|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | |
|
Przyjaciółka KWC
|
Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki cz. VIII
Cytat:
), więc może nie będzie źle. W końcu to jej ślub i jej ma się suknia podobać najbardziej.
|
|
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bylam dlugo zdecydowana na krotka sukienke, mimo bardzo licznych glosow zdegustowania moim wyborem no ale ze na krotka musialabym czekac przynajmniej 18 tygodni [ ] to zrezygnowalam, zwlaszcza, ze z krotkich dostenych na miejscu zadna mnie specjalnie nie porwala
|
|
#3633 | ||||
|
lipiec na maksa!!! :)
|
zaraz uaktualnię
Cytat:
ale Wam fajnie ![]() Cytat:
też go uwielbiam, a już dawno nie miałam..Cytat:
Cytat:
Edytowane przez noseknosek Czas edycji: 2009-04-21 o 12:26 |
||||
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko, wszystkiego najlepszego! Dużo szczęścia, radości, żebyś nie miała żadnych problemów, mnóstwa kosmetyków i jeszcze raz wszystkiego naj
Zizuś, będziesz prześliczną panną młodą Nosku, jaki samoopalacz wzięłaś? do twarzy? ja muszę w końcu jakiś wybrać ![]() Dziś dokupiłam 2 balsamy brązujące Dax jako że mi się spodobały, a już ich nie będą produkować.. i przedwczoraj jeszcze serum antycell. Galenic Elancyl
|
#3635 |
|
lipiec na maksa!!! :)
|
Znowu zapomniałam
rzyrafko Ty nasz wątkowy poszukiwaczu nowości ![]() Organzzo wzięłam taki który ma żelową konsystencję, z pompką i naprawdę nie śmierdzi ![]() mam problem z KWC, więc chwilowo nie podam linka Wreszcie drgnęło u mnie coś ze zużywaniem! ![]() Niedługo skończą mi się tonik, krem i micel ![]() I jakoś chwilowo mniej mnie kusi. W kwietniu już NIC nie kupuję.. w maju na pewno Lucidity 06.. tylko gdzie?
|
|
#3636 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój CtG jest w sumie takim fioletem w odcieniu dojrzałych różowawych winogron. Nie to, że jest różowy, ale to taki mieniący się fiolet, który raz jest właśnie taki jak na tej drugiej focie, a raz bardziej stonowany, chłodniejszy, jak na trzeciej. Niemniej jednak żadne z tych zdjęć nie oddaje wiernie jego koloru Cytat:
A tak w ogóle to gratuluję. Pochwal się co to za pędzelki. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Chociaż z drugiej strony ślub, a tym bardziej wesele do szczęścia mi niepotrzebne. Ślub pewnie wezmę, ale z wesela to bym najchętniej zrezygnowała, bo i za takowymi nie przepadam i kosztują kupę kasy, którą można wydać z większym pożytkiem. Niby mówią, że to taka pamiątka, ale w sumie dość kosztowna pamiątka , a sam ślub i tak jest przecież niezapomniany i bez tego.Rozwiń tę myśl, proszę Pani od polskiego Cię nie uczyła, że całym zdaniem się odpowiada ice, zeżarło mi cytata Nad maseczką pomyślę. A powiedz, czego szukasz w zamian? Co do wiosny i ja dzisiaj zapałałam miłością do całego świata , wybalsamowałam Dove z drobinkami i wyciągnęłam z kufra ck one summer, co by się jeszcze bardziej wczuć w tę słoneczną atmosferę. I tak mi dobrze ![]() Miłego dnia, dziewczyny Edytowane przez MagJa Czas edycji: 2009-04-21 o 13:10 |
||||||
|
|
|
#3637 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No bo my sie tak przymierzamy powolutku Ja weselicho chce i bede miała duże Nie wyobrazam sobie ślubu bez wesela zwłaszcza, że wg "tradycji" to strona panny młodej je organizuje i finansuje (pan młody wódke i orkiestrę) więc nie bedzie miał zbyt wiele do powiedzenia w tej kwestii .Na weekend majowy prawdopodobnie pojedziemy do Szczyrku. Piszę "prawdopodobnie" bo w pracy u Samca wszystko może sie zdarzyć i może mieć służbę
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-04-21 o 13:21 |
|
|
|
|
#3638 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() Ale fajnie
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie dziewczyny
![]() Nie ma mnie przez dobę a tu już czery strony więcej do czytania! Widzę że szykuje się większy zlocik. Oczywiście bierzcie mnie pod uwagę Z prawdziwa przyjemnością przyjadę do Wawy w któryś z najbliższych czwartków, lub niedzielę...rzyrafko, przyjmij najserdeczniejsze życzenia urodzinowe! Wszystkiego naj naj naj, mnóstwo radości kosmetycznej i pogody ducha! lizzie, czy Ty używasz nawilżającej avenki z SPF20 wersji riche?
We live and we learn. Then we forget and do it again. Edytowane przez sleepy Czas edycji: 2009-04-21 o 13:44 |
|
|
|
#3640 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() może na ebayu by był Lu? Cytat:
baw się dobrze ![]() Cytat:
ja (na dzień dzisiejszy) podobnie jak MagJa uważam, że pieniądze warto przeznaczyć na coś innego, albo dołożyć i mieć coś "konkretnego", a jeżeli już wesele, to wg mnie obie strony powinny po równo składać się na nie.. z jakiej okazji jedna strona ma organizować i płacić więcej
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wesele weselem, a wydatki na coś "konkretnego" to już inna sprawa. Jak dla mnie jednego nie mozna zastąpić drugim, bo to zupełnie i różne rzeczy. Nie wyobrazam sobie np. zastąpić wesela kupnem samochodu czy mieszkania Ja za to w podróż poślubną mogę nie jechać - i tu bym własnie "ciachneła" koszty, bo okazja do wyjechania gdzies jeszcze będzie pewnie nie jedna.No ale, różne ma się poglądy, a ja to już wogóle ewenement
|
|
#3642 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
![]() A co do wesela to właśnie uważam zupełnie odwrotnie. Wystarczy mi popołudniowy obiad, małe przyjęcie, a pieniądze wolałabym wydać na przykład na mieszkanie czy na coś innego. Bo to byłoby jednak 'swoje' i miło mieć na początek kąt tylko dla siebie dwojga. Ale z podróży poślubnej bym nie zrezygnowała, to chyba jeden z piękniejszych momentów, kiedy razem można się cieszyć sobą, jeszcze beztroskie chwile. A potem wspominać na stare lata
|
|
#3643 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Gratuluję systematycznego zużywania, u mnie też się trochę ruszyło, tylko tych balsamów wciąż tak wolno ubywa ![]() ![]() Cytat:
Co do konkretnego dnia, to się pewnie jakoś umówimy jeszcze.A Avenki używam tej bez filtra, zarówno wersji riche jak i legere. Ale kurcze, ostatnio nigdzie ich już nie widzę, tylko właśnie te z filtrem, a kiedyś wersja z spf15 mnie okropnie zapchała, więc tych spf20 tym bardziej się boję. Muszę poszukać tych kremów gdzieś, bo jak mają je powoli wycofać to muszę zapasy zrobić
|
|
#3644 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja jakoś nieromantycznie myślę jednak wolałabym jakiś wkład w np. mieszkanie niż kilkadziesiąt tysięcy wydawać na jeden wieczór, ale jakieś spotkanie w gronie najbliższych czemu nie oczywiście to moje poglądy na dziś, życie pewnie i tak zweryfikuje ![]() (podróż poślubną bym chciała )Cytat:
a będą jakieś inne kremy zamiast nich?
What you're drinking? Rum or whiskey? Now won't you have a Double with me? I'm sorry I'm a little late I got your message by the way I'm calling in sick today So let's go out for old time's sake Edytowane przez Organzza Czas edycji: 2009-04-21 o 14:20 |
||
|
|
|
#3645 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#3646 | |
|
Zakorzenienie
|
Hosenko ja tak czułam, że się to skończy weselichem
Mam nadzieję, że będzie duże i huczne ![]() Cytat:
Bardzo się na Avenkach zawiodłam wtedy.
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Urodzinom kwiatki
![]() Kurcze, fajna ta wiosna jednak ![]() Cytat:
Jak dokupie 13 pedzli z Sigmy![]() Teraz kupilam zloty komplet MAC SE z 2007 (5 sztuk, puder, oczy, usta). Edytowane przez vril Czas edycji: 2009-04-21 o 14:43 |
|
|
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też nie jestem zbyt romantyczna, ale wesele chciałam "od zawsze" i wiem, że tego nie odpuszczę. Duże wcale nie musi być (choć nie miałabym nic przeciwko
) - z mojej strony raczej nie byłoby duzo osób do zaproszenia, kolezanki sie wykruszyły, ale za to Samiec już samych kolegów z pracy ma sporo ![]() Tylko problem, bo on nie umie i nie lubi tańczyć Sie nauczy, a co To musze wyegzekwować jak i mundur galowy ![]() Organzza: aż kilkadziesiąt tysięcy raczej nie wyjdzie za samo wesele. Chyba, że ktoś chce zrobić na 200 osób w jakimś super-hiper wypasionym miejscu z różnymi bajerami, ze zleconą organizacją itp. Isa: Samiec się smieje, ze musiałam sie 13 lat namyślać czy go chcę I nadal mi to wypomina Hymm tylko że 3,5 miesiąca bycia razem to chyba za wczesnie za powazne plany
W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu Edytowane przez Hosenka* Czas edycji: 2009-04-21 o 14:57 |
|
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiadomo, że na początku emocje są największe, nie widzi się wielu wad, każdy się stara, ale jak się czuje, że to ten jedyny, to chyba można zaufać przeczuciu nie zawsze chodzenie ze sobą przez wieki gwarantuje sukces (niektórzy wręcz mówią "długie narzeczeństwo, krótkie małżeństwo - oby nie, ja już z TŻ ponad 4 lata, a przecież teraz ślubu nie wezmę ) córka kolegi mojego ojca była z jakimś facetem przez długi czas, w pracy poznała nowego adoratora, zaiskrzyło, są razem od krótkiego czasu, a na przyszły rok planują ślub także nie ma reguły a Wy chyba jesteście sobie przeznaczeni ![]() podobno płaci się 500zł od pary 100 osób to mniej-więcej 50 par i już wychodzi 25.000 + inne koszty.. no ale racja, że są miejsca, gdzie cenniki są korzystniejsze dla mnie najpiękniej wyglądają marynarze
|
|
#3650 |
|
Zadomowienie
|
MagJu, skąd kupujesz OPI? Bo znalazłam fajną stronę
Strasznie chcę wypróbować te lakiery, mają tyle pięknych kolorów EDIT: Aha, zapomniałam napisać, jakiego wysuszacza używam, a chyba kiedyś o to pytałaś Od jakiegoś czasu mam Seche Vite i bardzo, bardzo, bardzo go sobie chwalę... najlepszy wysuszacz, jaki miałam Już zaczęłam kombinować, co z niej chcę zamówić i jak za to zapłacić Rzyrafko, wszystkiego dobrego i spełnienia wszelkich marzeń!! Kosmetycznych i innych
My kind of love is an ugly love But it's real, and it lasts a long, long time Edytowane przez Olaola Czas edycji: 2009-04-21 o 17:24 |
|
|
|
#3651 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
Z TŻ 2 lata jesteśmy razem, a ślubu raczej długo nie będzie.500 zł ![]() U nas ceny to tak 150 zł za już lepszy lokal od pary.
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeju, wyjść za mąż po 10 latach znajomości ![]() tak płacił mój kuzyn za swoje wesele, może od tego czasu coś się zmieniło, chociaż w sumie to nie było tak dawno.. Fakt faktem, że wszystko było świetnie dopracowane, ale myślałam, że takie ceny to dziś standard
|
|
#3653 | ||
|
Przyjaciółka KWC
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3654 | |
|
Miss Pudernica
|
Cytat:
i wyglądają na szczęśliwych.Na weselu ostatnio była moja mama w październiku u córki swojej koleżanki z pracy i właśnie takie były ceny, na szczęście na prowincji jest trochę taniej
|
|
#3655 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Tym bardziej nie będę mogła się doczekać
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zbieram się na fitness a potem wieczór z Samcem
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
Rzyrafko wszystkiego najlepszego kochana, żeby wszystko układało się po Twojej myśli
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No coś w tym jest, w końcu tyle lat po tym koszu nie mieliście kontaktu i po tych wszystkich latach się znów zeszliście...chyba naprawdę jesteście sobie przeznaczeni A ja dziś mam dobry humor i czuję się jak wulkan energii BTW. Dziś się jeszcze dowiedziałam, że od ok. 15 lipca będziemy mieć miesiąc wolnego od pracy - zamykamy firmę i się wczasujemy
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
RZY RAF KOOOO
STOOOOOO LAT!
|
|
#3660 |
|
Rozeznanie
|
Rzyrafko
![]() |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.

bedziecie miec niespodzianke
W końcu to jej ślub i jej ma się suknia podobać najbardziej.
] to zrezygnowalam, zwlaszcza, ze z krotkich dostenych na miejscu zadna mnie specjalnie nie porwala

)
Gdyby kiedyś wypuścili inne kosmetyki o takim zapachu to kupilabym z pewnością 

za trzy tygodnie odbieram ja od krawcowej
zwłaszcza, że wg "tradycji" to strona panny młodej je organizuje i finansuje (pan młody wódke i orkiestrę) więc nie bedzie miał zbyt wiele do powiedzenia w tej kwestii 

Hymm tylko że 3,5 miesiąca bycia razem to chyba za wczesnie za powazne plany