![]() |
#3631 | |
Zadomowienie
|
Dot.: Panny Młode 2008
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Raczkowanie
|
tak jak obiecałam zdjęcie mojej fryzurki, wszystko jest oczywiscie do zmiany i poprawki w zależności od sukni i welonu jaki wybiorę ale to dopiero w marcu
![]() ![]() Na zdjęciu dokładnie nie widac ale dolną cześć włosów miałam rozpuszczona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3633 |
Zakorzenienie
|
m.a.r.t.a!
Jaaaka piękna jest Twoja suknia ![]() po prostu cudo! |
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Zakorzenienie
|
Miło mi
![]() Dziewczyny a ja się tak dzisiaj zastanawiałam co zrobić z włosami, a dokładnie chodzi mi o ich kolor. Nie wiem czy robić sobie pasemka (jasny blond), balejaż, żeby jakoś kolor naturalny moich włosów ożywić. Co Wy robicie ze swoimi włosami? ![]()
![]() |
#3635 |
Raczkowanie
|
ja robie jakies pasemka, utrzymam moje wlosy raczej w odcienichach brazu ale lekko je rozjasnie, rozswietle.
Musze farbowac, bo mam juz siwe :P Wczesnie to mnie spotkalo. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3636 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Raczkowanie
|
znalazlam zbior ofert transportowych na sluby/ wesela itd...
http://www.netwesele.pl/limuzyna-na-slub/index.php My chyba jednak pojedizemy Warszawa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja na włany ślub zrobiłam delikatny trzykolorowy balejaż ( ładnie wygląda przy skręconych włosach)...jasne pasemka rozświetlą twarz. Chyba że jesteś brunetką wtedy nie rozjaśniałabym włosów w żaden sposób tylko podkreśliła kolor. Jeśli nie farbujesz całych włosów a chciałabym spróbować to ja proponuje zrobić to wcześniej. Też kiedyś chciałam ożywić mój naturalny mysi kolor...brązem i wyglądałam jak Ania z zielonego wzgórza ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3639 |
Raczkowanie
|
Panny Młode 2008
Ja też mam mnóstwo siwych
![]() ![]() My się zakochaliśmy w Cadillacu Eldorado, ale 1200 za 4 godziny żeby tylko do kościoła i z powrotem to przesada ![]() Tatko po znajomości załatwił limuzynę- Lincolna. W sumie nie chciałam limuzyny, za bardzo szpanersko jak dla mnie, ale z drugiej strony na taką okazję to chyba może być ![]() Edytowane przez m.a.r.t.a Czas edycji: 2008-02-01 o 12:36 Powód: post pod postem |
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Raczkowanie
|
po pierwsze zazdroszcze Wam wszytskim ktore maja wybrane suknie slubne...ja myslalam ze tez juz mam wybrana ale.....przyjechalam do domu zaczelam grzebac po internecie i:,,a moze ta?", i tak sie zrobilo ze oczoplasu dostalam i jzu sama nie wiem co wybrac zeby dobrze wygladac
![]() ![]() jesli chodzi o wlosy to nie musze farbowac bo naprawde wlosy mam udane ![]() ![]() mysle ze zaczesze je do tylu i poprosze aby fryzjerki lekko mi je podnioslu do gory i zaczesaly do tylu-a te zaczesane pokrecily w loki ale takie naturalne...i wlasnie babcia moja babcia ![]() jeszcze mam pytanie czy moze znacie jakies dobre firmy dekoratorskie z okolic Jasla i Rzeszowa????bo koniecznie musze zamowic bowiem wejscie do sali gdzie mamy przyjecie jest koszmarne ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Raczkowanie
|
Witajcie!
Dawno mnie tu nie było.. przepraszam,ale w tej chwili remontujemy nasze mieszkanko w surowym stanie. M.a.r.ta - ta sukienka nr 3 prawdopodobnie też jest z Maggie Sottero. Moja kolezanka z Rygi jest zakochana w tej firmie i wiele fotek mi przesłała. W niedzielę byłam na targach slubnych, jakos sukienki nie powaliły mnie na kolana. Może ze 2 mi sie spodobały i to tez nie do końca.To wszystko. Chyba wybiore sukienkę z firmy Agnes. W miare ładne maja sukienki i przystępne cenowo (remonty nas wykańczają ![]() Co myslicie o wódce polanin?Zastanawiamy sie nad nią od jakiegos czasu. |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3642 |
Raczkowanie
|
M.a.r.t.a śliczna sukienka!garatuluje wyboru!
A co do włosków to zafarbuje jak zwykle chyba bez żadnych pasemek |
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Zadomowienie
|
Cześć
![]() Dziękuję Wam za wsparcie i miłe słowa, powoli przestaje boleć ![]() Ja z fryzura przewiduję spore problemy, bo mam włosy do połowy pleców. Nie chce mieć rozpuszczonych, bo nie lubie jak mi coś fruwa wokół głowy. Dobrze mi w związanych, ale nie chcę koka, bo jak jakaś matrona będę wyglądać. Podobają mi się fajnie związane włosy z kwiatami, ale to nijak się ma do welonu i w ogóle jestem załamana tym... Nie mam żadnego pomysłu. Dzisiaj jadę szukać butów a za tydzień w sobotę jadę na pierwszą miarę sukienki ![]() ![]() ![]() Co do transportu to na początku szukaliśmy czegoś fajnego, ale ceny są takie że z krzesła można spaść i chyba pojedziemy samochodem mojego Taty, jest to Ford Mondeo Kombi chyba że coś mi się odwidzi w ostatniej chwili. Anisia - ja też na początku upatrzyłam sobie sukienkę Maggie Sottero, ale jak usłyszałam cenę to się z miejsca odkochałam ![]() m.a.r.t.a - piękna sukienka, ależ Ty musisz mieć boską figurę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Raczkowanie
|
gratuluje wyboru sukien
#3645 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3646 |
Zakorzenienie
|
toverek dobierz suknię do swojej figury...wzrostu, biustu. Zastanów się jakie kroje Ci się podobają ( szerokie, wąskie) w jakich będziesz czuć się dobrze. Pomyśl nad materiałem..koronki, tafta. Suknia musi pasować do Ciebie ..ma Ciebie ubrać a nie przebrać - pamiętaj o tym szukając tej jedynej
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mam długie (specjalnie zapuszczam) włosy sięgające do połowy pleców, gęste, kręcąco- falujące się. Na pewno jako fryzurę ślubną będę miała coś podobnego jak na tych zdjęciach z tym, że górę będę miała podniesioną. Czyli włosy będą rozpuszczone, zakręcone na grube wałki, górna cześć upięta i bardzo bym chciała, aby przy buzi nie było pusto, więc puściłabym po każdej stronie po jednym loku. Cytat:
Najwyraźniej to jeszcze nie była ta jedyna. ![]() Życzę powodzenia i żebyś już niedługo mogła się z nami cieszyć swoim wyborem! ![]() Cytat:
![]() Co do mojej figury, jakieś zastrzeżenia do niej mam ![]() ![]() Taska, Mbu83 już macie siwe włoski? O kurdę zaraz pójdę do lustra i sprawdzę czy mi się gdzieś nie wylęgły ![]() Moja mama ma na czubku siwe, ale za chiny ich tak nie nazywa tylko mówi, że to blond ![]() P.S Bardzo dziękuje za miłe słowa co do sukni.
![]() ![]() |
![]() |
#3649 |
Zakorzenienie
|
Marta w tej sukni i z takimi włosami będzięsz cudnie wyglądać!
![]() ![]() toverek na pewno zrezygnuj z sukni ala-księżniczka ...bardzo bogaty, obszerny dół Cię przytłoczy i dodatkowo "skróci. Moim zdaniem dla kobiet niskich odpowiednie są suknie jednoczęściowe o prostej linii, modele o kroju A...delikatne rybki ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3650 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zgadzam się. Toverek niedawno butters miała podobne pytanie i odpowiedziałam jej tak: Cytat:
Oraz kilka słów o empire: Cytat:
źródło:http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...4&postcount=20
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Raczkowanie
|
![]()
dziekuje m.a.r.t.a. i kodeina
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() to sa zdjecia sukni o jakie mi mniej wiecej chodzi..tzn jakie mi sie podobaja...nie mierzylam zadnej z nich bowiem nie dane mi bylo ich spotkac w salonie jednak powiedzcie szczerze czy tego typu suknie beda dobrze na mnie lezec?????????????? dziekuje za opinie z gory |
![]() ![]() |
![]() |
#3652 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Dostałam dziś zamówione zaproszenia! Razem z winietkami, zawieszkami itd. Są takie cudne, cieszę się jak male dziecko ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny ja teraz musze wybrać w końcu zaproszenia i zastanwiam się jak jest u was. Czy kupujecie zaproszenia, gdzie jest personalizacja gości w srodku zaproszenia, czy może macie tekst "standardowy",a tylko piszecie na kopertach nazwiska?
Kolejna rzecz do zrobienia znalezienie butów. To musze zrobić w najbliższym czasie. Co do włosów. Tydzień przed slubem zrobię balejaż (słoneczne refleksy) |
![]() ![]() |
![]() |
#3654 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Rozeznanie
|
Widziałam jedne ładne na allegro, ale obawiam się, ze sa małe a mamy sporo tekstu do wpisania
|
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3658 |
Rozeznanie
|
Generalnie mamy cytat, informację o slubie, weslu, jeszcze personalizacja a do tego jeszcze informacje o potwierdzeniu i o tym, ze nie chcemy kwiatów. Nie na każdym zaproszeniu to się zmieści
|
![]() ![]() |
![]() |
#3659 |
Raczkowanie
|
Widze ze moja fryzurka nie ma żadnego odzewu!! Bardzo prosze skrytykujcie jak sie nie podoba dla mnie to ważne
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3660 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ... Niech słowo kocham jeszcze raz z ust twych usłyszę niech je w sercu wyryję i w myśli zapiszę... A. Mickiewicz xxx i xxx wraz z Rodzicami mają zaszczyt zaprosić Sz. P. xxx na Uroczystość Zaślubin które odbędą się dnia xxx w kościele pw. xxx Po uroczystości zaślubin serdecznie zapraszamy na przyjęcie weselne do xxx Będzie nam bardzo miło, jeśli zamiast kwiatów obdarujecie nas kuponami dużego lotka. Prosimy o potwierdzenie przybycia do |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:52.