|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Lipcowo-Sierpniowe 2,5-latki :o)
O, widzę, że edytowałaś, a ja właśnie miałam Ci napisać, ze przyjrzałam się temu podnóżkowi i faktycznie - dziwaczny patent
|
|
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
weszłam na szybko w grafikę googla i x-lnader na pierwszy rzut oka ładniejszy
![]() no i chyba b.popularny. Sosna bierz co sprawdzone ![]() choć ta Bartatina Ani też b.zachwalana z tego co pamiętam edit. Jola też bym sobie chętnie wózek powybierała ![]() zakupoholiczka Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-02-27 o 21:38 |
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiedz mi tylko, czy podnóżek w spacerówce nie jest jakiś wąski? Bo na tym zdjęciu wydaje się bardzo mały.. |
|
|
|
|
#3635 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Znam takich sporo (moj Tz np.) i nigdy nie slyszalam, zeby mieli jakies z tym problemy, wrecz przeciwnie, najlepszy sport na dlugotrwale umiensnienie nog.... Moj Tz jezdi od dziecka jak i jego cala rodzina (pol rodziny wychowalo sie w Alpach, gdzie 80 % ludzi zaczyna jazde na nartach w bardzo mlodym wieku) i dla niego jest to normalne. On jest z reszta bardzo wysportowany, bo uprawia kilka sportow regularnie od dziecka i pewnie dlatego jak mowi, ze za 2 miesiace stuknie mu 40stka, to nikt mu nie chce wierzyc.... ![]() Inna sprawa jezeli sie uprawia to wyczynowo, wtedy jak wiekszosc sportow prowadzi do kontuzji i zwyrodnien. Cytat:
Ja polecam, juz sobie nie wyobrazam bez suszarki, szczegolnie w mieszkaniu, gdzie to pranie wieszac ???? W domu to co innego, zawsze znajdzie sie miejsce. Poza tym ja niecierpie wilgoci. |
||
|
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe Poulette tylko czekałama na Twój post
|
|
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
o ten zestaw mi się podoba
http://allegro.pl/x-lander-x-run-max...474376180.html |
|
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
Sosno nigdy mi nie przeszkadzało że podnóżek jest wąski. Wiesz jest to jednak wózek 3 kołowy więc wiadomo że podnóżek musi być taki, w 4 kołowych już jest dużo szerszy. Ja tymkowi już podnóżka nie podnosiłam, od sobie trzyma nóżki jak śpi na tej metalowej "półęczce". Patrzyłam już na x-landery 4 kołowe ale te z najnowszej kolekcji nie mają już pompowanych kółek
http://allegro.pl/x-lander-xa-2010-2...472632952.html tu widać że koła nie są pompowane |
|
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do gór, to o czym w ogóle rozprawiacie. dla mnie góry, chodzenie po nich, łażenie w zimnie to jakaś kompletna abstrakcja, nigdy nie pojmę tej pasji ![]() upałów nie znoszę,bo źle znoszę bardzo,ale słońce, piasek, woda - o taaaaaaaak. |
|
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
O rany... co Wy tu gadacie
Dla mnie pizza WYŁĄCZNIE na cienkim cieście. Grubego nie przełknę No i ostatnio takie wino tam piłam, że piałam nad nim cały wieczór. Pampas... i nigdzie go nie ma
|
|
|
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
oooo takkkkk ---------- Dopisano o 21:55 ---------- Poprzedni post napisano o 21:48 ---------- Sosno x run jest wg mnie super wózkiem. Jedyny minus to szeroko rozstawione koła i jeśli chcicałabyś tym wózkiem pojechać do osiedlowego sklepiku z wąskimi alejkami możesz mieć problem. Nie wiem jakie tam sklepy masz w okolicy. Dla mnie te pochyłe koła to plus bo Nigdy nie zdarzyło mi się żeby mi się wózek zachwiał. Nie jest ani trochę wywrotny ![]() Składa się do małych rozmiarów-po zdjęciu kółek. W zeszłym roku mieliśmy go nad morzem a mieliśmy dużo rzeczy spakowane (namioty śpiwory itp). |
|
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
Jowiszowa ja też nigdy nie połknę bakcyla szwędacza po górskich połoninach czy wyższych szytach to nie dla mnie wolę spacery po morskich plażach ![]() ![]() szum morza mnie relaksuje |
|
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
![]() Dziewczyny, no chyba się trochę w tym wózku zakochałam... najchętniej kliknęłabym od razu, ale nie mam w tej chwili środków na ten cel.. tż na razie protestuje na wieść o taaaakim wydatku, ale ja już mu powiedziałam, że nie ma wyboru.. dobrze, że ma jeszcze czas, żeby się z tą myślą oswoić ![]() no i chciałabym go gdzieś na żywo obmacać tego x-landerka i np, porównać.. Poza tym czasu mam jeszcze trochę... kupowanie w I trymestrze wozu to lekka przesada ![]() ---------- Dopisano o 21:58 ---------- Poprzedni post napisano o 21:57 ---------- eeeeeeee, no Aniu, nie bluźnij. Góry to życie bez nich świat byłby złyyyyyyyyy ![]() |
|
|
|
#3644 |
|
Zakorzenienie
|
Sosno będę kiedyś u mamy to możesz obmacać
![]() ![]() jego w żadnym sklepie nie ma heheJa miałam kilka wózków i ten jest najlepszy ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 21:59 ---------- Pozatym Sosno jak jest okazja to nie ważne który trymestr, trza kupować ![]() Ja gondole już kupiłam (czekam na paczkę) a tu dopiero ciąża w planach heheheehMnie też nie ciągnie chodzenie po górach Za to jak Anka-spacery po plaży.......... to jest to co kocham |
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
Sosna nie bój żaby
wózek jak kupisz nówkę, to potem opylisz i tak za niezłą kwotę, więc powiedz tż że to tylko koszty zamrożone przez jakis czas ale warto jednak naocznie wszystko sprawdzić ja bartatinę miałam do wglądu u pufy, wiedziałam jedno, nie może być na paskach jak będę miała Mikiego przy boku, bo Miki tak bujał wózkiem że mało małe pufiątko nie wypadło więc utrafiłam okazję na wahaczach w I trymestrze, kupiłam fotelik w II kupiłam wózek hm a co przybędzie w III ? podziwiam alpinistów, że też im się chce tak wspinać
Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-27 o 22:05 |
|
|
|
#3647 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
hejka no przecież już chyba wspominałam
że tż się już przy Mikim uparł na Aleksandrę, chce mieć swoją Olusię moja mama jak zwykle załamana " a to juz nie ma innych imion " a tak zagalopowałam się że nie co tylko KTO ![]() to taki moj nałóg allegrowy |
|
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
hehehe dobre Jowisz
Anka pisała coś o Oli... Ja będę miała Lilianę lub Nikodema ![]() ![]()
|
|
|
|
#3651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale za zdecydowanie Nikuś będzie pasił do Tymka ![]() Aleksandra bardzo mi się podoba,ale zdrobnienie już mniej. Tak samo jak podoba mi się Olga. ale nie brałam pod uwagę bo wiedziałam,że Olgą byłaby tylko w domu i mnie to już wtedy wnerwiało Edytowane przez jowisz Czas edycji: 2011-02-27 o 22:12 |
|
|
|
|
#3652 |
|
Zakorzenienie
|
Robię robię
heheh
|
|
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
tyle że i tak tż pójdzie zarejestrować bobasa w urzędzie to i tak postawi na swoim
![]() Ola mi tam i tak pasi, więc większego zgrzytu nie ma jakby się uparł na jakąś Klaudię czy Roksanę, to juz byłaby wojna domowa na całego e tam Jowiszowa niech juz będzie u Judi Liluś i Tymuś Edytowane przez anka1900 Czas edycji: 2011-02-27 o 22:17 |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3654 |
|
Zakorzenienie
|
Mi jak Jowiszowej ALeksanda się podoba ale zdrobnienie nie bardzo. Ale wiadomo każdy ma swój gust i robi co chce
Chociaż ja miałam inne tymy dla Tymka, ale tak mi je rodzina obrzydziła że jest Tymuś i bardzo się cieszę
|
|
|
|
#3655 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dopóki nie przejedzie jakiś debilny skuterowiec ![]() to mi akurat nie imponuje zbytnio - takie wchodzenie byle wyżej, nie patrząc na koszty i w ogóle... ![]() mój maks. to było 4 900 m n.p.m. i dobrze, ze mogłam na koniu wyjechać (swoją drogą dobrze, że z tym koniem nie spadłam w jakąś przepaść ) bo choroba wysokościowa to taki I trymest ciąży w pigułce no, ale to była wędrówka, nie wspinaczka... jakoś do wiszenia na ścianie nigdy mnie nie ciągnęło.Cytat:
bo ja już się nie mogę doczekać... ciekawość mnie ZŻERA Edytowane przez Sosnowa Czas edycji: 2011-02-27 o 22:19 |
|||
|
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ale powiem Wam że u mnie jak już zajdę będziecie miały niespodziankę do samego końca ![]() Bo nie chcę znać płci ![]()
|
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
no nie ma tak pięknie, nie każdej parka się trafi
![]() mnie w rodzinie mówią,że jak już to będzie druga panna ![]() Jolę widzę z parką chłopaków, a Sosnę z dwiema pannami. ajm sory za wyobraźnię |
|
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3659 |
|
Zakorzenienie
|
o dżizas
własnie patrzę na najbardziej popularne imiona w w-wie załamka Aleksandra na 3 miejscu a Mikołaj na 8 nie cierpię jak co drugie dziecko w piaskownicy ma tak samo na imię |
|
|
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi jest wsio jedno byleby zdroweJedyne co mnie przeraża to wojna teściowa-synowa w przyszłości ![]() hehe---------- Dopisano o 22:22 ---------- Poprzedni post napisano o 22:21 ---------- Tak Ania u nas też dużo Oli |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

hehe łyknęłabym tego x runa
bo on ma taką nieco inną konstrukcję niż pozostałe mieszczuchowate wózki 

Dla mnie pizza WYŁĄCZNIE na cienkim cieście. Grubego nie przełknę
Nikuś będzie pasił do Tymka 

no, ale to była wędrówka, nie wspinaczka... jakoś do wiszenia na ścianie nigdy mnie nie ciągnęło.