Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-20, 13:47   #3631
Ashyshqa
Zakorzenienie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Iovaa
Pewnie masz rację w tym, że ludzie nie przywiązują do tego wagi, ale tak jak zaznaczyła monika.g może to być mylące dla gości, jak będzie tylko jedna winietka na parę. A to czego najbardziej chcemy uniknąć to zamieszania przy sadzaniu gości - stąd w ogóle pomysł winietek. Ja dla samego tego powodu zrobiłabym 1 winietkę na osobę. A papieru do tego naprawdę wiele nie trzeba. 1 kartka A4 to 10 winietek, więc nie wychodzi wiele. Nawet przy 200 osobach to jedynie 20 kartek. Pomyśl ile więcej poszło na zaproszenia.

Edytowane przez Ashyshqa
Czas edycji: 2011-04-20 o 13:49
Ashyshqa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 13:51   #3632
margolka1986
Zakorzenienie

Dot.: Oj córuś, córuś...Lubelskie PMki 2010, 2011 i 2012 wychodzą za mąż! - cz.IX

Cytat:
Napisane przez Ashyshqa Pokaż wiadomość
Iovaa
Pewnie masz rację w tym, że ludzie nie przywiązują do tego wagi, ale tak jak zaznaczyła monika.g może to być mylące dla gości, jak będzie tylko jedna winietka na parę. A to czego najbardziej chcemy uniknąć to zamieszania przy sadzaniu gości - stąd w ogóle pomysł winietek. Ja dla samego tego powodu zrobiłabym 1 winietkę na osobę. A papieru do tego naprawdę wiele nie trzeba. 1 kartka A4 to 10 winietek, więc nie wychodzi wiele. Nawet przy 200 osobach to jedynie 20 kartek. Pomyśl ile więcej poszło na zaproszenia.
dokładnie- winietki to naprawde drobiazg.. wiec w sumie argument ze szkoda papieru jest troche nieadekwatny do zużycia :P

wymianka książkowa

Moje papierowe szaleństwa
margolka1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 16:28   #3633
(kicia)
Zakorzenienie

mam pytanko może któraś dziewczyna kupiła bądź mierzyła w salonie Demi model sukni Ms moda Julienne i ma jakieś jej zdjęcie??

bardzo mi zależy a nigdzie nie mogę znaleźć
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 17:35   #3634
Ashyshqa
Zakorzenienie

Dziewczyny, nic ostatnio nie robię tylko szukam stroju na ślub cywilny. Coś już sobie wykombinowałam (zmieniłam sukienkę na inną) i powiesiłam w wizażowej szafie. Oto link do wieszaka, jeśli miałybyście ochotę wpaść, zobaczyć i ocenić : https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok...id=25775&zid=2
Stary 2011-04-20, 18:32   #3635
8mouse3
Rozeznanie

Cytat:
Dziewczyny, nic ostatnio nie robię tylko szukam stroju na ślub cywilny. Coś już sobie wykombinowałam (zmieniłam sukienkę na inną) i powiesiłam w wizażowej szafie. Oto link do wieszaka, jeśli miałybyście ochotę wpaść, zobaczyć i ocenić : https://wizaz.pl/szafa/wieszak_widok...id=25775&zid=2
Sukienka jest taka niewinna i słodziutka Ale chyba jest bardzo krótka...Jak dla mnie za krótka.
Stary 2011-04-20, 19:32   #3636
Tenaya24
Rozeznanie

Dzięki Dziewczynki za podpowiedzi odnośnie winietek. Ja na początku miałam robić jedną na parę, ale faktycznie mogę stworzyć niepotrzebne zamieszanie wśród gości. O osoby towarzyszące będę pytać, a jeśli ktoś mi nie będzie umiał odpowiedzieć z kim przyjdzie to podpiszę winietkę " Osoba towarzysząca Jana Kowalskiego" i już.
Jakiś czas temu byliśmy z tż na weselu mojej siostry ciotecznej. Winietka z tego co pamiętam była jedna na parę. Mój tż był tam nazwany osobą towarzyszącą i powiem szczerze, że zrobiło mi się trochę przykro, bo byliśmy już narzeczeństwem i zdarzało się, że na różnych uroczystościach rodzinnych gdzie była ta siostra cioteczna był też mój tż więc znali się. Mój tż nie zwrócił na to uwagi, ale mi było trochę nieswojo, że mój facet z którym wtedy byłam 8 lat i będzie niedługo członkiem rodziny został potraktowany anonimowo. Ale w sytuacji kiedy ta osoba towarzysząca jest np. tylko koleżanką której nikt oprócz naszego gościa nie zna, to myślę, że nikomu nie powinno być przykro.
Miss Zuzia dzięki za opinię o Ninie. Jutro idę z mamą wpłacić zaliczkę i wybrać ciacha i tort, bo póki co to tylko stelaż zarezerwowałam.
Wkurzam się, bo zaproszenia jeszcze nie dotarły a chcieliśmy przed świętami je porozwozić...

Tenaya24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 20:32   #3637
Bridella
Raczkowanie

Dziękuję dziewczyny za wszelkie miłe słowa Na razie stresu nie ma, pewnie pojawi się w niedzielę wieczorem Nie mogę uwierzyć, ze to już za chwilę ale jednocześnie bardzo się cieszę, że tak szybko i sprawie udało nam się wszystko załatwić ( ślub zaczęliśmy organizować w styczniu
Suknia już od miesiąca wisi w domu, kościół, kwiaty, fryzury, makijaże i inne cuda zaklepane, ciasto zamówione, podróż poślubna , w którą wyruszamy tuż po ślubie też już zarezerwowana, więc chyba wszystko pod kontrolą
Jakoś kompletnie bezstresowo mi i mojemu TŻ mija ten czas przedślubny , własnie siedzimy przed tv i oglądamy film popijając winko
Jesli chodzi o winietki, to ja zamówiłam na allegro wczoraj i dzisiaj już do mnie dotarły, więc kompletny express ( jedyne 25 gr sztuka, więc cena dumpingowa, ja usiłowałam ustalić imiona i nazwiska osób towarzyszących moich znajomych , żeby każdy czuł się dowartościowany, ale jeśli bym nie miała danych napisałabym " osoba towarzysząca Jana Kowalskiego"
hmmm więc generalnie wszystko OK ...chyba

Edytowane przez Bridella
Czas edycji: 2011-04-20 o 20:33
Bridella jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 20:49   #3638
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
bardzo fajna, pamiętam że pisałaś że jesteś szczupła bo właśnie na takiej osobie bym ją widziała. Nie wiem jaki masz styl na codzień czy pasuje ona do ciebie?
Osobiście jednak wybrałabym bardziej elegancką wersję, oczywiście bez przesady, z myślą o jakimś przyszłym weselu Moje typy gdybym miała mieć cywilny, jak poniżej na zdjęciach.
Najbardziej podoba mi się ta 7/8 Justina Alexandra - dla szczupłych dziewczyn, o sexi kostkach
Bardzo fajna też jest z Pronovias:
http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=glass

Cytat:
Napisane przez Tenaya24 Pokaż wiadomość
Dzięki Dziewczynki za podpowiedzi odnośnie winietek. Ja na początku miałam robić jedną na parę, ale faktycznie mogę stworzyć niepotrzebne zamieszanie wśród gości. O osoby towarzyszące będę pytać, a jeśli ktoś mi nie będzie umiał odpowiedzieć z kim przyjdzie to podpiszę winietkę " Osoba towarzysząca Jana Kowalskiego" i już.
Jakiś czas temu byliśmy z tż na weselu mojej siostry ciotecznej. Winietka z tego co pamiętam była jedna na parę. Mój tż był tam nazwany osobą towarzyszącą i powiem szczerze, że zrobiło mi się trochę przykro, bo byliśmy już narzeczeństwem i zdarzało się, że na różnych uroczystościach rodzinnych gdzie była ta siostra cioteczna był też mój tż więc znali się. Mój tż nie zwrócił na to uwagi, ale mi było trochę nieswojo, że mój facet z którym wtedy byłam 8 lat i będzie niedługo członkiem rodziny został potraktowany anonimowo. Ale w sytuacji kiedy ta osoba towarzysząca jest np. tylko koleżanką której nikt oprócz naszego gościa nie zna, to myślę, że nikomu nie powinno być przykro.
Miss Zuzia dzięki za opinię o Ninie. Jutro idę z mamą wpłacić zaliczkę i wybrać ciacha i tort, bo póki co to tylko stelaż zarezerwowałam.
Wkurzam się, bo zaproszenia jeszcze nie dotarły a chcieliśmy przed świętami je porozwozić...
powodzenia w wybieraniu ciast
No i trzymam kciuki za zaproszenia, moja koleżanka z pracy jest w podobnej sytuacji z tym, że ona ma jeszcze kilka miesięcy do ślubu z tym, że wybrala jakąś drukarnie na końcu Polski, czeka na próbkę wersji zaproszenia (bo sami projektowali) i dopiero wtedy jej wydrukują jak zaakceptuje.

Cytat:
Napisane przez Bridella Pokaż wiadomość
Dziękuję dziewczyny za wszelkie miłe słowa Na razie stresu nie ma, pewnie pojawi się w niedzielę wieczorem Nie mogę uwierzyć, ze to już za chwilę ale jednocześnie bardzo się cieszę, że tak szybko i sprawie udało nam się wszystko załatwić ( ślub zaczęliśmy organizować w styczniu
Suknia już od miesiąca wisi w domu, kościół, kwiaty, fryzury, makijaże i inne cuda zaklepane, ciasto zamówione, podróż poślubna , w którą wyruszamy tuż po ślubie też już zarezerwowana, więc chyba wszystko pod kontrolą
Jakoś kompletnie bezstresowo mi i mojemu TŻ mija ten czas przedślubny , własnie siedzimy przed tv i oglądamy film popijając winko
Jesli chodzi o winietki, to ja zamówiłam na allegro wczoraj i dzisiaj już do mnie dotarły, więc kompletny express ( jedyne 25 gr sztuka, więc cena dumpingowa, ja usiłowałam ustalić imiona i nazwiska osób towarzyszących moich znajomych , żeby każdy czuł się dowartościowany, ale jeśli bym nie miała danych napisałabym " osoba towarzysząca Jana Kowalskiego"
i bardzo dobrze! relax przed slubem musi być ;P
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 03 Justin Alexander 02.jpg (17,0 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cyw1.jpg (25,0 KB, 17 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cyw2.jpg (35,4 KB, 20 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg cyw3.jpg (12,5 KB, 16 załadowań)

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-20, 21:21   #3639
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
kurcze mi jakoś się nie widzi, ta sukienka, bo dodatki są ok. Tak naprawdę, to Tobie ma się podobać i masz się w niej czuć swobodnie. Ruszaj na jakieś zakupy, to może wpadnie Ci coś w oko

Cytat:
nawet nie wiesz jak Ci zazdroszczekla ski:panienski byl?
Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
bardzo fajna, pamiętam że pisałaś że jesteś szczupła bo właśnie na takiej osobie bym ją widziała. Nie wiem jaki masz styl na codzień czy pasuje ona do ciebie?
Osobiście jednak wybrałabym bardziej elegancką wersję, oczywiście bez przesady, z myślą o jakimś przyszłym weselu Moje typy gdybym miała mieć cywilny, jak poniżej na zdjęciach.
Najbardziej podoba mi się ta 7/8 Justina Alexandra - dla szczupłych dziewczyn, o sexi kostkach
Bardzo fajna też jest z Pronovias:
http://www.madonna.pl/pl/pronovias.php?s=glass

powodzenia w wybieraniu ciast
No i trzymam kciuki za zaproszenia, moja koleżanka z pracy jest w podobnej sytuacji z tym, że ona ma jeszcze kilka miesięcy do ślubu z tym, że wybrala jakąś drukarnie na końcu Polski, czeka na próbkę wersji zaproszenia (bo sami projektowali) i dopiero wtedy jej wydrukują jak zaakceptuje.

i bardzo dobrze! relax przed slubem musi być ;P
piękna sukniaszkoda, że dosyć droga jak na poprawiny czy na cywilny
Stary 2011-04-20, 21:27   #3640
Bridella
Raczkowanie

Ja na ślub cywilny wybrałabym sukienkę z La Manii, bardzo mi się podobają te proste fasony, są szalenie kobiece.

Edytowane przez Bridella
Czas edycji: 2011-04-20 o 21:30
Stary 2011-04-20, 22:57   #3641
iovaa
Raczkowanie

8mouse3, margolka1986, Kicur, Tenaya24 - chyba nie do końca się zrozumiałyśmy... Dla mnie osoba towarzysząca, to ktoś zaproszony przez mojego gościa jako osoba towarzysząca (kolega, koleżanka).

Ale chłopak czy dziewczyna, narzeczony lub narzeczona albo mąż i żona, to dla mnie już nie są gość + osoba towarzysząca, tylko para. Przy parze, pisze się zazwyczaj: Ania Iksińska i Adam Kowalski, albo Ania Kowalska i Paweł Kowalski. A przy gościu, który zaprosił kogoś tam, bo nie miał z kim innym pójść, wg mnie nie ma sensu pisać imienia i nazwiska.
Jeżeli wiem, że dana osoba jest z kimś w związku, to tak jak pisałam, nie jest to dla mnie osoba towarzysząca, tylko część pary.

Mam nadzieję, że tym razem zostanę dobrze zrozumiana

Poza tym bardzo mnie zdziwiły Wasze posty, bo pierwszy raz się spotykam z takim niemalże "atakiem" dotyczącym winietek. Dotychczas każdy, z kim rozmawiałam, po prostu nie przywiązywał do tego wagi, większość ludzi nawet nie pamięta, czy i kiedy widzieli winietki na weselu... A tu się okazuje że są osoby (po Waszych postach wnioskuję że spora część), które mają tak konkretne zdanie wyrobione na ten temat... To dla mnie bardzo zadziwiająca, ale przydatna informacja.

margolka1986 i Ashyshqa, musicie zrozumieć, że moją wypowiedź o winietkach pisałam jeszcze z przeświadczeniem, że winietki to taki niemalże pomijalny drobiazg, który zrobiony jakkolwiek i tak wszystkich zadowoli. Ale po tych Waszych wszystkich opiniach wnioskuję, że są osoby, które mogą się poczuć nawet urażone sposobem opisu gości na winietkach. Po prostu muszę to wziąć pod uwagę przy drukowaniu moich winietek. Dziewczyny, na prawdę nie spodziewałam się takiej "afery", wokół czegoś, co po prostu nigdy by mi nawet do głowy nie przyszło, że może komuś przeszkadzać...

Szczerze mówiąc na każdym weselu dotychczas, ja jak już znalazłam moje miejsce przy stole, odsuwałam winietkę. Miejsce mniej więcej pamiętałam, a w dokładnym znalezieniu pomagały mi ubrania pozostawione na oparciu oraz twarze sąsiadów. Nigdy w trakcie imprezy nie szukałam miejsca po winietce, trochę by to było dziwne wg mnie chodzić i szukać między szklankami winietek.
W ciągu ostatnich dwóch lat byłam na 9 weselach, na połowie z nich były winietki, ale tak jak mówię, nigdy nie spotkałam się z problemami, o których piszecie...
iovaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 13:09   #3642
kffiatusheq
Raczkowanie

o kurde.... gdzie są nasze wpisy z wczoraj ??
kffiatusheq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 16:14   #3643
fraise
Raczkowanie

Ashyshqa, mi się ten zestaw na ślub cywilny nie widzi. Jakiś taki mało elegancki. Sukienka w moim odczuciu plażowa bardziej . No i te buty... Jest dużo fajnych na niższym obcasie, myślę, że coś znajdziesz . Sukienki wklejone przez MissZuzię są bardzo fajne, a Justin Alexander wymiata . Miss, a po czym poznać, czy moje kostki są seksi i nadają się do tej sukni? Bardzo mi się podoba .
Iovaa, po winietkach można poznać jak PM traktują swoich gości. Ja zachowuję wszystkie winietki . Tak samo z zaproszeniami... Pamiętam wesele, na którym byłam starszą. Już wtedy miałam partnera dość długo, a Młodzi na winietce napisali mu "Osoba towarzysząca". Mi się zrobiło trochę dziwnie, ale N. nic nie mówił

Edytowane przez fraise
Czas edycji: 2011-04-22 o 16:16
fraise jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 16:37   #3644
Ashyshqa
Zakorzenienie

Jednak nie lubię kiedy na wizażu się coś "naprawia". Szkoda, że skasowało nasze posty wczorajsze....
Stary 2011-04-22, 16:46   #3645
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kffiatusheq Pokaż wiadomość
o kurde.... gdzie są nasze wpisy z wczoraj ??
z tego wynika, że nie wrócą
https://wizaz.pl/forum/showpost.php?...25&postcount=8

Cytat:
Napisane przez fraise Pokaż wiadomość
Ashyshqa, mi się ten zestaw na ślub cywilny nie widzi. Jakiś taki mało elegancki. Sukienka w moim odczuciu plażowa bardziej . No i te buty... Jest dużo fajnych na niższym obcasie, myślę, że coś znajdziesz . Sukienki wklejone przez MissZuzię są bardzo fajne, a Justin Alexander wymiata . Miss, a po czym poznać, czy moje kostki są seksi i nadają się do tej sukni? Bardzo mi się podoba .
Iovaa, po winietkach można poznać jak PM traktują swoich gości. Ja zachowuję wszystkie winietki . Tak samo z zaproszeniami... Pamiętam wesele, na którym byłam starszą. Już wtedy miałam partnera dość długo, a Młodzi na winietce napisali mu "Osoba towarzysząca". Mi się zrobiło trochę dziwnie, ale N. nic nie mówił
gdybym mogła założyć suknię ślubną raz jeszcze to pomimo, że nie mam takich szczupłych nóg w kostce i nie jestem drobna, heh zdecydowałabym się na nią bez dwóch zdań. Ta suknia z JA jest przepiękna

Cytat:
Jednak nie lubię kiedy na wizażu się coś "naprawia". Szkoda, że skasowało nasze posty wczorajsze....
wychodzi na to, że nowy wizaż nie dał rady naszym przybywającym wizażankom i ich postom i musieli wrócić do starej wersji, zresztą naszej ulubionej

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 17:04   #3646
fraise
Raczkowanie

Ja tę suknię będę musiała gdzieś przymierzyć, bo jest boska. Dawno nic mi się tak nic nie podobało...
Stary 2011-04-22, 20:31   #3647
Tanitka
Rozeznanie

Cześć dziewczynki! Ale się ciesze, że wrócił stary wizaż, bo w nowym nie mogłam sie "połapać". Jak przygotowania do świąt? Dla nas będą wyjątkowe - bo ostatnie panienskie już się nie mogę doczekać Bożego Narodzenia

życzę Wam wszystkim abyście te święta spędziły wyjątkowo i rodzinnie

A Bridella będzie miała wymarzoną pogodę przynam,niej tak się zapowiada
Stary 2011-04-22, 21:23   #3648
stokocoto
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tanitka Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki! Ale się ciesze, że wrócił stary wizaż, bo w nowym nie mogłam sie "połapać". Jak przygotowania do świąt? Dla nas będą wyjątkowe - bo ostatnie panienskie już się nie mogę doczekać Bożego Narodzenia

życzę Wam wszystkim abyście te święta spędziły wyjątkowo i rodzinnie

Ja właśnie farbuję pisanki A moje "ostatnie panieńskie święta" spędzam jako pierwsze małżeńskie bo z TŻ tylko we dwoje. Po raz pierwszy (nie licząc Bożego Narodzenia) sama wszystko przygotowuję. Ale pocieszam się, że jak coś nie wyjdzie to będzie wiedziała o tym tylko jedna osoba
Życzę Wam WESOŁEGO ALLELUJA!
Stary 2011-04-22, 21:47   #3649
Lotta_
Raczkowanie

Ja dziś od rana szalałam z mamą w kuchni i próbowałyśmy sobie wyobrazić jak to będzie w przyszłym roku... Ech, tyle zmian nas czeka
Życzę Wam radosnego świętowania!
Lotta_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-22, 21:47   #3650
kffiatusheq
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Tanitka Pokaż wiadomość
Dokładnie! a miała wątpliwości Zazdroszczę tej pięknej, wiosennej aury - kocham kwitnące drzewa owocowe
Nie wiem czy będę miała czas i możliwość podejścia do kompa, zatem:
Bridella dużo szczęścia i radości na nowej drodze życia !!! Będziemy czekać na relację )
I wszystkim Wam dziewczynki życzę fajnie spędzonych świąt
kffiatusheq jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 14:33   #3651
Bridella
Raczkowanie

Dziękuję dziewczyny za życzenia To już tylko 2 dni! ale póki co jeszcze mnie nie dopadł stres, mam nadzieję, że taki nastrój utrzyma się do poniedziałku Mam tylko dziwne wrażenie, że o czymś ważnym zapomnieliśmy ale mam nadzieję, że to tylko wrażenie Buziaki świąteczne dziewczęta!
Stary 2011-04-23, 16:05   #3652
_Olka_
Raczkowanie

Dziewczyny pytanko, jakie zakladacie pończochy-rajstopy?? białe?czy cieliste?czy wogole bez jak bedzie cieplo?Bo tak sie wlasnie zastanawiam.
_Olka_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 17:03   #3653
karolkya
Wtajemniczenie

Dziewczyny:
Wesołych, pogodnych Świąt Wielkanocnych, spędzonych w spokojnej i miłej atmosferze.
Stary 2011-04-23, 19:30   #3654
nimportequoi
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez _Olka_ Pokaż wiadomość
Dziewczyny pytanko, jakie zakladacie pończochy-rajstopy?? białe?czy cieliste?czy wogole bez jak bedzie cieplo?Bo tak sie wlasnie zastanawiam.
Ja kupiłam sobie białe pończochy, ale są bardzo cienkie, więc w cieliste podpadają

Wesołych Świąt przy okazji !!
nimportequoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 19:57   #3655
Tanitka
Rozeznanie

Cytat:
Dziękuję dziewczyny za życzenia To już tylko 2 dni! ale póki co jeszcze mnie nie dopadł stres, mam nadzieję, że taki nastrój utrzyma się do poniedziałku Mam tylko dziwne wrażenie, że o czymś ważnym zapomnieliśmy ale mam nadzieję, że to tylko wrażenie Buziaki świąteczne dziewczęta!
obraczki, suknia, garnitur jest???? JEST reszta zbyteczna czekamy na relację po!

Cytat:
ja bym chciala cieliste, ale chyba niezbyt fajnie będą wyglądać do bialych butow i sukienki. moze znajde jakieś delikatnie biale.
Cytat:
Napisane przez nimportequoi Pokaż wiadomość
Ja kupiłam sobie białe pończochy, ale są bardzo cienkie, więc w cieliste podpadają

Wesołych Świąt przy okazji !!

wlasnie takich szukam, gdzie kupilas??

my dzisiaj zamowiliśmy kotyliony, oczywiscie fioletowe
Stary 2011-04-23, 20:44   #3656
nimportequoi
Raczkowanie

Gatta w Plazie
nimportequoi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 21:48   #3657
moni_ka.g
Zakorzenienie

GG do moni_ka.g

Cytat:
Ja mam białe, rajstopy i pończochy. Pończochy bardziej z myślą na wesele gdyby było mi gorąco na sali, bo nie sądzę by za tydzień było na tyle ciepło by do kościoła założyć pończochy, no i będą na zapas w razie czego.
moni_ka.g jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-23, 22:37   #3658
fraise
Raczkowanie

A może pończochy ivory? Nie białe, ale też nie cieliste .
Stary 2011-04-24, 09:09   #3659
karolinka85
Rozeznanie

Zdrowych, wesołych, radosnych Świąt Wielkiej Nocy, smacznego jajka oraz mokrego dyngusa!
[*] 17.07.2013r. 9t4d
25.08.2012 r.
Nasz ślub
07.10.2011 r.
zdany egzamin na prawko
karolinka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-24, 12:22   #3660
aga-6
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
mam pytanko może któraś dziewczyna kupiła bądź mierzyła w salonie Demi model sukni Ms moda Julienne i ma jakieś jej zdjęcie??

bardzo mi zależy a nigdzie nie mogę znaleźć
Ja w wDEMI mierzyła co prawda inną sukienkę z MS MODA ale także zauważyłam, że nie mogę jej nigdzie znaleźć. Niestety na stronie producenta jest zaprezentowanych tylko kilka wybranych modeli z sezonu 2011
aga-6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości