|
Notka |
|
Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wszystko o Avonie cz. 19
Cytat:
![]() ![]() Już i mi ten perfum się udzielił ![]() ![]()
Dieta "cud" czas Start... 91,5 - 87,5 - 85,0 - ?? Edytowane przez smerfetka25 Czas edycji: 2011-04-14 o 23:17 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny. Oj piszecie i piszecie, że nie da się tego nadrobić
![]() Właśnie złożyłam zamówienie i znowu mam dołka małego, bo tym razem miałam nie zamawiać dla siebie zbyt wielu rzeczy no i ![]() ![]() ![]() Też tak macie, że te swoje wypracowane upusty wydajecie tak czy siak na Avon? Czasami się zastanawiam nad tym, ile tak naprawdę warte są te kosmetyki ... Bo załóżmy mamy balsam za 10,00 (zaokrągliłam aby zbytnio się nie przemęczać na noc ![]() ![]() To na tyle, późno już, trzeba iść spać. Dobranoc.
#3633 | |||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 00:41 ---------- Poprzedni post napisano o 00:22 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3634 |
Zadomowienie
|
poszperałam trochę w strefie i oto co znalazłam nt zwrotów
Czy zwroty wpływają na opust wypracowywany w katalogu? Zwroty będą na bieżąco odliczane od wartości sprzedaży, przez co wpłyną na pomniejszenie sumy sprzedaży, od której przyznawany jest opust. ---------- Dopisano o 00:45 ---------- Poprzedni post napisano o 00:45 ---------- czyli jednak opust będzie mniejszy i nie opłaca się dobijać ![]()
#3635 |
Zakorzenienie
|
Dziękuję za wszystkie rady dotyczące wymiany cienia
![]() ![]() Poza tym muszę odesłać zepsute charmsy i tam trzeba wpisać numer katalogowy, a co mam wpisać jak np. serduszka już nie ma w ofercie? ![]()
![]() |
#3636 |
Wtajemniczenie
|
mam już fakturkę
![]() jest wszystko oprócz tamtych 2 rzeczy z netto [ szampon i krem] ![]() a tu info z faktury : Droga Konsultantko/Drogi Konsultancie, W magazynie myAvon 07/2011 na stronie 14, został przedstawiony kompleksowy system pielęgnacji „Minerały młodości” zawierający próbki kremu na dzień, na noc, pod oczy, toniku i żelu do mycia twarzy (47498) Informujemy, że z przyczyn od nas niezależnych zestaw ten nie będzie dostępny w sprzedaży. Prosimy go nie zamawiać. Zawiadamiamy również że, zestaw próbek „ Minerały młodości” nie będzie doliczany do wartości zamówienia ani do bazy opustu. Przepraszamy za niedogodności. Pozdrawiamy Dział Obsługi Konsultantek ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3637 | |||
vel Turkusoowa :)
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Uprzejmie proszę o NIE zamawianie,bo musi wystarczyć dla Sarunieczki ![]() ![]() Fajna oferta ![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Edytowane przez Sarunieczka Czas edycji: 2011-04-15 o 05:37 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3638 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
miniwersji ze str.175 w kat.7 też nie będzie? Edytowane przez patusia22 Czas edycji: 2011-04-15 o 06:34 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3639 | |||
Zakorzenienie
|
tak
![]() ![]() baaaaaaardzo kokosowy ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() a zdarza się też, że dopłacam ... Cytat:
![]() co do charmsów - wpisz nr z faktury, na której widnieje ich zakup ![]() zawsze przy zwrotach podaje się nr z faktury a nie z katalogu ![]() Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3640 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Zapomniałam się wczoraj pochwalić, ze złożyłam zamówienie i były same zielone kropy ![]()
![]() |
#3641 |
Raczkowanie
|
Zamawiałam ten z brązowym cukrem i jest zielone.
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Wiecie co ale byłam wczoraj w szoku złożyłam wczoraj zamówienie i pewna byłam że faktura będzie dopiero dzisiaj po 11 w patrze wczoraj do strefy i już faktura jest. Skoro składałam na paczkomat to jest nadzieja że będzie szybciej niż w poniedziałek? Edytowane przez sasenka Czas edycji: 2011-04-15 o 07:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3643 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Mam jeszcze pytanie. Moja fakturka wydaje mi się o jakieś 10 zł za niska, ale nie mogę się doszukać, żeby jakiegoś kosmetyku brakowało ![]()
Edytowane przez Anna Antonina Czas edycji: 2011-04-15 o 07:16 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3644 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a tak poważnie - ja zamówienia z pierwszego dnia katalogu mam w paczkomacie w niedzielę ![]()
![]() |
#3645 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ---------- Cytat:
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3646 |
Zakorzenienie
|
paczkomat działa 24/7
![]() ![]()
#3647 |
Konto usunięte
|
historia zamówień-nr faktury klikasz i w pdf pojawia ci się twoja faktura.
|
![]() ![]() |
![]() |
#3648 |
Zakorzenienie
|
mam zafakturowane 2 rarki nie wiem dlaczego
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3649 |
Zadomowienie
|
Witajcie, trochę mnie tu nie było. Ale z Was gaduły :P Nie dam rady tego nadrobić. I pytanka mam na dzień dobry. Co sądzicie o torebce Batycki , warto ją brać ?? Czy ona ma w środku jakieś kieszonki ? I kiedy mogę ją zamówić ? Jeśli w K6 złoże zamówienie to już wszystkie warunki spełnię i czy mogę ją już w K6 zamówić , czy dopiero w K7 ??
aaa i zdecydowanie odradzam podkład w kompakcie idealna gładkość (ten co był dodawany do TTA w ostatnim katalogu) - masakra (zero krycia, zero czegokolwiek). |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3650 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3651 |
Zakorzenienie
|
dzis na "dzien dobry" obejrzalam sobie fakturke
![]() ![]() juz dawno nie mialam dwustronicowej faktury (tzn. produktow na 2 strony), ale to przez te probki z zestawu kolorowego z AM i wlasnie! podklad, ktory jest w tym zestawie to jakas nowosc? w AM jest napisane "Idealny ton" czy jakos tak i ze dostepny od nastepnego katalogu, a na fakturze mam LEKKI PODKLAD NATURAL BEIGE ![]()
#3652 |
Zadomowienie
|
wczoraj do 2giej w nocy siedziałam i wysyłałam zamówienie ledwo na oczy widząc i kombinowałam czy opłaca się dobijać czy nie
![]() no, zobaczymy czy nie przekombinowałam...
#3653 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w 06 go nie widzę, więc chyba faktycznie nowość - tak zresztą pisali w am ![]()
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
jamapi dzieki
![]() ja katalog to tylko tak sobie przegladam dopoki nie mam go w wersji papierowej wiec malo sie orientuje ale Wy tu juz niezle sypiecie tymi numerami str z 7 i w ogole ![]()
#3655 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3656 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 09:15 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- ja ci powiem ze w papierowej wersji katalogu wlasnie na str31 jest podklad idealny kolor nie ton
![]() |
#3657 |
Wtajemniczenie
|
[1=f36f09c64670dbbf8506d7b 7195631196fb4f2ce_65c2c81 98d77a;26378957]historia zamówień-nr faktury klikasz i w pdf pojawia ci się twoja faktura.[/QUOTE]
Wiem, widzę fakturkę, tylko naprawdę wydaje mi się za niska, a niby wszystko na niej jest ![]() ![]() U mnie pojawiła się już liczba kartonów w zamówieniu.
![]() |
#3658 |
Zakorzenienie
|
Anna Antonina, ale skoro wszystko jest na fakturze to moze po prostu pomylilas sie w liczeniu? bo jesli cos mialoby nie przyjsc to napewno byloby to napisane na fakturze
in bloom dzieki jutro sie okaze co to
#3659 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Rozeznanie
|
rozwaliłaś mnie
![]() jeden dzień mnie nie było na forum i naprawdę ciężko nadrobić ![]() Jeśli chodzi o wydawanie pieniędzy na Avon, to ja zawsze dopłacam, nigdy mi mój "zarobek" nie wystarcza, bo też zamówienia mam zazwyczaj niewielkie, a dla siebie biorę ostatnio coraz więcej ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:36.