|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
Dot.: Wasze ulubione cytaty z sagi Zmierzchu
[QUOTE=Rogogon;12894727]
![]() ![]() ![]() -> a może jesteś potomkiem Albinosa ? ;> ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Konto usunięte
|
super,zamiast być coś w rodzaju kochanki Jacoba zostałam córką.
![]() 'About three things I was absolutely positive. -First, Edward was a vampire. -Second, there was part of him — and I didn’t know how potent that part might be — that thirsted for my blood. -And third, I WAS UNCONDITIONALLY AND IRREVOCABLY IN LOVE WITH HIM.' |
![]() ![]() |
![]() |
#3633 | |
Raczkowanie
|
[QUOTE=Liquidgold;12901063]
Cytat:
![]() ![]() wika, cudny av ![]() "Słońce zniknęło za chmurami - mżyło jak zwykle - ale i tak miałam wrażenie, że spada na mnie snop światła, w owo światło skupia sałą uwagę wszystkich wokół na pierścionku na mojej lewej dłoni. W takic chwilach, kiedy czułam na plecach zaciekawione spojrzenia, wydawało mi się, że mój pierścionek pulsuje niczym neon: "Hej, hej! Tu jestem! Popatrzcie na mnie!"
![]() |
#3634 |
Konto usunięte
|
dziękuję
![]() Podziwiam Cię bo chyba jako jedyna przez dłuższy czas nie zmieniałaś avatara. ![]() '- Wszystkie poduszki chyba przetrwały. - Niestety, nie mogę tego powiedzieć o twojej, hmm, koszulce nocnej. - Wskazał stopę łóżka, gdzie kilka skrawków czarnej koronki spływało wzdłuż jedwabnego prześcieradła. - Szkoda. - Powiedziałam. - Lubiłam ją. - Ja też. - Były jeszcze jakieś szkody? - Zapytałam onieśmielona. - Będę musiał kupić Esme nową ramę do łóżka.' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Zakorzenienie
|
hej hej heloł Intruzki
![]() Rogogon fajan sesja |
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Raczkowanie
|
Hejka
![]() Mirelkaaa, wybaczysz mi, że nie ma Cię w moim podpisie? Bo ten podpis to jakieś oszukaństwo jest! 300 znaków! Trochę za mało o jakieś 700.
![]() |
#3637 |
Raczkowanie
|
Butterfly, cudny podpis
![]() ![]() 'Uczepiłam się go kurczowo, nie zważając na śmiechy i chrząkania widowni. To on zaczął ten pocałunek i to on musiał go przerwać.. odsunął mnie od siebie - moim zdaniem zbyt szybko - i przyjrzał mi się z pewnej odległości. na pierwszy rzut oka wydawał się być rozbawiony - usmiechał się prawie z drwiną - ale pod tym chwilowym przebłyskiem zjadliwego poczucia humoru, skrywał głęboką radość równającą się mojej.' ![]()
#3638 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ee no... ja tam na striptizerkę się nie nadaję ![]() ![]() ![]()
![]() |
#3640 |
Raczkowanie
|
Och! a nie wiesz, kto może wiedzieć?
---------- Dopisano o 16:40 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Podoba Ci się Twoja rola? ---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:40 ---------- Już starczy tego bicia! Pupa mnie boli! Przepraszam Babuniu! Nie chciałam!
