![]() |
#3631 |
Rozeznanie
|
Dot.: Scent Bar IV
Im większy bałagan na biurku, tym większa równowaga we mnie
![]()
#3632 |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Madziczko, jeśli jedynymi objawami są wyłysienia - kotka nie je mniej/więcej, nie zmienia się jej waga, nie jest osowiała, nie pije więcej wody - to nie ma problemu - tylko estetyczny może. Nic poważnego
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
![]() ![]() |
![]() |
#3633 | ||||||
Wiedźma
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Za to Cię lubię! To znaczy... Za to też. ![]() Słusznie, trzeba wiedzieć kiedy ulec. ![]() Nec Hercules contra plures (do tłumaczę w sposób dość dowolny "I Herkules dupa, kiedy ludu kupa." ![]() Przepraszam, nie chciałam. ![]() Już oddaję: cxfu ygxetue[soiylu4dmsoyviuorcoy;uxij pv[7qux 'p987vcqf9ut nt yvsbh8 mh ![]() Cytat:
Ogólna zasada jest taka, że szukasz po ikonkach, tak, jak radzi Tharoon, albo pewniej jeszcze (bo nie zawsze są ikonki) - po kształcie. Czasem metodą prób i błędów. ![]() Cytat:
![]() A przebieranie pościeli to i u mnie męska działka. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Rozkręcam się dopiero. Idę się wykąpać. Znowu. ![]()
![]() |
#3634 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co do sprzątania to ja siadam na szmatę jak bałagan zaczyna mi przeszkadzać, dodam, że próg tolerancji mam wysoki ![]() ![]() ![]() Znam osobę, która wraca z pracy, przebiera się w dres zasuw na swoich 60m2. Sprząta w tygodniu codziennie i całą sobotę również. Nawet raz w miesiącu rozkręca i myje rury w umywalkach. To jakaś masakra jest ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3635 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czekam na paczkę ze wspólnych zakupów i przed chwilą był paczkonosz, trochę się zdziwiłam co ta paczka taka duża, ale zaspana i niezbyt trzeźwo myślałam, ucieszyłam się, że doszła i podpisałam teraz zamierzam ją otworzyć, a tu kompletnie inny adres, inne nazwisko ![]() ciekawe gdzie jest moja ![]() edit: ufff mam swoją paczkę, paczkonosz zauważył błąd, wrócił i zamienił Edytowane przez taka taka Czas edycji: 2008-07-03 o 07:13 Powód: dostałam swoją paczkę |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Zakorzenienie
|
Wczorajszy plan sprzątania pokoju nie został zrealizowany w 100%.
Jednak padłam skutecznie już koło 20, a może i wcześniej. Wstałam 2 godziny później wskoczyłam w koszulkę i spałam dalej do rana. Dziś może kontynuacja. Wczoraj sprzątnęłam wszystko co na wierzchu było, w półkach nadal nie ma idealnego porządku. Muszę się pożalić, zabrali mi listonosza ![]() ![]()
![]() |
#3637 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja dzisiaj tylko umyję okno w kuchni, posprzątam w szafie i łazience. Na więcej nie mam ochoty w ten upał. A skoro mam dzień wolny to idę do fryzjera ![]() Narobiłyście mi ochoty na tą sałatkę grecką ![]() ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3638 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale kiedy wiem, ze mam cokolwiek do zrobienia ( a nie lubię tego ) to czuję wewnątrz taką kluchę, wszystko się trzęsie i czuję, że muszę to zrobić natychmiast bo oszaleję. Wcale nie dlatego, ze chcę - tylko dlatego, ze zmusza mnie moja wewnętrzna siła jakaś ![]() A ścieme to ja mam na punkcie podłogi - czyta musi być i już. Lubię chodzić na boso i mnie trafia jak mi się coś do stóp przykleja - a podeszwy musza być czyste ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3640 |
Zakorzenienie
|
Melduje sie balaganiarz artystyczny. Wszystko co moje jest wszedzie. Ale ale mam usprawiedliwienie, nie mam czasu. Zyje w biegu i duzo pracuje zawodowo lecz gdybym miala fajna zaufana kobietke do segregacji i czystki oj wielbilabym bardzo jej pomoc
![]()
#3641 |
BAN stały
|
vesenko jaki ładny av
![]() od dobrych kilku dni szukam telefonu, to jest straszne, żeby większość miała tak beznadziejne baterie ![]() Neonko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mogę mieć rzucone ubranie na łóżko, mogę mieć książki nie na miejscu, zbawki porozpiźdżane po podłodze - byle było czysto - lśniąca podłoga, zero kurzu na szafkach, gary pomyte, okna też. No i ściany - ja mam drewniane i dla mnie pod tym wzgledem to okropieństwo ( bo ciagle mam wrażenie, ze sa brudne )- ale przecież są ładne, przytulne i zdrowe - większość zalet mówi sama za siebie - więc przeżyję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() na wierzchu lubię mieć ład, żeby móc ze spokojem nie sprzątać ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3645 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() musiałam właśnie pociąć klientowi stalowe płaskie pręty ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie potrafię inaczej, no nie potrafię .... moja Mama i tak twierdzi,że u mnie jest brud, syf i korniki ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Poza wyłysieniem wszystko jest ok - nie ma żadnych innych objawów. A problem estetyczny żaden - rozczula mnie ten jej łysy, trochę tłuściutki, brzuszek. Jak dla mnie może być cała łysa - taka wielorasowa odmiana rasy sfinks ![]() Dalej nie mam gg - tzn nie mogę być ani dostępna ani niewidoczna, coś mi nie zaskakuje ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |||||
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3649 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lubię zapach prania, lubię czyste ubrania - tylko to prasowanie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3650 |
Zakorzenienie
|
możecie polecić jakieś bezzapachowe, albo mało pachnące balsamy do ciała, które sprawdzają się jako nawilżacze i jednocześnie nie zakłócają zapachu perfum? na urlop planuję zabrać sporo próbek do testowania i przydałby się jakiś neutralny zapachowo nawilżacz
![]()
#3651 |
niecnotliwa dziewica
|
AA dla skóry atopowej - sam nie pachnie, a wręcz powoduje, ze zapach perfum utrzymuje się dłuzej - chyba Sabbath kiedyś nawet o nim pisala
![]()
#3652 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jednak prasowanie to dla mnie męczarnia. Ledwo raz przejadę żalazkiem i już coś mi się zaprasowało krzywo, a już spodnie w kant - nienawidzę. Wszelkie koszule, bluzki - prasuję jak mi się zbierze pokaźna ilość, jak raz na 3 tygodnie prasuję to jest dobry wynik. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
Zadomowienie
|
Ja bardzo lubie Neutrogene, co prawda ma troszke apteczny zapach, ale błyskawicznie się ulatnia. Baaardzo dobrze nawilża
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
którąś konkretną Neutrogenę, czy wszystkie są dobre?
![]() |
#3655 | |
niecnotliwa dziewica
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3656 |
Zadomowienie
|
Mój ulubieniec to ten:
http://www.wizaz.pl/kosmetyki/produkt.php?produkt=3320 Neutrogena miala kiedyś jeszcze fantastyczną serie kosmetyków do twarzy z kwasami Visibly Refined, ale chyba już od dwóch lat, nigdzie jej nie widziałam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zostawia ![]() ja stosuję balsamy dla dzieci, które z reguły mają bardzo neutralne zapachy, które zresztą szybko się ulatniają ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3658 |
Czekam na Ragnarok
|
Vesenko, ja znam dwa świetne nawilżające balsamy do ciała, ale niestety pachną intensywnie. Jeden to Balsam Nawilżający Naturals J&J (zielony dla dzieci), a drugi krem śródziemnomorski Avonu. Tylko one pomagają mi z suchą skórą. Ten pierwszy nie zostawia warstwy, natomiast drugi tak, ale genialnie nawilża.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3659 |
Zakorzenienie
|
S. nie ma, caly dzien na zebraniu.
Rano mowi tak 'Jak mi sie nie chce isc, wez zacznij plakac i krzyczec nie idz, bedzie jak na filmie' A, ze ja akurat (on nie wiedzial) mialam juz lzy w oczach to jedna od mrugniecia, wielka jak groch splynela mi po poliku. On ![]() Nie on powiedzial. Wymowiono imie, tego, ktorego imie nie powinno byc wymawiane. Nic co z nim zwiazane... |
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Rozeznanie
|
Powiem Wam coś dzisiaj ...w tajemnicy
![]() Najgorsze są niespełnione przyjaciółki exów... smęcą, łażą za wami, chcą byście dosłownie wyrz..gały im spowrotem każdy dzień, godzinę, minutę przyjaźni z kimś, kogo prawie już nie pamiętacie. To jest śmieszne ![]() ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:56.