Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 10 - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-01-16, 19:21   #3631
Ariada
Wtajemniczenie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 10

Cytat:
Napisane przez molka11 Pokaż wiadomość
dziewczyny muszę się wyżalić mam srebrną bransoletkę chamilia od 1,5 roku. Paragon przez ten czas zupełnie wyblakł, a dziś zobaczyłam, że bransoletka jest pęknięta na łączeniach i się haczy. Tymczasowo założyłam w tym miejscu koralika - stopera. Poszłam też do salonu kruka i opisałam sytuację. Paragonu oczywiście nie uznają już, a to że bransoletka jest nabita na ich kartę firmową nie upoważnia do naprawy
miałam w planach zakup koralików 2 nowych, ale tak mnie zraził kruk do siebie, że postanowiłam nie rodzić już u nich zakupów
Zadzwoń do rzecznika praw konsumenta czy na pewno nie muszą uwzględnić gwarancji.
Mojej mamie kiedyś odmawiali przyjęcia telewizora na gwarancję, bo zgubiła kartę gwarancyjną razem z dowodem zakupu, ale była za to umowa ratalna i na podstawie musieli przyjąć telewizor. Oczywiście sklep nas o tym nie poinformował, dopiero po konsultacji z rzeczniczką, gdy podała nam konkretne paragrafy na to przyjęli.
Może u Ciebie też by się podpięło pod jakieś prawo?
Ariada jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 19:21   #3632
niuniulka1989
Zakorzenienie

Dot.: Bransoletki, które mówią o Tobie (charms, Pandora, Trollbeads, Lilou) cz. 10

Cytat:
dziewczyny muszę się wyżalić mam srebrną bransoletkę chamilia od 1,5 roku. Paragon przez ten czas zupełnie wyblakł, a dziś zobaczyłam, że bransoletka jest pęknięta na łączeniach i się haczy. Tymczasowo założyłam w tym miejscu koralika - stopera. Poszłam też do salonu kruka i opisałam sytuację. Paragonu oczywiście nie uznają już, a to że bransoletka jest nabita na ich kartę firmową nie upoważnia do naprawy
miałam w planach zakup koralików 2 nowych, ale tak mnie zraził kruk do siebie, że postanowiłam nie rodzić już u nich zakupów
Może można jakoś sprawdzić historię zakupów na karcie (np online?) albo poproś w innym Kruku by Ci to sprawdzili, zapisz sobie na oddzielnej kartce (data i numer paragonu) i idź jeszcze raz z zanotowanym numerem

Poza tym, z tego co mi wiadomo, to jeżeli znasz dokładny dzień zakupu produktu, to oni muszą Ci przyjąć reklamację - w końcu wszystko mają w systemie przez te dwa lata Próbuj
Stary 2012-01-16, 19:21   #3633
aliena7
Zadomowienie

Martinia ja zachowuję normalnie paragony od wszystkich innych rzeczy,butów,odkurzaczy ,dresu i szufelki i wszystkie podpisuję,wiesz "moje buty brązowe" i już wiem co i jak
tylko te korale jakoś olewam,może dlatego,że trochę tego jest

2011-01-02, 17:45 #2206
"idę popatrzeć na trolle i pandory TYLKO popatrzeć!" -----> 2013

Stary 2012-01-16, 19:25   #3634
martinia
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aliena7 Pokaż wiadomość
Martinia ja zachowuję normalnie paragony od wszystkich innych rzeczy,butów,odkurzaczy ,dresu i szufelki i wszystkie podpisuję,wiesz "moje buty brązowe" i już wiem co i jak
tylko te korale jakoś olewam,może dlatego,że trochę tego jest
też muszę zacząć wszystkie zachowywać i podpisywać
martinia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 19:28   #3635
sorina
Zakorzenienie

Vegutka ale zakupy Ja chcę tego elfa ale już pieniędzy nie mam Wir piękny masz ziemia jest dla mnie za duża jakby była mniejsza to od razu bym ją kupiła

Basiab na gwiazdkę trafiłam przez przypadek i chyba nikt na nią nie trafił bo tylko ja licytowałam
sorina jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 19:47   #3636
rapunzel8
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
Dokładnie oblukałam minerały z chico choica foty nie są z trolli i jak najbardziej są to minerały które często można kupic takze w slepach jubilerskich nazywane po prostu fasetowanymi koralikami z dużą dziurką, fakt jakość obróbki w TB jest dużo wyższa ale tamto to tez minerały tylko szlif ma jednak gorszą jakość.
Ja nie wiem czy ja się poznam na tym luksusowym szlifie- np wszyscy się zachwycają kryształkami Swarovskiego, a ja z której strony bym nie patrzyła, to widzę zwykłą cyrkonię..
I dobra myśl, żeby poszukać u jubilera mineralnych koralików, założę się, że jak przetrząsnę sieć i sklepy, to okaże się, że można znaleźć 2x taniej niż w chico.
Cytat:
Napisane przez sajf Pokaż wiadomość
Rapunzel zobacz tu masz murana z cziko real foto:
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1303932663
tu trolle
https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...3&d=1301744040
jakość bez porównania trolle wygrywają i myślę ze nie tylko w kategorii muran
Wiem, że na tym wątku, to pewnie bluźnierstwo, ale murano nie podobają mi się wcale- i to żadnej firmy- z wyjątkiem może pryzmatów(ale też tylko ewentualnie), dlatego jako urozmaicenie trolla rozważam tylko minerały lub bursztyn. Ewentualnie takie przekładki z cyrkoniami na około z Pandory, ale one są po 300, więc już chyba lepiej minerały
rapunzel8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 20:04   #3637
basiab70
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez sorina Pokaż wiadomość
Basiab na gwiazdkę trafiłam przez przypadek i chyba nikt na nią nie trafił bo tylko ja licytowałam
Takie farty się zdarzają, wierzę. Mnie ostatnio udało się przypadkiem trafić na emerytowanego zygzaka. Normalnie chodzi na e-bayu za ok. 400 zł, a mnie udało sie kupic za połowę tej ceny. Tylko rozczarowałam sie trochę, jak przyszedł, bo strasznie malutki jest .
basiab70 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-01-16, 20:06   #3638
ms.Julcia
Wtajemniczenie

Mam dylemat kupować czy nie kupować bransoletki Lilou ?

Czytałam opinie i ile osób tyle opinii wiadomo i podobno zawieszki się szybko rysują, srebro ciemnieje, a pozłacane się ścierają.
Wszyscy oceniający są zgodni co do ceny bransoletek cena wygórowana za kawałek sznurka + zawieszka.
I właśnie mam dylemat...
o Wasze szczere opinie

I LOVE GREECE

...Fitness...
ms.Julcia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 20:07   #3639
aliena7
Zadomowienie

rapunzel8 nie pozostaje nic innego jak życzyć miłego poszukiwania i radości ze skompletowanej bransoletki

Stary 2012-01-16, 20:10   #3640
sajf
Zakorzenienie

Cytat:
Wiem, że na tym wątku, to pewnie bluźnierstwo, ale murano nie podobają mi się wcale- i to żadnej firmy- z wyjątkiem może pryzmatów(ale też tylko ewentualnie), dlatego jako urozmaicenie trolla rozważam tylko minerały lub bursztyn. Ewentualnie takie przekładki z cyrkoniami na około z Pandory, ale one są po 300, więc już chyba lepiej minerały

Ejj no bez przesady bluznierstwo ja nie lubię trollowych sreber i nikt mnie tu jeszcze za to nie utłukł , kup sobie to co tobie pasuje i tyle , my tu tylko opowiadamy o naszym nałogu i przedstawiamy plusy naszych wyborów , a każdy i tak podejmuje własne decyzje.

"Łódka płynie, Księżyc świeci, Trójgraniasty Groszek leci"
sajf jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 20:14   #3641
sorina
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez basiab70 Pokaż wiadomość
Takie farty się zdarzają, wierzę. Mnie ostatnio udało się przypadkiem trafić na emerytowanego zygzaka. Normalnie chodzi na e-bayu za ok. 400 zł, a mnie udało sie kupic za połowę tej ceny. Tylko rozczarowałam sie trochę, jak przyszedł, bo strasznie malutki jest .
Pokaż zdjęcie Z murano trzeba uważać bo z wielkością jest tam różnie A gwiazdka wyszła mi z wysyłką 34 $ więc cena fajna Te dwie które mam też udało mi się okazjonalnie kupić bo od jednego sprzedawcy i 30$ za jedną dałam Zaczynam polowanie na tą z perłą i tą którą chcę od samego początku czyli z granatem

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-01-16, 20:27   #3642
Lusia 13
Zakorzenienie

Cytat:
A ja od pani w butiku usłyszałam, że wyblaknięty paragon to ich problem Jeżeli płaciłaś za branso kartą to poszukaj wyciągu z tą transakcją i ubiegaj się o naprawę. Jeżeli płaciłaś gotówką to niestety nie masz dowodu zakupu...

---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

Cytat:
Napisane przez vegutka Pokaż wiadomość
Oj, poszalałam dziś trochę na Trollowisku, choć absolutnie nie było to moim zamiarem Zmotywowały mnie do tego kroku tylko i wyłącznie posiadane karty z gratisowymi koralami i nadchodzące podwyżki za 2 tygodnie
Ale dzięki temu stałam się dziś szczęśliwą posiadaczką:
kuli ziemskiej
wiru przygód
owieczki
kwiatu lotosu
wichrowych wzgórz
oraz wymienionego za mediolan z VJ baśniowego elfa
Piękne Wir jest boski

---------- Dopisano o 21:24 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ----------

Metka nie wystarczy - tylko paragon. Te z Liptona to wyjątek !!!

---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ----------

Cytat:
Napisane przez niuniulka1989 Pokaż wiadomość
Może można jakoś sprawdzić historię zakupów na karcie (np online?) albo poproś w innym Kruku by Ci to sprawdzili, zapisz sobie na oddzielnej kartce (data i numer paragonu) i idź jeszcze raz z zanotowanym numerem

Poza tym, z tego co mi wiadomo, to jeżeli znasz dokładny dzień zakupu produktu, to oni muszą Ci przyjąć reklamację - w końcu wszystko mają w systemie przez te dwa lata Próbuj
Dokładnie, oni przechowują kopie
Lusia 13 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 20:28   #3643
ania_wu
Zadomowienie

ms. Julcia tutaj dziewczyny mają śliczne lilou Moje się kompletnie nie udało. Mam jedno i więcej nie kupię. Założyłam je 2 razy i blaszka cała się porysowała, grawer mam brzydki i koślawy, sznurek wyblakł. Być może źle trafiłam, bo tak jak mówię, dziewczyny pokazują tu lilou ze ślicznym grawerem i sama się do nich ślinię, ale ja się zraziłam i więcej nic tam nie kupię
ania_wu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 20:36   #3644
ms.Julcia
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ania_wu Pokaż wiadomość
ms. Julcia tutaj dziewczyny mają śliczne lilou Moje się kompletnie nie udało. Mam jedno i więcej nie kupię. Założyłam je 2 razy i blaszka cała się porysowała, grawer mam brzydki i koślawy, sznurek wyblakł. Być może źle trafiłam, bo tak jak mówię, dziewczyny pokazują tu lilou ze ślicznym grawerem i sama się do nich ślinię, ale ja się zraziłam i więcej nic tam nie kupię
Znam osobę, która też ma już porysowane zawieszki i grawer też się jej nie podoba pisane "jak kura pazurem" koślawą ręką. Podobno można prosić o ładny charakter pisma, ale wiadomo, że nie jest to w 100%.

A masz srebrną czy pozłacaną?

I LOVE GREECE

...Fitness...
Stary 2012-01-16, 20:38   #3645
ania_wu
Zadomowienie

srebrną... najładniejszy grawer robią przy zamówieniach internetowych. U mnie kompletny niewypał.
ania_wu jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 20:41   #3646
paulina95
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ms.Julcia Pokaż wiadomość
Znam osobę, która też ma już porysowane zawieszki i grawer też się jej nie podoba pisane "jak kura pazurem" koślawą ręką. Podobno można prosić o ładny charakter pisma, ale wiadomo, że nie jest to w 100%.

A masz srebrną czy pozłacaną?
Ja mam trzy Lilou, dwie srebrne i jedną pozłacaną, wszystkie zamawiałam z ich sklepu internetowego. Najstarsza ma już rok i nic się z nią nie dzieje, sznurek też jest cały czas ok. Na drugiej srebrnej ostatnio powyskakiwały mi delikatne szare kropeczki, ale nie są mocno widoczne. Pozłacana jest najnowsza i póki co nic się z nią nie dzieje. Grawery mam śliczne, bardzo dokładne i głębokie, także też cały czas są ok Blaszki się trochę porysowały, no ale wiadomo, tu o coś stukniesz, tu coś więc to normalne Sznurków jeszcze nie wymieniałam w żadnej i chyba jeszcze nie muszę

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 20:47   #3647
ms.Julcia
Wtajemniczenie

Cytat:
srebrną... najładniejszy grawer robią przy zamówieniach internetowych. U mnie kompletny niewypał.

Tu właśnie zobaczyłam real foto https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post27444488

a tu zarysowania https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1307873660
to chyba nie uniknione

Hmm...internetem lepsze hmmm o tym nie wiedziałam...

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

Cytat:
Napisane przez paulina95 Pokaż wiadomość
Ja mam trzy Lilou, dwie srebrne i jedną pozłacaną, wszystkie zamawiałam z ich sklepu internetowego. Najstarsza ma już rok i nic się z nią nie dzieje, sznurek też jest cały czas ok. Na drugiej srebrnej ostatnio powyskakiwały mi delikatne szare kropeczki, ale nie są mocno widoczne. Pozłacana jest najnowsza i póki co nic się z nią nie dzieje. Grawery mam śliczne, bardzo dokładne i głębokie, także też cały czas są ok Blaszki się trochę porysowały, no ale wiadomo, tu o coś stukniesz, tu coś więc to normalne Sznurków jeszcze nie wymieniałam w żadnej i chyba jeszcze nie muszę

To się potwierdza internetem lepsze

Dwie pozłacane zawieszki na jednym sznurku ile to cenowo wychodzi?
(tak plus - minus)

I LOVE GREECE

...Fitness...

Edytowane przez ms.Julcia
Czas edycji: 2012-01-16 o 20:57
Stary 2012-01-16, 20:56   #3648
patgozolek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez martinia Pokaż wiadomość
na szczęście mnie nie zachwyciły
mi też zupełnie się nie podobają

---------- Dopisano o 21:50 ---------- Poprzedni post napisano o 21:49 ----------

Cytat:
mi też te serduszka jakoś nie bardzo się widzą, w ogóle co to za motyw przewodni w nowej kolekcji Pandory z ważką? Boję się tych owadów, wyglądają jak helikoptery.

a ja lubię ważki podobają mi się, tylko ten dźwięk.. nie lubię dźwięku skrzydełek owadów

---------- Dopisano o 21:54 ---------- Poprzedni post napisano o 21:50 ----------

Cytat:
Napisane przez nina90 Pokaż wiadomość
Jeśali chodzi i trollbeads, to w necie przyznam, korale nie wyglądają tak samo super jak na żywo
Np masz tu porównanie foty korala katalogowego i na żywo:
jak dla mnie idealny przykład tego dlaczego Trolle są górą - magia

---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ----------

Cytat:
Napisane przez rapunzel8 Pokaż wiadomość
Te tańsze to nawet na zdjęciach są bez porównania brzydsze.

A co myślicie o bursztynach?

I gdzie obecnie w Warszawie są stoiska Trolla w Śródmieściu? Może wreszcie obejrzę przy jakiejś okazji.

aktualnie tylko w wola parku

Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying.

Nie ma większego oszusta niż ten, kto oszukuje sam siebie.
patgozolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 21:02   #3649
paulina95
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez ms.Julcia Pokaż wiadomość
Tu właśnie zobaczyłam real foto https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...8#post27444488

a tu zarysowania https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...2&d=1307873660
to chyba nie uniknione

Hmm...internetem lepsze hmmm o tym nie wiedziałam...

---------- Dopisano o 21:47 ---------- Poprzedni post napisano o 21:44 ----------

To się potwierdza internetem lepsze

Dwie pozłacane zawieszki na jednym sznurku ile to cenowo wychodzi?
(tak plus - minus)
Zależy czy chcesz duże zawieszki czy małe Z dwoma małymi od 150zł, z dużymi od 200zł Na stronie Lilou jest kreator, który Ci wylicza cenę tego, co sobie stworzysz

paulina95 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 21:04   #3650
patgozolek
Zadomowienie

Cytat:
paragony są chyba specjalne robione na takim papierze.. ja trzymam je w jednym miejscu wszystkie i co jakiś czas jak dokładam to widzę i żaden mi nie wyblakł, ale współczuję ja bym szukała pomocy wyżej na Twoim miejscu, napisz o kruka centrali meila, tak nie może być

Affection, acceptance and unconditional love. We all want it. We all look for it. But, when we find it, it’s flat out terrifying.

Stary 2012-01-16, 21:16   #3651
Solciuchna
Zakorzenienie

Mam już kilka bransoletek Lilou, ale ani razu nie wzięłam grawera, bo nie podoba mi się pismo, jakim tam bazgrolą (takie jak dzieci w podstawówce). Zresztą, podobają mi się kompozycja tych zawieszek samych w sobie, a jakiś napis byłby tylko mało istotnym dodatkiem
Solciuchna jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 21:59   #3652
pingwinek=]
Zakorzenienie

Kiedys uwielbiałam Lilou, teraz juz mi sie przejadlo i swojej nie nosze w ogole...
to bylo swietne wtedy kiedy bylo malo znane, teraz co druga 15stka je ma ;/
no i nie jest to warte tych pieniedzy, ja wole inwestowac w cos cenniejszego juz :P
pingwinek=] jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 22:05   #3653
Miramar
Rozeznanie

Mam dwie bransoletki Lilou kupowane w salonie we Wrocławiu, obie mają starannie wygrawerowane napisy, a były zamawiane w odstępie 1,5 roku. Co do sznurków, to czarny jest ok, co do różowego to mam wrażenie, że ciutkę zmarniał jeśli chodzi o kolor, a nie noszę go często.
Moja znajmoma ma od ponad pół roku bransoletkę - model z wieloma sznurkami, nosi ją często i widać, że wytało jej się w niektórych miejscach woskowanie czarnych sznurków.
Miramar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 22:16   #3654
patgozolek
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Miramar Pokaż wiadomość
Mam dwie bransoletki Lilou kupowane w salonie we Wrocławiu, obie mają starannie wygrawerowane napisy, a były zamawiane w odstępie 1,5 roku. Co do sznurków, to czarny jest ok, co do różowego to mam wrażenie, że ciutkę zmarniał jeśli chodzi o kolor, a nie noszę go często.
Moja znajmoma ma od ponad pół roku bransoletkę - model z wieloma sznurkami, nosi ją często i widać, że wytało jej się w niektórych miejscach woskowanie czarnych sznurków.

Co do sznurków to zmieniła się też ich grubość, mam jedną 3 lata i sznurek jest solidny, natomiast ta kupowana jakieś 8 miesięcy temu ma już zdecydowanie cieńszy, a nazywa się go nadal tym grubym w salonie.

Stary 2012-01-16, 22:22   #3655
vegutka
Raczkowanie

To wstawiam zdjęcia dzisiejszych zakupów w naprędce tworzonych kompozycjach. Docelowo planuję bardziej minimalistyczne wersje, ale dziś już nie mam na nie głowy.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg DSC_0141.jpg (61,8 KB, 42 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0142.jpg (62,6 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0143.jpg (81,4 KB, 32 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0144.jpg (71,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0145.jpg (86,1 KB, 29 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0147.jpg (78,9 KB, 24 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0148.jpg (68,4 KB, 22 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0149.jpg (71,3 KB, 36 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg DSC_0146.jpg (65,7 KB, 34 załadowań)
vegutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 22:32   #3656
patgozolek
Zadomowienie

Cytat:
To wstawiam zdjęcia dzisiejszych zakupów w naprędce tworzonych kompozycjach. Docelowo planuję bardziej minimalistyczne wersje, ale dziś już nie mam na nie głowy.

kwiat lotosu to jedno sreberko które planuję nabyć.. w wilku jestem zakochana:lov e: i nie mogę się doczekać na swojego, który już wkrótce powinien się u mnie pojawić

Stary 2012-01-16, 22:39   #3657
aliena7
Zadomowienie

Cytat:
ooowca jest bossska!! i wilk i elf !! że o rzeźbionych kwiatach nie wspomnę teraz będę miała odwyk (jakieś dwa-trzy tygodnie ) ale pierwszym większym zakupem będą chyba właśnie kwiaty (poza urodzinami,na które mam w planach dostać naszyjnik ze smokiem i jego penisem )

ziemia faktycznie,mogli zrobić w innej skali niż 1:1 jak dla mnie jest za wieeelka

Wiesz,że elfa można nosić też zakładając go na branso poziomo ? Mi się podoba poziomo

Edytowane przez aliena7
Czas edycji: 2012-01-16 o 23:17
aliena7 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 22:40   #3658
sorina
Zakorzenienie

Vegutka ile ty już tego masz
Stary 2012-01-16, 22:45   #3659
justipe
Raczkowanie

Cytat:
Nie odpuszczaj. Najlepiej napisz pismo wprost do cetrali firmy(przez net, napewno mają adres na stronie, albo na kartce poprostu, która w salonie zostawisz), że jestes stałą klientką, posiadasz kartę, paragon wyblakł i że oczekujesz conajmniej naprawy ze względu na prestiz firmy i polityke przyjazna klientom Podziała
justipe jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-01-16, 23:10   #3660
rapunzel8
Zadomowienie

Ja jak widzę Lilou, to one mi się kojarzą wyłącznie ze sznurówkami
rapunzel8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości