![]() |
#3631 |
Raczkowanie
|
Dot.: Koty część II
Hehe no to jak miałaś co sprzątać, to super
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Co do hotelów, faktycznie ciezki wybór, nigdy nie wiemy na co mozemy natrafic... Mieszkam w malej miejscowosci i jak narazie znalazlam kilka hoteli w cenach 7-10 funtów za dobe. Jak narazie nigdzie sie nie wybieramy, ale myslalam nawet o tym,zeby zostawic Bianke np na 2 dni w celu sprawdzenia. Wczoraj byl weterynarz. Ja niestety nie moglam isc, TZ zabral mala ![]() Zostala zaszczepiona szczepionka o nazwie: PureVax RCP FeLV koszt 37 funtów. Nastepne szczepienie za 3 tygodnie. Sprawdzil malej,uszka,nosek,oczka,p yszczek i wysluchal serducho. Wszystko w porzadku na cale szczescie. Aaa i mala wazy 1,7kg. Ale kocham te moja mala Wariatke ![]() Rybiorku jak Twoje kociaki? Jak Skuter,grzeczny?
![]() |
#3633 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jak na standardy Skutera to grzeczny, jak najbardziej, zaraz wychodze z pracy wiec juz nie mam czasu rozwinac dlatego sie poposilkuje linkami tutaj post z nowymi fotkami ktore wstawilam na innym watku a tutaj opis ostatnich wybrykow Skutera (srodkowa czesc)
![]() |
#3634 |
Rozeznanie
|
Kochani powiedźcie mi w jakim wieku najlepiej wykastrować kocurka?
Morfeusz ![]() Ps. ![]() ![]()
#3635 |
Raczkowanie
|
Anthia
Ja Ci niestety nie pomoge w tej kwestii, poniewaz jestem poczatkujaca kociara ![]() Skopiowane z forum Miau.pl: "Kastrację kocurków przeprowadza się gdy są już odpowiednio wykształcone wszystkie elementy układu moczowo-płciowego: w wieku 7-9 miesięcy." Masz pieknego kociaka ![]() A ten rózowy nosio jest przecudowny ![]() Czekamy na wiecej zdjec ![]() Rybiorku Poczytalam sobie jak zwykle o perypetiach Twoich futrzaków ![]() Ale musze napisac co mi sie najbardziej spodobalo i z czego sie smieje pól wieczorka to: "Rybiorek-kalafior" ![]() ![]() ![]() Genialne ![]() Na marginesie-wlosy fantastyczne ![]() Czekam z niecierpliwoscia na dalsze losy Twoich futer ![]() Co do szczepienia mojej malej, wlasnie poczytalam troszke o szczepionce,która byla zaszczepiona i jestem zalamana ![]() ![]() ![]() Mala zostala zaszczepiona szczepionka przeciwko bialaczce, która miala wstrzyknieta w kark,bez wykonania testu... ![]() Nie mam zupelnie pojecia co tym myslec... Czy któras z Was miala stycznosc z ta szczepionka?
#3636 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() |
#3637 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3638 |
Elwirka-Elmirka :D
|
Moje szkodniki...
![]()
#3639 |
Zakorzenienie
|
Cham wyglada jak pan dyrektor z bardzo duzym problemem i mysli gryzac dlugopis
![]()
#3640 | |
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3641 |
KOTerator
|
Tak się zastanawiam
![]() ![]() ![]() Załączam zdjęcie Sonii śpiącej na plastikowym, niewygodnym torze ... (żeby nie było - legowisko mięciutkie i przytulne jest dwa metry dalej ![]() Wasze koty też są takie dziwne ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3642 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 12:59 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- Cytat:
![]() Tak to normalne że podoba mu się tylko jedna ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Ja się już mojej boję coś kupić bo nie wiadomo, czy się królewnie to spodoba... Na przykład stary najzwyklejszy drapak jest używany przez nią codziennie i niedługo się rozpadnie (i co wtedy ![]() Całe szczęście, że nie kupiłam jej jakiegoś drogiego drapaka-drzewka ![]() ![]() Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2011-09-15 o 12:23 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Raczkowanie
|
RYBIORKU
Ja niestety nie mialam mozliwosci pisania na kartce, poniewaz mój TZ byl z mala i weta... Oto wszystko o szczepionce,na która byla szczepiona mala: PureVax RCP FeLV -feline rhinotracheitis -feline calicivirus -feline panleucopaenia -feline leukaemia virus(FeLV) Preparat Purevax RCP FeLV jest szczepionką, która zawiera następujące substancje czynne: • atenuowany (osłabiony) herpeswirus zakaźnego zapalenia nosa i tchawicy kotów (szczep FHV F2); • antygeny inaktywowanego (zabitego) kaliciwirusa (szczepy FCV 431 i G1); • atenuowany wirus panleukopenii kotów (PLI IV); • antygeny wirusa białaczki kotów (FeLV) rekombinowane w wirusie Canarypox (vCP97). NIMFA Kicius genialny ![]() Wklejaj wiecej zdjec, uwielbiam je ogladac ![]() MONIKA Mam ten sam w domu i moja mala tez sie tak zwija w glebuszek, ale rzadko spi, raczej podsypia w tym kólku ![]() Twoja mala ma pieeekny kolorek ![]()
#3645 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() ![]() a tak w ogóle, to chyba wszystkie koty tutaj z forum są naj naj ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3646 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
a pomiedzy myszka bawi sie pileczka ktora mu kupilam i moimi spinkami do wlosow. spinkami to lubi w wannie, meza doprowadza to do szalu jak jest godzina 23 i sie kladziemy a ten trzaska sie w wannie.... (mnie jakos nic nie przeszkadza, ale to typowe, zadnej mamie nie przeszkadza jak jej dziecko szaleje ![]() ![]() Kasiaczek - szczepionka wyglada ok (choc specem nie jestem)
![]() |
#3647 | |||
KOTerator
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Laser u mnie się nie sprawdził, moja kotka tylko biega za tą myszką właśnie, ja rzucam, ona aportuje ![]() ![]() ![]() ![]() Rybiorek ale masz radości z Cyckiem i Skuterem, zazdroszczę ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2011-09-15 o 13:45 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3648 | |
Raróg
|
widzialyscie juz filmik o zdradzie? : D Pewnie bylo, ale jest swietne : )
http://www.youtube.com/watch?v=eeJjsceoKbY
![]() ![]() |
![]() |
#3649 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
GLASKANIE - Skuter sie dopomina i sam sie podklada do glaskania praktycznie caly czas, jak jest zajety zabawa to jak przelatuje obok to tak aby otrzec sie o moja noge - Cyc jak widzi ze go chce poglaskac albo wziac na rece zwiewa (ale jak go juz dorwe, to z hrabiowskim spokojem i zamknietymi oczyma pozwala sie wycalowac i wymoskac, wczoraj za ogon go zlapalam zeby moc to zrobic) MRUCZENIE - Skuter mruczy rano jak mnie budzi zeby dostaj jesc ale rowniez mruczy o kazdej innej porze dnia jak go glaskam lub biore na rece - Cyc mruczy tylko rano (bo chce jesc) jak po 10 minutach budzenia nadal spie i on chce mnie obudzic SPANIE - Skuter spi zazwyczaj na mojej poduszce przytulony do moich wlosow (jak aureola ![]() - Cyc spi na koldrze przy naszych nogach albo na dywanie pod lozkiem DZIENNE ASYSTOWANIE - Skuter towarzyszy mi caly ranek, jak sie myje siedzi na wannie, jak myje zeby siedzi w zlewie, hitem dla niego jest jak myje glowe, stoi wtedy tylnymi lapkami na ubikacji a przednimi opiera sie o brzeg wanny i wpatruje sie w strumien wody z prysznica, jak juz zakoncze prysznic wskakuje do wanny bawic sie spinka - Cyc ma to gdzies, jest niewiadomo gdzie (dzisiaj Skuterek mi nie towarzyszyl i przez chwilke pomyslalam ze koniec, mam drugiego hrabiego ale okazalo sie ze zamknelam Skutera w szafce w kuchni, nie mam pojecia kiedy tam wskoczyl, to byl moment jak wyciagalam nowy karton mleka ![]() Jednak drugi kot to wieksza odpowiedzialnosc no i wzmozone sprzatanie, fakt ze Skuter rozruszal Cycka ktory juz teraz w ogole nie bawi sie z nami bo jest zmeczony, Skuter go tak utyra ze biedak nie ma sily, no ale teraz codziennie sprzatamy, ciagle jest cos wywalone, jak oni biegaja to jest dudnienie jakby slonie pedzily, mnie malo co rusza ale wczoraj np. ktorys popchnal szafke pod zlewem i na posadzke spadly moje perfumy (pierwszy raz sie to zdarzylo, musialy uprawiac zapasy tam bo Skuter nigdy nic nie zrzucil w lazience tak specjalnie), huk byl ogromny, myslalam ze koty zabite, meza to wiecej rzeczy doprowadza do szalu, mysle ze to dlatego ze on nie chcial drugiego kota, no i ze Skuterkiem byly male problemy na poczatku
![]() |
#3650 | ||
KOTerator
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3652 |
|
Posegregowałam wszystkie zdjęcia, więc pewnie jeszcze coś wrzucę
![]()
#3653 |
|
Nie pamiętam, czy było.
Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki Edytowane przez Nimfa20 Czas edycji: 2011-09-16 o 11:22 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3654 |
|
Dawne czasy, Cham jako kociak i 'świeżo wzięty' pers.
Majlo 13.03.2013 r. Melman Pers Cham Figiel-z zepsutą łapką Papugi 23 Króliki Maksiu 20.11.2010 MałeKróliki Edytowane przez Nimfa20 Czas edycji: 2011-09-16 o 11:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
KOTerator
|
![]() ![]() ![]() ![]() Cham boski ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3656 |
Raczkowanie
|
O matkoooo!!!
![]() Jakie pieknosci ![]() ![]() Jakie slodziaki ![]() ![]() I jaki piecho przepiekny... Zazdroszcze zwierzynca ![]() Nimfa ile Ty masz zwierzat w domu?
#3657 | |
|
Cytat:
![]() https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...+zwierz%EAtach - w dalszych postach są fotki ![]()
![]() |
#3658 |
|
Ojej, dziewczyny
![]() Wróciłam właśnie od weta z Chamem. Najprawdopodobniej podtruł mi się paprocią ![]() Dzisiaj 4 dzień, jak wymiotował i miał nieziemską biegunkę ![]() ![]() Wet wbił mu taką igłę z rurką i przez to podawał w takiej dużej strzykawie jakiś płyn. Potem drugi raz i trzeci chyba, do tego w 3 mniejszych strzykawkach + jeden w inne miejsce. Wet był zdziwiony, że był taki grzeczny, niemniej ja ![]() ![]() ![]() Jutro do kontroli, dostanie jakąś specjalną karmę na żołądek/trawienie. A póki co, do jutra głodówka ![]() ![]() A co tam u Waszych mruczków ?
#3659 | |
KOTerator
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Moja Sonia sama sobie dziś mini-głodówkę zrobiła ![]() Niedawno pisałam, że świata poza mokrym RC nie widzi, i nic z mokrych takich jak Evangers, Blue Buffalo, Animonda Carny itp nie wchodziło ![]() Dałam sobie spokój z odzwyczajaniem jej od RC na parę miesięcy ![]() Ostatnio po przejściach z jej niestrawnością znowu wróciłam do tematu. Kupiłam na próbę saszetki Hillsa, Applaws i Animonda vom Feinsten Select. Dzisiaj się one skończyły niestety, a nie mam gdzie kupić, u mnie same whiskasy (tamte przywiozłam z ... tak jakby wycieczki ... 200 km :P). Dałam jej więc do miseczki RC (mamy zapas na 2 miesiące) i ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pozdrawiam ![]() Edytowane przez monika_sonia Czas edycji: 2011-09-17 o 21:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
|
No. Wczoraj też byliśmy z wizytą. Od poprzedniej Cham nie wymiotował, ani nie miał biegunki
![]() ![]() Znowu dostał serię zastrzyków i był megaaaaaaaaaaaaa grzeczny ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.