Ostatnio testowałam - cz. III - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-11-04, 21:14   #3631
Aggis
Wtajemniczenie

Dot.: Ostatnio testowałam - cz. III

Cytat:
Napisane przez pin3ska Pokaż wiadomość
łot?

Kurcze, a dla mnie to taki miły zapach, nigdy nie widziałam w nich niczego kontrowersyjnego, az czułam sie troche rozczarowana po pierwszych testach

Za to Dry Clean nie mogłam ścierpieć, czułam sie jak oblana chemikaliami. Trauma :/
Ja miałam bardzo podobnie po testach Garage byłam rozczarowana, bo zapach był całkiem znośny, a ja napaliłam się jak głupia na benzynę i spaliny za to Dry Clean to była trauma nie do opisania, brrr... jak to Forevermore podsumował lata temu - "zapach napalmu o świcie". Do dziś mnie ciarki przechodzą jak sobie ten syntetyczny smród przypomnę

Edytowane przez Aggis
Czas edycji: 2012-11-04 o 21:17
Aggis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-04, 23:30   #3632
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
łot?

Kurcze, a dla mnie to taki miły zapach, nigdy nie widziałam w nich niczego kontrowersyjnego, az czułam sie troche rozczarowana po pierwszych testach
Cytat:
Napisane przez Aggis Pokaż wiadomość
Ja miałam bardzo podobnie po testach Garage byłam rozczarowana, bo zapach był całkiem znośny, a ja napaliłam się jak głupia na benzynę i spaliny
Tego też się obawiałam, tymczasem - niespodzianka.
Moja skóra i nos dla niektórych zapachów jest bardzo łaskawa, wzmacnia je i wyostrza, natomiast inne są dla mnie zupełnie "przezroczyste" choć cieszą się opinią "zajzajerów" nie do zniesienia.
Benzyny i spalin tam faktycznie nie ma - i szkoda, ale to, co jest mnie satysfakcjonuje.
Wali na kilometr!

BRULION MALARSKI. Justyna Neyman.
http://justynaneyman.blogspot.com/

justynaneyman jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 09:05   #3633
pin3ska
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Tego też się obawiałam, tymczasem - niespodzianka.
Moja skóra i nos dla niektórych zapachów jest bardzo łaskawa, wzmacnia je i wyostrza, natomiast inne są dla mnie zupełnie "przezroczyste" choć cieszą się opinią "zajzajerów" nie do zniesienia.
Benzyny i spalin tam faktycznie nie ma - i szkoda, ale to, co jest mnie satysfakcjonuje.
Wali na kilometr!
Musze wypróbowac w zatloczonej komunikacji miejskiej

...Widzi pan, perfumy powinny być jak wymierzony policzek, żeby nie zastanawiać się godzinami czy one pachną, czy nie. (Coco Chanel)
pin3ska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 10:51   #3634
justynaneyman
Zakorzenienie

Cytat:
Musze wypróbowac w zatloczonej komunikacji miejskiej
Pod tym wzgledem każden jeden zapach z mojej kolekcji zapewnia mi wolne miejsce a nawet cały przedział (w PKP)
Nie, no będę mieć dwa stricte kobiece zapachy

Stary 2012-11-05, 15:05   #3635
pola188
BAN stały

Dot.: Ostatnio testowałem - cz. III

Witam Ostatnio zamówiłem sobie żel pod prysznic Hugo boss, i powiem wam że jestem bardzo zadowolony.
pola188 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 15:10   #3636
VI4
Zakorzenienie

GG do VI4
Dot.: Ostatnio testowałem - cz. III

Cytat:
Napisane przez pola188 Pokaż wiadomość
Witam Ostatnio zamówiłem sobie żel pod prysznic Hugo boss, i powiem wam że jestem bardzo zadowolony.
Chopie - ale tu o testowaniu perfum wątek...
VI4 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-05, 19:27   #3637
Parabelka
Panaroja

A*men Taste of Fragrance - w pierwszym pobieżnym przyznaję teście - suszone grzyby i jakby ślad selera powtórka konieczna

-Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry.
-Czy to pomoże ?[...]
-Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok .
Terry P.
Parabelka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-06, 11:35   #3638
hey
Wtajemniczenie

Cuir Mona di Orio
Otwiera sie gryzacym dymem, po czym dość szybko przechodzi w dymny aromat spalonego drewna razem z igiełkami oraz słodko-ostry, przenikliwy zapach jakiegoś zioła. z czasem dochodzi wyraźny, skórzany aromat, a także dziwnie skwaśniała, fizjologiczna nuta, zapewne kastoremu. I to zaczyna coraz bardziej wysuwac sie ponad skóre. Najpierw skojarzyło mi sie to z przepocona derką spod siodła, później zaczał kołatac mi w głowie zapach moczu a na koniec zaczęłam sie zastanawiać jak pachnie skunks
Składniki zwierzęce wyraźnie nie sa dla mnie

Kadzidła (z paczulami, skórami, przyprawami, drzewami w tym oudami)

Edytowane przez hey
Czas edycji: 2012-11-06 o 11:38
hey jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-07, 12:26   #3639
Małgosia791
spin doctor

Doleciały kupione w ciemno More by Demi. Rzeczywiście to bliźniak Allure i musiały mi sie spodobać. Troszke inaczej sie rozwijają w More czuc slodkiego wafelka, natomiast reszta niemalze taka sama. Bardzo trwałe, intensywne, naprawdę tańsza i równie piekna alternatywa Allure
Stary 2012-11-07, 14:26   #3640
ropuszka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Małgosia791 Pokaż wiadomość
Doleciały kupione w ciemno More by Demi. Rzeczywiście to bliźniak Allure i musiały mi sie spodobać. Troszke inaczej sie rozwijają w More czuc slodkiego wafelka, natomiast reszta niemalze taka sama. Bardzo trwałe, intensywne, naprawdę tańsza i równie piekna alternatywa Allure
Bardzo bylam ciekawa tego zapachu, ale mimo, ze staram sie nie uprzedzac, jakos nie pasuje mi Demi Moore i tym samym nie chcialabym miec perfum sygnowanych jej nazwiskiem Czytalam wlasnie, ze podobne do Allure - na pewno mozna sporo kasy zaoszczedzic
ropuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 04:27   #3641
Małgosia791
spin doctor

Cytat:
Napisane przez ropuszka Pokaż wiadomość
Bardzo bylam ciekawa tego zapachu, ale mimo, ze staram sie nie uprzedzac, jakos nie pasuje mi Demi Moore i tym samym nie chcialabym miec perfum sygnowanych jej nazwiskiem Czytalam wlasnie, ze podobne do Allure - na pewno mozna sporo kasy zaoszczedzic
Ja też tak srednio reaguję na Demi, ale jak wyczytałam, ze to bliźniak Allure(które wielbię i są moim signature scent) a ponadto nadarzyła się okazja i wylicytowałam za 50zł flakon bez kilku psiknięć wzięłam w ciemno. Od razu pokochałam, niemal identyczne jak Allure. Nie czuć też "taniości" składników, rozwijają sie jak wysokopółkowe, do tego są bardzo trwałe-spokojnie wytrzymuja kilka godzin. Do tego flakonik na żywo jest sliczny i nie wykonany tandetnie. Za cenę katalogową 135zł nie kupiłabym, wolałabym dołożyć i kupić Chanel, ale ceny z all są bardzo przyjazne

Edytowane przez Małgosia791
Czas edycji: 2012-11-08 o 04:30
Małgosia791 jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-08, 09:30   #3642
ragutka
Zakorzenienie

Małgosiu zachęciłaś mnie swoim opisem do przetestowania, tylko gdzie?
Ale rozsądek podpowiada, że jak mam zapas Allure, które tez bardzo, bardzo w końcu polubiłam - choć nie była to prosta sprawa to może nie muszę mieć wersji Demi.

A u mnie z ostatnio testowanych to JPG Classique X Collection - flakonik oczywiście śliczny, jak ktoś je lubi - gładziutki, tylko oszroniony i zawieszka z czarnym X na dekolcie.
A zapach jest jak dla mnie niezwykle miłym zaskoczeniem. Ślad klasyka ale bardzo, bardzo mocno otulony cytrusowymi nutami. Zachowuje taka puchatość ale i lekką, orzeźwiającą. Trwałość bardzo dobra - może nie taki killer jak klasyk ale też bez zarzutu.

Sensuous edt - wielbię edp, więc i w tej wersji nic mi nie przeszkadza. Jest bardziej wygładzona, nie ma tej ostrości jak na początku edp , która potrafi zakręcić w nosie. Trwałość tez doskonała. Butla piękna - różni się tylko różowawym odcieniem szkła.

Edytowane przez ragutka
Czas edycji: 2012-11-08 o 09:49
ragutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 11:03   #3643
skarbiatko
Zakorzenienie

Czu Kush już któraś dostała, przetestowała? Pando, Daff?

skarbiatko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 14:36   #3644
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skarbiatko Pokaż wiadomość
Czu Kush już któraś dostała, przetestowała? Pando, Daff?
Nieeee Wkurza mnie to Płacę zaraz po kliknięciu i czekam...czekam...zupełni e jak Ty
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 17:13   #3645
Małgosia791
spin doctor

Cytat:
Napisane przez ragutka Pokaż wiadomość
Małgosiu zachęciłaś mnie swoim opisem do przetestowania, tylko gdzie?
Ale rozsądek podpowiada, że jak mam zapas Allure, które tez bardzo, bardzo w końcu polubiłam - choć nie była to prosta sprawa to może nie muszę mieć wersji Demi.

.
Jak wpadnie mi w ręce fiolka, zrobię Ci próbke i wyślę. Dziś cały dzień pachnę tą Demi, jestem zauroczona, zachwycona, oczarowana i kurcze po głowie chodzi mi myśl, ze są nawet ładniejsze od Allure Mają taką boską wafelkową nutke
Stary 2012-11-08, 17:19   #3646
karinkaa
Wtajemniczenie

Angel po raz setny... i setny raz mowie nie nie nie okropienstwo

"One of the things i love the most about you is the fact that you don't need me for anything. And yet, you find yourself needing me."

Wymienię :
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=1277186
karinkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-08, 17:23   #3647
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Daffodilka Pokaż wiadomość
Nieeee Wkurza mnie to Płacę zaraz po kliknięciu i czekam...czekam...zupełni e jak Ty
tak myślałam że pewnie nie dostałaś jeszcze... ciekawe czy do Pandy doszło czy też nie

jużem sobie obiecała że napiszę o tym w komentarzu, jak już łaskawie dostanę przesył bo to szczyt szczytu jest, 28 kupiłam , dwa dni czekałam aż gość policzy ile też może kosztować wysył i od 30 czekam jak gupek

Stary 2012-11-09, 08:08   #3648
cbr
never say no to panda

GG do cbr

Pandy też nie dostały.
Pandy założyły spór.

Skrbtk ty kupiłaś na tej samej aukcji co my? Bo tam najwcześniejszy zakup jest 30.10.

A takową odpowiedź dostałam od Sprzedającego:
Cytat:
Szanowna Pani, proszę wybaczyć brak informacji o opóźnieniu - faktycznie takie nastąpiło. Myślę jednak, że wystarczyło napisać e-mail, na który z pewnością odpowiedziałbym. Perfumy zostaną dostarczone tak szybko jak to możliwe.
Aha, a w temacie, Pandy testowały ostatnio Dior Eau Noir i są zachwycone zapachem. Poszukują flaszki.

Edytowane przez cbr
Czas edycji: 2012-11-09 o 11:54
cbr jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 09:22   #3649
ragutka
Zakorzenienie

Miss Dior Le Parfum - testowałam z ciekawością bo żadna z dotychczasowych wersji Miss Dior Cherie mnie ani trochę nie uwiodła.
Le Parfum to bardzo piękny zapach, herbaciana słodycz i suszone owoce.
Ale mam wrażenie "znam to !" o nie mogę się go pozbyć. Herbaciana słodycz jest trochę flowerbombowa ale Le Parfum w całości łudząco mi coś przypomina.
Bardzo ciepły, otulający zapach - rozpogodził mi nieco ten dzisiejszy szary poranek.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-11-09, 11:13   #3650
asia3000
Zadomowienie

Czy któraś z Was się orientuje kiedy w Polsce będzie dostępna seria "skrzanna" T. Mugler ?
asia3000 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 11:58   #3651
Daffodilka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
Pandy też nie dostały.
Pandy założyły spór.

Skrbtk ty kupiłaś na tej samej aukcji co my? Bo tam najwcześniejszy zakup jest 30.10.

"Szanowna Pani, proszę wybaczyć brak informacji o opóźnieniu - faktycznie takie nastąpiło. Myślę jednak, że wystarczyło napisać e-mail, na który z pewnością odpowiedziałbym. Perfumy zostaną dostarczone tak szybko jak to możliwe".
Bzdura (to do sprzedającej a nie do Pandzi)
Napisałam maila i żadnej odpowiedzi nie otrzymałam A w ogóle, co to znaczy "tak szybko jak to możliwe"?

Edytowane przez Daffodilka
Czas edycji: 2012-11-09 o 12:00
Daffodilka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 12:12   #3652
nekot
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez karinkaa Pokaż wiadomość
Angel po raz setny... i setny raz mowie nie nie nie okropienstwo
przybij piatala- mam tak samo ciagle testuje, bo przeciez tyle osob go uwielbia (na zasadzie miliony much nie moga sie mylic) i ciagle
nekot jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-09, 18:45   #3653
skarbiatko
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez cbr Pokaż wiadomość
Pandy też nie dostały.
Pandy założyły spór.

Aha, a w temacie, Pandy testowały ostatnio Dior Eau Noir i są zachwycone zapachem. Poszukują flaszki.
ja nie kliknełam w ogóle, miałam, ale mi ręka zawisła na klawirką i nie klikłam , może przeczuć miałam

Czyli co... jakby szanowna Pani się nie upomniała to by wieczne opóźnienie było.... przecież wystarczyło napisać do kupuących
no ale terminu wysyłki nie podał ?

w ogóle wkurza mnie sprzedawanie rzeczy których się nie ma faktycznie w posiadaniu

---------- Dopisano o 18:45 ---------- Poprzedni post napisano o 18:44 ----------

tak szybko jak to możliwe czyli za miesiąc .. tak samo jak najkacze czy martensy ze Stanów Zabaraczonych

Stary 2012-11-10, 23:57   #3654
justynaneyman
Zakorzenienie

Czas na gwiazdę mojej kolekcji - Broadway Nite Bonda no.9
I nie dlatego gwiazdę, że jest najdroższy, ale po pierwsze - mój jedyny naprawdę klasycznie kobiecy zapach kwiatowy i powiedziałabym, piękny w takim obiegowym pojęciu. Po drugie - chyba najmocniejszy.
Stoi w jednym rzędzie z Aromaticsem i Edenem. To nieprawdopodobne, ale JEDEN psik powoduje ciągnięcie się za mną ogona.
A ten ogon jest poczwórny (podwójny?) - fiołek, róża, heliotrop i białe piżmo.
Zapach ma w sobie coś z bezwstydnych, zwalających z nóg perfum typowych dla lat 90tych.
I nie powiedziałabym, że pachnie naturalnie.
ALE nawet podejrzewając, że w całości został zrobiony z syntetyków i jego cena produkcji mogłaby być cztery razy niższa, uważam, że jest jej wart.
Dlaczego?
Bo to dzieło sztuki.
I tak, jak w obrazach (szczególnie współczesnych) nie płaci się za farby i płótno, tylko pomysł i wykonanie, tak tutaj - płacę za pomysł i realizację.
Tak, jak wspomniałam, kwiaty grają w nim rolę główną, kwiaty nie mydlane, nie tuberozowe, ale słodkie góry kwiatów - heliotropinowych (wanilia też jest - ale dyskretna), dając powoli efekt pudrowości. Wyczuwam też akcent metaliczny - co jeszcze bardziej podkręca moc.
Właśnie taki zapach widziałabym na Marylin Monroe - wyzywający, połączenie dziecinności i prowokacyjności.
Jak ja się w nim czuję?
Na razie dość dziwnie. Nosząc go, ciągle powtarzam w myślach "O rany! niemożliwe!". Przyznam też, że się go trochę boję.
Uwodzi mnie jakąś nutą, którą znam od zawsze, kojarzę ją z najpiękniejszymi wspomnieniami dzieciństwa.
Najlepsze, że Wojtek powiedział "Bardzo przyjemny fiołek z różą".

Czy u mnie zostanie? Nigdy nie powinnam, jako osoba z choćby szczątkową pamięcią, że tak - ale teraz, w tej chwili myślę, że pozbycie się go byłoby niewłaściwe.
Ale co będzie?

Aha, zero dryndusa.

Stary 2012-11-11, 08:57   #3655
madziczka
Zakorzenienie

GG do madziczka

Cytat:
Napisane przez justynaneyman Pokaż wiadomość
Czas na gwiazdę mojej kolekcji - Broadway Nite Bonda no.9
I nie dlatego gwiazdę, że jest najdroższy, ale po pierwsze - mój jedyny naprawdę klasycznie kobiecy zapach kwiatowy i powiedziałabym, piękny w takim obiegowym pojęciu. Po drugie - chyba najmocniejszy.
Stoi w jednym rzędzie z Aromaticsem i Edenem. To nieprawdopodobne, ale JEDEN psik powoduje ciągnięcie się za mną ogona.
A ten ogon jest poczwórny (podwójny?) - fiołek, róża, heliotrop i białe piżmo.
Zapach ma w sobie coś z bezwstydnych, zwalających z nóg perfum typowych dla lat 90tych.
I nie powiedziałabym, że pachnie naturalnie.
ALE nawet podejrzewając, że w całości został zrobiony z syntetyków i jego cena produkcji mogłaby być cztery razy niższa, uważam, że jest jej wart.
Dlaczego?
Bo to dzieło sztuki.
I tak, jak w obrazach (szczególnie współczesnych) nie płaci się za farby i płótno, tylko pomysł i wykonanie, tak tutaj - płacę za pomysł i realizację.
Tak, jak wspomniałam, kwiaty grają w nim rolę główną, kwiaty nie mydlane, nie tuberozowe, ale słodkie góry kwiatów - heliotropinowych (wanilia też jest - ale dyskretna), dając powoli efekt pudrowości. Wyczuwam też akcent metaliczny - co jeszcze bardziej podkręca moc.
Właśnie taki zapach widziałabym na Marylin Monroe - wyzywający, połączenie dziecinności i prowokacyjności.
Jak ja się w nim czuję?
Na razie dość dziwnie. Nosząc go, ciągle powtarzam w myślach "O rany! niemożliwe!". Przyznam też, że się go trochę boję.
Uwodzi mnie jakąś nutą, którą znam od zawsze, kojarzę ją z najpiękniejszymi wspomnieniami dzieciństwa.
Najlepsze, że Wojtek powiedział "Bardzo przyjemny fiołek z różą".

Czy u mnie zostanie? Nigdy nie powinnam, jako osoba z choćby szczątkową pamięcią, że tak - ale teraz, w tej chwili myślę, że pozbycie się go byłoby niewłaściwe.
Ale co będzie?

Aha, zero dryndusa.
Mam gdzieś zachomikowaną próbkę do tej pory. UWIELBIAM

Frank Zappa

http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI
madziczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 09:32   #3656
ropuszka
Zakorzenienie

Dorwalam w koncu Dot Jacobsa zachecona kuszaca wystawa w Douglasie. I ku mojemu zdziwieniu zapach wcale nie jest taki zly Tzn. nie wyroznia sie jakos szczegolnie, jest wtorny, swiezo-slodki, lekki, raczej owocowy, z wyczuwalna nieco nuta kokosa, ale nie chemicznego mdlego, a takiego naturalnego, "prosto z drzewa". Nie wiem jednak czy nie jestem za stara na takie zapachy (mam na mysli zarowno wiek jak i moje rozeznanie w perfumach) Ale flakonik jak dla mnie bomba
ropuszka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 10:12   #3657
dobbinka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez ropuszka Pokaż wiadomość
Dorwalam w koncu Dot Jacobsa zachecona kuszaca wystawa w Douglasie. I ku mojemu zdziwieniu zapach wcale nie jest taki zly Tzn. nie wyroznia sie jakos szczegolnie, jest wtorny, swiezo-slodki, lekki, raczej owocowy, z wyczuwalna nieco nuta kokosa, ale nie chemicznego mdlego, a takiego naturalnego, "prosto z drzewa". Nie wiem jednak czy nie jestem za stara na takie zapachy (mam na mysli zarowno wiek jak i moje rozeznanie w perfumach) Ale flakonik jak dla mnie bomba
Moja koleżanka z pracy opowiadała jak była przerażona, kiedy odpakowała prezent, a tam flakon Dot. No, minimalizm dizajnerski toto nie jest.
dobbinka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2012-11-11, 14:17   #3658
renia30
Zakorzenienie

U mnie dziś całościowy porządny tesy Lab on Fire What we do in Paris is secret i ogólnie spore rozczarowanie. Plastelina , plastikowe/gumowe zabawki na poczatek (migdałowy heliotrop w wyjątkowo chemicznym wydaniu), który trwa zbyt długo. Później dochodzi róża i wanilia, i pufff... koniec. Miałam spore oczekiwania, niestety zapach okazal się plastikowym słodziakiem, bez przyzwoitej trwałości.

renia30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 14:23   #3659
Aggis
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez renia30 Pokaż wiadomość
U mnie dziś całościowy porządny tesy Lab on Fire What we do in Paris is secret i ogólnie spore rozczarowanie. Plastelina , plastikowe/gumowe zabawki na poczatek (migdałowy heliotrop w wyjątkowo chemicznym wydaniu), który trwa zbyt długo. Później dochodzi róża i wanilia, i pufff... koniec. Miałam spore oczekiwania, niestety zapach okazal się plastikowym słodziakiem, bez przyzwoitej trwałości.
Szkoda... nazwa tak mi się spodobała że już się zaczęłam rozglądać po sieci skąd to cudo skombinować a nowa Miss Dior jednak też rozczarowała?
Aggis jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-11-11, 15:58   #3660
renia30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aggis Pokaż wiadomość
a nowa Miss Dior jednak też rozczarowała?
Dziś mam dzień testów, kolejny zapach to Portrait of a Lady F Malle, niestety wszystko to już było: początek = Perły, rozwinięcie = Paestum Rose.
Jak dla mnie zapach jest nieco zbyt wytrawny ale wielbicielom róży z paczulą niebezpiecznie może się podobać

Aggisku - Miss Dior Le Parfum są piękne, miękkie, aksamitne ale niestety Małż prycha, fuka, marudzi, że go męczą, itp. itd. Mogę bez nich żyć więc poszły na straganik

renia30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości