|
|
#3631 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Dot.: Scent Bar XIX
Cytat:
mam na sobie jeszcze blonde versace, bleu de chanel i jakieś kilkanaście innych rzeczy, niektóre rykoszetem ![]() ---------- Dopisano o 21:44 ---------- Poprzedni post napisano o 21:43 ---------- o, dojechawszy
|
|
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://demotywatory.pl/2190561/Pieprz-mnie
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2010-10-27 o 21:54 |
|
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A może powyższy k***a tekst do pier******go PKP przesłać? Czy tych co tam teraz tymi ******mi pociągami zarządzają?Do czego tego pociągi potrafią doprowadzić ludzi ech..
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3634 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Najgorsza zj**ka chyba poszła po tym, jak ze znajomymi jechaliśmy opóźnionym pośpiechem i powiedzieliśmy konduktorowi, żeby przekazał do dyżurnych ruchu, że jedziemy an osobówkę - niech przekaze, żeby poczekali parę minut na skomunikowanie pociągów. Konduktor "tak, tak!" I g**no - osobowy nic nie poczekał i s*******ił 10 minut przed przyjazdem pociągu pospiesznego do skierniewic, a następny osobowy był za 2 godz ![]() Grupa kilkunastu wkurzonych ludzi poleciała z japą do dyżurnych ![]() A kiedy indziej wywalili szybę w dyżurówce, ale mnie wtedy akurat nie było ![]() potrzebne mi coś na odstresowanie... ![]() Font na dziś - za mooich czasów na studniówkę zakładało się proste, czarne kiecki do ziemi...
|
|
#3635 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3636 |
|
Nindżopesz
|
Czytaj! Film jest cienki, ksionszka fajna
|
|
|
|
#3637 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:14 ---------- Poprzedni post napisano o 22:13 ---------- o, bohoredsik ciężarny jezd
|
|
|
|
|
#3638 | ||||
|
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
fariatkaCytat:
![]() oplułam lapka Cytat:
ja też ![]() mówisz ![]() ![]() Cytat:
mój nomber łan na dziśJu pozdrawia bar
Edytowane przez Florens Czas edycji: 2010-10-27 o 22:22 |
||||
|
|
|
#3639 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
ale ja przeca nie bedem filmu ogladac goopia
do was jadem ,a czytam ,juz czytam-serio-nawet zek drukła ![]() ---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:18 ---------- Cytat:
ło matko bosko... , spodziewałam sie czegos mocnego,alem sie zakrztusiła z wrazenia
|
|
|
#3640 | |
|
Zakorzenienie
|
spoko - całą flaszkę tego zużyłam
![]() Cytat:
jak widac - dla niektórych na studniówkę też się idzie w białej ![]() to zlukaj gdzieś wyżej - zalinkowałam dziś wieczorem Gryskowi ![]() Bar pozdrawia Ju
|
|
#3641 | |
|
Wpisz tu zomzing
|
Cytat:
ale mój number łan to są te 2 piguety - kiszony i bagcośtam chto wzion papier z niebieskim waniliowym szejkiem? |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3642 |
|
grozi wypollizowaniem
|
a propo srudniowki-znalazłam obuw srudniówkowy
, spsuł mi sie aparat wiec nie zfoce,a wydaje mi sie ze spoko moznaby obuw przyodziac , tylko ze mi sie gira do niego nie mieści , i drugi obuw znalazłam z obcasem objętościowo większym niz cała reszta
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
Miciel, Baghari?
|
|
|
|
#3644 |
|
grozi wypollizowaniem
|
ta laska powinna do tego założyc białe dartagnianki
![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:26 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- PIn up-- sztany glany u Cię????
|
|
#3645 |
|
Wpisz tu zomzing
|
no tak, biały zaczyna się od srebrnego, poprzez krem, kość ze słonia, blady róż, aż do jasnego brązu
a czarny od srebrnego, poprzez szary do brązu i fioletu ![]() wszystko pozostałe to kolor "możesz to włożyć na ślub, nie będąc panną młodą" ---------- Dopisano o 22:27 ---------- Poprzedni post napisano o 22:26 ---------- rawr, kopytken ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:27 ---------- |
|
|
|
#3646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja na studniówce miałam obuw... z zakończenia 8 klasy przynajmniej wygodny i rozchodzony był ![]() czarne leginsy (bo styczeń i zimno), baletki njud i bohoredsika, co by se atrybutów nie przeziebić ![]() o fucktycznie! ![]() Cytat:
|
|
#3647 |
|
grozi wypollizowaniem
|
normalnie sie popłaczę...ech wspomnienia
![]()
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale kiedy to było Teraz pekape na jeszcze gorsze psy zlazło widzem ![]() Ale i tak najlepszy był padający w pociągu śnieg Bo łokna były takie bez _szczelne ![]() A jak już w zimę pan konduktor włączył ogrzewanie (tak, tak czasem nawet ogrzewanie w zimę działało No i chcąc nie chcąc trzebało konduktora prosic o przykręcenie grzania ![]() Idziemy na piwo? ![]() ![]() ![]() A nie prościej było do biblioteki iść? Może mają tam książki ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3650 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz zasesemesuję ![]() mła, właśnie niucham i mnie sie podoba ![]() Cytat:
coś miałam napisac, skleroza jedna chodząca
|
|
|
#3652 | |
|
grozi wypollizowaniem
|
zdecydowanie prosciej jest kliknąc drukuj , pozatym biblio "zankniete na juź dźwi" (jak mówiła moja babka od muzyki)---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Cytat:
ach ach i młodości mej ![]() ![]() szatan szatan oł jeeeee oł jeeee
|
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale już na stałe zamknięte czy na zimę zamknęli?
|
|
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3655 |
|
Wpisz tu zomzing
|
nie pamiętam
![]() ale sklep spalony ![]() ---------- Dopisano o 22:41 ---------- Poprzedni post napisano o 22:40 ---------- zżorli igliwie i na zimę zamkli :P |
|
|
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
|
|
|
#3659 |
|
Wpisz tu zomzing
|
hatifnacik dla Gryxilepka
|
|
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.

Czy tych co tam teraz tymi ******mi pociągami zarządzają?
ech..![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif)

, i drugi obuw znalazłam z obcasem objętościowo większym niz cała reszta