|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wielkie oszczędzanie! Kto ze mną? :)
Dziś wydane 26 zł na m.in.
- wędlinę -3 kartony mleka - ogórek(dla prosiąt) - buraczek(jak wyżej ![]() -bańki mydlane dla córci - wysyłka na poczcie Ogólnie od 11 marca zaoszczędziłam 2180 zł ![]() ![]() ![]()
#3632 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3633 |
Zakorzenienie
|
peeling do ciała 17 zł
sok 1,59 czekolada gorzka 1,39 pita 4,99 musli 2x 1,20 bilet miesięczny 49 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Wtajemniczenie
|
2x woda żywiec 4,40
sałata 2,99 bułki 3,09 banany 3,74 cytryna 0,52 pomidor 0,86 ogórek 1,72 długopis 3,99 szynka 5,55 ser 1,17 ( promocja ![]() reklamówka 0,39 Konstytucja RP 4,90 RAZEM:33,32 Nic nadprogramowo nie kupiłam, poszłam z kartką na zakupy ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Wtajemniczenie
|
2,50 zł - bezbarwny lakier do paznokci
3ozł - na plusie, sprzedałam coś w koncu na all ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Zadomowienie
|
ja dziś tylko 2,20 na gumy do żucia
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3637 |
Zakorzenienie
|
Ja w sobotę w sumie ok. 80zł na leki i zakupy.
Podliczając marzec - wyszłam niemal na zero ![]() Dobiły mnie: zakup torebki (100zł) + buty (70zł) - buty musiałam leki - ponad 100zł, już nawet nie liczę ile dokładnie ![]()
#3638 |
Zakorzenienie
|
Aneszna kochana oszczędzam w sumie na nic konkretnego, mimo ze wiem ze powinnam miec jakis cel. Po prostu chciałabym odświeżyć szafę i posiadać oszczędności, które w moim wykonaniu tak właściwie nigdy nie istniały
![]() ![]() Co do prosiąt to moje też wcinają niesamowicie, aż mnie autentycznie zadziwiają ![]() ![]() ![]() ![]()
#3639 |
Wtajemniczenie
|
Mam takie pytanie do Was, może któraś z Was coś wie na ten temat
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3640 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja dziś byłam na szkoleniu od 8-16, padam na pysk szczerze ![]() ![]() jeszcze TŻ się rozchorował ![]() a jutro mi troche kasy zejdzie bo zakupy musze zrobić w końcu jakieś jeszcze na te pare dni nim pojade do domu. A też z kartką chodze żeby nie kupić nic nadprogramowo ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3641 |
Wtajemniczenie
|
Ja dzisiaj :
- bilet - 7.30 - bilet - 2.80 - kawa - 1.00 - batonik - 1.60 ![]() - chleb - 2.30 - serek - 1.40 - ksero - około 2.00 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3642 |
after hours
|
dokładnie, zgłoś się z tym do nich, do placówki, bo przez telefon i tak Ci tego nie załatwią, tzn możesz zadzwonić do nich i zapytać, co masz zrobić.
ja dzisiaj wydałam 15 zł. 5 zł na bilety do tż i 10 zł w rossmanie, tż mnie poinformował o promocji rexony - przy zakupie męskiej w sprayu druga dowolna jest za złotówkę. to wzięliśmy 2 komplety ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Konto usunięte
|
ja dzis zdrowe rzeczy w biedronie;
woda papryka jogurt woreczek sałatek zółty ser ok.35,00 ![]() ale jutro dorobię, dostane zwrot za delegacje ![]() i ide założyc to konto do bz wbk ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Zakorzenienie
|
duży garnek 12e
kawa rozpuszczalna 1,99e 3 bułki 2,07e coca-cola zero 1,69e szynka z wołowiny 2,01e szynka z indyka 4,55e szynka z czegoś tam 5,95e szynka z kurczaka 7,52e karta do telefonu 20,00e + 10,32 z napiwków ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Zakorzenienie
|
coffee zadzwon po prostu do banku . powinno poskutkowac . wysla ci najwyzej jeszcze raz jakies dokumenty . a ja dzis nic ale za to wczoraj 5,8 E jakis gel na dziasla no ale jakbym sie do dentysty wybrala to bym wydala conajmniej 100E pewnie . a no i tż cole kupil pare litrow to bedzie mial co pic . przynajmniej tyle mniej bo ja tego wole nie pic ( wystarczajaco sie tego napije w pracy zeby jeszcze kupowac ) a on bez coli , zelkow i fajek zyc nie moze
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3646 |
Zakorzenienie
|
Coffe ja mam taką samą sytuację z tym, że teraz nazwisko mam inne. Czekam jednak bo na dniach zmieniam też zameldowanie i wtedy myślę bez problemu będę mogła zrobić nowe konto
![]() ![]() Zakładałam kiedyś konto w mbanku jako studentka i wpływało mi tam stypendium ![]()
#3647 |
Komplikatorka
|
Ja chyba dzisiaj wypłatę dostanę i wtedy podliczę ile wydałam w marcu... kwota mnie przerazi, bo na same buty poszło ok 850 zł ale policze później dokładnie...
#3648 |
Zadomowienie
|
ja wczoraj wydalam 92 grosze
![]() zwolnilam sie z pracy ;( jest mi zle.... ![]() ![]() Ale na razie pod wzgledem kasy jest ok bo nic nie wydaje a tak jak pracowalam to zawsze sobie na cos pozwalalam...a wczoraj moj TŻ mi nawet dal 4zl zebym sobie kupila drozdzowke i kubusia ;p bo sie smieje ze ja to juz bezrobotna jestem, umieram z glodu, z braku ubran i w ogole ;p a przeciez rodzice mnie utrzymuja.. ![]() a jeszcze jedno mam pytanie o allegro ;p jak sie cos sprzeda to sie nie placi jakiegos podatku czy cos? czy to juz jest tak jakby wliczone w cene tej prowizji ktora pobiera allegro?
#3649 |
Komplikatorka
|
Jak dobrze pamiętam powyżej 1000 zł jest podatek, tzn. urząd może to skontrolować.
#3650 |
Zadomowienie
|
nie no takich drogich rzeczy na razie nie bede sprzedawac :P
dzieki ![]() to ja dizsiaj sobie chyba wystawie spodnie z levisa, macie jakies rady, co zrobic zeby sprzedac? :P
#3651 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() powiedz cos wiecej o tej pracy, czemu chory układ ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
Zadomowienie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;18232201]przede wszystkim chwytliwa nazwa typu-superokazja
![]() powiedz cos wiecej o tej pracy, czemu chory układ ![]() ![]() pisała o tym weraa chyba w swoim pierwszym poście ![]() ja mam nadzieję, że dziś nic nie wydam, bo już jestem na minusie i tak ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
Zadomowienie
|
w skrocie opowiem jeszcze raz
![]() bylam w zwiazku 3 lata...zaczelo nam sie wszytsko psuc, nie mial dla mnie czasu, olewal mnie itd.itd. wiec poszukalam sobie pracy ktora mi zajmowala w 100% czas wolny...mojemu TŻ'owi to nie przeszkadzalo bo jako nie chcialo mu sie ze mna spotykac szczegolnie...tzn.wystarc zalo mu to ze po prostu mnie odebral po pracy i ewentualnie neidziele spedzilismy razem o ile nie mial szkoly. W miedzy czasie nawiazalam super kontakt z szefem, siedzial ze mna caly dzien, gadalismy, smialismy sie itd., zawsze mi szedl na reke, no byl po porstu idealny. Traktowalam go jak dobrego kumpla ale zwiazek coraiz bardziej mi sie walil...az w koncu zdecydowalam sie na zakonczenie tego. Szef byl mi coraz bardziej bliski itd.az w koncu doszlo do pocalunku, do spotkan poza praca itd. A moj TŻ wtedy dopiero zrozumial ze mnie kocha i zaczal mnie przepraszac, prosic o to zebysmy znowu byli razem itd. Ja sie w koncu zgodzilam i mimo ze przeprowadzilam tysiac rozmowo z szefem ze nic miedzy nami dalej nie moze byc to i tak nie potrafilismy zrezygnowac ze spotkan itd. ;/ wiec zdradzalam ;/ wiem wiem glupia jestem...ale tak naprawde nie wiem czy to nie bylo dlatego ze ciezko mi bylo swybaczyc te wszystkie bledy TŻa i przykrosci ktore mi sprawil...nie bede juz ich wam tu opisywac bo mialo byc w skrocie :P no i konczac prace skonczylam tez pewnie i na dobre ten uklad...bo bede miala mozliwosc nie widywania sie z szefem...a tak to on decydowal o tym jak byloam w pracy czy wpadnie pogadac czy nie...zawsze przychodzil...
#3654 |
Konto usunięte
|
a to przepraszam
![]() to powiem ci ze dobrze zrobiłaś. ale Szef chyba sie zakochał, podziwiam cie ze umiałaś wybrac mimo to. |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Zadomowienie
|
oj zakochal sie i to bardzo...ale mi rowniez zawrocil w glowie...ale jednak nie potrafilam zrezygnowac z kogos z kim juz bylam te ponad 3 lata...dla kogos kogo dopiero poznalam...poza tym duuuza roznica wieku u nas byla(15lat) do tego on bardzo lubi mlode dziewczyny, itd.a to juz by mi bardzo przeszkadzalo...nie wiem czy bym potrafila mu zaufac a to juz praktycznie wszystko przekreslalo...
a wracajac troche do watku z tematu ![]() ![]()
#3656 |
after hours
|
ja dzisiaj wydałam 1 zł na bilet, ale wydam jeszcze minimum 2
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Wtajemniczenie
|
Wczoraj ponad 20 zł, dziś jak na razie 4.10
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3658 |
Zakorzenienie
|
Licytuję bransoletkę i kolczyki do mojej "weselnej" sukienki. Pójdzie ze 30zł
#3659 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Komplikatorka
|
No brawo aneszna
![]() A ja chyba wydam 179 zł... ale i tak muszę adidasy kupić a te są idealne! Już widzę jak będą pasowały do mojej malinkowej kamizelki ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:12.