|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie - Część II
witam dziewczyny mam pytanie czy może wiecie gdzie można odszukać dokładne opisy zapachów[ tzn z czego składa się nuta głowy, serca itp]
be...sensual i be...spontaneous oglądałam stronę avonu ale tam nie ma takiego opisu.......... |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Raczkowanie
|
Hej Wszystkim Avon-maniaczkom
![]() może mi któraś z was powiedzieć coś na temat torby effia????oglądałam katalog-począwszy od 03 w którym się ukazała do 04 i w każdym inaczej wygląda???te wymiary ?jak an nie patrzeć 22,4X37,5X37,5?dł,szer.?? ??może któraś z was ją sobie zamówiła??????jestem ciekawa czy da się ją założyć na ramię i czy jest duża?????????????:rolleye s: |
![]() ![]() |
![]() |
#3633 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3634 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3635 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Pakiet 5 próbek nowego damskiego zapachu True Glow 3,75 Pakiet 5 próbek kremu nawilżająco-rozświetlającego na dzień 3,50 Pakiet 5 próbek kremu nawilżająco-rozświetlającego na noc 3,50 Kącik wspomnień: Błyszczyk do ust Avon Modern Mocha, tropikalny krem do stóp i łokci z kwasem AHA, pasek simplicity za 22,90 Prosze bardzo ![]()
![]() |
#3636 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jaki to kolor? Nie mam niestety żadnego starego katalogu w domu, a oferta z kącika wspomnień, jeśli odcień błyszczyku by mi odpowiadał, jest dla mnie wymarzona. A miałam oszczędzać. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ja się pewnie będę zastanawiać czy wziąć pakiet 5 próbek True Glow, czy flakonik w demo ![]() ![]()
![]() |
#3638 |
Wtajemniczenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3640 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
A pasek to jest ten taki co 2metry miał? Taki cienki co był na 2 razy?
![]() |
#3641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Kremu do stóp szkoda ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3642 |
Zakorzenienie
|
Patusia, Patiś, dzięki za odpowiedź
![]() ![]() Nikt się nie zgłosił ale i tak wkleje fotki tej biżuterii Beleno, bo może ktoś kiedyś będzie szukał ![]() ![]() ![]() Resize of DSCN6722.JPG Resize of DSCN6723.JPG Resize of DSCN6724.JPG Resize of DSCN6725.JPG
#3643 |
Raczkowanie
|
Występują jakieś błędy w ładowaniu załączników i nie wiem jak sobie z tym poradzić bo mimo kilku prób nie udaje mi się...spróbuję jeszcze za kilka minut
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Zakorzenienie
|
zamówiłam ten be... sensual a przeczytałam przed chwilą w recenzji ,że ten zapach pachnie jak stara pudenica
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Raczkowanie
|
ok,dzięki zaraz biorę się za czytanie waszych postów na ten temat
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3646 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja kupiłam ten zestaw Arabian Glow dokładnie jakoś około rok temu: perełki z tego zestawu wtedy wówczas kupiłam pierwszy raz, a potem za jakieś ponad pół roku znów kupiłam perełki i szczerze to perełki nie uległy absolutnie żadnej zmianie, jedynie pudełeczko się nieco zmieniło ,nieco kolor i pojawiło się logo avonu na zakrętce. ....a propos pędzelka to jest średniej wielkości, ale dobrze nim się rozprowadza perełki, nabiera na swoje włosie pudru nie zadużo, przez co trzeba kilka razy zataczać nim w pudernicy, ale ogólnie jest miękki nie drapie, wsumie zrezygnowałam z używania dużego pędzla bo ledwo mi wchodził w puderniczkę i wskutek tego z pudełka z pudrem rozsypywały mnie się perełki, a ten z zestawu arabin glow idealnie wchodzi do pudełeczka, spokojnie w nim, można rozcierać kuleczki-osobiście jestem z niego zadowolona. Nieustannie od roku wciąż mi służy ![]() kosmetyczka również jest fajna- ładnie wykonana, miękka, może nie za duża, ale pomieści sporą ilość błyszczyków, tuszy, niewielkie cienie, poręczna- w sumie dokładnie taka jak na zdjęciu. Również posiadam dwie kredki: Sunny i shimmering bronze z zestawu i sunny jest taka złoty brąz-jasna ładnie się mieni zwłaszcza pod światło-nie ukrywam, że ją bardziej lubię, a shimmering bronze ma odcień takiego ciemnego brązu –mieni się zdecydowanie mniej- ale też jest fajna. Niestety nie mam możliwości zrobienia zdjęcia-mam nadzieje, że chodz troszke pomogłam |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Zadomowienie
|
każdy ma inny gust, mnie osobiście się ta woda podoba, uważam, że ma coś w sobie. Obwąchała ją w coku jednak nie zamawiałam jej ze względu na to, że jest nietrwała.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 |
Zakorzenienie
|
dzięki za odpowiedź
Wiem że to sprawa gustu, fajnie jak podawaliby z jakich nut składają się zapachy bo czasem na kartce pachną troszkę innaczej.Nie zamawiałam wody tylko mgiełkę do ciała, jak spodoba mi się zapach to może kupię wodę, ale raczej nie skoro nie jest zbyt trwała. |
![]() ![]() |
![]() |
#3649 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3650 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3652 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3653 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3654 |
Zadomowienie
|
Jeśli by kogoś interesowało jak wygląda w realu kolekcja bizuterii Delphi to podaje znalezionego linka http://urun.gittigidiyor.com/AVON-DE...0QQidZZ3671382
sama od wczoraj, gdy ją obejżałam w coku nie moge się dokońca zdecydować, bo wsumie wydawał mnie się ładniejsza w coku niż na tym zdjęciu...ach ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Raczkowanie
|
Z Be...spontaneous znalazłam taki opis..: to niepowtarzalne połączenie oszałamiającego aromatu świeżo skoszonej trawy ze słodko-gorzką nutką liści szałwi. W linii głowy znajdziesz też cierpki, ożywczy akord soczystego grejfruta połączony ze zmrożonym imbirem. Zapach rozwija się w głębi kwiatowymi nutkami słodkiego groszku, rózowej konwalii, frezji i dzikiego maku. Linia bazy otula całość aromatem brzozowego drewna, bambusa i piżma. ( ps zaraz poszukam be...sensual)
niestety be...sensual nie znalazłam bo chyba oddałam do makulatury stare katalogi.. |
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Zakorzenienie
|
Używacie może dezodorantów do ciała perfumowanych? Czy te zapachy się różnią od perfum/EDT? Konkretnie chodzi mi o Extraordinary, bo w 4 kat. są po 10,90
![]()
#3657 |
Raczkowanie
|
Dla mnie ta woda jest trochę nijaka... Nie ma swojego zapachu, który można rozpoznać na ulicy. Nie wyróżnia się niczym szczególnym...
|
![]() ![]() |
![]() |
#3658 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
#3659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Zakorzenienie
|
hmmm..szukam w necie tego paska, bo chciałabym zdjęcie zobaczyć..ale nigdzie go nie ma
![]() ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.