|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
amor vincit omnia
|
Dot.: XXL-ki chudną do M-ki :)
|
|
|
|
#3632 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:21 ---------- Cytat:
dzis skonczyla 5 miesiac Kupilam jej czapeczke z hello kity
|
|
#3633 |
|
amor vincit omnia
|
Layli chodziło o to, ze długo się odchudzała, dbała o ciało, ujędrniała je, a potem po ciąży proces ten został trochę cofnięty i znów musiała walczyć od nowa o smukłe ciało ... na pewno i chodziło Jej o to, ze ciążą Jej w czymś przeszkadzała
|
|
|
|
#3634 |
|
Wtajemniczenie
|
dzis w przymierzalni (mierzylam stanik
)i nie bardzo podoba mi sie moj brzuch slyszalam ze po ciazy z meisiaca na miesiac spada....ale ja jestem niecierpliwa...dzis orbitrek ciag dalszy zrobie z 50 brzuszkow do tego i 15 min na orb.---------- Dopisano o 13:25 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- eldorado dzieki..ja jestem roztrzepana i czasem potrzebuje tlumacza z Polskiego na Polski ...WIEC GRATULACJE DLA KOLEZ ze zgubila tyle kg ale ja tez zgubie ![]() ---------- Dopisano o 13:28 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ---------- DZIS mi sie strasznie jesc chce
|
#3635 |
|
amor vincit omnia
|
ja ładnie jem do godz 14/15, a potem muszę się baaardzo pilnować, żeby na wieczór z nudów nie jeść..
|
|
|
|
#3636 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jajecznica zesłonecznikiem? MNIAM, alenpysznie brzmi! Cytat:
![]() a do co dzidzi - zazdroszczę córeczki ![]() Cytat:
Mam bardzo jędrną skórę. Dużo jędrniejszą niż wiele chudszych koleżanek.
|
|
#3637 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś trochę lepszy jadłospis, więcej węgli zawiera i nie muszę się napychac jogurtem nat. Ale kalorycznie ciągle trochę mało.
I śniadanie: 100g pomidora, sałata, 25g szynki z kurczaka, 2 kromki chleba razowego (50g), 5g masła ekstra II śniadanie: 200g białej kapusty, koper do smaku, 50g twarogu Obiad: 170g piersi z kurczaka,30g makaronu pełnoziarnistego, 100g pomidora, 5 g oliwy z wytłoczyn oliwek, 5g oleju roślinnego (Olivier), 100g ogórka kiszonego, sałata Podwieczorek: 300g mandarynek, 10g pestek z dyni Kolacja: 50g szynki z piersi kurczaka, 1 kromka chleba razowego (25g),50g twarogu, 60g rzodkiewek, sałata, 100g pomidora Łącznie: 1011kcal, 85,5g białka, 121g węglowodanów, 25.4g tłuszczu Ćwiczenia: 8 minute legs, 8 minute buns, 8 minute stretch + hantle (1kg/ręka) 200 powtórzeń/ręka + 50 powtórzeń/ręka (tak inaczej, od góry - TŻ mi pokazał )
|
#3639 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
W sumie chyba nie jest tak źle ze mną. Jedynie rozstępy (choć tyle, że bardzo jasne) mnie wkurzają troszkę, ale ja je mam od bardzo dawna. Taka moja uroda :/ Co do tej twojej diety. Zaręczam, że każdy kto by codziennie ćwiczył tyle aerobów doprowadzi ciało do super stanu ![]() Z tą wodą to niezły przesadyzm ![]() Ja najwięcej w ciągu dnia wypiłam chyba 3 butle. Tylko że wtedy było 30stopni w cieniu a ja jechałam na 100km wycieczke rowerową ze znajomymi. Za to ani razu w wc nie byłam, bo wszytsko wypocone ![]() Aż mi się zachciało lata i rowerowania w piękny pogodny dzień Cytat:
Dzielna bądz i jedz jak jesteś głodna, a nie jak masz taką zachciankę! Olej te brzuszki i ćwicz 45 minut na orbim. Jeśli chcesz zrzucić tłuszczyk, to będzie lepsze rozwiązanie. 15 minut to tylko rozgrzewka. Brzuszki nie są idealnym ćwiczeniem na zrzucenie brzuszka
|
|
#3640 |
|
Konto usunięte
|
Bottega, paranoja z tym Twoim dietetykiem
Od kilku dni mam problem z jedzeniem kolacji Zawsze bardzo lubiłam jeść wieczorem, a teraz po godzinie 16-17 muszę w siebie jakieś jedzenie wmuszać. Nie podoba mi się ta sytuacja i mam nadzieję, że mi wróci to jak najszybciej do normy.
|
|
|
|
#3641 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
ale się uchachałam ![]() Cytat:
|
|
|
#3642 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ile??!!45 min!! MASAKRA UMARLABYM !!!!!![]() nie mam sily ustawiam sobie na ciezsze i mi brak sil przy malej tyle latania..... dzis mam zly dzien chce jesc.
|
|
#3643 |
|
Rozeznanie
|
Aż sobie chyba zrobię na kolację! Albo raczej jutro rano
![]() Mi teeeż, w sumie się czuję głodna jakaś A najgorsze, że zapowiada się dłuuuugaaa noc przede mną pełna zadań i streszczeń, więc muszę rozłożyć sobie pulę kalorii na jak najwięcej niezbyt wielkich posiłków, bo inaczej nie zostanie mi nic do jedzenia na noc.
|
#3644 | |
|
amor vincit omnia
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
a u mnie dziś właśnie odwrotnie - zupełnie nie chce mi się jeść. Przyznaję się, że do tej pory zjadłam tylko śniadanie
|
#3646 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#3647 |
|
Raczkowanie
|
Dziewczyny ja pomalu wracm do zdrowia ale wieczorami strasznie mnie meczy suchy kaszel,az mnie wszystko boli juz od niego
Zrobilam sobie dzis porownanie z waga 80 i 64 i jestem pozytywnie zaskoczona.Ale nie wiem czy moge te zdjecia do klubu wstawic bo nie chce na prozna wyjsc Wogole mam mega kiepski nastroj;do tego dzis na dworze mega niskie cisnienie:993hPa i czuje sie jakbym miala zemdlec.
|
|
#3648 |
|
amor vincit omnia
|
|
|
|
|
#3649 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
ja jeszcze nie odwazyłam się wejść na wage od rozpoczęcia diety...ale po troche ponad tygodniu stwierdzam, że caaały czas myśle o jedzenie. o kaloriach, licze planuje itp... tak jakbym żyła od posiłku do posiłku... a poza tym to chyba tracę motywację... tzn ja lubie swoje ciało. mimo , że narzekam i marudze na brzuch/boczki itp to naprawde dobrze sie czuje. tylko sezon bikini mnie przeraża.... no i troche fakt że wszystkie znajome to małe, drobne rozmiarki 34, a ja z moim 38/40 wygladam jak mutant ... |
|
|
|
|
#3650 |
|
Raczkowanie
|
happenstance ja odchudzam sie od ponad roku z przerwa(z przyczyn zdrowotnych)wiec wypada miec jakies sukcesiki po takim czasie
![]() Eldo_rado dziekuje ![]() Ja dzis na wadze zobaczylam 62,9 ale nie wiem czy to sie utrzyma gdy zaczne stale posilki jesc bo na razie to 500kcal z 1200 to plyny(herbatki z miodem i cytryna oraz woda z sokiem malinowym)wiec te kcal szybko"przeplywaja"przeze mnie
|
|
#3651 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Chciałabym taki ![]() Gratulacje ![]() Ja się dziś zaopatrzyłam w serum i krem zwalczający rozstępy i cellulit. O takie klik1 i klik2. W planie mam codzienny masaż zimną-ciepłą wodą po czym serum na noc, a rano krem. Zobaczymy, co moje uda i brzuch na to
|
|
#3652 | |
|
Wtajemniczenie
|
mam straszny nastroj
mialam ochote sie poddac i zjesc cos slodkiego nie wiem czemu dzis taki straszny dzien moze jakis przelom??wkonu 5 kg za mna....nie moge sie poddac![]() ---------- Dopisano o 20:30 ---------- Poprzedni post napisano o 20:29 ---------- tzn 4 cos kg... ---------- Dopisano o 20:31 ---------- Poprzedni post napisano o 20:30 ---------- dzis uslyszalam od meza komplement ze widzi ze schudlam wczesniej tego nie zauwazal a dzis jakos zauwazyl...nie wiem nie wiem ale dzis czuje ze jakis przelomowy dzien jest...zobacze co bedzie jutro..---------- Dopisano o 20:32 ---------- Poprzedni post napisano o 20:31 ---------- Cytat:
gdzie moge zobaczyc twoje zdj???
|
|
#3653 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam kalorie, choć przyznam, że wpychałam w siebie
![]() Poćwiczyłam, wszystko mnie boli ![]() Jutro aqua aerobic raaaanyyy, ja chcę już 69,9kg! Choć kurcze jakoś nie dochodzi do mnie, że ważę 73 z hakiem, a jak tak o tym pomyślę, to jeszcze niedawno marzyłam o takim wyniku. Ciągle mam w psychice zakodowane dużo dużo więcej.
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-12-13 o 20:56 |
|
|
|
#3654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja jeszcze musze poczekac na 6 z przodu
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
A ja czuje moją maciceeeee bosshhhh czuje pmsa i zbliżający się okreeees i czekam na dziadaaaa
![]() Padam again. Ja za to mam dzień głodu Bottego! Ty wiesz sama że powinnaś jeść co się dzieje Kochana?! Malinka doczekasz się! happenstance ze sobą samą czuje się ok ale chciałabym nosić spódnice- a moje łydki i oponka mnie denerwują ![]() Ale lubię moje jedzenie i nowy tryb życia
Jem,piszę,robię zdjęcia http://fiolkowaprzepisownia.blog spot.com http://legalnie-nielegalna.blogspot.com Edytowane przez f_ola Czas edycji: 2011-12-13 o 21:05 |
|
|
|
#3656 | |||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Co prawda aktualnie za bardzo rozstępów nie mam, te po baaardzo szybkim przytyciu zeszły dzięki Ziaji albo raczej dzięki polecanemu przez Plagę balsamowi z Palmersa Ale warto wiedzieć, czy skuteczne.Cytat:
Cytat:
![]() ~ Ah dłuuuga to będzie noooc... Oszczędzając kalorie zjadłam kilka godzin temu michę kalafioru, teraz całą michę warzyw, jeszcze za dwie godziny kolejna micha warzyw, a potem twaróg. Czy warzywa w zbyt dużych ilościach mogą się okazać szkodliwe? ![]() I nadal ciąągle chce mi się jeść. Zapycham się herbatą za herbatą (ograniczam kawę ).
http://dietkowanie.blogspot.com/ Edytowane przez LadyTo0fat Czas edycji: 2011-12-13 o 21:17 |
|||
|
|
|
#3657 |
|
Rozeznanie
|
a ja ostatnio nie mam zapału i siły do ćwiczeń i wkurza mnie to ;/ chyba muszę się poważnie ogarnąć
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
wieeeeeeeem, ale jakoś tak
Ja na szczęście już po @, ale tym razem była naprawdę straaaszna. Cytat:
My mamy bal lic. jakoś w kwietniu, ale chciałabym wyglądam już w miarę ok do Sylwka, co by się wystroić ![]() Laaaaaaaaski, aaaaaaaaaaaaaaaaaaa:hahah a: Wykupiłam właśnie 3 miesięczny kurs Zumby Raz w tygodniu (minimum godzina). Zajęci zaczynają się w styczniu. Obym nie żałowała! Musze sobie kupić jakieś materiałowe legginsy, bo poprzednie wylądowały już w koszu, a w dresie będzie mi za gorąco i mało wygodnie.
Keep calm and stay legendary Edytowane przez Bottega Czas edycji: 2011-12-13 o 23:40 |
|
|
|
|
#3659 |
|
amor vincit omnia
|
tak ładnie się trzymałam... póki nie wróciłam z basenu
|
|
|
|
#3660 | |
|
Zakorzenienie
Lokalizacja: Wiecie tam dają takie fajne kaftaniki...Nie wiem tylko czemu są wiązane od tyłu...
|
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:24.

z kazda Twoja wypowiedzia mam usmiech na buzi

Kupilam jej czapeczke z hello kity
slyszalam ze po ciazy z meisiaca na miesiac spada....ale ja jestem niecierpliwa...dzis orbitrek ciag dalszy zrobie z 50 brzuszkow do tego i 15 min na orb.

Zawsze bardzo lubiłam jeść wieczorem, a teraz po godzinie 16-17 muszę w siebie jakieś jedzenie wmuszać. Nie podoba mi się ta sytuacja i mam nadzieję, że mi wróci to jak najszybciej do normy.