|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów i fryzury Podyskutuj o pielęgnacji włosów kręconych, prostych, farbowanych, blond. Sprawdź modne fryzury: cięcia, koloryzacje, fryzury na ślub, wesele, Komunię, Sylwestra. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Włosy na blond farbujemy i o życiu dyskutujemy. Cz. XVI
Cytat:
u mnie głownie babcia gotuje i z ciocią robią całą wigilię ![]() a jutro idziemy do kina z P. a potem kolacyjka i takie tam podobno mam dostac "super prezent na nowy rok" hmm..nie wiem co ma na mysli ale okk ![]() Cytat:
ja Cie zbije ![]() ![]() pokaż fotki koniecznie ![]() a ja walnełam szamponetka tylko wiec lajtowo |
||
|
|
|
#3632 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dopiero dla utrwalenia ![]() I na noc je dawałaś tak? Kurde To jutro jakos wypróbuje może, albo zaraz wstane i cos sprobuje zakrecic Haha nie roluje Mam takie klamry do włosów jak do farbowania pod reka a w tym raczej srednio spac Może jak 2-3 h potrzymam to tez wyjda
|
|
|
|
|
#3633 |
|
Zakorzenienie
|
Lady
Na tym samym etapie, co ostatnio czyli stoję w miejscu.Studniówka dopiero 3 lutego, full czasu
|
#3634 | |
|
Marcelover ♥♥♥
|
Cytat:
edit: nawet nie |
|
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
gdzie oglądacie seriale? Nie mogę znaleźć dzisiejszego na wspólnej
|
#3636 | ||||
|
Zakorzenienie
|
http://tvnplayer.pl/seriale-online/n...j-odcinki,144/
![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:51 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:51 ---------- Cytat:
![]() na noc ciężko było zasnąć ![]() próbuj ![]() ---------- Dopisano o 00:54 ---------- Poprzedni post napisano o 00:54 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#3638 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Ja tylko na chwilkę,biegnę robić tiramisu ![]() Wieczorami nie mam już czasu na wizaż bo tyle się dzieje ![]() Dzis dojedzie reszta znajomych i chyba wyskoczy się gdzieś No i czekam na moja nowa perełkę która(mam nadzieje dziś do mnie dojdzie) a mianowicie klikam sobie lapka.Po rozmowie z tz (tak mu się wyżaliłam oczywiście swoim sposobem )Tz zrobił mi prezent świątecznyLady Tez będę mieć różowego ![]() Byłam w albumie iiiiiiiiiiiJesteś super! Asiabb Oj lanie Ci się należny za to farbowanie ![]() Ale z uwagi ze idą święta to masz wybaczone ![]() Czekam na fotki ![]() Agatka Fajnie wyszedł ten manicure hybrydowy Ciekawa jestem jak z trwałością. ![]() Zdaj relacje A zimno u mnie -5 a kurde wydaje się jak -20Ok idę w gary ![]()
Basen 21.1.12 wt,cz,niedz. Cel-jeszcze 4kg mniej Abs 9/30 Edytowane przez Adzi07 Czas edycji: 2011-12-23 o 08:51 |
|
|
|
#3639 |
|
Magda ;)
|
|
|
|
|
#3640 |
|
Zadomowienie
|
Hej
Wpadam z pytaniem odnosnie plukanek ![]() Mimo ,ze mam juz długo blond to nie uzywałam nigdy płukanki Jak mi włosy zólkną to myje szamonem silver biosilk. I chciałam zapytac jak czesto srednio trzeba płukac włosy? Co lepsze? zostawienie szamponu na wlosach przez 5 mminut raz w tygodniu czy plukanka ? bardzo niszczy wlosy czy tak samo jak szampon ? ?
|
#3641 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie plukalam nigdy płukankami.Myłam parę razy szamponem ale niezostawiana na 5 minut tylko myłam jak normalnym szamponem.
|
|
#3642 | ||
|
Zakorzenienie
|
hej
![]() dzisiaj bede zabiegana wiec wizaz jak na lekarstwo dzis bedzie ![]() postaram sie napewno jakos wpasc zeby pozniej nie miec nadrabiania ![]() tz polecial po ciasta a ja zaraz wybieram sie z jego bratem po prezent dla synka ![]() Cytat:
a dzis od kilku lat sama ja robie Cytat:
naturalne to nie tylko ziolka w przypadku lekow wiadomo na bol glowy czy na grype szybciej pomoze tableta niz jakies ziolo ![]() ale w przypadku skory tak nie jest skora nie potrzebuje chemii bo od niej sie uzaleznia to raz i napewno chemiczny krem Diora nie pomoze i nie usunie zmarszczek jest drogi bo to swiatowa marka ktora wspiera zawsze jakas swiatowa gwiazda to kosztuje ale nie placimy za to co w nim siedzikremy naturalne tez juz staja sie drogie chociazby marka kingi rusin do tanich nie nalezy ![]() kremy naturalne to pokarm dla skory np kolagen lub retinol A![]() 2 mozesz myc codziennie szamponem z czarnej rzepy
|
|
|
#3643 |
|
Zakorzenienie
|
Zrobiłam dwie formy tiramisu
Idę dalej działać. ![]() WSTAWAĆ ŚPIOCHY!!!!!
Basen 21.1.12 wt,cz,niedz. Cel-jeszcze 4kg mniej Abs 9/30 Edytowane przez Adzi07 Czas edycji: 2011-12-23 o 10:14 |
|
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:14 ---------- Poprzedni post napisano o 10:14 ---------- Pycha
|
|
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
Hejo
![]() kupiłam właśnie antyclulitowe moje ulubine z perfekty
|
|
#3646 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Tym razem wyszło mi jak nigdy dotąd. ![]() ---------- Dopisano o 10:58 ---------- Poprzedni post napisano o 10:58 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#3647 | |
|
Zakorzenienie
|
ja też
![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- wstałam ![]() tiramisu ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#3648 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to normalane bedzie lala gdzie popadnie a po macie bedzie jeszcze gorzej, jak miekko to wszedzie bedzie lala ,tam gdzie miekko![]() moj tez nalal raz na kanape ale na posciel na lozko to nie ,bo poprostu to nie miejsce dla psa ,,zwlaszcza szczeniaka ktory nic nie czai jeszcze
|
|
|
#3649 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
super ![]() dzięki kochana poniosło mnie |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#3650 |
|
Zakorzenienie
|
lady swietna mikolajka
![]() tez bym moze taka zrobila
|
|
#3651 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3652 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Jutro sprawdze niebieska do platynowych chyba bedzie lepsza niz fioletowa
|
|
#3653 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
niech ja ją tylko przyłapie ![]() ja chce różowego Vaio
|
|
#3654 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślała, że wyschnie i nie zobaczysz cwaniara mała ![]() Tobie pasowałby najbardziej ten fuksjowy ja to mam taki blady róż
|
|
|
|
|
#3655 |
|
Zakorzenienie
|
Cascada
To ma sens ! Wrr jest tak zimno, a ja muszę iść na zakupy do ch, gdzie żaden autobus nie dojeżdża. Czy ja muszę mieszkać na takim zadupiu
|
#3656 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3657 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Zwracam się do Was z prośbą o pomoc... Wiem, że Wy tutaj głównie jasne blondyneczki, ale może będziecie wiedziały co tu ze mną zrobić. Próbowałam wrócić do naturalnego koloru włosów, miałam już mniej więcej połowę swoich a połowę rozjaśnianych/farbowanych włosów. Część farbowana często żółkła (używałam płukanek w celu ochłodzenia koloru, ale na dłuższą metę było to męczące, bo żółć i tak wracała), więc 2 dni temu (21.12) zachciało mi się przyciemnić i wyrównać kolor. Kupiłam farbę L'Oreal Recital Preference Ciemny blond. Oczy mi wyszły na wierzch, gdy zobaczyłam efekt końcowy. 1, 2 zdjęcie - kolor włosów przed farbowaniem (światło dzienne bez lampy) 3, 4 zdjęcie - kolor włosów przed farbowaniem (światło sztuczne z lampą) 5, 6 zdjęcie - kolor po farbowaniu (włosy wilgotne, zdjęcie z lampą) 7 zdjęcie - kolor po farbowaniu (zdjęcie bez lampy, światło dzienne bez słońca, kolor najbardziej zbliżony do rzeczywistego) Zero przyciemnienia, jedynie zmiana odcienia włosów. Szorowałam włosy szamponem przeciwłupieżowym z sodą, robiłam płukankę ochładzającą kolor, wiem że to za wcześnie na efekty, ale i po tych 2 razach nic nie ruszyło. I moje pytanie, co mogłabym położyć na włosy, żeby przygasić ten dziwny - miodowy, miedziany, brązowawy (nawet nie potrafię go określić) kolor? W słońcu podchodzi mi nawet pod pomarańczowawo - złoty... Chciałabym kolor trochę przyciemnić (ale nadal pozostać w blondzie) i uzyskać jakiś zimny kolor bez dziwnych odcieni jak ten wyżej... Ewentualnie coś w podobie koloru z ostatniego zdjęcia. Jestem załamana, zachciało mi się kombinować przed świętami i sylwestrem Z góry dziękuję za wszelką pomoc
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3659 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bym pewnie poczekała chociaż z tydzień, poszorowała włoski, żeby ten kolor się nieco wypłukał, żeby nie wyszła mi zieleń czy inny gad przy mieszaniu ciepły-zimny. Ale co kłaść to już musi doradzić Bunny, bo nie chcę Ci bardziej namieszać ![]() cześć dziewczyny ![]() Lady ale z Ciebie piękna Mikołajka pasuje Ci taka czapa ![]() Adzi oddaj te tiramisu u mnie jeszcze nie ma żadnego ciasta, tylko moje babeczki, kruche ciastka i pierniki dopiero dzisiaj mama z tatą będą robić. Dla mnie ciasta to póki co zaawansowane pieczenie, zaczynam od ciastek i ciasteczek ![]() a ja farbnę się jednak dopiero jutro rano, tata od rana otwiera swój salon fryzjerski i będzie farbował mnie i mamę jak mu wczoraj powiedziałyśmy, że czaka go farbowanie to zapytał czemu do niego nie zadzwoniłyśmy się umówić |
|
|
|
|
#3660 | ||||||||||||
|
Wtajemniczenie
|
cześć blondaski
widzę, że już zapinacie wszystko na ostatnie guziki ja już też porządki porobione, Mamcia dzisiaj ciacha piecze, prezenty popakowane czekają w szafie na jutro już normalnie czuję ten klimat ![]() Cytat:
także nic na siłeona interesuje się psami, ogląda je z daleka, czasami nawet na jakiegoś olbrzyma szczeknie pare razy, ale podejść się boi, w sumie może faktycznie to i lepiej a Twój D rzuca się na inne psy, agresywnie? czy po prostu tylko chce się bawić i je zaczepia? Cytat:
tzn. powiem tak - z lokami nie robi nic szczególnego, kręcą się tak samo bez suszenia, za to u nasady są bardziej podniesione ![]() Cytat:
![]() ale zawsze to jest ułatwienie, jak się gdzieś spieszysz to rach ciach i włoski suche ![]() Cytat:
śliczna ta z długim jak Wy z sh takie cudeńka łapiecie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ja akurat z tego faktu jestem zadowolona, po pierwsze lubię jak Święta są białe, a po drugie przynajmniej mój psiór nie wpierdziela śmieci na spacerach ![]() Cytat:
moja już waży 2,200 chyba ![]() a kiedy idziesz z nią na pierwsze szczepienie? ja wczoraj byłam na trzecim, pod koniec stycznia mam przyjść na ostatnie - przeciwko wściekliźnie, a później dopiero za rok to dobrze, że nie bała się kąpać pamiętam jak Lajle wykąpaliśmy to byłam w szoku, że taka chudzinka z niej, w swojej szacie wyglądała na solidną kluchę Cytat:
szczerze, to nawet się aż tak nie skupiamy ile potraw jest na pewno będzie barszczyk z uszkami i 3różne rybki, reszta w rękach mamci Cytat:
pazurki i szmina też ![]() ja muszę nude z tego rimmelka zobaczyć ![]() Cytat:
Cytat:
![]() mojej na szczęście nigdy się nie zdarzyło na łóżko, kocyk czy pościel jedynie to na dywan może z 3 razy - ale byłam w pokoju i szybko ją przegoniłam może po prostu mała wpadka jej się zdarzyła? emocje przedświąteczne czy cuś Cytat:
co chwile widzę jakieś nowe kombinacje ale wybaczamy o ile już teraz jesteś zadowolona
Edytowane przez _eNchaNted_ Czas edycji: 2011-12-23 o 13:18 |
||||||||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów i fryzury
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:47.

ale chyba chciałabym coś ponad 30mm

podobno mam dostac "super prezent na nowy rok" hmm..nie wiem co ma na mysli ale okk
przy zatokach tak miałam bardzo często 

-5 a kurde wydaje się jak -20
nie plukalam nigdy płukankami.Myłam parę razy szamponem ale niezostawiana na 5 minut tylko myłam jak normalnym szamponem.

niech ja ją tylko przyłapie
u mnie jeszcze nie ma żadnego ciasta, tylko moje babeczki, kruche ciastka i pierniki
co chwile widzę jakieś nowe kombinacje