|
Notka |
|
Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3631 |
Zakorzenienie
|
Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V
Emma 1 a ja nie lubie brokuł,pieczarki marynowane sa pyszne ale niewiem czemu strasznie mnie po nich obsypuje.
Czosnek trzeba lubic,ja uwielbiam chociaz pozniej zieje mi z gęby jak niewiem co ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3632 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#3633 |
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Ja juz po badaniu, wpadłam tylko na chwilę,żeby się podzielić. Więc lekarz stweirdził, że budowa ginekologiczna w porządku, użył nawet słowa przepiekna ![]() zlecił mi wykonać TSH, PRL, FSH i CRP między 1-3 dc i przyjść do niego zaraz po okresie, jajniki prawidłowe, nic nie mówił o PCO. Powiedział tylko,że mam upławy (blee) i przepisał mi jakies leki na to, ale nie mówił ze przez to nie moge zajsc. Upławy moga wynikać z tego ze się przeziębiłam albo za lekko ubierałam, a także jak sie nosi tampony (i to chyba przez to bo ja przez pierwsze 3 dni nosze, ale nie wyobrazam sobie sie bez nich obejsc). Pozdrawiam i całuje Wasz wszystkie |
![]() ![]() |
![]() |
#3634 | |||
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ---------- Cytat:
![]() ![]() kurde mi nigdy gin nie powiedział, że mam przepiękną budowę ![]() Cieszę się, że wszystko dobrze ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3635 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() Ja od tamponów nabawiłam się nadżerki , więc już nie używam tego świństwa ![]() ---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ---------- Pola to masz przechlapane, niech teściowa przywiezie jakiś prowiant, żeby Cię odciążyć , moja zawsze przywozi i potem mamy jedzenia na miesiąc ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3636 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3637 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ![]() Pola ty to masz teraz prawdziwe wyzwanie ale nie zazdroszcze ![]()
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
![]() |
#3638 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3639 |
Zadomowienie
|
nom oczywiście że dasz az tesciowej kopara opadnie
![]()
#3640 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3641 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() Elmiria Juz ten tydzien ho ho. Powodzenia na wizycie ![]() Sensuall Udanej wizyty rowniez ![]() Edytowane przez Anjouka Czas edycji: 2012-04-04 o 15:04 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysły na prezent
![]() |
#3642 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ---------- Czas do domu!!!!!!!!!!!!!! ![]() Do jutra Piękne ![]() ---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ---------- Cześć misia ![]() widzę Cię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3643 |
Zadomowienie
|
Cześć Polu, cześć dziewczyny
![]() równa godzine nadrabiałam z 15 stron chyba ale dałam rade i juz wszystko wiem ![]() ja dzis dopiero przed 13-stą wróciłam z domku, wysprzątałysmy z siostrą, wymyłysmy okna, firany, prań to chyba ze 20 sie nazbierało ![]() no i tak od 15-stej jestem wolna juz, odpoczywam, nadrabiam, dzis juz nic nie robie, tylko na 17-stą jade do Koscioła na msze bo u spowiedzi jeszcze nie byłam. A potem jak przyjade to kolacyjka, telewizorek, komputerek i do jutra luz. Jutro wstaje i biore sie za pieczenie ciast, ale jutro dopiero czwartek wiec chyba upieke same biszkopty i kruche ciasta a w piątek zrobie kremy i przełoże placki, zrobie jedną sałatke z tuńczyka i wsio ![]() ![]() wieczorkiem przyjde poplotkowac! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3644 |
Wtajemniczenie
|
Chyba jednak za wcześnie się cieszyłam z tych 2 kreseczek...
![]() Dziś byłam u ginekologa,po badaniu USG lekarz stwierdził że widać nieregularny pecherzyk ciążowy z widocznym pecherzykiem żółtkowym ale nie widac zarodka ani nie słychac bicia serca ![]() Jestem w 6 tygodniu ciąży i gin powiedział mi że już zarodek powinien byc widoczny i serduszko powinno tykac...Strasznie się boje...Zapisał mi Luteine i stwierdził że mam przyjsc na nastepne USG za tydzien we wtorek.Jeśli wtedy nic sie nie zmieni niestety trzeba bedzie skierowac do szpitala na czyszczenie...Jednak cieszyłam sie za wcześnie...
#3645 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja to mam luzy w tym roku, bo znowu na święta jedziemy do jednych i drugich rodziców , nie powiem, że to męczące i nie chce mi się. Do spowiedzi jeszcze mi nie wolno, dopiero pod koniec kwietnia pójdę przed samym ślubem, to będzie spowiedź po 2 latach ![]() ![]() ---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3646 | |
Rozeznanie
|
Hej dziewczynki, zajrzałam tylko na chwilkę żeby poźniej nie musieć nadrabiać 50 stron, dużo mam dziś pracy i brak czasu na pisanie.
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3647 |
Wtajemniczenie
|
Jaka tutaj cisza.....matko az niepodobne....
MOj Tz nadgodziny dzis ma,a ja nie wiem co ze soba zrobic chyba ![]() I tak dobrze,ze wiekszosc dnia przesypiam....wlasciwie jakbym mogla spalabym 24 h.... Sloniatko jejku nie wiem co napisac....mam nadzieje,ze jeszcze jednak wszystko bedzie dobrze i za tydzien bedzie serduszko w Twoim brzuszku....Sciskam Cie mocno ![]() witaj Misiu ![]()
#3648 |
Zadomowienie
|
hej black
![]() co u Ciebie? jak sie czujecie? |
![]() ![]() |
![]() |
#3649 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() a ja idę jutro do lekarza, chciałam się umówić na przyszły tydzień a w końcu kazał mi jutro przyjść |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3650 |
Rozeznanie
|
Witam
![]() Ja miałam dziś wizytę i USG. Wszystko jest w idealnym porządku, dzidziuś macha już rączkami i nóżkami i mierzy 2,8cm - w sam raz na 9t3d, o jeden dzień więcej, niżby wynikało z wieku ciąży ![]() 26 kwietnia mam pierwsze badania prenatalne, mam nadzieję, że małe urośnie do tego czasu odpowiednio. Uff, jak usłyszałam, że wszystko ok, normalnie kamień z serca... Tak się cieszę!!! |
![]() ![]() |
![]() |
#3651 | |
Wtajemniczenie
|
a dziekuje,ze pytasz. ogolnie ok u mnie ok. Niestety sennosc mnie nie opuszcza nadal, czuje ciagniecie w dole brzuszka-oczywiscie martwie sie,ale wierze,ze moje Szczescie rosnie i robi sobie wiecej miejsca....
Poza tym niestety jakies dolki lapie ostatnio, jestem placzliwa mega, jakas taka nijaka.... ![]() A Ty widze przygotowania do swiat pelna para juz zaczelas ![]() ![]() ![]() A Wy z Tz swieta spedzicie tlyko u siebie i z tesciami czy do Twojego rodzinnego domku tez jedziecie?? ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ---------- Cytat:
![]() ![]() Wysokiego masz Tz'a ![]() A Ty jak sie czujesz??
![]() |
#3652 |
Zakorzenienie
|
matka madzi podobno spinkoliła gdzies przed badaniem wariografem,brak slow... ale rurę odnalezli...
Zrobilam ta salatke z matiasow,bo znalazlam matiasy z beczki w lewiatanie. Pyszne i bez osci ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3653 | |||
Raczkowanie
|
Heloooo!
![]() ![]() ![]() Dzidziusiek dobrze się ma, pływa sobie, machał nam rączką i patrzył prosto na nas. Waży 140gr! Serdeńko mu mocno tyka ![]() Niestety lekarz stwierdził, że jeszcze za wcześnie, by określić płeć, więc kolejny miesiąc czekania, ale najważniejsze, że jest zdrowe i wszystkie parametry ma prawidłowe ![]() Mój skarbek najdroższy ![]() ![]() Próbuję wstawić fotkę ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#3654 |
Zakorzenienie
|
ja na swieta ide do mojej babci,dziadka i do mojego taty. Do tesciow nie ide bo sie nie godzi
![]() tzeta nie bedzie na swieta ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3655 |
Zakorzenienie
|
Kurde a mnie jakoś na śledzie nie ciągnie, żadnych zachciewajek na śledzie!
Ale to może dlatego, że ja śledzi nie lubie ![]() Ale za to kwiaśną zupe ogórkową mam, aż mi buzie wykreca taka kwaśna ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3656 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mnie odrzucilo od slodyczy,jem tylko kwasne,slone i ostre |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3657 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Aa, no i byłam przekonana, że przytyłam co najmniej 5 kilo, tymczasem waga u lekarza pokazała marne 51,9 ![]() black, nie martw się, bóle i ciągnięcia są normalne, ważne, żeby nie było plamień ani krwawień ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3658 |
Raczkowanie
|
Zielona
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3659 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale lody bym jadła bez opamiętania ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3660 | ||||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() To jeszcze miesiac musicie wytrzymac zeby poznac plec ![]() Cytat:
W ogole ja juz mam 3 grile za soba....dwa z samym Tz i jednego z Tz i para znajomych.... Wlasnie wczoraj Tz wrocil z pracy i wyskoczyl: "dawaj na zakupy jedziemy i nad rzeke grila sobie zrobic"....wiec szybko sie zebralismy i pojechalismy. Moje kochanie sobie wedka zarzucilo przy okazji ![]() Cytat:
![]() A kwasnego to moglabym jesc i jest.....mam zapasy pysznego kapusniaku w lodowce zagotowanego w sloikach nawet....ostatnio wielki gar ogorkowej jadlam 3 dni.... ![]() Cytat:
osttanio wzielo mnie na kwasne cukierki nawet.... ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:23.