![]() |
#3631 |
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy sierpniowe 2018 cz.III
Tez was pod brzuchem ciągnie na linii majtek jak za długo posiedzicie?
Kupiłam kokon i rogal i w końcu klikniete gemini teraz czekać na paczki. Zostało allegro i pepco ale to na koniec miesiąca chyba że na pepco starczy nam siły i czasu w piątek. Mama znowu coś kupiła w sh ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3632 |
Wtajemniczenie
|
Hahaha uśmiałam się z tą Bożeną
![]() ![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 12:24 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Dziewczyny kciuki za wizyty! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3633 |
Zakorzenienie
|
Hej dziewczyny, ja troche zajeta ostatnio, praca, plus spacery, staram sie codziennie tez juz cwiczyc.
TZ wczoraj zlozyl komode, bedzie pieknie ![]() Maly mnie kopie dosc mocno, zaczyna miec konkretna sile, za 6 dni wizyta, jestem ciekawa ile wazy. Zaraz 33 tydzien i jakies 8,5/9 kg na plusie, staram sie pilnowac, ale kostka kawowa z beza sa silniejsze hahaha Brzuszek nie jest jakis duzy, nie uwiera mi bardzo, spie normalnie po 8-9 godzin, czasami padam i nawet nie wiem kiedy mnie nie ma. Z Tz sielanka, ale w ten weekend znowu jego corka jest i zastanawiam sie, czy nie jechac do rodzicow spac, nie bedzie ich bo jada na wakacje, a nie chce sie stresowac. Mam wrazenie, ze ona coraz bardziej probuje jego uwage zwrocic i jeczy, boje sie co bedzie jak maly sie urodzi. Zakochalam sie w kokonach Tiny Star i tam chyba zamowie, ale kolyske kupie uzywana w Pozaniu, znalazlam 3 fajne na OLX, szkoda mi troche pieniazkow, tymbardziej, ze lozeczko ma. Kolyska kolejne 400 zl plus materacyk itp itd, a znalazlam za 150/180/200 zl z materacami nawet, a to przeciez tylko po to by sobie kimal jak jestesmy na dole. Ten czas tak szybko leci sluchajcie, z jednej strony ogromnie sie ciesze, z drugiej jestem przerazona, ze to juz juz chwila moment ![]()
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Zakorzenienie
|
ahh i zamowilismy wozek!!!!!
mozna wpisac na liste CYBEX Priam Butterfly 3w1 Lux Seat, nie moge sie doczekac, 4 tygodnie i bedzie
Muzycznie www.facebook.com/AtelierNoire www.instagram.com/kasia_noire ![]() Kosmetyki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1211006 Ciuszki na wymianę: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...6#post81087906 |
![]() ![]() |
![]() |
#3635 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Piękny wózek! |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Zadomowienie
|
KROLEWNA to dobrze że rozbawiona dziś a nie w druga stronę hehe
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3637 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje, ciesze sie z niego ogromnie, moj wymarzony, jak sie nim przejechalam, to juz zaden inny nie istnial ![]() Wlasnie kupilam kokon http://www.zuzu-la.pl/pl/kokony/88-k...emowlecy-.html Bedzie maly krolewicz, te Tiny Star to z 300 zl i tylko do 6 mc uzywalnosc pf
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3638 |
Raczkowanie
|
Hejka, Clo, wózek piękny, torba do niego w cenie tego, który ja kupowałam
![]() Ale na pewno cena przedkłada się na jakość - mój używka i trochę w nim coś trzeszczy - zobaczymy jak będzie po dopompowaniu kół - możliwe, że od razu trzeba będzie zainwestować w serwis, bo niby trzeszczenie nie problem, ale nie wyobrażam sobie, że ma mi na każdym spacerze coś trzeszczeć, dostałabym psychozy. Moja energia ostatnio jest przeznaczana na przeprawy z ZUS-em, dołączyłam do grona tych z Was, które mają przeprawę - co prawda jestem zatrudniona na umowę o pracę i powino pójść gładko, ale się obijałam przez ostatni tydzień od pracodawcy do ZUS-u jak o ścianę, teraz coś ruszyło ale i tak muszę czekać, bo procedury, brr... No i znowu zawaliłam egzamin na prawko - ależ ja Wam tu jęczę... ![]() A co do małej, 19 mam wizytę, zobaczymy czy ciągle leży w poprzek. Dziś czułam ją mocno wysoko, ale nie wiem, czy może to oznaczać, że się spionizowała, bo nie mam pojęcia czy to, co czuję wysoko to nóżki czy rączki. Miłego dnia Wam życzę.
https://www.suwaczki.com/tickers/yuudxm5ehetct6dr.png Edytowane przez Bitamina Czas edycji: 2018-06-13 o 13:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3639 |
Zadomowienie
|
Uff po wizycie, Pan doktor wyrozumialy i obylo sie bez insuliny
![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bitaminko, ale torba w cenie czego? wozka? Tam jeszcze jest spiworek do wozka, ale on jest gruby na zime, wiec stwierdzilam, ze dokupie pozniej, jak przyjda chlodne dni. Daj sobie spokoj z tym prawem jazdy, glowa i koncetracja w ciazy juz nie ta. Ja mam prawko 10 lat i w ciazy jak jade mam czasami takie zawieszki, ze nie pamietam jak przejechalam odcinek drogi.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Zakorzenienie
|
Przyjmujecie córkę marnotrawna ponownie?
![]() Mały mnie wylogowal swego czasu na amen z taptalka a w laptopie zrobił takie czary mary że do dziś go nie odpalilam. Przy remoncie nie mialam kompletnie czasu na wariowanie z odzyskiem hasła no i zeszło. Na szczęście remont dobiegł praktycznie końca, zostało kilka rzeczy i spraw ale w ten weekend moglibyśmy się już wprowadzać. Niestety nawaliła ekipa więc muszę szukać kogoś na szybko do noszenia i nie wiem co z tego będzie. Ogólnie ostatnie 7 tyg były tragiczne. Przeciazylam się noszeniem młodego, tym całym remontem i milionem spraw tylko na mojej głowie więc w efekcie dorobiłam się rwy kulszowej i zapalenia stawów biodrowo krzyżowych. Doszło już nawet do tego że ból nie pozwolił mi wstawac z łóżka i zaczęłam prywatna rehabilitację. trochę musiałam powalczyć i mam mieć teraz wreszcie na NFZ kiedy od dwóch tygodni ta prywatna przyniosła ogromną poprawę i wróciłam do świata żywych. Ta ciąża nie należy u mnie do najłatwiejszych. Wysłane z mojego WAS-LX1 przy użyciu Tapatalka
#3642 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Też mam już dziury w mózgu, dzisiaj dwa razy zamyśliłam się i przejechałam ulicę, w którą miałam skręcić. Dawno takiej zawiechy nie miałam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Zadomowienie
|
No witaj Zielinka, fajnie że jesteś spowrotem
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Raczkowanie
|
Dzięki dziewczyny za gratulacje i dobre słowo 😀
Ania sprawdziłam w zamowieniach i też niestety msc temu zamawialam, dokladnie 12 maja Chloe boski ten Twoj wózek Apropo torby to dzis odebralam ze smyka swoją. Kliknelam ja w weekend. Udalo mi się ją wyrwać za 53 zl😀 Powiem Wam, ze wygląda naprawdę fajnie, podoba mi się (szczególnie za te pieniądze). Oby tylko pasowala do wózka ![]() https://www.smyk.com/catalog/product...-wozka-czarna/ |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 | |||||
Konto usunięte
|
Hejka, rano byłam w laboratorium zrobić posiew moczu. Wynik ma być do 7 dni
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja "Bożenki" też nie zamierzam operować ![]() |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3646 |
Raczkowanie
|
[1=7436419bdde6dac9254d6bd 67d9526de215a6d26_5f3c5da c4904a;84148541]Hejka, rano byłam w laboratorium zrobić posiew moczu. Wynik ma być do 7 dni
![]() ![]() ![]() ![]() 800-900zł?? ![]() [/QUOTE] Noooo☹️ 570 czesne + 10,50 wyżywienie dzienne+ zajęcia dodatkowe Zwykle wychodzi 800 z groszami. Jak nie opuszcza zadnego dnia to ponad 900... |
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Zadomowienie
|
Chloe - piszesz ze czujesz silne kopniaki.. mhhh
![]() Ja z kolej przeszlam jakas zmiane, bo wczesniej byly kopniaczki a teraz takie bardziej wyciaganie sie, wyciskanie . Moze dlatego ze ma juz mniej miejsca.. ![]() Macie tez tak moze? Ogladam ten filmik na youtube: https://www.youtube.com/watch?v=TG2BAC8E07A i mam wrazenie ze rozpoznaje podobne ruchy czasem u siebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |
Zadomowienie
|
Tezewe gratuluję wizyty
![]() Chloestic ty dalej praktycznie bez brzucha! ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz ---------- Dopisano o 15:44 ---------- Poprzedni post napisano o 15:42 ---------- Cytat:
|
![]() ![]() |
![]() |
#3649 |
Wtajemniczenie
|
chloe witaj w gronie posiadaczek priama ! najlepiej zainwestowane pieniądze
![]() ja od razu brałam śpiwór, torbę i uchwyt na kubek. Taniej wyszło ![]() Zielinka czesc ponownie! Andzia super wieści mój synek kopie tak mocno od rana, ze nie wiem jak go uspokoic..pewnie się przestraszył jak się oparzylam, palce nadal dosyć mocno szczypia ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3650 | |||||
Zakorzenienie
|
Chloestic gratuluję zakupu wózka
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
#3651 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Szkoda, że nie wyszło z tym egzaminem. Może faktycznie potrzebujesz chwilę odsapnąć od tematu... Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#3652 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Na kciuki już chyba za późno?? Jeśli nie to trzymam!! W takim razie z Bożenką ja jestem do tyłu.. ![]() ![]() ![]() Dziś też byłam w zusie i szef chyba jeszcze nie złożył tego z3 z moim numerem konta, bede w piątek w firmie to się zapytam. Zwolnienie w systemie jest, więc oddane. Była dziś u mnie kumpela, przebrała mo rzeczy po moim Tomku i zabrała dużą część. Skasowalam ją tak po 'koleżeńsku' ale ona chociaż nie musi się martwić o kupno a ja o sprzedaż. Z tego co zostało przebiore jeszcze raz i zobaczymy co zrobić. ![]() Bambi twardy brzuch to nic przyjemnego. Ale nogi do góry i może dawka dodatkowa magnezu. Melka, dobry pomysl na oparzenie ![]() Cholestic, u mnie waga pokazała +10 (kiedyś musiał nadejść ten dzień) ale ja przy Tobie to wyglądam jak słoń przy antylopie.... ![]() U mnie dziś już lepiej, ząb nie boli, ucho przeszło. Ale za to jak za szybko wstane, lub dam za duży krok to mnie w pachwinie boli. Mam nadzieję, że nie rozchodzi mi się spojenie. Bo to jednak jest jakimś wskazaniem do cc. Ale nie gdybam. Wizyta za 2 tyg. Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
![]() |
#3653 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Acidka - no właśnie chodziło o to całe Z3 - pracodawca twierdził, że to złożył, a ZUS, że nic nie ma w systemie, żadnej sprawy założonej. Kiepsko, bo płynnie nie dostałam zasiłku tylko muszę liczyć na wsparcie tżta i niewygodnie się z tym czuję. Zielinka, dobrze Cię widzieć znów, chociaż szkoda, że masz tyle prebojów... Powiedz - czy Ty ostatecznie kupiłaś/kupujesz wozek Roan Bass?
https://www.suwaczki.com/tickers/yuudxm5ehetct6dr.png Edytowane przez Bitamina Czas edycji: 2018-06-13 o 15:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Zadomowienie
|
Wlazlam i mam zaćmienie mózgu co mialam pisać
![]() ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3655 |
Zadomowienie
|
Tezewe gratuluje udanej wizyty! My przenosiliśmy Mlodą do nowego pdkola we wrześniu. Nie powiem, że było łatwo. A powiedz mi przygotowujesz jakoś specjalnie starszaka na rodzeństwo?
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz
#3656 |
Wtajemniczenie
|
Hej,
Dziewczyny, a do czego są te kokony? Czy to jest potrzebne? Ja już mętlik w głowie od tych bujaczków, dostawek, mat, otulaczy, śpiworków, kocyków itd.. Nie chcę dać się zwariować i zbankrutować przy okazji ![]() Zielinka, witaj i nie opuszczaj nas na tak długo. Rzeczywiście się przeciążyłaś , powinnaś bardziej o siebie dbać. Chloestic, mega fura, zazdroszczę - pokaż na żywo jak przyjdzie koniecznie!! Może dobrze ci zrobi faktycznie jak się ulotnisz na jeden weekend - oby to się tylko nie stało regułą. Ja muszę kupić jeszcze fotelik samochodowy - kupujecie z bazą czy bez? Ja nie mam isofixa ale czytałam ,że są 2 bazy, gdzie można montować za pomocą pasów - easy fix i easy base czy jakoś tak. Do tego jeszcze adaptery do wózka. Masakra ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Rozeznanie
|
Ja nie zielinka ale my kupiliśmy Roan Bass Soft
![]() ![]() |
![]() |
#3658 |
Zadomowienie
|
Aisza kokon służy do tego, żeby położyć w nim maluszka i po pierwsze mieć pewność, że się stamtąd nie przemieści a po drugie np. Kładąc go w tym w łóżku nie boisz się, że go zgnieciesz
![]() ![]() A jeśli chodzi o leżaczek-bujaczek, kupowała któraś tego kinderkrafta? Zastanawiam się miedzy nim a popularnym tiny love i sama nie wiem hmm? Ten kinderkraft wizualnie chyba lepszy ![]() Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
![]() ![]() |
![]() |
#3659 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji Forum Wizaz |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 | |||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Staramy sie go przygotować, duzo rozmawiamy o bracie, o tym jak będzie jak sie urodzi, jak podrosnie itd. (chyba nawet cos tam rozumie, bo sam mowi, ze taki maly to tylko lezy i ewentualnie płacze, jak bedzie troche starszy to mu bedzie zabieral zabawki, a dopiero pozniej przyjdzie czas na wspolna zabawe ![]() ![]() Cytat:
Oboje mamy w autach isofix wiec zamówiliśmy fotelik z baza (ale my akurat wzielismy cybexa) Cytat:
![]() Edytowane przez tezewe Czas edycji: 2018-06-13 o 16:49 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:59.