|
|
#3601 | ||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Łóżkowe "wpadki"
Cytat:
Wydaje mi się że długoletniego związku nie kończy się po 2 nieudanych seksach. ---------- Dopisano o 20:25 ---------- Poprzedni post napisano o 20:23 ---------- Cytat:
.U mnie to by był cichy dzień. I do śmiechu by mi nie było.
|
|
#3602 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
jeśli ci tak bardzo zalezy to napisze całośc byliśmy razem rok i dosyc późno odważyliśmy sie na sex po zatym to jak twierdził nie był jego pierwszy raz wiec wiedział co robi. po zatym znaliśmy sie na tyle długo zeby znac swoje ciała a potem zdecydowaliśmy sie spróbowac ok za pierwszym razem sie nie udało pomyslałam ok oboje jestesmy zestresowani to nic ale drugim razem było tak samo... a nie rozstaliśmy sie z powodu sexu tylko z powodu jego zdrady o czym dowedziałam sie przypadkiem ale to nie jest post o życiowych rozstaniach tylko o łózkowych wpadkach wiec sądziłam ze to nie istotne, ale skoro ci to przeszkadza to masz poczytaj sobie:P ![]() a pozatym nie spotykaliśmy sie na sex i tylko na to... mieliśmy dużo ciekawsze zajęcia ale to już nie istotne...
Edytowane przez kotka1990 Czas edycji: 2011-01-06 o 13:07 |
|
|
|
|
#3603 |
|
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez dy_cha Czas edycji: 2011-01-08 o 15:28 |
|
|
|
#3604 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3605 |
|
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez dy_cha Czas edycji: 2011-01-08 o 15:28 |
|
|
|
#3606 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#3607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dla mnie abstrakcja. |
|
|
|
|
#3609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie chcialabym byc tym gosciem, w ktorego pokoju, na jego lozku....
|
|
#3610 |
|
Przyczajenie
|
...
Edytowane przez dy_cha Czas edycji: 2011-01-08 o 15:27 |
|
|
|
#3611 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Leżymy sobie już nadzy w łóżku, on mnie tam tego po szyi itd, po czym patrzę na sufit i co ? PAJĄK ! Zaczęłam histerycznie piszczeć, mimo że nie było najmniejszego prawdopodobieństwa,żeby ten pająk zbliżył się do mnie choćby o centymetr ... I tekst miesiąca, który mój TŻ wypomina mi do teraz "K. Nie dotkniesz mnie dopóki ta paskuda stąd nie zniknie!" a widząc,że zabiera się do tego gołymi ręcami dorzuciłam "nooo,kochany. teraz to już mnie na pewno nie dotkniesz!" Przez 15 minut go uspokajałam,żeby przestał się śmiać i żebyśmy mogli kontynuować ;p |
|
|
|
|
#3612 |
|
Konto usunięte
|
Może nie tyle wpadka, co śmieszna sytuacja. Leżymy sobie na łóżku, tuż po... a TŻ patrzy się na swojego.. Przyjaciela, który "miał już dość", zaraz na mnie i tak co chwilę... W pewnym momencie patrzy się na niego i mówi :" Is he alive??!! WAKE UP!! WAKE UP!!!". Jeszcze ta jego bezradna mina
![]() A z takich typowych wpadek, to przyjście współlokatorek "w trakcie", a ja otwieram cała czerwona, po kilku minutach i z bananem na twarzy. Poza tym zaliczenie głową o szafkę, uderzenia we wszelkie części ciała, zwalenie rzeczy z to norma. NAwet kiedyś zebrało mu się na amory w trakcie mojego gotowania i... się trochę rozgotował obiadek Kiedyś nocowałam u niego, jego mama nie miała o tym pojęcia i wpada rano do pokoju, ja wtedy się przebudziłam i widziałam, że weszła. Zmyłam się na chwilę do siebie a potem słyszę" X. mama się pytała dlaczego na śniadanie z nami nie zostałaś?"
|
|
|
|
#3613 |
|
Zakorzenienie
|
Hm...
No moj facet wlasnie wrocil od lekarza... wybilam mu bark podczas seksu. Czuje sie winna ale nie moge przestac sie smiac ))
|
|
|
|
#3614 |
|
Zakorzenienie
|
|
#3615 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z moim facetem seksowny prysznic chce brac, lape klade na scianie a moje kochanie mowi spokojnie 'baby, be careful' wiec ja na co mam byc careful, patrze a moja reka z 2 cm obok pajaka sporych rozmiarow. Rozdarlam jape a on sie prawie posikal ze smiechu.---------- Dopisano o 20:09 ---------- Poprzedni post napisano o 20:02 ---------- Ja? Mam ponoc bardzo mocne reakcje podczas orgazmu. No i podobno silne miesnie nog, no ja nie poradze, ze lubie seks oralny. Bardzo.Zdiagnozowali mu dislocation of the left shoulder and/or torn rotator cuff muscles. Musi isc na przeswietlenie i usg... Nastukany jest pieknie prochami mocnymi... Zal mi go ale mam napady smiechu tez. Matka sie mnie pyta 'co Ty mu zrobilas? bilas go?' odpowiedzialam, ze urazu doznal podczas seksu i matula tez sie ma z czego posmiac. A jego juz kilka dni tak bolalo nim sie wybral do lekarza... wczoraj wieczorem zmeczony byl, obolaly i nieco wstawiony. Ja go probuje kusic niczym jaka rusalka a moj chlop odpowiada 'no! I'm baking!'. Bulki wygraly... a ja prawie padlam z tej odpowiedzi i miny. |
|
|
|
|
#3616 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3617 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale maly byl problem bo on jeszcze nie byl 'pod' prysznicem. Wiec sikanie po lazienkowej podlodze pewnie nie jest juz trendi
|
|
|
|
|
#3618 |
|
Rozeznanie
|
No tak, to już zasadniczo jest problem
![]() Coś ucichło tutaj, żadnych nowych wpadek ? ;p |
|
|
|
#3619 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3620 |
|
Zakorzenienie
|
Tz się zawsze ze mnie śmieje, ze kiedyś mu zduszę głowę bo podczas, gdy mnie pieści oralnie i już praktycznie szczytuje to tak mocno zaciskam nogi (oczywiscie ja tego w tym momencie nie czuje
taki odruch bezwarunkowy :p ) no i zaciskam mu głowę
|
|
#3621 |
|
Przyczajenie
|
Też miewałem wpadki... jak większość, ale z tego co pamiętam to 2 były najlepsze :P
1) Moja Ex spała u mnie w mieszkaniu, a że mamuśka straszliwie się bała o to żeby w tak młodym wieku nie zostać babcią, zabroniła nam razem spać. Wstałem o jakiejś 6 rano i zakradłem się do mojego pokoju w którym spała moja ex i zaczeliśmy się nakręcać, zdjeliśmy z siebie ubrania i nagle moja kochana mamuśka weszła do pokoju bez pukania ;D czego nigdy nie robiła, poczym wyszła niby żeby zapukać ale gdy spojrzałem na drzwi widziałem wciąż mała szparkę ;D ... Chyba była aż za bardzo ciekawa co się działo! :P 2) Z moją teraźniejszą dziewczyną stwierdziliśmy, że mamy ochotę na peeting :P aczkolwiek nie taki w domu a gdzieś w plenerze ;P... a, że moja dziewczyna nie mogła iść sama bo przyjechał do niej brat cioteczny (13lat) to zabraliśmy go ze sobą :P wcześniej spotkaliśmy moich kolegów i poprosiliśmy ich, żeby go chwile przypilnowali bo my musimy "udać się na rozmowę" schowaliśmy się przy drzewku oparci o murek :P staliśmy już nadzy i nagle słyszymy z prawej strony tekst: "Ej to wy?" ja nie wiele wiedząc co robic odpowiedziałem "tak", poczym usłyszałem na odejście tajemniczej osoby słowa: "Juz nigdy więcej nie przyjdę tu się wysikać" okazało się, że to był jej brat ;D tak zaczeliśmy się śmiać, że nie kontynuowaliśmy zabawy a wróciliśmy do znajomych z ogromnym uśmiechem na twarzy
|
|
|
|
#3622 |
|
Raczkowanie
|
Świetny wątek
![]() Czytam czytam i przestać nie mogę. A teraz coś ode mnie. Jak był początek mojego związku z TŻ to rzadko się widywaliśmy, więc ochota była duża. Pojechaliśmy wieczorem nad takie "dzikie" jeziorko, gdzie mało osbó jest w ciągu dnia, to kto w nocy tam pojedzie? No i małe pieszczoty, myziania ja bez stanika a tu nagle na wprost samochodu TŻ inny samochód na długich światłach a ja bez stanika, a mój facet krzyczy : Niunia, bluzke weź i daje mi ją.. a ja w dół. Do dziś nie wiem, czy ktoś widział moje piersi;p Druga akcja: Mieliśmy z TŻ-em tydzien horrorów, oglądaliśmy wszystkie możliwe no i jakoś w międzyczasie pojechaliśmy do lasu, zatrzymaliśmy się na takiej wąskiej dróżce i zaczynamy akcje, zaczyna być gorąco a mój TŻ "Niunia pełnia jest..." a ja "weź mnie nie strasz..." i całujemy się dalej gdy nagle słysze jakby wycie wilka, czy jakiegoś psa, ja już taka schiza ale nic, bawimy się dalej a tu nagle "coś" koło auta przebiegło Nawet TŻ się wystraszył, z przyjemności nici bo ubraliśmy się i pojechaliśmy do domu.No i sytuacja sprzed miesiąca. Pojechaliśmy na małe zakupy do CH no i chodzimy, chodzimy, chodzimy a TŻ co chwilę, że ma ochotę na mnie, tu się przytula tu coś... No to ja mówię, że w H&M fajne przebieralnie są, bo zamknąć się można od środka. Idziemy do teogo H&M, jesteśmy w przebieralni, to ja rękę w spodnie mojego i zaczynam się bawić, on szczęśliwy, ja z bananem na papie i mówi mi, że zaraz dojdzie to ja szybko klękam i paszczę otwieram, a on że nie bo "mało tego będzie" a ja, że nie bo po co, będzie mokro w majtkach i ogólnie a on, że wsiąknie i będzie git |
|
|
|
#3623 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Chusteczek nie nosisz ??
|
|
#3624 |
|
Zakorzenienie
|
rozwalilo mnie to niesmacznie tez
|
|
|
|
#3625 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale to już mniejsza z tym) to się nosi chusteczki i się wyciera
|
|
|
#3626 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3627 | |
|
Komplikatorka
|
Cytat:
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3628 |
|
Zakorzenienie
|
Człowiek wybierze się na zakupy i spokojnie przymierza ubrania, a nawet nie wie co za historie się dzieją za cienką ścianką przymierzalni obok...
Mnie to bardziej zniesmacza niż bawi.
|
#3629 |
|
BAN stały
|
u mnie wpadke ktora zapomietalam to kiedy moja babcia nas zlapala...
Edytowane przez Bartessa Czas edycji: 2011-05-13 o 13:20 |
|
|
|
#3630 |
|
BAN stały
|
ja tam czasem kopne, lub nadepne mojego partnera
![]() czasem tez sie zdazy wyrwac mu pare wloskow z głowy xD |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Seks
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:58.

.

taki odruch bezwarunkowy :p ) no i zaciskam mu głowę

Nawet TŻ się wystraszył, z przyjemności nici bo ubraliśmy się i pojechaliśmy do domu.