|
Notka |
|
Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: PoKaŻ NOGI!!! Byly juz brzuchy i nawet pupa.....
Cytat:
to tego nie wiedzialam, powiem szczerze, że mogły u mnie wychodzić poza linie palców. ![]() ![]() Mam nadzieje że mnie nie wygonicie stąd z tymi pytaniami, ale na tym wątku jest najwięcej dziewczyn które znają się na ćwiczeniach ![]() Czy jest jakaś rada na te kolana: http://www.wizaz.pl/forum/attachment...8&d=1227184376 Stare zdjęcie wklajałam kiedyś w wątku, chodzi mi o to, żeby nie były takie duże, wiem, że tu chodzi o kształt, ale może jednak? Nie w każdym świetle widać tych ich krągłości, ale mi to przeszkadza ![]()
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() Edytowane przez inc0rrect Czas edycji: 2009-06-23 o 19:41 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Raczkowanie
|
Cześć!
![]() To mój pierwszy post - do tej pory byłam bierną czyteliniczką. Żałuję tylko, że do napisania pierwszej wiadomości zmusza mnie problem techniczny ![]() Przekopuję się przez wątek, żeby zmotywować się troszkę do pracy nad sobą, a tutaj w połowie coś się zepsuło. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziwne ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Zakorzenienie
|
Mi sie zdjecia z pierwszej polowy watkow nie wyswietlaja, jesli watki są juz starsze- sprzed roku, czy kilku miesiecy
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Raczkowanie
|
incorrect: też jestem z Wrocławia
![]() suzana: może masz coś inaczej ustawione? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
musiałabyś opisać problem na forum technicznym
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Rozeznanie
|
Odświeżam wątek!
![]() ![]() ![]()
#3638 |
Raczkowanie
|
Edsonka fajne masz te nogi, takie chude. Moje nogi nie dość, że grube to blade, rodzinka się śmieje że nie powinnam takich bladych nóg pokazywać bo aż rażą. Dopiero tak naprawdę to od tego pon się odchudzam i ćwiczę (stawiam na bieganie i skakankę) mam nadzieje, że za miesiąc będę mogła się pochwalić troszku chudszymi i wysportowanymi nogami. W najgrubszym miejscu mam 54 cm
A tak obiektywnie co sądzicie o moich nogach ? Bo mam straszne kompleksy przez nie Edytowane przez wariatka345 Czas edycji: 2009-07-08 o 17:57 |
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...5&d=1247054923 https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1247071983 Po drugiie, czy rodzinka nie ma nic lepszego do roboty jak wpedzać Cię w kompleksy? Toć nogii masz zlote, brzoskwiniowe, czy oni nie widzieli bladego człowieka? Takiego nieopalonego? Naprawdę jasnego? ![]()
![]() |
#3640 |
Rzabbocop
|
54 cm to nie sa grube uda
![]() owszem, jesli pocwiczysz to beda ladniejsze, jedrniejsze, ksztaltniejsze ale to nie znaczy ze musisz schodzic jakos szczegolnie z obwodow podobno rodziny sie nie wybiera ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Rozeznanie
|
ja mam zaledwie 2 cm mniej w udach. Już wolałabym żeby były grubsze ale dłuższe(czyt. proporcjonalne do wzrostu). Bo schujdnąć jakoś tam mozna, ale wydłużyć niekoniecznie
![]()
![]() |
#3642 |
Raczkowanie
|
hihi może mi się wydają, że mam grubsze bo mam większe biodra :?:
kiedyś rodzinka mówiła, że jestem gruba. Teraz jest na odwrót. Mówią, że zeszczuplałam, i żebym sie nie odchudzała, ale ja mam w pamięci siebie pulchną i wypominanie mi tego. Ja też mam krótkie nogi i mam zaledwie 155cm |
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Zakorzenienie
|
szczerze wariatka? moim zdaniem masz szczuplejsze od Edsonki, bo ty masz szpare miedzy udami, a ona nie..
jak chcesz poprawic wyglad nog to porozciagaj je troche i pocwicz. zawsze ladniej wygladaja wysportowane nozki z leciutkim zarysem miesni..
![]() |
#3644 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
no widzisz.. ja mam 171cm a tylko 80cm nogi ![]() PS: mam "szparę" między udami ![]()
![]() ![]() ![]() Edytowane przez Edsonka Czas edycji: 2009-07-08 o 19:45 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3645 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Tez mam 54 w udzie ![]() p.s ile wazysz? dont know: cos w tym jest... nogi, ktore sie nie lacza na wysokosci ud wygladaja szczuplej |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3646 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
Nie mam wagi. Mierze się cm, ale gdy byłam u koleżanki to waga wskazywała 53,5 kg. Może rzeczywiście macie racje co do tych moich nóg. Może jednak przesadzam. Muszę to przemyśleć Edsonka rzeczywiście masz krótkie przy takim wzroście. Moje wynoszą 74 cm Edytowane przez wariatka345 Czas edycji: 2009-07-08 o 20:38 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Raczkowanie
|
wariatka345,Edsonka Hmmm to zależy jak mierzyłyście czy do wysokości kości miednicy czy też do wysokości krocza.
#3648 |
Rzabbocop
|
moje 81/172 wiec tez niewiele, obwod 53cm ale i tak je lubie
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3649 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
do krocza.... szkoda że już mi nie urosną ![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3650 |
Zakorzenienie
|
moje to niemalże szczudły: jakieś 80cm przy niecałym 163cm wzrostu^ jak teraz zmierzyłam to wyszło mi 84cm, ale to trochę niemożliwe :P
![]() |
#3651 |
Zadomowienie
|
Chciałabym rozbudować łydki, choć jest i będzie baaaaardzo ciężko. Trzeba też popracować na okolicami nad kolanem i wewnętrzną stroną. Tak to jeszcze opalić je choć ten jeden raz w życiu. Ogółem jest ok
![]()
#3652 |
Zakorzenienie
|
Od czego sobie tak umięśniłaś nogi?
![]()
![]() |
#3653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy mogłabym Ci cos zasugerować? na Twoim miejscu nie pracowałabym już nad głową boczną czworogłowego, ponieważ robi Ci się - moim zdaniem -zbyt duża proporcja pomiędzy czworogłowym (ogółem tj. całością,) i mięśniami łydki. Ewentualnie - moim zdaniem - warto byłoby skupić się przede wszystkim na rozbudowaniu głowy przyśrodkowej brzuchatego łydki i tak jak piszesz na głowie przedniej czworogłowego ale to jest moje zdanie i zrozumiem jeśli się z nim nie zgodzisz ![]() chciałam jeszcze napisać, ze nieźle rozbudowałaś czworogłowego - piekna praca!
Edytowane przez suzana Czas edycji: 2009-07-08 o 22:30 Powód: lit |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3654 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a z łydkami to tak właśnie jest ;/ ja moich też nie mogę rozbudować ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3656 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
"Bo życie to coś więcej, nie tylko krew,pot sperma i łzy " Marzą się lepsze dni ? One przyjdą z czasem. Wystarczy ruszyć dupę i pokazać klasę ! Na pewno znasz takie noce, ten destrukcyjny moment, w którym każda myśl waży grubo ponad tonę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | ||
Zadomowienie
|
pół roku Tamilee Webb chce mieć takie pośladki + przytycie [42 kg na 46 kg przy 158 cm]
Cytat:
![]() Cytat:
![]() No i muszę wspomnieć, że to nóżki tuż po treningu stąd takie napięcia. Postaram się zrobić zdjęcia bardziej spoczynkowe ![]() ![]()
Edytowane przez Noc(nik) Czas edycji: 2009-07-09 o 00:24 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3658 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Ladne , wypracowane nozki! powiedz mi jak bardzo zmienilas diete w tym okresie czasu? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3659 |
Zakorzenienie
|
vette, ona tyła. więc jej dieta nie będzie dobra dla ciebie.
chyba masz tendencję do rozbudowanych nóg, bo u mnie nawet po dwóch miesiącach Tamilee nie było widać żadnego zarysu^ dopiero trening siłowy z troszkę większym obciążeniem dało jako takie efekty. ale nie odpowiedziałaś mi na pytanie- jakie obciążenie używałaś? no chyba, że robiłaś bez hantelek..
![]() |
#3660 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiem ;> zastanawiam sie tylko jak noc(nik) radzi sobie z utrzymaniem takiej wagi. Dobra waga jak na jej wzrost. Ja nawet nie marze o takiej. Nie w moim wieku heh ![]() dontknow: z jakim obciazeniem cwiczysz ? i co konkretnie ![]() Zastanawiam sie czy to ma sens ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:27.