Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;) - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2008-12-28, 19:25   #3631
Poemi
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek - cz. XII sagi ;)

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Cześć Poemi

Jak po świętach?
To pytanie do mnie? Święta były bardzo milutkie, TŻ zrobił mi ogromną niespodziankę i był po prostu niesamowity. Ogólnie dużo "przygód" miałam zarówno przed świętami, jak i w święta oraz po nich... To było przyczyną mojej nieobecności, której i tak pewnie nikt nie zauważył
Poemi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-28, 20:15   #3632
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Poemi, kokietko, oczywiście, że ja zauważyłam, że Cię nie było. pisz! uwielbiam Twe przygody

Dyskretnej troski trzeba mi..
et-ka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-28, 21:10   #3633
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez et-ka Pokaż wiadomość
Poemi, kokietko, oczywiście, że ja zauważyłam, że Cię nie było. pisz! uwielbiam Twe przygody
O nadgarstku wspominałam... Następnego dnia przewróciłam się na schodach i poprawiłam nadgarstek i wybiłam sobie 2 palce... A kolejnego dnia ta sama ręka wygięła mi się w łokciu w drugą stronę (baaardzo bolało). Mój masochizm nie jest taki duży jak myślałam i przy komputerze ograniczyłam się tylko do używania panelu dotykowego . W 1 dzień świąt przedawkowałam leki i miałam bardzo długą noc... Do tej pory czuję się niezaspecjalnie . Dodając do tego moje wyczyny na lodowisku, a raczej ich skutki (sine napuchnięte kolana i nie tylko oraz rana na ręce po bransoletce od TŻ-a ) można powiedzieć, że wyglądam jak kupka nieszczęścia. A na pewno jak bardzo zmęczona i obolała osoba... Usłyszłam tekst od mamy "ładnie dzisiaj wyglądasz, tak mizernie na twarzy jakbyś 3 dni nic nie jadła, super!"
Stary 2008-12-28, 21:33   #3634
zara_84
Rozeznanie

GG do zara_84

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
To pytanie do mnie? Święta były bardzo milutkie, TŻ zrobił mi ogromną niespodziankę i był po prostu niesamowity. Ogólnie dużo "przygód" miałam zarówno przed świętami, jak i w święta oraz po nich... To było przyczyną mojej nieobecności, której i tak pewnie nikt nie zauważył
Pewnie że pytanie do Ciebie
Nie było nas tu wiele przez święta, ale jestem pewna że te które były, zauważyły Twoj brak (Etka i ja np )

Cytat:
Napisane przez Poemi Pokaż wiadomość
O nadgarstku wspominałam... Następnego dnia przewróciłam się na schodach i poprawiłam nadgarstek i wybiłam sobie 2 palce... A kolejnego dnia ta sama ręka wygięła mi się w łokciu w drugą stronę (baaardzo bolało). Mój masochizm nie jest taki duży jak myślałam i przy komputerze ograniczyłam się tylko do używania panelu dotykowego . W 1 dzień świąt przedawkowałam leki i miałam bardzo długą noc... Do tej pory czuję się niezaspecjalnie . Dodając do tego moje wyczyny na lodowisku, a raczej ich skutki (sine napuchnięte kolana i nie tylko oraz rana na ręce po bransoletce od TŻ-a ) można powiedzieć, że wyglądam jak kupka nieszczęścia. A na pewno jak bardzo zmęczona i obolała osoba... Usłyszłam tekst od mamy "ładnie dzisiaj wyglądasz, tak mizernie na twarzy jakbyś 3 dni nic nie jadła, super!"
Nasuwa mi się tylko jeden komentarz. Ałaaaa....

Edit:

Butter, brawo za poradzenie sobie z obskoczeniem dwóch wigilii Na pewno męczące i czasochłonne, ale zazdroszczę i tak bo plusów dużo więcej niż tych małych minusów

Edytowane przez zara_84
Czas edycji: 2008-12-28 o 21:37 Powód: dopisek
zara_84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-28, 21:44   #3635
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Poemi, ja jestem straszną sierotą i ciągle się o coś uderzam, potykam i robię sobie krzywdę, więc rozumiem Twój ból. ale uważaj dziewczyno na siebie trochę. b ez przesadyzmu

Stary 2008-12-28, 21:57   #3636
Poemi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zara_84 Pokaż wiadomość
Pewnie że pytanie do Ciebie
Nie było nas tu wiele przez święta, ale jestem pewna że te które były, zauważyły Twoj brak (Etka i ja np )

Nasuwa mi się tylko jeden komentarz. Ałaaaa....
. Nie no, nie boli. Gdy się nie ruszam... . Ręka już jest ok, kolana są w stanie fatalnym, ale kocham moje nowe łyżwy i jutro będę "dobijać" . Nic mi nie przeskakuje ani wyskakuje więc przypuszczam, że zbyt dużej krzywdy sobie nie robię. Wątroba mnie boli po tym przedawkowaniu, ale chyba już wraca do normy . Czuję się jak nowo narodzona (no, nie licząc tych chwil gdy wchodzę na górę po schodach...).

Cytat:
Poemi, ja jestem straszną sierotą i ciągle się o coś uderzam, potykam i robię sobie krzywdę, więc rozumiem Twój ból. ale uważaj dziewczyno na siebie trochę. b ez przesadyzmu
Uważam trochę . Po prostu miałam pecha, ale nie ma się już czym przejmować .

Jutro lodowisko!
Stary 2008-12-28, 22:28   #3637
m.a.r.t.a
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotka_to_ja Pokaż wiadomość
Dziewczyny,przepraszam,że nie będę pisać tego drugi raz,tutaj jest link

http://www.wizaz.pl/forum/showpost.p...postcount=4048

Te święta nie są dla mnie niestety wesołe
Bardzo mi przykro .
Stary 2008-12-28, 23:15   #3638
twin--maid
Zakorzenienie

Et-ko (piszę do Ciebie bo widzę,ze jesteś) ale Hania może też się zainteresuje. Szwagier przyniósł nam nowy serial Fringe i zostałam wciagnięta

http://www.filmweb.pl/f467127/Fringe,2008

jeszcze Joshua Jackson czyli Pacey z Dawson's Creek, do którego zawsze wzdychałam
Stary 2008-12-28, 23:35   #3639
Poemi
Zakorzenienie

Stokrotko

Dziewczyny, może wiecie gdzie mogę znaleźć zdjęcia fryzur podobnych do tej którą ma leżąca pani na gatta.pl? Chcę żeby fryzjerka nie miała wątpliwości co mi się podoba. Perwersyjna jestem, uwielbiam takie hełmy i krótkie grzywki . Dla TŻ-a znalazłam już świetną fryzurę

Ps.
TŻ poszukuje pracy. Prośbą i groźbą nie dało rady, ale są inne kobiece sposoby. Że też wcześniej o tym nie pomyślałam .
Stary 2008-12-28, 23:54   #3640
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Et-ko (piszę do Ciebie bo widzę,ze jesteś) ale Hania może też się zainteresuje. Szwagier przyniósł nam nowy serial Fringe i zostałam wciagnięta

http://www.filmweb.pl/f467127/Fringe,2008

jeszcze Joshua Jackson czyli Pacey z Dawson's Creek, do którego zawsze wzdychałam
juz czytam, już czytam

ps. widziałaś siedem dusz?

Stary 2008-12-29, 00:02   #3641
twin--maid
Zakorzenienie

Cytat:
juz czytam, już czytam

ps. widziałaś siedem dusz?
Jeszcze nie. A Ty?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-29, 06:39   #3642
ANITKA79
Zadomowienie

Hey dziewczynki

U mnie juz o wiele pogodniej Tz przyjechal w sobote wieczorem wszystko sobie wyjasnilismy, zostal u mnie, potem bylismy wczoraj u jego mamy, zabral mnie do kina a pozniej wieczorem do siebie. A ja wczoraj tak pod wieczor czulam sie fatalnie bo mam @ i nie wzielam zadnych tabletek ze soba. Tz zorganizowal mi tabletki, polozylam sie do lozka i zachcualo mi sie budyniu A to bylo przed 23 i Tz mi zrobil, tylko ze po tych tabletkach zasnelam i jak przyniosl to moze kilka lyzek zjadlam i dalej poszlam spac Czulam tylko jak Tz mnie przytula i glaszcze
Mmmmm brakowalo mi tego
A dzis sniadanko do pracy i buziak na dzien dobry Az bym jeszcze poleniuszkowala :P

Diano: Duuuzo zdrowka, kuruj sie, co bys nowy rok juz zdrowa przywitala

Biaa ja tez taki sam patent z depilatorem stosuje Bo tez od wigilii jestem jego posiadaczka
ANITKA79 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 07:30   #3643
miskowa
Zakorzenienie

święta, święta i po świętach

myślałam, że śni mi się dzwonienie budzika a on naprawdę dzwonił. Masakra, bo jestem totalnie przestawiona na swoje sowie życie a tu znowu trzeba w nocy wstawać do pracy.

dzień dobry
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 07:47   #3644
ANITKA79
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość
święta, święta i po świętach

myślałam, że śni mi się dzwonienie budzika a on naprawdę dzwonił. Masakra, bo jestem totalnie przestawiona na swoje sowie życie a tu znowu trzeba w nocy wstawać do pracy.

dzień dobry
Tez nie chcialo mi sie wstawac oj nie chcialo
Wiem co czujesz, mnie ten sam bol czeka drugiego po nowym roku Choc w pracy pewnie beda nudy.... No ale byc trzeba
Stary 2008-12-29, 07:49   #3645
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Tez nie chcialo mi sie wstawac oj nie chcialo
Wiem co czujesz, mnie ten sam bol czeka drugiego po nowym roku Choc w pracy pewnie beda nudy.... No ale byc trzeba
u mnie okazało się wbrew temu, czego się spodziewałam, że właśnie będzie spokój do nowego roku i z tego akurat się cieszę, będę powoli dochodzić do siebie i nie będę się przepracowywać.
Stary 2008-12-29, 08:14   #3646
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Jeszcze nie. A Ty?
mam nadzieję, że dziś uda mi się zobaczyć

cześć Dziewczyny! wracać mi tu po świętach

Stary 2008-12-29, 08:15   #3647
L_V
Zakorzenienie

Dziń dyybryyy!
L_V jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 08:18   #3648
ButterBear
Zakorzenienie

Hej...

miskowa, wiem co czułaś z tym budzikiem. Ja zasnęłam wczoraj, a właściwie dziś o 2, a budzik nastawiony na 6:40...co za koszmar. TŻ to w ogóle nie mogłam z wyra zciągnąć.

Ja się modlę, żeby w pracy było spokojnie i nudno... w ogóle nie wiem dlaczego jestem sama w pracy, miało nie być tylko jednej osoby, a tu przychodzę...i pustki

Dziewczyny,ale mi się nie chce iść na sylwestra. Do tego nie mam się w co ubrać...a w sklepach same sukienki na ramiączkach...potrzebuję taką z rękawkami i bez dekoltu na plecach....
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 08:26   #3649
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Hej...
Dziewczyny,ale mi się nie chce iść na sylwestra. Do tego nie mam się w co ubrać...a w sklepach same sukienki na ramiączkach...potrzebuję taką z rękawkami i bez dekoltu na plecach....
No i włąśnie my z TZtem po 4 dniach jeżdzenia po rodzinach zadecydowaliśmy że przerosimy znajomych, ale w tym roku to ja nigdzie sie nei wybieram. Zrobię jakies extra żarcie i będziemy się barłozyć w domu. Zresztą, w sylwestra pracuje, wiec jak wstane o 6,40 to mi się na pewno nie bedzie chciało siedziec do rana i podtrzymywac powieki zapałkami. No way

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2008-12-29, 08:30   #3650
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:

no właśnie się wczoraj z tż zastanawialiśmy jak to z tym sylwestrem u nas w tym roku będzie. Zostajemy w domu, przyjedzie moja przyjaciółka. Na szczęście nie potrzebuję żadnej sukienki ani nic nowego w ogóle do ubrania.

Cytat:
Napisane przez L_V Pokaż wiadomość
No i włąśnie my z TZtem po 4 dniach jeżdzenia po rodzinach zadecydowaliśmy że przerosimy znajomych, ale w tym roku to ja nigdzie sie nei wybieram. Zrobię jakies extra żarcie i będziemy się barłozyć w domu. Zresztą, w sylwestra pracuje, wiec jak wstane o 6,40 to mi się na pewno nie bedzie chciało siedziec do rana i podtrzymywac powieki zapałkami. No way
dopiero sobie zdałam sprawę, że przecież ja też w sylwestra pracuję, kurde raczej nie ma opcji, żebym wysiedziała długo. Muszę się zastanowić, jak to przeskoczyć, ale ze mnie taki śpioch, że albo pośpię po pracy albo sylwester nie potrwa długo
Stary 2008-12-29, 08:34   #3651
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

my też stawiamy na opcję w domu we dwoje

Stary 2008-12-29, 08:35   #3652
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
I bardzo dobrze. To czego najbardziej nie lubię to przymus zabawy: "Bo wy jesteście młodizx i powinniście gdzies pójść".
Stary 2008-12-29, 08:38   #3653
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
I bardzo dobrze. To czego najbardziej nie lubię to przymus zabawy: "Bo wy jesteście młodizx i powinniście gdzies pójść".

na przymus to nie, ale ja bym chętnie poszła na imprezkę, szkoda tylko że towarzystwo całe tak daleko. Stwierdziliśmy, że nie ma sensu się spinać tylko po to, żeby się pobawić w tym dniu, dlatego nie wyjeżdżamy, nie znaleźliśmy też żadnego ciekawego miejsca do nocowania gdzieś w miarę blisko, ale bez balu sylwestrowego, dlatego postanowiliśmy odpuścić.
Zastanawiamy się, co zrobić do jedzenia, alkohol już mamy... Potrafimy sami ze sobą spędzić dobrze czas, więc nie boję się że mogłoby być niefajnie
Stary 2008-12-29, 08:48   #3654
goosia207
Zakorzenienie

Cześć

Cytat:
Napisane przez ANITKA79 Pokaż wiadomość
Hey dziewczynki

U mnie juz o wiele pogodniej Tz przyjechal w sobote wieczorem wszystko sobie wyjasnilismy, zostal u mnie, potem bylismy wczoraj u jego mamy, zabral mnie do kina a pozniej wieczorem do siebie. A ja wczoraj tak pod wieczor czulam sie fatalnie bo mam @ i nie wzielam zadnych tabletek ze soba. Tz zorganizowal mi tabletki, polozylam sie do lozka i zachcualo mi sie budyniu A to bylo przed 23 i Tz mi zrobil, tylko ze po tych tabletkach zasnelam i jak przyniosl to moze kilka lyzek zjadlam i dalej poszlam spac Czulam tylko jak Tz mnie przytula i glaszcze
Mmmmm brakowalo mi tego
A dzis sniadanko do pracy i buziak na dzien dobry Az bym jeszcze poleniuszkowala :P

Diano: Duuuzo zdrowka, kuruj sie, co bys nowy rok juz zdrowa przywitala

Biaa ja tez taki sam patent z depilatorem stosuje Bo tez od wigilii jestem jego posiadaczka
Anitko fajnie, że już sobie wszystko wyjaśniliście.Życie jest za krótkie na kłótnie

Cytat:
Hej...

miskowa, wiem co czułaś z tym budzikiem. Ja zasnęłam wczoraj, a właściwie dziś o 2, a budzik nastawiony na 6:40...co za koszmar. TŻ to w ogóle nie mogłam z wyra zciągnąć.

Ja się modlę, żeby w pracy było spokojnie i nudno... w ogóle nie wiem dlaczego jestem sama w pracy, miało nie być tylko jednej osoby, a tu przychodzę...i pustki

Ja też nie mogłam się dobudzić.Samochód mi dzisiaj nie zapalił (akumulator ) i miałam trochę ruchu po świętach, bo do pracy szłam na piechotę (ok.1,5 km )

Też nie mam się w co ubrać na sylwestra.Co gorsze jestem dziwinie wyluzowana i będę się martwić jutro

Ehh od dwóch dni czuję lekki ból podbrzusza.Nie wiem czy, to owulacja, czy może coś innego.Nie wiem czy umówić się do lekarza czy poczekać, aż samo przejdzie nie chcę wyjść na hipochondyka
goosia207 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2008-12-29, 08:50   #3655
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Cytat:
ja już z tego wyrosłam - choć nie ukrywam, że w wieku lat nastu wyjście na sylwestra było dla mnie waaaaaażne

Stary 2008-12-29, 08:53   #3656
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
ja już z tego wyrosłam - choć nie ukrywam, że w wieku lat nastu wyjście na sylwestra było dla mnie waaaaaażne

Hmmm..dla mnei chyba nigdy nie było.
Stary 2008-12-29, 08:58   #3657
ANITKA79
Zadomowienie

No a ja juz sie nacieszylam spokojem

Musze isc na szkolenie na sklep, dzis, jutro i pojutrze... Wiec poki co bede bez wizazu

Buziaki

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2008-12-29, 08:58   #3658
et-ka
Zakorzenienie

GG do et-ka

Cytat:
Hmmm..dla mnei chyba nigdy nie było.
widać jesteś odporna na presję tłumów

a pannic u Was w domu nie będzie? sami będziecie?

Stary 2008-12-29, 09:07   #3659
L_V
Zakorzenienie

Cytat:
widać jesteś odporna na presję tłumów

a pannic u Was w domu nie będzie? sami będziecie?

Nie będzie
Stary 2008-12-29, 09:13   #3660
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
Kurcze, dziewczyny, zazdroszczę Wam. Ja też chcę siedzieć w domu, ale TŻ się uparł, że nie chce iść, a ja bezsensownie mu powiedziałam, żeby sam podjął decyzję, a ja się dostosuję. No i muszę się teraz dostosować, a nie chce mi się iść jak rzadko.
W przyszłym roku nigdzie nie idę!!!!
ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości