XXL-ki chudną do M-ki :) - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2011-12-13, 13:19   #3631
Eldo_rado
amor vincit omnia

Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)

Cytat:
Napisane przez malinka123108 Pokaż wiadomość

WIDZE ZE jestes "jajcara"hehez kazda Twoja wypowiedzia mam usmiech na buzinie z ciebie ale do ciebie;D
jajcara to dobre słowa, bo jadłam jajecznicę ze słonecznikiem

a tak na poważnie- bardzo się cieszę nie przypuszczałam, ze ktoś może tak odbierać moje wypowiedzi
Eldo_rado jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 13:22   #3632
malinka123108
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Layla79 Pokaż wiadomość
tak zgłoś administratorowi, mam swoją siłownię i zapraszam
a tak serio, to dieta jest bardzo rozsądna. nie wiem, czy widziałam programy w tvn style, gdzie babki zrzucają za szybko kg i potem jest obwisła skóra na brzuchu. ja pozbyłam się tłuszczu tam, gdzie nigdy nie mogłam się pozbyć i to dzięki ćwiczeniom. ale potem zaszłam w ciążę i lipa. znowu muszę się odchudzać i tak całe życie
to ze zaszlas w ciaze to chyba nie "lipa"gratuluje....a to teraz sie odchudzasz po ciazy czy jak bo juz sie pogubilam...ta waga 63 jest aktualna czy???

---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ----------

Cytat:
Napisane przez Eldo_rado Pokaż wiadomość

a tak na poważnie- bardzo się cieszę nie przypuszczałam, ze ktoś może tak odbierać moje wypowiedzi
a ze smiechu malo nie obudzilam mojej malej dzis skonczyla 5 miesiac Kupilam jej czapeczke z hello kity
Stary 2011-12-13, 13:23   #3633
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
to ze zaszlas w ciaze to chyba nie "lipa"gratuluje....
Layli chodziło o to, ze długo się odchudzała, dbała o ciało, ujędrniała je, a potem po ciąży proces ten został trochę cofnięty i znów musiała walczyć od nowa o smukłe ciało ... na pewno i chodziło Jej o to, ze ciążą Jej w czymś przeszkadzała
Stary 2011-12-13, 13:28   #3634
malinka123108
Wtajemniczenie

dzis w przymierzalni (mierzylam stanik)i nie bardzo podoba mi sie moj brzuchslyszalam ze po ciazy z meisiaca na miesiac spada....ale ja jestem niecierpliwa...dzis orbitrek ciag dalszy zrobie z 50 brzuszkow do tego i 15 min na orb.

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

eldorado dzieki..ja jestem roztrzepana i czasem potrzebuje tlumaczaz Polskiego na Polski ...

WIEC GRATULACJE DLA KOLEZ ze zgubila tyle kg ale ja tez zgubie

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

DZIS mi sie strasznie jesc chce
Stary 2011-12-13, 13:32   #3635
Eldo_rado
amor vincit omnia

ja ładnie jem do godz 14/15, a potem muszę się baaardzo pilnować, żeby na wieczór z nudów nie jeść..
Stary 2011-12-13, 13:35   #3636
Bottega
Zakorzenienie

Cytat:
przypomniałam sobie dziś że ziarna są nie tylko zdrowe, ale i... pyszne
ja kocham słonecznik
jajecznica zesłonecznikiem? MNIAM, alenpysznie brzmi!
Cytat:
popieram!!
szczerze to kazdy ma inaczej to ze ona schudla 17 kg w iles tam to fajnie,ale nikt nie powiedzial ze i my musimy tak jesc ,tak cwiczyc aby osiagnac taki sam efekt...DO KAZDEGO TRZEBA PODEJSC INDYWIDUALNIE:d[COLOR="Silver"]
dokładnie
a do co dzidzi - zazdroszczę córeczki

Cytat:
a tak serio, to dieta jest bardzo rozsądna. nie wiem, czy widziałam programy w tvn style, gdzie babki zrzucają za szybko kg i potem jest obwisła skóra na brzuchu. ja pozbyłam się tłuszczu tam, gdzie nigdy nie mogłam się pozbyć i to dzięki ćwiczeniom. ale potem zaszłam w ciążę i lipa. znowu muszę się odchudzać i tak całe życie
u mnie nic nie zwisa Mam bardzo jędrną skórę. Dużo jędrniejszą niż wiele chudszych koleżanek.

