mój facet krzyczy : Niunia, bluzke weź i daje mi ją.. a ja w dół. Do dziś nie wiem, czy ktoś widział moje piersi;p
Druga akcja: Mieliśmy z TŻ-em tydzien horrorów, oglądaliśmy wszystkie możliwe no i jakoś w międzyczasie pojechaliśmy do lasu, zatrzymaliśmy się na takiej wąskiej dróżce i zaczynamy akcje, zaczyna być gorąco a mój TŻ "Niunia pełnia jest..." a ja "weź mnie nie strasz..." i całujemy się dalej gdy nagle słysze jakby wycie wilka, czy jakiegoś psa, ja już taka schiza ale nic, bawimy się dalej a tu nagle "coś" koło auta przebiegło Nawet TŻ się wystraszył, z przyjemności nici bo ubraliśmy się i pojechaliśmy do domu.
Pojechaliśmy na małe zakupy do CH no i chodzimy, chodzimy, chodzimy a TŻ co chwilę, że ma ochotę na mnie, tu się przytula tu coś... No to ja mówię, że w H&M fajne przebieralnie są, bo zamknąć się można od środka. Idziemy do teogo H&M, jesteśmy w przebieralni, to ja rękę w spodnie mojego i zaczynam się bawić, on szczęśliwy, ja z bananem na papie i mówi mi, że zaraz dojdzie to ja szybko klękam i paszczę otwieram, a on że nie bo "mało tego będzie" a ja, że nie bo po co, będzie mokro w majtkach i ogólnie a on, że wsiąknie i będzie git To ja spoko... Doszedł, zapiął spodnie a tu taaaaka wieeeelka PLAMA, z chwili na chwilę większa... Wychodzimy ze sklepu a ja mu mówię, że widać to strasznie.. To poszedł do jakiegoś sklepu i na szybko kupił bokserki i nowe spodnie a potem poszedł do łazienki... Normalnie płakałam ze śmiechu jak się kurtką zasłaniał i te portki na szybko wybierał
ostatnia historia niesmaczna. Az tak bardzo musicie to robic w sklepie, zeby tz chodzil z czyms w gaciach ? Chusteczek nie nosisz ??
Madaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 21:32   #3624
Brook
Zakorzenienie

rozwalilo mnie to niesmacznie tez

Brook jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-11, 23:23   #3625
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
A jak mało to tak fajnie z mokrymi majtkami chodzić? bleeee Zgadzam się z Madaaa - nawet w takich sytuacjach jak to, że "mało" (ciekawe skąd to wiedział ale to już mniejsza z tym) to się nosi chusteczki i się wyciera

E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 06:28   #3626
Rodzynka1989
Zakorzenienie

GG do Rodzynka1989

Cytat:
Napisane przez Fruchtgeele Pokaż wiadomość
Kurde, ja mojemu szczęki mało nie wybiłam ostatnio, tak mi dobrze zrobił, że jak mu wywaliłam z kości łonowej w szczenę, to se chłopaczyna wargę rozciął od środka i tą taką błonkę na górze między dziąsłem a wargą naderwał.
Stary 2011-01-12, 08:03   #3627
Dagunia
Komplikatorka

Cytat:
To nawet nie jest śmieszne. To jest żałosne

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-01-12, 08:14   #3628
Amani
Zakorzenienie

Człowiek wybierze się na zakupy i spokojnie przymierza ubrania, a nawet nie wie co za historie się dzieją za cienką ścianką przymierzalni obok... Mnie to bardziej zniesmacza niż bawi.

-26kg

Amani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 12:01   #3629
Bartessa
BAN stały

u mnie wpadke ktora zapomietalam to kiedy moja babcia nas zlapala...

Edytowane przez Bartessa
Czas edycji: 2011-05-13 o 13:20
Bartessa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-01-12, 12:05   #3630
niebieskayumm
BAN stały

ja tam czasem kopne, lub nadepne mojego partnera
czasem tez sie zdazy wyrwac mu pare wloskow z głowy xD
niebieskayumm jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Seks

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości