|
Notka |
|
ROSSMANNiaczki Forum ROSSMANNiaczki to miejsce, w którym znajdziesz informacje o promocjach sieci Rossmann, konkursach, kodach promocyjnych przeznaczonych tylko dla Wizażanek. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3601 | |
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXIX
Cytat:
![]() Byłam też druga edycja Glamour z tuszem Bourjois, taki sam tusz kupowałam koleżance z pracy, na promocji wychodził za ok. 22 zł. ![]() Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2017-04-22 o 11:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3602 | |
Raczkowanie
|
Dot.: Rossmann cz. XXIX
Cytat:
![]() A czemu Perfecta lepszy? Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3603 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3604 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja tam i tak wiek po grawitacji poznaję ![]() Cytat:
![]() Mydełka do twarzy uwielbiam no ale nie do oczu ![]() Używałaś któraś z Was tej emulsji z glikolem i wit c z Bielendy? Mam serum z tej serii i bardzo lubię ciekawa jestem czy ta emulsja by z makijażem sobie poradziła czy raczej tylko do domywania sie nadaje... Edytowane przez iamsolucky Czas edycji: 2017-04-22 o 11:13 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3605 |
Zakorzenienie
|
He he widzę, że rozpętałam burze. Zaczęło się niewinnie, wspomniałam tylko, że myję twarz mydłem.
![]() Dziewczyny, jakie macie refleksje odnośnie promocji. Wolałyście jak trwała trzy tygodnie, czy ta obecna opcja jest lepsza? Powiem szczerze, że obecna promocja podoba mi się bardziej. Zrobiłam sobie listę odpowiednio wcześniej, wszystko kupiłam pierwszego dnia mimo tych tłumów. Co nie udało mi się zamówić online to złapałam na miejscu w Rossmannie podczas odbierania zamówienia. Jednego dnia odwaliłam wszystko, mam już spokój i nie myślę, żeby lecieć w inne dni do sklepu, albo zwalniać się z pracy albo jakkolwiek kombinować. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3606 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3607 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tylko niektóre ułatwiają sprawę zmieniając jeszcze kształt modeli i tak te do konturowania mają ściętą, płaską dupkę, można nimi też aplikować puder. A tu różnice tylko w kolorach. A co do trwałości- wszystkie gąbki, niezależnie od ceny można bezpiecznie stosować nie dłużej niż 3 miesiące, więc jeśli można kupić taniej to czemu nie? Te najdroższe trzeba wymieniać tak samo często o ile nie chcemy aplikować na twarz pleśni, grzybów, bakterii.
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3608 |
Zakorzenienie
|
tak zmieniajac temat - do tej pory nie wpadlam na to, zeby wpisac sobie moj ukochany puder manhattan clearface na allegro. i jest troche aukcji z tymi produktami - z napisami niemieckimi (np. tu: http://allegro.pl/manhattan-clearfac...727260439.html), wiec chyba tylko z polski usuneli ten produkt, a nie na zawsze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3609 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Sama nie wiem, teraz gorsze tłumy, z drugiej strony jak promo trwa 3 tygodnie to więcej rzeczy się kupuje bo stale się coś przypomina ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3610 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Produktów z kolorówkę polecanych na blogach, forach w popularnych odcieniach też nie było. Wyszłam z pustymi rękoma mimo że poszłam z długą lista. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3611 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
No a pod koniec łapałam klaustrofobię i uciekłam bez kilku rzeczy 😂 Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3612 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3613 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Człowiek jednak uczy się całe życie. ![]() Do tej pory kupowałam w rosRosmanie Real Techniques, ale wychodzą dosyć drogawo, więc zawsze czatuje na jakieś promocje. Dziewczyny, czy w waszych Rossmannach też wycofali pędzle Ecotools? Kurczę, takie świetne pętlę. Pamiętam jak kiedyś go kosztował 30 zł, i wyhaczyłam je w jakichś promocji - 50%. Zrobiłam wtedy interes życia, nigdy więcej później nie widziałam pędzli w tak dobrych cenach. Potem strasznie je wywindowali, coś ponad cztery dychy za sztukę, a teraz już ich w ogóle nie widzę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3614 | |
Zakorzenienie
|
Łagodniejszy skład, mniej podrażnia skórę wrażliwą, mnie pobudza nadreaktywność naczynek. Nie podam Ci w tej chwili składnika, ale swego czasu wrzucałam oba składy w analizator kosmetyków i tam widać różnicę.
---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:27 ---------- Cytat:
Choć jeśli badania cross sellingowe mają mieć charakter ciągły i robi to ich dział wewnętrzny to mogliby wrócić do promocji rozłożonej na etapy. Mieliby mniejsze koszty i wyższy zysk.
![]() |
#3615 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Olejek Isana pod prysznic też mam, ale do pędzli używam ![]()
![]() |
#3616 |
Zakorzenienie
|
Lepszy do mycia gąbek, szczególnie z podkładów typu long lasting niż do mycia pędzli. Podobny dobre do tego celu jest też mydło antybakteryjne Protex, ale tego jeszcze nie testowałam. Bywa, że myję kostkami ISANA.
#3617 |
Zadomowienie
|
Dzięki już będę wiedziała. Wypróbuję też te kostki, bo mam jeszcze hipoalergiczne Biały Jeleń i sobie porównam, a tego solida już nie mam, ale był bardzo wydajny i ładnie domywał.
#3618 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Teraz jeszcze ten cały boom na koreańska pielęgnację ![]() Co do Bielendy mam oko na serum z tej serii. Ciekawe czy tak dobre jak mezo serum korygujące. Cytat:
![]() Ja chyba wolałam rozłożoną promocję, było spokojniej. Teraz wszyscy rzucili się dosłownie na sam początek promo, bo każdy pomyślał, jak nie kupię od razu to potem nie będzie. Trzymałam się swojej listy i nie kupowałam przesadnie dużo. Teraz tylko żel Wibo bezbarwny do brwi, kredka Wibo do brwi, podkład Fit Me, peeling do ust Evree i bibułki matujące Wibo. To samo bym kupiła jakby promocja trwała 3 tyg. Na liście mam jeszcze lakier, tani tusz i puder, ewentualnie coś innego wymyślę. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3619 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 13:02 ---------- Poprzedni post napisano o 13:00 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 13:06 ---------- Poprzedni post napisano o 13:02 ---------- Cytat:
![]() |
|||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3620 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3621 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:06 ---------- Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3622 |
Zakorzenienie
|
Kochana, a z tym myciem pędzli olejkiem Isana to bądź ostrożna. Nasłuchałam się wielu recenzji, że te olejki potrafią rozpuścić Kleyff pędzę Lach i dużo dziewczyn skarżyło się, że w głosie i poleciał np. Hakuro H50. Uważaj, żeby nie moczyć skuwki, aby nie dostał się do niej olejek. O ile do gąbek ten kosmetyk sprawdza mi się idealnie, o tyle do pędzli boję się go użyć.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3623 | |
Ekspert od Dupy Strony
|
Cytat:
![]() |
#3624 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3625 |
Raczkowanie
|
Dziekuje za odpowiedzi, troche mi rozjaśniły
![]() Wedlug mnie ta promocja jest w porzadku, bo nie mam az tyle czasu zeby jezdzic co kilka dni do rossmanna, a zawsze uzupelniam zapasy. Teraz moglam wszystko kupic za jednym wyjsciem, zgarniecie kosmetykow zajelo mi 3 minuty- stanie w kolejce ponad 10 minut:p Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3626 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3627 | |
Zakorzenienie
|
Rossmann cz. XXIX
Cytat:
![]() ![]() ImageUploadedByWizaz Forum1492859749.138817.jpgImageUploadedByWizaz Forum1492859760.657954.jpg Edytowane przez Asiuchal Czas edycji: 2017-04-22 o 12:16 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3628 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3629 |
Raczkowanie
|
Byłam wlasnie w Galerii Mokotów, panie dokładaly szafy m.in. Wibo, dużo pudrow bananowych, ryżowych. Ogólnie większość szaf zaopatrzona dobrze
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3630 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:13.