Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!! - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-04-30, 15:29   #3631
Kasiulka22
Zakorzenienie

Dot.: Mamusie lipcowo-sierpniowe 2008 :))) - czesc druga!!!

Cytat:
Napisane przez ver_ona Pokaż wiadomość
Niby to taka mala roznica, ale tak w sumie to az m-c.
Dokładnie... ja padnę jak zobaczę Wasze maleńkie skarbki i będę musiała się jeszcze wykazać miesięczną cierpliwością, oj będzie ciężko

Kasiulka22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 16:09   #3632
djkika
Raczkowanie

GG do djkika

spam

Edytowane przez zlosliwiec
Czas edycji: 2008-05-02 o 09:01
djkika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 16:52   #3633
LeoNa86
Wtajemniczenie

GG do LeoNa86

witam kochane

ja wlasnie wrocilam z miasta i oczywiscie wrocilam z kilkoma parami bodow,spodenkami itp no i jedyna bluzka na siebie bo spod kazdej mi brzuch wystaje...wczoraj jak szlam do ojca to dopiero on mi powiedzial ze ide z brzuchem na wierzchu a ja nawet tego nie czulam...och...na szczescie daleko nie szlam:d
ale powiem Wam ze jak bylam namiescie to widzialam bardzo duzo dzewczyn w ciazy z brzuchami na wierzchu i nieefektownie to wyglada...

kasiunia ta sukieneczka poprostu Boska jest straszecznie mi sie podoba....tylko ze ja nic nigdy nie moge wyjzec u nas...

Mała75 ciesze sie ze z dzieciaczkiem wszystko wporzadku...a ta sukieneczka śliczniutka

ver_ona śliczny brzuszek taki pokazny i koszula tez ciekawa...

http://allegro.pl/item355255167_dla_...rozm_l_xl.html co myslicie o tej sukience?
LeoNa86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 17:11   #3634
marticia
Zakorzenienie

Witam kochane kobietki!
na poczatek wielkie westchnienie dla sukieneczki Malej i gratulacje, ze dzidzi ma sie dobrze, no akoszulka Veronki mnie powaila..jest sliczna po prsotu. Ja to nie mam pojecia kiedy kupie koszule do szpitala, bo nic na razie ciekaweg nei znalazlam oprocz tych super drogich w Prenatal (ponad 50 euro).

Moje dzidzi rosnie jak na drozdzach, a mi sie wydaje, ze pileczke polknelam.

A dzis zaczal sie weekendzik...pieknie slonecznie, ciekawe gdzie mezus mnei zabierze tym razem.
A, dostalam od niego w prezencie super piekny czerwony lakier do paznokci..och...cudowny jest, juz pomalowalam paznokietki i pozniej wkleje zdjecia.. super sexowny.

Najnowsze wiesci z domu: TESC ZAKUPIL CZWARTY TELEWIZOR!
Tak wiec w domu mamy: 4 telewizory, 3 komutery, 3 drukarki (w tym 2 leza bezuzytecznie) czy ktos ma na cos ochote?
Ja nie wiem jak ten czlowiek dysponuje swoja kasa, ale powiedzialam tesciwoej, ze zostawie to bez komntarza
marticia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 17:42   #3635
dorbar
Wtajemniczenie

Witajcie Kobietki.
Ale ja dzisiaj mam dzien, no normanlnie zkarecony na maxa. Wstalam po 7 bo na 9 mialam isc do poloznej. No i poszedl ze mna moj facio. No i oczywiscie jak chcielismy sie zarejestrowac to sie okazalo, ze nie mymy umowinego spotkania bo polozna zapomniala powiedziec babka w rejesrtacji. Wiec czekalismy jakies 30 minut (ten moj byl juz wkurzony poniewaz spieszyl sie do pracy, ja zdenerwowana), a jak nas przyjela to sie okazalo, ze nie moze mnie przyjac bo nie mam wypelnionych takich paierow, ktorych nawet nie dostalam. Bylam wkurzona na maxa. I powiedziala, ze zdzwoni do mnie popoludniu i zebym przyniosla wypelnione te papiery. wiecie ile mialam do pisania, masakra, i co drugie slowo musialam tlumaczyc ze slownikiem bo nie znma tego medycznego slownictwa, masakra.
Jak skonczylam to sie polozylam bo bylam padnieta, no i jak juz usnelam to zadzwonila polozna czy moge przyjsc za 20 minut. serce mi walilo jak nie wiem co (tak jest zawsze jak ktos mnie nagle przebudzi), No ale ubralam sie polecialam do niej. strasznie sie balam, ze sie z nia nie dogadam, ale nie bylo tak zle powiedzial, ze nie mowie zle po angielksu tylko musez sie mniej denerwowac. Wiecie co zawyla mnie i na jej wadze pokazalo mi 68kg: eek: to jest dla mnie norlanie juz calkiem szok na maxa. Wziela mi siuski, ale nie brala krwi. Cisnienie mi zmierzyla i mialam 120/80. Ja nigdy jeszcze takiego cisnienia nie mialam, zawsze mialam niskie, czasami nawet 90/40. A tu takie wysokie. ona powiedziala, ze jest dobre. Powiedziala mi tez, ze nie mam brac witamin dla kobiet w ciazy bo w Angli sie ich nie bierze. Ale ja chyba jednak bede nadal brala.
Laski, ale jestem jakas podekscytowana. No i slyszalam serduszko mojego malenstwa. Za jakies dwa tygodnie powinnam miec usg - nie moge sie juz doczekac:ehem :.

A chcialam Wam jeszcze napisac o wczorajszym moim wieczorze, wpadlam a taka histerie (nie wiem dla czego, moje hormony szaleja) zaczelam plakac, ze az Andy sie zdenerwowal, a jak pytal co mi sie stalo, co on zrobil zle. ja nic mu nie odpowiedzialam (nie wiem moze chcialam zwrocic jego uwage na siebie). Pojechal do sklepu i kwiatki mi kupil. Normalnie ja na glowe chyba dostaje. do porodu to on chyba zwariuje ze mna, masakra.

Judi trzymam Cie za slowo, ze bede miala dziewczynke

Mala super, ze z dzidzia wszystko ok. Niezla wiercpieta z Twojego malenstwa

Verona bardzo fajna koszulka, gdzie kupilas??

Marticia to w sprzeciku macie sporo w domku
Stary 2008-04-30, 17:51   #3636
ver_ona
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorbar Pokaż wiadomość
Witajcie Kobietki.

Verona bardzo fajna koszulka, gdzie kupilas??

Marticia to w sprzeciku macie sporo w domku
Z tego co wiem, to w sklepie z bielizna i piżamkami we Wrocławiu. Piłsudskiego 74 hehe.
ver_ona jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 17:58   #3637
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Ela dzięki za info myślałam, że ten płyn do płukania można... kurcze, czyli noworodkowi lepiej nie płukać w żadnym płynie? Nio nic szkoda a ja tak lubię ładne zapachy Mówisz, że w tesco i realu są dzidziusie to nabrałam wiary, że tam dziś dostanę... poza tym niuchnę sobie płyn do prania Lovela i zobaczę jaki on ma zapach Jelp ponoć nie ma wcale zapachu.
Kasiulka, no chyba nie powinno się plukać. Jelp owszem nie ma zapachu i pozostawia taki szorski efekt na ubrankach, ale ma opinię najmniej podrażniającego - co dla mnie akurat najważniejsze, bo dziecię obwąchiwać się nie będzie No i właśnie dla zapachu przeszłam później na Lovelę, choć to nic spektakularnego... A jak bardzo chcesz w czyms płukać to kup jakiś niemiecki płyn np Soflan http://allegro.pl/item349648657_soft...1l_z_niem.html ale to tez chyba nie na te pierwsze ubranka. Myślę ze lepiej być przezornym niż fundować na starcie sobie i dziecku jakies atrakcje
Ja na pewno wystartuję na Jelpie a później spróbuje prac w Persilu sensitiv.

A z tych tanszych proszków to jeszcze jest Bobas i Cypisek, ale nie próbowałam. No i tak jak pisałam w szpitalu, po wypełnieniu ankiety dostaniesz walizki z próbkami i gazetami, z pewnością będzie tam Jelp
http://www.superrodzice.pl/presentation.asp
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 18:01   #3638
Mijalea
Zakorzenienie

Cytat:
Dziękuję bardzo za mile slowka . Jak jeszcze nie wiedzialam, ze bedzie chlopak, to wszyscy mowili, ze taki mam ladny brzuch ze na pewno bedzie facet. Ciekawe czy to sie sprawdza, zobacze za pare lat, moze uda sie zeby byla dziewczyna za drugim razem
Ale masz maly brzusio! Moj przy tym to wielgas. A pizamka przeslodka, ja dzis w nocy testowalam moja pizamke, tez do karmienia, ale jakos ma za duzy dekolt, chyba go narazie zaszyje bo mi czasem cucuś sie wysuwa

[1=1d36bece409c03b7a589597 7e3eaa07c69f6d3f6_6423717 1b1711;7400183]stąd ze bynajmniej na płynie do płukanie, na głównej etykiecie jest napisane "dla dzieci od 3 lat" więc domnieniam ze te dla niemowląt to też nie dla noworodków... Najbezpieczniejsze są płatki mydlane.
A ze jelpy drogie... no cóz, nikt nie obiecywał nam ze dziecko nie kosztuje, zresztą takiego proszku nie uzywa się latami. Mój Jasio niestety reagował na inne proszki i zuzyłam 2 torby Jelpa, 2 Lovele, 2 Dzidziusie i poszły w ruch juz dorosłe proszki tyle ze płuczę w płynie dla dzieci zeby zapach był taki... dzieciowy
Z dostaniem Dzidziusia nie miałam nigdy problemu, jest w realu, tesco i osiedlowych sklepikach.
http://www.polki.pl/forum/archive/index.php/t-1043.html tez o proszkach
a próbki proszków dostaniecie w szpitalu wiec kazda sobie wypróbuje [/quote]

A to noworodek to nie jest niemowle?? Ochh do czego to doszlo, teraz bedziemy analizowac etykiety z proszkow i debatowac Na szczescie na proszku nie znalazlam wzmianki, ze jest od 3 latek.

Cytat:
Napisane przez Kasiulka22 Pokaż wiadomość
Ela dzięki za info myślałam, że ten płyn do płukania można... kurcze, czyli noworodkowi lepiej nie płukać w żadnym płynie? Nio nic szkoda a ja tak lubię ładne zapachy Mówisz, że w tesco i realu są dzidziusie to nabrałam wiary, że tam dziś dostanę... poza tym niuchnę sobie płyn do prania Lovela i zobaczę jaki on ma zapach Jelp ponoć nie ma wcale zapachu.

Co do cen, to myślę że nawet drogi proszek to pryszcz przy tym wszystkim co dla dzidzi trzeba kupić. Poza tym wątpię, żeby ktokolwiek żałował na dzidziusia Ja chciałam ten proszek bo naczytałam się pozytywnych opinii, ale w mojej piorącej praktyce pewnie przerobię większość marek - w końcu nie ma ich też za wiele

Właśnie miałam niezłą akcję Brat z kolegą przegonili mi osę, dzielne chłopaki
Kasiulko, jak ja namietnie czytalam o praniu dla dzieciątka, to wszedzie bylo napisane, ze plyny do plukania absolutnie nie. (no chyba, ze takie specjalne, jak Lovela).
W Niemczech nie ma proszkow dla dzieci, pierze sie w normalnych proszkach, ew. sensitive , ale nie dodaje zadnego plynu-i jakos dzieciaki sobie radza

A shopaholic's confessions: http://lenasplanetblog.blogspot.de/
Mijalea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 18:03   #3639
ver_ona
Zakorzenienie

Tutaj znalazlam cos podobnego. http://www.satine.pl/catalog/product...roducts_id=132
Stary 2008-04-30, 18:06   #3640
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość
A to noworodek to nie jest niemowle??
no nie a zebym była bardziej wiarygodna to odsylam tu http://pl.wikipedia.org/wiki/Noworodek
http://www.mateusz.pl/mz/1996/fetapy.htm
Mijalea, to dopiero przedsmak analiz etykiet
1d36bece409c03b7a5895977e3eaa07c69f6d3f6_64237171b1711 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 18:15   #3641
dorbar
Wtajemniczenie

Cytat:
Piekna ta koszula i nwet sexi
Stary 2008-04-30, 18:17   #3642
Mijalea
Zakorzenienie

[1=1d36bece409c03b7a589597 7e3eaa07c69f6d3f6_6423717 1b1711;7402386]no nie a zebym była bardziej wiarygodna to odsylam tu http://pl.wikipedia.org/wiki/Noworodek
http://www.mateusz.pl/mz/1996/fetapy.htm
Mijalea, to dopiero przedsmak analiz etykiet [/quote]

Hihi, fajna ta definicja noworodka, szczegolnie jak pisza, ze spi 21 godzin na dobe

Chyba musze sie poduczyc, bo dla mnie etapy rozwoju dziecka jak dotad to byly takie :

noworodek = niemowlak a potem bobas

Stary 2008-04-30, 18:20   #3643
ver_ona
Zakorzenienie

"noworodek donoszony - urodzone pomiędzy 37. a 42. tygodniem ciąży"
To ja chce takiego donoszonego noworodka w 37tc. , a nie w 42
Stary 2008-04-30, 18:29   #3644
ver_ona
Zakorzenienie

Dziewczyny, a widzialyscie to?:
http://morfeusz2001.webpark.pl/zniec...ewoponowka.swf
Stary 2008-04-30, 18:37   #3645
maladT
Zakorzenienie

a ja właśnie się upłakałam.Przed chwilą usiadłam by obkleić taśmą klejącą paragony na rzeczy dla małej i okazało sie ze niektóre obklejone taśmą klejącą wyblakły.Normalnie pomyslałam ze nawet głupie paragony są po tronie tego debila.No i się rozpłakałam z bezsilności.Kurde chce jak największych alimentów a tu takie cyrki.

Oliwka 07.02.2015
maladT jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 18:40   #3646
dorbar
Wtajemniczenie

Kochana usmiechnij sie. dla Ciebie
Stary 2008-04-30, 18:53   #3647
dorbar
Wtajemniczenie

Musze zmykac. do jutra Kobietki. pa pa
Stary 2008-04-30, 20:33   #3648
marticia
Zakorzenienie

Dorbarku, nie denerwuj sie kotku, ja sie ciesze, ze Andy jest caly czas przy Tobie, a mysle, ze to jest bardzo trudny okres dla Ciebie, bo nie tylko ciaza i wszystko co jest z tym zwiazane - hormonki, szukanie lekarza, ale i jezyk angielski. Ja mimo ze juz ponad 4 lata jestem za granica, to kiedy sie zdenerwuje, sama przezywam blokade jezykowa. Badz tylko ciut bardzije tolerancyjna dla Andiego i pokaz mu, ze doceniasz to, ze sie stara..zobaczysz, ze bedzie Wam o wiele lepiej razem.

Veronko, niestety mieszkam jakies 3 tys km od Wrocka, wiec bedzie ciezko, ale ta strona, ktora podalas z pizamkami jest bardzo ciekawa. Poki co bede szukac tutaj czegos podobnego, a jak nie to poprosze mame, aby w ostaecznosci kupila mi cos ciekawego w Polsce.

MaladT, niestety paragony maja to do siebie, ze sie wycieraja, dlatego zawsze rob ich ksero i zszywaczem lepiej je jest zszyc niz kleic tasma. Ja tak robie - tylko w innym celu

Hihihi...no to mamy klopsa, noworodi zaczynaja nam sie mylec z niemowlakami
Stary 2008-04-30, 20:54   #3649
Kasiulka22
Zakorzenienie

Hej babeczki

Opowiem Wam moją przygodę proszkową. Normalnie co za cyrk! Uparta Kasiulka wymyśliła sobie, że zdobędzie dzidziusia, więc popołudniu wyciągnęłam męża - rozpadało się więc pojechaliśmy autkiem do tesco. Tam niestety Dzidziusia nie mieli widziałam w każdym razie jakiś nowy proszek, ale nie pamiętam nazwy Mężuś zgodził się pojechać ze mną do Reala sprawdzić, stwierdziłam że wtedy będę miała już obskoczone wszystkie hipermarkty w mieście. Pojechaliśmy... takie były korki, że na odcinku iluś tam metrów spędziliśmy 40 minut. Potem miejsc nie było do zaparkowania, ale w końcu gdzieś się upchnęliśmy. W Realu znalazłam płyn do prania dzidziuś, powąchałam i padłam, wielkie fuuuuuuuuuuuuuuuj. Ten płyn chyba jakiś zepsuty był, bo dziewczyny pisały że dzidziuś ładnie pachniał, a ten nio coś okropnego. Tak się wkurzyłam, że nabrałam Loveli jedno opakowanie do białych 3,6 kg, do kolorów 1,8 kg bo nie było większych, mleczko do prania do kolorów, płyn do płukania koncentrat Lovela. Zapach mi się spodobał, więc stwierdziłam że biorę ten proszek. Może jeszcze zamówię dzidziusia internetowo, ale przez tą dzisiejszą przeprawę wnerwiłam się, żebym ja proszku nie mogła dostać, jak za czasów mojego dzieciństwa miała moja mama, o co to to nie! ;P Mam więc Lovelkę i będę robić wielkie pranko a płynu do płukania będę dodawać minimalną ilość do tych większych ubranek.

Elu dziękuję za link, chętnie wypróbuję ten płyn

Dziołchy noworodek jest do 30 dni życia - czyli do miesiąca życia. Potem nazywamy go niemowlęciem jestem opiekunką dziecięcą z dyplomem to nie mam problemu hihihihi Na pierwszym roku studiów dziewczyna z pedagogiki rozwojowej dostała pytanie dokładnie takie, do jakiego okresu dziecko nazywamy noworodkiem, nie wiedziała i o mały włos nie wyleciała z sali .

Leoncia mnie sukieneczka bardzo się podoba Śliczna jest
Ja też dziś widziałam kobietę w ciąży z kawałkiem wystającego brzucha

Miłego wieczorku babeczki lecę pod prysznic.

Stary 2008-04-30, 21:00   #3650
Konto usunięte

zrobiłam gofry najdałam się jak bączek az mam wyrzuty sumienia, tym bardziej ze na obiadek zrobiłam wołowinke duszoną ze śliwkami suszonymi, pieczone ziemniaczki w ziołach i buraczki, tez zdjadłam pokaźną porcję Jutro dietka
Stary 2008-04-30, 21:05   #3651
Mijalea
Zakorzenienie

[1=1d36bece409c03b7a589597 7e3eaa07c69f6d3f6_6423717 1b1711;7404374]zrobiłam gofry najdałam się jak bączek az mam wyrzuty sumienia, tym bardziej ze na obiadek zrobiłam wołowinke duszoną ze śliwkami suszonymi, pieczone ziemniaczki w ziołach i buraczki, tez zdjadłam pokaźną porcję Jutro dietka [/quote]

Kasiulko, Dzidzius, Lovela-nie wazne. Najwazniejsze, ze ja tez od wtorku zaczne wielkie pranko

Stary 2008-04-30, 21:07   #3652
jowisz
Zakorzenienie

[1=1d36bece409c03b7a589597 7e3eaa07c69f6d3f6_6423717 1b1711;7404374]No i tak jak pisałam w szpitalu, po wypełnieniu ankiety dostaniesz walizki z próbkami i gazetami, z pewnością będzie tam Jelp
http://www.superrodzice.pl/presentation.asp[/quote]

wcześniej pisałaś ? umknęło mi. to takie paczki "ogólnopolskie" czy w konkretnym mieście ?
gofra też poproszę
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 21:20   #3653
taka sobie
Zakorzenienie

sliczne te sukieneczki, jaka ja mam ochote tak juz biegac

dzis bylam w smyku i smutno mi sie zrobilo bo obok stala parka i facet mowil do babki ze 52 to nie warto kupowac bo to tylko na moment, i przeciez jak sie urodzi to moze miec troche wieksz wiec on radzi wziac od razy 58 itd.......matko, ja sie zaloze ze moj M. to nawet nie ma pojecia o rozmiarach, w ogole nie chce ze mną chodzic po takich sklepach, mowi ze jeszcze czas ale ja mysle ze to z lenistwa, wszystko zostawia na mojej glowie. Za niedlugo jedzeie w odwiedziny do brata do Anglii i mowilam ze moze by kupil troche ladnych ciuszkow tam wiec oczywiscie bardzo chetnie tylko ze on nie ma pojecia co jest co, wiec co z tego ze mu napisze pajacyk rozmiar 62 jak nie bedie wiedzial co to jest ehhh oporni niektorzy są.

skakanka od 01.03....
taka sobie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 21:21   #3654
marticia
Zakorzenienie

Elus, bys sie jednym goferkie rzucila

Kasiulka - uparta dziewucha. Szykuje nam sie mateczka z prawdziwego zdarzenia.

Ja tutaj znalazlam taki proszek da maluchow Napisan - podobno dobry
Stary 2008-04-30, 21:22   #3655
Konto usunięte

jowisz, dają je chyba wszędzie i od dawna. Moja siostra która rodziła 13 lat temu w innym województwie tez dostała
Tylko moze nie wszędzie dają 2 paczki. Ja dostałam Dzidziuś i Niebieskie Pudełko. A w nich były:
Claudia, Twój Maluszek, mały Zywiec Zdrój, torebka proszku, próbka pynu Musteli do buzi (zakochałam się w nim i kupiłam cały ) chusteczki dziudziuś do pupy, patyczki do uszu, próbki herbatek, nie pamietam co jeszcze...
dzięki tym ankietom dostawałam później próbki mleka, kaszek, zawieszkę do smoczka - tak sukcesywnie jak dziecko rosło - butelke mleka Candia, deserki frutapura i takie tam... a i przez rok dostwałam co miesiąc gratis Twój Maluszek. tak więc warto wypełniać co tam pod nos podtykają

Kasiulka, odpuść z tym Dzidziusiem przez internet popatrz po osiedlowych sklepach i mniejszych marketach, może nawet na jakims targu. Zresztą na prawdę nie masz o co się zabijać A lovela ma przyjemniejszy zapach niz dzidzius ale chyba mniej intensywny.
A co do płukania to , to co blisko ciała nie płucz, ale jak wypłuczesz kurteczkę czy kocyk to nic się nie stanie, nie ma przeciez kontaktu ze skórą.

Na gofry zapraszam, bo jeszcze zostało, morelki czy malinki? sosik truskawkowy czy tiramisu?
Stary 2008-04-30, 22:22   #3656
Kasiulka22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mijalea Pokaż wiadomość

Kasiulko, Dzidzius, Lovela-nie wazne. Najwazniejsze, ze ja tez od wtorku zaczne wielkie pranko
Hihihihi właśnie

Eluś już się właśnie nie będę zabijać bo się wkurzyłam na te dzisiejsze wojaże

Stary 2008-04-30, 23:05   #3657
poulette
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Sosnowa Pokaż wiadomość
Jeja, ja też należę do tych "mądrych". Wczoraj się tak czułam, że zabrałam się za sprzątanie, wprawdzie nie ogrodu, ale takie większe mieszkania. No i dziś mi brzuc zaś się stawia. A przez parę dni w ogóle sie nie twardniał. Grrrr....

To widze, ze nie ja jedna mam takie wspaniale pomysly....

Cytat:
Napisane przez Mała75 Pokaż wiadomość
Ja sie musze zadowolic pierogami z serem-wlasnie wcinam

bardzo chetnie zjem twoje pierozki ! Dawaj ! Ja o polskich pierogach marze !!!!
poulette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-04-30, 23:08   #3658
poulette
Wtajemniczenie

Od tej przygody z plecami, to ja jeszcze nie doszlam do siebie, wczoraj po pracy caly czas lezalam, poszlam spac o 21.20 i obudzilam sie w srodku nocy z bolem w piersiach.... cos mnie dusilo. Potem przeszlo, ale od rana pobolewa mnie brzuch. Chyba sie juz rozsypuje normalnie. Na serjo, nie wiem jak ja dociagne do porodu.... jestem wykonczona. Zero energi znowu.... A dzis mam jeszcze zebranie !

Wiem, wiem, tylko narzekam. Za to Gino jest w najlepszej formie, skacze i kopie ile sie tylko da....
poulette jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 10:29   #3659
Anisia25
Zakorzenienie

GG do Anisia25

witajcie babeczki

Zycze Wam przyjemnej majowki, choc pogoda ma byc ponoc taka se Ja wlasnie pije kawke, zrobiona przez mojego mezusia z jego zacnego ekspresu cisnieniowego musze przyznac ze jest przepyszna espresso zalewane mlekiem z pianka

Wczoraj wypral mi caly wozek a takze wyczyscil kolka, ktore napompował a takze usunal jakies stare zacieki, ktorych dorobil sie poprzedni wlasciciel Wozek wyglada jak nowy

Do uslyszonka pozniej Moze wkleje fote brzusia zobacze jak tam z moja wena bedzie

It is what it is

Anisia25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-05-01, 11:11   #3660
jowisz
Zakorzenienie

leniwe dzień dobry
szykują się chyba pustki u nas z okazji weekendu
ja wyjeżdżam do rodziców jutro i wracam w środę dopiero więc też zajrzę sporadycznie.

dzień zaczęłam dziś od zakupów staniki do karmienia i koszulę mogę już odhaczyć z listy
jowisz jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości