|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: przyszłe młode mamusie do 23roku życia
Strach się bać jak się posłucha takich przypadków... Jakie te baby wredne!!! ta druga też niefajnie miała 2 godziny na golasa czekać na cc:\
|
|
|
|
#3632 |
|
Wtajemniczenie
|
a ja nie mam TVN !!!!!!!!!!!!
|
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra
ja nie dam rady jak tak mi sie trafi normlanie umre
|
|
|
|
#3634 |
|
Wtajemniczenie
|
ja tez sie boje taiego czegoś.. ignorancji...
asiuulka czemu dostałas ostrzeżenie? nie doczytałam gdzies albo nie pisałaś |
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
ze napisalam tej co chce sieodchudzac wciazy ze jest zerem
|
|
|
|
#3636 |
|
Wtajemniczenie
|
w poście czy na PW?
pzreczytałam troche ten wątek i tam gadka jest bezsnsu. dziewczyny jej pisały dobrze a ta cały czas swoje. szkoda jezyk strzepic, tylko dzidzia biedna ze mam o niej nie mysli tylko o wyglądzie... asiuulka masz może simsy 2? potzrebuje kody na pieniążki
|
|
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
normlanie na watku ja mam simsy 2 ale tam sa te same kody
ahhh zapisalam jaka trzeba wyprawke wziac do szpitala |
|
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuulka dobrze zrobiłaś ale zorientuj się jeszcze co dla dzidzi musisz swoejgo mieć,bo co szpital to co inne gwarantują...Teraz widzę po tym programie, ze nawet cc nie musi byc łatwa, szybka i mneij bolesna.
Paprotka, bo tam się najbardziej ujawnia kto jest jak to Sweet napisała"pustostanem"- same super katoliczki co się teges szmeges przed ślubem ale mnie krytykują, że chce ochrzcić dziecko a nie mam koscielnego i nie praktykuje jak sie należy |
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
eee tam nie Zebra nie maertw sie tamtymi dziochami... nie wart sa naszej uwagi a co do szpitala to my ze Sweet bedzemy szly to sie doiwemy
|
|
|
|
#3640 |
|
Zadomowienie
|
Mówiłam nie pisać tyle pod moją nieobecność?
Mówiłam, i co? Nieładnie A ja nie oglądałam, coby się nie stresować niepotrzebnie i nawet nie chce wiedzieć o czym mówiliKurcze, ale się zacięłam chyba pół piczki se uciachałam, nie wiem którędy teraz Filip wylezie, bo mi chyba całkiem odpadnie
|
#3641 |
|
Zakorzenienie
|
a jak dalas rade zlusterkiem?? juz gorzej widac pewnie dlatego
|
|
|
|
#3642 |
|
Zadomowienie
|
Asiulka jade zawsze na czuja z tym koksem, bo do lusterka to mi zawsze ręki brakuje, później tylko się oglądam czy coś trza poprawić i tak do skutku
no ale krwawię nooooo
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
Asiuulka masz rację ale te emocje i ta atmosfera i walka ciągły mnie do tamtego wątku, bo miałam wrażenie jakbym czytała moją babcie pod różnymi nickami a ona takie we mnie emocje tym bleblaniem wywołuje, ze zawsze z równowagi mnie wyprowdzi.
Sweet mnie tż obiecał ogolić w niedziele i chociaz raz będę tam piękna odkąd brzuch mi neico zasłania Wiecie co mówi ginekolog po wyjściu z pracy ? O nareszcie twarze
|
|
|
|
#3644 |
|
Zadomowienie
|
Ej wiecie co? Bo walne
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet
|
|
|
|
#3646 | |||||||
|
Zadomowienie
|
O tym samym pomyślałam
![]() Puma- ja nie mam takich problemów, bo sama tz tnę Jak mnie kiedyś wkurzy to.....nie ręczę za siebieSweet paznokcie tz the best ![]() Cytat:
Tak jej źle życzysz![]() ![]() Moja historia jest beznadziejna.To ksywa mojej psiapsiuły. Miała do mnie przyjechać i nie przyjechała. wtedy z nudów zalogowałam sie na wizazu- nic innego mi do głowy nie przyszło ![]() Cytat:
też tak się bawiłam. Nie masz się czego wstydzić![]() Cytat:
a skąd te szatańskie 666???Jak się teraz czujesz????? Mój mnie kiedyś obsmarkał. Chyba biedaczek miał katar ![]() Cytat:
Ja odrazu kreski nie zobaczyłam. Dopiero chyba po 1h lub 2h zajrzałam do kosza i była druga.Cytat:
za ciebie, piczkę i Filipka.Cytat:
Zapomniałam napisać, że Twoja koleżanka z wątku to chyba jakaś fanatyczka To jej drugie dziecko???że taka doświadczona![]() Cytat:
![]() ------------------------------------- Oglądałam rozmowy.... aż strach się bać ja nie chcę![]() Ja to muszę obejrzeć rozmowy w toku 3 listopada, widziałyście tego typa z panienką albo fana joli r ![]() ![]() Jutro wolne, byczę się cały dzień. Nie wyjdę z łóżka wcześniej niż 9 ![]() A dzisiaj tak się objadłam, ze teraz zdycham a żeby sobie życie osłodzić poprawiłam sobie humorek pączusiem, a jaak Jak szaleć to szaleć![]() Jutro szaleję z Wami
|
|||||||
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
Majkela dziękuje za troskę
![]() Czuję się dzisaj już dobrze- tylko zgagę czasem mam. Ale myślę, że w tym ostatnim trymestrze to mozę już zdarzać się będą różne dziwne rzeczy, mały rośnie i siły ma coraz więcej, ja coraz więcej warzę... nawet skurcz lekki macicy czułam pierwszy raz taki inny dzisiaj jakby... ale krótki i niezbyt uciążliwy... ale napewno coś nowego
Edytowane przez zebra666 Czas edycji: 2009-10-28 o 17:51 |
|
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
-------------------------------------
Cytat:
No ja wiem ze z tymi ettsami to dziwne jednak najepwiejsze sa te kreski zaraz jak zrobis siusiu ![]() czekam na Brzyduuuule |
|
|
|
|
#3649 |
|
Zadomowienie
|
Zaraziłam się od Was tą brzydulą. Teraz klan leci
ale szmiraAle mam dzisiaj gazy fuj kot ucieka ja też muszę. Ciekawe po czym![]() Ciekawe czy tz poczuje Taka jestem napakowana jak paczka dropsów Nabita, az mnie się ciężko oddycha![]() zebra spróbuj kisiel na zgagę. Ale taki z garnuszka a nie szybki kubek. Jeśli chodzi o te poj... watek Asiuulka pamiętaj: nie tykaj gówna bo będzie bardziej śmierdzieć Nie rozumiem jak można mieć tak nasrane we łbie
Edytowane przez majkela12 Czas edycji: 2009-10-28 o 17:58 |
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
a moj szczurek idzie dzisiaj do fryzjera
i bedzie motylem ale sie nazarlam odgrzalam sa same kluski slaskie i zdycham |
|
|
|
#3651 |
|
Zadomowienie
|
Kobitki lete na macanko
jak mnie nie odeśle gin do szpitala na szycie piczki to podzielę się z Wami wrażeniami z wizyty, a jakby mnie nie było to... ciaaooo kochane, już tęsko mi za Wami
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Sweet będzie dobrze on zrozumie, że nieco trudniej tam się obchlastać tak żeby nie było krfiiii
|
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
hey dziewczynki...troche pozno trafilam na ten watek ale chyba lepiej pozno niz wcale
...widze, ze temat watku troche sie zmienil jednak zgodnie z tytulem....rowniez bede mloda mama...mam 20 latek...jestem w 16 tygodniu....no i juz 15 kwietnia bedzie z nami maluszek
|
|
|
|
#3654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jak masz na imię Samanthhha dopisze Cię do listy mamuś
|
|
|
|
|
#3655 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jak to zgodnie z nazwa?? u nas jest poprostu wyjatkowo i rozmawia sie o wsztskim Sweet zaloze sie ze nie bedzie tak zle zmykaj na macanki i przyjdz zdaj nam relacje jak duzy juz jest Filipek i czy mu sie spieszy na swiat
|
|
|
|
|
#3656 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
po co miałby Ci piczkę szyć ?????????Cytat:
------------------------------- Zdycham.........Idę zrobić sobie 3 herbatę. Może mnie uratuje. Mam ochotę na zieloną, bo pomaga przy trawieniu. Można pić zieloną???? mam taką liptona ![]() A jeżeli nie to co można na trawienie???????????????? ? |
||
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
Majkela nawet bardzo zdrowo pić zieloną
|
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
mi activia pomaga przy robieniu koopy
|
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
Patrycja
jedzonko jedzonkiem a ja ostatnio prawie na nic nie mam ochoty...i co na to zeby apetyt byl wiekszy??
|
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
mloda wystraczy posiedziec kilka dni z nami i napewnoci sie zwiekszy
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:15.

i nawet nie chce wiedzieć o czym mówili

? O nareszcie twarze

była druga.
za ciebie, piczkę i Filipka.

Czuję się dzisaj już dobrze- tylko zgagę czasem mam. Ale myślę, że w tym ostatnim trymestrze to mozę już zdarzać się będą różne dziwne rzeczy, mały rośnie i siły ma coraz więcej, ja coraz więcej warzę... nawet skurcz lekki macicy czułam pierwszy raz taki inny dzisiaj jakby... ale krótki i niezbyt uciążliwy... ale napewno coś nowego

ciaaooo kochane, już tęsko mi za Wami