Bottega jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 13:39   #3637
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez Bottega Pokaż wiadomość
ja kocham słonecznik
jajecznica zesłonecznikiem? MNIAM, alenpysznie brzmi!
a smakuje jeszcze lepiej niż brzmi

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2011-12-13, 14:03   #3638
Bottega
Zakorzenienie

U mnie dziś trochę lepszy jadłospis, więcej węgli zawiera i nie muszę się napychac jogurtem nat. Ale kalorycznie ciągle trochę mało.

I śniadanie: 100g pomidora, sałata, 25g szynki z kurczaka, 2 kromki chleba razowego (50g), 5g masła ekstra
II śniadanie: 200g białej kapusty, koper do smaku, 50g twarogu
Obiad: 170g piersi z kurczaka,30g makaronu pełnoziarnistego, 100g pomidora, 5 g oliwy z wytłoczyn oliwek, 5g oleju roślinnego (Olivier), 100g ogórka kiszonego, sałata
Podwieczorek: 300g mandarynek, 10g pestek z dyni
Kolacja: 50g szynki z piersi kurczaka, 1 kromka chleba razowego (25g),50g twarogu, 60g rzodkiewek, sałata, 100g pomidora
Łącznie: 1011kcal, 85,5g białka, 121g węglowodanów, 25.4g tłuszczu
Ćwiczenia: 8 minute legs, 8 minute buns, 8 minute stretch + hantle (1kg/ręka) 200 powtórzeń/ręka + 50 powtórzeń/ręka (tak inaczej, od góry - TŻ mi pokazał )

Stary 2011-12-13, 14:19   #3639
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
Ja po 26 kg na szczescie nie mam żądnych obwisłości.
W sumie chyba nie jest tak źle ze mną. Jedynie rozstępy (choć tyle, że bardzo jasne) mnie wkurzają troszkę, ale ja je mam od bardzo dawna. Taka moja uroda :/

Co do tej twojej diety. Zaręczam, że każdy kto by codziennie ćwiczył tyle aerobów doprowadzi ciało do super stanu
Z tą wodą to niezły przesadyzm
Ja najwięcej w ciągu dnia wypiłam chyba 3 butle. Tylko że wtedy było 30stopni w cieniu a ja jechałam na 100km wycieczke rowerową ze znajomymi. Za to ani razu w wc nie byłam, bo wszytsko wypocone
Aż mi się zachciało lata i rowerowania w piękny pogodny dzień

Cytat:
dzis w przymierzalni (mierzylam stanik)i nie bardzo podoba mi sie moj brzuchslyszalam ze po ciazy z meisiaca na miesiac spada....ale ja jestem niecierpliwa...dzis orbitrek ciag dalszy zrobie z 50 brzuszkow do tego i 15 min na orb.

---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ----------

eldorado dzieki..ja jestem roztrzepana i czasem potrzebuje tlumaczaz Polskiego na Polski ...

WIEC GRATULACJE DLA KOLEZ ze zgubila tyle kg ale ja tez zgubie

---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Bywają takie dni, że jedzenie w głowie siedzi.
Dzielna bądz i jedz jak jesteś głodna, a nie jak masz taką zachciankę!

Olej te brzuszki i ćwicz 45 minut na orbim. Jeśli chcesz zrzucić tłuszczyk, to będzie lepsze rozwiązanie. 15 minut to tylko rozgrzewka.
Brzuszki nie są idealnym ćwiczeniem na zrzucenie brzuszka
Stary 2011-12-13, 14:53   #3640
201608310918
Konto usunięte

Bottega, paranoja z tym Twoim dietetykiem Daj znać, jak się rozwinie ta sytuacja. Jestem ciekawa, co Ci jeszcze powie Pani Specjalistka

Od kilku dni mam problem z jedzeniem kolacji Zawsze bardzo lubiłam jeść wieczorem, a teraz po godzinie 16-17 muszę w siebie jakieś jedzenie wmuszać. Nie podoba mi się ta sytuacja i mam nadzieję, że mi wróci to jak najszybciej do normy.
201608310918 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 14:56   #3641
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

Cytat:
hahahahaha MUSISZ skoczyc do sklepu

ja bylam narazzie 2 razy po 7/8 min dzis chyba tez 7 albo jednak pojade w sobote....jakos co tydzien wystarczy tymbardziej nie mam po co sie opalac jedynie na te swieta jednorazowe wrazenie;/

wiecie co dziwnie mnie boli zoladek...nie z glodu bo go nie czuje ale od wczoraj w nocy sie zaczelo ....moze sie kurczy?
chyba za wcześnie na kurczenie ...ale powoli powoli ale się uchachałam
Cytat:
Napisane przez tyszka_ Pokaż wiadomość
Kiedyś regularnie chodziłam na solarium, ale w zeszłym roku jakoś to olałam. I powiem wam, że polubiłam bladość. Choć teraz mnie kusi żeby skoczyć 2-3 razy. Szybko się opalam, to było by w sam raz

A Ty jak chcesz chodzić, to lepiej zacznij już teraz. Powolutku skóra się przyzwyczai. Jak jesteś bladzioch to trzeba uważać

Jestem wsciekla. Mimo, ze dobrze jem i ćwiczyłam itd na wadze dziś 84.7
łot de fak?!!!
Mam nadzieje, że to te tabletki które biorę mają jakiś taki wpływ.
ja nie wiem te nasze wagi coś ostatnio szwankują kurczę FA

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-13, 15:03   #3642
malinka123108
Wtajemniczenie

Cytat:
Ja po 26 kg na szczescie nie mam żądnych obwisłości.
W sumie chyba nie jest tak źle ze mną. Jedynie rozstępy (choć tyle, że bardzo jasne) mnie wkurzają troszkę, ale ja je mam od bardzo dawna. Taka moja uroda :/

Co do tej twojej diety. Zaręczam, że każdy kto by codziennie ćwiczył tyle aerobów doprowadzi ciało do super stanu
Z tą wodą to niezły przesadyzm
Ja najwięcej w ciągu dnia wypiłam chyba 3 butle. Tylko że wtedy było 30stopni w cieniu a ja jechałam na 100km wycieczke rowerową ze znajomymi. Za to ani razu w wc nie byłam, bo wszytsko wypocone
Aż mi się zachciało lata i rowerowania w piękny pogodny dzień

Bywają takie dni, że jedzenie w głowie siedzi.
Dzielna bądz i jedz jak jesteś głodna, a nie jak masz taką zachciankę!

Olej te brzuszki i ćwicz 45 minut na orbim. Jeśli chcesz zrzucić tłuszczyk, to będzie lepsze rozwiązanie. 15 minut to tylko rozgrzewka.
Brzuszki nie są idealnym ćwiczeniem na zrzucenie brzuszka

ile??!!45 min!!MASAKRA UMARLABYM !!!!!
nie mam sily ustawiam sobie na ciezsze i mi brak sil przy malej tyle latania.....

dzis mam zly dzien chce jesc.
Stary 2011-12-13, 15:39   #3643
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
Aż sobie chyba zrobię na kolację! Albo raczej jutro rano A coś tam jeszcze wrzucałaś oprócz jaj i słonecznika? Bo ja w sumie czasami to jak za dużo powrzucam pomidorów czy coś to wcale nie jest taka smaczna

Cytat:
Mi teeeż, w sumie się czuję głodna jakaś

A najgorsze, że zapowiada się dłuuuugaaa noc przede mną pełna zadań i streszczeń, więc muszę rozłożyć sobie pulę kalorii na jak najwięcej niezbyt wielkich posiłków, bo inaczej nie zostanie mi nic do jedzenia na noc.
LadyTo0fat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 15:53   #3644
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez LadyTo0fat Pokaż wiadomość
Aż sobie chyba zrobię na kolację! Albo raczej jutro rano A coś tam jeszcze wrzucałaś oprócz jaj i słonecznika? Bo ja w sumie czasami to jak za dużo powrzucam pomidorów czy coś to wcale nie jest taka smaczna
nie, nie, ja daje tylko jajka, słonecznik i odrobinę masła najpierw na patelnie nie lubię przekomibonowania i dużej ilości składników w potrawach sprawdzonych. niektóre dania są fajne dzięki swojej prostocie.
Stary 2011-12-13, 15:58   #3645
Bottega
Zakorzenienie

a u mnie dziś właśnie odwrotnie - zupełnie nie chce mi się jeść. Przyznaję się, że do tej pory zjadłam tylko śniadanie

Stary 2011-12-13, 15:59   #3646
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
a u mnie dziś właśnie odwrotnie - zupełnie nie chce mi się jeść. Przyznaję się, że do tej pory zjadłam tylko śniadanie
potrzebuje energii , wiesz o tym
Stary 2011-12-13, 16:56   #3647
whisky79
Raczkowanie

Dziewczyny ja pomalu wracm do zdrowia ale wieczorami strasznie mnie meczy suchy kaszel,az mnie wszystko boli juz od niego
Zrobilam sobie dzis porownanie z waga 80 i 64 i jestem pozytywnie zaskoczona.Ale nie wiem czy moge te zdjecia do klubu wstawic bo nie chce na prozna wyjscWogole mam mega kiepski nastroj;do tego dzis na dworze mega niskie cisnienie:993hPa i czuje sie jakbym miala zemdlec.
Stary 2011-12-13, 16:59   #3648
Eldo_rado
amor vincit omnia

Cytat:
Napisane przez whisky79 Pokaż wiadomość
Zrobilam sobie dzis porownanie z waga 80 i 64 i jestem pozytywnie zaskoczona.Ale nie wiem czy moge te zdjecia do klubu wstawic bo nie chce na prozna wyjsc
możesz wrzucić, jesli chcesz.
Stary 2011-12-13, 17:27   #3649
happenstance
Raczkowanie

Cytat:
Dziewczyny ja pomalu wracm do zdrowia ale wieczorami strasznie mnie meczy suchy kaszel,az mnie wszystko boli juz od niego
Zrobilam sobie dzis porownanie z waga 80 i 64 i jestem pozytywnie zaskoczona.Ale nie wiem czy moge te zdjecia do klubu wstawic bo nie chce na prozna wyjscWogole mam mega kiepski nastroj;do tego dzis na dworze mega niskie cisnienie:993hPa i czuje sie jakbym miala zemdlec.
zazdroszcze że masz sie już czym chwalić ja jeszcze nie odwazyłam się wejść na wage od rozpoczęcia diety...
ale po troche ponad tygodniu stwierdzam, że caaały czas myśle o jedzenie. o kaloriach, licze planuje itp... tak jakbym żyła od posiłku do posiłku...

a poza tym to chyba tracę motywację... tzn ja lubie swoje ciało. mimo , że narzekam i marudze na brzuch/boczki itp to naprawde dobrze sie czuje. tylko sezon bikini mnie przeraża.... no i troche fakt że wszystkie znajome to małe, drobne rozmiarki 34, a ja z moim 38/40 wygladam jak mutant ...
happenstance jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2011-12-13, 18:10   #3650
whisky79
Raczkowanie

happenstance ja odchudzam sie od ponad roku z przerwa(z przyczyn zdrowotnych)wiec wypada miec jakies sukcesiki po takim czasieCo do rozmiaru to mi sie nie podobaja kobiety noszace rozmiar jak dzieci z gimnazjumAle ja mam inne idealy-mi podobaja sie silne,umiesnione sylwetki
Eldo_rado dziekujeZdjecia juz dodane
Ja dzis na wadze zobaczylam 62,9 ale nie wiem czy to sie utrzyma gdy zaczne stale posilki jesc bo na razie to 500kcal z 1200 to plyny(herbatki z miodem i cytryna oraz woda z sokiem malinowym)wiec te kcal szybko"przeplywaja"przeze mnie
Stary 2011-12-13, 18:22   #3651
tyszka_
Rozeznanie

Cytat:
happenstance ja odchudzam sie od ponad roku z przerwa(z przyczyn zdrowotnych)wiec wypada miec jakies sukcesiki po takim czasieCo do rozmiaru to mi sie nie podobaja kobiety noszace rozmiar jak dzieci z gimnazjumAle ja mam inne idealy-mi podobaja sie silne,umiesnione sylwetki
Eldo_rado dziekujeZdjecia juz dodane
Ja dzis na wadze zobaczylam 62,9 ale nie wiem czy to sie utrzyma gdy zaczne stale posilki jesc bo na razie to 500kcal z 1200 to plyny(herbatki z miodem i cytryna oraz woda z sokiem malinowym)wiec te kcal szybko"przeplywaja"przeze mnie
Brzuch masz super!
Chciałabym taki
Gratulacje

Ja się dziś zaopatrzyłam w serum i krem zwalczający rozstępy i cellulit.
O takie klik1 i klik2.

W planie mam codzienny masaż zimną-ciepłą wodą po czym serum na noc, a rano krem. Zobaczymy, co moje uda i brzuch na to
Stary 2011-12-13, 20:32   #3652
malinka123108
Wtajemniczenie

mam straszny nastrojmialam ochote sie poddac i zjesc cos slodkiegonie wiem czemu dzis taki straszny dzien moze jakis przelom??wkonu 5 kg za mna....nie moge sie poddac

---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ----------

tzn 4 cos kg...

---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ----------

dzis uslyszalam od meza komplement ze widzi ze schudlamwczesniej tego nie zauwazal a dzis jakos zauwazyl...nie wiem nie wiem ale dzis czuje ze jakis przelomowy dzien jest...zobacze co bedzie jutro..

---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ----------

Cytat:
startowalam z taka waga i chce tyle schudnac co tygdzie moge zobaczyc twoje zdj???
Stary 2011-12-13, 20:46   #3653
Bottega
Zakorzenienie

Nadrobiłam kalorie, choć przyznam, że wpychałam w siebie
Poćwiczyłam, wszystko mnie boli
Jutro aqua aerobic

raaaanyyy, ja chcę już 69,9kg! Choć kurcze jakoś nie dochodzi do mnie, że ważę 73 z hakiem, a jak tak o tym pomyślę, to jeszcze niedawno marzyłam o takim wyniku. Ciągle mam w psychice zakodowane dużo dużo więcej.

Edytowane przez Bottega
Czas edycji: 2011-12-13 o 20:56
Stary 2011-12-13, 20:49   #3654
malinka123108
Wtajemniczenie

Cytat:
Jutro aqua aerobic

raaaanyyy, ja chcę już 69,9kg! Choć kurcze jakoś nie dochodzi do mnie, że ważę 73 z hakiem, a jak tak o tym pomyślę, to jeszcze niedawno marzyłam o taki wyniki. Ciągle mam w psychice zakodowane dużo dużo więcej.
oj juz blisko jestesja jeszcze musze poczekac na 6 z przodu
Stary 2011-12-13, 21:00   #3655
f_ola
Zakorzenienie

Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...

A ja czuje moją maciceeeee bosshhhh czuje pmsa i zbliżający się okreeees i czekam na dziadaaaa
Padam again. Ja za to mam dzień głodu

Bottego! Ty wiesz sama że powinnaś jeść co się dzieje Kochana?!

Malinka doczekasz się!

happenstance ze sobą samą czuje się ok ale chciałabym nosić spódnice- a moje łydki i oponka mnie denerwują
Ale lubię moje jedzenie i nowy tryb życia

Edytowane przez f_ola
Czas edycji: 2011-12-13 o 21:05
f_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 21:16   #3656
LadyTo0fat
Rozeznanie

Cytat:
Ja się dziś zaopatrzyłam w serum i krem zwalczający rozstępy i cellulit.
O takie klik1 i klik2.

W planie mam codzienny masaż zimną-ciepłą wodą po czym serum na noc, a rano krem. Zobaczymy, co moje uda i brzuch na to
Daj znać, jak się kremiki sprawdziły! Co prawda aktualnie za bardzo rozstępów nie mam, te po baaardzo szybkim przytyciu zeszły dzięki Ziaji albo raczej dzięki polecanemu przez Plagę balsamowi z Palmersa Ale warto wiedzieć, czy skuteczne.

Cytat:
mam straszny nastrojmialam ochote sie poddac i zjesc cos slodkiegonie wiem czemu dzis taki straszny dzien moze jakis przelom??wkonu 5 kg za mna....nie moge sie poddac
tzn 4 cos kg...
dzis uslyszalam od meza komplement ze widzi ze schudlamwczesniej tego nie zauwazal a dzis jakos zauwazyl...nie wiem nie wiem ale dzis czuje ze jakis przelomowy dzien jest...zobacze co bedzie jutro..[COLOR="Silver"]
Przełomowy dzień? To chyba dobrze, czyż nie? I jeszcze komplementy od męża! Akysz temu złemu nastrojowi, Kochana

Cytat:
Jutro aqua aerobic

raaaanyyy, ja chcę już 69,9kg! Choć kurcze jakoś nie dochodzi do mnie, że ważę 73 z hakiem, a jak tak o tym pomyślę, to jeszcze niedawno marzyłam o takim wyniku. Ciągle mam w psychice zakodowane dużo dużo więcej.
Moja waga ma czasami przebłyski szóstki, jak ustawię nie na tej kafelce co trzeba Ale to jest suuuuper widzieć tą cyferkę z przodu, rany! Myślę, że na studniówkę mam szóstkę zapewnioną. Kto wie, może nadal tak mi będzie lecieć i już na sylwestra

~
Ah dłuuuga to będzie noooc... Oszczędzając kalorie zjadłam kilka godzin temu michę kalafioru, teraz całą michę warzyw, jeszcze za dwie godziny kolejna micha warzyw, a potem twaróg. Czy warzywa w zbyt dużych ilościach mogą się okazać szkodliwe?
I nadal ciąągle chce mi się jeść. Zapycham się herbatą za herbatą (ograniczam kawę ).

Edytowane przez LadyTo0fat
Czas edycji: 2011-12-13 o 21:17
LadyTo0fat jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2011-12-13, 22:52   #3657
wybOrOowa
Rozeznanie

GG do wybOrOowa

a ja ostatnio nie mam zapału i siły do ćwiczeń i wkurza mnie to ;/ chyba muszę się poważnie ogarnąć
Stary 2011-12-13, 23:19   #3658
Bottega
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez f_ola Pokaż wiadomość
Bottego! Ty wiesz sama że powinnaś jeść co się dzieje Kochana?!
wieeeeeeeem, ale jakoś tak
Ja na szczęście już po @, ale tym razem była naprawdę straaaszna.

Cytat:
Napisane przez LadyTo0fat Pokaż wiadomość
Moja waga ma czasami przebłyski szóstki, jak ustawię nie na tej kafelce co trzeba Ale to jest suuuuper widzieć tą cyferkę z przodu, rany! Myślę, że na studniówkę mam szóstkę zapewnioną. Kto wie, może nadal tak mi będzie lecieć i już na sylwestra
mi dziś raz pokazała 52kg
My mamy bal lic. jakoś w kwietniu, ale chciałabym wyglądam już w miarę ok do Sylwka, co by się wystroić

Laaaaaaaaski, aaaaaaaaaaaaaaaaaaa:hahah a: Wykupiłam właśnie 3 miesięczny kurs Zumby Raz w tygodniu (minimum godzina). Zajęci zaczynają się w styczniu. Obym nie żałowała! Musze sobie kupić jakieś materiałowe legginsy, bo poprzednie wylądowały już w koszu, a w dresie będzie mi za gorąco i mało wygodnie.

Edytowane przez Bottega
Czas edycji: 2011-12-13 o 23:40
Stary 2011-12-13, 23:28   #3659
Eldo_rado
amor vincit omnia

tak ładnie się trzymałam... póki nie wróciłam z basenu chcę już dostać @ i mieć z głowy nerwy, apetyt itd!
Stary 2011-12-13, 23:36   #3660
f_ola
Zakorzenienie

Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...

Cytat:
tak ładnie się trzymałam... póki nie wróciłam z basenu chcę już dostać @ i mieć z głowy nerwy, apetyt itd!
tez chce dostać!
f_ola jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości