Wszystko o Avonie cz. 19 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe

Notka

Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-04-14, 23:16   #3631
smerfetka25
Zakorzenienie

Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19

Cytat:
Napisane przez OnlyOnce Pokaż wiadomość
Ajj ale o Avonie tez bylo a nieavonowe wiesci tez przemycamy baaaardzo czesto :d

Uciekam ślicznoty :d

PS. Spray do włosów kwiat wiśni z Naturrals.. warto wziąć Co prawda nie robi niz szczególnego z włosami.. no może trochę wygładza ( psikam też na końcówki) ale jest tani i przyjemny zapaszek w miarę spoko utrzymuje się na włosach
A to nie jest mgiełka do włosów? Czyli taki perfum do włosów
Już i mi ten perfum się udzielił

Edytowane przez smerfetka25
Czas edycji: 2011-04-14 o 23:17
smerfetka25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 23:18   #3632
kraska12345
Raczkowanie

Cześć dziewczyny. Oj piszecie i piszecie, że nie da się tego nadrobić

Właśnie złożyłam zamówienie i znowu mam dołka małego, bo tym razem miałam nie zamawiać dla siebie zbyt wielu rzeczy no i bo przy wypracowanym upuście ok. 90 zł, zamówiłam za 70 zł Co prawda, nie muszę za to płacić bo niby mam za darmo, no ale chociaż raz chciałabym przeznaczyć te zarobione pieniążki na coś zupełnie nie Avon-owego i tym razem znowu klapa ...

Też tak macie, że te swoje wypracowane upusty wydajecie tak czy siak na Avon?

Czasami się zastanawiam nad tym, ile tak naprawdę warte są te kosmetyki ... Bo załóżmy mamy balsam za 10,00 (zaokrągliłam aby zbytnio się nie przemęczać na noc) przy upuście 25% kosztuje on już tylko 7,50 zł, wiadomo Liderzy mają jakieś procenty za nasze zamówienia (ciekawa jestem ile mają procentu z zamówienia na ok.400 zł) i tym samym ten balsam staje się jeszcze tańszy ...

To na tyle, późno już, trzeba iść spać. Dobranoc.

kraska12345 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 23:41   #3633
karinka124
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
Sarunieczko dziś oferta z myślą o Tobie FAD = FAR AWAY DREAMS ZA 32,90
Cytat:
Łuuuu w ofercie wiosennej

Far Away Dreams za 32,90 zł

Będą moje.
Cytat:
Napisane przez mistress88 Pokaż wiadomość
Dziś w ofercie wiosennej specjalnie dla Sarunieczki Far Away Dreams za 32,90
Cytat:
jak się zgrałyśmy ^^
PS. też o Sarunieczce od razu pomyślałam
no właśnie jak się wszystkie 3 zgrałyśmy nie dość że o tej samej godzinie / to samo , to też te same skojarzenia

---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ----------

Cytat:
Napisane przez kraska12345 Pokaż wiadomość

tak ale częściej jest tak że trzeba sporo dopłacić
karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-14, 23:45   #3634
Oja 84
Zadomowienie

poszperałam trochę w strefie i oto co znalazłam nt zwrotów
Czy zwroty wpływają na opust wypracowywany w katalogu?

Zwroty będą na bieżąco odliczane od wartości sprzedaży, przez co wpłyną na pomniejszenie sumy sprzedaży, od której przyznawany jest opust.

---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ----------

czyli jednak opust będzie mniejszy i nie opłaca się dobijać

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 00:49   #3635
Dagusiac
Zakorzenienie

Dziękuję za wszystkie rady dotyczące wymiany cienia Chyba powiem tej klientce, że musi poczekać i nie będę kombinować. Kupowanie od liderki średnio mi się uśmiecha, bo zapłacę za te cienie 22,90 (a w kat.05 - 19,90) klientka zapłaci mi tylko 19,90. Odeślę te cienie i w związku z tym kolejne pytanie - czy będę mogła w rubryczce "oczekiwania" zaznaczyć wymianę na ten drugi kolor czy nie bardzo?
Poza tym muszę odesłać zepsute charmsy i tam trzeba wpisać numer katalogowy, a co mam wpisać jak np. serduszka już nie ma w ofercie?
Stary 2011-04-15, 01:20   #3636
karinka124
Wtajemniczenie

mam już fakturkę
jest wszystko oprócz tamtych 2 rzeczy z netto [ szampon i krem]

a tu info z faktury :

Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie,
W magazynie myAvon 07/2011 na stronie 14, został przedstawiony kompleksowy system pielęgnacji
„Minerały młodości” zawierający próbki kremu na dzień, na noc, pod oczy, toniku i żelu do mycia
twarzy (47498)
Informujemy, że z przyczyn od nas niezależnych zestaw ten nie będzie dostępny w sprzedaży.
Prosimy go nie zamawiać.
Zawiadamiamy również że, zestaw próbek „ Minerały młodości” nie będzie doliczany do wartości
zamówienia ani do bazy opustu.
Przepraszamy za niedogodności.
Pozdrawiamy
Dział Obsługi Konsultantek

karinka124 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 05:34   #3637
Sarunieczka
vel Turkusoowa :)

Cytat:
Napisane przez karinka124 Pokaż wiadomość
Sarunieczko dziś oferta z myślą o Tobie FAD = FAR AWAY DREAMS ZA 32,90
Cytat:
Dziś w ofercie wiosennej specjalnie dla Sarunieczki Far Away Dreams za 32,90
Cytat:
jak się zgrałyśmy ^^
PS. też o Sarunieczce od razu pomyślałam
Hehe Kochane jak myślą o mnie
Uprzejmie proszę o NIE zamawianie,bo musi wystarczyć dla Sarunieczki a spytam dla potwierdzenia-wlicza mi się to do Rarki? i jeszcze będzie upust od FAD,prawda?
Fajna ofertamam nadzieję że się załapię dziś składam zamówienie po południu

Cytat:
Też tak macie, że te swoje wypracowane upusty wydajecie tak czy siak na Avon? .
Zawsze wydaję co zarobie(a jest tego bardzo mało iestety) plus dopłacam zawsze jeszcze,czasem nawet stówę,ale staram się do 50 (w tym kat.nie wyjdzie staranie )

Edytowane przez Sarunieczka
Czas edycji: 2011-04-15 o 05:37
Sarunieczka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-04-15, 06:06   #3638
patusia22
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karinka124;26378261
a tu info z faktury :
[B

Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie,
W magazynie myAvon 07/2011 na stronie 14, został przedstawiony kompleksowy system pielęgnacji
„Minerały młodości” zawierający próbki kremu na dzień, na noc, pod oczy, toniku i żelu do mycia
twarzy (47498)
Informujemy, że z przyczyn od nas niezależnych zestaw ten nie będzie dostępny w sprzedaży.
Prosimy go nie zamawiać.
Zawiadamiamy również że, zestaw próbek „ Minerały młodości” nie będzie doliczany do wartości
zamówienia ani do bazy opustu.
Przepraszamy za niedogodności.
Pozdrawiamy
Dział Obsługi Konsultantek
[/B]

chyba Avon Magazine

miniwersji ze str.175 w kat.7 też nie będzie?

Edytowane przez patusia22
Czas edycji: 2011-04-15 o 06:34
patusia22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 06:33   #3639
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Mi Rare Gold miodkiem zalatuje Jest podobny do TTA Gold i
tak no to je zostawię dla siebie

Cytat:
Napisane przez patrycja11 Pokaż wiadomość
Dziewczyny co powiecie o zapachu samoopalacza?? Bo klientka pytala
baaaaaaardzo kokosowy słodki aż do bólu, ale dzięki temu nie czuć tego charakterystycznego zapachu samoopalacza

Cytat:
oczywiście zawsze robię tak, żeby wszystko wydać bo jak tego na avon nie wydam, to "przejem" - jakoś nie potrafię tego odkładać
a zdarza się też, że dopłacam ...

Cytat:
Napisane przez Dagusiac Pokaż wiadomość
Dziękuję za wszystkie rady dotyczące wymiany cienia Chyba powiem tej klientce, że musi poczekać i nie będę kombinować. Kupowanie od liderki średnio mi się uśmiecha, bo zapłacę za te cienie 22,90 (a w kat.05 - 19,90) klientka zapłaci mi tylko 19,90. Odeślę te cienie i w związku z tym kolejne pytanie - czy będę mogła w rubryczce "oczekiwania" zaznaczyć wymianę na ten drugi kolor czy nie bardzo?
Poza tym muszę odesłać zepsute charmsy i tam trzeba wpisać numer katalogowy, a co mam wpisać jak np. serduszka już nie ma w ofercie?
jak najbardziej zaznacz wymianę na inny kolor
co do charmsów - wpisz nr z faktury, na której widnieje ich zakup
zawsze przy zwrotach podaje się nr z faktury a nie z katalogu

Cytat:
Napisane przez patusia22 Pokaż wiadomość
chyba im się katalogi pomyliły bo na str.14 w kat.7 jest wysuwany pędzelek do ust a nie żadne kremy

chyba, że może chodziło im o te miniwersje ze str.175 w kat.7
chodzi o AM do 7/2011 źle przeczytałaś

jamapi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 06:51   #3640
keine_angst
Wtajemniczenie

GG do keine_angst

Cytat:
ja mam wrażenie że w tej firmie to chyba jedno wielkie pijaństwo się odbywa, z wynikami kręcą, katalogu nie potrafią ładnie zamontować w necie na czas nowej kampanii, w katalogach robią błędy, dziś jak mi przyszły 4 wiadomości na strefie o ich pomyłkach to sobie pomyślałam że powinni je tytułować "Tym razem daliśmy du.py z (...)"

Zapomniałam się wczoraj pochwalić, ze złożyłam zamówienie i były same zielone kropy

Quidquid latine dictum sit, altum videtur.

keine_angst jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 06:59   #3641
dudi83
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez smerfetka25 Pokaż wiadomość
Poduszki podróżne mają żółte światełko i jak ich zabraknie to szlak trafi mój wyższy opust
Czy któraś zamawiała dzisiaj kremy do stóp z netto i ma je na fakturze??
Zamawiałam ten z brązowym cukrem i jest zielone.

73-72-71-70-69-68-67-66-65-64-63-62-61-60
dudi83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 07:08   #3642
sasenka
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny. Oj piszecie i piszecie, że nie da się tego nadrobić

Właśnie złożyłam zamówienie i znowu mam dołka małego, bo tym razem miałam nie zamawiać dla siebie zbyt wielu rzeczy no i bo przy wypracowanym upuście ok. 90 zł, zamówiłam za 70 zł Co prawda, nie muszę za to płacić bo niby mam za darmo, no ale chociaż raz chciałabym przeznaczyć te zarobione pieniążki na coś zupełnie nie Avon-owego i tym razem znowu klapa ...

Czasami się zastanawiam nad tym, ile tak naprawdę warte są te kosmetyki ... Bo załóżmy mamy balsam za 10,00 (zaokrągliłam aby zbytnio się nie przemęczać na noc) przy upuście 25% kosztuje on już tylko 7,50 zł, wiadomo Liderzy mają jakieś procenty za nasze zamówienia (ciekawa jestem ile mają procentu z zamówienia na ok.400 zł) i tym samym ten balsam staje się jeszcze tańszy ...

To na tyle, późno już, trzeba iść spać. Dobranoc.
Ja prawie zawsze wszystko wydaje ostatnio pierwszy raz w mojej półtorarocznej kadencji zarobiłam 50 zł a tak zawsze wychodze na zero lub kilka zł w tą albo w tą

Wiecie co ale byłam wczoraj w szoku złożyłam wczoraj zamówienie i pewna byłam że faktura będzie dopiero dzisiaj po 11 w patrze wczoraj do strefy i już faktura jest. Skoro składałam na paczkomat to jest nadzieja że będzie szybciej niż w poniedziałek?

Edytowane przez sasenka
Czas edycji: 2011-04-15 o 07:10
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 07:08   #3643
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Przypuszczam, że stosunek ceny wyprodukowania Avonowego kosmetyku do jego ceny końcowej wcale się nie róźni od stosunku ceny wyprodukowania kosmetyku z drogerii do jego ceny końcowej. Na Avonie my mamy 25-40%, lider 5-7%, potem coś dostaje może OMS? A na kosmetyk, który kupujesz w drogerii właściciel sklepu sobie nakłada marżę, która stanowi pewnie 40-50% ceny końcowej, choć w przypadku perfum czytałam, że nakładają nawet dużo więcej. Plus na danym kosmetyku zarabia hurtownik, importer etc.

Mam jeszcze pytanie. Moja fakturka wydaje mi się o jakieś 10 zł za niska, ale nie mogę się doszukać, żeby jakiegoś kosmetyku brakowało Czy gdzieś w strefie miałabym informację o kosmetykach, które zamówiłam, a nie zostały zafakturowane?

Edytowane przez Anna Antonina
Czas edycji: 2011-04-15 o 07:16
Anna Antonina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 07:14   #3644
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
Wiecie co ale byłam wczoraj w szoku złożyłam wczoraj zamówienie i pewna byłam że faktura będzie dopiero dzisiaj po 11 w patrze wczoraj do strefy i już faktura jest. Skoro składałam na paczkomat to jest nadzieja że będzie szybciej niż w poniedziałek?
nadzieja zawsze jest
a tak poważnie - ja zamówienia z pierwszego dnia katalogu mam w paczkomacie w niedzielę

Stary 2011-04-15, 07:16   #3645
Anna Antonina
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
Niunia, może jest nadzieja, a może nie ma, mam identyczną sytuację i modlę się o paczkę w sobotę. Liderka mi powiedziała, żeby sobie nie robić nadziei, bo na pewno nie przyjdzie. Pani na infolinii, że być może przyjdzie.

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
Napisane przez jamapi Pokaż wiadomość
nadzieja zawsze jest
a tak poważnie - ja zamówienia z pierwszego dnia katalogu mam w paczkomacie w niedzielę
A myślałam, że paczkomat działa tylko do soboty

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-15, 07:28   #3646
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez Anna Antonina Pokaż wiadomość
A myślałam, że paczkomat działa tylko do soboty
paczkomat działa 24/7 kwestia kiedy wrzucą do niego paczkę; tez się dziwię, ze robią to w niedziele, ale grunt, ze robią

Stary 2011-04-15, 07:31   #3647
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a
Konto usunięte

Cytat:
Mam jeszcze pytanie. Moja fakturka wydaje mi się o jakieś 10 zł za niska, ale nie mogę się doszukać, żeby jakiegoś kosmetyku brakowało Czy gdzieś w strefie miałabym informację o kosmetykach, które zamówiłam, a nie zostały zafakturowane?
historia zamówień-nr faktury klikasz i w pdf pojawia ci się twoja faktura.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 07:34   #3648
myszka1706
Zakorzenienie

GG do myszka1706

mam zafakturowane 2 rarki nie wiem dlaczego perceive dew i błyszczyk, ale nie mam naszyjnika choć powinnam...hmmm
myszka1706 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 07:37   #3649
cleo80
Zadomowienie

Witajcie, trochę mnie tu nie było. Ale z Was gaduły :P Nie dam rady tego nadrobić. I pytanka mam na dzień dobry. Co sądzicie o torebce Batycki , warto ją brać ?? Czy ona ma w środku jakieś kieszonki ? I kiedy mogę ją zamówić ? Jeśli w K6 złoże zamówienie to już wszystkie warunki spełnię i czy mogę ją już w K6 zamówić , czy dopiero w K7 ??
aaa i zdecydowanie odradzam podkład w kompakcie idealna gładkość (ten co był dodawany do TTA w ostatnim katalogu) - masakra (zero krycia, zero czegokolwiek).
cleo80 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 07:43   #3650
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez cleo80 Pokaż wiadomość
Witajcie, trochę mnie tu nie było. Ale z Was gaduły :P Nie dam rady tego nadrobić. I pytanka mam na dzień dobry. Co sądzicie o torebce Batycki , warto ją brać ?? Czy ona ma w środku jakieś kieszonki ? I kiedy mogę ją zamówić ? Jeśli w K6 złoże zamówienie to już wszystkie warunki spełnię i czy mogę ją już w K6 zamówić , czy dopiero w K7 ??
).
zamawiasz ją w 6.
f36f09c64670dbbf8506d7b7195631196fb4f2ce_65c2c8198d77a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 07:46   #3651
theMonique
Zakorzenienie

dzis na "dzien dobry" obejrzalam sobie fakturke wszystko przyjdzie w sumie to i tak nie zamawialam nic z netto, ale balam sie, ze moze cos nie tak bedzie z kompletem Violet, bo mial wykrzyknik, ale grunt, ze jest
juz dawno nie mialam dwustronicowej faktury (tzn. produktow na 2 strony), ale to przez te probki z zestawu kolorowego z AM
i wlasnie! podklad, ktory jest w tym zestawie to jakas nowosc? w AM jest napisane "Idealny ton" czy jakos tak i ze dostepny od nastepnego katalogu, a na fakturze mam LEKKI PODKLAD NATURAL BEIGE to wychodziloby na to, ze z nowosci jest tam tylko tusz?

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

BLOG http://themonique-girlsjustwant.blogspot.com/
theMonique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 07:56   #3652
Oja 84
Zadomowienie

wczoraj do 2giej w nocy siedziałam i wysyłałam zamówienie ledwo na oczy widząc i kombinowałam czy opłaca się dobijać czy nie, w końcu wysłałam zamówienie takie jakie było, z myslą, że wstane rano i zadzwonie do avonu i się dowiem jak to w końcu jest z tymi zwrotami i opustami no i tak tez zrobiłam. Pani na infolinii powiedziała, że zwrot nie wpływa na opust ale musiałam sama zrobić domówienie przez neta, bo chciałam jedną wodę wykasować (Pani wykasowała) ale na jej miejsce chciałam skorzystać z wiosennej oferty na zestaw wód-ale że tam nie mają podglądu czy ta oferta jest jeszcze aktualna to szybciutko zrobiłam domówienie bo gdyby w tym czasie wystawili mi fakturę z tego pierwszego zamówienia to cała akcja byłaby bez sensu

no, zobaczymy czy nie przekombinowałam...

Szczęśliwi nie muszą zerkać do innych ogródków a tym bardziej zrywać tam kwiatów

Oja 84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-04-15, 07:57   #3653
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
Napisane przez theMonique Pokaż wiadomość
dzis na "dzien dobry" obejrzalam sobie fakturke wszystko przyjdzie w sumie to i tak nie zamawialam nic z netto, ale balam sie, ze moze cos nie tak bedzie z kompletem Violet, bo mial wykrzyknik, ale grunt, ze jest
juz dawno nie mialam dwustronicowej faktury (tzn. produktow na 2 strony), ale to przez te probki z zestawu kolorowego z AM
i wlasnie! podklad, ktory jest w tym zestawie to jakas nowosc? w AM jest napisane "Idealny ton" czy jakos tak i ze dostepny od nastepnego katalogu, a na fakturze mam LEKKI PODKLAD NATURAL BEIGE to wychodziloby na to, ze z nowosci jest tam tylko tusz?
katalog 07 str. 31 jest ten podkład i jest napisane: lekki podkład "idealny ton", czyli tak się poprostu nazywa;
w 06 go nie widzę, więc chyba faktycznie nowość - tak zresztą pisali w am

Stary 2011-04-15, 08:05   #3654
theMonique
Zakorzenienie

jamapi dzieki
ja katalog to tylko tak sobie przegladam dopoki nie mam go w wersji papierowej wiec malo sie orientuje
ale Wy tu juz niezle sypiecie tymi numerami str z 7 i w ogole

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

Stary 2011-04-15, 08:08   #3655
jamapi
Zakorzenienie

GG do jamapi

Cytat:
jamapi dzieki
ja katalog to tylko tak sobie przegladam dopoki nie mam go w wersji papierowej wiec malo sie orientuje
ale Wy tu juz niezle sypiecie tymi numerami str z 7 i w ogole
akurat 07 mam na kompie w pracy, więc sprawdziłam

Stary 2011-04-15, 08:15   #3656
in bloom
Zadomowienie

Cytat:
Cytat:
katalog 07 str. 31 jest ten podkład i jest napisane: lekki podkład "idealny ton", czyli tak się poprostu nazywa;
dziewczyny pisalam o tym juz pare razy to wcale nie jest nowy podklad chyba ze na tytul''nowosc'' zasluzyl tylko dlatego ze zmienili przetlumaczenie z idealny kolor na dealny ton wezcie sobie am6 do reki i kat5 (nie pamietam ktora str ale cos ok50) lub kat7(str31) i porownajcie to co pisze na tubce podkladu wszystko to samo tylko tlumaczenie inne

---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ----------

Cytat:
ja ci powiem ze w papierowej wersji katalogu wlasnie na str31 jest podklad idealny kolor nie ton
Stary 2011-04-15, 08:22   #3657
Anna Antonina
Wtajemniczenie

[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26378957]historia zamówień-nr faktury klikasz i w pdf pojawia ci się twoja faktura.[/QUOTE]

Wiem, widzę fakturkę, tylko naprawdę wydaje mi się za niska, a niby wszystko na niej jest Dlatego pytałam, czy jest w strefie jakieś miejsce typu: produkty z zamówienia nr xxxx, które zostaną dosłane w następnym zamówieniu, bo teraz nie są dostępne

U mnie pojawiła się już liczba kartonów w zamówieniu.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2011-04-15, 08:29   #3658
theMonique
Zakorzenienie

Anna Antonina, ale skoro wszystko jest na fakturze to moze po prostu pomylilas sie w liczeniu? bo jesli cos mialoby nie przyjsc to napewno byloby to napisane na fakturze

in bloom dzieki
jutro sie okaze co to

ja UMIEM
ja ROZUMIEM

Stary 2011-04-15, 08:30   #3659
Konto usunięte

Cytat:
Wiem, widzę fakturkę, tylko naprawdę wydaje mi się za niska, a niby wszystko na niej jest Dlatego pytałam, czy jest w strefie jakieś miejsce typu: produkty z zamówienia nr xxxx, które zostaną dosłane w następnym zamówieniu, bo teraz nie są dostępne

U mnie pojawiła się już liczba kartonów w zamówieniu.
otwierając fakturę w pdf-masz podgląd co masz w paczce wiec o pomyłce nie ma mowy.
Stary 2011-04-15, 08:51   #3660
nightsong
Rozeznanie

Cytat:
hiahah mogliby nam jeszcze dorzucać gazetki BRUTTO i TARA
rozwaliłaś mnie

jeden dzień mnie nie było na forum i naprawdę ciężko nadrobić

Jeśli chodzi o wydawanie pieniędzy na Avon, to ja zawsze dopłacam, nigdy mi mój "zarobek" nie wystarcza, bo też zamówienia mam zazwyczaj niewielkie, a dla siebie biorę ostatnio coraz więcej Dziś składam zamówienie na ok. 250 zł, tak żeby na Rarkę starczyło, z tego moje zamówienie to 185 zł Powinnam chyba iść na jakiś odwyk :P
nightsong jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum plotkowe

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości