|
Notka |
|
Szkoła i edukacja Szkoła i edukacja, to forum dla osób, które chcą się uczyć. Tu dowiesz się wszystkiego o szkołach, uczelniach, kursach. Na forum NIE odrabiamy prac domowych! |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Technik farmacji -warto?
jest w ogóle coś takiego jak zaoczne studium farmaceutyczne? bo ja pierwsze słyszę
![]() co do połączenia zajęć - miałam znajomych w grupie , tylko, że oni byli już na ostatnim roku studiów to co innego. |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Edit: a skoro jesteś na chemii to możesz mieć kilka ocen przepisanych, np.:z analizy ćwiczeń, przynajmniej na 1,2 i 3 semestrze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3633 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Raczkowanie
|
owszem.Ja uczyłam się w Iławie i miałam zajęcia w piątek po południu ,sobotę i niedzielę.A program ten sam
|
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Wtajemniczenie
|
aha, to nie wiedziałam
![]() ja na 1 roku miałam zajęcia w pon, środy czwartki piątki co 2gi tydzień i soboty zawsze. W drugiej się zmieniło tylko wtorki , środy i czwartki czasem soboty. I tak się cieszę, że już po tym, teraz tylko oczekiwania ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny.. muszę podjąć jak najszybciej decyzję. Co mam wybrać - technik farmacji w B-stoku (studium) czy może kosmetologia (UMB)? :< Jak myślicie, po czym szybciej znajdę pracę?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Raczkowanie
|
sama musisz zdecydować co Cie bardziej interesuje, bo isc na coś tylko z kuli tego zeby miec potem prace i męczyć się to chyba nie o to chodzi
#3638 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3639 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Raczkowanie
|
cześć. ja chciałam zapytać jaką szkołę polecacie w Warszawie i jakie są koszty czesnego?
pozdrawiam |
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Przyczajenie
|
![]()
Wybiera się ktoś w tym roku do Krakowskiej Szkoły Medycznej Policealnej na technika farmacji?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3642 |
Przyczajenie
|
A ja mam pytanie czy pracodawcy patrzą na to jakie kończyło się studium ?? Czy po szkole Teb też można dostać pracę ??
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Przyczajenie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3645 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() jedna znajoma chodzi do takiej szkoły farm. że aż włos mi się zjeżył co mówiła. Nie wie nawet jak wygląda moździerz czy parownica bo w ogóle nie mają pracowni TPL tylko same "wykłady", żadnych praktycznych zajęć. To jest jakaś totalna porażka i nieporozumienie. Nie dziwię się potem pracodawcom, że nie chcą przyjmować techników widocznie z takowymi już może mieli do czynienia ;/ |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3646 |
Przyczajenie
|
Witam, mieszkam w Gorzowie, skończyłam studia w Szczecinie zostając technologiem żywnośći, niestety pracy w tym zawodzie nie znalazłam wiec sprobuję zostać technikiem farmacji
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3647 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
A ja mam dość nietypowe pytanie - czy ciąża może być przeciwwskazaniem do uczenia się na technika farmacji? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3649 |
Zadomowienie
|
Jedna dziewczyna z mojej gr była w ciąży i oczywiście ze szkoły nikt jej nie wyrzucił, jednak nie mogła wykonywać niektórych leków na TPL.
![]() |
#3650 |
Przyczajenie
|
hej mam pytanie dotyczace szkol policealnych w nowym saczu. Zastanawiam się między Niepubliczna Szkoła Policealna w Nowym Sączu za ktora placi sie 300 zl miesiecznie i Szkoła Policealną Pracowników Służb Medycznych i Społecznych która jest bezpłatna. Chodzi mi ktora szkołą jest lepsza i po ktorej latwiej znajde prace .
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Zakorzenienie
|
niektóre zajęcia z analizy leków na laboratorium, tak poza tym to nie...
![]() |
#3652 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
#3653 |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Ja kończę już edukację z Omedze w Zamościu - w styczniu egzamin ![]() Czy jakaś dobra duszyczka ma może testy egzaminacyjne, którymi zechciałaby się ze mną podzielić ![]() Mam tylko kilka, niepełnych (bez części ekonomicznej) i to bez kluczy a najwyższy czas zacząć naukę... A "robienie" testów to najskuteczniejsza forma powtórki ![]() Z góry dziękuję ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Przyczajenie
|
Cześć, dziewczyny zastanawiam się nad włąśnie tym kierunkiem - mowa o studium dziennym... mam do Was pytanie, czy poradzi sobie na tym kierunku osoba która ma znikome pojęcie o chemii i fizyce?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Przyczajenie
|
hej dziewczyny, mam pytanie, czy osoba która ma znikome pojęcie o chemii i fizyce jest w stanie poradzić sobie na tym kierunku czy to raczej graniczy z cudem?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3656 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
Po to mam oczy, by samodzielnie oglądać świat, nie potrzebuję pomocy innych. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Farmacja ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 27.08.11. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny oraz farmaceuci, mam pytanie. Dziś mi koleżanka powiedziała, że technik farmacji na stażu nie może obsługiwać pacjentów
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3658 |
Zakorzenienie
|
totalna bzdura, może obsługiwać pacjentów.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3659 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Może obsługiwać.
![]() |
#3660 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]()
Po to mam oczy, by samodzielnie oglądać świat, nie potrzebuję pomocy innych. - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Farmacja ![]() - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - 27.08.11. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:04.