Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-04-21, 11:08   #3631
iceflower
Przyjaciółka KWC

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
uaaa bedziecie miec niespodzianke niektore strojne suknie sa nwet ladne, ale ja jestem do takiego wynalazku zbyt drobna, przytloczylby mnie przepych
No ona akurat ma 180 cm wzrostu i jest modelką - raz byłam z nią oglądać suknie i w każdej wyglądała dobrze, niezależnie od modelu i liczby ozdób i mojego zdania o samej sukni (a bywało bardzo negatywne), więc może nie będzie źle. W końcu to jej ślub i jej ma się suknia podobać najbardziej.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 11:15   #3632
zizou
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
No ona akurat ma 180 cm wzrostu i jest modelką - raz byłam z nią oglądać suknie i w każdej wyglądała dobrze, niezależnie od modelu i liczby ozdób i mojego zdania o samej sukni (a bywało bardzo negatywne), więc może nie będzie źle. W końcu to jej ślub i jej ma się suknia podobać najbardziej.
dokladnie ja bylam dlugo zdecydowana na krotka sukienke, mimo bardzo licznych glosow zdegustowania moim wyborem no ale ze na krotka musialabym czekac przynajmniej 18 tygodni [] to zrezygnowalam, zwlaszcza, ze z krotkich dostenych na miejscu zadna mnie specjalnie nie porwala
Mokrzy od stóp do głow nie tracimy nadziei
zizou jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 11:24   #3633
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
A licznika nie podnosisz
zaraz uaktualnię

Cytat:
Napisane przez lizzie Pokaż wiadomość
Chyba lepiej czasami zrobić coś tak spontanicznie, niż wielkie planowanie a potem 2 lata nerwów.
dlatego najlepiej darować sobie wesele
Cytat:
Napisane przez madziarra Pokaż wiadomość
Sztuk 3 (Biedna Karolina znów będzie skazana tylko na nas )
ale Wam fajnie

Cytat:
Napisane przez madziarra
Aha, wczoraj jeszcze kupiłam dwufazę Garniera, szampon i peeling Exfotonic L'oreala - peeling jest boski, cudownie pachnie Gdyby kiedyś wypuścili inne kosmetyki o takim zapachu to kupilabym z pewnością Będę musiała jeszcze w najbliższym czasie zakupić balsam do ciała i koniec kosmetycznych szaleństw, bo ostatnio lekko przegiełam
a Exfotonic kupiłaś gdzieś w promocji? też go uwielbiam, a już dawno nie miałam..
Cytat:
Napisane przez vril Pokaż wiadomość
No i wygralam te kolejne piec pedzli
A ja sie oklamywalam, ze na NK nie pasuje

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Ziz: piękna suknia
hm... nie moge sie już doczekać aż sama będę wybierać
zgadzam się suknia śliczna, uwielbiam takie proste kroje..

Cytat:
yyyy no tak jakby

biegam

Edytowane przez noseknosek
Czas edycji: 2009-04-21 o 11:26
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 11:39   #3634
Organzza
Zakorzenienie

Rzyrafko, wszystkiego najlepszego! Dużo szczęścia, radości, żebyś nie miała żadnych problemów, mnóstwa kosmetyków i jeszcze raz wszystkiego naj

Zizuś, będziesz prześliczną panną młodą

Nosku, jaki samoopalacz wzięłaś? do twarzy? ja muszę w końcu jakiś wybrać

Dziś dokupiłam 2 balsamy brązujące Dax jako że mi się spodobały, a już ich nie będą produkować.. i przedwczoraj jeszcze serum antycell. Galenic Elancyl
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 12:00   #3635
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Znowu zapomniałam

rzyrafko Ty nasz wątkowy poszukiwaczu nowości wszystkiego najlepszego nieograniczonego budżetu na kosmetyki i dużo radości

Organzzo wzięłam taki który ma żelową konsystencję, z pompką i naprawdę nie śmierdzi
mam problem z KWC, więc chwilowo nie podam linka

Wreszcie drgnęło u mnie coś ze zużywaniem! wykończyłam serum Turnaround, miniaturkę żelu I love love, miniaturę masła TBS, masło malinowe oddałam siostrze
Niedługo skończą mi się tonik, krem i micel

