![]() |
#3631 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze opisy GG, część XXI
A teraz stoję tu
Szukając go od nowa Już go nie ma – odszedł Może pan go widział? Niech mu pan powie, że zawsze go uwielbiałam I że nigdy o nim nie zapomniałam Że moje życie bez niego jest pustynią I że umieram z pragnienia... Niech mu pan też powie Że tylko przy nim mogę oddychać Gwiazdy nie błyszczą Już nawet słońce mnie nie rozgrzewa I jestem tu bardzo samotna Nie wiem, dokąd odszedł Proszę, niech pan mu powie. Nie zdołało zapomnieć moje serce Tamtych smutnych, rozmarzonych Oczu, które pokochałam.
![]() |
#3632 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
jejciak . dziękuję ![]() ładna ta rozmowa ![]() gdybyś tylko widział swoje niebieskie oczy , patrzące na mnie , gdy stoję z Twoim kumplem . są jeszcze piękniejsze niż zwykle . gdybyś tylko widział swoje niebieskie oczy , patrzące na mnie , gdy stoję z Twoim kumplem . to zazdrość , wiesz . ? wiem ,że lubisz mnie denerwować . a ja uwielbiam się na Ciebie złościć . - wiesz , że wytrzymałeś ze mną już rok . ? - to my jesteśmy razem . ? - praktycznie nie , ale teoretycznie tak . dwulicowa ruda ku*** wredna su** . miło mi . naćpana miłością . weno wróć ! ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3633 |
Raczkowanie
|
patrzę w lustro,i przypominam sobie,że kiedyś staliśmy przed nim oboje,szczęśliwi. teraz przez chwilę przebiegł ten obraz przez moją głowę. miałam wrażenie,że nadal tam stoję w twoich objęciach. obejrzałam się,Ciebie nie było. dlaczego tak trudno jest zapomnieć?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Raczkowanie
|
Dlaczego to my mamy cierpieć, wylewając ocean łez? nie przesypiać nocy, dławiąc się wspomnieniami? zamieńmy się rolami z mężczyznami. zacznijmy się zabawiać, każdym napotkanym facetem, bez skrupułów. wykorzystujmy i pozostawiajmy bez słowa. jeździjmy na kilka frontów, mając w poważaniu ich uczucia. wpisując w swoich magicznych notesikach 'zaliczony-odstawiony'. zero zaangażowania, emocji. wypierzmy się ze wszelkiego uczucia i bądźmy bezwzględne do granic możliwości. niech choć przez ułamek sekundy zastanowią się, jak to jest płakać z powodu nieodwzajemnionych uderzeń serca.
fejs . It’s just you and me and there’s no one around. to tylko ja i nic ma nic dookoła . I’ve been trying to breathe, but I’m fighting for air . Próbuję odetchnąć, ale walczę o powietrze. You hear what I say, when I don’t say a word . Słyszysz co mówię , kiedy nie mówię słowa . You are my rising sun, you’re the place I run . Jesteś moim rosnącym słońcem, jesteś miejscem gdzie biegnę . You know how it hurts when everything falls apart . Wiesz jak to boli kiedy wszystko się rozpada. Mogliśmy dojść najdalej ze wszystkich . Zostało zdjęcie wspólnego jutra . ![]() SparklyAngel , justsmilebaby , ZakreconaNaMaxa ,BoTylkoTyPotrafiszByc x3, ciiri, kiceknh, Onax3, Paralogiczna , rumuneczkaxd , Viper19 , Xxgroszek07xx, TwojaKokaina, KaMa2704, Toogether93, z innej bajki, kamisha, Borowiczanka - okradziioonee ![]() ![]() ![]() m o n - wow rewelacyjnie zaczynasz ![]() ![]()
______________________ Usiądź obok, wsłuchaj się w bicie mojego serca i trwaj tak na zawsze. ![]() Edytowane przez mad_woman Czas edycji: 2010-10-14 o 10:18 |
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Raczkowanie
|
miałaś kiedyś tak, że specjalnie wracałaś w miejsca które Ci się z nim kojarzą? że czytałaś sms zachowane z przed paru miesięcy, że wszędzie szukałaś jego zapachu, jego spojrzenia i jego głosu, miałaś tak, że za każdym razem gdy wracały wspomnienia zwijałaś się z bólu, miałaś tak, że oszukiwałaś cały świąt i wmawiałaś innym, że masz wy***ane? miałaś kiedyś tak, że po pewnym czasie nie umiałaś już płakać? tylko czułaś takie okropne uczucie w środku, żyłaś kiedykolwiek ze świadomością, że to było najlepszym co przydarzyło Ci się w życiu i sama przyczyniłaś się do zakończenia tego? no właśnie, nie miałaś tak, więc nie mów mi ,że rozumiesz. '
|
![]() ![]() |
![]() |
#3636 |
Raczkowanie
|
#3637 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
i dodawać kolejne posty! ; * ____________________ 'Wonderin' if Ur the same and who's been with You..
is Ur heart still mine..' Zastanawiam się, czy nadal jesteś tą samą osobą, i kto jest przy Twoim boku.. czy Twoje serce nadal należy do mnie.. 'You were living another life. It cuts me like a knife.' Żyjesz w innym świecie. To tnie mnie jak nóż. 'I smell Your skin on the empty pillow next to mine.' czuję Twoją skórę na pustej poduszce obok mojej. 'I can't find my way to You. And I can't bear to face the truth.' Nie mogę znaleźć mojej drogi do Ciebie. I nie mogę znieść spojrzenia prawdzie w oczy.
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3638 |
Zadomowienie
|
" Wole zbłądzić z Tobą niż iść z innym do celu"
Zielony listek na stercie zwiędłych liści Mnie nie oszukasz Uparłam się. Tak. Na Ciebie.
#3639 |
Raczkowanie
|
mad_woman - okradam Cię, czekoladowy rodzynku <3
m o n - Ciebie też okradam i witam <3 `day 1: "do you like him?" 'no...' day 2: "sure you don't like him?" 'i dont knoww!' day 3: "do you like him...?" 'YEEESSSS! :'( ' /facebook/ Myślisz, że tak powinno być? Że miało się tak stać? A może powinniśmy sprzeciwić się i zmienić nasz los? Wyobraź sobie, że trzymasz mnie za rękę. Przez chwilę. Jedną chwilę. ` Mówię Ci co chcesz usłyszeć i mówię to dla Ciebie` /Pezet/ Obiecałeś mi gwiazdkę z nieba, pamiętasz? Żyj dla siebie mała, a nim się nie przejmuj. Szukała i znalazła. Ruszajmy do cukierkowej góry, do krainy szczęścia, rozkoszy i namiętności. Tylko we dwoje. |
![]() ![]() |
![]() |
#3640 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ______________________ Everywhere I go I keep Your picture in my wallet.
/Gdziekolwiek nie idę, trzymam Twoje zdjęcie w portfelu./ Wcale nie zapomniałam. Nie jest prostą sprawą proces zapominania, podczas gdy widzę Cię każdego dnia. Nie pomagasz.
![]() |
#3641 |
Raczkowanie
|
![]() Może tak na prawdę nigdy Cię nie kochałam.
Może te nasze wspolne noce istniały tylko dlatego, ze nie potrafiłam odmawiać. Nie proś o to, bym do Ciebie wrociła. Nie zrobię tego... Oddasz za mnie zycie? A czy ktos Ci kaze?! Nie chce Twojego zycia,nie potrzebne mi ono. Tęsknisz? za czym tęsknisz?! za ciagłymi kłotniami, za zazdrością, ciągłym sprawdzaniem, za zdradą? za tym tęsknisz??? Co powiedziałeś? Ehh.. ktoż wie, co dzis znacza te dwa słowa?! moze tak naprawde znacza tyle, co te kilka lat spedzonych z Tobą-nic...Moze znacza tyle, co moje łzy kiedy wyjeżdzałes. Nie kocham Cię.
"a mówią mi 'zostaw, i tak wszystko się wali' - specjaliści, znawcy serc, którzy nigdy nie kochali..." Edytowane przez malyyna18 Czas edycji: 2010-10-14 o 11:40 |
![]() ![]() |
![]() |
#3642 |
Raczkowanie
|
desecrate - oo. jak miło. pierwszy dzień i już mnie zaatakowały. ale mam uśmiecha jejku.
![]() Najbardziej lubiła te chwile, kiedy w upalne dni, trzymając się za ręce, chowali się w zakamarkach opuszczonych budynków i potajemnie pili zimne piwo albo tanie wino. Potem On palił te najtańsze papierosy i całował ją namiętnie raz po razie, a Ona śmiała się bez żadnego konkretnego powodu. Nie było żadnych romantycznych kolacji, wyjazdów do kina czy teatru. Były spacery w deszczu bez parasola, po chodnikowych dziurach, parkowe wędrówki w towarzystwie komarów, wieczorne spotkania z rozdeptanymi ślimakami pod stopami oraz plac zabaw nocą przy blasku księżyca. '
|
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ♥♥♥♥ *** Spadająca gwiazda. A życzeń nie spełnia. *** I przychodzi czasem taki moment, że po prostu odpuszczasz. *** Pchnij mnie kuchennym nożem. *** I pomyśleć, że kiedyś Ci wierzyłam.. *** Weny brak.
![]() Weno, come back. please
![]() Edytowane przez siatkaara Czas edycji: 2010-10-14 o 11:53 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3644 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() i ja też zatracona w podziwie ![]() Cytat:
Cytat:
![]() *
zamieńmy się miejscami, zrozumiesz wtedy jak ranisz. nie mogę na siebie patrzeć, kiedy w lustrzanym odbiciu obok mojej osoby Twojej brak. On miodem dla podrażnionych ust, balsamem dla ciała ciepłem dla zmarzniętych dłoni. poruszeniem serca On. wrzucę grosza, nawet dwa, do oceanu w Twoim sercu. chcę tu kiedyś wrócić. i zostać. nie chcę już Ciebie w snach. skoro zostawiasz mnie w rzeczywistości, fantazję też opuść. nie wiem czy potrafię budzić się sama dla siebie. weekend, nareszcie wolne: więcej czasu na myślenie o Tobie. marzę o absurdach. kiedy spełni się Twoje najbardziej szalone marzenie, uwierzysz, że świat zaskakuje. zgadnij kogo pragnę obok siebie najbardziej? - usta mi popękały.. - to normalne jesienią. - to normalne, kiedy brakuje im Jego pocałunków. tak wspaniale zakłócasz moje życie, czyniąc je wyjątkowym. moim cieniem latem, schronieniem zimą bądź.
![]() |
#3645 |
Raczkowanie
|
na zdrówko
![]() -Popatrz mi w oczy… i co widzisz? -Smutek… ale to chyba nie przeze mnie -Skądże kochanie to przez świętego mikołaja… Oczywiście że to przez Ciebie idiot.o! Bawisz się mną jak jakiś niewyżyty bachor i jeszcze śmiesz twierdzić że to nie przez ciebie?! Dupe.k !!! Moje nagie słowa znów ugodziły Cie w serce niczym sztylet wroga. Zabierz moje serce gdzieś gdzie nie zazna bólu, zabierz je z daleka ode mnie… bo znowu je upuszczę z 11 piętra..
'Chciałabym znów być dzieckiem. Wesołym, osmarkanym brzdącem, który dopiero co się uczy wiązać buty, wierzy w świętego Mikołaja i nie musi się na każdym kroku rozczarowywać.' "BYŁEM PRZYGOTOWANY NA WSZYSTKO, TYLKO NIE NA CIEBIE" |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3646 |
Zadomowienie
|
Wszystkim którzy kradną moje opisy życzę smacznego! :P
![]() Moje kochane robaczki <3 W owym czasie zapytała go, czy to prawda, że miłość, jak mówiły piosenki - Prawda - odpowiedział jej - ale dobrze zrobisz, jeśli nie będziesz w to wierzyć może wszystko. Czas nie leczy ran, a jedynie przyzwyczaja do bólu. Jest na świecie taki rodzaj smutku, którego nie można wyrazić łzami. Nie można go nikomu wytłumaczyć. Nie mogąc przybrać żadnego kształtu, osiada ciasno na dnie serca jak śnieg podczas bezwietrznej nocy. Najwięcej smutku wylewamy w poduszkę przed snem.
![]() |
#3647 |
Raczkowanie
|
` Uśmiechnij się co masz do stracenia !
![]() `Nie nawidzę się budzić , na jednej połowie łóżka i widzieć , że cię nie ma obok! ![]() `Czarna róża , czarna łza , boże zamieniam się w EMO! ![]() `Żułam gumę cały czas więc przepraszam teraz was to się nigdy więcej nie powtórzy bo to znowu kogoś wkórzy chociaż guma smaczna była moja pani mnie ochrzaniła ![]()
#3648 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
Cytat:
Dziękuję, prawdę mówiąc to nie myślałam, że ktoś mnie tu jeszcze okrada... Długo mnie tu nie było i.. jestem pozytywnie zakręcona na waszym punkcie. Nie długo też wymienię te które okradam i te które mają się tu zjawić .. schowała się do lodówki..
bo podobno gdy serce zamarznie to przeżyje dłużej nawet w największym bólu.. zachorowała tak nagle, że nie zdążyła pożegnać się ze swoimi nałogami.. jego pocałunkami, przytulaniem i najzwyklejszym 'cześć' przepraszam czy ja bym mogła prosić o autograf.. od życia bo nie mam w co strzelać z wiatrówki. <hehe>
![]() ![]() |
![]() |
#3649 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() 'Lubię sposób w jaki to boli' Kłamać ja też potrafię, Ale strach przed zranieniem bliskich MI osób powstrzymuję mnie przed oszustwem. Patrze na Ciebie i wiesz co widzę?
Ładną dziewczynę, której oczy są czerwone od całonocnego płaczu. Widzę osobę, która jest silna ale trudno jest jej znieść ten ból, który rozrywa ją od wewnątrz. Widzę kogoś, kto nie powinien przejmować się kimś kto ją rani. [Słowa przyjaciela. Dziękuję Adam!] Łatwo Ci jest ranić bliskie Ci osoby? Pytam bo ja nie potrafię. |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3650 |
Raczkowanie
|
miałam Go tylko polubić, a zakochałam się do granic własnych możliwości . nawet nie wiedziałam , że tak potrafię . '
|
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Rozeznanie
|
Moje suche usta krzyczą za Tobą ![]() My dry lips screaming for You Obchodzę dzień bez stanika, kiedy jesteś u mnie ![]() I celebrate a day without a bra when you're with me 'On jest mój, choć to nie kwestia posiadania He's mine, though it's not a question of ownership' Czemu tak często o Nim myślę ? Why am I so often I think about him ? -Masz wszystko, czego pragnę... -Mózg ? ![]() -You have everything I want... -Brain?
#3652 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
<3 zobacz mnie zobacz tą miłość wystarczy zrobić się na bóstwo i już Twoje zachowanie wskazuje jakbyśmy byli najlepszymi przyjaciółmi znajdź ironię serce tymczasowo nieosiągalne czy wyglądam na pustą lalkę, która nie ma uczuć? jestem wrażliwa bardziej niż Ci się wydaje wszystko co kochasz odchodzi za szybko nie zmarnuj tego chcę być tam gdzie ty jesteście przeboskie, najlepsiejsze z najlepsiejszych kocham was, kocham waszą twórczość!
![]() |
#3653 |
Raczkowanie
|
`Naprawdę żal mi osób , które tak przeżywają rozstanie ze swoim ukochanym . nie rozumnieją , że to tylko on stracił.
` Lubie Twoje bluzy , chociaż sięgają mi do kolan a rękawy są za długie to pachną Tobą "Normalnie jak parys i trzy boginie! "
![]() |
#3654 |
Zadomowienie
|
mad_woman - nawet nie wiesz Kochana jak mi ogromnie miło
![]() ![]() `i znow napisałam o nim niezliczoną ilość bezsensownych zdan! i stwierdzam! Albo On, albo zakon ! O czym teraz pomyślałeś? Bo ja o Tobie, o Twoich słodkich dołeczkach, policzkach, które rumienią się gdy nasze palce tworzą plecionkę, o Twoich przebłękitnych oczach, które biją entuzjazem i miłością, o Twoim tonie głosu, gdy mówisz że jestem `tą jedyną`, jak bardzo mnie kochasz. O Twoich dłoniach, które nie raz tak zmysłowo dotykają moich gorących, rozpalonych policzków. O Twoich wargach, które są tak bardzo spięte, gdy dotykają moich. `chcę w końcu powiedzieć że jest mi cholernie dobrze, że układa się, że już przestałam ślęczeć na telefonem i czekać na jednego głupiego sms. chcę przejść obok Ciebie z tą cholerną obojętnością, zostać niewzruszona gdy wejdziesz na gadu, nawet wtedy gdy wyślesz mi tego fałszywego buziaka... chce przestać myśleć, myśleć o Twojej osobie przestać wylewać łzy nad jednym człowiekiem którego nadal tak bardzo kocham ... chcę zapomnieć k*rwa ! Pamiętasz jak ją szantażowałeś, że jeżeli się do Ciebie ładnie nie uśmiechnie, to ogłosisz w radiowęźle na całą szkołę, że jest niedobra, że ją kochasz oraz, że jest najwspanialszą kobietą w Twoim życiu? Pamiętasz jak nosiłeś jej zdjęcie w portfelu? Jak miałeś na swoim łańcuszku połówkę serca od niej? Nie rozstawałeś się z nią nigdy. Pamiętasz te chwile jak spędzaliście razem wszystkie przerwy i denerwowaliście się, że są takie krótkie? Pamiętasz?
![]() |
#3655 |
Zakorzenienie
|
DZIĘKUJĘ!
POPROSTUASISS PARALOGICZNA ONAX3 Z INNEJ BAJKI BLONDII69 BAJKOWA DRIFT KOFEINA W REDBULLACH WREEEDNIA KAMISHA NICNIEMUSISZ XXGROSZEK07XX TOOGETHER93 UWIELBIAJ MARIKAB - WSPANIAŁE ♥♥♥ Trudno patrzeć na swoje życie obiektywnie. Trudno, bo życie to jeden wielki subiektywizm. Najgorsza jest sama świadomość, że to wszystko było kłamstwem. Gdybym chociaż mogła zatrzymać w sobie wspomnienia, ale każde z nich uświadamia mi, jak byłam naiwna. Dwanaście po północy, on dokładnie przykrywa ją kołdrą i całuje w czoło. Miłość w prostych gestach. Ostatnio cierpię na Twój niedobór. Bycie prawdziwym liczy się bardziej niż tani lans. Długo rozmawiała z przyjaciółką. Właściwie, to tylko ona mówiła, a przyjaciółka ścierała z jej policzków łzy. |
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Raczkowanie
|
po co przyszedłeś do mnie? wtedy,kiedy ja jeszcze toczyłam w miarę normalne życie. to nic,że moje serce wisiało na ostatniej żyłce,ale było. a ty przyszedłeś i tak po prostu zraniłeś. żyła pękła. poszedłeś..
|
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | |
Raczkowanie
|
![]() Cytat:
![]() ` I będziesz jeszcze pragnął,
By ona była mną, znów Spraw, bym była jednym kawałkiem Spraw to znów. W innym życiu sprawiłabym żebyś został ` Rzuciłam słuchawką, bo nie mogłam słuchać jak pie.przy mi sie związek. Poszłam do sklepu po cole i popcorn. Zapukałam w drzwi. - Znowu ? Usłyszałam na wejściu. - Znowu... Nie wytrzymałam zalałam się łzami, Zakupy upadły na podłogę. Znalazłam się znowu w jego ramionach, Jak kilka lat wcześniej kiedy byliśmy razem. Uwielbiałam to uczucie, Kiedy zawodziła mnie miłość, I był przy mnie ktoś, Kogo też zawiodła. I doskonale wiedział co czuję, Bo kilka lat wcześniej zrobiłam mu to samo. Lecz mimo wszystko przebaczył mi, I tak staliśmy razem płacząc I przeklinając serca. Takie łatwowierne, naiwne...
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3658 |
Wtajemniczenie
|
![]() I don't want to go somewhere if I know you're not there; because my heart needs to be right next to where you are. Nie chcę iść nigdzie, jeśli wiem, że ciebie tam nie ma; ponieważ moje serce potrzebuje cię obok siebie. Saying 'I love you' is easy. Getting an 'I love you too' is a different story. Powiedzieć "Kocham Cię" jest proste, ale "Ja ciebie też" to już inna historia. Nobody dies virgin. 'Cause in the end, life fuck us all. Niekażdy umiera jako dziewica. Ponieważ na końcu, życie pieprzy nas wszystkich. Sometimes when I say 'I'm okay' I want someone to look me in the eyes, hug me tight and say 'I know you are not'. Czasem kiedy mówię "Jest w porządku", chciałabym żeby ktoś popatrzył mi w oczy, przytulił mnie mocno i powiedział "Wiem, że nie jest". |
![]() ![]() |
![]() |
#3659 |
Zakorzenienie
|
dziękuję. ( + okradam )
![]() ![]() okradzione - changime, mandarynka, siatkarka18, justsmilebaby, paralogiczna, guziki xd, ona x3, ruda wiewióra. <3 brakuje mi tu wielu cudotwórczyń. wchodzę na to forum, bez przekonania, że znajdę coś fajnego, i fakt, rzadko coś się znajdzie. wiele opisów powtórzonych, bez sensu, bez cudzysłowów. poszukiwane listem gończym: Mrs Ufabulous, karmelowomi, TiS, parala, bananowa delma !, Cama, caroline060, Chocapic !, deuce, notcool, keendy, Agatte ! dontgivemenames, extremalna !, 3martyna3, drift! , nensie, Zagubiona,parala, styrana, nastychick, inguiring, happy end ! bo coś Was mi tu mało. ![]() <3- jaki mamy cel spaceru?
![]() |
#3660 |
Przyczajenie
|
powrót . pamięta jeszcze ktoś ?
dziewczyny ! zachwycacie . ![]() ' uśmiechała się za każdym razem , gdy widziała jaki jest szczęśliwy ' ' przepraszam , ale czego pan szuka w moim życiu ? ' ' mogę wejść w twoje serce, umysł i w nim zamieszkać? chciałabym tak bezgranicznie Tobą zawładnąć.
'' nigdy nie przestaniesz go kochać . po prostu nauczysz się żyć bez niego . ' ' to koniec .ciebie już nie ma . ' ![]() ' nasze spojrzenia się spotykają, a ja powstrzymując oddech, spuszczam wzrok. moje serce na kilka sekund staje, a tętno cichnie .' ' już nigdy nie powiem ci , jak bardzo mi zależy . że nadal mi zależy . '
nie mów , że mnie kochasz . bo ja to wiem, tylko czasami miło to usłyszeć . <3 . Edytowane przez need you love Czas edycji: 2010-10-14 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:12.