![]() |
#3601 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Lutówki 2017 ❤ cz. III
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
![]() ![]() |
![]() |
#3602 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 |
Zakorzenienie
|
Może z niej będzie karateka
![]() Poszłabym sobie jeszcze raz na połówkowe, zazdroszczę Wam podglądania maluchów ![]() Wizytę mam teraz dopiero 27.10 i mam nadzieję, że potem to już co 2 tyg. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3604 |
Zakorzenienie
|
moja mama tez mysli czy moze Mały nie bedzie bokserem jak jej wysylam co sie dzieje, na tak wczesnym etapie...
![]()
#3605 |
Zadomowienie
|
Jejku, ale mnie boli głowa. Jakiś koszmar.
#3606 |
Zakorzenienie
|
idz spac Kochana
![]()
#3607 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:02 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- współczuję. Ja bym nie wytrzymała i paracetamol bym wzięła. ---------- Dopisano o 22:04 ---------- Poprzedni post napisano o 22:02 ---------- Ale dzidziuś mnie mocno kopie od paru dni ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3608 | ||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
No Kochana, my juz prawie w 6 miesiącu jestesmy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3609 |
Zadomowienie
|
Mimo, że nie robię tego, do tego czasu jeden apap przez całą ciążę to jednak dzisiaj wzięłam. Może to emocje związane z badaniami. A jutro o 8:50 mam wizytę u mojego Pana ginekologa i biorę zwolnienie. Choć 2 tygodnie jeszcze. Dzieci w przedszkolu chorują, ospa ponoć grasuje, a ja jako wychowawca i nauczycieli angielskiego w starszych grupach przebywam tygodniowo z ponad 120 dziećmi. Nie ma co. Uciekam na L4.
---------- Dopisano o 21:34 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Zamówiłam sobie dzisiaj cały zestaw do hybrydy, będę na wolnym uczyła się robić pazurki. 😊 A i hybryda, mam nadzieję, przy dziecku dłużej wytrzyma jak lakier. I rozpiescilam się kupując ładne botki jesienne, z fredzelkami z tyłu.
#3610 | |||||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Ja jestem po milym weekendzie z siostrą i jej córeczką, ktora postanowiła postawić pierwsze samodzielne kroki ♡ leniłysmy sie totalnie. No moze poza przetestowaniem niani na małej. I rzeczywiście sie sprawdza. Obraz jst dobry i w dzien i w nocy. Mozna idac do dziecka przez nianie sie do niego odezwac, ze juz sie idzie. Puscic kolysanki. Świetnie sie bawilysmy obserwujac małą. Poza tym Panu Mężowi nagle się spodobało imię Zuzia i teraz będzie wymyślał. ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaż na Samsung Galaxy S 7 Edge |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3612 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0397904001.html http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0412788003.html Zastanawia mnie czemu u mnie w sklepie były na wyprzedaży, a na stronie są w normalnej cenie ![]() ![]() Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3613 |
Zadomowienie
|
Jutro wstawię zdjęcie, bo z komórki jakoś nigdy mi się nie udało.
#3614 |
Zakorzenienie
|
Ale ze mnie typowa blondynka… Zapomniałam, że nie mam nic do jedzenia, a teraz tak zgłodniałam, że muszę coś zjeść… I został mi chleb z soboty i ser zółty
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3615 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wysłane z mojego GT-I8200 przy użyciu Tapatalka
![]() |
#3616 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaż na Samsung Galaxy S 7 Edge |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3617 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3618 | |||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Tak mysle i mysle i troche przerazaja mnie te protesty, sama nie bylam. I nie bede sie rozwodzic na ten temat. Nie jestem za ale przeciw tez nie. Ale jedno mi nie daje spokoju jak mozna mowic ze to tylko zarodek ze to co mamy w brzuszkach to nie dziecko jak my wszystkie swiadome kobiety od drugiej kreski na tescie dmuchamy i chuchamy aby bylo wszystko dobrze,troszczymy sie martwimy wydaje mi sie ze to jest dla nas od poczatku kochane dziecko a nie tylko zarodek z ktorym mozna wszystko zrobic? Czy sie myle?
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 | |||
Zakorzenienie
|
Dzień dobry,
u nas dziś ciężka noc, Malego o 3 wzielismy do siebie do łóżka, bo już mi się wstawać nie chcialo ![]() Jak takie male dziecko sie potrafi rozpychać to mnie zawsze bawi... my po 20cm na skraju, a on rozlozony w poprzek i tylko spróbuj przesunąć ![]() Ferimori gratuluję coreczki ![]() Apap raz na jakiś czas nie zaszkodzi. ![]() Cytat:
https://m.zalando.pl/zalando-essenti...1ca06-k11.html Dałam za nią zawrotne 22zl Cytat:
![]() Cytat:
Bardziej chodzi o problem chorej matki/dziecka. Niedaleko mieszka dziewczyna, starali się o dziecko od dawna, są dwie kreski i na którymś usg usłyszeli, że dziecku nie wytworzyła/zamknęła się czaszka i nie ma szans na przeżycie bo wszystko z główki się rozleje. Raczej to nie była dla nich radość, że ciążę trzeba usunąć. A zgodnie z tą ustawą ona musiałaby tą ciążę donosic - czuc ruchy, wiedzac ze nie ma po co szykowac wyprawki, bo nigdy nawet maluszka nie przytuli. Porod naturalny raczej by nie miał miejsca, więc cesarka i od razu śmierć dziecka... Moim zdaniem tak jak jest teraz ustawa o aborcji jest dobrze i niech lepiej zajmą się czymś pożytecznym. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Ja dzis w nocy bilam rekordy gapy.. Jak nie weszłam w drzwi to walizkę albo nie trafiłam w łóżko... Kilka miesięcy chodzenia na autopilocie a tu takie porażki... Ehs...
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
sunny_eyes, nie umiem sobie wyobrazić nawet większej traumy... i dlatego właśnie, dla DOBRA nienarodzonych dzieci oraz ich matek, byłam na proteście. Nie aby nasze fasolki zabijać, ale lecz badać, kontrolować, pomóc w chorobie i cierpieniu. Pomóc albo lecząc albo uśmierzając ból jak najszybciej. Bez badań nie będziemy nawet wiedziały, że cierpią...
A tak w ogóle dzień dobry wszystkim ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3623 |
Raczkowanie
|
Chyba i ja musze przez weekend wypuścić sie gdzies dalej na zakupy. U nas blisko nie ma nigdzie z ciazowymi😔
Co do aborcji jestem za. Rząd każe rodzic chore dzieci ale nie mozesz liczyć na to ze w leczeniu ci pomoże. Po porodzie zostajesz sama z własnymi problemami i kazdy ma to gdzies. Moje życie moje wybory nigdy nikogo bym nie potępiła za to ze podjął taka a nie inna decyzje |
![]() ![]() |
![]() |
#3625 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3626 |
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() Pogoda nie rozpieszcza, leje masakrycznie, a ja musze po zakupy isc. Spac mi sie chce i w ogole. Najgorsze, ze mniej wiecej od 2 tygodni codziennie wstaje w nocy do toalety. Co prawda na autopilocie i od razu potem zasypiam, ale i tak jestem jakas rozbita przez to. Gratuluje wizyt i trzymam kciuki za dzisiejsze ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3627 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3628 |
Zakorzenienie
|
Escorpio widze ze twoje zakupy sa krótkim rękawem. Taka gorąca babka z ciebie?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3629 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3630 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dzień dobry, po dłuższej debacie wczorajszego wieczoru uznaliśmy że wracamy do pierwotnego pomysłu odnośnie imienia - WIKTORIA. Jak Wam się podoba? Zajade dziś na ciuchach popatrzeć czy są jakieś fajne sukienki mieszczące brzuch ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:02.