![]() |
#3641 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3642 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Tak, ale do flirtu z Tobą zawsze chętna ![]() ![]() ![]() '- Jasper, jak właściwie wyglądają wieczory kawalerskie wampirów?Nie zabieracie go przecież do klubu ze striptizem, prawda? - Tylko nic jej nie mów! - warknął z dołu Emmett.' I jak tu go nie kochać ![]() ^^ Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]()
''Its fun to lose And to pretend.'' Edytowane przez Evasive Czas edycji: 2009-06-23 o 16:00 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Raczkowanie
|
[1=7a1f522eb83de308935e9eb 654607f24bf1b13c1_6401389 3eb394;12902452]dziękuję
![]() Podziwiam Cię bo chyba jako jedyna przez dłuższy czas nie zmieniałaś avatara. ![]() [/QUOTE] proszę ![]() wiesz, ja się bardzo przywiązuję do avatarów i podpisów ![]() ![]() dzięki ![]() "Poruszając się jakbym uczestniczyła w jakims wyscigu, otworzyłam klapkę wlewu paliwa, odkreciłam korek, włożtłam kartę do czytnika i wsunęłam pistolet dystrybucyjny do baku w ciagu paru sekund. Oczywiscie nic nie mogłam poradzić na to, by cyfry na wyświetlaczu przyspieszyły. Przesuwały się leniwie, jakby robiły mi to specjalnie na złość."
#3644 |
Raczkowanie
|
znowu się tak rozpisałyście, że musze dużo nadrobić
![]() czytając wasze wiadomości coraz bardziej utwierdzam się w przekonaniu, że normalnością się tutaj sie popisujecie. Zresztą tak jak i ja ![]() Rogogon fajna sesja ![]()
"Bylam niczym osamotniony księżyc - satelita, którego planeta wyparowala w wyniku jakiegos kataklizmu. Mimo jej braku, ignorując prawo grawitacji, uparcie krążylam wokół pustki po swojej dawnej orbicie"
Edytowane przez liryka Czas edycji: 2009-06-23 o 17:45 |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Raczkowanie
|
Czytam ten wątek i czytam ..i postanowiłam się przyłączyć
![]() ![]() ![]()
#3646 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A mnie nie ma ;< ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | |
Raczkowanie
|
mnie też niee
![]() ---------- Dopisano o 19:00 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
oczywiście witamy w psychiatryku ![]()
"Bylam niczym osamotniony księżyc - satelita, którego planeta wyparowala w wyniku jakiegos kataklizmu. Mimo jej braku, ignorując prawo grawitacji, uparcie krążylam wokół pustki po swojej dawnej orbicie"
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3649 |
Raczkowanie
|
Liryka- psychiatryk powiadasz? to ja się świetnie nadaje ;D
'
#3650 |
Raczkowanie
|
Myślę, że psychiatryk dla większośći z nas to za mało
![]()
![]() |
#3651 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
to samo z cytatem - " Jeśli ma się do dyspozycji całą wieczność, można przeszukać cały stóg siana w poszukiwaniu tej jednej igły " . w oficjalnym jest - " jak ma się wieczność, można sprawdzić każdą słomkę w każdym stogu siana na świecie" no i koniec książki też mi się bardziej podoba w nieoficjalnym tłumaczeniu ![]()
![]() |
#3652 | ||||||||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ahh...ten cytat ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja to bym się na żadną nie nadawała, choć może na Belle ? hmm.... nie za bardzo opalona ![]() Cytat:
![]() Kochana jesteś ![]() ![]() Cytat:
![]() Cześć moje, Wy moje ![]() Tęskniłyście, wiem o Tym ![]() 3 dni mnie nie było ![]() Tęskniłam ![]() A teraz u mnie burza jak ...? Straszne, ogień się sypie... Już za mocno rozwścieczyłam Cullenów...muszę mykać ![]() "- A Edward sądził, że wystarczy cię poprosić, żebyś na siebie uważała! Ten facet jest albo chory, albo zaślepiony. Nigdy w życiu nie spotkałam nikogo, kto częściej od ciebie pakowałby się z głupoty w tarapaty! Masz chyba jakieś skłonności masochistyczne!" - Alice ~KwN~
Edytowane przez AleksisM Czas edycji: 2009-06-23 o 19:56 |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
Raczkowanie
|
oo szkoda
![]() ![]() ---------- Dopisano o 21:48 ---------- Poprzedni post napisano o 21:42 ---------- ok wysyłaj:P wejde na twoj profil a pozniej ty na moj i mi powiesz kogo ci najbardziej przypomianm ze zmierzchu ok? ![]()
![]() |
#3654 |
Raczkowanie
|
'O mało nie dostałem ataku serca, kiedy zobaczyłem, co knujesz, a niełatwo doprowadzić wampira do takiego stanu.'
- Zanim Cię poznałem, Bello, moje życie przypominało bezksiężycową noc. Mrok rozpraszały tylko nieliczne gwiazdy przyjaźni rozsądku. A potem pojawiłaś się ty. Przecięłaś to ciemne niebo niczym meteor. Nagle wszystko nabrało barw i sensu. Kiedy znikłaś, kiedy meteor skrył się za horyzontem, znów zapanowały ciemności. Otoczyła mnie czerń. Nic się nie zmieniło, poza tym, że Twoje światło mnie poraziło. Nie widziałem już nic. Wszystko straciło sens.' "-Przecież ja mam dopiero osiemnaści lat! -A ja prawie sto dziesięć. Pora się ustatkować. ' i tak juz pewnie były. ![]() buziaki. ;*
![]() |
#3655 |
Raczkowanie
|
siemka siemka :P witamy w naszej zwariowanej, psychicznej sforze ^^ nie przejmuj sie czasami mamy odpały ale to mija (chociaz w moim przypadku nie xd).
![]() |
#3656 |
Raczkowanie
|
NiebanalnieOryginalna witamy wśród Intruzek
![]() ![]() ![]() ' "Życie to jedno wielkie gówno, a potem się umiera." Ta. chciałoby się.'
#3657 |
Użytkownik ma kliknąć w link aktywujący (mail)
|
NiebanalnieOryginalna Cześć cześć ;P
`Przynieś kajdany o Pani. Jam więzień twego serca` ![]() `-Boże jaki upierdliwy z Ciebie masochista - Do usług.` ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3658 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() hej, NiebanalnieOryginalna, witamy w naszym luksusowym ośrodku psychiatrycznym, zaraz znajdziemy Ci jakąś przytulną celę ![]() ![]() może i za mało, ale nie zaszkodzi ![]() ![]() Cytat:
![]() Butterfly, moja "Alice" na widok profilu tej klientki napisała, cytuję: "jezu co za potwora mi wysłałaś? chcesz zebym w nocy nie spała?:P" ![]() ![]() a propos mojej mamy; zaczęła czytać sagę, ale utknęła na pierwszym rozdziale, a wymigiwała się od czytania drugiego, więc cały drugi rozdział przeczytałam jej na głos ![]() ![]() więc z tego, co mamie się spodobało ![]() "Postanowiłam zerknąć jeden jedyny raz w stronę stolika Cullenów. Jeśli ten agresywny dziad się na mnie gapi, mam prawo stchórzyć i opuścić następną lekcję." "Z ochotą przypięłam się do okularu, ale spotkało mnie rozczarowanie. Skurczybyk miał rację." ach, a sukienka "Alice" jest z Tesco ![]()
"Sexuality is universal. If something's attractive to you, it's attractive. Sexy is sexy." ~AL Adam & Kris & Robbie Edytowane przez Rogogon Czas edycji: 2009-06-23 o 22:18 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3659 |
Konto usunięte
|
Ja dałam mamie do czytania ostatnio Zmierzch.Przychodzę pół godziny później i się pytam jak się podoba, a mama że fajnie,właśnie chce ją zabić.Okazało się że ledwo co prolog przeczytała.
![]() ![]() AAh.Ale mnie dzisiaj Cullenowie wkurzyli.Chciałam iść na 'dyskotekę pod gołym niebem' a tutaj zachciało im się grać.;| ![]() ![]() Dobranoc moje kochane psycholki ![]() 'A dzisiaj szło mi jeszcze gorzej niż zwykle, bo głowę miałam pełną Edwarda' ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Raczkowanie
|
ja nawet mojej mamie nie daje zmierzchu do ręki bo wiem że i tak go nie przeczyta. Od dwóch miesięcy się męczy z książką, która ma jakos z 200 stron i niewiem czy nawet na połowie jest ^^
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 01:32.