O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V - Strona 122 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2012-04-04, 11:46   #3631
zielona1911
Zakorzenienie

Dot.: O dzidzie się staramy i na narodziny czekamy :) - część V

Emma 1 a ja nie lubie brokuł,pieczarki marynowane sa pyszne ale niewiem czemu strasznie mnie po nich obsypuje.
Czosnek trzeba lubic,ja uwielbiam chociaz pozniej zieje mi z gęby jak niewiem co ja np.jak boli mnie gardlo to kroje drobno zabek czosnku na kanapke i przykrywam serkiem topionym lub zoltym i tak wcinam i czuje jak mi pieknie przegryza gardło tylko potem przez pare dni nikt nie chce ze mna rozmawiac niewiem czemu
zielona1911 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 11:56   #3632
gosiaczek20004
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Monika_uk Pokaż wiadomość
Hej dziewczny Wlasnie wrocilam z kontroli. Dostalismy zielone swaitlo. Macica sama sie dokladnie oczyscila, nic nie zostalo, wyniki tez dobre. Tak wiec lekarka powiedziala brac dalej kwas foliowy i sie starac
Chociaz jakas dobra wiadomosc dla mnie w tym miesiacu.buziaki
Monika tak sie cieszę teraz to juz musi byc wszystko dobrze
gosiaczek20004 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 12:04   #3633
monamur
Raczkowanie

Hej dziewczyny
Ja juz po badaniu, wpadłam tylko na chwilę,żeby się podzielić.
Więc lekarz stweirdził, że budowa ginekologiczna w porządku, użył nawet słowa przepiekna
zlecił mi wykonać TSH, PRL, FSH i CRP między 1-3 dc i przyjść do niego zaraz po okresie, jajniki prawidłowe, nic nie mówił o PCO.
Powiedział tylko,że mam upławy (blee) i przepisał mi jakies leki na to, ale nie mówił ze przez to nie moge zajsc. Upławy moga wynikać z tego ze się przeziębiłam albo za lekko ubierałam, a także jak sie nosi tampony (i to chyba przez to bo ja przez pierwsze 3 dni nosze, ale nie wyobrazam sobie sie bez nich obejsc).
Pozdrawiam i całuje Wasz wszystkie
monamur jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 12:19   #3634
_pola
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Emma 1 Pokaż wiadomość
super Monia![COLOR="Silver"]

tak, tak, to na pewno objaw ciąży [COLOR="Silver"]
Tak pomyślałam

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
Napisane przez Elmiria Pokaż wiadomość
Dziękuję! Och! Tak to pewnie jeszcze gorzej, łażą ci po mieszkaniu, nie masz gdzie się od nich ukryć! A na ile przyjadą?
Na szczęście dopiero w niedzielę ale moja teściowa to w każdy kąt zajrzy....muszę wszystko na błysk wysprzątać, tylko czasu brak....jeszcze śniadanie wielkanocne, obiad, ciasta...chyba spać nie będę. Dobrze, że piątek wolny

---------- Dopisano o 13:19 ---------- Poprzedni post napisano o 13:15 ----------

Cytat:
Napisane przez monamur Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny
Więc lekarz stweirdził, że budowa ginekologiczna w porządku, użył nawet słowa przepiekna
zlecił mi wykonać TSH, PRL, FSH i CRP między 1-3 dc i przyjść do niego zaraz po okresie, jajniki prawidłowe, nic nie mówił o PCO.
Powiedział tylko,że mam upławy (blee) i przepisał mi jakies leki na to, ale nie mówił ze przez to nie moge zajsc. Upławy moga wynikać z tego ze się przeziębiłam albo za lekko ubierałam, a także jak sie nosi tampony (i to chyba przez to bo ja przez pierwsze 3 dni nosze, ale nie wyobrazam sobie sie bez nich obejsc).
No wreszcie kochana! już się zastanawiałam gdzie jesteś - chyba przywołałam Cię myślami
kurde mi nigdy gin nie powiedział, że mam przepiękną budowę no nie!!!
Cieszę się, że wszystko dobrze

Franek
5 sierpień 2014

I wyciągnęło do mnie malutką rączkę,
I siłę mi dało niespotykaną,
I miłość największą,
bezinteresowną...
Dziecko moje

23 maj 2012 11tc
_pola jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 12:21   #3635
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Hej dziewczyny
No i pięknie Ty przepiękna kobietko
Ja od tamponów nabawiłam się nadżerki , więc już nie używam tego świństwa

---------- Dopisano o 13:21 ---------- Poprzedni post napisano o 13:19 ----------

Pola to masz przechlapane, niech teściowa przywiezie jakiś prowiant, żeby Cię odciążyć , moja zawsze przywozi i potem mamy jedzenia na miesiąc
Promykas jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 12:22   #3636
_pola
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Promykas Pokaż wiadomość

[/COLOR]Pola to masz przechlapane, niech teściowa przywiezie jakiś prowiant, żeby Cię odciążyć , moja zawsze przywozi i potem mamy jedzenia na miesiąc
Na pewno przywiezie ale muszę jej zaimponować, co by nie myślała, że jej synusia głodzę

Franek
5 sierpień 2014

I miłość największą,
bezinteresowną...
Dziecko moje

23 maj 2012 11tc
Stary 2012-04-04, 12:34   #3637
gosiaczek20004
Zadomowienie

Cytat:
Hej dziewczyny
no widzisz to super pozostałe badania tez na pewno wyjdą ok
Pola ty to masz teraz prawdziwe wyzwanie ale nie zazdroszcze

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2012-04-04, 12:37   #3638
_pola
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez gosiaczek20004 Pokaż wiadomość
no widzisz to super pozostałe badania tez na pewno wyjdą ok
Pola ty to masz teraz prawdziwe wyzwanie ale nie zazdroszcze
nooo heheh ale dam radę

Franek
5 sierpień 2014

I miłość największą,
bezinteresowną...
Dziecko moje

23 maj 2012 11tc
Stary 2012-04-04, 12:46   #3639
gosiaczek20004
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez _pola Pokaż wiadomość
nooo heheh ale dam radę
nom oczywiście że dasz az tesciowej kopara opadnie
Stary 2012-04-04, 14:15   #3640
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez _pola Pokaż wiadomość
Na pewno przywiezie ale muszę jej zaimponować, co by nie myślała, że jej synusia głodzę
Ja też tak zawsze robię ostatnio poprosiłam mamę na spotkanie rodziców , żeby zrobiła mi krokiety, wyszły jej przepyszne i teściowa tak chwaliła, myślała, że to ja je robiłam nie wyprowadził jej nikt z błędu nawet TŻ
Stary 2012-04-04, 14:34   #3641
Anjouka
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez kamimidu Pokaż wiadomość
Cześć dziewczynki...
U mnie wszytko dzis na NIE i do DUPY!!!!!!
Pogoda do dupy!!!
Zatem i kręgosłup dzis nie daje mi żyć ( muszę sie umówić na nastawienie juz bo dzis nie byłam w stanie wstać z łóżka ( zajęło mi to 20min zamian poczułam ze mam prawa nogę ;( ) ... Aż sie poryczalam mając wizje co będzie za 20 lat :/
Poza tym dostałam @ zatem kolejna DUPA!!!! Ten cykl trwał 30 dni!w ŻYCIU takiego długiego nie miałam!!!najblizsza wizyta do gina jest na 17 swego dopiero więc kolejna DUPA bo juz pewnie będę po dniach plodnych i znowu gowno zobaczy i nie przepisze mi tej luteiny czy dupaka więc kolejny cykl do dupy ((((
Zeby było mało, dzis przyszło rozliczenie roczne liczników i mamy takie nie dopłaty ze masakra!!!!
Mam dzis mega dola! Nie chce mi sie chyba juz nawet żyć. Wszytko mnie boli a od leków p.bolowych chce mi sie zygac!!!!

Pisze wam to wszytko nie po to żebyście mnie pocieszaly tylko żebyście wiedziały czemu mnie nie będzie...bo chyba mnie nie będzie bo mam wszytkiego dość siebie samej tez (((((

Nati zmien mi na 6 cs albo juz nawet na 166 bo pewnie to będzie tylu u mnie trwało!

Dupa dupa dupa!!!!!!!!!
No to nie bede pocieszac za dużo, powiem tylko, ze na Ciebie Kami przyjdzie czas!!!!!!!!!

Elmiria Juz ten tydzien ho ho. Powodzenia na wizycie A Ty stawiasz na dziewczynke czy chlopczyka?
Sensuall Udanej wizyty rowniez

Kocham moja Rzabke!

i Ciebie Maluszku!

Edytowane przez Anjouka
Czas edycji: 2012-04-04 o 15:04
Anjouka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2012-04-04, 14:51   #3642
_pola
Rozeznanie

Cytat:
Ja też tak zawsze robię ostatnio poprosiłam mamę na spotkanie rodziców , żeby zrobiła mi krokiety, wyszły jej przepyszne i teściowa tak chwaliła, myślała, że to ja je robiłam nie wyprowadził jej nikt z błędu nawet TŻ
Mi szefowa dwa lata temu na Wigilię załatwiła pierogi od swojej kucharki i teściowa do tej pory wszystkim opowiada jakie ja pyszne robię Kurna a ja nigdy w życiu pierogów nie robiłam Dobrze, że o przepis nie zapytała

---------- Dopisano o 15:49 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Cytat:
Napisane przez gosiaczek20004 Pokaż wiadomość
nom oczywiście że dasz az tesciowej kopara opadnie
no ja myślę Już wszystko zaplanowałam - plan jest najważniejszy

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:49 ----------

Czas do domu!!!!!!!!!!!!!!

Do jutra Piękne

---------- Dopisano o 15:51 ---------- Poprzedni post napisano o 15:51 ----------

Cześć misia
widzę Cię

Franek
5 sierpień 2014

I miłość największą,
bezinteresowną...
Dziecko moje

23 maj 2012 11tc
Stary 2012-04-04, 15:07   #3643
misia20l
Zadomowienie

Cześć Polu, cześć dziewczyny
równa godzine nadrabiałam z 15 stron chyba ale dałam rade i juz wszystko wiem
ja dzis dopiero przed 13-stą wróciłam z domku, wysprzątałysmy z siostrą, wymyłysmy okna, firany, prań to chyba ze 20 sie nazbierało
no i tak od 15-stej jestem wolna juz, odpoczywam, nadrabiam, dzis juz nic nie robie, tylko na 17-stą jade do Koscioła na msze bo u spowiedzi jeszcze nie byłam. A potem jak przyjade to kolacyjka, telewizorek, komputerek i do jutra luz. Jutro wstaje i biore sie za pieczenie ciast, ale jutro dopiero czwartek wiec chyba upieke same biszkopty i kruche ciasta a w piątek zrobie kremy i przełoże placki, zrobie jedną sałatke z tuńczyka i wsio bo na śniadanie w gości, ja tesciowej placki a ona mi barszcz, bigos, flaczki i bedzie! bo mój tż i tak bedzie króciutko, wiec nie bede szalec z jedzeniem zeby potem nie wyrzucac, a i tak zjemy ździebko we dwoje.
wieczorkiem przyjde poplotkowac!
misia20l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 15:14   #3644
sloniatko007
Wtajemniczenie

GG do sloniatko007

Chyba jednak za wcześnie się cieszyłam z tych 2 kreseczek...
Dziś byłam u ginekologa,po badaniu USG lekarz stwierdził że widać nieregularny pecherzyk ciążowy z widocznym pecherzykiem żółtkowym ale nie widac zarodka ani nie słychac bicia serca
Jestem w 6 tygodniu ciąży i gin powiedział mi że już zarodek powinien byc widoczny i serduszko powinno tykac...Strasznie się boje...Zapisał mi Luteine i stwierdził że mam przyjsc na nastepne USG za tydzien we wtorek.Jeśli wtedy nic sie nie zmieni niestety trzeba bedzie skierowac do szpitala na czyszczenie...Jednak cieszyłam sie za wcześnie...

Nowy,jesienny wątek
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=667473
sloniatko007 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 15:18   #3645
Promykas
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia20l Pokaż wiadomość
Cześć Polu, cześć dziewczyny
równa godzine nadrabiałam z 15 stron chyba ale dałam rade i juz wszystko wiem
ja dzis dopiero przed 13-stą wróciłam z domku, wysprzątałysmy z siostrą, wymyłysmy okna, firany, prań to chyba ze 20 sie nazbierało
no i tak od 15-stej jestem wolna juz, odpoczywam, nadrabiam, dzis juz nic nie robie, tylko na 17-stą jade do Koscioła na msze bo u spowiedzi jeszcze nie byłam. A potem jak przyjade to kolacyjka, telewizorek, komputerek i do jutra luz. Jutro wstaje i biore sie za pieczenie ciast, ale jutro dopiero czwartek wiec chyba upieke same biszkopty i kruche ciasta a w piątek zrobie kremy i przełoże placki, zrobie jedną sałatke z tuńczyka i wsio bo na śniadanie w gości, ja tesciowej placki a ona mi barszcz, bigos, flaczki i bedzie! bo mój tż i tak bedzie króciutko, wiec nie bede szalec z jedzeniem zeby potem nie wyrzucac, a i tak zjemy ździebko we dwoje.
wieczorkiem przyjde poplotkowac!
Fajnie tak poczytać co tam pichcicie na święta u nas cisza na forum jakaś , dziewczyny zajęte przygotowaniami .
Ja to mam luzy w tym roku, bo znowu na święta jedziemy do jednych i drugich rodziców , nie powiem, że to męczące i nie chce mi się.
Do spowiedzi jeszcze mi nie wolno, dopiero pod koniec kwietnia pójdę przed samym ślubem, to będzie spowiedź po 2 latach ale już nie mogę się doczekać

---------- Dopisano o 16:18 ---------- Poprzedni post napisano o 16:16 ----------

Cytat:
Napisane przez sloniatko007 Pokaż wiadomość
Dziś byłam u ginekologa,po badaniu USG lekarz stwierdził że widać nieregularny pecherzyk ciążowy z widocznym pecherzykiem żółtkowym ale nie widac zarodka ani nie słychac bicia serca
Jestem w 6 tygodniu ciąży i gin powiedział mi że już zarodek powinien byc widoczny i serduszko powinno tykac...Strasznie się boje...Zapisał mi Luteine i stwierdził że mam przyjsc na nastepne USG za tydzien we wtorek.Jeśli wtedy nic sie nie zmieni niestety trzeba bedzie skierowac do szpitala na czyszczenie...Jednak cieszyłam sie za wcześnie...
Słoniatko witaj i nie martw się, może jeszcze zarodek się pojawi ? Czytałam, że lekarze czasem tak straszą a potem okazuje się, że wszystko ok. Bardzo Ci tego życzę i trzymam mocno kciuki !!!!
Stary 2012-04-04, 17:16   #3646
Martarynka
Rozeznanie

Hej dziewczynki, zajrzałam tylko na chwilkę żeby poźniej nie musieć nadrabiać 50 stron, dużo mam dziś pracy i brak czasu na pisanie.
Cytat:
Sloniątko mimo braku czasu muszę Ci odpisać. To co napisałaś bardzo przypomina moją histrorię. Opiszę Ci tylko w skrocie, bo nie za bardzo mam czas. Ok. 6 tyg. mialam brazowe plamienia i poszlam do lekarza, dostalam skierowanie do szpitala. Leżalam tam 4 dni i codziennie miałam robione usg. Lekarze widzieli nieregularny pęcherzyk żółtkowy, ale ani echa zarodka ani tym bardziej serduszka nie bylo widać. Nastraszyli mnie okropnie, dostawalam dupka i czekalam. W końcu wyprosiłam lekarza zeby puścil mnie do domu, bo w szpitalu dostawałam depresji a obraz usg nie zmieniał się, nadal brak echa zarodka i nieregularny pęcherzyk żółtkowy. Miałam zapisane nospe, rutinoscorbin i duphaston i za tydzień kolejna wizyta. Nie musze mówić co ja tu przeżywalam, zresztą "strasze" dziewczyny wiedzą, tydzień zupelnie wyjety z zycia, tyle wylanych lez, że mozna by je liczyć litrami, w ogole teraz jak sobie o tym przypominam chce mi się plakać. Poszlam za tydzień na wizytę zupełnie nie wiedzac czego moge sie spodziewać, inna pani doktor, nie znajaca sprawy zrobila usg i wszystko w porzadku, jest serduszko, pęcherzyk nadal byl nieregularny, ale natura to nie matematyka, tu nie musi wszystko być idealnie okrągle. Rozplakałam się... Dziś jestem w 20 tygodniu ciązy, ciąża rozwija się ksiażkowo, maluszek rośnie jak na drozdzach. Termin porodu jest równy z terminem z OM. Kochana wytrzymaj ten tydzień choć wiem, że będzie trudno i z calego serca życzę Ci żeby Maluszek się dobrze rozwinąl. trzymam kciuki i modle się za twoje Maleństwo. Proszę zaglądaj do nas i pisz co u Ciebie
Stary 2012-04-04, 17:17   #3647
black secret
Wtajemniczenie

Jaka tutaj cisza.....matko az niepodobne....
MOj Tz nadgodziny dzis ma,a ja nie wiem co ze soba zrobic chyba
I tak dobrze,ze wiekszosc dnia przesypiam....wlasciwie jakbym mogla spalabym 24 h....

Sloniatko jejku nie wiem co napisac....mam nadzieje,ze jeszcze jednak wszystko bedzie dobrze i za tydzien bedzie serduszko w Twoim brzuszku....Sciskam Cie mocno

witaj Misiu

black secret jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 17:26   #3648
misia20l
Zadomowienie

hej black
co u Ciebie? jak sie czujecie?
misia20l jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 17:27   #3649
mlodaj
Rozeznanie

Cytat:
czytając twój post właśnie mi się przypomniała historia MArtarynki. Trzymam kciuki żeby wszystko bylo dobrze i wierzę mocno że tak będzie

a ja idę jutro do lekarza, chciałam się umówić na przyszły tydzień a w końcu kazał mi jutro przyjść

mlodaj jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 17:59   #3650
Nue
Rozeznanie

Witam

Ja miałam dziś wizytę i USG. Wszystko jest w idealnym porządku, dzidziuś macha już rączkami i nóżkami i mierzy 2,8cm - w sam raz na 9t3d, o jeden dzień więcej, niżby wynikało z wieku ciąży Może po prostu będzie wysoki po tatusiu (196cm).
26 kwietnia mam pierwsze badania prenatalne, mam nadzieję, że małe urośnie do tego czasu odpowiednio.
Uff, jak usłyszałam, że wszystko ok, normalnie kamień z serca... Tak się cieszę!!!

Nue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 18:02   #3651
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez misia20l Pokaż wiadomość
hej black
co u Ciebie? jak sie czujecie?
a dziekuje,ze pytasz. ogolnie ok u mnie ok. Niestety sennosc mnie nie opuszcza nadal, czuje ciagniecie w dole brzuszka-oczywiscie martwie sie,ale wierze,ze moje Szczescie rosnie i robi sobie wiecej miejsca....
Poza tym niestety jakies dolki lapie ostatnio, jestem placzliwa mega, jakas taka nijaka....

A Ty widze przygotowania do swiat pelna para juz zaczelas Jejku Twoje ciasta beda zapewne mega pyszne.... mam nadzieje,ze wyslesz nam chociaz na watek po kawaleczku
A Wy z Tz swieta spedzicie tlyko u siebie i z tesciami czy do Twojego rodzinnego domku tez jedziecie??

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Cytat:
Napisane przez Nue Pokaż wiadomość
Witam

Ja miałam dziś wizytę i USG. Wszystko jest w idealnym porządku, dzidziuś macha już rączkami i nóżkami i mierzy 2,8cm - w sam raz na 9t3d, o jeden dzień więcej, niżby wynikało z wieku ciąży Może po prostu będzie wysoki po tatusiu (196cm).
26 kwietnia mam pierwsze badania prenatalne, mam nadzieję, że małe urośnie do tego czasu odpowiednio.
Uff, jak usłyszałam, że wszystko ok, normalnie kamień z serca... Tak się cieszę!!!
Nue bardzo sie ciesze,ze wszystko z Twoja Dzidzia ok No 2,8 cm to juz powazny rozmar Pochwalisz sie zdjeciem??
Wysokiego masz Tz'a
A Ty jak sie czujesz??

Stary 2012-04-04, 18:04   #3652
zielona1911
Zakorzenienie

matka madzi podobno spinkoliła gdzies przed badaniem wariografem,brak slow... ale rurę odnalezli...

Zrobilam ta salatke z matiasow,bo znalazlam matiasy z beczki w lewiatanie. Pyszne i bez osci mialam na nie taka ochote ze za krotko je wymoczylam i salatka troche slona,ale jutro dokroje jeszcze jedno jablko i smak zlagodzi...
Stary 2012-04-04, 18:05   #3653
Elmiria
Raczkowanie

Heloooo! Już jestem po wizycie
Dzidziusiek dobrze się ma, pływa sobie, machał nam rączką i patrzył prosto na nas. Waży 140gr! Serdeńko mu mocno tyka
Niestety lekarz stwierdził, że jeszcze za wcześnie, by określić płeć, więc kolejny miesiąc czekania, ale najważniejsze, że jest zdrowe i wszystkie parametry ma prawidłowe
Mój skarbek najdroższy

Próbuję wstawić fotkę

Cytat:

Cytat:
Napisane przez Anjouka Pokaż wiadomość
No to nie bede pocieszac za dużo, powiem tylko, ze na Ciebie Kami przyjdzie czas!!!!!!!!!

Elmiria Juz ten tydzien ho ho. Powodzenia na wizycie A Ty stawiasz na dziewczynke czy chlopczyka?
Sensuall Udanej wizyty rowniez
dziękuję mi właściwie wszystko jedno, ale wiem, że mąż marzy o synu, więc fajnie by było spełnić jego marzenie. Nic nie czuję, co tam pływa Wiesz, straszie mnie już męczy cała rodzina, a co, a kiedy, więc już wolałabym im powiedzieć i mieć spokój, ale niestety jeszcze jeden miesiąc muszę się przemęczyć.

Cytat:
Ja też od razu pomyślałam o Martarynce Teraz jest szczęśliwą przyszłą mamusią!!! Więc nie poddawaj się i bąź dobrej myśli, musisz wierzyć, że twoje dziecko będzie żyło, jesteś jego mamą! Nastaw się pozytywnie Czasem się tak zdarza, że płód późno się uwidacznia, ale nie wolno od razu skazywać ciąży na straty! Trzymam za ciebie mocno kciuki!
Elmiria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 18:05   #3654
zielona1911
Zakorzenienie

ja na swieta ide do mojej babci,dziadka i do mojego taty. Do tesciow nie ide bo sie nie godzi
tzeta nie bedzie na swieta
Stary 2012-04-04, 18:06   #3655
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Kurde a mnie jakoś na śledzie nie ciągnie, żadnych zachciewajek na śledzie!
Ale to może dlatego, że ja śledzi nie lubie
Ale za to kwiaśną zupe ogórkową mam, aż mi buzie wykreca taka kwaśna
Stary 2012-04-04, 18:07   #3656
zielona1911
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
jutro robie ogorkowa wlasnie
mnie odrzucilo od slodyczy,jem tylko kwasne,slone i ostre
Stary 2012-04-04, 18:13   #3657
Nue
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez black secret Pokaż wiadomość

---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:00 ----------

Nue bardzo sie ciesze,ze wszystko z Twoja Dzidzia ok No 2,8 cm to juz powazny rozmar Pochwalisz sie zdjeciem??
Wysokiego masz Tz'a
A Ty jak sie czujesz??
Ja się czuję bardzo dobrze, właściwie to coraz lepiej - odkąd biorę te tabletki na tarczycę, nie jestem taka zmęczona i mam więcej energii. Nie mdli mnie już całymi dniami i naprawdę jest ok.
Aa, no i byłam przekonana, że przytyłam co najmniej 5 kilo, tymczasem waga u lekarza pokazała marne 51,9, czyli przytyłam jakiś kilogram-półtora.

black, nie martw się, bóle i ciągnięcia są normalne, ważne, żeby nie było plamień ani krwawień !

Nue jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 18:14   #3658
Elmiria
Raczkowanie

Zielona widzisz, ja mam starszą ciążę, a jeszcze mi gin nie powiedział co tam pływa, więc nie trać nadziei kochana, może się okaże jeszcze, że nosisz w sobie małą księżniczkę
Elmiria jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2012-04-04, 18:17   #3659
Mystiquee
Zakorzenienie

GG do Mystiquee

Cytat:
Napisane przez zielona1911 Pokaż wiadomość
Mnie na nic konkretnego nie ciągnie, coś tu podzióbie, coś tam poszkubie...
Ale lody bym jadła bez opamiętania
Stary 2012-04-04, 18:19   #3660
black secret
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elmiria Pokaż wiadomość
Heloooo! Już jestem po wizycie
Dzidziusiek dobrze się ma, pływa sobie, machał nam rączką i patrzył prosto na nas. Waży 140gr! Serdeńko mu mocno tyka
Niestety lekarz stwierdził, że jeszcze za wcześnie, by określić płeć, więc kolejny miesiąc czekania, ale najważniejsze, że jest zdrowe i wszystkie parametry ma prawidłowe
Mój skarbek najdroższy

Próbuję wstawić fotkę
Elmiria super,ze wszystko ok Dzidzia slicznie wyglada na zdjeciu
To jeszcze miesiac musicie wytrzymac zeby poznac plec ktory tydzien bedzie na kolejnej wizycie??

Cytat:
ja na swieta ide do mojej babci,dziadka i do mojego taty. Do tesciow nie ide bo sie nie godzi
tzeta nie bedzie na swieta
my z Tz i moja mama mamy jechac na swiateczne sniadanie do dziadkow i siostry mamy. ale ja jakos najchetniej zostalabym w domu.a a tak poza tym to nie wiem dalej co bedziemy robili w swieta....pogoda paskudna...ma byc ponoc zimna....

W ogole ja juz mam 3 grile za soba....dwa z samym Tz i jednego z Tz i para znajomych....
Wlasnie wczoraj Tz wrocil z pracy i wyskoczyl: "dawaj na zakupy jedziemy i nad rzeke grila sobie zrobic"....wiec szybko sie zebralismy i pojechalismy. Moje kochanie sobie wedka zarzucilo przy okazji

Cytat:
Napisane przez Mystiquee Pokaż wiadomość
a ja zawsze uwielbialam sledzie,a w ciazy mam ochote glownie na koreczki sledziowe z biedronki....jakos innych nie kupuje nawet teraz,a zawsze kupowalam rozne w przyprawach, ziolach....
A kwasnego to moglabym jesc i jest.....mam zapasy pysznego kapusniaku w lodowce zagotowanego w sloikach nawet....ostatnio wielki gar ogorkowej jadlam 3 dni....

Cytat:
ja moge mieszkac wlasnie slodkie z kwasnym....
osttanio wzielo mnie na kwasne cukierki nawet....

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości