sześćdziesiątki z plusem - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Kobieta 30+

Notka

Kobieta 30+ Forum dla trzydziestolatek, czterdziestolatek i innych -latek. Tutaj możesz podzielić się swoimi problemami, poradami i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2007-08-31, 20:58   #3631
Kota
Zakorzenienie

Dot.: sześćdziesiątki z plusem

Witajcie wszystkie. W pracy mam pełno pracy, kiedy przyjdę do domu- jakoś padam. Witam w wątku Braxę!
Teje witam jako starą "wątkowiczkę".

Łyknęłam teraz dwie aspiryny, bo czuję, że mnie coś łamie. A tutaj jutro- akcja- ostateczne zakupy przed wyjazdem i spotkanie wizażowe w Gdyni. W poniedziałek raniutko wyjeżdżam do Poznania i następnie Nowej Soli- pisałam Wam już o podróży służbowej w poszukiwaniach konia, wielkości naturalnej jadę do wytwórni figur... Przyjeżdżam do domu, zdzieram z siebie rzeczy, wrzucam do pralki, na jeden dzień do pracy i znowu- szał pakowania i wyjazd.

Carolino, śledzę Twoją wyprawę, trzymaj sie kochana.

Wklejam zdjęcia Śliwka- kota mojej siostry- na razie u nas na przechowaniu- jest wyjątkowo kochany, spokój i łagodność. Imię ma odnazwiskowe...
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg P8310004.JPG (110,0 KB, 7 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P8310006.JPG (102,8 KB, 4 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg P8310007.JPG (110,1 KB, 5 załadowań)

Edytowane przez Kota
Czas edycji: 2007-08-31 o 21:25
Kota jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-31, 21:00   #3632
sr.johanna
Zadomowienie

GG do sr.johanna

Witajcie kochane
Carolinkociesze sie,ze mozesz sie meldowac,i czasami do nas pisac....my tu wszystkie bardzo martwimy sie o ciebie,dlategoo cieszymy sie z kazdego twojego postu
Starsza paniprzeczytalam na 50+,ze udalo ci sie juz zrzucic 2,5 kg.....gratuluje.....ja tez dalej na diecie,teraz juz nie spada ta waga jak na poczatku...ale rezultaty widac
Wszystkie was mocno
sr.johanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-31, 21:06   #3633
starsza pani
Zadomowienie

Kota ,to Ty już do Wloch za chwilkę?Ależ ten czas leci.Wydawał mi się ten wyjazd taki odległy.Trzeba przyznać ,ze miałaś nosa ,kiedy umykać przed listopadowymi chłodami.Szkoda,że tyle czasu nie bedzie Twego zupno-pomidorowego avataru w wątku. Łykaj aspiryny,herbatę z malinami,bo jeszcze by tego brakowało żebyś rozchorowała się w najbardziej nieodpowiednim momencie.
Johanno,moja dieta trwa tylko 4 dni.Dorzuciłam jeszcze jeden na wszelki wypadek.
Stary 2007-08-31, 21:10   #3634
BRAXA
Zadomowienie

GG do BRAXA

Cytat:
Napisane przez starsza pani Pokaż wiadomość
BRAXA,PW to prywatna wiadomosć.Właśnie za chwilę ją do Ciebie wyślę.
DZIEKUJE ZA WIADOMOSC TEZ PRZESLALAM TYLKO PROSZE OODPOWIEDZ TA WIADOMOSC BYLA PUSTA Z DODATKOWYMI INFO CZY NIE UMIE OTWORZTYCPOZDRA WIAM
BRAXA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-31, 21:15   #3635
carolinascotties
Zakorzenienie

Dziekuje Wam za cieple slowa

Danusiu - na reszte pytan pozwole sobie odpowiedzic po powrocie...

co do zdjec - wszystkie, ktore choc troche odadza klimat OP - znajda sie tutaj - jak wroce

z wiadomych wzgledow

BRAXA - po prostu kliknij w wiadomos - wtedy sie otworzy

Maliniak chcialby sie pochwalic moim identyikatorem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Georgia 026.jpg (49,1 KB, 22 załadowań)

Toksyczny związek? https://youtu.be/5bw4jeTxHGA
carolinascotties jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-31, 21:18   #3636
BRAXA
Zadomowienie

