![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Mam talent
#3632 |
BAN stały
|
On tańczy popping, locking i coś tam jeszcze xD taki mały Lipskee.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3633 |
Zakorzenienie
|
ale ten co stał przy mikrofonie był najlepszy na koncu
![]() my life popping,locking i..fucking ![]()
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-10-03 o 21:12 |
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Zakorzenienie
|
Najbardziej podobali mi się dzisiaj chórzyści na końcu- mój numer jeden
![]() Śpiewająca Anna, chłopacy grający na akordeonach, tancerze salsy i chłopak od lipskiego- też super!!! Baztalencia to jakaś tragedia !!!
#3635 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Zakorzenienie
|
Hmmm śpiewała przeciętnie. A Chylińska zrobiła jakąś popisówę.
A co do zachowania przy panu śpiewającym gardłowo - żenujące. Te głośne śmiechu widzów plus tekst Chylińskiej "jak narąbana mucha" było nie na miejscu. To brak poszanowania dla obcej kultury. Dla mnie to po prostu niesamowicie niesmaczne... Tydzień temu "nigdy cię nie zapomnę" do chłopaka śpiewającego paparazzi. A w tym tygodniu znów krzyczała" TO TY WŁAŚNIE TY JESTEŚ MOIM NUMEREM JEDEN. TY I TYLKO TY" ...
![]() |
#3637 |
Zakorzenienie
|
Romka fajna była
![]()
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
#3638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3639 |
Raczkowanie
|
Nareszcie, na taki odcinek czekałam już od początku programu
![]() ![]() Następnie bardzo podobał mi się występ Kaczorexa, gdy tańczył pomyślałam sobie: "oho, drugi Lipskee, robi to chyba nawet efektowniej niż on" a tu nagle suprise, Lipskee wychodzi ![]() Pani Cyganka niby mocny głos, ale taki... pospolity? Mam wrażenie, że podobnie śpiewa większość artystek popowych. Cyrk... po występie myślałam sobie, kurczę jakie sympatyczne dzieciaki i szkoda, że jury zaraz im powie smutną prawdę, a tu przeszli ![]() A mi Mongolczyk się podobał, raz warczeniem doprowadzał mnie do łez śmiechu, a znowu potem delikatniejszym głosem, bardzo pozytywnie to wyszło, nietuzinkowy talent ![]() Akordeoniści po występie Marcina Wyrostka w 1. odcinku wydali mi się trochę 'przygaśnięci', mają pomysł na siebie ale w pojedynku akordeonów jestem za tym pierwszym. Robot dance - pozwólcie że nie skomentuję ![]() Dziewczyna śpiewająca AC/DC jak najbardziej na tak ![]() Mimo wszystko czuję się nienasycona, a tu tylko jeden odcinek nowych talentów został! Szybko to minęło strrasznie ![]()
#3640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Zakorzenienie
|
jaka Romka?
![]()
#3642 |
Zakorzenienie
|
o matko tylko jeden odcinek!?
![]() |
#3643 |
Zakorzenienie
|
jeszcze castingi z Poznania i Warszawy będą
![]() ![]()
#3644 |
Raczkowanie
|
Taak? A nie pięć, tak jak w tamtej edycji? Nic mi o tym do tej pory wiadome nie było, więc czyżby bonus
![]()
#3645 |
Zakorzenienie
|
dwa odcinki,bodajze Warszawa i Kraków(albo Poznań?)
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" Edytowane przez cherry l Czas edycji: 2009-10-03 o 21:32 |
![]() ![]() |
![]() |
#3646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeszcze Kasia P ma być a w zapowiedzi na końcu dzisiejszego odcinka jej nie pokazywali ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Zakorzenienie
|
wow,ale nas dużo :O :O
"If you want something you've never had,then you've got to do something you've never done " ----> *mój postcrossingowy blog* <--- "When somebody tells you "you can't" turn around and say "watch me" "Never let the fear of striking out keep you from playing the game" |
![]() ![]() |
![]() |
#3648 |
BAN stały
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3649 |
Raczkowanie
|
O proszę, więc i wychodzi na to że jeden półfinał więcej a potem dwunastu uczestników w finale, MT wie jak sobie zapewnić publiczność, się nie mogę doczekać
![]()
#3650 |
Raczkowanie
|
Kaczorex był super. Siedziałam najpierw z rozdziawioną gębą, a potem się glośno śmiałam. Fajnie tańczy, a przy tym ma dobry kontakt z publicznością chłopak
![]() Duet na końcu... utalentowane chłopaki. Bardzo, ale to bardzo mi się podobali. Takie to młode i niepozorne a tu... wow. Śpiewająca Anna(tak miała na imię ta w białych spodniach z marszczeniami?) mi się nie podobała wcale... Jessica z cygańskiego zespołu ma ładny głos, ale czy ja wiem... jak dla mnie szału nie było. Smerfy urocze i słodkie, ale czemu przeszli nie mam pojęcia tak szczerze mówiąc, za to panowie z akoreonami mnie kompletnie kupili ![]() Odcinek fajny, będę kibicowała Kaczorex'owi. Drugi mój faworyt, na którym mam nadzieję się nie zawiodę. Edytowane przez Marvola88 Czas edycji: 2009-10-03 o 21:36 |
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Zakorzenienie
|
a dla mnie to był raczej średni odcinek, w sumie to żadnych talentów zasługujących na wygraną nie zauważyłam. Najbardziej jednak spodobali mi się : dwaj panowie grający na akordeonie, tańczące trio, pan z Mongoli rozbawił mnie do łez
![]() ![]()
![]() |
#3652 |
Raczkowanie
|
Moim zdaniem Ania śpiewajaca numer AC/DC była rewelacyjna!
Nie mówię tu o jej żałosnym wyglądzie - a o głosie, jakim jest obdarzona. No i muzykalnością - bo wykonanie !!! bezbłędne! Przypomniała mi się barwa głosu Janis Joplin, gdy jej słuchałam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
Zadomowienie
|
Mnie też nie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
dzisiaj znowu nudy. Polski talent to jedynie śpiewanie
![]() ![]()
#3655 |
Zakorzenienie
|
Hehehe chciałam zauważyć że coraz więcej tam cudzoziemców
![]()
![]() |
#3656 |
Raczkowanie
|
Fakt, strasznie dużo śpiewających osób w tej edycji, zdecydowanie więcej niż w poprzedniej. W sumie muzyka to jest to, co mnie kręci, ale program nie może być tak monotematyczny... Ciekawe jak zestawią te półfinały i ile ich w ogóle będzie, żeby tych wszystkich wokalistów jakoś logicznie w nich umieścić, a nie 4 w jednym na ten przykład...
Ale kilka innych, fajnych takentów też było. Perkusistka, Kaczorex, stepujący DJ, OCELOT Foundation, Ula Fryc... tycch, poza śpiewającymi, zapamiętałam ![]() Ps. Zapomniałabym o Molo i Frodo XD Edytowane przez Marvola88 Czas edycji: 2009-10-03 o 22:38 |
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Raczkowanie
|
A mnie bardzo wzruszyli Ci chłopcy... naprawdę rewelacja!!
I Kaczorex też super...skromny i z poczuciem humoru widać że sprawia mu to przyjemność. |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3658 |
Wtajemniczenie
|
Jak dla mnie najlepsza była dziewczyna od AC/DC i ta Romka. Chłopaki z samego końca to duże zaskoczenie, bo spodziewałam się czegoś zupełnie innego, a tu takie coś... Ale, szczerze mówiąc, widać było, że się przy tym mocno męczą.
Aha, pan z Mongolii był przeuroczy ;3 ![]()
![]() |
#3659 |
Raczkowanie
|
Rzeczywiście tych śpiewających jest za dużo. Wiadomo że nie każdy potrafi śpiewać i jest to talent ale zdecydowanie ten program nie polega tylko na tym... Czyżby Polacy nie mieli innych "pomysłów"?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Zakorzenienie
|
Ja tam jaram się tancerkami i facetem z melonikiem.
Generalnie jakoś tak nie wiem słaba ta edycja.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:51.