|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nasz ślubny rok zaczynamy, na pierwszą relację czekamy - PM 2012 cz. XVII
Cytat:
ale świetny filmik ![]() Cytat:
jamee - sto lat!!! i wszystkiego dobrego na nowej drodze życia, która już tuż tuż |
||
|
|
|
#3632 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
http://www.slubnezakupy.pl/sklep,126...ebieskiego.htm ---------- Dopisano o 10:45 ---------- Poprzedni post napisano o 10:43 ---------- jenak musisz iśc za większością czyli 1.fryzjer 2. tort 3. kwiaciarnia |
||
|
|
|
#3633 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3634 |
|
Zakorzenienie
|
wydaje mi się, że były kiedyś
![]() Poczekaj jeszcze, bliżej wiosny będzie ich pewnie więcej ---------- Dopisano o 10:48 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Lily ofthe Valley -
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
wszystkiego to raczej nie dam rady choć dobrze by było
Podwiązki w różnych kolorach widziałam w sklepach gatty więc w każdej galerii można nabyć bez problem. |
|
|
|
#3636 |
|
Rozeznanie
|
ale drugie zdjęcie jest całej białej.. ale wiesz poszukam jeszcze bo coś mi świta że widziałam gdzieś... z koronki
|
|
|
|
#3637 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nie zamierzam rezygnować z antykoncepcji w noc poślubną i pewnie jeszcze kilka miesięcy po ślubie. Nie każdy od razu po ślubie chce powiększać rodzinę. Nie chce, nie może sobie na to pozwolić. Są różne powody i różne wizje. My z TŻ-em musimy wyremontować choć w części piętro domu. Mamy tylko sypialnię, a musi powstać przynajmniej kuchnia i łazienka. Już w ciąży można pracować nad pokoikiem dla malucha i salonem. Dopóki tego nie będzie to nadal wyłącznie bezpieczny seks.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#3638 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3639 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostatnio moja fryzjerka opowiadała, że miała niemiłą sytuację z inną Panną Młodą, która przyszła do niej bo chciała zarezerwować godzinę na czesanie a moja fryzjerka jej odmówiła. Tamta PMka musiała odejść z kwitkiem, gdyż cały salon jest zarezerwowany dla mnie , gdyż fryzjerka oprócz mnie będzie czesała moją mamę, mamę TŻta, moją świadkową, bratową i bratanicę TŻta, dziewczynę brata TŻta, mojego brata dziewczynę i jeszcze rezerwuję godziny dla znajomych, które zgłaszały mi taką potrzebę. No i jeszcze fryzjerka też musi być uczesana i wyrobić się na 15 do domu bo w końcu to mojego TŻta siostra ![]() Cytat:
Podejdę dziś do gatty (bo i tak muszę kupić sobie rajstopki z polarem - genialny wynalazek ) i zobaczę co tam mają
Edytowane przez jagata Czas edycji: 2012-01-27 o 11:00 |
||
|
|
|
#3641 |
|
Wtajemniczenie
|
jamee STO LAT!!
|
|
#3642 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czy zauważyłyście ale u wujka alle wszystko tak poszło w górę, że masakra
zaproszenia, winietki, i cała reszta
|
#3643 |
|
Zadomowienie
|
jamee - sto lat!
|
|
|
|
#3644 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja kliknęłam zaproszenia za 3,80 - na następnej aukcji (ten sam użytkownik) były za 4,20
|
|
|
#3645 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
http://www.ceneo.pl/7786413 Cytat:
|
||
|
|
|
#3646 | |||
|
Podróżniczka
|
Jamee, wszystkiego dobrego, szczęścia i spełnienia marzeń Cytat:
Ja za bardzo nie chodziłam, teraz mam trochę mało czasu, ale jak mi się trochę zluzuje to może wezmę jeden dzień urlopu i gdzieś skoczymy po mieście poszukać, co Ty na to ? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dziewczyny pytanie dotyczące papierologii przedślubnej Powiedzcie ile się czeka na dokumenty z USC ? No i jak wygląda sprawa z aktem chrztu i bierzmowania, czy jak się wyciąga z kościoła taki odpis to czy on ma jakąś datę ważności, czy można go sobie zorganizować wcześniej i czy te dokumenty są potrzebne przy podpisywaniu protokołu w kościele ? Wybaczcie moją ignorancję, ale nie interesowałam się tym w ogóle, mam sprzeczne informacje, a chcielibyśmy to wreszcie z TŻtem zacząć załatwiać. Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2012-01-27 o 11:14 |
|||
|
|
|
#3647 | ||
|
Zakorzenienie
|
Sie wie
![]() I jeszcze dzisiaj życzę pięknej rocznicy zaręczyn!!!! Ps. Chodzimy na kolejny stopień ![]() Cytat:
dla Ciebie!!!!! Powodzenia!---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ---------- Cytat:
A dokumenty kościelne ważne są pół roku. Może je sobie teraz załatwić, a na 3 miesiące przed ślubem zanieść do księdza razem z zaświadczeniem z USC
|
|
#3648 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:21 ---------- Poprzedni post napisano o 11:18 ---------- Cytat:
No kosztuję nie mało ale i tak bym ją potem wykorzystała. Uwielbiam takie niestandardowe pierdołki ![]() Cytat:
Też bym chciała ![]() No ale przynajmniej dostałam za to trzymiesięczny karnet na ćwiczonka |
||||
|
|
|
#3649 |
|
Wtajemniczenie
|
Magdzia S akt chrztu jest wazny 6 miesiecy, z tego co nam mowil w tym roku ksiadz na kolędzie.
|
|
|
|
#3650 |
|
Rozeznanie
|
oki dziewczynki lecę sprzątać później będę
|
|
|
|
#3651 |
|
Zadomowienie
|
Właśnie przeczytałam o problemach z suknią justyny_g4: bardzo Ci współczuję, a babę bym chyba zamordowała!
|
|
|
|
#3652 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
teraz jest sporo wyprzedaży sukienki naprawdę ładne i za niedużą kaskę
|
|
#3653 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Z tymi papierami kościelnymi to już nie wiem jak jest. Trzeba się pytać proboszcza w parafii bo u mnie np. mam przynieść akt ważny tak samo jak dokumenty z USC, czyli w dniu ślubu nie może być starszy niż 3 miesiące.
|
|
|
#3654 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
współczuję sytuacji.... dobrze ze jakoś w miarę udało Ci się to załatwić, ale i tak dla tej baby należą się ![]() Cytat:
gratuluję rocznicy ![]() jak dla mnie kosmos, my jak będziemy mieć z TŻem 10 rocznicę bycia razem to będziemy już 6 lat po ślubie Cytat:
jest tam ogromny wybór modeli i wszystkie możliwe rozmiary, wiec nie ma szans żeby czegoś nie znaleźć a co do sklepu z Effuniakami w Katowicach, to jak ja tam byłam to w ogóle nie mieli tych strapless'ów, tylko same mocno zdobione staniki z nieodpinanymi ramiączkami, więc jakbyś chciałą specjalnie tam jechać i mierzyć to lepiej wcześniej sobie zadzwonić i zapytać akurat mają na stanie Cytat:
Cytat:
liczę ze może jak te magiczne 3 miesiące do ślubu miną to doznam jakiegoś przyspieszenia, bo na razie ciemno to widzę ![]() Już miałam dziś koszmar a propos tego, ze nagle mam 2 dni do ślubu a załatwione tyle ile teraz, normalnie aż się spociłam Cytat:
Cytat:
![]() Jamee kochana, spełnienia wszystkich marzeń, samych słonecznych dni Ze spraw ślubnych u mnie, na 7 lutego umówiłam się na próbną fryzurę i makijaż mam nadzieję że moja wizażystka się sprawdzi bo jak nie to będę na gwałt musiała szukać kogoś innego
|
|||||||
|
|
|
#3655 | |
|
Wtajemniczenie
|
Hejka
Cytat:
A Arletka pewnie nie ma czasu tu zajrzeć. Nam sie wydaje ze mogłaby ale nie mamy nawet zielonego pojęcia co sie dzieje w ostatni dzień Stwierdzam ze mało która z nas odezwie się tu na dzień przed własnym ślubem ![]() Madziu też nie ma jeszcze sukni na drugi dzień ![]() A dziś zamówiliśmy taką kurtynę świecącą za Parą Młodą i ostatecznie dekoracje auta która jak pisałam wcześniej miała wynieś 50 zł ( wypożyczenie) a na obecna chwile jest już 100 zł. Czy po nowym roku podnieśli ceny czy co ale wkurza mnie to bo babka pisała cały czas o 50 zł a teraz już drugie tyle. Nie mówiła nic o podwyżce a Tż nie zapytał dlaczego teraz taka cena.
|
|
|
#3656 | |||||
|
Podróżniczka
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Czyli teoretycznie dokumenty z kościoła mogę już załatwiać, a z USC dopiero na równe 3 m-ce przed ślubem. No to mam jasność ![]() Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:41 ---------- Poprzedni post napisano o 11:38 ---------- Cytat:
Nie lubię zostawiać rzeczy na ostatnią chwilę.I za załatwienie fryzury i makijażu (u mnie oczywiście ten temat również leży )
Edytowane przez magdziaS Czas edycji: 2012-01-27 o 11:43 |
|||||
|
|
|
#3657 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
można do jagiellończyków zajrzec
11.10.2005-RAZEM 10.10.2009r-ZARĘCZENI ![]() JAKO ŻONA ![]() 27.12.2011 Egzamin na prawo jazdy zdany za pierwszym podejściem Edytowane przez madzia2306 Czas edycji: 2012-01-27 o 11:46 |
|
|
|
|
#3659 |
|
Wtajemniczenie
|
Księge Gości mam rozumiec czy pytasz o co innego?
Jeśli księga gości to na tej stronie --->http://www.stylowo.com/
|
|
#3660 |
|
Zakorzenienie
|
Witam w ten mroźny dzień
już dawno mi uszy nie marzły, trzeba wyciągnąć czapkę ![]() dla wszystkich dziewczyn, które potrzebują ![]() Parasolki oryginalne, fajnie można by było je wkomponować w plener justyny_g4 bardzo współczuje sytuacji z sukienką, dobrze, że udało się odzyskać pieniądze ![]() A wczoraj mój Tż całkowicie mnie rozwalił. Rozmawialiśmy na tematy, ślubne i jak miało nie być księgi gości tak on teraz się jej wręcz domaga.. a wcześniej to był totalny sprzeciw ![]() A do tego nauczyłam się nowego nazewnictwa mam w pokoju taki lambrekin nad oknem i zeszło na jego temat, a że Tż nie wiedział o co mi chodzi, to mu zaczęłam tłumaczyć, że chodzi mi o to co jest przed firanką na górze, a on do mnie: "aaa chodzi ci o tą mini zasłonkę" padłam Edytowane przez ona8686 Czas edycji: 2012-01-27 o 11:51 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:14.

, gdyż fryzjerka oprócz mnie będzie czesała moją mamę, mamę TŻta, moją świadkową, bratową i bratanicę TŻta, dziewczynę brata TŻta, mojego brata dziewczynę i jeszcze rezerwuję godziny dla znajomych, które zgłaszały mi taką potrzebę. No i jeszcze fryzjerka też musi być uczesana i wyrobić się na 15 do domu bo w końcu to mojego TŻta siostra 
26.11.2011
19.05.2012 

współczuję sytuacji.... dobrze ze jakoś w miarę udało Ci się to załatwić, ale i tak dla tej baby należą się 

A niestety mój gorset nie jest tak supersztywny żeby mogła nie mieć biustonosza. Musiałabym jechać do Katowic specjalnie żeby przymierzyć. Czy jest tu ktoś z dużym biustem kto miał kontakt z tymi strapless'ami ?
Nie mamy też załatwionego transportu dla gości