I jakoś chwilowo mniej mnie kusi. W kwietniu już NIC nie kupuję.. w maju na pewno Lucidity 06.. tylko gdzie?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 12:05   #3636
MagJa
Zakorzenienie

Cytat:
Po ponad 3-godzinnej jeździe na rowerze nie jest wcale tak źle Plecy mnie trochę bolą, ale nie jakoś strasznie a ręce, nogi, pupa - wogóle
Mam już obiecana kolejną wycieczkę, dłuższą
Fajnie. Sama jeszcze roweru nie wyciągnęłam, ale jak już to zrobię, to też sobie z TŻ pojeździmy, bo u mnie jest wolny rower po siostrze.

Cytat:
O jaka fajna stronka Już mi sie jeden lakier spodobał: http://nailgal.com/displayimage.php?album=31&pos=9

Ogladam zdjęcia i np. ten Twój OPI Catherine the Grape na kilku fotkach wyglada całkiem inaczej:
http://nailgal.com/displayimage.php?album=31&pos=43
http://nailgal.com/displayimage.php?album=31&pos=44
o ile tu można przypuszczać że jedno jest z lampą drugie bez, to tak to: http://nailgal.com/displayimage.php?album=31&pos=70 zdjecie jest juz całkiem inne
Fajny ten upatrzony przez Ciebie lakier
Mój CtG jest w sumie takim fioletem w odcieniu dojrzałych różowawych winogron. Nie to, że jest różowy, ale to taki mieniący się fiolet, który raz jest właśnie taki jak na tej drugiej focie, a raz bardziej stonowany, chłodniejszy, jak na trzeciej. Niemniej jednak żadne z tych zdjęć nie oddaje wiernie jego koloru

Cytat:
No i wygralam te kolejne piec pedzli
A ja sie oklamywalam, ze na NK nie pasuje
Tiaaa, a świstak siedzi i zawija w sreberka
A tak w ogóle to gratuluję. Pochwal się co to za pędzelki.

Cytat:
Napisane przez kochanie Pokaż wiadomość
I jeszcze w sephorze są. Tylko jest kilka odcieni na krzyż i kosztują ponad 40 złotych
Fakt, zapomniałam. Ale i wybór i ceny tam takie, że w sumie nie ma co sobie głowy zawracać OPI z Sephory.

Cytat:
Napisane przez zizou Pokaż wiadomość
si, ze Stanow. w miedzyczasie troche mi sie pozmienialo [po pogladowych mierzeniach w salonach], poszlam w klasyke. ale to tez dlatego, ze na te krotka trzeba bylo dluuuuugo czekac. w koncu mam prosta, dluga sukienke za trzy tygodnie odbieram ja od krawcowej
Bardzo ładna suknia, taka prosta, ale zwiewna i elegancka. Też mi się taka prostota podoba Będziesz w niej pięknie wyglądać, tak niewinnie i kobieco zarazem

Cytat:
Ziz: piękna suknia
hm... nie moge sie już doczekać aż sama będę wybierać
Ja też Chociaż z drugiej strony ślub, a tym bardziej wesele do szczęścia mi niepotrzebne. Ślub pewnie wezmę, ale z wesela to bym najchętniej zrezygnowała, bo i za takowymi nie przepadam i kosztują kupę kasy, którą można wydać z większym pożytkiem. Niby mówią, że to taka pamiątka, ale w sumie dość kosztowna pamiątka , a sam ślub i tak jest przecież niezapomniany i bez tego.

Cytat:
yyyy no tak jakby
Rozwiń tę myśl, proszę Pani od polskiego Cię nie uczyła, że całym zdaniem się odpowiada

ice, zeżarło mi cytata
Nad maseczką pomyślę. A powiedz, czego szukasz w zamian?

Co do wiosny i ja dzisiaj zapałałam miłością do całego świata Wykąpałam się, wypeelingowałam joaśkową gruszką , wybalsamowałam Dove z drobinkami i wyciągnęłam z kufra ck one summer, co by się jeszcze bardziej wczuć w tę słoneczną atmosferę. I tak mi dobrze Nawet to, że właśnie okresu dostałam nie przeszkadza mi w niczym. Zresztą niebawem będzie TŻ, więc miło spędzimy dzionek. Tymczasem idę jeszcze jakieś porządki zrobić w domu, robię się na bóstwo i wybywam(y)

Miłego dnia, dziewczyny

Edytowane przez MagJa
Czas edycji: 2009-04-21 o 12:10
MagJa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 12:17   #3637
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MagJa Pokaż wiadomość
Rozwiń tę myśl, proszę Pani od polskiego Cię nie uczyła, że całym zdaniem się odpowiada
Zawsze byłam kiepska z polskiego

No bo my sie tak przymierzamy powolutku

Ja weselicho chce i bede miała duże Nie wyobrazam sobie ślubu bez wesela Samiec co prawda kręci nosem na wesele ale zmieni zdanie zwłaszcza, że wg "tradycji" to strona panny młodej je organizuje i finansuje (pan młody wódke i orkiestrę) więc nie bedzie miał zbyt wiele do powiedzenia w tej kwestii .

Na weekend majowy prawdopodobnie pojedziemy do Szczyrku. Piszę "prawdopodobnie" bo w pracy u Samca wszystko może sie zdarzyć i może mieć służbę

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-04-21 o 12:21
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-04-21, 12:26   #3638
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Zawsze byłam kiepska z polskiego

Ja weselicho chce i bede miała duże Nie wyobrazam sobie ślubu bez wesela Samiec co prawda kręci nosem na wesele ale zmieni zdanie zwłaszcza, że wg "tradycji" to strona panny młodej je organizuje i finansuje (pan młody wódke i orkiestrę) więc nie bedzie miał zbyt wiele do powiedzenia w tej kwestii .

Na weekend majowy prawdopodobnie pojedziemy do Szczyrku. Piszę "prawdopodobnie" bo w pracy u Samca wszystko może sie zdarzyć i może mieć służbę
Jaka nam się nieśmiała Hosenka zrobiła
Ale fajnie
Stary 2009-04-21, 12:38   #3639
sleepy
Zakorzenienie

Witajcie dziewczyny

Nie ma mnie przez dobę a tu już czery strony więcej do czytania!
Widzę że szykuje się większy zlocik. Oczywiście bierzcie mnie pod uwagę Z prawdziwa przyjemnością przyjadę do Wawy w któryś z najbliższych czwartków, lub niedzielę...

rzyrafko, przyjmij najserdeczniejsze życzenia urodzinowe! Wszystkiego naj naj naj, mnóstwo radości kosmetycznej i pogody ducha!

lizzie, czy Ty używasz nawilżającej avenki z SPF20 wersji riche?

Edytowane przez sleepy
Czas edycji: 2009-04-21 o 12:44
sleepy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 12:45   #3640
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość
Organzzo wzięłam taki który ma żelową konsystencję, z pompką i naprawdę nie śmierdzi
mam problem z KWC, więc chwilowo nie podam linka

I jakoś chwilowo mniej mnie kusi. W kwietniu już NIC nie kupuję.. w maju na pewno Lucidity 06.. tylko gdzie?
rozejrzę się

może na ebayu by był Lu?

Cytat:
Nawet to, że właśnie okresu dostałam nie przeszkadza mi w niczym. Zresztą niebawem będzie TŻ, więc miło spędzimy dzionek. Tymczasem idę jeszcze jakieś porządki zrobić w domu, robię się na bóstwo i wybywam(y)

Miłego dnia, dziewczyny
ja też dziś na dodatek spóźniony kilkanaście dni przez ten stres.. ech

baw się dobrze

Cytat:

u la la ja (na dzień dzisiejszy) podobnie jak MagJa uważam, że pieniądze warto przeznaczyć na coś innego, albo dołożyć i mieć coś "konkretnego", a jeżeli już wesele, to wg mnie obie strony powinny po równo składać się na nie.. z jakiej okazji jedna strona ma organizować i płacić więcej
Double with me?
Stary 2009-04-21, 12:57   #3641
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
rozejrzę się

może na ebayu by był Lu?

ja też dziś na dodatek spóźniony kilkanaście dni przez ten stres.. ech

baw się dobrze

u la la ja (na dzień dzisiejszy) podobnie jak MagJa uważam, że pieniądze warto przeznaczyć na coś innego, albo dołożyć i mieć coś "konkretnego", a jeżeli już wesele, to wg mnie obie strony powinny po równo składać się na nie.. z jakiej okazji jedna strona ma organizować i płacić więcej
U nas tak się jakos już przyjęło ale oczywiscie to tez zalezy od ilosci gości, bo jeśli druga strona zaprosiłaby drugie tyle, to jasne czemu rodzina panny młodej ma płacić. No ale to jest już kwestia dogadania szczegółów.

Wesele weselem, a wydatki na coś "konkretnego" to już inna sprawa. Jak dla mnie jednego nie mozna zastąpić drugim, bo to zupełnie i różne rzeczy. Nie wyobrazam sobie np. zastąpić wesela kupnem samochodu czy mieszkania Ja za to w podróż poślubną mogę nie jechać - i tu bym własnie "ciachneła" koszty, bo okazja do wyjechania gdzies jeszcze będzie pewnie nie jedna.
No ale, różne ma się poglądy, a ja to już wogóle ewenement

Instagram

Stary 2009-04-21, 13:06   #3642
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
U nas tak się jakos już przyjęło ale oczywiscie to tez zalezy od ilosci gości, bo jeśli druga strona zaprosiłaby drugie tyle, to jasne czemu rodzina panny młodej ma płacić. No ale to jest już kwestia dogadania szczegółów.

Wesele weselem, a wydatki na coś "konkretnego" to już inna sprawa. Jak dla mnie jednego nie mozna zastąpić drugim, bo to zupełnie i różne rzeczy. Nie wyobrazam sobie np. zastąpić wesela kupnem samochodu czy mieszkania Ja za to w podróż poślubną mogę nie jechać - i tu bym własnie "ciachneła" koszty, bo okazja do wyjechania gdzies jeszcze będzie pewnie nie jedna.
U mnie też jest ten zwyczaj, tak samo jak to, że wózek dla dziecka kupują dziadkowie. No ale że ja mam małą rodzinę, a jak by tu z drugiej strony było ze 100 osób, to kwestia byłaby pewnie do obgadania

A co do wesela to właśnie uważam zupełnie odwrotnie. Wystarczy mi popołudniowy obiad, małe przyjęcie, a pieniądze wolałabym wydać na przykład na mieszkanie czy na coś innego. Bo to byłoby jednak 'swoje' i miło mieć na początek kąt tylko dla siebie dwojga. Ale z podróży poślubnej bym nie zrezygnowała, to chyba jeden z piękniejszych momentów, kiedy razem można się cieszyć sobą, jeszcze beztroskie chwile. A potem wspominać na stare lata
Stary 2009-04-21, 13:16   #3643
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Wreszcie drgnęło u mnie coś ze zużywaniem! wykończyłam serum Turnaround, miniaturkę żelu I love love, miniaturę masła TBS, masło malinowe oddałam siostrze
Niedługo skończą mi się tonik, krem i micel

nosku, a na truskawie nie ma Lu? Dawno tam nie zaglądałam, nawet nie wiem. Albo ebay?
Gratuluję systematycznego zużywania, u mnie też się trochę ruszyło, tylko tych balsamów wciąż tak wolno ubywa

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Witajcie dziewczyny
Nie ma mnie przez dobę a tu już czery strony więcej do czytania!
Widzę że szykuje się większy zlocik. Oczywiście bierzcie mnie pod uwagę Z prawdziwa przyjemnością przyjadę do Wawy w któryś z najbliższych czwartków, lub niedzielę...

[...]

lizzie, czy Ty używasz nawilżającej avenki z SPF20 wersji riche?
Hej sleepy Oczywiście, ze bierzemy ciebie pod uwagę Co do konkretnego dnia, to się pewnie jakoś umówimy jeszcze.

A Avenki używam tej bez filtra, zarówno wersji riche jak i legere. Ale kurcze, ostatnio nigdzie ich już nie widzę, tylko właśnie te z filtrem, a kiedyś wersja z spf15 mnie okropnie zapchała, więc tych spf20 tym bardziej się boję.
Muszę poszukać tych kremów gdzieś, bo jak mają je powoli wycofać to muszę zapasy zrobić
Stary 2009-04-21, 13:17   #3644
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:

Wcale nie ewenement
ja jakoś nieromantycznie myślę jednak wolałabym jakiś wkład w np. mieszkanie niż kilkadziesiąt tysięcy wydawać na jeden wieczór, ale jakieś spotkanie w gronie najbliższych czemu nie oczywiście to moje poglądy na dziś, życie pewnie i tak zweryfikuje
(podróż poślubną bym chciała )

Cytat:
A Avenki używam tej bez filtra, zarówno wersji riche jak i legere. Ale kurcze, ostatnio nigdzie ich już nie widzę, tylko właśnie te z filtrem, a kiedyś wersja z spf15 mnie okropnie zapchała, więc tych spf20 tym bardziej się boję.
Muszę poszukać tych kremów gdzieś, bo jak mają je powoli wycofać to muszę zapasy zrobić
chyba Isę też zapchała wersja z filtrem
a będą jakieś inne kremy zamiast nich?
Double with me?

Edytowane przez Organzza
Czas edycji: 2009-04-21 o 13:20
Stary 2009-04-21, 13:25   #3645
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
No właśnie pamiętam. A czy coś będzie zamiast to nie wiem, te wersje z filtrem nie miały tamtych zastąpić, więc mam nadzieję, że tamte jeszcze gdzieś dostanę, jak nie to się zapłaczę
Stary 2009-04-21, 13:40   #3646
isa666
Zakorzenienie

Hosenko ja tak czułam, że się to skończy weselichem Mam nadzieję, że będzie duże i huczne

Cytat:
Ano mnie zapchała Bardzo się na Avenkach zawiodłam wtedy.
Stary 2009-04-21, 13:40   #3647
vril
Zakorzenienie

Urodzinom kwiatki Mlodym (i niemlodym tez) po zdrowku i co tam sobie marzycie
Kurcze, fajna ta wiosna jednak

Cytat:
[COLOR=Silver]
Chętnie obejrzałabym kiedyś kolekcję twoich wszystkich pędzli, może jakaś mała aktualizacja zbiorów?
Moze w czerwcu Jak dokupie 13 pedzli z Sigmy

Teraz kupilam zloty komplet MAC SE z 2007 (5 sztuk, puder, oczy, usta).

Edytowane przez vril
Czas edycji: 2009-04-21 o 13:43
vril jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 13:50   #3648
Hosenka*
Zakorzenienie

Ja też nie jestem zbyt romantyczna, ale wesele chciałam "od zawsze" i wiem, że tego nie odpuszczę. Duże wcale nie musi być (choć nie miałabym nic przeciwko ) - z mojej strony raczej nie byłoby duzo osób do zaproszenia, kolezanki sie wykruszyły, ale za to Samiec już samych kolegów z pracy ma sporo
Tylko problem, bo on nie umie i nie lubi tańczyć Sie nauczy, a co To musze wyegzekwować jak i mundur galowy

Organzza: aż kilkadziesiąt tysięcy raczej nie wyjdzie za samo wesele. Chyba, że ktoś chce zrobić na 200 osób w jakimś super-hiper wypasionym miejscu z różnymi bajerami, ze zleconą organizacją itp.

Isa: Samiec się smieje, ze musiałam sie 13 lat namyślać czy go chcę A on biedny po tym pamiętnym koszu nie mógł spać w nocy I nadal mi to wypomina Hymm tylko że 3,5 miesiąca bycia razem to chyba za wczesnie za powazne plany

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-04-21 o 13:57
Stary 2009-04-21, 14:34   #3649
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Ja też nie jestem zbyt romantyczna, ale wesele chciałam "od zawsze" i wiem, że tego nie odpuszczę. Duże wcale nie musi być (choć nie miałabym nic przeciwko ) - z mojej strony raczej nie byłoby duzo osób do zaproszenia, kolezanki sie wykruszyły, ale za to Samiec już samych kolegów z pracy ma sporo
Tylko problem, bo on nie umie i nie lubi tańczyć Sie nauczy, a co To musze wyegzekwować jak i mundur galowy

Organzza: aż kilkadziesiąt tysięcy raczej nie wyjdzie za samo wesele. Chyba, że ktoś chce zrobić na 200 osób w jakimś super-hiper wypasionym miejscu z różnymi bajerami, ze zleconą organizacją itp.

Isa: Samiec się smieje, ze musiałam sie 13 lat namyślać czy go chcę A on biedny po tym pamiętnym koszu nie mógł spać w nocy I nadal mi to wypomina Hymm tylko że 3,5 miesiąca bycia razem to chyba za wczesnie za powazne plany
Chyba bez różnicy wiadomo, że na początku emocje są największe, nie widzi się wielu wad, każdy się stara, ale jak się czuje, że to ten jedyny, to chyba można zaufać przeczuciu nie zawsze chodzenie ze sobą przez wieki gwarantuje sukces (niektórzy wręcz mówią "długie narzeczeństwo, krótkie małżeństwo - oby nie, ja już z TŻ ponad 4 lata, a przecież teraz ślubu nie wezmę ) córka kolegi mojego ojca była z jakimś facetem przez długi czas, w pracy poznała nowego adoratora, zaiskrzyło, są razem od krótkiego czasu, a na przyszły rok planują ślub także nie ma reguły
a Wy chyba jesteście sobie przeznaczeni

podobno płaci się 500zł od pary 100 osób to mniej-więcej 50 par i już wychodzi 25.000 + inne koszty.. no ale racja, że są miejsca, gdzie cenniki są korzystniejsze

dla mnie najpiękniej wyglądają marynarze
Double with me?
Stary 2009-04-21, 14:44   #3650
Olaola
Zadomowienie

MagJu, skąd kupujesz OPI? Bo znalazłam fajną stronę Strasznie chcę wypróbować te lakiery, mają tyle pięknych kolorów

EDIT: Aha, zapomniałam napisać, jakiego wysuszacza używam, a chyba kiedyś o to pytałaś Od jakiegoś czasu mam Seche Vite i bardzo, bardzo, bardzo go sobie chwalę... najlepszy wysuszacz, jaki miałam Nie wiem, jak z dostępnością w Polsce, ale widziałam kiedyś na Allegro i pewnie w salonach manicure jest... jest też na tej stronie, o której wspomniałam powyżej.
Już zaczęłam kombinować, co z niej chcę zamówić i jak za to zapłacić

Rzyrafko, wszystkiego dobrego i spełnienia wszelkich marzeń!! Kosmetycznych i innych

My kind of love is an ugly love
But it's real, and it lasts a long, long time

Edytowane przez Olaola
Czas edycji: 2009-04-21 o 16:24
Olaola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 14:47   #3651
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
Chyba bez różnicy wiadomo, że na początku emocje są największe, nie widzi się wielu wad, każdy się stara, ale jak się czuje, że to ten jedyny, to chyba można zaufać przeczuciu nie zawsze chodzenie ze sobą przez wieki gwarantuje sukces (niektórzy wręcz mówią "długie narzeczeństwo, krótkie małżeństwo - oby nie, ja już z TŻ ponad 4 lata, a przecież teraz ślubu nie wezmę ) córka kolegi mojego ojca była z jakimś facetem przez długi czas, w pracy poznała nowego adoratora, zaiskrzyło, są razem od krótkiego czasu, a na przyszły rok planują ślub także nie ma reguły
a Wy chyba jesteście sobie przeznaczeni

podobno płaci się 500zł od pary 100 osób to mniej-więcej 50 par i już wychodzi 25.000 + inne koszty.. no ale racja, że są miejsca, gdzie cenniki są korzystniejsze

dla mnie najpiękniej wyglądają marynarze
Też mam nadzieję, że to nie zasada Z TŻ 2 lata jesteśmy razem, a ślubu raczej długo nie będzie.

500 zł
U nas ceny to tak 150 zł za już lepszy lokal od pary.
Stary 2009-04-21, 14:58   #3652
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aante_e Pokaż wiadomość
Też mam nadzieję, że to nie zasada Z TŻ 2 lata jesteśmy razem, a ślubu raczej długo nie będzie.

500 zł
U nas ceny to tak 150 zł za już lepszy lokal od pary.
u mnie pewnie za 5-6 lat jeju, wyjść za mąż po 10 latach znajomości

tak płacił mój kuzyn za swoje wesele, może od tego czasu coś się zmieniło, chociaż w sumie to nie było tak dawno.. Fakt faktem, że wszystko było świetnie dopracowane, ale myślałam, że takie ceny to dziś standard
Double with me?
Stary 2009-04-21, 15:04   #3653
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
a Exfotonic kupiłaś gdzieś w promocji? też go uwielbiam, a już dawno nie miałam..
Widziałam dzisiaj w Rossmannie za 34 z groszami.

Cytat:
ice, zeżarło mi cytata
Nad maseczką pomyślę. A powiedz, czego szukasz w zamian?
Jestem w sumie otwarta na propozycje, odpadają tylko balsamy do ciała.
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 15:13   #3654
aante_e
Miss Pudernica

Cytat:
u mnie pewnie za 5-6 lat jeju, wyjść za mąż po 10 latach znajomości

tak płacił mój kuzyn za swoje wesele, może od tego czasu coś się zmieniło, chociaż w sumie to nie było tak dawno.. Fakt faktem, że wszystko było świetnie dopracowane, ale myślałam, że takie ceny to dziś standard
Jestem dobrej myśli, mojej koleżanki rodzice pobrali się po 11 i wyglądają na szczęśliwych.

Na weselu ostatnio była moja mama w październiku u córki swojej koleżanki z pracy i właśnie takie były ceny, na szczęście na prowincji jest trochę taniej
Stary 2009-04-21, 15:31   #3655
lizzie
Zadomowienie

Cytat:
Moze w czerwcu Jak dokupie 13 pedzli z Sigmy

Teraz kupilam zloty komplet MAC SE z 2007 (5 sztuk, puder, oczy, usta).

Tym bardziej nie będę mogła się doczekać
Stary 2009-04-21, 16:03   #3656
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
U mnie na szczescie płaci się mniej no i osób się nie uzbiera się 100

Zbieram się na fitness a potem wieczór z Samcem

Instagram

Stary 2009-04-21, 16:17   #3657
Estella
Zakorzenienie

Rzyrafko wszystkiego najlepszego kochana, żeby wszystko układało się po Twojej myśli

Każde przeżyte życie po części składa się z tego, czego nie zrobiło się albo nie powiedziało w jedynym właściwym momencie.
Siegfried Obermeier
Estella jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-04-21, 16:22   #3658
isa666
Zakorzenienie

Cytat:

No coś w tym jest, w końcu tyle lat po tym koszu nie mieliście kontaktu i po tych wszystkich latach się znów zeszliście...chyba naprawdę jesteście sobie przeznaczeni Takie to romantyczne

A ja dziś mam dobry humor i czuję się jak wulkan energii Wiosna sprawia, że chce mi się tańczyć, śpiewać i w ogóle. Czuję się jakbym była zakochana(choć nie jestem), jakbym była w transie....oby taki stan trwał jak najdłużej.
BTW. Dziś się jeszcze dowiedziałam, że od ok. 15 lipca będziemy mieć miesiąc wolnego od pracy - zamykamy firmę i się wczasujemy
Stary 2009-04-21, 16:44   #3659
bossy
Zakorzenienie

RZY RAF KOOOO
STOOOOOO LAT!

.supergirls just fly.
bossy jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-04-21, 17:01   #3660
xxxDAGMARAxxx
Rozeznanie

Rzyrafko Wszystkiego najlepszego, rozwiązania problemów z Tż tem i ze szkołą, dużo cieni i gruszkowych specjałów
xxxDAGMARAxxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości