Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.2012 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Tytuł do nowego wątku
Rusza nam się cały brzuszek - to tak fika nasz maluszek - mamy styczeń-luty 2012r 31 53,45%
Zawsze do pomocy gotowe, mamusie styczniowo-lutowe 0 0%
Nasze fasolki rosną silne i zdrowe- Mamusie styczniowo-lutowe 2012 3 5,17%
Połowa ciąży już za nami, niedługo będziemy mamusiami. Mamusie styczeń-luty 2012 24 41,38%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-08-29, 15:24   #3631
NataliaM1103
Rozeznanie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Witam
Mój Maluszek to raczej spokojny nie będzie,wariuje jak szalony,najbardziej jak idę spac wieczorem to niemogę zasnąc
Monika nie martw się,napewno jest wszystko ok
NataliaM1103 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 15:29   #3632
bambusiek
Zakorzenienie

Dot.: Coraz większe nasze brzuszki, w nich chłopczyki i dziewuszki -mamusie 01-02.201

Właśnie sortuję ciuszki dla bobo

Mam:
1 śpiworek (błękit)
3 pary spodni (z tego 1 ogrodniczki na większego malucha)
1 bluzeczka z krótkim rękawkiem
2 ----------- długim --------
3 polarki ---------------------
8 pajacyków z długim rękawkiem różnej wielkości w tym jeden z polarku
2 body z długim rękawkiem
5 ------ krótkim ------------
1 skarpetki

Prawie wszystko (poza skarpetkami i 1 body) z lumpka

Aaaa... i 5 sukienek, ale myślę, że tym razem się nie przydadzą
---------- Dopisano o 16:29 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Cytat:
Napisane przez Brawurka84 Pokaż wiadomość
Bambusiek:moja przyjaciółka ma od ponad roku łóżeczko najtańsze z ikeii-sprawdza się super.
My też takie kupimy.Odnośnie materaca z ikeii-nie wiem czy nie są za miękkie.Sa różne szkoły-albo materac zwykła pianka,bo niby mniej uczula albo gryka-kokos:może doświadczone mamy się tu wypowiedzą?
ale na allegro jak coś taki gryka kokos kosztuje około 60 zł.
Ja też większośc rzeczy zamówię z allegro
No właśnie materac jakoś średnio mi się widzi piankowy sama takich nie lubię śpimy na sprężynowym z Ikei
G. 9.1O.18

Edytowane przez bambusiek
Czas edycji: 2011-08-29 o 15:30
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 16:01   #3633
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez inutil Pokaż wiadomość
Przyszły do mnie dzisiaj próbko johnson's a już o tym zapomniałam

ultraradiola
a to jest jakaś sieciowa apteka???
do mnie chyba też przyszły!!(znalazłam awizo, bo chyba przesyłka do euroskrzynki nie weszła)
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 16:13   #3634
zoskasamoska
Wtajemniczenie

A jak załatwialyscie sobie te próbki ?
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 16:43   #3635
Lucy1111
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zoskasamoska Pokaż wiadomość
A jak załatwialyscie sobie te próbki ?
https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html

możesz zamówić 3 produkty jednorazowo
Lucy1111 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 16:55   #3636
klaurencja
Raczkowanie

do mnie tez doszly probki z johnson'sa. zamowilam mleczko i dwa kremy. jak dla mnie super sa
Stary 2011-08-29, 16:57   #3637
BebiBebi
Rozeznanie

GG do BebiBebi

a to mój dzisiejszy zakup
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg SDC10918_cr.jpg (43,3 KB, 39 załadowań)

BebiBebi jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 17:08   #3638
sylwia_87
Raczkowanie

GG do sylwia_87 Send a message via Skype™ to sylwia_87

Ja jednak lecę w 32 tygodniu a wrócę w 34-35. Popytałam na forum, dziewczyny tak latają. Zobaczymy co mi jeszcze lekarz powie i jakie będę miała ciśnienie przed wylotem...

Ja też polecam Femibion, jest drogi ale wydaje mi się, że warto. Do 13 tygodnia jest zwykły a potem dwójeczka. Ja już kupiłam ten drugi, ale kończę opakowanie pierwszego.Zjadam też Asmag Forte (magnez).
Mam skurcze i dziwne ukłucia wy też tak macie? Ja mam tak od początku ciaży, pytałam dwóch lekarzy, twierdzą, że jeśli są to krótkie skurcze i ukłucia to spowodowane są rozrastaniem. Trochę mnie to już jednak męczy i pobolewa...czasem bardziej czasem mniej.....

http://www.suwaczki.com/tickers/gann9jcgw8mxzmtn.png

sylwia_87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 17:19   #3639
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez agawoo Pokaż wiadomość
Taka piosenka była "Córeczko, wolalabym, żebyś byla chlopcem" Kayah śpiewała W razie czego się jej naucz, będziesz miała gotową kołysankę

Zmykam do domku
Jesteś BOSKA!!!!! Już sobie zapisałam piosenkę
Podoba mi się piosenka

Córeczko wolałabym żebyś była chłopcem

To tak w razie co jak wyjdzie Kinga

*Agatek* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 17:23   #3640
pearpearl
Wtajemniczenie

Dzien dobry, Brzuchatki.
Melduje sie dzisiaj tak pozno, bo mialam od rana "male" nerwy. Zauwazylam rano po siusianiu na papierze kilka kropel krwi i troche sie przestraszylam. Polecialam najpierw na umowiona wizyte u dentysty, a pozniej od razu zadzwonilam do swojego prowadzacego, ktory kazal mi jak najszybciej udac sie do jakiegos lekarza (dalej siedze u tzta w wawie, nie w mazurskim grajdolku). Lekarz (znjaomy znjaomych tzta) okazal sie przemily, konkretny, rzeczowy-takich lubie. Kazal przyjechac do szpitala( w Wolominie - zajechalo mafia ), zrobil usg, powiedzial, ze Babel jest ladny i zdrowy i ze nic zlego sie nie dzieje.
Zabronil tylko () wspolzyc przez kilka dni, odpoczywac, oszczedzac sie itd. I juz,juz prawie powiedzial nam plec, ale zdazylam krzyknac,ze nie chcemy wiedziec. Jednak wydawalo mi sie, ze widzialam pimpuche i tztowi tez sie tak zdawalo... Ale jak powiedzial,ze chyba cos widzial, to lekarz stwierdzil "a moze to tylko noga, reka lub pepowina", wiec byc moze lekarz widzial pindolka. A moze tylko nas robil w bambuko (bo ja oczywiscie sie zaczelam cieszyc i wolac: "Jas?, Jas?, bedzie Jas?!") i wcale nie widzial pindolka, ale chcial nas zmylic? Tak wiec dalej nie wiem... Chociaz czute mam na dziewczynke.
Tez jestem cala wysyfiona na klatce piersiowej, no i dlatego pytalam Was o ten sok pomaranczowy, po to podobno znak, ze dziewczynka. Jednak brzuszek mam raczej spiczasty, wiec to by szlo na chlopca. Sama juz nie wiem... Oby tylko zdrowe bylo

Cytat:
Napisane przez n1kotynka Pokaż wiadomość
będzie dobrze
najlepiej będzie jak pójdziesz i pooglądasz sama, zobaczysz a nóż spodoba Ci się jeszcze jakiś inny ja to samo, muszę jeszcze pochodzić.
wizyta zakonczona sukcesem
okazalo sie, ze wystarczylo pomalowac bolacy zabek fluorem i to powinno pomoc
sprawdzalam jedzac lody i pijac piekielnie zimna wode i nic, zero bolu
do tego zrobil mi ostatnie dwie dziurki i powiedzial, ze juz wszystko zdrowe i zaprasza na kontrole w grudniu/styczniu

Co do wozkow, to widzialam dzisiaj w sklepie 2 panie z mutsy i powiem szczerze, ze jakos tandetnie wygladaly. Jednak popytalam ich i byly bardzo zadowolone. Twierdzily,ze swietnie sie prowadza, sa leciutkie, latwo sie sklada i w ogole polecaly. Jedyny szkopul to malutka gondola. Dzidzia miala 2 miesiace i gondolka juz byla na styk.
Cytat:
Napisane przez Nikotynka
bo ciąża upośledza wczoraj spotkalismy z tz jego szefa i się popisałam powiedziałam ze chcemy dać psa za kratki zamiast do klatki ( w samochodzie).

dobrze,ze nie naslal na Ciebie kogos z ochrony zwierzat
Cytat:
Napisane przez Nikotynka
Tż pojechał w delegację
glowa do gory,kochana
szybko zleci
pomysl, ze oprocz tej delegacji masz go na codzien...a np. my z Agatkiem mamy swoich "od swieta"
Cytat:
Napisane przez *Agatek* Pokaż wiadomość
Ja też mam wrażenie, że będzie dziewczynka, strasznie dużo krostek mam na klatce piersiowej
a skad wiesz, ze to ma byc niby na dziewczynke? nie moze byc "pryszczaty" chlopczyk?
Cytat:
Taka piosenka była "Córeczko, wolalabym, żebyś byla chlopcem" Kayah śpiewała W razie czego się jej naucz, będziesz miała gotową kołysankę

to jakby co i mnie sie przyda
chociaz mam nadzieje, ze nigdy sie nie dowie, ze matka troche za synem byla... chociaz tz juz mnie dzisiaj straszyl, ze jej wszystko powie
niech sprobuje

Dziewczyny, a o jakich takich typowych objawach slyszalyscie, ze rokuja o dziewczynce albo o chlopcu???

Co do poduszki - kojca z motherhood, to wlasnie dzisiaj tz mi ja kupil, juhuuuuuuu !!!
nie moge sie doczekac nocki,zeby wyprobowac
wspolzycie zakazane, to sie bede jarac poducha

Sometimes when I close my eyes, I can't see

Edytowane przez pearpearl
Czas edycji: 2011-08-29 o 17:25
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 17:29   #3641
tygrysia
Rozeznanie

Cytat:
Hej mamusie

mam identyczną poduszkę i jest fajna, tyle, że jak spisz cały czas w jednej pozycji a ja zasypiam na prawym boku a potem spie na lewym i się trochę wkurzałam, bo jak sie obracałam to się budziłam przez ta poduszke poza tym lezala ona miedzy mna a tz w lozku a ja wole jego wykorzystac jako takiego rogala wiec narazie leży w pokoju. A jak chcesz ją kupić to idz do smyka - kosztuje 140 zł więc niewiele więcej niz na allegro z przesyłką a sobie dokładnie wymacasz wszystko i w ogóle
Chwalicie Poduchę/kojec Motherhood to dzisiaj kupuję. Do smyka nie pojadę, bo takie lenistwo mnie ogarnęło w ciąży, że nie dam rady wybrać się do centrum Zresztą przy tych korkach nie chce mi się tam pchać.
Kupię na allegro i zdam relację

Cytat:
Tż pojechał w delegację
Cytat:
Napisane przez ultraradiola Pokaż wiadomość
Moj tez Bedzie za 9 dni
Co Oni tak wyjeżdżają. Mój mąż też jutro wyjeżdża w delegację. Na szczęście tylko na 2 dni, to jakiś przeżyję

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Chcę rodzic w tym szpitalu co Ty czyli na Żelaznej sama też tam sie urodziłam ,ale żeby tam chodzić do szkoły rodzenia to trochę daleko bo mieszkam w Pruszkowie.Dzieki za polecenie kwasów omega,troche drogie ale dla malutkiej nie ma co żałować
Ja się zapisałam do szkoły rodzenia w szpitalu na Pl. Starynkiewicza. Jest bezpłatna dla kobiet zameldowanych w Warszawie. Jak będziesz chciała to podam Ci tel kom. do Pani robiącej zapisy.

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 17:30   #3642
zoskasamoska
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Lucy1111 Pokaż wiadomość
https://www.johnsonsbaby.com.pl/products,zamow.html

możesz zamówić 3 produkty jednorazowo
Dziękuje
zoskasamoska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 17:31   #3643
kropeczka1984
Rozeznanie

Nadrobiłam Was w końcu

Cytat:
Napisane przez agacia_cz Pokaż wiadomość
czy powinnam się martwić krwotokami z nosa? myślałam że w zeszłym tygodniu to przez upał ale dziś rano to się powtórzyło ;/
Akurat dzisiaj poszłam do łazienki wysmarkać nos i co? I pojawiła się krew :/ Ale już wcześniej czytałam, że to normalne, więc się nie przejmuję

Cytat:
Napisane przez Psotnika Pokaż wiadomość
a jeszcze się nie chwaliłam że siostra da mi łóżeczko po swoim synku z materacykiem i z ochraniaczem na szczebelki i też wózek 3 w 1 x-lander bo wózek to nasi rodzice kupili więc jak najbardziej powiedziała mi się też należy poza tym mam tez przewijak, wanienkę, karuzele taką z melodyjka nad łóżeczko i matę edukacyjną no i walizke ubrań ale chłopięcych więc nasza mała bedzie na początku chodzić "na chłopięco" - dokupimy tylko na lato kilka sukieneczek
Super, że tak dużo rzeczy dostaniecie To ogromna oszczędność

Cytat:
bo ciąża upośledza wczoraj spotkalismy z tz jego szefa i się popisałam powiedziałam ze chcemy dać psa za kratki zamiast do klatki ( w samochodzie). Ojj nie powinnam się publicznie pokazywać no i odzywać.
Ja dzisiaj zabłysłam Nie było rano w pracy prądu, a miałyśmy sprzątać. Koleżanka myła okna a ja zajęłam się jakąś drobnicą. Okazało się, że przez brak prądu, nie było ciepłej wody. No to wpadłam na genialny pomysł, że przecież można wodę ZAGOTOWAĆ w czajniku Ciekawe jakbym to zrobiła bez prądu

Cytat:
wydaje mi się, że im droższe, tym mają więcej w składzie
Niekoniecznie tak musi być W tym przypadku również sprawdza się reguła, że droższe nie zawsze znaczy lepsze Ja np. chodzę prywatnie do dermatologa. Pewnego razu, podczas upadku, rozcięłam sobie brodę. Kiedy rana się zagoiła, poszłam do niego po jakąś maść. Przygotowana byłam na kwotę ok. 150 zł, bo tyle wydała moja siostra na super maść też przepisaną przez niego. A tu niespodzianka. Lekarz oznajmił, że właśnie wszedł polski odpowiednik tego leku i zapłaciłam chyba 17 zł

Co prawda nikt nie pytał jak mi zleciała I rocznica ślubu, ale i tak Wam opowiem
W sobotę mieliśmy mszę w kościele. Był straszny upał i do popołudnia leżałam w łóżku, strasznie się źle czułam, już myślałam, że nie pójdę. W ostatniej chwili się zdecydowałam, że idę. No i tak źle, jak w kościele, to chyba nigdy się nie czułam... W pewnym momencie, to z tego wszystkiego zaczęły mi łzy lecieć z oczu Coś okropnego... Jakoś wytrwałam. A najciekawsze, że nasi sąsiedzi również byli na tej mszy, bo obchodzili 35 rocznicę ślubu Dokładnie 35 lat, tego samego dnia co my, brali ślub
Niedziela (czyli nasz faktyczna rocznica ) była ciut lepsza, jeśli chodzi o samopoczucie. Mąż przed śniadaniem pojechał po kwiaty dla mnie Miał mi kupić eustomy, a kupił mieczyki Takie podobne były wg niego Ale i tak są piękne Potem robiliśmy obiad, później tradycyjnie drzemka A na wieczór pojechaliśmy do hotelu, w którym mieliśmy wesele na kolację. Wystroiłam się Jedzenie było przepyszne, kelnerzy strasznie mili, w ogóle mieliśmy całą część restauracji tylko dla siebie Powspominaliśmy okres narzeczeństwa To był naprawdę miły wieczór Nawet stwierdziliśmy, że możemy sobie zrobić taką tradycję, że w każdą rocznicę będziemy tam jeździli na kolację
A na dobranoc Mężulek poczytał mi i Dzidziusiowi książeczkę o Panu Tygrysie
Koniecznie musimy takie wieczory urządzać częściej
kropeczka1984 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 17:46   #3644
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pearpearl Pokaż wiadomość
glowa do gory,kochana
szybko zleci
pomysl, ze oprocz tej delegacji masz go na codzien...a np. my z Agatkiem mamy swoich "od swieta"
otóż to!
Cytat:
a skad wiesz, ze to ma byc niby na dziewczynke? nie moze byc "pryszczaty" chlopczyk?
no oby, oby
Cytat:

to jakby co i mnie sie przyda
chociaz mam nadzieje, ze nigdy sie nie dowie, ze matka troche za synem byla... chociaz tz juz mnie dzisiaj straszyl, ze jej wszystko powie
niech sprobuje

Dziewczyny, a o jakich takich typowych objawach slyszalyscie, ze rokuja o dziewczynce albo o chlopcu???

Co do poduszki - kojca z motherhood, to wlasnie dzisiaj tz mi ja kupil, juhuuuuuuu !!!
Oj niedobry tżcik
Chwilę grozy pewnie przeżyłaś z tym moczem, co? a zapisali jakiś lek, czy coś?
Uff, na szczęście zdążyłaś powiedzieć, bo by było już po niespodziance ja mojemu już na początku badania mówię, żeby nie mówił
Ojj współżycie zakazane, to tragedia też cały czas się leczę na infekcję, teraz biorę tabletkę co 2 dzień na noc... ale jeszcze 7 tabletek
Ja chyba muszę się odzwyczaić mówienia Seba, Seba Czasem będę mówić Seba, a czasami Kinia dla przyzwyczajenia umysłu

---------- Dopisano o 18:46 ---------- Poprzedni post napisano o 18:41 ----------

Cytat:
Napisane przez kropeczka1984 Pokaż wiadomość
Słodkie Fajnie spędziliście ten dzień, zazdraszczam troszkę u mnie nie spodziewam się żadnych 'rewelacji'

A co do leków... kij go wie ile tak naprawde kosztują... muszą jakoś 'zarabiać'

Stary 2011-08-29, 17:52   #3645
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Nadrobiłam Was w końcu

Akurat dzisiaj poszłam do łazienki wysmarkać nos i co? I pojawiła się krew :/ Ale już wcześniej czytałam, że to normalne, więc się nie przejmuję

Super, że tak dużo rzeczy dostaniecie To ogromna oszczędność

Ja dzisiaj zabłysłam Nie było rano w pracy prądu, a miałyśmy sprzątać. Koleżanka myła okna a ja zajęłam się jakąś drobnicą. Okazało się, że przez brak prądu, nie było ciepłej wody. No to wpadłam na genialny pomysł, że przecież można wodę ZAGOTOWAĆ w czajniku Ciekawe jakbym to zrobiła bez prądu

Niekoniecznie tak musi być W tym przypadku również sprawdza się reguła, że droższe nie zawsze znaczy lepsze Ja np. chodzę prywatnie do dermatologa. Pewnego razu, podczas upadku, rozcięłam sobie brodę. Kiedy rana się zagoiła, poszłam do niego po jakąś maść. Przygotowana byłam na kwotę ok. 150 zł, bo tyle wydała moja siostra na super maść też przepisaną przez niego. A tu niespodzianka. Lekarz oznajmił, że właśnie wszedł polski odpowiednik tego leku i zapłaciłam chyba 17 zł

Co prawda nikt nie pytał jak mi zleciała I rocznica ślubu, ale i tak Wam opowiem
W sobotę mieliśmy mszę w kościele. Był straszny upał i do popołudnia leżałam w łóżku, strasznie się źle czułam, już myślałam, że nie pójdę. W ostatniej chwili się zdecydowałam, że idę. No i tak źle, jak w kościele, to chyba nigdy się nie czułam... W pewnym momencie, to z tego wszystkiego zaczęły mi łzy lecieć z oczu Coś okropnego... Jakoś wytrwałam. A najciekawsze, że nasi sąsiedzi również byli na tej mszy, bo obchodzili 35 rocznicę ślubu Dokładnie 35 lat, tego samego dnia co my, brali ślub
Niedziela (czyli nasz faktyczna rocznica ) była ciut lepsza, jeśli chodzi o samopoczucie. Mąż przed śniadaniem pojechał po kwiaty dla mnie Miał mi kupić eustomy, a kupił mieczyki Takie podobne były wg niego Ale i tak są piękne Potem robiliśmy obiad, później tradycyjnie drzemka A na wieczór pojechaliśmy do hotelu, w którym mieliśmy wesele na kolację. Wystroiłam się Jedzenie było przepyszne, kelnerzy strasznie mili, w ogóle mieliśmy całą część restauracji tylko dla siebie Powspominaliśmy okres narzeczeństwa To był naprawdę miły wieczór Nawet stwierdziliśmy, że możemy sobie zrobić taką tradycję, że w każdą rocznicę będziemy tam jeździli na kolację
Piękne są te kwaity ostatnio kupiłam je tacie na urodzinki one są na tylew fajne z ena jednej gałązce jest dużo kwiatów i są prześliczne tak mi sie marzy bukiet ślubny z tych kwiatków

---------- Dopisano o 18:52 ---------- Poprzedni post napisano o 18:46 ----------

eee tam pikuś jak macie zakaz tylko przez jakiś czas a co ja mam powiedzieć jak ja mam cały czas zakaz co ide do lekarza i mówi wsyztsko super pięknie ładnie to ja już heppi pytam sie to można współżyć chociaż 2 razy w mc??? nieee niewolno pani no i h.j wielki i bąbelki a czasami to już człowiek ma taką ochote ze ciężko sie powstrzymac ale jeszcze troche bo lekarz powiedział że pozwoli mi dopiero od 30tyg jak będzie cały czas tak dobrze to wyglądać a że tu niebawem będzie już 24 tydz to jeszcze tylko 6 tyg do "30" jeju aż sie wierzyć nie chce że jeszcze tylko 6 tyg i już 30 tydz a potem to już tylko z górki 8 tyg i oczekiwanie na wielki dzień
Stary 2011-08-29, 17:53   #3646
magda1804
Rozeznanie

Cytat:
Mąż przed śniadaniem pojechał po kwiaty dla mnie Miał mi kupić eustomy, a kupił mieczyki Takie podobne były wg niego Ale i tak są piękne Potem robiliśmy obiad, później tradycyjnie drzemka A na wieczór pojechaliśmy do hotelu, w którym mieliśmy wesele na kolację. Wystroiłam się Jedzenie było przepyszne, kelnerzy strasznie mili, w ogóle mieliśmy całą część restauracji tylko dla siebie Powspominaliśmy okres narzeczeństwa To był naprawdę miły wieczór Nawet stwierdziliśmy, że możemy sobie zrobić taką tradycję, że w każdą rocznicę będziemy tam jeździli na kolację
kropeczka1984 ale fajnie.... aż się rozmarzyłam przy okazji gratuluje rocznicy i zycze wszystkiego co najlepsze z tej okazji

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 18:15   #3647
pearpearl
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez tygrysia Pokaż wiadomość
Ja się zapisałam do szkoły rodzenia w szpitalu na Pl. Starynkiewicza. Jest bezpłatna dla kobiet zameldowanych w Warszawie. Jak będziesz chciała to podam Ci tel kom. do Pani robiącej zapisy.
a czy mozna sie tam zapisac nawet,jezeli nie chce sie tam rodzic?
i jak to wyglada z dniami i godzinami? Od kiedy start?

Cytat:
Napisane przez Agatek
Oj niedobry tżcik
poradzimy...
hihi
Cytat:
Napisane przez Agatek
Chwilę grozy pewnie przeżyłaś z tym moczem, co? a zapisali jakiś lek, czy coś?
nie bylo milo...
zdalam sobie sprawe, jak bardzo pragne zdrowia tego dziecka, pomimo iz ani przez chwilke go nie planowalam, a jak sie dowiedzialam o ciazy, to przeplakalam ze strachu niejedna noc...

leku nie zapisal, ale w czwartek ide do swojego, ktory powiedzial, ze sprawdzi mnie na tip top i wiecej sie dowiem

Cytat:
Napisane przez Agatek
Ojj współżycie zakazane, to tragedia też cały czas się leczę na infekcję, teraz biorę tabletkę co 2 dzień na noc... ale jeszcze 7 tabletek
czyli dwa tygodnie i mozesz brykac
Cytat:
Napisane przez Agatek
Ja chyba muszę się odzwyczaić mówienia Seba, Seba Czasem będę mówić Seba, a czasami Kinia dla przyzwyczajenia umysłu

Ja musze w koncu zaczac patrzec na inne ciuszki, bo na razie rozgladalam sie za samymi piratami, samochodami i samolocikami

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
eee tam pikuś jak macie zakaz tylko przez jakiś czas a co ja mam powiedzieć jak ja mam cały czas zakaz co ide do lekarza i mówi wsyztsko super pięknie ładnie to ja już heppi pytam sie to można współżyć chociaż 2 razy w mc??? nieee niewolno pani no i h.j wielki i bąbelki a czasami to już człowiek ma taką ochote ze ciężko sie powstrzymac ale jeszcze troche bo lekarz powiedział że pozwoli mi dopiero od 30tyg jak będzie cały czas tak dobrze to wyglądać
łoooo matko z corko
zwariowalabym
serio
dostalabym na glowe
a tz na dwie

Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
kropeczka1984 ale fajnie.... aż się rozmarzyłam przy okazji gratuluje rocznicy i zycze wszystkiego co najlepsze z tej okazji
sie dolaczam !

Sometimes when I close my eyes, I can't see
pearpearl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 18:23   #3648
MissZuzia
Zadomowienie

szalejecie z postami trochę zerkałam dziś ale nie było szansy odpisywać

Cytat:
Napisane przez eliza1984 Pokaż wiadomość
Zastanawiam się czy mogę kupić sobie tabletki z kwasami omega .Wiadomo jak dobrze wpływają na rozwój dziecka ,ale lekarz nic nie kazał mi przyjmować witaminowego .Jak myślicie mogę brać czy lepiej zapytać lekarza .Chciała bym mieć mądre dziecko
dziwny ten lekarz, większość poleca dodatkowe witaminki, także z kwasami. Mi jednak nie służą te z kwasami bo po nich wymiotuję, dlatego musze brać zwykłe

Cytat:
Napisane przez sandra1892 Pokaż wiadomość
Hej mamusie !
Weekend i po weekendzie
niestety weekend ma to do siebie, że za szybko się kończy buuu jak mi się dziś nie chciało wstawać do pracy

Cytat:

ahh też robiłam polędwiczki w sosie kurkowym w zeszłym tygodniu pyycha tylko się trzeba cyrtolić z kurkami i się wnerwiałam ale ten smak
niestety wyczyszczenie ich z piachu i innych brudów kosztuje nerwów ale zajadanie się tż i mruczenie o jakie pyszne wynagrodziło mi ten trud

Cytat:

zaciśnięte ja mam w środę i jestem mega ciekawa co tam u dzidziusia
zaciskam i za ciebie - czekamy na wieści z połówkowego. Ja mam równo za tydzień

Cytat:

ale mi się już tęskni z nim. A ten tydzień ma cały wyjazdowy, potem ja jade na 2 -3 tygodnie do krakowa
mój ma cały ROK wyjazdowy, tydzień w tydz siedzę sama, rodzice daleko więc gdyby nie spotkania z koleżankami to byłabym sama jak kołek. Choc teraz rzadziej się spotykamy więc nudzę się ciut wieczorami i tylko net/książka czy tv...
Dobrze, że tż choć na weekendy wraca

Cytat:

U mnie w pracy dzisiaj powariowali - robota mi sie pali w rękach.
Teraz mam chwilę, żeby Was nadrobic, bo szef poszedł na spotkanie
u mnie dziś szefowa jakaś dziwna, czekamy na jej wybuch bo chyba nas przygotowuje do czegoś większego

Cytat:
Napisane przez magda1804 Pokaż wiadomość
Byłam dzis u gina, ktory rozwial moje strachy i obawy o bolu brzucha kazał przede wszystkim leżec, no-spę doraźnie. Dostałam skierowanie na glukoze i cos tam jeszcze. No i najważniejsze

Zrobił mi USG. Moja dzidzia waży 644g Według USG termin wychodzi mi na 27 grudnia!!! To juz kolejne USG, ktore wyliczylo mi taki termin porodu Zresztą matczyne przeczucie mówi, że rozwiązanie nastapi w grudniu Oby nie na święta....

Dziś wg usg jestem w 22+5 tyg
super, gratuluję. Ato było usg połówkowe czy zwykłe? Pytam się bo chciałabym wiedziec jak ono wyglada - sama mam je za tydzień

Cytat:
Napisane przez BebiBebi Pokaż wiadomość
a to mój dzisiejszy zakup
extra

Cytat:
Dzien dobry, Brzuchatki.
Melduje sie dzisiaj tak pozno, bo mialam od rana "male" nerwy.
super, że mogłaś wybrać się do lekarza, który uspokoił cię

Cytat:
słuchaj, a możesz napisać gdzie kupiliście tą poduchę? plizz bo też chcę taką

Cytat:

Co Oni tak wyjeżdżają. Mój mąż też jutro wyjeżdża w delegację. Na szczęście tylko na 2 dni, to jakiś przeżyję
łączę się w bólu, takim już nawet stałym

Cytat:
meldunek w wawie wszystko ułatwia przynajmniej odchodzi ci koszt kilku stów za taką szkołę

Cytat:

Ja dzisiaj zabłysłam
a ja wczoraj, tż mnie wkręcił na szczęście tylko między nami się 'popisałam'

Cytat:
super rocznica...

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 18:31   #3649
Haniula
Zakorzenienie

Uff nadrobiłam, a troche tego było bo kilka dni mnie nie było i mam zaległości Bylismy na weselu i poprawinach, potancowalismy najedlismy się i tak zlecial weekend a dzis bylam w ikei i upatrzyłam pare rzeczy dla Lenki Narazie kupilam tylko posciel- o ta http://www.ikea.com/pl/pl/catalog/products/10107784
zaluje ze nie kupiłam spiworków do spania ale nie moglam sie zdecydowac na zaden
Podobaja mi sie tez lampki nad łozeczko ale nie wiem jeszcze jak bedziemy malowac pokoj i ktora by najlepiej pasowała

gratuluje wszystkich dziewczynek
Haniula jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-08-29, 18:33   #3650
MMONIKA9
Wtajemniczenie

moi rodzice na szczęście mieszkają tylko 30km dalej ode mnie i raz ja jadę do nich raz oni do mnie choć i tak częściej ja jestem u nich bo tż co drugi dzień jezdzi w tamtym kierunku odbierać mame z pracy więc czasami sie znim zabieram i sobie zostaje na weekend bo inaczej bym tu zwariowała bo ja tu nie mam żadnych koleżanek są tu 4 dziewczyny które są to siostry i dziewczyny kolegów tż ale każda ma jakoś swoje życie i swoje zainteresowania że w ogóle ich nie widuje i siedze tak sama całymi dniami w domku najwięcej czasu spędzam na gg gdzie gadam z moją przyjaciółką która mieszka w irl. ale to nie to samo co wyjśc do cżłowieka pogadać z nim wypić sobie kawke czy wybrać się moze razem do sklepu pochodzic pooglądac itp kogoś kto chętnei by ze mną pojezdził doradził pomógł w zakupach dlatego wszystko planuje tka na wrzesień październik bo wtedy z rodzicami sobie wsiąde w samochód kilka sklepów objedziemy i myśle że najważniejsze rzeczy kupie
Stary 2011-08-29, 18:34   #3651
*Agatek*
Zakorzenienie

Cytat:
leku nie zapisal, ale w czwartek ide do swojego, ktory powiedzial, ze sprawdzi mnie na tip top i wiecej sie dowiem
wszystko na tip to i dzień jest nasz... ale nie mój... każdy dzień jest twój kiedy always masz

Cytat:
czyli dwa tygodnie i mozesz brykac

ja to jak byłam na ost wizycie to już infekcja, ale pozowlił brykać, tylko 3-4 dni odczekać, a tak to właśnie przyjeżdżał tż po tylu dniach ale i tak seksik w gumeczce, żeby mu się nie dostało w razie co
Cytat:
Ja musze w koncu zaczac patrzec na inne ciuszki, bo na razie rozgladalam sie za samymi piratami, samochodami i samolocikami

ale z nas wyrodnie matki normalnie wstyd! i będziemy im śpiewały kołysankę na wieczór: "córeczko wolałabym żebyś była chłopcem" już dziś tż powiedziałam, przez tel, żeby się nie nastawiał, bo wtedy będzie miał zażalenie do Bóg wie kogo on też przywykł do Seba, Seba, a mu mówię dziś: Kinga! bo nie wiadomo jak zareaguje na to psychika po porodzie, czy dziecko nie będzie 'odepchnięte' będę mówić i tak i tak

Cytat:
a tz na dwie

Stary 2011-08-29, 18:52   #3652
inutil
Zakorzenienie

GG do inutil

Cytat:
Podoba mi się piosenka

oo widzę zmianę z Seby na Niespodziankę

pearpearl dobrze, że od razu zadzwoniłaś i pojechałaś. Lepiej chuchać na zimne

już widzę jaranie się poduszką
kropeczka1984 alleee fajna rocznica, może kiedyś się doczekam aż tż zaprosi mnie na kolację

ja nawet nie pamiętam jak spędziliśmy naszą pierwszą. Tż nie przywiązuje za bardzo do tego wagi, no i ja jakoś też to olałam może dlatego że następnego dnia wyjeżdżaliśmy do Barcelony i jakoś tak minęło

---------- Dopisano o 19:52 ---------- Poprzedni post napisano o 19:44 ----------

MMONIKA9 dobrze, że rodziców masz w miarę blisko, bo rzeczywiście ciężko jest siedzieć samemu i nie mieć nawet do kogo się odezwać

Cytat:
wszystko na tip to i dzień jest nasz... ale nie mój... każdy dzień jest twój kiedy always masz
Stary 2011-08-29, 18:53   #3653
MissZuzia
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez MMONIKA9 Pokaż wiadomość
moi rodzice na szczęście mieszkają tylko 30km dalej ode mnie i raz ja jadę do nich raz oni do mnie choć i tak częściej ja jestem u nich bo tż co drugi dzień jezdzi w tamtym kierunku odbierać mame z pracy więc czasami sie znim zabieram i sobie zostaje na weekend bo inaczej bym tu zwariowała bo ja tu nie mam żadnych koleżanek są tu 4 dziewczyny które są to siostry i dziewczyny kolegów tż ale każda ma jakoś swoje życie i swoje zainteresowania że w ogóle ich nie widuje i siedze tak sama całymi dniami w domku najwięcej czasu spędzam na gg gdzie gadam z moją przyjaciółką która mieszka w irl. ale to nie to samo co wyjśc do cżłowieka pogadać z nim wypić sobie kawke czy wybrać się moze razem do sklepu pochodzic pooglądac itp kogoś kto chętnei by ze mną pojezdził doradził pomógł w zakupach dlatego wszystko planuje tka na wrzesień październik bo wtedy z rodzicami sobie wsiąde w samochód kilka sklepów objedziemy i myśle że najważniejsze rzeczy kupie
znam ten ból, mój pierwszy rok po przeprowadzce tutaj tak smutno wyglądał, nikogo nie znałam, wszyscy bliscy znajomi zostali w rodzinnym mieście i tylko tż. A on dużo pracuje i wiem, że bardzo nieznośna byłam bo sama ciągle sama, ja kończyłam pracę punktualnie i czekałam w domu na niego. Każda godzina jego spóźnienia doprowadzała mnie do złości i płaczu... Niestety w pierwszej pracy byli sami starzy ludzie i firma tak mała, kilka osób dosłownie, że nie dało się nawiązać bliższych znajomości. I tutaj musze się przyznać, że pierwsze znajomości nawiązałam przez fora internetowe. Teraz mam grono kilku fajnych koleżanek i dziękuję, że na nie trafiłam w drugiej pracy też fajniej i czasami się spotykamy, choć jestem najmłodsza to ludzie są w porządku i nie tak bardzo starsi ode mnie Ale tż ciągle nie ma a wiadomo, że codziennie nie mogę się z kimś spotykać bo każdy ma swoje życie. Jest fajnie jak raz czy dwa razy w tyg mam zapelniony wieczór że nie siedzę przed tv. Dobrze, że przynajmniej chodze do pracy to czas mija szybciej i tego dnia niewiele zostaje

http://suwaczki.maluchy.pl/li-57141.png

było 83 jest 63 musi być 60 w sferze marzeń 58
MissZuzia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 18:57   #3654
agawoo
Zakorzenienie

Cytat:
Podoba mi się piosenka

Do usług
Cytat:
Dzien dobry, Brzuchatki.
Melduje sie dzisiaj tak pozno, bo mialam od rana "male" nerwy. Zauwazylam rano po siusianiu na papierze kilka kropel krwi i troche sie przestraszylam. Polecialam najpierw na umowiona wizyte u dentysty, a pozniej od razu zadzwonilam do swojego prowadzacego, ktory kazal mi jak najszybciej udac sie do jakiegos lekarza (dalej siedze u tzta w wawie, nie w mazurskim grajdolku). Lekarz (znjaomy znjaomych tzta) okazal sie przemily, konkretny, rzeczowy-takich lubie. Kazal przyjechac do szpitala( w Wolominie - zajechalo mafia ), zrobil usg, powiedzial, ze Babel jest ladny i zdrowy i ze nic zlego sie nie dzieje.
Zabronil tylko () wspolzyc przez kilka dni, odpoczywac, oszczedzac sie itd. I juz,juz prawie powiedzial nam plec, ale zdazylam krzyknac,ze nie chcemy wiedziec. Jednak wydawalo mi sie, ze widzialam pimpuche i tztowi tez sie tak zdawalo... Ale jak powiedzial,ze chyba cos widzial, to lekarz stwierdzil "a moze to tylko noga, reka lub pepowina", wiec byc moze lekarz widzial pindolka. A moze tylko nas robil w bambuko (bo ja oczywiscie sie zaczelam cieszyc i wolac: "Jas?, Jas?, bedzie Jas?!") i wcale nie widzial pindolka, ale chcial nas zmylic? Tak wiec dalej nie wiem... Chociaz czute mam na dziewczynke.
Tez jestem cala wysyfiona na klatce piersiowej, no i dlatego pytalam Was o ten sok pomaranczowy, po to podobno znak, ze dziewczynka. Jednak brzuszek mam raczej spiczasty, wiec to by szlo na chlopca. Sama juz nie wiem... Oby tylko zdrowe bylo
[...]

Co do wozkow, to widzialam dzisiaj w sklepie 2 panie z mutsy i powiem szczerze, ze jakos tandetnie wygladaly. Jednak popytalam ich i byly bardzo zadowolone. Twierdzily,ze swietnie sie prowadza, sa leciutkie, latwo sie sklada i w ogole polecaly. Jedyny szkopul to malutka gondola. Dzidzia miala 2 miesiace i gondolka juz byla na styk.

Pearl,
dobrze, że wszystko w porządku

A ten wózek to chyba odpada w przedbiegach, bo jak gondolka mała, to co 3-miesięczne dziecko wsadzimy do spacerówki??

Cytat:

[...]

No zabłysnęłaś, nie ma co
Fajna rocznica I wszystkiego najlepszego z tej okazji

tylko po to, żeby w niej wszystko było
agawoo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 19:36   #3655
kasiahexe
Zadomowienie

Heloooooooo
nie było mnie sto lat :////////
tzn byłam ale mialam lenia do pisania hihihi
podczytwalam was ale juz nic nie pamietam hihi a wie cpozwalam mozecie mnie zlinczowac hihi
Dzisiaj zaeczełam troche cwiczyc i chciala bym chodzic na basen ale moj lekaz twierdzi ze jak nie jestem zaba to lepeij dac soebie spokoj hihi bo czesto łapie sie infekcje ktore sie ciezko lecza :/
powiedzcie jak chodzicie na basen to jak sie zabezpieczacie przed infekcjami??
onajamiam wszystkim wszem i wobec ze wózek qunni buzz jest boski hihi leciutki łatwo sie go składa i rozkłada spacerówka co prawda wolała bym w peni rozkladana ale i tak nie ma tragedi ten kubełek nie jest az taki głeboki zeby dziecko spało z nogami w górze a juz poczytałam o niej na forum i dziewczyny podkładajo poduszke i jest super
kupiłam dzisiaj pierwszy ciuszek hihiale sie ciesze

Witam wszytkie nowe mamusie ))))
i gratuluje dziewczynek i chlopczykow ))))

Uploaded with ImageShack.us

LIVKA jest juz z nami

Edytowane przez kasiahexe
Czas edycji: 2011-08-29 o 19:55
kasiahexe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 20:09   #3656
19mala83
Raczkowanie

Agatek ja mieszkam przed lub za Lubiczem zależy z której strony patrzeć Dobrzejewice nie wiem czy znasz. Taa budowa fajna rzecz tylko że zjada nas finansowo a w zasadzie zjadają nas finansowo właśnie fachowcy ehhh szkoda gadać

Mmonika9 ja też jak się wyprowadzę bedę miała 30 km do rodziców, niby nie dużo ale jednak. Niestety tam gdzie będe mieszkać też nie mam znajomych ani przyjaciół, a znajomi małża zawsze mieli do mnie jakiś dystans bo ja jakby to powiedzieć "niemiejscowa", ale przestałam się tym przejmować, nie będę na siłe starała się o czyjąś niby "przyjaźń". Jakby co będe miała jakieś 5 km do teściowej, sama nie wiem co gorsze

Kropeczka1984 gratulacje rocznicy i tak miło spędzonego dnia.
My mamy dwie rocznice i teraz pytanie którą świętować?
19mala83 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 20:17   #3657
*Agatek*
Zakorzenienie

Ten dziecior mnie wykończy! 19.45 musiałam jechać do sklepu po lody i nektarynki przy okazji kupiłam winogronka i krówki

Cytat:
Napisane przez 19mala83 Pokaż wiadomość
Agatek ja mieszkam przed lub za Lubiczem zależy z której strony patrzeć Dobrzejewice nie wiem czy znasz. Taa budowa fajna rzecz tylko że zjada nas finansowo a w zasadzie zjadają nas finansowo właśnie fachowcy ehhh szkoda gadać
No to za Lubiczem! A jechałaś kiedyś przez Grębocin do Torunia? to pewnie mnie mijasz po drodze hihi

Stary 2011-08-29, 20:19   #3658
neska22
Zakorzenienie

GG do neska22

jestem znów ;D ale zaraz ide

nie naprawiłam kompa jednak ;/ i jutro wieczorem oddajemy do serwis u (i od 2 do 4 tyg bez kompa bedziemy )))no i nie powiem Wam o wyniku USG bo juz bede bezkompa...

wszystkim gratuluje udanych wizyt i usg
uciekam juz
jeszcze jutro zajrze o ile komp sie załączy...
neska22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-08-29, 20:20   #3659
MMONIKA9
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
Heloooooooo
nie było mnie sto lat :////////
tzn byłam ale mialam lenia do pisania hihihi
podczytwalam was ale juz nic nie pamietam hihi a wie cpozwalam mozecie mnie zlinczowac hihi
Dzisiaj zaeczełam troche cwiczyc i chciala bym chodzic na basen ale moj lekaz twierdzi ze jak nie jestem zaba to lepeij dac soebie spokoj hihi bo czesto łapie sie infekcje ktore sie ciezko lecza :/
powiedzcie jak chodzicie na basen to jak sie zabezpieczacie przed infekcjami??
onajamiam wszystkim wszem i wobec ze wózek qunni buzz jest boski hihi leciutki łatwo sie go składa i rozkłada spacerówka co prawda wolała bym w peni rozkladana ale i tak nie ma tragedi ten kubełek nie jest az taki głeboki zeby dziecko spało z nogami w górze a juz poczytałam o niej na forum i dziewczyny podkładajo poduszke i jest super

Witam wszytkie nowe mamusie ))))
i gratuluje dziewczynek i chlopczykow ))))

Uploaded with ImageShack.us

jak dla mnei cena jest za kosmiczna za ten wózek ten 4 kołowy to jeszcze ujdzie
ale nie wyobrażam sobie teraz spacer takim wózkiem zimą po śniegu z tymi malutkimi kólkami http://allegro.pl/quinny-buzz-3-2010...789452667.html
i mi spacerówka nie przypasowała bo dośc mała

ale ostatnio pisałam ze nawet spodobał mi się ten coletto matteo ale nie wiem czy rodzice wyłożą na taki kosmiczny wózek bo im też musi przypaśc do gustu by tyle pieniędzy wyłożyć no i wczoraj im pokazywałam i bardzo im sie spodobał nawet ale jak usłyszeli cene to im troche mina zrzędła więc niewiem czy ich nie poprosze by ten tysiąc wyłożyli a te 500zł to my z tż dorzucimy i moż esie zdecyduje bo ja jeszce rozważam espiro gtx lub espiro vector bo te stare espiro mi sie niepodobały ze względu na to z eni emożna było spacerówki obracać a te nowsze już mają tak ze można montować przodem i tyłem do kierunku jazdy
Stary 2011-08-29, 20:30   #3660
magda1804
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez MissZuzia Pokaż wiadomość
super, gratuluję. Ato było usg połówkowe czy zwykłe? Pytam się bo chciałabym wiedziec jak ono wyglada - sama mam je za tydzień
MissZuzia własciwie to tak, połówkowe Moj gin jest bardzo konserwatywny i stosuje sie do zalecen NFZ, mowil, ze w ciazy przysluguje bezplatnie jedynie 3 usg, ja mialam robione 2, pierwsze w celu potwierdzenia ciazy chyba w 8tc, drugie na moje zyczenie w 14tyg, bo balam sie ze z dzidzia cos nie tak. On wtedy powiedzial, ze warunkiem zrobienia tego badania w 14tygodniu, jest rezygnacja z usg połówkowego- oczywiscie ja, ze tak, nie ma sprawy, hihi. Pozniej mialam wizyte w 18tyg i dzisiejsza. Zapytal czy ostatnio mialam robione usg- no nie skąd? ostatnio?? niee wiec tak tez zrobił mi trzecie usg!

U mnie wygladalo to tak:
pomiary główki, brzuszka, kości udowej, obliczenie wagi dziecka i termin porodu z wyliczen usg. Płci nie potwierdzil, powiedzial tylko, ze dziecko rozwija sie prawidlowo Zdjecia nie mam, bo on nie ma drukarki. Jutro odbieram wynik, aby miec dane na pismie. Moj lekarz jest dobry w swoim zawodzie,ale niezbyt mily, oschly,poza tym woli gdy chodzi sie do niego na prywatnie, bo tak to typowy służbista. Wtedy to cos pokaze, wytlumaczy, a dzis nic mi nie wyjasnil.

Cytat:
Napisane przez kasiahexe Pokaż wiadomość
Dzisiaj zaeczełam troche cwiczyc

kasiahexe gratuluje mobilizacji co do tych ćwiczeń

a ciuszki masz takie słodziaszne, nieziemskie

04.01.2012r.

zawsze będziesz w moim sercu 29.03.2008*
magda1804 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości