Lubelskie Panny Młode - jesteście??? - Strona 121 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2006-10-23, 20:38   #3601
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Beata Marcina
Jeśli chodzi o pana Zomera to Yoolia ma rację. On ma 5 innych fotografów którzy robią również zdjęcia (kościół, dom, wesele). W tym samym dniu on sam nie jest w stanie obskoczyć wielu ślubów. Natomiast plener to już domena samego p. Zomera. Tak jest u mnie. Z racji tego że p. Zomer w tym dniu będzie fotografował ślub Milly u mnie będzie jego żona, a na plener w Skansenie i sesję wieczorną na Starówce jesteśmy z nim umówieni na tygodniu. Także na ślubie jest 1 fotograf a nie 5-ciu.
Pozdrawiam

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-23, 20:47   #3602
magdulec
Zadomowienie

Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cytat:
Napisane przez anik77 Pokaż wiadomość
Co Wy na to
Według mnie to druga, chociaż pierwsz też jest ładna.Też oglądałam z tej serii sukienki, ale nie mogę mieć mocno "bufoniastej" bo mój TŹ jest szczypłym osobnikiem no i musimy wyglądać zrganie i proporcjonalnie, więc szukam reczej smukłej sukieneczki
magdulec jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-24, 06:12   #3603
milly
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Beata Marcina :0 Pokaż wiadomość
Właśnie ja dzwoniłam kilka dni temu do p. Zomera i powiedział mi, że podczas ślubu i wesela zdjęcia robi 5 jego pracowników, on tylko podczas pleneru. Trochę się przestraszyłam, bo w końcu jego zdjęcia mi się podobały, ale pomyślałam, że on tak zawsze. Czyżby chciał mnie wykiwać?? A może zasady się zmieniły? Nie wiecie nic?
...niee, no mam nadzieje, ze to nie jest prawda. My mamy podpisana umowę z p.Zomerem i nic nam nie mówił o 5 kolesiach robiacych zdjęcia. Myśle, że to jednak chodzi o to, że facet ma juz tyle zleceń, że śluby fotografuja wynajeci przez niego ludzie ale pojedynczo. Moze jest ich poprostu 5 ale 5 na 5 ślubach.

pozdrawiam
milly jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-24, 07:18   #3604
Ela1
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez anik77 Pokaż wiadomość
Do Frecia 28 jak rozumiem to 28 to latka to pocieszające to znaczy że jestem tylko rok starsza a wciąż wydaje mi się że może zbyt młodo wychodzę za mąż (29 lipca 2007)

Spróbuję wkleić suknie która mi się bardzo podoba niestety nie mogę zweryfikować zdjęcia z rzeczywistościa ponieważ mieszkam w Belgii a tutaj niestety panny młode ubieraja się w pomięte "szmaty" ale jak tylko będę w Polsce pobiegnę do salonu
Witaj anik77. Pomimo tego, że Frecia28 nie ma latek 28 , to na tym forum są dziewczyny, które są mniej więcej w Twoim wieku np. ja w mojej skromnej osobie... Ale wydaje mi się, że nie ma znaczenia ile ma się lat wychodząc za mąż - po prostu na każdą przychodzi czas wtedy, kiedy jest do tego gotowa

Mieszkasz w Bielgii - czyzby w Antwerpii? Jakiś czas temu przez dłuższy okres też pomieszkiwałam w tym mieście i mam bardzo miłe wspomnienia z tamtego okresu Super miasto wszczególnie dla lubiących zabawę.
Ela1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-24, 08:53   #3605
Neiti
Raczkowanie

Ja za miesiąc skoncze 25 lat a za rok wychodze za mąż czyli bede miała 26 lat i zdaje mi się że to wcale nie za wcześnie.
Mam koleżankę w moim wieku która od 2 lat jest szczesliwa mężatka i w tym roku w sierpniu urodziła dziecko i powiem że jej zazdroszczę

Miełego dnia życze wszystkim
Neiti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-24, 09:12   #3606
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

a ja miałam 27 lat jak wychodziłam za maz i nadal jeszcze tyle mam
Yoolia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-24, 16:46   #3607
magdulec
Zadomowienie

anik77 Zgadzam się z Tobą. Jeśli chodzi o mnie to mam 25 i w przyszłym roku będę mężatka i nie mogę sie doczekać.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2006-10-24, 17:28   #3608
Beata Marcina :0
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez magdulec Pokaż wiadomość
witaj beata marcina ja tez jestem z chełma i robimy w Komexie
chyba tydzień przede mną my 25. sierpnia
Beata Marcina :0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-24, 17:31   #3609
magdulka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez milly Pokaż wiadomość
...niee, no mam nadzieje, ze to nie jest prawda. My mamy podpisana umowę z p.Zomerem i nic nam nie mówił o 5 kolesiach robiacych zdjęcia. pozdrawiam
Madzia nic nie martw się jesli umówiona jesteś z p.Arturem to on będzie i nikt inny... śmiesznie jedno niedopowiedziane zdanie zrobiło tyle zamieszania na naszym forum...
P.Artur oprócz swojej żony ma jeszcze pracowników, którzy robia zdjęcia w dublujących sie terminach...Nie martwcie się wszystko bedzie dobrze

Pozdrawiam
Stary 2006-10-24, 17:39   #3610
Beata Marcina :0
Raczkowanie

a ja mam 18, a jak będę wychodzila za mąż będę miała 19. Wiem, co większość ludzi o tym myśli,ale mało mnie to obchodzi. Nie jestem w ciąży, nie mam dziecka i nikt mnie do niczego nie zmusza. Poprostu chcemy. Chyba na naszą decyzję wpłynęła trochę moja choroba, doceniliśmy jakie życie jest kruche i jak szybko się może skończyć i już nie będziemy się zastanawiać co ludzie powiedzą (bo to głupi powód) tylko sie pożenimy

dziewczyny a ci pracownicy p.Zomera, to... no można im zaufać? bo dla nas ważne są szczególnie zdjęcia ze ślubu, plener i wesele to tak przy okazji
Beata Marcina :0 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-24, 17:47   #3611
Wojtusia
Zakorzenienie

Ja mam tyle lat co frecia i też sie cieszę, że już za pół roku będę mężatką
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2006-10-24, 18:02   #3612
milly
Raczkowanie

Exclamation Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

Cześć dziewczyny.
Byłam dzisiaj u p. Mikulskiego oglądać jego filmy z wesel...ale to nie ważne, nie o tym chciałam ogladaliśmy jakieś filmiki i zapytałam z ciekawości gdzie młodzi mieli wesele - p. Mikulski powiedział mi, że w Apexie na ul. Budowlanej i przy okazji opowiedział nam rzecz, która mnie przeraziła. Otóż - ludzie, którzy byli właścicielami tego domu weselnego zbankrutowali i wszyscy, którzy mieli zaklepane terminy na 2007r. zostali na lodzie. Nie wspomne już, że zaliczki także przepadły. Nie wiem ile w tym prawdy ale przekazuje czego się dowiedziałam. Mam nadzieje, że nie ma wśród Nas żadnej wizażystki, która miała mieć wesele właśnie tam .
Aż strach się bać...chyba zadzwonie do Bogucina i spytam czy u nich wszystko gra

pozdrawiam
Stary 2006-10-24, 18:10   #3613
magdulec
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Beata Marcina :0 Pokaż wiadomość
chyba tydzień przede mną my 25. sierpnia
tak my 18
Stary 2006-10-24, 18:18   #3614
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

milly - nie martw się w Bogucinie napewno wszystko gra, nawet ruszyła budowa nowego obiektu
Stary 2006-10-24, 18:23   #3615
milly
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
milly - nie martw się w Bogucinie napewno wszystko gra, nawet ruszyła budowa nowego obiektu
No właśnie widziałam ostatnio jak tamtędy jechałam i bardzo mnie to cieszy ale z tym Apexem to nieciekawie wyszło nie ma co.
Stary 2006-10-24, 18:26   #3616
Yoolia
Zakorzenienie

GG do Yoolia

moja znajoma kilka lat temu tak samo przekecili w jakimś zajezdzie na Młyńskiej, stracili na szczęscie tylko zaliczkę i udało im sie jeszcze znalezc sale w tym terminie w Przystani na Kunickiego. Może i lepiej, bo tez od p. Mikulskiego słyszeliśmy o tym lokalu na Młyńskiej taka historię, że podczas wesela po wode na kawe i herbate biegali na dworzec PKP, bo chyba jakąś awarię mieli
Stary 2006-10-25, 09:10   #3617
anik77
Przyczajenie

Tak mieszkam w Antwerpii, a dokładniej w okolicach Antwerpii. Faktycznie rozrywek u nas dostatek. Ale to już dla mnie nie te czasy, mieszkam razem z narzeczonym i trochę brakuje czasu na zabawy praca dom itd. My tu harujemy, a nie pracujemy. Wprawdzie ja miałam szczęście bo po 3 latach pracy tzw au pair i pomocy domowej znalazłam pracę w polsko- belgijskiej firmie i pracuję w biurze ale po studiach i osobno bez rodziców obowiązków przybywa.
anik77 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-25, 09:12   #3618
anik77
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez Ela1 Pokaż wiadomość
Witaj anik77. Pomimo tego, że Frecia28 nie ma latek 28 , to na tym forum są dziewczyny, które są mniej więcej w Twoim wieku np. ja w mojej skromnej osobie... Ale wydaje mi się, że nie ma znaczenia ile ma się lat wychodząc za mąż - po prostu na każdą przychodzi czas wtedy, kiedy jest do tego gotowa

Mieszkasz w Bielgii - czyzby w Antwerpii? Jakiś czas temu przez dłuższy okres też pomieszkiwałam w tym mieście i mam bardzo miłe wspomnienia z tamtego okresu Super miasto wszczególnie dla lubiących zabawę.
Tak mieszkam w Antwerpii, a dokładniej w okolicach Antwerpii. Faktycznie rozrywek u nas dostatek. Ale to już dla mnie nie te czasy, mieszkam razem z narzeczonym i trochę brakuje czasu na zabawy praca dom itd. My tu harujemy, a nie pracujemy. Wprawdzie ja miałam szczęście bo po 3 latach pracy tzw au pair i pomocy domowej znalazłam pracę w polsko- belgijskiej firmie i pracuję w biurze ale po studiach i osobno bez rodziców obowiązków przybywa.
Stary 2006-10-25, 09:38   #3619
Ela1
Raczkowanie

to fakt - obowiązków zawsze przybywa a nie ubywa.. A szkoda. A tak juz na marginesie - planujecie zostać w Belgii czy wrócić do Polski?
Ela1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-25, 10:27   #3620
anik77
Przyczajenie

Zostajemy w Belgii przez najbliższe 6-8 lat. Bardzo chcielibyśmy wrócić do Polski ale niestety mamy tutaj ustabilizowaną sytuację finansową stałą pracę i powrót do Polski w tej chwili nie wyszedłby nam na dobre. Większość naszych znajomych którzy próbowali wrócic do Polski dosyć szybko wracało do Belgii. trochę to smutne, bo co innego wyjazd na kilka miesięcy to zawsze jest przygoda, ale po kilku latach wszystko powszednieje a życie w obcym kraju eh..........
Stary 2006-10-26, 20:02   #3621
alusia*
Wtajemniczenie

Send a message via Skype™ to alusia*

Witam Was po dłuższej przerwie
Miałam zepsuty komputer ale wreszcie mam naprawiony i moge nadrobić zaległości.
Mamy wreszcie kamerzyste!Jest to znajomy moich rodziców.Ma studio w domu,zajmuje sie filmowaniem,fotografowani em.Płacimy 800zł.Moze zmontowac płytke jeszcze taniej lub powyżej 1000zł.Ma bardzo dużo pomysłów.Skorzystamy chyba tez z jego usług fotografowania i zrobi nam plener.Mam nadzieje,ze bedzie ok.
alusia* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-26, 20:04   #3622
alusia*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Yoolia Pokaż wiadomość
moja znajoma kilka lat temu tak samo przekecili w jakimś zajezdzie na Młyńskiej, stracili na szczęscie tylko zaliczkę i udało im sie jeszcze znalezc sale w tym terminie w Przystani na Kunickiego. Może i lepiej, bo tez od p. Mikulskiego słyszeliśmy o tym lokalu na Młyńskiej taka historię, że podczas wesela po wode na kawe i herbate biegali na dworzec PKP, bo chyba jakąś awarię mieli
o kurcze ale wstyd z ta wodą!
Stary 2006-10-26, 20:08   #3623
alusia*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Wojtusia Pokaż wiadomość
Frecia jest z '84 , a to 28 to dzień urodzin

Ps. Frecia, mam nadzieje ze sie nie gniewasz, ze tak za ciebie odpowiedziałam
Ja mam 22lata jak bede brała ślub stuknie mi 23
Stary 2006-10-26, 20:14   #3624
alusia*
Wtajemniczenie

Jak fajnie jest byc znow na forum teskniło mi sie!
Stary 2006-10-26, 20:48   #3625
eemila
Raczkowanie

GG do eemila

witam po dluzszej przerwie na forum , nie bylo mnie przez jakis czas bo jakos ostatnio brakuje mi czasu Dzieewczyny ale miałam ostatnio sytuację odnośnie tego Apexu, co podobno zbankrutował(dowiedziałam się o nich z naszego forum oczywiściwe) dzwonil w ten sam dzień facet do mojej teściowej z naszego domu weselnego(ona oczywiscie przezyła w pierwszej chwili szok bo myslala ze on dzwoni w sprawie odwołania naszego wesela, bo nigdy nie dzwonił wczesniej) z informacją, czy przekazywał nam, że w cenie wesela będzie też TORT!! Myśle, że nie okaże się po jakimś czasie że te obawy nie były bezpodstawne i nikt nie wykręci nam takiego numeru jak Apex( a taką ochote miałam żeby tam zorganizować przyjęcie tylko nie mieli terminu)

A tak na marginesie to jak ja wyjde za mąż będe mieć 24 latka!

21.07.2007 i już panienką nie bedę!!
www.przewodnikmp.pl/img-21072007018_eblwhahigajz. png
eemila jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-26, 22:55   #3626
Anet2007
Raczkowanie

GG do Anet2007

To ja chyba będę najmłodszą mężatką... W sierpniu będę miała 22 lata.)
Anet2007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-27, 08:35   #3627
Wojtusia
Zakorzenienie

Ja będę miała 23 lata
Wojtusia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2006-10-27, 09:16   #3628
kasiakkk
Zadomowienie

a ja nadal 24

alusia* spotkanie lubelskich wizażanek się szykuje, więc która z naszych panien młodych jeszcze nie wie to zapraszam
a link do wątku zo spotkaniu jest w podpisie Yoolii

MOŻESZ JEJ POMÓC
www.serce-oliwki.pl

Edytowane przez kasiakkk
Czas edycji: 2006-10-27 o 09:21 Powód: przypomniało mi sie coś
kasiakkk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-27, 13:17   #3629
Jolinek
Rozeznanie

GG do Jolinek
Post Dot.: Lubelskie Panny Młode - jesteście???

No to okazuje się że będę starą panną młodą. Mam teraz 26 w przyszłym roku stuknie mi 27 latek
A tak a propos wieku moja znajoma kiedyś będąc na mszy w kościele usłyszała z ambony "grzmienie" że panną młodą mogą nazywać się te panie które nie skończyły 25 roku życia a panowie 27 lat!!!! Później nie ma co wychodzić za mąż i udawać że jest się parą MŁODĄ!!! Szczęka jej opadła i miała taką minę
No cóż... pozostawiam to bez komentarza
Pozdrawiam

Michasia... nasz wigilijny cud
Jolinek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2006-10-27, 13:21   #3630
alusia*
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Jolinek Pokaż wiadomość
No to okazuje się że będę starą panną młodą. Mam teraz 26 w przyszłym roku stuknie mi 27 latek
A tak a propos wieku moja znajoma kiedyś będąc na mszy w kościele usłyszała z ambony "grzmienie" że panną młodą mogą nazywać się te panie które nie skończyły 25 roku życia a panowie 27 lat!!!! Później nie ma co wychodzić za mąż i udawać że jest się parą MŁODĄ!!! Szczęka jej opadła i miała taką minę
No cóż... pozostawiam to bez komentarza
Pozdrawiam
Bez komentarza...
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości