|
|
#3631 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Zazdrośnice - część 43 ^^
Hej
umieram przez @. Dziś ja mam wolne i TŻ też Musi jechać do banku i zmienić opony bo zima idzie. ale dziś cieplutko jest,aż dziw.
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Byou no tylko z tym będzie ciężko ponieważ wszyscy pracujemy.
Teraz już nawet gdy mama wraca z pracy to bierze babcie do nas aż do samego wieczoru . Aż się boję tego wszystkiego....a najbardziej tego , że babcia coś sobie zrobi
|
|
|
|
#3633 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ino patrzeć jak go bić zaczniesz a mamusia przyleci na ratunek może teściowa jest mało sympatyczna bo zazdrosna że u nich tak nie ma a też by chciała - wszak ma tyle osób w domu a tak naprawdę to każdy żyje osobno trochę zamotałam ale mam nadzieje że wiesz o co chodzi ![]() czasem i mnie coś wyjdzie ciekawego
|
|
|
#3634 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Jak będziesz miała okazję to weź sobie ten diorskin forever wypróbuj, powinien być dla Ciebie ok. I jeśli będzie to będę Ci zazdrościć ![]() Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#3635 |
|
MBZ♥
|
Grape wiem o co chodzi
![]() może tak jest, ale mój limit wyciągania ręki do Niej i próby normalizacji naszych stosunków został wyczerpany. została resztka grzeczności ale zimnej. na więcej mnie nie stać. Anioł to może jakaś Pielęgniarka?choć to pewnie swoje kosztuje
|
|
|
|
#3636 |
|
Zakorzenienie
|
korniszonku o gadaniu to już nic nie mówię ... babcia różne rzeczy wygaduje po rożnych ludziach jeździła i gadała głupoty na szczęście teraz już wszyscy wiedzą , że babcia jest chora i nie biorą tego do siebie .
Ale po dzisiejszej nocy bardzo już się boję o nią . Nie wiem czy ona jeszcze nawet dziś panięta , że przyjechała o 2 w nocy do nas |
|
|
|
#3637 |
|
Wtajemniczenie
|
Pielęgniarka też nie wiadomo czy pomoże, moja miała już 3 i każda Jej nie pasowała i nie pozwalała się im do siebie zbliżyć.
|
|
|
|
#3638 |
|
MBZ♥
|
Korni wątpię
![]() i szczerze się cieszę, że mieszkamy daleko i nie może mi zatruwać życia na codzień moi rodzice woleliby żebśmy mieszkali bliżej no ale po takich akcjach są tego samego zdania.
|
|
|
|
#3639 |
|
Zakorzenienie
|
carmelka - mnie się podobają te co pokazałaś z pronovias - zwłaszcza ta druga motylku - strasznie szkoda tych pieniędzy.... myślisz, że Ci robotnicy wzięli? zupełnie nie rozumiem jak można zabierać czyjąś rzecz..... nienawidzę złodziei!
|
|
|
|
#3640 |
|
Zakorzenienie
|
Oł siet...
To mówicie,że już trzeba kremy na zmarchy?Ja sobie mówiłam,że jeszcze za wcześnie ![]() A ostatnio miałam klientkę,która jest chirurgiem i pracuje w gabinecie medycyny estetycznej.Powiedziała mi,że mam u niej darmowy zabieg, na co ja jej wypaliłam " A co pani u mnie widzi nieładnego?".Głupio jej się chyba zrobiło ![]() Proponowała mi mezoterapię,alę tę z igłami- bardziej inwazyjną. Powiedziała,że mam dobre kości policzkowe (teraz podobno modne jest wstrzykiwanie czegoś) i dlatego nie robią mi się jakieś straszne zmarchy. I że teraz modny jest kwas hialurynowy na powiększenie lub podniesienie piersi.Myślałam,że po dzieciach sobie to wstrzyknę (widziałam na stronie jednej z klinik zdjęcia przed i po, a efekt jest super),ale ostatnio wyczytałam,że w Francji zabraniają już tych zabiegów,bo są niebezpieczne dla zdrowia. |
|
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
BYou no kosztuję .
Ale tak naprawdę babcia jest sprawna wszystko robi sama . Więc pielęgniarka tu nic nie zdziała chyba nawet . Szkoda mi trochę mamy w końcu ma 2 rodzeństwa ale oni raczej nic z tego sobie nie robią . A mogli by ją częściej odwiedzać chociaż . Poza tym no w końcu babcia nie mieszka też sama jednak. Cóż na noc chyba brat będzie musiał chować klucz do drzwi czy coś ...pewnie dopiero będziemy wszyscy rozmawiać o tym . Ważne by babcia za bardzo nie ruszała się z domu sama |
|
|
|
#3643 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() lepiej zapobiegać niż leczyć
|
|
|
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
widzę,że temat zmarszczkowy.
|
#3646 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Motylku, ja jestem chyba zbyt wielki boidudek, żeby decydować się na jakieś zabiegi inwazyjne. Byou, dobrze, że Twoi Rodzice rozumieją Waszą decyzję o zamieszkaniu, nawet kosztem rzadszych spotkań z nimi. |
|
|
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3649 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, to jest ogromnie przykre... Mi bardzo żal takich ludzi. Z bratem czasem rozmawiamy w kontekście naszych rodziców i mówimy, że dwie rzeczy w życiu są najgorsze: starość i samotność. Jak człowiek dostrzega, że już nie jest tak sprawny i bystry jak kiedyś, to buntuje się przeciwko światu. Moja mama bywa wrzodem na tyłku, serio. Zresztą nieraz o tym tu pisałam. Jest cudowna i kochana, i podziwiam ją, i biję pokłony za to, jak sobie w życiu radziła, bo miała bardzo ciężko. Ale siedzenie w domu, brak kontaktu z ludźmi i coraz większa potrzeba zależności od innych sprawia, że robi się opryskliwa i zgorzkniała i wiem, że nie jest to jej wymysł, kaprys... Po prostu taki jej sposób na radzenie sobie z czasem. Tata z kolei ma masę problemów ze zdrowiem, teraz ma z kręgosłupem, coś jak ja we wakacje. Ledwo chodzi, ale do lekarza nie pójdzie, chociaż mieszka (do dzisiaj, bo się właśnie przeprowadza) 50 m od szpitala!!! On nie ma czasu, samo przejdzie, on wie lepiej... Choć u niego to też ma duży związek z charakterem. Ja dopiero teraz zaczynam sobie zdawać z tego wszystkiego sprawę, ale nieraz byłam naprawdę okropna dla mamy (i pewnie nieraz jeszcze będę) zamiast zrozumieć, schować dumę do kieszeni i ją wesprzeć.
|
|
#3650 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:49 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- ja mam z obydwu stron, z tymże z prawe bardziej widoczna. Kupiłam nawet drogie serum z nadzieją,że coś pomoże, ale poza tym, że skóra bezpośrednio po aplikacji przez chwilę wygląda ładnie nie zauważyłam jego zbawiennego wpływu i więcej go nie kupię. |
|
|
|
|
#3651 |
|
MBZ♥
|
Tysia dlatego ja wolę się ugryźć w język niż potem żałować, że wybuchnęłam. a starość z chorobami, zwłaszcza takimi które zaburzają świadomość jest okropna
![]() Carmi ile znalazłaś odcinków tego american?
|
|
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale ja to mam specyficzny charakter niestety ![]() Motyl współczuje sytuacji z kasą ![]() Anioł dobrze że babci nic się nie stało ale niestety to wróży dalsze takie akcje jak zaczniecie chować klucz to pewnie będzie się buntować ale to póki co chyba najlepsze wyjście ![]() Ilsa kremy kremami ale czytałam gdzieś że też nie warto zaczynać za wcześnie bo wtedy skóra się rozleniwia i zamiast poprawiać to mogą wywołać odwrotny skutek póki skóra młoda powinna sama sobie radzić co nie oznacza że nie można jej delikatnie pomagać według mnie takie kremy powinno się zaczynać stosować od możliwie najsłabszych ale też raczej nie codziennie tylko na przykład co drugi - trzeci dzień ale to moje zdanie ja tak właśnie teraz robię a i tak widzę poprawę
|
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja się od ponad roku chyba przymierzam do zakupu dobrego kremu pod oczy. Teraz używam jakiegoś rossmannowego i widzę, że to jeden wielki szit, zmarchy mi się pogłębiły
|
|
|
#3654 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Są na razie 4 odcinki![]() ---------- Dopisano o 11:53 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- Ja mam jakiś pod oczy apteczny- svr, ale też szału nie ma. |
|
|
|
|
#3655 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny macie gdzieś linka do przepisu na pierś kurczaka w cieście francuskim?? Tego z tymi rysunkami? Bo szukam, ale nie mogę znaleźć tego z rysunkami jak pociąć ciasto. Podrzućcie
![]() Edit. już znalazłam w historii
Edytowane przez _Remedios Czas edycji: 2011-10-31 o 12:00 |
|
|
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chyba są dopiero 4. To nowy serial. Wczoraj oglądaliśmy trzeci odcinek i w pewnym momencie aż podskoczyłam. |
|
|
|
|
#3657 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja jestem najbardziej ciekawa czym jest to dziecko, które ona jeszcze w sobie nosi.
|
|
|
|
#3658 |
|
Zakorzenienie
|
Rem proszę https://wizaz.pl/kulinaria/przepis_widok.php?id=4241
Grape ale chodzi nam tylko o noc i wtedy w razie czego babcia na pewno , by jakimś sposobem obudziła brata dzięki czemu on by jej wszystko wytłumaczył i poszłaby dalej spać . Jak babci się wytłumaczy to po chwili zaczyna rozumieć , że znowu coś jej się pomieszało ... a Rtm sposobem chociaż by nigdzie w nocy nie wyszła |
|
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3660 |
|
MBZ♥
|
https://wizaz.pl/kulinaria/przepis_widok.php?id=4241 przepis
![]() tez znalazłam 4 odcinki n i podskakuje co chwile
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:43.

umieram przez @. Dziś ja mam wolne i TŻ też 

zrobiłam Mu pranie mózgu
a są w tym samym wieku-52 lata
trochę zamotałam ale mam nadzieje że wiesz o co chodzi

Cały dom powstał na baczność .

myślisz, że Ci robotnicy wzięli? zupełnie nie rozumiem jak można zabierać czyjąś rzecz..... nienawidzę złodziei!

13.03.2008