Panny Młode 2008 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-01-31, 21:12   #3631
emi22
Zadomowienie

GG do emi22
Dot.: Panny Młode 2008

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a Pokaż wiadomość
Dziękuje

Wierzę w to, że każda z Nas w tym wyjątkowym dniu będzie wyglądała najpiękniej jak to tylko będzie możliwe
no co do tego to nie mam zadnych watpliwosci hehe
emi22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 21:20   #3632
mika85
Raczkowanie

tak jak obiecałam zdjęcie mojej fryzurki, wszystko jest oczywiscie do zmiany i poprawki w zależności od sukni i welonu jaki wybiorę ale to dopiero w marcu juz sie nie moge doczekac
Na zdjęciu dokładnie nie widac ale dolną cześć włosów miałam rozpuszczona
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg Ja.jpg (40,2 KB, 33 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg Ja2.jpg (36,3 KB, 41 załadowań)
mika85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 21:21   #3633
Taverney
Zakorzenienie

m.a.r.t.a!
Jaaaka piękna jest Twoja suknia
po prostu cudo!
Taverney jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 21:55   #3634
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Taverney Pokaż wiadomość
m.a.r.t.a!
Jaaaka piękna jest Twoja suknia
po prostu cudo!
Miło mi

Dziewczyny a ja się tak dzisiaj zastanawiałam co zrobić z włosami, a dokładnie chodzi mi o ich kolor. Nie wiem czy robić sobie pasemka (jasny blond), balejaż, żeby jakoś kolor naturalny moich włosów ożywić.

Co Wy robicie ze swoimi włosami?
Stary 2008-01-31, 22:06   #3635
Taska
Raczkowanie

ja robie jakies pasemka, utrzymam moje wlosy raczej w odcienichach brazu ale lekko je rozjasnie, rozswietle.

Musze farbowac, bo mam juz siwe :P Wczesnie to mnie spotkalo.

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008070500300330.png
Taska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 22:09   #3636
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Miło mi

Dziewczyny a ja się tak dzisiaj zastanawiałam co zrobić z włosami, a dokładnie chodzi mi o ich kolor. Nie wiem czy robić sobie pasemka (jasny blond), balejaż, żeby jakoś kolor naturalny moich włosów ożywić.

Z tego co wiem większość kobiet regularnie farbuje włosy... Ja jako dziwadło mam swój naturalny kolor przez co fryzjerki wpadają w osłupienie Planuję obcięcie i tyle
soffera jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-01-31, 23:59   #3637
Taska
Raczkowanie

znalazlam zbior ofert transportowych na sluby/ wesela itd...

http://www.netwesele.pl/limuzyna-na-slub/index.php

My chyba jednak pojedizemy Warszawa

http://suwaczki.waszslub.pl/img-2008070500300330.png
Taska jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2008-02-01, 06:50   #3638
kodeina
Zakorzenienie

Cytat:
Miło mi

Suknia piękna
Ja na włany ślub zrobiłam delikatny trzykolorowy balejaż ( ładnie wygląda przy skręconych włosach)...jasne pasemka rozświetlą twarz. Chyba że jesteś brunetką wtedy nie rozjaśniałabym włosów w żaden sposób tylko podkreśliła kolor. Jeśli nie farbujesz całych włosów a chciałabym spróbować to ja proponuje zrobić to wcześniej. Też kiedyś chciałam ożywić mój naturalny mysi kolor...brązem i wyglądałam jak Ania z zielonego wzgórza
kodeina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 07:27   #3639
Mbu83
Raczkowanie

Send a message via Skype™ to Mbu83
Panny Młode 2008

Cytat:
Napisane przez Taska Pokaż wiadomość
j
Musze farbowac, bo mam juz siwe :P Wczesnie to mnie spotkalo.
Ja też mam mnóstwo siwych I to tak dużo że normalnie je widać, a zaczęły mi wychodzić właśnie od farbowania. Dlatego teraz staram się nie farbować tylko je sobie wyrywam. Wiem że przez to rośnie ich jeszcze więcej, ale nie ma rady

Cytat:

My się zakochaliśmy w Cadillacu Eldorado, ale 1200 za 4 godziny żeby tylko do kościoła i z powrotem to przesada Zdzierstwo.
Tatko po znajomości załatwił limuzynę- Lincolna. W sumie nie chciałam limuzyny, za bardzo szpanersko jak dla mnie, ale z drugiej strony na taką okazję to chyba może być nie?

Edytowane przez m.a.r.t.a
Czas edycji: 2008-02-01 o 12:36 Powód: post pod postem
Mbu83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 08:14   #3640
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

po pierwsze zazdroszcze Wam wszytskim ktore maja wybrane suknie slubne...ja myslalam ze tez juz mam wybrana ale.....przyjechalam do domu zaczelam grzebac po internecie i:,,a moze ta?", i tak sie zrobilo ze oczoplasu dostalam i jzu sama nie wiem co wybrac zeby dobrze wygladacnie mam jakiegos specjalnego pomyslu czy chce z trenem czy z dekoltem sercowym czy na szelkach czy z czyms innym....no pustka...a z pustego to i Salomon nie nalejenoi co z tego ze moge szukac jak ja sie nie potrafie zdecydowac za malo we mnie stanowczosci w dokonowyaniu wyboru....zreszta podobala mi sie jedna suknia ijakos tak sobie myslalam a niech bedzie ta..pozniej przez przypadek zobaczylam na necie ze jedna dziewczyna ja sprzedaje i jakos tak ta suknia wydala mi sie zwykla..i badz tu madry i pisz wiersze......
jesli chodzi o wlosy to nie musze farbowac bo naprawde wlosy mam udanekruczo czarne i mysle ze na slub nie bede eksperymentowac zeby nie spalic tego dnia.
mysle ze zaczesze je do tylu i poprosze aby fryzjerki lekko mi je podnioslu do gory i zaczesaly do tylu-a te zaczesane pokrecily w loki ale takie naturalne...i wlasnie babcia moja babciapodsunela mi pomysl ze moze by tak zrezygnowac z welonu i wpiac we wlosy piekny duzy kwiat typu lilia czy cos i efekt moze byc jeszcze lepszy????????
jeszcze mam pytanie czy moze znacie jakies dobre firmy dekoratorskie z okolic Jasla i Rzeszowa????bo koniecznie musze zamowic bowiem wejscie do sali gdzie mamy przyjecie jest koszmarne
toverek83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 08:32   #3641
anisia
Raczkowanie

Witajcie!

Dawno mnie tu nie było.. przepraszam,ale w tej chwili remontujemy nasze mieszkanko w surowym stanie.
M.a.r.ta - ta sukienka nr 3 prawdopodobnie też jest z Maggie Sottero. Moja kolezanka z Rygi jest zakochana w tej firmie i wiele fotek mi przesłała.

W niedzielę byłam na targach slubnych, jakos sukienki nie powaliły mnie na kolana. Może ze 2 mi sie spodobały i to tez nie do końca.To wszystko. Chyba wybiore sukienkę z firmy Agnes. W miare ładne maja sukienki i przystępne cenowo (remonty nas wykańczają- myślę,ze cos wybiorę.

Co myslicie o wódce polanin?Zastanawiamy sie nad nią od jakiegos czasu.
anisia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 09:19   #3642
aniatr
Raczkowanie

M.a.r.t.a śliczna sukienka!garatuluje wyboru!

A co do włosków to zafarbuje jak zwykle chyba bez żadnych pasemek
aniatr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 09:30   #3643
Biricchina
Zadomowienie

GG do Biricchina

Cześć

Dziękuję Wam za wsparcie i miłe słowa, powoli przestaje boleć

Ja z fryzura przewiduję spore problemy, bo mam włosy do połowy pleców. Nie chce mieć rozpuszczonych, bo nie lubie jak mi coś fruwa wokół głowy. Dobrze mi w związanych, ale nie chcę koka, bo jak jakaś matrona będę wyglądać.
Podobają mi się fajnie związane włosy z kwiatami, ale to nijak się ma do welonu i w ogóle jestem załamana tym... Nie mam żadnego pomysłu.
Dzisiaj jadę szukać butów a za tydzień w sobotę jadę na pierwszą miarę sukienki

Co do transportu to na początku szukaliśmy czegoś fajnego, ale ceny są takie że z krzesła można spaść i chyba pojedziemy samochodem mojego Taty, jest to Ford Mondeo Kombi chyba że coś mi się odwidzi w ostatniej chwili.

Anisia - ja też na początku upatrzyłam sobie sukienkę Maggie Sottero, ale jak usłyszałam cenę to się z miejsca odkochałam

m.a.r.t.a - piękna sukienka, ależ Ty musisz mieć boską figurę

Karolinka

Aniołek? 28.01.08

[aniolek1]28390[/aniolek1]
Biricchina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 10:27   #3644
ysmay1
Raczkowanie

GG do ysmay1

gratuluje wyboru sukien

ysmay1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 11:12   #3645
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
i wlasnie babcia moja babciapodsunela mi pomysl ze moze by tak zrezygnowac z welonu i wpiac we wlosy piekny duzy kwiat typu lilia czy cos i efekt moze byc jeszcze lepszy????????
Gratuluję postępowej babci! Babcie mojego narzeczonego też stwierdziły, że zrobię z włosami, co będę chciała, natomiast na welon uparła się... teściowa Była tylko jedna rozmowa na ten temat, taka niby na luzie, i dobitnie dała mi do zrozumienia, że mam mieć welon. Najpierw pomyślałam sobie, że specjalnie nie wezmę go pod uwagę przy ślubnej fryzurze, ale po co mi to? Sukienki też jeszcze nie mam, a to do niej będę dobierać ozdoby

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-02-01, 12:08   #3646
kodeina
Zakorzenienie

toverek dobierz suknię do swojej figury...wzrostu, biustu. Zastanów się jakie kroje Ci się podobają ( szerokie, wąskie) w jakich będziesz czuć się dobrze. Pomyśl nad materiałem..koronki, tafta. Suknia musi pasować do Ciebie ..ma Ciebie ubrać a nie przebrać - pamiętaj o tym szukając tej jedynej i nie martw się napewno ją znajdziesz..
Stary 2008-02-01, 12:48   #3647
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83

Cytat:
Napisane przez kodeina Pokaż wiadomość
toverek dobierz suknię do swojej figury...wzrostu, biustu. Zastanów się jakie kroje Ci się podobają ( szerokie, wąskie) w jakich będziesz czuć się dobrze. Pomyśl nad materiałem..koronki, tafta. Suknia musi pasować do Ciebie ..ma Ciebie ubrać a nie przebrać - pamiętaj o tym szukając tej jedynej i nie martw się napewno ją znajdziesz..
Dziekuje za radejestem niska mam 158 cm wzrostu nie za gruba nie za chuda tak w sam raz...biust-miseczka D....podobaja mi sie suknie cale-nie z gorsetami.Panie w salonach mowily ze tego typu suknie pociagna mnie trochu do gory i wyszcupla.WIESZ CO KODEINA????SWIETE SLOWA-SUKNIA MA MNIE UBRAC A NIE PRZEBRAC.....dzieku je za dobre slowoi porade
Stary 2008-02-01, 13:08   #3648
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Suknia piękna
Ja na włany ślub zrobiłam delikatny trzykolorowy balejaż ( ładnie wygląda przy skręconych włosach)...jasne pasemka rozświetlą twarz. Chyba że jesteś brunetką wtedy nie rozjaśniałabym włosów w żaden sposób tylko podkreśliła kolor. Jeśli nie farbujesz całych włosów a chciałabym spróbować to ja proponuje zrobić to wcześniej. Też kiedyś chciałam ożywić mój naturalny mysi kolor...brązem i wyglądałam jak Ania z zielonego wzgórza
Mój naturalny kolor włosów to ciemny blond, udało mi się w przeciągu prawie 1 roku pozbyć odrostów z poprzednich blond pasemek i cieszyłam się teraz jednolitym kolorem, z którym nic nie musiałam robić. (zero poprawek, odrostów, farb). W końcu przekonałam się do swojego koloru .
Mam długie (specjalnie zapuszczam) włosy sięgające do połowy pleców, gęste, kręcąco- falujące się.
Na pewno jako fryzurę ślubną będę miała coś podobnego jak na tych zdjęciach z tym, że górę będę miała podniesioną. Czyli włosy będą rozpuszczone, zakręcone na grube wałki, górna cześć upięta i bardzo bym chciała, aby przy buzi nie było pusto, więc puściłabym po każdej stronie po jednym loku.

Cytat:
Napisane przez toverek83 Pokaż wiadomość
po pierwsze zazdroszcze Wam wszytskim ktore maja wybrane suknie slubne...ja myslalam ze tez juz mam wybrana ale.....przyjechalam do domu zaczelam grzebac po internecie i:,,a moze ta?", i tak sie zrobilo ze oczoplasu dostalam i jzu sama nie wiem co wybrac zeby dobrze wygladacnie mam jakiegos specjalnego pomyslu czy chce z trenem czy z dekoltem sercowym czy na szelkach czy z czyms innym....no pustka...a z pustego to i Salomon nie naleje

Najwyraźniej to jeszcze nie była ta jedyna. Szukaj dalej a na pewno Ci się uda! I najlepiej po przymierzać różne fasony, bo jak mi babeczka powiedziała, na manekinie przykładowa rybka czy model cygaro może ładnie wyglądać, ale na kobiecie już nie. Dzięki takim przymiarkom z dwóch, z których patrząc na manekina nie potrafiłabym wybrać tej jednej, po przymiarce wszystko było jasne. W jednej wyglądałam kobieco, wykonywałam swobodne ruchy a w drugiej miałam wrażenie, że najpierw idzie suknia a później ja. A tak być nie powinno.

Życzę powodzenia i żebyś już niedługo mogła się z nami cieszyć swoim wyborem!

Cytat:
Napisane przez Biricchina Pokaż wiadomość
Co do transportu to na początku szukaliśmy czegoś fajnego, ale ceny są takie że z krzesła można spaść i chyba pojedziemy samochodem mojego Taty, jest to Ford Mondeo Kombi chyba że coś mi się odwidzi w ostatniej chwili.

m.a.r.t.a - piękna sukienka, ależ Ty musisz mieć boską figurę
Co do transportu na 100% jeszcze nie wiemy. Może swoim, może podpytamy kolegi, który ma komis samochodowy, żeby nam użyczył jakieś autko. W każdym bądź razie podobają mi się srebrne metaliki

Co do mojej figury, jakieś zastrzeżenia do niej mam . Moim problemem są wzdęcia, nie pomagają mi żadne herbatki, leki jak espumisan. Miałam robione usg brzucha, ale wszystko jest w normie. Ja jednak podejrzewam, że mam coś z jelitami. I np rano wstaje z płaskim brzuchem wypije herbatę zjem przykładowe dwie kanapki i wyglądam jakbym słonia z trąbą połknęła. .

Taska, Mbu83 już macie siwe włoski? O kurdę zaraz pójdę do lustra i sprawdzę czy mi się gdzieś nie wylęgły .

Moja mama ma na czubku siwe, ale za chiny ich tak nie nazywa tylko mówi, że to blond . Niedługo skończy 54 lata.

P.S Bardzo dziękuje za miłe słowa co do sukni.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg c.jpg (64,4 KB, 49 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg c (1).jpg (30,1 KB, 8 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg c (2).jpg (71,0 KB, 14 załadowań)
Stary 2008-02-01, 13:22   #3649
kodeina
Zakorzenienie

Marta w tej sukni i z takimi włosami będzięsz cudnie wyglądać! Ja mam o wiele krótsze włosy ale też miałam spięte loki i przód uniesiony - ładnie wygląda taki lekki irokez

toverek na pewno zrezygnuj z sukni ala-księżniczka ...bardzo bogaty, obszerny dół Cię przytłoczy i dodatkowo "skróci. Moim zdaniem dla kobiet niskich odpowiednie są suknie jednoczęściowe o prostej linii, modele o kroju A...delikatne rybki Suknie odcinane pod biustem nieco wydłużają sylwetkę ale jednocześnie podkreślają biust, dlatego jeśli nie chcesz go dodatkowo powiększać wstążeczka powinna znajdować się trochę powyżej ( rada wizażowej ekspertki Rav)
Stary 2008-02-01, 13:42   #3650
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Marta w tej sukni i z takimi włosami będzięsz cudnie wyglądać! Ja mam o wiele krótsze włosy ale też miałam spięte loki i przód uniesiony - ładnie wygląda taki lekki irokez

toverek moim zdaniem dla kobiet niskich odpowiednie są suknie jednoczęściowe o prostej linii, modele o kroju A...delikatne rybki Suknie odcinane pod biustem nieco wydłużają sylwetkę ale jednocześnie podkreślają biust, dlatego jeśli nie chcesz go dodatkowo powiększać wstążeczka powinna znajdować się trochę powyżej ( rada wizażowej ekspertki Rav)
Dziękuje

Zgadzam się.
Toverek
niedawno butters miała podobne pytanie i odpowiedziałam jej tak:

Cytat:
Napisane przez butters
(...).No to tak:
wzrost 158, drobna budowa ciała i biust całkiem całkiem ale nie za duży
.

Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a
Trzeba przyznać, że z 158 cm nie należysz do grona wysokich osób. Twoją sylwetkę zakwalifikowałabym do "Filigranowej" i w tym przypadku najlepszym rozwiązaniem dla niskich i drobnych kobiet są suknie o lini empire oraz "A". Na wydłużenie sylwetki może wpłynąć odkrycie ramion oraz dekoltu, co ważne powinno sie unikać wszelkich falban, drapowań czy marszczeń, które dodatkowo mogą suknie przytłoczyć. Buty na kilkucentymetrowym obcasie, zwiewne i lekkie tkaniny są wskazane dla tego typu kobiet.

model "Cygaro" też mógłby być dobrym rozwiązaniem. Jest to sukienka o prostym kroju i nie poszerzana ku dołowi, zwykle z rozporkiem ułatwiającym krok. Przeznaczona przede wszystkim dla osób o zgrabnej figurze i ładnej linii biodra.
zródło:http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...3&postcount=18

Oraz kilka słów o empire:
Cytat:
Napisane przez m.a.r.t.a
Jeśli dobrze Ciebie zrozumiałam, właśnie model sukni Empire charakteryzuje się linią odcięcia pod biustem z wykorzystaniem np wstążki. Taki typ sukni optycznie wyszczupla i wydłuża niższe osoby. Dzięki podwyższonej tali możemy bardziej wyeksponować nasz biust

Tutaj masz wątek poświęcony tematowi "Empire":
http://www.wizaz.pl/forum/showthread.php?p=6394331

I dołączam kilka przykładowych sukni

źródło:http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...4&postcount=20

Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg empire 1.jpg (19,5 KB, 15 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg empire2.jpg (36,1 KB, 12 załadowań)
Stary 2008-02-01, 15:22   #3651
toverek83
Raczkowanie

GG do toverek83
Question Dot.: Panny Młode 2008

dziekuje m.a.r.t.a. i kodeinato bardzo cenne wskazowki zwazywszy ze nie mam sie kogo poradzic bo siostra w stanach mama ciagle w pracy przyjaciolki w angli wszyscy gdzies indziej ode mnie...tak wlasnie myslalam ze suknie typu A beda odpowiednie do mojej figury..teraz sprobuje dolaczyc zdjecia sukni jakie mi sie wizualnie podobaja bo nie wiadomo co by z tego wyszlo po zalozeniumierzylam jedna taka suknie i tak jak pisala m.a.r.t.a. byla ona z odkrytymi ramionami...teraz juz po przeczytaniu tych porad pojawia sie w mojej glowie zielone swiatelko w tuneluoby tak dalej i do przodu!!!!jeszcze raz dziekuje...a buty same widzialyscie juz mam na 5 cm obcasie wiec troche do gory podskocze
to sa zdjecia sukni o jakie mi mniej wiecej chodzi..tzn jakie mi sie podobaja...nie mierzylam zadnej z nich bowiem nie dane mi bylo ich spotkac w salonie jednak powiedzcie szczerze czy tego typu suknie beda dobrze na mnie lezec??????????????
dziekuje za opinie z gory
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg suknia18.jpg (57,0 KB, 28 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 310_1.jpg (21,8 KB, 27 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 00000163.jpg (34,4 KB, 26 załadowań)
Stary 2008-02-01, 17:37   #3652
soffera
Zadomowienie

Cytat:
znalazlam zbior ofert transportowych na sluby/ wesela itd...

http://www.netwesele.pl/limuzyna-na-slub/index.php

Warszawa super! My zrezygnowaliśmy z wynajęcia auta do ślubu, pojedziemy nową Toyotą Corollą więc będzie ok

Dostałam dziś zamówione zaproszenia! Razem z winietkami, zawieszkami itd. Są takie cudne, cieszę się jak male dziecko Osłodzi mi to problemy z sukienką....
Stary 2008-02-01, 18:12   #3653
tiffi1
Rozeznanie

Dziewczyny ja teraz musze wybrać w końcu zaproszenia i zastanwiam się jak jest u was. Czy kupujecie zaproszenia, gdzie jest personalizacja gości w srodku zaproszenia, czy może macie tekst "standardowy",a tylko piszecie na kopertach nazwiska?

Kolejna rzecz do zrobienia znalezienie butów.
To musze zrobić w najbliższym czasie.

Co do włosów. Tydzień przed slubem zrobię balejaż (słoneczne refleksy)
tiffi1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 18:19   #3654
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez tiffi1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny ja teraz musze wybrać w końcu zaproszenia i zastanwiam się jak jest u was. Czy kupujecie zaproszenia, gdzie jest personalizacja gości w srodku zaproszenia, czy może macie tekst "standardowy",a tylko piszecie na kopertach nazwiska?

Kolejna rzecz do zrobienia znalezienie butów.
To musze zrobić w najbliższym czasie.

Co do włosów. Tydzień przed slubem zrobię balejaż (słoneczne refleksy)
Ja zamówiłam ręcznie robione zaproszenia z personalizacją gości. Znalazłam świetną Panią przez Allegro, która wykonała kawal dobrej roboty. Nasz tekst zaproszeń jest prosty... Jako dodatek cytat...
Stary 2008-02-01, 18:26   #3655
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez soffera Pokaż wiadomość
Ja zamówiłam ręcznie robione zaproszenia z personalizacją gości. Znalazłam świetną Panią przez Allegro, która wykonała kawal dobrej roboty. Nasz tekst zaproszeń jest prosty... Jako dodatek cytat...
Widziałam jedne ładne na allegro, ale obawiam się, ze sa małe a mamy sporo tekstu do wpisania
Stary 2008-02-01, 19:13   #3656
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Widziałam jedne ładne na allegro, ale obawiam się, ze sa małe a mamy sporo tekstu do wpisania
Spytaj sprzedawcy o wymiar, będziesz wiedzieć jak duże są. Poza tym zawsze możesz wysłać tekst i spytać jak będzie wyglądać na danycm zaproszeniu
Stary 2008-02-01, 19:31   #3657
asiulka84
Raczkowanie

Cytat:
a co wy tam piszecie ze tyle miejsca potrzebujecie?
asiulka84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 21:01   #3658
tiffi1
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez asiulka84 Pokaż wiadomość
a co wy tam piszecie ze tyle miejsca potrzebujecie?
Generalnie mamy cytat, informację o slubie, weslu, jeszcze personalizacja a do tego jeszcze informacje o potwierdzeniu i o tym, ze nie chcemy kwiatów. Nie na każdym zaproszeniu to się zmieści
Stary 2008-02-01, 21:05   #3659
mika85
Raczkowanie

Widze ze moja fryzurka nie ma żadnego odzewu!! Bardzo prosze skrytykujcie jak sie nie podoba dla mnie to ważne bo dobrze sie czuje w takiej fryzurce ale nie wiem czy pasuje na ślub.
mika85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-02-01, 21:07   #3660
soffera
Zadomowienie

Cytat:
Generalnie mamy cytat, informację o slubie, weslu, jeszcze personalizacja a do tego jeszcze informacje o potwierdzeniu i o tym, ze nie chcemy kwiatów. Nie na każdym zaproszeniu to się zmieści
No to samo co my Spokojnie się zmieściło, nie jest napchane. Wkleje mój tekst:
... Niech słowo kocham jeszcze raz z ust twych usłyszę
niech je w sercu wyryję i w myśli zapiszę...

A. Mickiewicz

xxx i xxx

wraz z Rodzicami
mają zaszczyt zaprosić

Sz. P. xxx

na Uroczystość Zaślubin
które odbędą się dnia xxx
w kościele pw. xxx

Po uroczystości zaślubin serdecznie zapraszamy
na przyjęcie weselne do xxx

Będzie nam bardzo miło, jeśli zamiast kwiatów
obdarujecie nas kuponami dużego lotka.

Prosimy o potwierdzenie przybycia do
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości