|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: mamusie listopad/grudzień 2011 cz.6
Baha witaj z powrotem
![]() ![]() sie wysiedzieliscie bidoki w szpitalu ![]() ![]() ![]() ![]() no i porodu zazdroszcze, mam nadzieje, ze moj tez nie bedzie straszny ![]() goldi daj spokoj, mialam dzisiaj ze 2 skurcze, normalnie droczy sie ze mna ten synio, nie slucha matki, ze czynsz za 9 mies wisi i eksmisja sie nalezy ![]() albo czeka na babcie na szostego ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 |
Rozeznanie
|
Witajcie ja dzis cały dzień poza domem.
Co do Balneum, to tutaj jest w fajnej cenie: http://allegro.pl/balneum-baby-basic...902522622.html Sto lat! ![]() Ja mam Bubchen. Czytałam dobre opinie na jego temat. Byłam na prezentacji. Wszyscy znajomi, którzy kupili są zadowoleni, ale ja w tej kwestii mam opinię taką, że wzystko co robi się w termomixie można zrobić i bez niego. Jakbym nie miała co z taką kasą zrobić to bym może i kupiła, ale wydaje mi się, że cena jest powalająca i nie do końca adekwatna do funkcjinalności. dreamnes i goferek trzymam ![]() Bahamadia_25 super, że jesteście już razem w domku ![]()
#3633 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Bahamadia_25 Witajcie ![]()
![]() |
#3634 |
Raczkowanie
|
Doczytałam Was,
Mocno trzymam kciuki za te, które pojechały na IP ![]() ![]() Baha czyli macierzyństwo jak marzenie ![]() Jutro jadę na USG, zobaczymy co tam się dzieje. I jak wygląda szyjka ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3635 |
Zakorzenienie
|
Dziewczynki trzymam kciuki za wszystkie z tego wątku! Rok temu siedziałam i też czekałam tak jak Wy,aż wszystko rozpocznie się! A teraz mój synek za kilkanaście dni skończy JUŻ roczek!
Życzę szybkich i bezbolesnych porodów!!! Pamiętajcie,że najważniejsze jest nastawienie. Mi pomogło, a okropnie bałam się rodzić. Pozdrawiam!
![]() |
#3636 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Miło się czyta, że oprócz mega ciężkich porodów bywają i takie ![]() Jeszcze raz GRATULACJE!!! ![]()
![]() |
#3637 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny odeszły mi wody, dopakowuje torbę i niedługo będziemy zmykać na IP.
Trzymajcie kciuki.
#3638 |
Zakorzenienie
|
Jagooda powodzenie, kciuki trzymamy. No to kolejna dzidzia w drodze
![]() ---------- Dopisano o 04:18 ---------- Poprzedni post napisano o 04:08 ---------- ![]()
#3639 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#3640 |
Zadomowienie
|
Witajcie mamusie
![]() Baha błagam zamieńmy się dziećmi chociaż na 1 dzień ![]() Moja nie spała od 11 do 2 w nocy i 4.30 pobudka znowu ![]() ![]() Ooo trójka dzieciaczków chce jeszcze być październikowa ![]() Jagoda, goferek, dreamnes trzymam mocno ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3641 | |||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a poza tym to nie wiem czy bym im to doniosła, bo albo skłamały albo z niewiedzy(chociaż stwierdzenie" że im się nie opłaca nabijaĆ punktów jest kłamstwem, mają taki nakaz) im tej kasy ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Baha witaj ![]() jakiego masz grzecznego maluszka- pewnie do mamuni sie wrodził ![]() zaglądaj do nas jak najczęściej ![]() Cytat:
![]() ![]() łał ale nam się dziewczyny w końcówce października posypały- ho ho ho ciekawe co u nich ![]() ja wczoraj z ross kupiłam zestaw kosmetyków Babydreama niebieskiego ![]() zastanawiałam się nad Bubchen- ale dużo droższy więc sobie daroawał, najwyżej jak te nie podpasują małemu- to ja wykorzystam a kupię wtedy te Bubchen i byłam na czekoladzie w Wedlu, tż wziął z chili- ale mu oczy z orbit wychodził a kelner jeszcze doniósł tabasco ![]() ![]() strasznie mnie opuchnięcia nawiedzają ostatnio, smieję sie że jestem teraz panną z brzuchem- bo ani jednego pierścionka na palcach nie mam- wszystkie mnie upijają ![]() zaparzyłam sobie pokrzywę- moze coś da |
|||||
![]() ![]() |
![]() |
#3642 |
Zakorzenienie
|
dzien dobry.
Baha witajcie w domku w takim razie ![]() Lisku dziekujemy za kciuki ![]() ![]() ![]() Jagoda do boju! jak ja bym chciała żeby mój poród rozpoczął się odejściem wód ![]() Muffinko komornika na niego naślij albo Tż niech go skutecznie eksmituje ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Zakorzenienie
|
Nika mi tez punkty doliczaja w doz przy zamowieniach przez net- zreszta nawet podczas zamowienoa na stronie pojawila mi sie informacja ile pkt dostane
Aha na dodatek w aptece pokazalamta karte mamy i maluszka i na kilka produktow byla znizka wiec zaplacilam mniej niz wg zamowienia I tez chodze a raczej tocze sie jako tez panna- zdjelam obraczke i pierscionki bo lapki jak kielbaski Ale mialsm super sen- snilo mi sie ze urodzilam, dzieci nie widzialam bo je od razu zabrali na oddzial noworodkow, polozne mnie wyslaly do domu po ciuszki na wyjscie- jak wrocilam to mama z dziecmi na mnie czekala i z pretensjami czemu nie zabralam wozka od razu Patrze na te maluchy a one grubiutkie z faldeczkami, czarne oczka- siedzialy same na kanapie w przebieralni
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?p=43221823 #post43221823 wymienie Tresor Midnight Rose Edytowane przez glamourous Czas edycji: 2011-10-31 o 06:52 |
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Zadomowienie
|
Oooo jakie wiesci
![]() Jagoda trzymamy za Was kciuki ![]() Bahamadia fajnie, ze juz w domu jestescie - tez chce taki porod ![]() Glam u mnie palce jak serdelki sie porobily, ani obraczki ani pierscionka nie nosze od 4 tyg. Na poczatku bylo mi dziwie, ale juz sie przyzwyczailam Aniu a moze Twoja Lilianka przechodzi teraz fazy rozwojowe, gdzies o tym czytalam, ale nie pamietam w ktorym tygodniu od urodzenia sie zaczynaja |
![]() ![]() |
![]() |
#3645 |
Wtajemniczenie
|
No właśnie, masz rację z tymi punktami- nie dośĆ że w konia zrobili w aptece, to jeszcze pretensje mają
![]() ![]() ja c chwilę mam wrażenie, ze zgubiłam obrączke i zaręczynowy- bo jakoś pusto na palcu i sie tak z przyzwyczajenia smyram w tym miejscu- a tam nie ma ![]() ![]() Glam super sen- jak twixy będą rezolutne tak jak Sonia- to będziesz miała wesoło w domu ![]() "same w przebieralni siedzą" ![]() podpowiedzcie mi- mam łóżeczko 60x120 i teraz kupuję posciel i nie wiem czy wybraĆ kołderkę 90x120 czy 100x135?????? ![]() Edytowane przez nikaa2 Czas edycji: 2011-10-31 o 07:14 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#3646 | |||
Zakorzenienie
|
nikaa2-na stronie chyba Blikla sa rózne pyszn eprzepisy z czekolady
![]() Aniolina-to dziwne,że nie chcce im się w dozie nalcizać pkt-i fakt-mam naliczone tylko za ostatnie zakupy!!!,mimo,ze kartę okazywałam to punktów mi nie naliczali!!!bo wcześniej żadnej inf nie miałam na koncie ile mam pkt ![]() Mola_aa to te bliźniaki Twojej znajomej to strasznie duże jak na ten tydzien ciązy!!co by było jakb urodziła parę tygodni później ![]() Cytat:
Cytat:
![]() jak wychodzę z domu to mnie mnie czasem po 9 godzin,a i tak nie mam zadnych skurczy.nie spieszy mi się-nie jetsem jeszcze gotowa ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Dreamnes,Gorefek- trzymam ckiuki ![]() Bahamadia-super,że już wyszliście ze szpiatal!! Jagooda-kciuki zacisnięte ![]() Dziwę się dziewczyny,że się dziwicie,ze spać w nocy nie możecie...już się przyzywczaiłam-większym szokiem jest dla mnie to,gdy śpi mi się dobrze ![]() udało sie nadrobić ![]()
![]() Edytowane przez dygotka8 Czas edycji: 2011-10-31 o 07:22 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Zakorzenienie
|
Witam z rana
![]() glam bidulo widze, ze znowu nie moglas spac ![]() a ja sie slimacze w dalszym ciagu, wycieram sie wczoraj po kapieli i czuje, ze cos nie tak, pol recznika upapralam ta galareta i ze zlosci tak do siebie mowie: ''cholera sie leje i leje'', a tz oczy jak 5 zl: ''tylko nie teraz!'' ''a niby czemu'' ''bo musze sie skonczyc myc'' ![]() ![]() ![]() Trzymam kciuki ![]() ![]() Jagoda ![]() ![]() ale sie dzieje ![]() goldika u nas tez Michal odpadl, bo kuzynka rok temu synka urodzila i Michal nazwala, to juz tak ni bardzo ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3648 |
Rozeznanie
|
witam sie z rana
![]() Obudzilam sie po polnocy i zsnelam jakos po 2.00 dopiero, ale bylam tak zdesperowna, ze chcialam w nocy wstac i porobic cos w domu. Widze ze juz trzy dziewczyny walcza na porodowkach, czekam na wiesci, ide ugotowac budyn na sniadanko ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3649 |
Zadomowienie
|
muffinka czyzby u Ciebie tez sie cos zaczynalo?? Czy to tylko czop??
![]() ---------- Dopisano o 08:22 ---------- Poprzedni post napisano o 08:18 ---------- Jaka mamy być grzeczni, skoro jak byliśmy mali, to oglądaliśmy Tarzana, który chodził półnago. Kopciuszek wracał o 12.00 w nocy. Pinokio kłamał. Alladyn był złodziejem. Batman jeździł 320kmh. Królewna Śnieżka mieszkała z 7 chłopakami. Papaj palił fajki i miał pełno tatuaży. Pacman biegał po ciemnej sali i jadł kolorowe pigułki od których dostawał energii. Bolek i Lolek oraz Tola, żyli w trójkącie. Żwirek i Muchomorek byli parą. A Pan Kleks czytał poradniki Młodego Zielarza, Kaczor Donald chodził bez majtek, a Smerfetka była tylko jedna na wioskę!! Taki tekst dostalam wczoraj od 13-letniego kuzyna, ktorego rodzice ostatnio przylapali na paleniu fajki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3650 |
Zakorzenienie
|
mol_aa dobre
![]() a to chyba czop, tak mi sie wydaje, nawet nie wiesz, jakbym chciala, zeby cos bylo na rzeczy... |
![]() ![]() |
![]() |
#3651 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jagoda, ![]() Tottie, jak tam, bo u Ciebie też coś się rozkręcało? Bahamadia, witaj spowrotem!!! Słyszałam, że właśnie przy żółtaczce lepiej nie karmić chociaż przez kilka godzin, ale z drugiej strony trochę żal, żeby się z pokarmem nic nie stało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3652 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
p.s. jeżeli masz zachowane paragony, kiedy nie wbili ci punktów w danej aptece, to idziesz tam i pytasz jakim prawem masz nie naliczone punkty z poprzednich transakcji- wiem że mają funkcję, która pozwala im dobiĆ punkty za zakupy na daną kwotę- tzn. zrboiĆ tego rpzy tobie nie mogą ale wbiĆ punkty moga jakby to powiedzieĆ - z innego pacjenta. To w sumie nie tyle wina apteki, co wina osoby obsługującej, ze nie podstawia karty pod czytnik Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ale się uśmiałam p.s. dziewczyny to jaką ta kołdrę?? bo jestem w trakcie zamówienia ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3653 |
Zakorzenienie
|
nikaa-nie mam paragonów,mam tylko ostatni
nie umiem sie wykłócać wiec zostanie jak jest...ale widziec widziałam jak kartę podstawiają pod czytnik...cóz-teraz będe pilnowała.
#3654 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam większą, zresztą nawet nie wiedziałam, że są mniejsze ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3655 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Seona hm, to moze i wiekszą, będzie na później też, tzn. nie wyrosnie z niej ![]() ![]() Edytowane przez nikaa2 Czas edycji: 2011-10-31 o 07:40 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3657 |
Zadomowienie
|
nikaa tez mam ta wieksza kolderke 100/135
|
![]() ![]() |
![]() |
#3658 |
Zakorzenienie
|
matko a ja siedze, zamiast sie ogarnac, gary pozmywac...
moze dzisiaj przyjdzie wozek (jak korkow nie bedzie przez swieta), a jak nie to w piatek dopiero, tyle ze z moim fartem bedzie jak akurat jak bede na fotelu u gina ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3659 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Może Jagooda ma już niunie po tej stronie ![]() Bajkowy tekst mnie ubawił ![]() ![]()
![]() 14 sierpnia 2010 ![]() ![]() 4 listopada 2011 ![]() Edytowane przez Tincia Czas edycji: 2011-10-31 o 07:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 |
Raczkowanie
|
Też z rana czekam na wieści co z dziewczynami
![]() Jagoda trzymaj się dzielnie! Widzę, że i u Muffinki coś się dzieje...ciekawe co powie gin na dzisiejszej wizycie? Bahamadia, dobrze że już w domku jesteście i super, że Michałek nie dokucza ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:26.