|
Notka |
|
Biżuteria Miejsce dla osób, które robią biżuterię. Tutaj możesz zaprezentować własnoręcznie wykonaną biżuterię, obejrzeć prace innych, podzielić się wiedzą. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 |
Zadomowienie
|
Dot.: sklepy internetowe - wady i zalety (podziel się opinią)
Ggagatko: na moje oko to robia zmiany w serwisie i odebrali dostep do ogladania ludziom (bo np. przemodelowuja strone i by sie glupoty wyswietlaly, albo zle obrazki, albo linki).
![]() |
#3602 |
Rozeznanie
|
u mnie wszystko w porządku
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Raczkowanie
|
Witam.
PEPUS (na temat ANTYKWARIATeduPL) Nie wiem, czy ktos juz Ci odpowiedział...bo na mase pytan nigdy nie ma odpowiedzi, tylko dalej leci temat i koniec. Ja tam kupowalam chyba ze 2 czy 3 razy. Wybor maja duzy, ceny niskie, szybko dostawalam, ale...maja problem z pakowaniem, niby w woreczkach, oklejone niesamowita iloscia tasmy, koperta odpowiednia, a kilka sztuk bylo uszkodzonych, okruchy byly obok. Ale na reklamacje dostalam za 2 dni zamiane, bez problemow. a swoja droga, kupujac juz jakis czas w roznych sklepach w sieci, i na Allegro, zauwazylam, ze zdarza sie prawie kazdemu sprzedawcy zapakowac cos nie bardzo jakosciowego, a to pekniecie, ze tylko w lupe widac, a to takie, jakby w worku poobijane byly, polysku brak, przy dziurkach nadkruszone itp itd. Nie ma sie co dziwic, bo wiem, jak to trafia do handlu: jada przewaznie na Czechy, kupuja na kilogramy !, tak, tak!! potem dziewczyny pracownicy siedza i wkladaja po kilka koralikow do woreczkow strunowych czy innych, jak wlasciciel każe. te najdrobniejsze ida na wage. W zasadzie jak cena....taki towar. A my z tego mamy frajde, najlepszy moment to jest grebanie w tym, co dostalas. I czym sie roznimy od dzikusow, ktore za paciorki sprzedawaly zloto, futra i nawet swoje terytoria, he he. Pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3604 |
Zakorzenienie
|
Doszła paczka z diamicart! W końcu
![]() ![]() dali też dużo gratisów ![]() ![]()
#3605 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Wtajemniczenie
|
Qunszt - kupowałam markizy z masy perlowej jak tylko weszły, turkusowe, byłu cudownie wybarwione i sliczne. zamówiłam kilka kolorów teraz i przyszly jakieś takie blade i w ogóle flech. drobnica, jak to qunsztowa, symatyczna. nic innego nie brałam, ale zatchnęłam się z wrażenia po otworzeniu koparty, bo wypał z niej woreczek z czteremia ładnymi [!] kółeczkami z masy perlowej [czyżby.. naprawde dopasowane do zamówienia?! w Qunszcie?!] z wielkim napisem 'GRATIS' na woreczku. koloru naturalnego, wiec nawet na wybarwienie nie ponarzekam
![]() ![]()
#3607 |
Zakorzenienie
|
Artfan
Zamówiłam i opłaciłam we wtorek, dzisiaj dostałam przesyłkę. Wszystko się zgadza, zgodne z opisem, ładne ale bez rewelacji ![]() ![]() I mały gratis ![]()
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
Wow, Qnszt? Dark, jesteś pewna, że to z qnsztu??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 |
BAN stały
|
Kadoro - zamówienie złożone 30go maja, dopiero dziś doszło. Kamienie ok, niestety w między czasie dostałam e-maila, że nie ma kryształu górskiego i co chcę w zamian. szkoda, bo chciałam zrobię bransę z górskim
![]() ![]() ![]() ![]() Skarby natury - tutaj BARDZO, ale to BARDZO się ucieszyłam z paczki, bo zamówiłam 15go wieczorem, na pieczątce jest data 17.06 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3612 |
Raczkowanie
|
Skarby Natury - kocham ten sklep
![]() ![]() Uwielbiam gratisy, sa świetnie dopasowane ale zauważyłam, że przy zakupach powyżej 100 zł już ich nie ma, no trudno. Bardzo często powstrzymuję się przed zaglądaniem do sklepu bo inaczej takie wizyty kończą się zakupami ![]() a no i dość długo czekałam z wysyłką, w końcu pieczątka jest z 17.06 a ja mam już dzisiaj, baaaaardzo szybko, myślę że to tylko jednorazowy wybryk, wcześniej dostawałam błyskawicznie Edytowane przez olenka_ola Czas edycji: 2008-06-18 o 20:28 Powód: dopiska |
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zadomowienie
|
A ja muszę się pożalić na SN.
Zakupy skończone 2.06, potem strajk i dogadywanie się nt minerałów, których nie ma na stronie (okazało się, ze nie ma w ogóle), w końcu wpłata 6.06., a paczka wysłana dopiero wczoraj i dzisiaj jej jeszcze nie ma ![]() A za tydzień jadę na wczasy i nie zdążę klientkom wszystkiego dostarczyć.
#3614 | |
Joanna d'Moder
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3615 |
Rozeznanie
|
Ja w SN opłaciłam zamówienie jedno w niedziele, a drugie jednopozycyjne złożone na szybko od razu w poniedziałek o 6 rano, wiec tak czy siak powinno byc zaksiegowane jednocześnie.
Paczki nadal nie mam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sprawdziłąm czy nie pomyliłam się w numerze konta, ale nie - oba poszły na to samo konto. Buuu czekam no |
![]() ![]() |
![]() |
#3616 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3617 |
Zadomowienie
|
Hej.
Macie może ostatni mail z diamicartu z wiadomością o konkursie i darmowej przesyłce od 40 zł. Jeżeli tak, to proszę - wyślijcie do mnie.
#3618 |
Wtajemniczenie
|
Korallo... again.
Byłam w wielkie potrzebie na szybko. przetrawiłam swoją wielką niechęć do tego sklepu i złozyłam maleńkie zamówenie. dostałam odpowiedź, że 'niestety, ale nie mogą go zrealizowac'. na moje pytanie cóż takiego ise stało, że nie mogą - zero odpowiedzi. pozostawię bez komentarza chyba..
#3619 |
Zakorzenienie
|
Dark, może się obrazili na Ciebie
![]()
![]() |
#3620 |
Zadomowienie
|
Rose, dzięki wielkie
#3621 |
Wtajemniczenie
|
to byłby pelny profesjonalizm... bardzo do nich z resztą pasujący..
ale co tam - poratowałaś mnie Ty, więc niech się... cmokną ![]()
#3622 |
Zakorzenienie
|
qbek, nie ma sprawy
![]() Dark, się okaże, że masz tam zdjęcie "Tej pani nie obsługujemy" ![]() Ja do nich w ub. roku wysyłałam cv do pracy ![]()
#3623 |
Zakorzenienie
|
~~sklepy~~
Hej Dziewczyny!
![]() Które ze sklepów internetowych z koralikami Wam najbardziej odpowiadają? Które mają według Was najlepszy asortyment? W których robicie najczęściej zakupy? |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3624 |
Zadomowienie
|
Dot.: ~~sklepy~~
#3625 |
Zakorzenienie
|
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?t=92956 - to już stary watek....warto założyć nowy
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
ale po co nowy?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Zakorzenienie
|
No właśnie... po co pisać jeszcze raz wszystko to co jest już napisane?? potem bałagan jest i nie można niczego znaleźć, trochę tu, trochę tam... nie róbmy bałaganu...... wystarczy jeden wątek o sprzedawcach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3630 |
Zadomowienie
|
Apeluję po raz n-ty: SZANUJMY WIZAŻ!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:13.