|
Notka |
|
Wizażowe wyliczanki Wizażowe wyliczanki, to miejsce gdzie porozmawiasz o pogodzie, jedzeniu, twoim samopoczuciu lub o tym co ostatnio dostałaś od swojego ukochanego. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XVIII
Powodzenia maturzystom
![]() ![]() Śniła mi się we śnie rzeczywistość. Z jaką ulgą się obudziłem. Ja jestem piękny, ja jestem silny, ja jestem mądry, ja jestem dobry. I ja to wszystko odkryłem! Czy w określeniu "to człowiek m y ś l ą c y" kryje się komplement dla ludzkości? Bogu co boskie, cesarzowi co cesarskie. A co ludziom? Jak ćwiczyć pamięć, by umieć zapomnieć? Nie włazi się kaloszami do duszy bliźniego, wytarcie nóg nie pomaga. Jedni ukrywają przed drugimi prawdę, bo jej się boją, drudzy ukrywają ją przed pierwszymi, bo chcą ją uchronić do właściwej chwili. A jest to jedna i ta sama prawda.
![]() |
#3632 |
Zadomowienie
|
;*******************
&KaMa2704 (ej, założymy jakiś zespół?)
![]() _____________________ przyciągające prześcieradła, kroczące stopy, niech to wszystko będzie teraz pewne Czy żywisz nadzieję, że ta nieznana siła może naprawić sprawy za ciebie? wyrzucam chwasty miłości z mojego bladego ogrodu - wiosenne porządki ukłucie może sprawić rozlew łez, nie kłuj zatem mojego umysłu niezdecydowaniem wypijał moją herbatę, subtelnie Czy przez tyle lat nie możesz się zwyczajnie domyśleć, że po prostu jestem nie wylewna uczuciowa? przewracam się każdego ranka zagubiona w chmurach i obserwuję jak płyną To paranoja. Nie mogę skupić się, rozwiązując sudoku, bo w głowie zamiast cyfr do uzupełnienia, przewija się szereg cyfr tworzących twój numer telefonu.
#3633 | |
Wtajemniczenie
|
na zdrówko
![]() :sex: moja Dresowa ! <3 Cytat:
![]() kiedy? gdzie? mój Kociaku <3 MOJE DROGIE MATURZYSTKI- POWODZENIA! ![]() ![]() Idziecie za rękę ulica. Ty patrzysz na mnie. Za późno chłopcze ! Może jestem za młoda by pokochać? Może zbyt doświadczona, bo wiem czym to grozi? Bawisz się słowami. Upajasz się nimi. Słowami chcesz zastąpić normalne, ludzkie uczucia, których w tobie nie ma. Nie pytaj świata dokąd zmierza bo nie daj Boże prawdę powie. Problem nie polega na tym, że czuję się wyobcowana, lecz na tym, że nie ma już nic w co bym naprawdę wierzyła. Zabiera ludzi i twarze by nas nauczyć, że śmierć chodzi z życiem w parze.
Blada cera, kontrastuje z czerwonym kolorem szminki. Mój zimny wyraz twarzy kontrastuje z ogniem w sercu. Edytowane przez CaMa Czas edycji: 2010-05-04 o 09:50 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Raczkowanie
|
jogobella_musli - dzięki kochana za opisy ;* Cudowne.
![]() ![]() a teraz coś ode mnie ; ` Chyba nie powinnam Ci doradzać w miłości, bo sama jestem nieszczęśliwie zakochana. ` Zbyt długo czekałam, smutek mnie zniszczył. ` Jeśli płacz oczyszcza, to jestem czysta jak łza. ` Kiedy wyślesz mi piosenkę na dziś? ` Brakuje mi naszych niekończących się rozmów GG. ` Czy ta twoja ciekawość kiedyś wróci? ` Kiedy wreszcie dowiesz się, że kocham Cię? ` Udawać że nie kocham, a w myślach - kochać. ` A jak wreszcie do mnie przyjdziesz, to zobaczysz ile łez wylałam. Brak weny, dlatego takie jakieś..
#3635 |
Rozeznanie
|
Malinowa Girl - jej, cieszę się, że kogoś cieszy mój powrót. moja perełka.
![]() dresowa - ![]() ![]() myszka23101 - wiesz że moje małe serduszko należy do Ciebie ![]() "Miłość jest naszym codziennym egzaminem."
'mam gdzieś, te wszystkie plastikowe uczucia, sztuczne uśmiechy. Udawanie szczęścia, tylko po to, a by oszukać własną podświadomość. imitacja radości, nigdy nie wyjdzie naturalnie.' 'Kiedy o Tobie myślałam, czułam radość i napięcie, nieśmiałość i wielką niecierpliwość - wszystko to naraz; czułam się człowiekiem.'
![]() |
#3636 |
Raczkowanie
|
_ZaagubiOna_, bryym, Mariettax3, Martusssia, TwojaKokaina, TajemniczaPanna, Extremalna - pookradałam
![]() MalinovaSaGa - ![]() ![]() ________________
Moja dusza dusi się bez Ciebie. Podejdź tu, zamknij oczy i nadstaw uszy. Czy słyszysz, jak moje serce wykrzykuje Twoje imię ?
![]() |
#3637 |
Raczkowanie
|
panie cwany. pan mysli ze pan ma dobra pamiec i ze pan jest fajny?
remont w duszy, remont w życiu, remont w sercu. [by patrysiowa zapominam o Tobie,![]() a moją jedyną miłością jest czekolada. formspring Edytowane przez unpredictablegirl Czas edycji: 2010-05-03 o 21:23 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3638 |
Zakorzenienie
|
czii - w Tobie i Twoich opisach.
![]() marikab - no to teraz dawaj dupsko i mów gdzie byłaś jak Cię nie było. ![]() CaMa - tu i teraz. ![]() ![]() Zemszczę się idąc do domu i żyjąc szczęśliwie.
Nie jestem gwiazdą, ale mów mi 'słońce'.
#3639 |
Zadomowienie
|
zamknij świat przed mymi oczami.
bo ja wciąż jestem dla Ciebie.. krótka bezsensowna myśl przeszyła jej mózg. to było nieprawdziwe,mimo,że dla niej takie realne. mała cząstka jego wciąż stoi na mojej półce. chwila ulotna zamknięta w szklanym słoiku. daj chwilę. odetchnijmy. czekam,czekając liczę gwiazdy. nie chciała dużo,za dużo. baw sie dziewczyno baw masz dopiero 16lat! był taki konkretny,i męski i w ogóle och,ach,ech i jeden więlk jęk. |
![]() ![]() |
![]() |
#3640 |
Zadomowienie
|
ja jestem za ! <3
------------------------------- 1. eenie meenie miney . ![]() /ele, mele, dudki/ 2. u can’t make up your mind ! /nie umiesz zmienić zdania/ 3. u're an asshole ! /jesteś du.pkiem/ 4. u makin` prefect nonsense . /stworzyłeś idealny absurd/ .
#3641 |
żona
|
Mozecie mnie przekierować na jakies maturalne opisy? bo pewnie były niedawno podawane??
|
![]() ![]() |
![]() |
#3642 |
Raczkowanie
|
pusto mi w środku jak w butelce po wódce ! - uwielbiam Cię. - pf. ja to uwielbiam czekoladę, herbatę, danonka i żelki na złość Tobie pokazałabym, że jestem silna. ale... nie potrafię. łzy lecą same pozwól mi spojrzeć w przeszłość. złapać tamte chwile i zatrzymać na zawsze cisza i spokój. oj tego to ja mam za dużo czekoladowy dzień, czekoladowe słońce, czekoladowe powietrze, czekoladowy Ty. co można kupić za 20 groszy? miłość? przyjaźń? miała głowę w chmurach, lecz nigdy nie dosięgnęła nieba chyba źle się zrozumieliśmy. zapamiętaj ! jak ja kocham to ty też! W sercu pustyni czy wśród tłumu, co za różnica? Człowiek w swej istocie jest wszędzie samotny. nie mów mi, że gdyby nie ona to bylibyśmy razem. nie chcę żyć ze świadomością, że miałam szansę na szczęście, ale nie miałam szansy na jej wykorzystanie czytać stare wiadomości i zastanawiać się: 'co zrobiłam źle?' [COLOR="#800080"]'jeśli kiedyś zatęsknisz - to napisz. chętnie się z Ciebie pośmieję' [/COLOR](poprostuAsiss ![]() '- boję się czasu. to znaczy, boję się, że zabraknie mi czasu. nie zdążę zrozumieć ludzi, nie dowiem się, jacy są naprawdę. i zabraknie czasu na to, by ktoś mnie zrozumiał. boję się szybkich ocen i błędów, które wszyscy popełniają. jeśli nie będzie czasu, nie da się tego naprawić. boję się, że zamiast filmów oglądam tylko ich fragmenty.' 'usiadła sobie na ławce przed blokiem, z trzymaną w rękach paryską książką. siedziała sama. niebyło nikogo w okół. cisza. a wiatr powoli nucił jego imię i niósł jego zapach. tak pachnie szczęście - szepnęła, a łza spłynęła po jej policzku i spadła na szare kartki papieru. ' + dziękuję za pochwały Słonka kocham mocno <3 i kopas w dupas maturzystki ! ;* ![]()
dobrze, ze jest taki kąt na ziemi.. kąt jak Twe ramiona rozwarty. Albert. ! Edytowane przez minimum4znaki Czas edycji: 2010-05-04 o 11:35 |
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Raczkowanie
|
dresowa - dziękuję Pysiaku . ;*
![]() _________________________ _______
Jest tak pięknie jak piękny jest zachód słońca , którego nie mam zamiaru przestać oglądać . hej , przepraszam za zakłócenie tego milczenia , chciałam tylko zapytać za czym tęsknisz .. nasze tępo zrywania z siebie ubrań było równe biciu serca . ot tak , taka dzisiejsza moja noc i tylko muzyka leczy . ta niemoc ogarnia od głowy do stóp , znowu dzień , noc .. chciałabym przestać czekać już .
![]() |
#3644 |
Zadomowienie
|
Od Twoich gorących wyznań brak mi tchu w piersiach.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Zadomowienie
|
nawet w szczęśliwym związku są sprawy mniej przyjemne, których funkcją jest umacnianie go. odbierz mi cały wstyd, całe zażenowanie nigdy nie będę miała smaku landrynki, kochanie ___
dzięki okruszki ![]()
![]() |
#3646 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
piękne te opisy wstawiasz Maleńka ![]() ![]() ![]() *
jak wyślę Tobie uśmiech, uwierzysz, że jestem szczęśliwa i nie rusza mnie rozstanie? status opisowy nigdy nie opisze idealnie mojej sytuacji, spotkaj się i spytaj jak się czuję. idę spać, czas na spotkanie z Tobą. tak jakby kocham, tak jakby tęsknię, a Ty tak jakbyś miał to gdzieś. jesteśmy dla siebie nawzajem powietrzem. ja nie mogę bez Ciebie żyć, a Ty mnie nie widzisz.
![]() |
#3647 |
Wtajemniczenie
|
Potłukła kolejną filiżankę , kolejna kawa rozlana , kolejny cukier rozsypany . Nie dawała sobie już rady z samotnością , brakowało jej JEGO .
nie umiem Cię nie dotykać, nie przysięgnę Bogom, nie wiem czy potrafiłabym się powstrzymać nawet gdybyś miał kogoś, cerujemy serca jak kieszenie i wmawiamy sobie ,że miłości nie ma. . I gdy to wszystko mineło , było inaczej , uśmiechała się tylko w tedy gdy musiała , bo tak wypadało , a teraz uśmiecha się gdy chcę , a najczęście do niego .. do szczęścia nie potrzebowała wiele : cichy kąt , telefon i darmowy pakiet SmS'ów do niego ` . To wszystko aby być szczęśliwą !
tęsknie. nie ważne, czy jesteś jeden kilometr ode mnie, czy tysiąc kilometrów ode mnie... i tak tęsknie . Krzyś: http://www.suwaczki.com/tickers/dxgi3ew1dblq93ps.png Nasze Maleństwo: http://www.suwaczki.com/tickers/orefskjolqcz6tby.png |
![]() ![]() |
![]() |
#3648 |
Raczkowanie
|
przepraszam, że znowu
ale widziałam genialny tekst muszę go wam pokazać 'połóż rękę na mym sercu
i albo je porusz, albo zatrzymaj'
#3649 |
Raczkowanie
Lokalizacja: Pokażesz mi prawdziwy świat szczęścia ?/50° 05' N 21° 54' E
|
I wtedy przyszedł maj ..
Masz u mnie 1000 szans. Wyryj siebie w sercu mym przecież wiesz tego chce. Czasem razem tylko sypiamy szkoda ze czasem .. i tylko. Niepotrzebna była nasza kłótnia dzisiaj, ja przepraszam. Ja tracę już nadzieje bo miało być a nie jest. Czemu ją nie mnie ? Czego chce Go mieć ? |
![]() ![]() |
![]() |
#3650 |
Rozeznanie
|
Powodzenia moje najdroższe myszki na maturach <33
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Rozeznanie
|
ruda wiewiora <3
ciiri - wreszcie się ogarnęłam ![]() ![]() wpadła w pułapkę własnej ambicji.
że jednak coś traci. i stało się! zawsze był ambitny. co tu dużo gadać... nie mam takiego zamiaru. czy uwierzy jeszcze raz? minie jeszcze troche czasu zanim rany się zabliźnią. jak każda porzucona kobieta musi odzyskać wiarę,że dla kogoś może być tą jedyną,najpiękniejszą na świecie. tylko już nie do końca wierzy,że uda jej się raz jeszcze muś zaufać. to przyjaciel i na razie nic więcej. i podda się temu,co przyniesie zycie. a los,jakby w nagrodę za łzy po miłosnym zawodzie,daje jej drugą szansę. na miłość. i nowe życie. nie chcę mówić o czymś,co jeszcze się nie narodziło. jedno jest pewne: mam jeszcze zamiar być w zyciu szczęśliwa!
#3652 |
Zadomowienie
|
Naoglądałeś się komedii romantycznych... I odgrywałeś jedną z ról w moim życiu. minimum4znaki ![]() Mrs Unfabulous ![]() ![]() xsxs ![]() otojest ![]() Kofeina w Redbullach ![]() Primadonna ![]() Drift ![]() patrysiowa_ ![]() latin ![]() _mandarynka ![]()
Nigdy nie mówiłam, że chcę pomagać ludziom. Chęć zostania lekarzem zrodziła się we mnie tylko i wyłącznie w celu zaspokojenia swoich potrzeb, ciekawości medycznymi zagadkami. Edytowane przez Istotka z Bajki Czas edycji: 2010-05-04 o 08:59 |
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
Zadomowienie
|
Jesteś moim sercem i duszą moją. Gdyby nie Ty zgubiłabym się w tym chaosie codziennego życia. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Konto usunięte
|
na chwilkę. z dedykacją dla blondii69 i rudej wiewiórki <3
bądź ze mną dzień po dniu. i kochaj. i słyszę każde słowo za głośno. krzyczą. wrzeszczą. drążą kanały w moich myślach, aż one zaczynają boleć. znalazłam swoje miejsce na ziemii. jest tuż obok Ciebie, uwierzysz? nie potrafię żonglować słowami, kiepski byłby ze Mnie cyrkowiec. jestem tak bardzo sobą, że aż się boję. wystarczy odrobina Ciebie, a cały świat wygląda jakby był oblepiony watą cukrową. i będziemy szczęśliwi. Ty w zimę będziesz ogrzewał Moje dłonie, ja Twoją szyję owinę szalikiem z tęczy. jeśli Moje marzenia miałyby jakikolwiek zapach, uwierz, że pachniałyby Tobą. znam tylko jeden sposób, który pozwoli mi dotknąć nieba. musisz trzymać Mnie za rękę. |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Zadomowienie
|
beautiful_lie - o rany, zaczynam się bać
![]() ![]() myszka23101 - mam nadzieję, że tego aktu desperacji już nigdy nie będzie ![]() ![]() ![]() NieZTejBajki - w takim razie oszalałam ![]() ![]() Kofeina w RedBullach, minimum4znaki - okradłam ![]() _____________________
Tęsknię za Tobą, za Twoimi oczami, za cudownym dotykiem i słodkim uśmiechem. Gdy tak patrzyła na chmury i na morze w dole, zrozumiała, że ten mężczyzna jest najważniejszy w Jej życiu, że jest wytłumaczeniem, jedynym powodem istnienia tych skał, nieba i ziemi. Gdy mówisz, rozbijasz zimno. - Ona ma trzy serca. - Jak trzy serca? - Swoje, od urodzenia. Moje od roku i Nasze wspólne, to na złotym łańcuszku. To ja jestem właścicielką Jego ust.