GG do BRAXA

CAROLINE TEJE KOTA dziekuje ,pozdrawiam ,bede pisac ,ale widze ze w innych godzinach laptopa zadko biore do domu a jak syn wroci z slowacji to i tak nie bede miala dostepu ciesze sie ze moge z wami pisac pozdrawiam
Stary 2007-08-31, 21:20   #3637
starsza pani
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez BRAXA Pokaż wiadomość
DZIEKUJE ZA WIADOMOSC TEZ PRZESLALAM TYLKO PROSZE OODPOWIEDZ TA WIADOMOSC BYLA PUSTA Z DODATKOWYMI INFO CZY NIE UMIE OTWORZTYCPOZDRA WIAM
Nic nie mogę zrozumieć z tego postu.Jaka wiadomość była pusta?Moja?Nie,sprawdzila m przed chwilą.O jakich dodatkowych informacjach piszesz?Czego nie możesz otworzyć?Nie rozumiem również PW od Ciebie.O co chodzi z tymi suchymi włosami.Przykro mi ale naprawdę pogubiłam się.

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2007-08-31, 21:21   #3638
BRAXA
Zadomowienie

GG do BRAXA

Cytat:
Napisane przez carolinascotties Pokaż wiadomość
Dziekuje Wam za cieple slowa

Danusiu - na reszte pytan pozwole sobie odpowiedzic po powrocie...

co do zdjec - wszystkie, ktore choc troche odadza klimat OP - znajda sie tutaj - jak wroce

z wiadomych wzgledow

BRAXA - po prostu kliknij w wiadomos - wtedy sie otworzy

Maliniak chcialby sie pochwalic moim identyikatorem
klikala wiec chyba byla pusta ale z dodatkowymi wiadomisciami a moze juz umysl nie ten
Stary 2007-08-31, 21:24   #3639
BRAXA
Zadomowienie

GG do BRAXA

Cytat:
Nic nie mogę zrozumieć z tego postu.Jaka wiadomość była pusta?Moja?Nie,sprawdzila m przed chwilą.O jakich dodatkowych informacjach piszesz?Czego nie możesz otworzyć?Nie rozumiem również PW od Ciebie.O co chodzi z tymi suchymi włosami.Przykro mi ale naprawdę pogubiłam się.
w dodatkowych informacjach napisane bylo ze masz bezowy blond suche wlosy a ja nie rozumie dlaczego tak jest napisane
Stary 2007-08-31, 21:32   #3640
carolinascotties
Zakorzenienie

BRAXA_ musisz wejsc w swoja skrzynke prywatnych wiadomosci - a nie w profil Danusi

Skrzynke masz u gory - tam, gdzie jest napisane -

Witamy, BRAXA
Ostatnio nas odwiedziłeś Dzisiaj o 20:04
Prywatne wiadomosci -

kliknij na to i juz jestes w skrzynce

Stary 2007-08-31, 21:32   #3641
Teje
Rozeznanie

Już starą "Watkowiczką" jestem? Hehe...

BRAXA, też nie za bardzo rozumiem, o co chodziło...
Teje jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-31, 21:38   #3642
starsza pani
Zadomowienie

Już wiem o co ci chodzi z dodatkowymi wiadomościami.Przesuń tę stronę na której jesteśmy do góry.Po lewej stronie masz "panel użytkownika". Kliknij w niego.W nowoutworzonej stronie masz po lewej ręce między innymi "edytuj profil".Kliknij w to.Po prawej stronie masz wtedy Twój profil,w który możesz nanieść wiadomosci o sobie .Udanych eksperymentów.
Stary 2007-08-31, 21:42   #3643
sr.johanna
Zadomowienie

GG do sr.johanna

Cytat:
Johanno,moja dieta trwa tylko 4 dni.Dorzuciłam jeszcze jeden na wszelki wypadek.
Obojetne ile...najwazniejsze sa efekty i z tego czy jestes sama z nich zadowolona...bo ja bardzo...ale probuje dalej cos jeszcze z siebie zrzucic
Kota ale sie masz fajnie....Urlop...Wlochy. ....Ciesze sie.......
A ja za 3 tygodnie do PolskiJuz sie nie moge doczekac,tym bardziej po tym co bylo z moim tataJuz sie nie moge doczekac
No i oczywiscie na spotkanie z Sabbath i Nika
sr.johanna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-08-31, 21:46   #3644
carolinascotties
Zakorzenienie

