![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: sześćdziesiątki z plusem
Witajcie wszystkie. W pracy mam pełno pracy
![]() Teje witam jako starą "wątkowiczkę" ![]() Łyknęłam teraz dwie aspiryny, bo czuję, że mnie coś łamie. A tutaj jutro- akcja- ostateczne zakupy przed wyjazdem i spotkanie wizażowe w Gdyni. W poniedziałek raniutko wyjeżdżam do Poznania i następnie Nowej Soli- pisałam Wam już o podróży służbowej w poszukiwaniach konia, wielkości naturalnej ![]() Carolino, śledzę Twoją wyprawę, trzymaj sie kochana. Wklejam zdjęcia Śliwka- kota mojej siostry- na razie u nas na przechowaniu- jest wyjątkowo kochany, spokój i łagodność. Imię ma odnazwiskowe... Edytowane przez Kota Czas edycji: 2007-08-31 o 21:25 |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Zadomowienie
|
Witajcie kochane
![]() Carolinko ![]() ![]() Starsza pani ![]() ![]() Wszystkie was mocno ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3633 |
Zadomowienie
|
Kota ,to Ty już do Wloch za chwilkę?Ależ ten czas leci.Wydawał mi się ten wyjazd taki odległy.Trzeba przyznać ,ze miałaś nosa ,kiedy umykać przed listopadowymi chłodami.Szkoda,że tyle czasu nie bedzie Twego zupno-pomidorowego avataru w wątku. Łykaj aspiryny,herbatę z malinami,bo jeszcze by tego brakowało żebyś rozchorowała się w najbardziej nieodpowiednim momencie.
![]() Johanno,moja dieta trwa tylko 4 dni.Dorzuciłam jeszcze jeden na wszelki wypadek.
#3634 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Zakorzenienie
|
Dziekuje Wam za cieple slowa
![]() ![]() Danusiu - na reszte pytan pozwole sobie odpowiedzic po powrocie... ![]() co do zdjec - wszystkie, ktore choc troche odadza klimat OP - znajda sie tutaj - jak wroce ![]() z wiadomych wzgledow ![]() BRAXA - po prostu kliknij w wiadomos - wtedy sie otworzy ![]() Maliniak chcialby sie pochwalic moim identyikatorem ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Zadomowienie
|
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Zadomowienie
|
Nic nie mogę zrozumieć z tego postu.Jaka wiadomość była pusta?Moja?Nie,sprawdzila m przed chwilą.O jakich dodatkowych informacjach piszesz?Czego nie możesz otworzyć?Nie rozumiem również PW od Ciebie.O co chodzi z tymi suchymi włosami.Przykro mi ale naprawdę pogubiłam się.
#3638 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Zakorzenienie
|
BRAXA_ musisz wejsc w swoja skrzynke prywatnych wiadomosci - a nie w profil Danusi
![]() Skrzynke masz u gory - tam, gdzie jest napisane - Witamy, BRAXA Ostatnio nas odwiedziłeś Dzisiaj o 20:04 Prywatne wiadomosci - kliknij na to i juz jestes w skrzynce ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Rozeznanie
|
Już starą "Watkowiczką" jestem? Hehe...
BRAXA, też nie za bardzo rozumiem, o co chodziło... |
![]() ![]() |
![]() |
#3642 |
Zadomowienie
|
Już wiem o co ci chodzi z dodatkowymi wiadomościami.Przesuń tę stronę na której jesteśmy do góry.Po lewej stronie masz "panel użytkownika". Kliknij w niego.W nowoutworzonej stronie masz po lewej ręce między innymi "edytuj profil".Kliknij w to.Po prawej stronie masz wtedy Twój profil,w który możesz nanieść wiadomosci o sobie .Udanych eksperymentów.
#3643 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Kota ale sie masz fajnie....Urlop...Wlochy. ....Ciesze sie....... ![]() A ja za 3 tygodnie do Polski ![]() ![]() ![]() No i oczywiscie na spotkanie z Sabbath i Nika ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Zakorzenienie
|
Kota - ale masz pieknego Kota
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Zadomowienie
|
A Ty nie zaprzyjażniaj się zbytnio z gruzińskimi prosiaczkami bo Twój piesio wpadnie w jeszcze gorszą rozpacz.
![]()
![]() |
#3646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Uciekam pod prysznic i do lozka - zycze Wam pieknych snow ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Zadomowienie
|
POZDRAWIAM JUZ WYCZILAM JAK TO CHODZIdoszlam do tego
![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3648 |
Zadomowienie
|
starsza pani dostalas moj PW CZY COS WYJASNILAM czy dalej chaos
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3649 |
Zadomowienie
|
spice czy tyko przegladacie
|
![]() ![]() |
![]() |
#3650 |
Zadomowienie
|
dobranoc
#3651 |
Zadomowienie
|
Wczoraj nie meldowalam sie ,sorki,dopadla mnie taka migrena jak malowanie,szef poslal mnie chora i rzygajaca o 9 do domu.Nawcinalam sie jakich prochow ,jechalam metrem, a tam kazdy uperfumowany ,myslalam ze zywa do domu nie dojade.Padlam na lozko i stracilam kompletnie poczucie czasu,wieczorem staruszek przywiozl formigran,i jakos przezylam i doszlam do siebie.Siedze teraz i czuje sie jak przejechana przez TIRa,ale nic nie boli.
CARO,trzymaj sie w Gruzji cieplo i plota,czytalam niedawno artykul o tym pieknym,ciekawym kraju,troche sie o Ciebie boje,ale i zazdroszcze.Ty to bedziesz kiedys miala dzieciom i wnukom o czym opowiadac,dzielna,przeboj owa dziewczyno! ![]() Braxa,witaj,sciskam Cie.10 letni chlopaczek z chumorkami?Znam to skads.Nie przejmuj sie tym-to zapowiedzi wieku dojrzewania,takie pierwsze jaskolki,dzieci w dzisiejszych czasach wczesnie zaczynaja,przechodzi.Byle klopotow nie sprawial.Napisz cos o sobie,ciekawe jestesmy wszystkie. KOTA,jaki cudny kocurek!Mily i lagodny,piszesz?Szkody ze nie mieszkamy blizej,mozna go by bylo skumoterzyc z moja Micka,tez przemila i lagodna koteczka jest,dobre byloby kocie malzenstwo. ![]() Buzka dla wszystkich ![]()
#3652 |
Zadomowienie
|
WITAM BABYGIA ciesze sie ze napisalas. wiem ze 10-latki tak maja ale czasami moj kuba zachowuje sie jak stary.mysle ze jest rozpuszczony. po czasie mysle ze jest to podstawowy blad zapracowanych rodzicow. ale jak mu te humory przejda to jest kochany .jest bardzo samodzielny pozdrawiam
![]()
#3653 |
Zadomowienie
|
WITAM WAS WSZYSTKIE, ale sie wczoraj moj maz zdziwil widzac mnie przy laptopie tak pozno i jeszcze piszaca do kogos koniecznie chcial wszystko wiedziec
![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
#3654 |
Zadomowienie
|
ZARAZ KONCZE PRACE I JUTRO MAM WOLNE W KONCU TYLKO CO JA Z TYMI WOLNYMI NIEDZIELAMI ZROBIE MUSZ SIE NAYCZYC CIESZYC WOLNYM NAPEWNO JAK SPADNIE SNIEG TO W KONCU PRZYNAJMNIEJ W NIEDZIELE POJEZDZE NA NARTACH PRZEZ 3 SEZONY NIE BYLO CZASU A DZISIAJ 30 PRZYJACIELA I NIE WIEM CO MU KUPIC OKROPNE A ZNAMY I PRZYJAZNIMY SIE JUZ 19 LAT KIEDY TO MINELO POZDRAWIAM WSZYSTKICH CIEPLO MILEJ NIEDZIELI I SLONECZNEJ DZISIAJ JEST U MNIE PASKUDNA POGODA 1 WRZESIEN I JUZ ZIMNO I MOKRO NO JUZ NIE GLEDZE DZISIAJ JEST ROCZNICA ROZPOCZECIA WOJNY TYLE LAT MINELO A WCIAZ ZYWE SA WSPOMNIENIA STARSZA PANI POZDRAWIAM I LACZE SIE W WSPOMNIENIACH CHOC NIE PRZEZYLAM I NIE DOTKNELA MNIE TA WOJNA ALE MOJE POKOLENIE PAMIETA ZNOWU METLIK
![]()
#3655 |
Zadomowienie
|
BRAXA,coś mi się wydaję,że przez tyle lat tak tyrałaś,ze jak teraz masz chwile oddechu to nie umiesz się z tego cieszyć.Co będziesz robić z wolnymi niedzielami? ODPOCZYWAĆ.Spać dłużej,czytać zaległe czasopisma i książki,oglądać telewizję.Wybierzesz się z synem do kina a potem na kręgle-będzie okazja do zbliżenia stanowisk.Umówisz się z kumpelkami na kawę a męża wyciągniesz do teatru.Ale przede wszystkim jak najwięcej czasu poświęcisz dziecku,które jak piszesz ma do Was pretensje,że mało ma z Wami kontaktu.Masz teraz pewne luki w pracy.Nie martw się To minie.Pewnie ,że z tym łączą się mniejsze pieniądze,ale coś za coś.Możesz więcej czasu poświęcić rodzinie. Stwierdziłaś przecież,że bardzo obu stronom tego brak.No i rozmowa z mężem:Ty więcej w domu,On wiecej (pieniążków) do domu. Co do humorów syna,nie przejmuj się.Każda z nas przez to przeszła.Młodzieńczy bunt to normalka,trzeba tylko uchwycić granice,których nie wolno mu przekraczać.Babygia czy ja mamy to za sobą,za to Toogra jest teraz w środku huraganu.
![]() Asiu,często masz te migreny. Dobrze,że humor ciągle Cię nie opuszcza. Toogra,wybrnęłaś już z problem tłumacza?Nic nie piszesz ,będziemy mieć koleżankę milionerkę czy nie? Johanna,na długo przyjeżdżasz?Wyobrażam sobie jak się cieszysz.Urlop w Egipcie-wspaniała rzecz.Ale tu,w ojczyżnie czeka Mama,Tata,Siostra,znajomi z dawnych lat.Że o Sabbath i Nice nie wpomnę.Szczęściaro. Wracam jeszcze do rocznicy wybuchu II Wojny Światowej,której wspomnienie wywołała BRAXA.Tak dawno a przecież jeszcze żyją Ci nad których głowami rozrywały się bomby.Moja Mama wróciła właśnie z wakacji na Helu,miała 19 lat,zaręczynowy pierścionek na palcu i marzyła o pięknych, szczęśliwych,spokojnych dniach u boku przystojnego chłopaka. Moja Teściowa z rocznym dzieckiem w wózku (mój mąż) szła pieszo z Warszawy do rodziny pod Lublin w tłumie uciekających ludzi,ochraniając swoim ciałem maleńkiego synka gdy pikujące nad nimi samoloty kosiły tych ,którzy nie zdołali się ukryć w rowach,w zbożu czy zabudowaniach.NIGDY WIĘCEJ. Chce dzisiaj obejrzeć w programie I TP film "Idziemy do kina" o młodych ludziach,którzy w 1938 r dopiero co skończyli szkołę i mysleli ,że cały świat przed nimi.
Wszystko co dobre jest nielegalne, niemoralne albo powoduje tycie. ![]() Edytowane przez starsza pani Czas edycji: 2007-09-01 o 16:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Zadomowienie
|
Braxa-podpisuje sie pod postem Starszej Pani-nie ma nic piekniejszego niz miec wolne,zadrzec kopytka ku gorze,w raczce ksiazka,czasopismo-moze byc krzyzowka,inne preferuja robotki-co kto lubi-ale wylaczyc wszelkie wtyczki i kontakty z zaganoanym swiatem i dac mu sie toczyc swoim wlasnym tempie,gdy my...Wlasnie nic.Nic nie musimy.I nic nie robimy.Dolce far niente.(tak sie to pisze?)Moze byc to godzina,albo dwie,pol dnia lub wiecej,ale moze byc mniej-wazne,aby te chcile byly nasze wlasne,tak egoistycznie i po prostu.Wtedy zycie tak samo z siebie odzyskuje smak i zapach.
Dzis zaszalalam i kupilam perfumy ZEN Shiseido.Odstresowujace podobniez.Dla mnie po prostu bosko pachna. Danusia-bo ja jestem przeciez chodzacy ludzki barometr,przy kazdym zachwianiu cisnienia mnie bierze.Przewaznie zdolam umknac migrenie rozpoznajac jej oznaki i spozyjac formigran zawczasu,ale wczoraj chcialam byc dziewica-bohater i przeczekac.Sama winna.ze glupia,znam swoj organizm a udaje ze jest super. Ale przeszlo,sama wiesz,jako kolezanka po fachu,ze nastepny dzien to troche czlowiek telepiacy chodziale juz do przodu. Toogra,co to za pogloski,milionerka bedziesz????Ozenisz sie ze mna???? ![]()
#3657 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3658 | ||
Zakorzenienie
|
Wrocilam z rozmowy o prace. To jakas kpina.
Praca co prawda fajna i bardzo mi pasuje, pod wzgledem tego co robie, ale fakt niezapewnionej pensji (ile ludzi umowie, tyle zarobie) oraz ze na czarno bo bez umowy, co mi jest wybitnie nie na reke, sprawia ze chyba jednak zdecyduje sie na nie...
![]() |
#3659 |
Zadomowienie
|
Rzeczywiście,kpina darmo.Przykro mi Aniu..Musisz szukać dalej .Niech sobie sami umawiają. Przeglądaj gazetę wyborczą,internet,na pewno coś znajdziesz.
![]()
#3660 |
Zadomowienie
|
No bo formalnie to "wolna" jestem,nie mam jeszcze z Jureczkiem glejtu,moze jak pojedziemy kiedys do Las Vegas-tak sobie planujemy-zeby nas "poblogoslawil" jakis pastor-Elvis-to byloby cudowne!A jako swiadkowa sypiaca kwiatki-Marilyn Monroe!W Vegas wszystko jest mozliwe!
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:49.