Czasami trzeba zrobić to, co trzeba. Edytowane przez marikab Czas edycji: 2010-05-04 o 09:28 |
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Raczkowanie
|
Stęsknionym szeptem wołam Cię.. wróć kochanie.
![]() |
#3657 |
Przyczajenie
|
Pewnego dnia, wziąłeś czerwoną chustę, zakryłeś mi oczy, zasłoniłeś niebo. Spytałeś mnie, co widzę, odpowiedziałam, że widzę szczęście. To było wspaniałe uczucie. Dzięki niemu zapomniałam, że nie mam dokąd pójść. Spytałeś, dokąd chciałabym wyruszyć, odpowiedziałam, że pójdę za Tobą. Idziemy drogą, lecz nie widzę Cię. Trzymasz mnie mocno za ręce, pytasz mnie, co ja na to. Mówię: decyzja należy do Ciebie. Czuję, że choć nie z żelaza, jesteś tak silny i srogi jak ono. Czuję krew płynącą w Twoich żyłach. Masz takie gorące dłonie. To nie wygląda na pustynię, chociaż nie widzę szczelin w spieczonym gruncie, czuję je, jestem spragniona, potrzebuję wody, lecz Ty przykrywasz moje usta własnymi. Nie mogę iść dalej, nie potrafię płakać. Moje ciało wyschło do cna. Zawsze będę podążała za Tobą, gdyż znam Twój ból lepiej niż Ty sam. |
![]() ![]() |
![]() |
#3658 |
Marudziara
|
Móc narysować w barwach szarości uczuć burzę i cień skrytości ... Pod prawym okiem – wyblakła nieco –całkiem niedawna moja kobiecość. W spojrzeniu smutnym jak z wiatrem deszcz odnajdziesz wiele, jeżeli chcesz. ---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Grzeszność prywatna maliną barwi i pachnie słodko jak on.
Kusi granatem zgubionym w męskich ramionach Tylko ty potrafisz mnie objąć jednym słowem umykającym ukradkiem z ust
#3659 |
Konto usunięte
|
<3
być uwielbianym przez kogoś tak wielkiego-bezcenne. <3 _________________________ _______ please comeback and stop my tears
(proszę wróć i zatrzymaj moje łzy) ![]() I give you my heart and you give yours to me. We'll lock them up together, and throw away the key (ja daję Ci moje serce, Ty dajesz mi swoje. Zamkniemy je razem i wyrzucimy klucz) ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Zadomowienie
|
******* Lubię oglądać babskie filmy, ale tylko te ze szczęśliwym zakończeniem. Na ekranie wydaje się ono takie prawdopodobne. W życiu jest zupełnie inaczej. Tutaj miłość wygasa, bądź zmienia się w nienawiść. Lub kończy się poczuciem porażającej obcości. A to ostatnie jest najgorsze. ******* |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.