Kota - ale masz pieknego Kota

Stary 2007-08-31, 22:03   #3645
starsza pani
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez carolinascotties Pokaż wiadomość
Kota - ale masz pieknego Kota
A Ty nie zaprzyjażniaj się zbytnio z gruzińskimi prosiaczkami bo Twój piesio wpadnie w jeszcze gorszą rozpacz.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2007-08-31, 22:08   #3646
carolinascotties
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty nie zaprzyjażniaj się zbytnio z gruzińskimi prosiaczkami bo Twój piesio wpadnie w jeszcze gorszą rozpacz.
Danusiu - otrzymalam dzis wiadomosc, ze Uszko juz je i bawi sie z siostra... kamien z serca

Uciekam pod prysznic i do lozka - zycze Wam pieknych snow

Stary 2007-08-31, 22:09   #3647
BRAXA
Zadomowienie

GG do BRAXA

POZDRAWIAM JUZ WYCZILAM JAK TO CHODZIdoszlam do tego ja pisze chotycznie ale nucze sie sensownie pisac starsza pani chyba juz wie o co chodzi szkoda ze zadko bede na forum o tej porze wyjasnie jeszcze jedno moja nazwa to imie mojego pupila [pieska ] chcialam wyslac zdjecia ale tego narazie nie umie [moze bysmy poogladaly] a moze w kompie mam za slaby internetpozdrawiam
Stary 2007-08-31, 22:16   #3648
BRAXA
Zadomowienie

GG do BRAXA

starsza pani dostalas moj PW CZY COS WYJASNILAM czy dalej chaos
Stary 2007-08-31, 22:22   #3649
BRAXA
Zadomowienie

GG do BRAXA

spice czy tyko przegladacie

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2007-08-31, 23:01   #3650
BRAXA
Zadomowienie

GG do BRAXA

dobranoc
Stary 2007-09-01, 06:19   #3651
Babygia
Zadomowienie

Wczoraj nie meldowalam sie ,sorki,dopadla mnie taka migrena jak malowanie,szef poslal mnie chora i rzygajaca o 9 do domu.Nawcinalam sie jakich prochow ,jechalam metrem, a tam kazdy uperfumowany ,myslalam ze zywa do domu nie dojade.Padlam na lozko i stracilam kompletnie poczucie czasu,wieczorem staruszek przywiozl formigran,i jakos przezylam i doszlam do siebie.Siedze teraz i czuje sie jak przejechana przez TIRa,ale nic nie boli.
CARO,trzymaj sie w Gruzji cieplo i plota,czytalam niedawno artykul o tym pieknym,ciekawym kraju,troche sie o Ciebie boje,ale i zazdroszcze.Ty to bedziesz kiedys miala dzieciom i wnukom o czym opowiadac,dzielna,przeboj owa dziewczyno!
Braxa,witaj,sciskam Cie.10 letni chlopaczek z chumorkami?Znam to skads.Nie przejmuj sie tym-to zapowiedzi wieku dojrzewania,takie pierwsze jaskolki,dzieci w dzisiejszych czasach wczesnie zaczynaja,przechodzi.Byle klopotow nie sprawial.Napisz cos o sobie,ciekawe jestesmy wszystkie.
KOTA,jaki cudny kocurek!Mily i lagodny,piszesz?Szkody ze nie mieszkamy blizej,mozna go by bylo skumoterzyc z moja Micka,tez przemila i lagodna koteczka jest,dobre byloby kocie malzenstwo.
Buzka dla wszystkich

NASZA KLASA http://nasza-klasa.pl/card/11402382/e1546266ad

FACEBOOK http://www.facebook.com/Feline.Gia?ref=profile
Babygia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-01, 09:23   #3652
BRAXA
Zadomowienie

GG do BRAXA

WITAM BABYGIA ciesze sie ze napisalas. wiem ze 10-latki tak maja ale czasami moj kuba zachowuje sie jak stary.mysle ze jest rozpuszczony. po czasie mysle ze jest to podstawowy blad zapracowanych rodzicow. ale jak mu te humory przejda to jest kochany .jest bardzo samodzielny pozdrawiam
Stary 2007-09-01, 09:34   #3653
BRAXA
Zadomowienie

GG do BRAXA

WITAM WAS WSZYSTKIE, ale sie wczoraj moj maz zdziwil widzac mnie przy laptopie tak pozno i jeszcze piszaca do kogos koniecznie chcial wszystko wiedziecstarsza pani pozdrawiam dzisiaj juz troche lepiej syn wraca wiec nie bede miala czasu na glupie rozmyslania.idzie do 4 klasy zobaczymy co z tego bedzie moze zacznie czytac bo jak narazie nie moge go namowic choc od dziecka widzi moje zamilowanie do ksiazek[nie ambitne] moze jakies rady
Stary 2007-09-01, 12:37   #3654
BRAXA
Zadomowienie

GG do BRAXA

ZARAZ KONCZE PRACE I JUTRO MAM WOLNE W KONCU TYLKO CO JA Z TYMI WOLNYMI NIEDZIELAMI ZROBIE MUSZ SIE NAYCZYC CIESZYC WOLNYM NAPEWNO JAK SPADNIE SNIEG TO W KONCU PRZYNAJMNIEJ W NIEDZIELE POJEZDZE NA NARTACH PRZEZ 3 SEZONY NIE BYLO CZASU A DZISIAJ 30 PRZYJACIELA I NIE WIEM CO MU KUPIC OKROPNE A ZNAMY I PRZYJAZNIMY SIE JUZ 19 LAT KIEDY TO MINELO POZDRAWIAM WSZYSTKICH CIEPLO MILEJ NIEDZIELI I SLONECZNEJ DZISIAJ JEST U MNIE PASKUDNA POGODA 1 WRZESIEN I JUZ ZIMNO I MOKRO NO JUZ NIE GLEDZE DZISIAJ JEST ROCZNICA ROZPOCZECIA WOJNY TYLE LAT MINELO A WCIAZ ZYWE SA WSPOMNIENIA STARSZA PANI POZDRAWIAM I LACZE SIE W WSPOMNIENIACH CHOC NIE PRZEZYLAM I NIE DOTKNELA MNIE TA WOJNA ALE MOJE POKOLENIE PAMIETA ZNOWU METLIK
Stary 2007-09-01, 16:23   #3655
starsza pani
Zadomowienie

BRAXA,coś mi się wydaję,że przez tyle lat tak tyrałaś,ze jak teraz masz chwile oddechu to nie umiesz się z tego cieszyć.Co będziesz robić z wolnymi niedzielami? ODPOCZYWAĆ.Spać dłużej,czytać zaległe czasopisma i książki,oglądać telewizję.Wybierzesz się z synem do kina a potem na kręgle-będzie okazja do zbliżenia stanowisk.Umówisz się z kumpelkami na kawę a męża wyciągniesz do teatru.Ale przede wszystkim jak najwięcej czasu poświęcisz dziecku,które jak piszesz ma do Was pretensje,że mało ma z Wami kontaktu.Masz teraz pewne luki w pracy.Nie martw się To minie.Pewnie ,że z tym łączą się mniejsze pieniądze,ale coś za coś.Możesz więcej czasu poświęcić rodzinie. Stwierdziłaś przecież,że bardzo obu stronom tego brak.No i rozmowa z mężem:Ty więcej w domu,On wiecej (pieniążków) do domu. Co do humorów syna,nie przejmuj się.Każda z nas przez to przeszła.Młodzieńczy bunt to normalka,trzeba tylko uchwycić granice,których nie wolno mu przekraczać.Babygia czy ja mamy to za sobą,za to Toogra jest teraz w środku huraganu.
Asiu,często masz te migreny. Dobrze,że humor ciągle Cię nie opuszcza.
Toogra,wybrnęłaś już z problem tłumacza?Nic nie piszesz ,będziemy mieć koleżankę milionerkę czy nie?
Johanna,na długo przyjeżdżasz?Wyobrażam sobie jak się cieszysz.Urlop w Egipcie-wspaniała rzecz.Ale tu,w ojczyżnie czeka Mama,Tata,Siostra,znajomi z dawnych lat.Że o Sabbath i Nice nie wpomnę.Szczęściaro.
Wracam jeszcze do rocznicy wybuchu II Wojny Światowej,której wspomnienie wywołała BRAXA.Tak dawno a przecież jeszcze żyją Ci nad których głowami rozrywały się bomby.Moja Mama wróciła właśnie z wakacji na Helu,miała 19 lat,zaręczynowy pierścionek na palcu i marzyła o pięknych, szczęśliwych,spokojnych dniach u boku przystojnego chłopaka. Moja Teściowa z rocznym dzieckiem w wózku (mój mąż) szła pieszo z Warszawy do rodziny pod Lublin w tłumie uciekających ludzi,ochraniając swoim ciałem maleńkiego synka gdy pikujące nad nimi samoloty kosiły tych ,którzy nie zdołali się ukryć w rowach,w zbożu czy zabudowaniach.NIGDY WIĘCEJ.
Chce dzisiaj obejrzeć w programie I TP film "Idziemy do kina" o młodych ludziach,którzy w 1938 r dopiero co skończyli szkołę i mysleli ,że cały świat przed nimi.

Edytowane przez starsza pani
Czas edycji: 2007-09-01 o 16:45
starsza pani jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-01, 16:39   #3656
Babygia
Zadomowienie

Braxa-podpisuje sie pod postem Starszej Pani-nie ma nic piekniejszego niz miec wolne,zadrzec kopytka ku gorze,w raczce ksiazka,czasopismo-moze byc krzyzowka,inne preferuja robotki-co kto lubi-ale wylaczyc wszelkie wtyczki i kontakty z zaganoanym swiatem i dac mu sie toczyc swoim wlasnym tempie,gdy my...Wlasnie nic.Nic nie musimy.I nic nie robimy.Dolce far niente.(tak sie to pisze?)Moze byc to godzina,albo dwie,pol dnia lub wiecej,ale moze byc mniej-wazne,aby te chcile byly nasze wlasne,tak egoistycznie i po prostu.Wtedy zycie tak samo z siebie odzyskuje smak i zapach.
Dzis zaszalalam i kupilam perfumy ZEN Shiseido.Odstresowujace podobniez.Dla mnie po prostu bosko pachna.
Danusia-bo ja jestem przeciez chodzacy ludzki barometr,przy kazdym zachwianiu cisnienia mnie bierze.Przewaznie zdolam umknac migrenie rozpoznajac jej oznaki i spozyjac formigran zawczasu,ale wczoraj chcialam byc dziewica-bohater i przeczekac.Sama winna.ze glupia,znam swoj organizm a udaje ze jest super.
Ale przeszlo,sama wiesz,jako kolezanka po fachu,ze nastepny dzien to troche czlowiek telepiacy chodziale juz do przodu.
Toogra,co to za pogloski,milionerka bedziesz????Ozenisz sie ze mna????

Stary 2007-09-01, 16:49   #3657
starsza pani
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Babygia Pokaż wiadomość
Toogra,co to za pogloski,milionerka bedziesz????Ozenisz sie ze mna????
Babygia,koc ham Cię
Stary 2007-09-01, 17:03   #3658
SzpiegZKrainyDeszczowców
Zakorzenienie

Wrocilam z rozmowy o prace. To jakas kpina.
Praca co prawda fajna i bardzo mi pasuje, pod wzgledem tego co robie, ale fakt niezapewnionej pensji (ile ludzi umowie, tyle zarobie) oraz ze na czarno bo bez umowy, co mi jest wybitnie nie na reke, sprawia ze chyba jednak zdecyduje sie na nie...

-A ty kto?
-Dobra wróżka.
-Z siekierą?
-A widzisz jak ty mało wiesz o dobrych wróżkach?

SzpiegZKrainyDeszczowców jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2007-09-01, 17:19   #3659
starsza pani
Zadomowienie

Rzeczywiście,kpina darmo.Przykro mi Aniu..Musisz szukać dalej .Niech sobie sami umawiają. Przeglądaj gazetę wyborczą,internet,na pewno coś znajdziesz.
Stary 2007-09-01, 17:49   #3660
Babygia
Zadomowienie

Cytat:
Babygia,koc ham Cię
No bo formalnie to "wolna" jestem,nie mam jeszcze z Jureczkiem glejtu,moze jak pojedziemy kiedys do Las Vegas-tak sobie planujemy-zeby nas "poblogoslawil" jakis pastor-Elvis-to byloby cudowne!A jako swiadkowa sypiaca kwiatki-Marilyn Monroe!W Vegas wszystko jest mozliwe!

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Kobieta 30+

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości